blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα από 31 Δεκεμβρίου 2012 ως 6 Ιανουαρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα από 31 Δεκεμβρίου 2012 ως 6 Ιανουαρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Όποιος δεν έχει συναντήσει τον έρωτα, δεν έχει κανέναν συναντήσει.” (Χιλιανή παροιμία)

Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Τις ευχές τους για καλή χρονιά μας δίνουν και οι Ουρανοί την νέα αυτή εβδομάδα, κλείνοντας πίσω τους ένα δύσκολο 2012 και ανοίγοντας την πόρτα με χαμόγελο στο 2013! Και μια και το… τέλος του κόσμου το γλιτώσαμε για μια ακόμη φορά, η διάθεση αλλάζει, και όχι μόνο από την ψυχολογία που μας δίνει ο ερχομός του καινούργιου χρόνου, αλλά από τα “κουδουνίσματα” που ακούγονται στους Ουρανούς… Τα καμπανάκια από το έλκηθρο του Άι-Βασίλη θα ηχήσουν χαρούμενα στ’ αυτιά μας, αφού δεν πρόλαβε να φέρει δώρα σε όλους και συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα το έργο του… έτσι, για μην μείνει κανείς παραπονεμένος!

 

Στις 31 Δεκεμβρίου, η μετάβαση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μεταβάλει τον τρόπο σκέψης, οργώνοντας περισσότερο τα σχέδια και τις φιλοδοξίες και ακολουθώντας την πιο διπλωματική και ευέλικτη οδό. Αυτήν που ξέρει πως δεν θα αρκεστεί στα λόγια και στις υποσχέσεις, αλλά μόνο στη σκληρή δουλειά, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει…

 

Παράλληλα, την ίδια μέρα μπαίνει σε ενέργεια το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό και το μυαλό λειτουργεί πιο γρήγορα. Νέες ιδέες και νέες ευκαιρίες ανοίγουν πόρτες και δίνουν λύσεις, ιδιαίτερα ευρηματικές και με προοπτική… Η πρωτοτυπία θα παίξει καθοριστικό ρόλο, σε όποιο σενάριο εφαρμοστεί με τολμηρό τρόπο και φέρνει ευκαιρίες, αλλά και αναπάντεχα οικονομικά οφέλη! Ο έρωτας καραδοκεί κάθε γωνιά, μεταρρυθμιστικός, ασυμβίβαστος, ανατρεπτικός, αλλιώτικος, ασυνήθιστος, έτοιμος να ξεσηκώσει και να συνεπάρει, αφού κάτω από την όψη αυτή οι σχέσεις έχουν έντονο το στοιχείο του διαφορετικού… Αυτού που σε κάνει να αναρωτιέσαι το… “πώς βρέθηκα κοντά στον άνθρωπο αυτόν;” Για να δώσει την σκυτάλη την ακριβώς επόμενη ημέρα στην όψη εξαγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητα με μπόλικη φαντασία, που θα μας κάνει να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε, να ξεφύγουμε μέσα από τα φτερά της φαντασίας μας και να πάμε εκεί, που όλα δείχνουν ιδανικά!

 

Στις 4 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με Ουρανό, θα λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά για τα σχέδιά μας, μια και εμμονές που σφηνώνονται στο μυαλό δεν αφήνουν περιθώρια για λογικές αντιδράσεις και συμπεριφορές!

 

Θ’ αποζημιωθούμε αμέσως μετά για την ταλαιπωρία, μια και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία όχι μόνο λειτουργεί εξισορροπητικά, αλλά οτιδήποτε ενέχει μέσα του τον σπόρο της επέκτασης και της δημιουργίας, βρίσκει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης! Οι ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν τις μέρες αυτές έχουν την μορφή δώρου, που θα μπορέσει να μας οδηγήσει στην κατεύθυνση των ονείρων μας, μια και οι εκδηλώσεις των γεγονότων γίνονται με μια εξαιρετικά μεγάλη ευκολία, τέτοια, που συχνά θα αναρωτηθούμε αν αυτό που ζούμε είναι αλήθεια… Και ναι, εδώ έχουμε να κάνουμε μ’ εκείνες τις χωροχρονικές συμπτώσεις, που αυτό που επιθυμείς θα σου το φέρουν στα πόδια σου από ‘κει που δεν το περιμένεις… Κι ας παιδευόσουν εσύ τόσο καιρό να το καταφέρεις και δεν σου έβγαινε με τίποτα! Τώρα το βλέπεις να σε περιμένει έξω απ την πόρτα σου, την ώρα που φεύγεις το πρωί ανυποψίαστος για την δουλειά!

