blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Απριλίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Περπατώ εις το δάσος, όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ…
Λύκε λύκε, είσαι εδώ;”

Πάντα ή σχεδόν πάντα, το παραμύθι έχει έναν κακό Λύκο, που κυνηγά την Κοκκινοσκουφίτσα… ποιός όμως νικάει στο τέλος; Ο καλός; Χμ… όχι πάντα! Όλα εξαρτώνται από την Κοκκινοσκουφίτσα… Αν ερωτευτεί τον Λύκο τι θα γίνει;
 
Και βεβαίως, την εβδομάδα αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον Κακό Λύκο, που ο καθένας από εμάς έχει φυλαγμένο στο μυαλό του ή στη ζωή του, μια και τα πράγματα συνεχίζουν να κινούνται στο πυκνό δάσος της καθημερινότητας, και το κυνηγητό με τους… Λύκους ή τους προσωπικούς μας δαίμονες, μας κάνει να χάνουμε την διαδρομή, να ξεχνάμε το που θέλουμε να φτάσουμε και να ασχολούμαστε με το ξόρκισμα του κακού…
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 10 του μήνα, ανοίγει άλλον έναν πύρινο κύκλο μια και πραγματοποιείται στην 20 η μοίρα του Κριού με την συμμετοχή του Άρη και της Αφροδίτης (βλέπε Αφροδίτη σύνοδος Άρης) σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Σαφώς και μιλάμε για νέα ξεκινήματα, ορμητικά, γεμάτα δράση και ένταση, που συχνά συνοδεύονται από βιασύνη και ανυπομονησία, μια και οι επιθυμίες καλπάζουν, είναι αμάζευτες, ασυγκράτητες… Και είναι αυτή η βιασύνη, που συχνά θα οδηγήσει στις λάθος κινήσεις, αυτές που μπορεί κάνουμε ορμώμενοι από τον αχαλίνωτο πόθο ή πάθος για το παιχνίδι, την κατάκτηση, γι’ αυτήν την καινούργια πραγματικότητα, που μοιάζει να αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα μας!
 
Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας, που θα περπατήσουμε με γυμνά πόδια και ξεκάθαρη ψυχή, χωρίς φοβίες και αναστολές, μια και αυτό που μας οδηγεί είναι ο στόχος… αυτός όμως που για να κατακτηθεί, θα πρέπει να εξορκίσεις κάθε δαίμονα του Εγώ, κάθε ‘‘Κακό Λύκο’’, που μόνο σκοπό έχει να μας αποτρέψει από το να γράψουμε εμείς το φινάλε του δικού μας παραμυθιού, κατά πως το ορίζει η καρδιά και η συνείδηση μας!
 
Νέες ενέργειες, άγνωστες και πιθανόν με μεγάλο βαθμό δυσκολίας… Η επικοινωνία περνά και αυτή τους δικού της σκοπέλους, γίνεται δύσκολη και συχνά θα είναι αδύνατον οι άλλοι να κατανοήσουν τις δικές μας ανάγκες… Η συνομωσία γίνεται προσωπική υπόθεση, Εγώ κι ο Εαυτός μου απέναντι σε έναν κόσμο, που συχνά θα προβάλει σθεναρές αντιστάσεις στην όποια αλήθεια…
 
Ο έρωτας αποκτά κι αυτός μια νέα διάσταση, αφού εκτός από “ορμητικός, πύρινος και φλογερός”, τώρα αποκτά και έναν άλλον προσδιορισμό: “Αληθινός”, που δεν θα παζαρέψει, ούτε και θα κάνει… εκπτώσεις σε αυτά που ζητά. Και βεβαίως, στο ξεκίνημά του έχει όλη την φλόγα που χρειάζεται να έχει το ερωτικό παιχνίδι, όμως δεν θα διστάσει στιγμή να κάνει πίσω, αν νοιώσει πως το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που πιστεύει και επιδιώκει… Περήφανος και αγέρωχος όπως πάντα, θα ξεσηκώσει τις καρδιές, μα υψώσει τείχη, όταν νιώσει πως δεν αντιπροσωπεύει ούτε και αντιπροσωπεύεται… Και δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα, ούτε ακόμα μπροστά στο φόβο της μοναξιάς!
