blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 34
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ακόμα κι αν όλοι οι δρόμοι γύρω σου φαίνονται κλειστοί και αδιέξοδοι, να θυμάσαι πως η λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις! Αυτό είναι το μήνυμα που κουβαλά μαζί του ο Δεκέμβριος, που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του δύσκολου Νοέμβρη που διανύσαμε. Έρχεται με μια διάθεση ξεφαντώματος και ανατρέπει με πολύ ξαφνικό τρόπο τις ενέργειες, τις διαθέσεις, τις καταστάσεις, σκορπώντας γύρω του πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Μπορεί την ημέρα της Δευτέρας το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα να δημιουργεί μία χαοτική κατάσταση στην επικοινωνία, στις συζητήσεις, στην ροή της καθημερινότητας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα, περισσότερο λόγω ασάφειας ή παρερμηνειών, ωστόσο τα καλύτερα έρχονται αμέσως μετά

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία

Το… τζίνι των ουρανών σε ετοιμότητα, έρχεται να δημιουργήσει, να ανατρέψει, να ξαφνιάσει και πάνω απ’ όλα, να αλλάξει τη διάθεση, την ενέργεια, προσφέροντας χαρά, αισιοδοξία, αλλά και πολλές ευκαιρίες, που σκοπό έχουν όχι μόνο να μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα, αλλά να δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις που χρειαζόμαστε, για να πάμε ένα βήμα παραπέρα… Ένα βήμα ωστόσο, που μπορεί να μας κάνει πολύ, μα πολύ ευτυχισμένους!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό την ημέρα της Πέμπτης, έρχεται να χρωματίσει την ενέργεια με τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Θα δημιουργήσει εκείνες τις συμπτώσεις, που βεβαίως μόνο τυχαίες δεν είναι, μια και εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένους σκοπούς! Μην σκέφτεσαι τίποτα και μην προγραμματίζεις εκ των προτέρων κινήσεις ή ενέργειες. Το ξαφνικό είναι πάντα το καλύτερο, και μάλιστα συνήθως εξυπηρετεί ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο, που κάποιοι άλλοι πάνω από σένα έχουν προγραμματίσει για εσένα!
 
Οι ημέρες ευνοούν ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις ή μηνύματα, που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ανατρέποντας με πολύ ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, έρχονται κι ευκαιρίες, που μπορεί να αφορούν στα σχέδιά σου, αυτά που μεθοδεύεις εδώ και καιρό, αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να υλοποιήσεις. Τώρα, ως διά μαγείας εμφανίζεται ένα άνοιγμα, ένα πρόσωπο, μια κατάσταση, που θα σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που θέλεις να φτάσεις!
 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, έρχεται να συμπληρώσει το πλανητικό σκηνικό, σκορπίζοντας πολύ μεγάλες δόσεις χαράς στην ατμόσφαιρα και κάνοντας αυτή την εβδομάδα του Δεκέμβρη τόσο λαμπερή, σαν να σκάνε χιλιάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό και να τον φωτίζουν απ’ άκρη σε άκρη! Ό,τι μπορεί να επιθύμησες, να πόθησες, να αγάπησες, να ονειρεύτηκες, τις ημέρες αυτές μπορεί να πάρει σάρκα και οστά!
 
Μη σκεφτείς, μην ανησυχήσεις για το πώς θα γίνει… Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και στημένο! Οικονομικές ευκαιρίες και οικονομικά ανοίγματα έρχονται να σου δώσουν μια πολύ μεγάλη ανάσα στην καθημερινότητά σου και να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή…
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή έχει ο έρωτας, που έρχεται φορώντας την καλύτερή του διάθεση, το καλύτερό του χαμόγελο και τα πιο όμορφα συναισθήματά του! Έχει πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Να σου δώσει όλα όσα στερήθηκες, όλα όσα επιθύμησες, όλα όσα ονειρεύτηκες! Να σου θυμίσει για μια ακόμα φορά, πως αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να μεταμορφώσει τη ζωή σου, τη διάθεσή σου, τις σκέψεις σου, την ύπαρξή σου ολόκληρη!
 