 

Και βεβαίως, ο Έρωτας εδώ φοράει τα καλά του κι ετοιμάζεται για μια… επίσκεψη στους εκλεκτούς! Θα τους υποδεχτεί, στρώνοντας τους ένα τεράστιο, κόκκινο, βασιλικό χαλί… που στην άλλη άκρη του, υπάρχει το άλλο πρόσωπο που πάντα περίμεναν… ίσως στα όνειρά τους, αλλά δεν τόλμησαν να το παραδεχτούν! Και τώρα το βλέπουν εδώ, με σάρκα κα οστά να τους απλώνει το χέρι, έτοιμο να τους συντροφέψει στο παρακάτω…

 

Στις 6 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα θα κάνει το παιχνίδι των σχέσεων σκληρό και εξουσιαστικό, οδηγούμενο από εμμονικές σχεδόν τάσεις, για κατοχή και εξουσία πάνω στον άλλον, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα καταφέρει (ίσως) να βρει τις ισορροπίες που χρειάζεται, για να σώσει την όποια κατάσταση και δυσκολία έχει προκύψει… Βλέπετε, υπάρχουν κι αυτά, αλλά όταν έχεις ταξιδέψει με τα φτερά του έρωτα, όταν νοιώθεις πως το ταξίδι στον κόσμο των ονείρων σου έχει αρχίσει, όλα τα άλλα τα κοιτά απλώς από ψηλά!!!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Εγώ αυτό που ξέρω…

Είναι πως σου προσφέρω

Μια καρδιά γεμάτη

Αληθινή αγάπη…

Εντάξει, μπορεί τα πράγματα μέχρι τώρα να μην έγιναν ακριβώς όπως τα περίμενες, αν και συχνά κάποιες ευκαιρίες σου έδιναν τις λύσεις που χρειαζόσουν, ίσως όχι εύκολα, αλλά πάντα κάτι γινόταν! Την εβδομάδα αυτή, όπως όλα δείχνουν, μια σημαντική επέκταση ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνει πάλι ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσεις… Σου δίνει βεβαίως κι επιπρόσθετες ευθύνες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα σε περιορίσει, μια και έχεις μάθει όταν θέλεις κάτι, να δουλεύεις σκληρά… Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι και σε προσκαλεί να τον ακολουθήσεις… στο άγνωστο, με οδηγό το όνειρό σου και την διαίσθησή σου! Το μαύρο, μεταξωτό μαντήλι που θα τυλίξει γύρω απ τα μάτια σου, θα σε κάνει να χάσεις (προς στιγμής) τον προσανατολισμό σου και να μην έχεις σαφής ενδείξεις για το πού πηγαίνεις… Άκουσε την φωνή της καρδιάς σου… Είναι ο μόνος οδηγός σου για την συνέχεια!

ΥΓ. Με έναν Αιγόκερω η διαδρομή γίνεται περίπλοκη και αισθησιακή, ενώ με έναν Υδροχόο ανατρέπεις όλα σου τα μέχρι τώρα δεδομένα και τον ακολουθείς στο άγνωστο!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολογοι μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απ’ όλα τα άστρα ουρανού

Ένα είναι που σου μοιάζει…

Μαύρο και κόκκινο κάνουν ‘‘παιχνίδι’’ την εβδομάδα αυτή στη ρουλέτα της ζωής σου! Έρωτας μοιραίος, καταλυτικός, δονείται σε κάθε κομμάτι της ύπαρξής σου, κυριεύοντας ολοκληρωτικά το μυαλό και τις αισθήσεις σου… Θα φτάσεις στα άκρα, θα παθιαστείς, θα διεκδικήσεις, απόλυτα, εμμονικά, ολοκληρωτικά, μια και τίποτα απ’ ό,τι ζεις δεν θα σου φτάνει… Όλα γυρίζουν γύρω από ένα συγκεκριμένο όνομα και πρόσωπο! Αυτό που έχει κατακτήσει την καρδιά σου και έχει χρωματίσει με έντονα χρώματα την ζωή σου! Για χάρη του θα αλλάξεις πολλές από τις μέχρι τώρα συνήθειες και πεποιθήσεις σου, μια και μόνο ο έρωτας έχει αυτήν την μεταμορφωτική ικανότητα. Και θα αφεθείς σε ένα παιχνίδι χωρίς όρους, χωρίς όρια, με πρωταγωνιστές δυο καρδιές, που καίγονται στο ηλιοβασίλεμα…

