blank
 
blank

Η Σελήνη, ο Κρόνος στον Σκορπιό και τα ψυχοθρίλερ ερωτικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου 24 ως 26 Ιανουαρίου 2014.

 
Η Σελήνη, ο Κρόνος στον Σκορπιό και τα ψυχοθρίλερ ερωτικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου 24 ως 26 Ιανουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σελήνη στον Σκορπιό, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Ένα πολύ ενδιαφέρον και άκρως ερωτικό τριήμερο μας περιμένει, με τη Σελήνη από το Σκορπιό, να σχηματίζει τη Παρασκευή όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Μία ακατανίκητη λαχτάρα να βρεθούμε με το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά μας, αν και η θέση της Σελήνης αφήνει να φωλιάσει κάποια ζήλεια μέσα μας. Τα συναισθήματά μας έντονα, δύσκαμπτα και αδιαπραγμάτευτα, αφήνουν ωστόσο μια πόρτα ανοιχτή για συνεύρεση, απαίτηση και ισχύ.

Το τρίγωνο του Δία με την Σελήνη

Ωστόσο, η πολύ τυχερή όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Δία με τη Σελήνη, που θα δημιουργήσει καλή διάθεση, θα λειτουργήσει διεγερτικά απέναντι στην ίδια τη ζωή και θα είναι η αιτία για τυχερά συναπαντήματα, που θα αφήσουν… εντυπώσεις! Γι’ αυτό λοιπόν καλή μέρα να μην κάτσετε μέσα, αλλά να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο και να είστε σίγουροι πως οι κραδασμοί του περιβάλλοντος θα είναι θετικότατοι.

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη

Ο Ερμής από την άλλη, θα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντας στις κουβέντες ένταση, ζωντάνια και την απαραίτητη σύνεση να πραγματοποιηθούν τα σχέδια. Ζυγός και Υδροχόος εμπλέκονται, προσδίδοντας την ανάλογη ελαφρότητα σε σχέδια ερωτικής φύσεως που θα συζητηθούν τις μέρες αυτές.

Σελήνη και Κρόνος στον Σκορπιό

Το Σάββατο μια μέρα για την οποία μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι κινήσεις σας και οι ερωτικές συναλλαγές θα πιάσουν τόπο, αφού η Σελήνη συναντά το σοβαρό Κρόνο στο Σκορπιό και οι δύο μαζί θα φροντίσουν για εκ βαθέων εξομολογήσεις, βαριές κουβέντες, ανακάτεμα του παρελθόντος, αλλά προπάντων δεσμευτικές υποσχέσεις. Κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας, είναι η διάθεση πως κανείς δε θέλει να παίξει, αλλά να αφήσει αποτύπωμα στη μνήμη του άλλου, να τον εξαντλήσει με την παρουσία του και κυρίως με την απουσία του. Ενδείκνυται θαυμάσια για… ψυχοθρίλερ ερωτικά παιχνίδια, όπου η γάτα θα στριμώξει το ποντίκι στη γωνία.

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα

Τη Κυριακή, το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τον Τοξότη και του Ποσειδώνα, αφήνει σε κάποιους μια πικρή γεύση στα χείλη, σαν παρατράγουδο ατυχών ερωτικών γεγονότων, αλλά αυτό θα καλυφθεί από τις άλλες όψεις του τριημέρου. Ίσως είναι απογοητεύσεις που καραδοκούσαν καιρό να αποκαλυφθούν, ίσως πάλι είναι η μελαγχολία της ημέρας.
 

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και γεμάτο ερωτικά τριήμερο, που θα συγκινήσει πολλούς. Να περάσετε καλά!

Νέo!!! Yπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στα σχετικά άρθρα μας:

Τα άστρα το τριήμερο 24 ως 26 Ιανουαρίου 2014, με Ερμή τρίγωνο με Άρη και Ερμή τετράγωνο Ποσειδώνα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Απο τα εύκολα στα δύσκολα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2014 00:00:00