Είναι μια εβδομάδα άκρως αναζωογονητική, σαν να μπαίνεις στα καθάρια νερά μιας λίμνης, να καθαρίζεις την ψυχή σου από καθετί αρνητικό ή άσχημο και να βγαίνεις ανανεωμένος και λαμπερός…

Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, έχει κι αυτή με τη σειρά της έναν καλό λόγο να μας πει… Γίνεται στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων και έρχεται να ανοίξει έναν πολύ όμορφο δίαυλο στην επικοινωνία, για να σε βοηθήσει να φέρεις κοντά σου ό,τι έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα!

Άρης στον Υδροχόο και Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό

Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου την ημέρα της Παρασκευής, ανοίγει έναν νέο κύκλο στις ζωές των αέρινων ζωδίων, Υδροχόων, Διδύμων και Ζυγών, δίνοντάς τους μια μεγαλύτερη ώθηση να κατακτήσουν τους προσωπικούς στόχους τους!
 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να απελευθερωθείς απ’ οτιδήποτε λειτουργεί δεσμευτικά στη σκέψη σου… μια και εκεί γίνονται όλα! Και πάνω απ’ όλα, να επιτρέψεις στην κοσμική ροή να σου αποκαλύψει το μεγαλειώδες σχέδιό της…
 
Ανοίγει μια περίοδος όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι καινούργιες ιδέες, οι καινούργιες διαδρομές, οι νέοι ορίζοντες, αυτοί που δεν σταματούν επειδή τη λογική σου λέει πως… δεν μπορείς να κάνεις αυτό ή το άλλο! Τώρα, μπορείς να φτάσεις εκεί που εσύ επιλέγεις! Μπορείς να ανοίξεις καινούργιες διαδρομές τη ζωή σου, να περπατήσεις σε καινούργιες λεωφόρους… φωτεινές, αισιόδοξες, χαρούμενες, γεμάτες ελπίδες και προοπτικές επιτυχίας!
 
Όλα είναι στο μυαλό σου! Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
 
Μια εβδομάδα γεμάτη δώρα!
Οι άνεμοι που φυσούν την εβδομάδα αυτή, έρχονται να σε δροσίσουν, να φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα που κινείσαι, να ανανεώσουν τη διάθεσή σου και γιατί όχι… να σε πάρουν μαζί τους σε ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια που έζησες ποτέ! Ξέχνα για λίγο οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε, να σε άγχωσε ή να σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και επίτρεψε στην κοσμική ροή να σε οδηγήσει… Οι εξελίξεις της εβδομάδας δημιουργούν μία μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, με πρόσωπα αγαπημένα, πρόσωπα με τα οποία έχεις να μοιραστείς όμορφες στιγμές και συναισθήματα. Πραγματικά, οι ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά στις εξελίξεις, μια και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ανανέωση ή η ενίσχυση στην ερωτική σου ζωή!
 
Είναι μια περίοδος που μπορεί να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα! Πίστεψέ το, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις… Τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μία σημαντική ανανέωση στη σχέση σου, αν για κάποιο λόγο η ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου έχει βαρύνει ή ταλαιπωρήθηκε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση και να ξαναπιάσεις το νήμα του μεταξύ σας από την αρχή.
 
Όσο για εσένα που νιώθεις μόνος και που ο έρωτας δεν έχει ακόμα βρει την θέση σου στη ζωή σου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις ένα από τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η νέα γνωριμία που έρχεται τώρα στη ζωή σου, φαίνεται πως… ''εισβάλει'' κυριολεκτικά, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις! Δεν έχεις παρά να την ακολουθήσεις, γιατί μόνο τυχαία δεν είναι! Έχει έρθει για να χρωματίσει με τα όμορφα χρώματα του έρωτα την καθημερινότητά σου και να σου προσφέρει ένα χέρι, που θα ακουμπήσει πάνω στο δικό σου, για να προχωρήσετε μαζί παρακάτω!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Καλό είναι (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου) να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, τόσο στα νέα ή τις ειδήσεις που έρχονται προς τη μεριά σου, όσο και στην επικοινωνία σου, που ενδεχομένως την εβδομάδα αυτή να παρουσιάσει μια πιο χαοτική μορφή και να νιώσεις ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με τους γύρω σου.
 