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι μπαίνει σε ελεύθερη πτώση, ενώ με τον Κριό το πάθος είναι ανατρεπτικό και για τους δύο σας!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη ζωή μου κάθε μια…

Κάθε μια γνωριμία

Μια καινούργια τρικυμία

Ένας άλλος πυρετός!

Έντονη εποχή, έντονα συναισθήματα, πλημμυρισμένα από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, που σπέρνει στην ψυχή το μικρόβιο του Έρωτα! Το πάθος έχει την ένταση της… λάβας ενός ηφαιστείου, ξεχύνεται από παντού, έχοντας μόνο μια κατεύθυνση: Αυτήν προς το πρόσωπο που εισβάλει στη ζωή σου και αλλάζει τα πάντα γύρω σου! Βεβαίως κι εσύ πλέκεις το ιστό σου με πολύ έντεχνο τρόπο, προκειμένου να παγιδέψεις το άτομο που σε ενδιαφέρει… Το απαγορευμένο έχει πάντα μια άλλη δυναμική, ιδιαίτερη ένταση, και βεβαίως αυτό είναι κάτι που σε εξιτάρει πολύ και το επιδιώκεις… Μια κι ο έρωτας της περιόδου αυτή έχει κάτι, που δεν του επιτρέπει να βγει στο φως, τρέφεται από το σκοτάδι και το απαγορευμένο, δημιουργώντας σου μοναδικές συναισθηματικές συγκινήσεις! Το ζεις σε όλο το μεγαλείο που σου προσφέρεται, αφού ο Έρωτας, όποια μορφή κι αν έχει, κρύβει μέσα του ένα μεγαλείο. Αλλιώς δεν είναι έρωτας!

ΥΓ. Με τον Σκορπιό φτάνεις στα όρια του πάθους, ενώ με τον Ταύρο, οι ερωτικές διαδρομές σε κάνουν να χάσεις τον προσανατολισμό σου.

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σ’ έχω βρει και σε χάνω

Σταθερή μου αξία

Η ζωή μου σε τάξη

Κι η καρδιά σ' αταξία…

Βεβαίως και έχεις διλλήματα, βεβαίως και προβληματίζεσαι, βεβαίως και η καρδιά χτυπά πιο δυνατά μόνο στο άκουσμα κάποιου ονόματος, όμως έχει έρθει η ώρα να μπεις στο παιχνίδι πιο δυναμικά! Οι επιλογές που έχεις είναι οι εξής: ή αποφασίζεις πως δεν θέλεις να εμπλακείς σε ένα παιχνίδι που τους όρους τους βάζουν οι άλλοι και αποχωρείς, συνεχίζοντας την διαδρομή σου, ή μένεις και αποφασίζεις να τραβήξεις άλλο ένα χαρτί από την τράπουλα, για να πας παρακάτω. Τώρα, αν το φύλλο που θα τραβήξεις είναι αυτό που θα σε κάνει να τα κερδίσεις όλα ή να τα χάσεις, αυτό είναι ένα ρίσκο που πάντα παίρνεις στα παιχνίδια… Ωστόσο εσύ ποτέ δεν είχες πρόβλημα, γιατί ό,τι κι αν συμβεί, έχεις τον κατάλληλο ‘‘εαυτό’’ που θα το χειριστεί κατά περίσταση… Έχεις μια μοναδική ικανότητα χειρισμού των πραγμάτων, οπότε δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι! Μπες στο παιχνίδι δυνατά και ζήσε μοναδικές συγκινήσεις! Σκέψου: Μπορεί και να χάσεις, γιατί δεν είναι αυτό που περίμενες… Αλλά, αν κερδίσεις;