 
Στις 12 του Απρίλη μπαίνει σε ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας, φέρνοντας τα παιχνίδια εξουσίας στο προσκήνιο και μάλιστα με μεγαλύτερη δυναμική, μια και θα καθυστερήσει η ακόμα και θα ματαιώσει πολλά σχέδια, που στηρίζονται σε φιλόδοξες διεκδικήσεις, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν κάποιους…
 
Στις 14 του μήνα ο Ερμής γίνεται κι αυτός… πύρινος, συμπληρώνοντας τον κύκλο που έχει ανοίξει στον Κριό, πυροδοτώντας την σκέψη και τις κινήσεις με παρορμητισμό και νευρικότητα, που συχνά θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λάθη.
 
Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ζώδιο του Κριού, για να περάσει σε αυτό του Ταύρου, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη ισορροπία, τόσο στην συναισθηματική όσο και στην ερωτική ζωή. Έτσι, για να αρχίσει η ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος της καρδιάς και να μετρά τις πραγματικές της ανάγκες!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Αγάπη… τι δύσκολο πράγμα…
Όλοι οι προβολείς στραμμένοι πάνω σου, και ναι, ανοίγει μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωή σου, ολόλευκη, που μπορείς να την χρωματίσεις κατά πώς σου ταιριάζει, κατά πώς ορίζει η καρδιά σου, αφού ο έρωτας είναι ένα από τα βασικά κεφάλαια αυτού του έργου. Και η επαγγελματική σου ζωή επίσης, μια και οι αλλαγές ή απλά η ανανέωση, είναι επιβαλλόμενη και εδώ… Το σίγουρο είναι πως μετά την περίοδο αυτή, δεν είσαι πια ο ίδιος… ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητά σου έχει αλλάξει ριζικά! Σαφώς, θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι νοιώθεις, σε ό,τι έχεις ανάγκη, σε αυτό θα στραφείς, με αυτό θα τροφοδοτήσεις το μυαλό και την καρδιά σου! Ό,τι έχει την σφραγίδα του αληθινού και του γνήσιου, είναι και το μόνο που θα μετρήσει και που θα μείνει στη ζωή σου τελικά… Πατώντας πάνω στη αλήθεια σου, ο έρωτας θα κάνει με την σειρά του τις δικές του αλλαγές στη ζωή σου. Όχι εύκολες, θα χρειαστεί να παλέψεις, να προβληματιστείς, να διχαστείς, να πολεμήσεις, να διεκδικήσεις, μα τελικά να καταλήξεις σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για σένα: Την αγάπη που δικαιούσαι!
ΥΓ. Μαζί με την Άνοιξη, ανθίζει και η ερωτική σου ζωή, ο Λέων θα σε διεκδικήσει σθεναρά και η… περιπέτεια αρχίζει! Οι γεννημένοι στις 30 Μάρτιου έχουν πολλές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή, μα και εκπλήξεις…
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΛΕΩΝ

Ο Έρωτας είναι μια μεγάλη… περιπέτεια!
Νέο φεγγάρι, νέοι κύκλοι, εσύ ονειρεύεσαι ταξίδια, φυγή, Ήλιο, κι όλα συνηγορούν στο να πραγματοποιήσεις τις πιο βαθιές επιθυμίες σου, για χαλάρωση, ξεκούραση και αλλαγή! Και το πετυχαίνεις με το έτσι θέλω, σχεδόν το επιβάλεις, τόσο στον εαυτό σου όσο και στο ταίρι σου ή στην παρέα σου… Πολύ πιθανό επίσης να βρεθείς μέσα σε καινούργιους κύκλους, όπου θα εκτονώσεις τις δημιουργικές σου ανάγκες, νέους χώρους γνώσης ή καινούργιων ενδιαφερόντων, που σε απορροφούν! Ο έρωτας στήνει τον δικό του χορό στον κύκλο αυτόν, μέσα από έντονες καταστάσεις και διεκδικήσεις, που ξυπνούν την… πύρινη φύση σου και σε κάνουν να διεκδικείς με σθένος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αυτό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σου ή να σε διεκδικεί κι αυτό με τον τρόπο του… Άκρως ευνοϊκό το φεγγάρι τούτο για τις υποθέσεις της καρδιά σου! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, μια μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση από την καθημερινότητα, θα κάνει πολύ καλό στο μεταξύ σας και θα σας ανανεώσει σημαντικά. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να σε συναντήσει εκεί που θα πας… Φευγάτος, περιπετειώδης, ανατρεπτικός και άκρως συναρπαστικός… Ετοιμάσου!