Για εσένα του δεύτερου αλλά και του τρίτου δεκαημέρου, πέρα από την ερωτική ανανέωση που υπόσχεται η εβδομάδα αυτή, μπορεί να έχεις πολύ σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά σου, τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς επίσης και οικονομικές διευκολύνσεις ή ανάσες, που μπορεί να έρχονται στη ζωή σου με τη μορφή ευκαιριών. Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Ένας Τοξότης είναι πολύ πιθανό να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της ζωής σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
 
Το χαμόγελο επιτρέπεται ξανά!
Εντυπωσιακή είσοδο κάνει για σένα ο Δεκέμβριος, ανοίγοντας ένα φωτεινό παράθυρο στη ζωή σου, που σου επιτρέπει να δεις αφενός το καινούργιο και πανέμορφο τοπίο που απλώνεται γύρω σου, αφετέρου να το δεις με άλλα μάτια, ίσως και με μια άλλη οπτική! Είναι μια εβδομάδα που θα φέρει κοντά σου όλα τα πρόσωπα που αγαπάς και θα νιώσεις τη ζεστασιά και τη θαλπωρή, που κάνουν πάντα την ψυχή σου να ηρεμεί και να χαίρεται! Το φιλικό σου περιβάλλον σου δίνει τη δυνατότητα να χαμογελάσεις και πάλι, να δεχτείς αγάπη! Αλλά και η κοινωνική σου ζωή σε βοηθά στο να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου με γενναίες δόσεις χαράς!
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις παίζει ερωτική σου ζωή, που έρχεται να κατευνάσει τα ταραγμένα συναισθήματα της προηγούμενης περιόδου και να ηρεμήσει την εσωτερική σου θάλασσα, προσφέροντάς σου όχι μόνο γαλήνη, αλλά και ένα φωτεινό ουράνιο τόξο στον ορίζοντα, μετά τη δύσκολη περίοδο του Νοεμβρίου. Τώρα, σου προσφέρεται ένα πολύ μεγάλο δώρο: Η ευκαιρία να ερωτευτείς… ξανά! Αυτό βεβαίως σημαίνει πως μπορείς να αποκαταστήσεις και την ένταση που μπορεί να υπήρξε με το σύντροφό σου στο προηγούμενο διάστημα και να βρείτε και πάλι τις χαμένες σας ισορροπίες, ανανεώνοντας τη ζεστασιά και την ομορφιά της σχέσης σας. Αλλά για εσένα που ακόμα ανήκεις στα αδέσμευτα Λιοντάρια, η εβδομάδα αυτή έρχεται να φωτίσει την καρδιά σου, στέλνοντάς σου ένα πρόσωπο, που κύριο σκοπό έχει την ευτυχία σου!
 
Ναι, μπορείς να στείλεις το υπέροχο χαμόγελό σου στους ουρανούς και να τους ευχαριστήσεις! Να ξέρεις πως θα σου το ανταποδώσουν άμεσα!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου. Φρόντισε να αποφύγεις την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου την εβδομάδα αυτή, αλλά και την επένδυση χρημάτων σε τυχερά παιχνίδια, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς.
 
Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ενδεχομένως να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα προσωπικά σχέδιά σου. Οι υποθέσεις σου τώρα φαίνεται να διευκολύνονται ή ακόμα και να επιλύονται, με ένα μαγικό τρόπο! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας θα σε… βρει όπου και να ‘σαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Χαμογέλα… Το χαμόγελο πάντα επιστρέφει σ’ εσένα!
Γεγονός είναι πως έχεις πολλούς λόγους να χαμογελάς την εβδομάδα αυτή, μια και αφενός τα πράγματα αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν τη θέση που πρέπει, αφετέρου τακτοποιείται τόσο η εσωτερική σου γαλήνη, όσο και οι υποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις και μάλιστα με πολύ ξαφνικό τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Εξελίξεις, που σου δίνουν μία πολύ σημαντική ανάσα και βοηθούν στην αποκατάσταση των ισορροπιών στις σχέσεις σου, που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν αρκετά στο προηγούμενο διάστημα.
 