ΥΓ. Με τον Τοξότη τα παίζεις όλα για όλα, ενώ με τον Υδροχόο σημαδεύεις την… τράπουλα και σου βγαίνει!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

Ειν’ η κρυφή σου, η ατέλειωτη δίψα

Ειν’ η δίψα, που σε κρατά ζωντανό

Ειν’ η κρυφή σου, η ατέλειωτη δίψα

Ειν ‘η δίψα για καθαρό Ουρανό…

Αλλαγή πορείας, συγκινήσεων, συναισθημάτων… Και βεβαίως, αλλαγή στην ερωτική ενέργεια, που μέχρι τώρα σε έκανε να νοιώθεις πως βρισκόσουν σε ένα μόνιμο πεδίο συγκρούσεων και μάχης… Και ναι, την εβδομάδα αυτή ανακαλύπτεις την άλλη πλευρά του έρωτα, την φωτεινή, που μπαίνει στην καρδιά σου και την ζεσταίνει! Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, ήρθε η ώρα να την αναθερμάνεις, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα και δείχνοντας την καλή σου διάθεση σου απέναντι στον σύντροφό σου, που είναι σε θέση να σε καταλάβει και να εισπράξεις κι εσύ την καλή πλευρά του, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στο μεταξύ σας! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, αφήσου να σε παρασύρει η κοσμική ροή… Έχει τόσα πολλά να σου πει και τόσα να σου αποκαλύψει, που είναι σίγουρο πως θα τα χάσεις!.. Πάντως, ό,τι έρθει στη ζωή σου τώρα, έχεις πολλούς λόγους να το εμπιστευτείς!

ΥΓ. Με ένα Υδροχόο το παιχνίδι φαίνεται να έχει πολύ σοβαρό νόημα, ενώ με ένα Δίδυμο απολαμβάνεις την επαφή!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είπα στους φίλους μου για σένα

Πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ!

Το παιχνίδι απόκτα όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ζωηρεύει, γίνεται περισσότερο… εθιστικό, μια η φύση σου πάντα ή σχεδόν πάντα κυνηγά τα δύσκολα ή τα διαφορετικά! Και από την εβδομάδα αυτή, μπαίνεις σε ένα περίεργο παιχνίδι, περισσότερο εγκεφαλικό, που θα διεγείρει όλους τους αισθητήρες του μυαλού σου και σε βάζει περισσότερο στην διαδικασία της διεκδίκησης. Αναστατώνεσαι και συχνά θα νιώθεις ότι σου φταίνε όλα και δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά! Τα πιο περίεργα παιχνίδια πάντως, θα τα παίξει το μυαλό σου, μια και το πρόσωπο που έχει κάνει κατάληψη στην σκέψη σου, γεγονός είναι πως δεν θα φύγει εύκολα! Και βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να έχεις την ευκαιρία που χρειάζεσαι, για να εξερευνήσεις καλύτερα την κατάσταση και να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και μάλιστα, με πολύ ξαφνικό και ανέλπιστο τρόπο, ανατρέποντας πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου! Το επόμενο σενάριο γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι πως ο άνεμος των συμπτώσεων θα φέρει μια ξαφνική γνωριμία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παρακάτω. Το νου σου!

ΥΓ. Με ένα Λέοντα ένα μυστικό πάθος σε ξεσηκώνει επικίνδυνα, ενώ με τον Κριό αλλάζεις προσανατολισμό!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σ’ τα είπα όλα… φίλα με τώρα!

Με τις σχέσεις να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή στη ζωή σου, ξεκινά και τούτη η εβδομάδα και μάλιστα, κάποιες ειδήσεις μπορεί να σε ξεσηκώσουν, βάζοντας στο μυαλό σου διάφορα ερωτηματικά, που θα σε προβληματίσουν… Όμως, παρόλο τον προβληματισμό που θα έχεις, μην αδιαφορήσεις μπροστά στο ενδιαφέρον που δείχνει ο σύντροφός σου για εσένα… Που μπορεί βεβαίως να το δείξει με τον τρόπο του και ίσως γίνει περισσότερο κτητικός και απαιτητικός απ’ ό,τι συνήθως, αλλά εσύ φρόντισε να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται και να κρατήσεις τις ισορροπίες! Πάντως, η ερωτική ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα, το κρεβάτι σου γίνεται… πόλος έλξης (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου) και οι επιλογές που θα έχεις είναι πραγματικά πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες! Μια από αυτές θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο παρακάτω, αφού έχει να σου πει πολλά και να σου δώσει ακόμα περισσότερα! Βεβαίως, μέχρι να καταλήξεις στο ποιο άτομο είναι αυτό, δοκιμάζεις…