ΥΓ. Με τον Κριό ανταλλάσεις πάθος, συγκίνηση, περιπέτεια κι ένταση, χωρίς να αποκλείουμε και το απέναντι ζώδιο, τον Υδροχόο, που πάντα σε συγκινεί… Οι γεννημένοι στη 1η του Αυγούστου ας προσέξουν λίγο παραπάνω τις σχέσεις τους και ας μην τραβάνε το ήδη τεντωμένο σχοινί!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Fly me to the moon…
Παρ’ όλες στις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει η περίοδος αυτή για τους περισσότερους, εσύ είσαι σαφώς από τους πιο ευνοημένους αυτού του κύκλου, μια και ζεις το παραμύθι σου σε όλο του το μεγαλείο… Βεβαίως, το παραμύθι έχει και δράκους και κακές μάγισσες, έχει όμως και πριγκίπισσες και πριγκιπόπουλα, που μπήκαν ή πρόκειται να μπουν στη ζωή σου. Διανύεις μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, με τον έρωτα να γράφει τα δικά του σενάρια στη ζωή σου, χρίζοντάς σε πρωταγωνιστή… Δεν είναι και λίγο αυτό, αφού έχεις την ευκαιρία να αναμορφώσεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει… Όμως απαιτείται δράση, πρωτοβουλίες, κινήσεις, αποφάσεις για το τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου κι όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και πολύ εύκολα! Έχεις όμως σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πάνω απ όλα, την αλήθεια σου! Αυτήν, που κρατούσες καλά κλεισμένη στην καρδιά σου και τώρα βγαίνει και διεκδικεί την θέση που της αξίζει. Ναι, μπορείς να ζήσεις το δικό σου παραμύθι και να νικήσεις όλα τα εμπόδια… Και να φτιάξεις εσύ το τέλος που θέλεις!
ΥΓ. Η πριγκίπισσα ή το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού, σίγουρα ανήκει στο ζώδιο του Κριού!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλύτερα θα ’ρθούν…
Ο κύκλος που ανοίγει την εβδομάδα αυτή, φωτίζει κατά βάση το χώρο των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων, που είναι από τους πιο ευάλωτους τομείς για εσένα την τελευταία περίοδο και συχνά νοιώθεις πως τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να εντείνεται η ανασφάλειά σου και η ανησυχία σου. Το μυστικό εδώ είναι καταρχήν να οργανώσεις την σκέψη και τα δεδομένα που έχεις και προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς. Στόχευσε και… δράσε, αυτό είναι το κλειδί που θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, όχι εύκολα, αφού συχνά θα βγαίνουν μπροστά σου θέματα, που μπορεί να μην τα είχες υπολογίσει και να σε αποπροσανατολίζουν. Μείνε προσηλωμένος στον αρχικό σου στόχο και θα τα καταφέρεις, έστω κα μετ’ εμποδίων! Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, συχνά θα νοιώθεις πως ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες ή πως βρίσκεται σε ένα παράλληλο, δικό του κόσμο, που όμως δεν επικοινωνεί με τον δικό σου… Μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα, ορμώμενος από την συναισθηματική φόρτιση των ημερών. Παρακάτω θα έχεις την δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σας… Όμως κι εδώ, το μυστικό είναι να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις ή πιο απλά, να ζητήσεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι από το ταίρι σου, λίγο παρακάτω όμως, όχι ακόμα! Αν είσαι μόνος, η περίοδος δεν είναι από αυτές που θα σου χαρίσουν ερωτικές εμπειρίες, όμως θα κάνεις λίγη υπομονή, γιατί παρακάτω ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι, και μάλιστα… δριμύτερος!