Όμως, αυτός που φαίνεται να πρωταγωνιστεί την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, είναι ο έρωτας! Σου χτυπά την πόρτα φέρνοντας εξαίσια δώρα στη ζωή σου, όπως την ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πολύ πιθανό μια παρελθοντική σχέση να ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο και μάλιστα με πολύ αναπάντεχο τρόπο… Ενδεχομένως ένα ξαφνικό μήνυμα ή μια τυχαία συνάντηση, να σας φέρει κοντά και να σας ενώσει για μια ακόμα φορά!
 
Αλλά και για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα καλύτερα είναι εδώ! Δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι και να αδράξεις τις ευκαιρίες, που φέρνει τώρα το Σύμπαν στη ζωή σου, όπως ένα πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά, ένα πρόσωπο που, όπως όλα δείχνουν, έρχεται για να μείνει!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Εσύ του πρώτου δεκαημέρου καλό είναι να μην εμπιστευτείς λόγια, υποσχέσεις ή συζητήσεις, που μπορεί να φαίνονται ακόμα και ιδανικές. Επίσης, μην αναλάβεις δεσμεύσεις, για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, οι νέες γνωριμίες που κάνεις, είναι πιθανό να μην έχουν τις προθέσεις που εσύ νομίζεις. Μια σχετική απόσταση θα κάνει καλό, μέχρι να σιγουρευτείς για το τι ακριβώς ζητούν από εσένα, αλλά και για το τι νιώθεις εσύ για αυτές! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Γενικότερα, ένας Κριός φαίνεται να σε ξεσηκώνει, αλλά και ένας Λέοντας τροφοδοτεί την καρδιά σου με πολύ γενναίες δόσεις συναισθήματος και έντονου έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Η καθημερινότητα κρύβει εκπλήξεις!
Δεν είναι μία δύσκολη εβδομάδα για εσένα, αλλά εσύ προφανώς έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και αυτό λειτουργεί αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου. Ωστόσο, οι διευκολύνσεις που θα έχεις τώρα, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να πάρεις μια απόσταση από τα πράγματα και να τα δεις από μια άλλη οπτική! Είναι πολύ πιθανό επίσης, να σου προσφερθούν διευκολύνσεις στα εργασιακά θέματά σου, που φαίνεται να σε πιέζουν περισσότερο απ’ όλα τα άλλα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές, θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπως μία νέα πρόταση συνεργασίας ή μια αναβάθμιση στη θέση που κατέχεις. Από εκεί που δεν το περιμένεις, αυτές οι εξελίξεις έρχονται να σου δώσουν μια πολύ μεγάλη ανάσα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο! Δεν αποκλείεται επίσης αυτή την εβδομάδα να έχεις γενικότερα ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστα μηνύματα, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που είναι πιθανό να προάγουν τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και να σου δώσουν λύσεις με πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο!
 
Αλλά και για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ένα οικογενειακό ζήτημα είναι πιθανό να βρει μια λύση, που θα σε ανακουφίσει. Ίσως ακόμα, μια βοήθεια από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο να σου δώσει σημαντικές διευκολύνσεις, που τις χρειάζεσαι!
 
Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές ο έρωτας να βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις, και μάλιστα μέσα στον εργασιακό σου χώρο! Εκείνο το πρόσωπο, με το οποίο ανταλλάσσεις κάποιες πονηρές ματιές, που το χαμόγελο έρχεται αυτόματα στα χείλη σου όταν το βλέπεις… Διόλου απίθανο η ιστορία αυτή τώρα να προχωρήσει και να εκδηλώσετε συναισθήματα ο ένας προς τον άλλον, που θα λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά και για τους δύο σας…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή είναι πιθανό να φέρει ένα σχετικό χάος στην επικοινωνία σου, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να διαμορφώσει ένα περίεργο σκηνικό και στην ψυχολογία και στις σχέσεις σου. Γενικά, καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, αλλά και δεσμεύσεις με νέα καθήκοντα ή υποχρεώσεις, τουλάχιστον αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που αναλαμβάνεις! Και επειδή πολύ εύκολα μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς από τους άλλους και να κλειστείς σε εκείνο το καβούκι του… κάβουρα, που δεν επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να πλησιάσει, φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις, για να διατηρήσεις και τις ισορροπίες! Και μέσα σου και έξω σου! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Οικονομική ανανέωση!
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις στα οικονομικά σου ζητήματα και να σου δώσει μία ανάσα, ένα χαμόγελο! Θα σου προσφέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, από αυτές που περίμενες για να προχωρήσεις μπροστά, να αναζωπυρώσεις τα όνειρά σου ή να επιβραβευθείς για αυτά που έχεις κάνει ή έχεις προσφέρει! Όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα και με τα εργασιακά σου θέματα, όπου τώρα φαίνεται πως κάτι αλλάζει! Ίσως να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και επιβραβεύεσαι, ή να προκύπτει μια καινούργια πρόταση, με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές, ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου.
 