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω περνάς τα όρια, ενώ με τον Υδροχόο αναστατώνεσαι και ζεις έντονα!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι να βρούμε Ουρανό

Άσε με να παραμιλώ… να καίγομαι

Το μόνο που έχεις να φοβηθείς την εβδομάδα αυτή είναι ο εαυτός σου και οι εμμονές σου, μια και συχνά θα σου μπαίνουν στο μυαλό εκείνες οι ιδέες, που είναι ικανές να σε αποπροσανατολίσουν τελείως από την πραγματικότητα και να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια… Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες μέσα και έξω σου, αφού οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα έχεις και τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να περάσεις καλά! Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι εντάσεις μπορεί εύκολα να σου χαλάσουν το κλίμα, αλλά είναι στο χέρι σου να κρατήσεις τις ισορροπίες… Μην μπαίνεις σε έντονες συζητήσεις και μην παρασύρεσαι από τις διαθέσεις του συντρόφου σου… Αν πάλι είσαι μόνος, η αρχή μια ερωτικής ιστορίας πολλά υποσχόμενης είναι πιθανή, ντυμένη με πολλά από εκείνα τα ιδανικά χρώματα, που διεγείρουν τις αισθήσεις και την φαντασία…

ΥΓ. Με έναν Υδροχόο είσαστε στο άσπρο –μαύρο, ενώ με τον Αιγόκερω το πάθος σας παρασύρει…

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν ήσουν μαζί μου αλλιώς θα ξυπνούσα

Θα' χα άλλη αναπνοή κι όλα αλλιώς θα τα ζούσα

Ακολούθησε το δρόμο που σου δίνει η έμπνευσή σου την εβδομάδα αυτή, επέτρεψε στον εσωτερικό σου εαυτό να γίνει οδηγός σου και είναι σίγουρο πως θα σε κατευθύνει στον σωστό δρόμο! Ο φιλικός σου κύκλος ανοίγει και εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα, ή και με τα ήδη υπάρχοντα, όμως εδώ κάτι δείχνει να αλλάζει και κάποιο πρόσωπο του κύκλου δηλώνει την επιθυμία του να έρθει πιο… κοντά σου και να σε γνωρίσει καλύτερα. Άνοιξέ του την πόρτα, γιατί σίγουρα έχει να σου πει πολλά και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μεταξύ σας μια πολύ όμορφη, τρυφερή, αλλά και μεγάλης έντασης ιστορία, μια και τα συναισθήματα θα είναι κυρίαρχα σε τούτον τον κύκλο και είναι αυτά που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές… Είναι πολύ πιθανό στην σχέση αυτή να βρεις πολλά από αυτά που έψαχνες, τα στοιχεία εκείνα, που για σένα είναι απαραίτητα για να το πας παρακάτω… Και βεβαίως, ζεις όλη κείνη την εσωτερική έξαψη και το καρδιοχτύπι του, που έχουν οι ερωτευμένοι…

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ξυπνά το πάθος σου, ενώ με τον Παρθένο ξεκινάς καινούργια διαδρομή!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Να μείνεις εδώ…