ΥΓ. Μην τεντώνεις το σκοινί με τον Κριό ή τον Αιγόκερω… Και η σχέση σου με τον Σκορπιό θέλει προσοχή. Υπομονή!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλα ψυχούλα μου, έλα καρδούλα μου,
ξέρω δεν είσαι ό,τι δείχνεις…
Η καθημερινότητα σε παρασύρει στους ρυθμούς της και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν, σε κάνουν να τρέχεις και να μην φτάνεις. Βεβαίως, συχνά θα νοιώθεις πως δεν ξέρεις σε τι να δώσεις προτεραιότητα, μια και όλα τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα, ζητούν και λύσεις! Ωστόσο, ανήκεις στα άτομα που σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουν κάτω στα δύσκολα και θα καταφέρεις ακόμα και αυτά που θεωρείς ακατόρθωτα, αφού τα περισσότερα ζητήματα ή διλήμματα που προκύπτουν τώρα, είναι περισσότερο στο μυαλό σου. Όχι πως η πραγματικότητα δεν είναι απαιτητική προς εσένα, όμως εσύ νοιώθεις περισσότερο την δυσκολία, μια και έχεις μια τάση να την διογκώνεις… Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως θα τα καταφέρεις και να βάλεις τάξη, αλλά και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται! Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που την περίοδο αυτή βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα, οι εντάσεις δεν λείπουν. Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση ή γάμο, η καθημερινότητα γίνεται ασφυκτική (περισσότερο για τους γεννημένους 1 και 2 Νοέμβρη) και καλό είναι να φροντίσεις να εκτονώσεις την ένταση με κάποια δημιουργική δραστηριότητα ή σπορ. Γενικότερα, φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να του δώσεις το χρόνο που χρειάζεται για να ηρεμήσει… Δώσε χρόνο και στον σύντροφό σου επίσης… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα έχεις ευκαιρίες να εκτονώσεις την ερωτική σου φύση, αφενός μέσα από παλιότερες καταστάσεις που έμειναν ημιτελείς το διάστημα αυτό, αφετέρου μέσα από νέα πρόσωπα, που εισβάλλουν στην καθημερινότητά σου και σε διεκδικούν… Όπως και να έχει, ήσυχος δεν κάθεσαι… με τίποτα!
ΥΓ. Οι γεννημένοι 14 και 15 Νοέμβρη μπαίνουν σε μια έντονη περίοδο στην ερωτική τους ζωή, όπου όλα μπορούν να συμβούν… Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά και πάθος!!!!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πάνω στον καθαρό αφρό
θα πέσω πάλι και θα βρω
τη διαδρομή για το ταξίδι της καρδιάς σου…
αχ μελτεμάκι ξαφνικό στης θάλασσας τον πανικό
θα ημερέψω εγώ ξανά τον έρωτά σου…
Η ανάγκη να τακτοποιήσεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου γίνεται περισσότερη έντονη τώρα και μάλιστα εστιάζεται στον οικονομικό τομέα, τον οποίο και θα βαλθείς με κάποιο τρόπο να εξυγιάνεις. Αυτό θα είναι από τις πρώτες σου προτεραιότητες την περίοδο αυτή και αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Όπως επίσης, εκείνο που ‘‘παίζει’’ είναι η ικανοποίηση μικρών ή μεγαλύτερων επιθυμιών σου, που μπορεί να τριγυρνούν στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μα τώρα είναι η στιγμή που θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε σπρώξουν στο να τις ικανοποιήσεις. Στην ερωτική σου ζωή θα υπάρξουνε εξελίξεις, οι οποίες στηρίζονται και αυτές περισσότερο στην ανάγκη του να συνυπάρχεις και να μοιράζεσαι και αυτό θα σε οδηγήσει στο να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση και να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Σ’ εσένα πάντως του τρίτου δεκαημέρου, κάτι φαίνεται να αλλάζει αισθητά, μια και ένα πρόσωπο μπαίνει για τα καλά στη ζωή σου, πολύ πιθανόν να είναι και από το παρελθόν! Οι αλλαγές στην ερωτική σου ζωή τώρα δεν είναι θεαματικές (ακόμα), είναι όμως αυτές που θα συντροφέψουν και θα σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι, για να είσαι ήρεμος και καλά! Τα σπουδαία… αργότερα!
ΥΓ. Οι γεννημένοι στις 22/2 βρίσκεστε μπροστά σε καταστάσεις που μπορεί να μοιάζουν ιδανικές, θέλουν όμως μεγάλη προσοχή στο ποιους εμπιστεύεστε τώρα και ποιους όχι! Οι του τρίτου δεκαημέρου έχουν πολλά –πάρε-δώσε με τον Παρθένο, που τους διεκδικεί σθεναρά! Σε νέα ξεκινήματα σε παρασύρει ο Κριός!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ο… έρωτας κινείται στα σκοτεινά!
