blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Απο τα εύκολα στα δύσκολα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Απο τα εύκολα στα δύσκολα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι όψεις του Ερμή με Άρη και Κρόνο

Το επόμενο διήμερο ο Ερμής πρωταγωνιστεί στο πλανητικό σκηνικό, αφού σχηματίζει δυο αρκετά ενδιαφέρουσες όψεις. Στις 24/1 και ώρα 16.57, αποκορυφώνεται το τρίγωνο Ερμή-Άρη, ενώ λίγες ώρες αργότερα στις 25/1 και ώρα 13.56 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου.

Ερμής σε τρίγωνο με Άρη

Η πρώτη όψη είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου αυξάνει τη νοημοσύνη και βοηθά να συλλάβουμε έννοιες και ιδέες τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε για την κατάκτηση ενός ευρύτερου στόχου. Η συλλογική θέση του Υδροχόου, στοχεύει περισσότερο στο γενικότερο όφελος παρά στο προσωπικό, χωρίς βέβαια να αποκλείει και την επίτευξη μιας προσωπικής φιλοδοξίας. Από την άλλη, ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού ευνοεί την βελτίωση των σχέσεων, καθώς και την δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Στις 25 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις όσο και σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και υπομονή. Προβλήματα θα υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα που πιθανόν να επηρεάσουν μια μικρή ή μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων. Σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να είμαστε λιγότερο επίμονοι και περισσότερο συμβιβαστικοί, ώστε να αποφευχθούν σοβαρές ρήξεις.
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 24 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σου Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή, γεγονός που σε βοηθά να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία, τόσο με το φιλικό σου περιβάλλον όσο και με τον σύντροφό σου. Η συμμετοχή σου σε κοινωνικές δραστηριότητες θα σου προσφέρει σημαντικά οφέλη και επιπλέον θα σε ψυχαγωγήσει. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, ίσως σου φέρει και ένα νέο έρωτα που θα καλύψει το κενό σου. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική μιας συνεργασίας, ίσως αυτές τις μέρες συζητήσεις κάποιες σοβαρές προτάσεις.
 
Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς την επόμενη μέρα (στις 25/1) ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και συνιστά να ρυθμίσεις τυχόν χρέη και οφειλές, που σου δημιουργούν προβλήματα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου, θα έχει μια ευεργετική επιρροή, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι πιθανό να αποζημιωθείς για την μέχρι τώρα προσφορά σου ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, σχετικά με μια νέα εργασία. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση.
 
Ωστόσο, αν διατηρείς μια ήδη προβληματική σχέση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις αυτές τις μέρες, καθώς το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25/1, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασυνεννοησίας στις σχέσεις σου, που θα σε στενοχωρήσει. Το μόνο που χρειάζεται ο σύντροφός σου αυτό το διάστημα, είναι η επιβεβαίωση που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, τις επόμενες μέρες ο κυβερνήτης σου Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη (στις 24/1) και τετράγωνο με τον Κρόνο (στις 25/1). Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν πολλούς τομείς της ζωής σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη την προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη, που θα σε οδηγήσει σ’ αυτή την απόφαση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε συγκινήσει και θα αλλάξει σταδιακά τη ζωή σου.
 
Το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα απόλυτα συμβατό ζώδιο με το δικό σου, μειώνει αισθητά την αρνητική επιρροή του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο, καλό θα είναι όμως να προγραμματίσεις καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου από τα αυξημένα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 24 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο θα προκαλέσει κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στα οικονομικά σου. Ήδη η παραμονή του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, τα οποία ίσως καταφέρεις να λύσεις αυτό το διάστημα. Αν έχεις στο μυαλό σου μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία, μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός με το περιβάλλον σου και να αξιολογείς μόνος σου το κάθε στοιχείο.
 
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 του μήνα, μπορεί να σε «αναγκάσει» να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Αν λοιπόν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως είναι καιρός να την επισημοποιήσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε προβληματίσει σοβαρά. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 24 Ιανουαρίου ο Ερμής από τον τομέα των σχέσεών σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία μαζί του και να δημιουργήσεις ένα πιο στενό δεσμό μαζί του. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, αυτή η όψη θα σου φέρει μια νέα γνωριμία, που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει και θα αλλάξει όλη τη φιλοσοφία σου. Γενικότερα, οι γνωριμίες που θα κάνεις τις επόμενες μέρες, καθώς και οι συζητήσεις με άτομα που ήδη γνωρίζεις, μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για την μελλοντική σου πορεία.
 
Εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 25/1, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει (για άλλη μια φορά) προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και τα οποία θα πρέπει να χειριστείς με απόλυτη κατανόηση. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις το επόμενο διήμερο. Στις 24/1 το τρίγωνο με τον Άρη υπόσχεται σημαντική εύνοια στον οικονομικό τομέα και τα επαγγελματικά σου κι αυτό σημαίνει πώς οι ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα εκτιμηθούν και θα ανταμειφθούν γενναιόδωρα. Αν μάλιστα ανήκεις στην κατηγορία των Παρθένων που αναζητούν μια καλύτερη εργασία, ίσως αυτές τις μέρες βρεις αυτό που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σου.
 
Όσο για το τετράγωνο που διαμορφώνεται στις 25/1, πιθανότατα δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού ο Κρόνος βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση, ίσως όμως χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στη δουλειά σου. Καλό θα είναι επίσης να μην αναμιχθείς σε «κουτσομπολιά» με τους συναδέλφους σου, αφού όπως γνωρίζεις αργά ή γρήγορα όλα αποκαλύπτονται. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 24 Ιανουαρίου τρίγωνο με τον Ερμή και σε βοηθάει να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σου είτε την προσωπική σου ζωή. Το επόμενο τριήμερο θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή θα σου φέρει αξιόλογες γνωριμίες και στο χέρι σου είναι να ξεκινήσεις μια όμορφη ερωτική ιστορία.
 
Ωστόσο, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Κρόνο στις 25/1, συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να αποφύγεις σπατάλες, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Απόφυγε επίσης προστριβές με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη στις 24/1, πρόκειται να σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο και ίσως θελήσεις να αποστασιοποιηθείς για λίγο από κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να σκεφτείς και να αξιολογήσεις τα γεγονότα. Η αυξημένη σου διαίσθηση, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες εμπειρίες σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις σε αλλαγές κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σου.
 
Ο Κρόνος που βρίσκεται για τελευταία χρονιά στο δικό σου ζώδιο, ήδη σε έχει ωριμάσει κι έτσι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή στις 25/1, απλά θα σου δώσει την ευκαιρία να «κατασταλάξεις» σε κάποιες αποφάσεις σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου, που θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 24 Ιανουαρίου ο Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που τονίζει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και σε βοηθά να χειριστείς όλες τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Το επόμενο τριήμερο η επιδίωξη της προσωπικής επιτυχίας θα σε απασχολήσει έντονα και θα διαπιστώσεις ότι έχεις όλα τα προσόντα, αλλά και την τύχη να την κατακτήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και να διατυπώσεις τα επιχειρήματά σου, που σίγουρα θα γίνουν αποδεκτά. Θετικά εξελίσσεται και η σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.
 
Όσο για το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25/1, δεν φαίνεται να σε απειλεί, αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ώριμα τα νέα δεδομένα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Άρης που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στις 24/1 και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, αλλά και να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Το επόμενο τριήμερο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την επαγγελματική σου αναρρίχηση, ειδικά αν οι προσπάθειές σου το περασμένο διάστημα είχαν επικεντρωθεί σ’ αυτό το θέμα. Η αύξηση των αποδοχών σου θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες απαραίτητες αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις και μια νέα στέγη.
 
Καλό θα είναι βέβαια να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ερμή στις 25/1, συνιστά προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς επίσης και στις φιλικές συναναστροφές σου. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 24 και 25/1 αντίστοιχα. Οι όψεις αυτές μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το επόμενο τριήμερο θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας σοβαρής σχέσης ή, αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Εύνοια υπάρχει και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις ή με σπουδές, τομείς που μπορεί να σου προσφέρουν σημαντικό όφελος.
 
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, μόνο στην περίπτωση που «αδιαφορείς» για την πρόοδό σου. Αντίθετα, αν ανήκεις στα άτομα που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, μάλλον ήρθε η ώρα να δικαιωθείς. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 24 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που ευνοεί περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο και τις «παρασκηνιακές» δραστηριότητες. Έτσι, το επόμενο τριήμερο είναι κατάλληλο για να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα και να χαράξεις μια στρατηγική, που θα σου αποφέρει οικονομικά οφέλη. Οπωσδήποτε όμως, θα πρέπει να κινηθείς με μυστικότητα προκειμένου να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί και να δημιουργήσεις νέες πιο γερές βάσεις.
 
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25/1, δεν αποτελεί σοβαρή απειλή, αφού ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα συμβατό ζώδιο, ωστόσο καλό θα είναι να παραμείνεις συγκρατημένος, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με τον σύντροφό σου. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-01-2014 00:00:00