Να φτάσουμε ως το τέρμα

Να μείνεις εδώ…

Να γίνουμε ένα…

Συχνά μπορεί να νιώσεις στρεσαρισμένος. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, οι ρυθμοί σου να έχουν γίνει πολύ πιεστικοί, με αποτέλεσμα να τρέχεις και να μην φτάνεις… Και βεβαίως, να μην είσαι και συνεπής σε όλα ή τουλάχιστον, σε αυτά που θα ήθελες περισσότερο… Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα έχει να σου δώσει κάτι, που το περίμενες καιρό, και είναι αυτό που θα χαρίσει νέα, δυναμική ώθηση στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου! Και συμβαίνει ξαφνικά, απροσδόκητα, αναπάντεχα, εκεί που κάθεσαι σκυμμένος και λες ‘‘πώς θα τα προλάβω όλα;’’ Είναι πολύ πιθανό ένα φιλικό πρόσωπο να σου δώσει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, που θα σε ξελαφρώσει. Το επόμενο σενάριο που παίζει ενεργά, είναι η ερωτική σου ζωή, που πραγματικά μεταμορφώνεται και περνά σε άλλες σφαίρες, μια και το ξαφνικό κι εδώ θα παίξει τον ρόλο του, είτε δίνοντας μια νέα πνοή σε μια υπάρχουσα σχέση και φέρνοντας την περισσότερο στα μέτρα σου, είτε δημιουργώντας νέες ιστορίες, από αυτές που μόνο οι Ουρανοί μπορεί να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν! Σε κάθε περίπτωση, είσαι από του κερδισμένους!

ΥΓ. Με έναν Δίδυμο ανανεώνεσαι πλήρως, ενώ με τον Υδροχόο… ταξιδεύεις!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Κάτι άστραψε…

Κάτι σαν φλασάκι

Μια γλυκειά φωτιά!

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει σε… επικίνδυνες θερμοκρασίες την εβδομάδα αυτή, όχι αρνητικά, αλλά σίγουρα οι ρυθμοί γίνονται περισσότερο έντονοι και θα είναι συχνές οι φορές που θα προσπαθήσεις να αποφύγεις κάποιες ‘‘δύσκολες’’ καταστάσεις. Όμως, παράλληλα με όλα τούτα, μια έντονη ερωτική ιστορία σε συντροφεύει την εβδομάδα αυτή και, όπως όλα δείχνουν, ζεις στιγμές… μεγάλης ευτυχίας! Ίσως, με κάποιο πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου, που αναθερμαίνει την ιστορία σας και ζείτε μια υπέροχη ερωτική εμπειρία, που έχει απ’ όλα… συναίσθημα, πάθος, ένταση, αισθησιασμό, σεξ… κι εσύ πετάς στους… Ουρανούς! Ίσως πάλι να είναι μια καινούργια ιστορία, που έρχεται κυριολεκτικά από το πουθενά και αλλάζει τόσο την ψυχολογία σου, όσο και του ς ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, μια και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της. Και μαζί της, ταξιδεύεις σε άλλους κόσμους, εκεί που μόνο ο Έρωτας μπορεί να σε πάει!

ΥΓ. Με τον Τοξότη περνάς τις κόκκινες γραμμές, ενώ με τον Υδροχόο παραδίνεσαι ολοκληρωτικά!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και τι ζητάω… τι ζητάω

Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω…

Το πιο πιθανό σενάριο για την εβδομάδα είναι πως νοιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, συναισθήματα, ανάγκες, επιθυμίες και να οργανώσεις το πώς θέλεις να κινηθείς παρακάτω! Και θα κινηθείς με γρήγορους ρυθμούς, μια και η εβδομάδα έχει εκπλήξεις για εσένα, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα… Χωρίς βεβαίως να αποκλείουμε μια νέα συνεργασία ή ευκαιρία, η οποία έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου και θα σου δώσει τις λύσεις που χρειάζεσαι, σημαντική είναι όμως και μεταβολή που αφορά στην ερωτική σου ζωή Είτε σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, που ανατροφοδοτείται με μπόλικές δόσεις συναισθήματος και επανέρχεται στη ζωή σου δριμύτερη, είτε μέσα από καινούργιες καταστάσεις, που ανοίγονται μπροστά σου έτοιμες να σου χαρίσουν πολλά! Φυσικά, μπορεί να παίξουν και τα δύο σενάρια, δηλαδή και το επαγγελματικό και το προσωπικό, όποτε δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να φροντίσεις να τα αξιοποιήσεις και τα δύο… Στο έπακρο!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο ξεσηκώνεσαι επικίνδυνα, ενώ με το Λιοντάρι τα συναισθήματα σου ξεσηκώνονται σε μορφή θύελλας!

Για αναλυτική προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Να έχουμε όλοι μια όμορφη χρονιά, γεμάτη Αγάπη!

 

Σχετικά άρθρα και θέματα:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2012 00:00:00