Με πολύ παρασκήνιο και μυστικά ανοίγει η εβδομάδα αυτή, πολλά πράγματα τριγυρίζουν στο μυαλό σου, θέλεις να κάνεις πολλά, αλλά προτιμάς να μένεις στην αθέατη πλευρά των πραγμάτων, αυτή που σου επιτρέπει να αφουγκράζεσαι καλύτερα τα μέσα σου, τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, πριν καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις . Το σίγουρο είναι πως ό,τι βρίσκεται στην σφαίρα του κρυφού, είναι και αυτό που αναλαμβάνει μεγαλύτερη δράση τώρα και βεβαίως, το σενάριο που παίζει περισσότερο απ’ όλα είναι αυτό ενός κρυφού έρωτα. Είτε βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, όπου θα έχεις και κάθε λόγο να κρατήσεις… επτασφράγιστο μυστικό το πρόσωπο που σε έχει παρασύρει, είτε ανήκεις στους μοναχικούς Ταύρους, πολύ πιθανό να υπάρχουν δεσμεύσεις και ‘‘κολλήματα’’ από την άλλη πλευρά, που δεν θα επιτρέπουν να βρίσκεσαι δημοσίως μαζί του… Πάντως ξεσηκώνεσαι και στις δύο περιπτώσεις περισσότερο συναισθηματικά και νοιώθεις σαν… ψάρι έξω απ τα νερά του! Η μόνη συμβουλή είναι να το ζήσεις και να ακούσεις την καρδιά σου, που χτυπάει δυνατά!
ΥΓ. Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, τακτοποιούν κάποιους προηγούμενους λογαριασμούς της καρδιάς τους με έναν Παρθένο.  Για τους υπολοίπους, η ιστορία με έναν Σκορπιό επιστρέφει δριμύτερη… Οι γεννημένοι 28, 29, & 30 Απριλίου, καλό είναι να προσέξουν πολύ τις σχέσεις τους και τις αποφάσεις που παίρνουν τώρα γι’ αυτές!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να κοιμηθούμε αγκαλιά,
να μπερδευτούν τα όνειρά μας!
Το πιο πιθανό σενάριο, τόσο για την εβδομάδα όσο και για την επόμενη περίοδο που θα ακολουθήσει, είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων, που θα σε βοηθήσει να εξυγιάνεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν στα οικονομικά σου δεδομένα και που πολύ πιθανόν μέχρι σήμερα τα είχες αφήσει στο περιθώριο. Τώρα περνάς σε πιο δραστικές λύσεις, που αν μη τι άλλο, θα σε κάνουν να ηρεμήσεις. Ένα άλλο επίσης σενάριο που θα παίξει δυνατά, είναι η ενεργοποίηση της ερωτικής σου ζωής, όχι τόσο με την μορφή των τυπικών σχέσεων, έτσι όπως τις ξέραμε μέχρι τώρα, μα περισσότερο σε ό,τι αφορά στη σεξουαλική σου δραστηριότητα, που τώρα χτυπάει… κόκκινο! Οι επιθυμίες σου θα σε οδηγήσουν στο να έλξεις πρωτόγνωρες, μα πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες θα οδηγούνται από ένα άκρατο αισθησιασμό, που θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική σου ζωή στα ύψη… Θα το απολαύσεις, καθώς όλο σου το είναι δονείται στους ρυθμούς μιας αχαλίνωτης σεξουαλικότητας, που θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά μάλιστα, γίνεσαι και ιδιαίτερα διεκδικητικός ως προς το πρόσωπο ή… τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Τα σατέν σεντόνια και τα κεριά, απαραίτητο συμπλήρωμα στο σκηνικό!
ΥΓ. Ο Κριός σε απογειώνει ερωτικά και σε οδηγεί στον μαγικό κόσμο της ηδονής! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, παίζει πολύ στο παιχνίδι ένας Ιχθύς, τον διεκδικείς, τον ξεσηκώνεις και τον κάνεις να σε ακολουθήσει στις εκπλήξεις που του ετοιμάζεις!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άσε με να κάνω λάθος
Μη μου λες πως είν’ ντροπή
Άσε με να βρω μονάχος
Ποιο το τέλος ποια η αρχή
Άσε μονάχο μου να νοιώσω
Την ουσία μέσα σε όλα που ‘χεις πει
Αν αντίρρηση μου φέρεις
Θα θυμώσω και το ξέρεις
Αν με χάσεις αιτία θα σαι εσύ!
Οικογενειακών θεμάτων συνέχεια, στον νέο κύκλο του φεγγαριού και πολύ περισσότερο για σένα του τρίτου δεκαημέρου. Οι διαφωνίες και τα ζητήματα που προκύπτουν δεν θα σε αφήσουν εύκολα να ησυχάσεις… Ωστόσο, είναι ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και να ξεκαθαρίσεις, αφού υποβόσκουν πολύ καιρό τώρα και απλά ήρθε η ώρα να βγουν στην επιφάνεια! Ο επαγγελματικός σου τομέας δεν μένει ανεπηρέαστος από το ‘‘δύσκολο’’ πλανητικό σκηνικό, όμως να ξέρεις πως όσο καλύτερα χειριστείς τα θέματα αυτά, τόσο μεγαλύτερες απολαβές θα λάβεις παρακάτω. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να ακόμα να δείχνει πως δεν έχει σημάδια ανάκαμψης, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση ή σε γάμο, μα πολύ σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται και να αποκτούν μεγαλύτερη ηρεμία… Μην βιαστείς ωστόσο να πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε οδηγήσει αυτήν την περίοδο ! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Αιγόκερους, παίζουν έντονα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή, αυτά που κυριαρχεί η ένταση και το πάθος, χωρίς όμως να ξέρεις αν μπορούν να πάρουν μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου. Παρακάτω θα δείξει, προς το παρόν ζεις την στιγμή!
ΥΓ. Οι γεννημένοι 12 & 13 Φεβρουαρίου περνάτε από πολλές εντάσεις, αλλά και ιδιαίτερα παθιασμένες καταστάσεις, που τις δημιουργεί ένας Κριός… Και η σχέση με τον Καρκίνο θέλει προσοχή. Με τον Ταύρο ανοίγεις καινούργιο κεφάλαιο, που όμως θα φανεί παρακάτω πού σε πηγαίνει…
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

…Ο έρωτας θα σε βρει όπου και να ΄σαι!
Σαφώς και χαμογελάς αυτή την εβδομάδα. Τα γεγονότα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, σου φέρνουν μια μεγάλη ανακούφιση από την ταλαιπωρία που πέρασες το προηγούμενο διάστημα ! Και θα έχεις πολλούς λόγους να συνεχίσεις να χαμογελάς και παρακάτω, μια και ανοίγει ο κύκλος των… ευχών ! Συχνά θα βρίσκεις μπροστά σου υποθέσεις ή ζητήματα, για τα όποια είχες παλέψει στο παρελθόν και για κάποιο λόγο δεν σου ‘‘βγήκαν’’ όπως τα περίμενες, να ξαναέρχονται στο προσκήνιο και να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις κάτι… Ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, χρειάζεται να κάνεις κάτι: να δράσεις, να αρπάξεις την όποια ευκαιρία από τα μαλλιά και να της δώσεις να καταλάβει!!! Φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα στέκονται κοντά σου, προσφέροντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους προς εσένα! Η ερωτική σου ζωή αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον και νόημα, μια και νέα πρόσωπα μπαίνουν στο φιλικό σου κύκλο, απ’ όπου αντλείς ερωτικές προσκλήσεις και… προκλήσεις, που ανεβάζουν τη διάθεσή σου και σου ξυπνούν το ενδιαφέρον… Αν είσαι μόνος, είναι μια περίοδος που μπορείς να προκύψει μια ευκαιρία, για την δημιουργία μια σχέσης πολλά υποσχόμενης… Συμβουλή: Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται! Δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει!
ΥΓ. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου, έχεις πολλούς άσσους στο μανίκι σου… Φρόντισε να τους εκμεταλλευτείς κατάλληλα! Ο κύκλος με ένα Ζυγό σε βάζει δυνατά στο ερωτικό παιχνίδι, οι γεννημένοι 30 Μαΐου περιμένετε εκπλήξεις!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι αγάπη… δεν είν’ αγάπη αυτό που ζούμε
Είναι σου λέω πανικός!
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα οι ρυθμοί σου να έχουν ανέβει κατακόρυφα, μπορεί να βρίσκεσαι σε έναν κυκεώνα… απαιτήσεων από τους άλλους και να μην ξέρεις ποιόν απ’ όλους να ικανοποιήσεις πρώτα, μπορεί οι σχέσεις σου να κρέμονται σε μια κλωστή… Όμως (πάντα υπάρχει και ένα “όμως”), ο Έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου και στήνει με την σειρά του τα δικά του σκηνικά… Και φυσικά, δεν έχεις να κάνεις με κάτι συμβατικό, που έρχεται στον δρόμο σου απλά για να περάσεις την ώρα σου, μα με τυφώνα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του! Ό,τι ζεις ή ότι θα ζήσεις από δω και πέρα στην ερωτική σου ζωή, έχει την ένταση μια αστραπής, θα σε ταράξει, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου, θα σε ζορίσει, μια και σου δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα πάθους και πρωτόγνωρης ερωτική ς έντασης, που συχνά θα νοιώσεις πως δεν θα ξέρεις πώς να την χειριστείς… Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν γενικότερα, μια και το όλο κλίμα διαμορφώνεται κάτω από το πλανητικό σκηνικό του Κριού, που σαφώς δεν είναι εύκολο για σένα, μα θα έχεις και ισχυρό σύμμαχο: τον Έρωτα!
ΥΓ. Οι γεννημένοι 15 & 16 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε για σενάρια πολύ υψηλών προδιαγραφών και βεβαίως πρωταγωνιστικό ρόλο παίζε ένα Κριός! Καθώς επίσης εκείνοι που ζουν ανατροπές στην προσωπική τους ζωή είναι οι γεννημένοι στις 2 Οκτωβρίου. Στο παιχνίδι του μεταξύ σας παίζει δυνατά και ο Υδροχόος!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αχ θάλασσα μου σκοτεινή
Θάλασσα αγριεμένη…
Πού θα με βγάλεις το πρωί ,
Σε ποια στεριά μου ξένη…
Δεν έχεις παράπονο, το σκηνικό έχει απ’ όλα! Εντάσεις, ανατροπές, πιέσεις εσωτερικές και εξωτερικές, ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, έρωτα… Και κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, όχι μόνο για την εβδομάδα αυτή, αλλά και για το επόμενο διάστημα, όπου ένα κομφούζιο το ζεις, που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και συχνά σε… βγάζει από τα ρούχα σου και σε κάνει να μην ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν με τον περίγυρό σου… Όπως επίσης, στα… κόκκινα βρίσκεσαι και στην ερωτική σου ζωή, είτε έχεις μια μόνιμη σχέση, που τώρα περνά από τεστ (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 28,29,&30 Ιανουαρίου), δείχνοντας τη αξία της στα δύσκολα, αλλά και αν ανήκεις στους μοναχικούς Υδροχόους αυτών των ημερομηνιών, καθώς πολύ πιθανόν να αναλάβεις μια πιο μόνιμη δέσμευση την περίοδο αυτή! Γεγονός είναι πως ό έρωτας την περίοδο αυτή κάνει την… βόλτα του στη ζωή σου, εγείροντας πάθη στα οποία θα ενδώσεις με μεγάλη ευκολία, μια και έχεις την ανάγκη να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να συμμετέχεις στο παιχνίδι που λατρεύεις! Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο πως τα πρόσωπα που μπαίνουν την εποχή αυτή στο παιχνίδι θα έχουν και διάρκεια. Αλλά Υδροχόος είσαι και τα συμβατικά δεν σου πήγαιναν ποτέ… Η στιγμή μετράει! Η στιγμή!
ΥΓ. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου γράφονται μοναδικά ερωτικά σενάρια με έναν Κριό που σε απογειώνουν ερωτικά… Εκείνος όμως που ‘‘παίζει’’ επίσης δυνατά είναι ο Δίδυμος, ιδιαιτέρα για εσένα της 2ης Φεβρουαρίου!
Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με sms το κινητό σας.
 
Να θυμάστε πως όταν έχουμε Νέα Σελήνη, οι προβλέψεις δεν αφορούν μόνο στην εβδομάδα που διανύουμε, μα και όλο το επόμενο διάστημα του μηνός, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο… Ως την άλλη εβδομάδα, να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!!!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2013 00:00:00