Ωστόσο, φαίνεται πως θα έχεις μια έντονα καταναλωτική διάθεση και θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις την ψυχολογία σου με κάποιες αγορές, που σου δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Γι’ αυτό, φρόντισε να μην ξεφύγεις (πολύ τουλάχιστον) από αυτά που έχεις προγραμματίσει…
 
Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, αρχικά οι οικονομικές εξελίξεις φαίνεται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο το διάστημα αυτό στη ζωή σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται διόλου να υπάρξει μία σημαντική ανανέωση, ίσως και με ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, που φαίνεται πως έρχεται κοντά σου με πολύ καλές προθέσεις…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια περίοδος κατά την οποία νιώθεις ιδιαίτερα ερωτικός και αυτή σου η διάθεση έλκει συγκεκριμένα πρόσωπα προς τη μεριά σου, δημιουργώντας έντονες ερωτικές ιστορίες. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, συμφωνίες, συζητήσεις, υποσχέσεις, καθώς και την υπογραφή εγγράφων. Στην πορεία, είναι πιθανό κάποιες υποσχέσεις να μην τηρηθούν ή να υπάρξει κάποια οικονομική απώλεια. Επίσης, απόφυγε κάθε είδους ρίσκο ή και την επένδυση χρημάτων σε τυχερά παιχνίδια… Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
 
Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές αναβαθμίσεις!
Τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής σε απασχολούν την εβδομάδα αυτή, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε όλα εκείνα, τα οποία ίσως εδώ και καιρό σχεδιάζεις. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν εκείνες οι εξελίξεις που όχι μόνο θα σε διευκολύνουν, αλλά θα σου ανοίξουν και νέους ορίζοντες!
 
Αν γεννήθηκες στο δεύτερο δεκαήμερο, φαίνεται πως η εβδομάδα αυτή έχει βαλθεί να σε πριμοδοτήσει με… έξτρα τύχη και να σου ανοίξει πόρτες, που ενδεχομένως μέχρι χθες έμοιαζαν κλειστές, απρόσιτες, απροσπέλαστες. Τώρα, με ξαφνικό τρόπο και ως διά μαγείας, ανοίγουν και σου επιτρέπουν την είσοδο σε έναν κόσμο, που ίσως είναι αυτός που σχεδίαζες ή ονειρευόσουν… Ίσως προκύψει μια καινούργια επαγγελματική πρόταση και μάλιστα με πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, ή ακόμα και μια αναβάθμιση στον εργασιακό χώρο, μια εξέλιξη, που φαίνεται πως σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται η ψυχολογία σου, για να ανθίσει! Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και σε παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς της. Σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις έξω και να περάσεις πολύ όμορφα, εκτονώνοντας την ενέργειά σου και την καλή σου διάθεση, αλλά ενδεχομένως φέρνοντας στη ζωή σου και πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται και ερωτικό!
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, οι εξελίξεις ακολουθούν μία προδιαγεγραμμένη και άκρως θετική και αισιόδοξη πορεία, που σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Ενδεχομένως να φέρει στη ζωή σου τα πρόσωπα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο γρήγορα εκεί που σχεδιάζεις. Ταυτόχρονα, δημιουργεί και νέες προοπτικές, ιδιαίτερα αισιόδοξα σενάρια και καινούργιες προτάσεις, που μπορεί να αφορούν είτε στη μετάβασή σου σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, είτε στην ανέλιξή σου στην ήδη υπάρχουσα δουλειά!
 
Όπως και να ‘χει, τα σενάρια που διαδραματίζονται την εβδομάδα αυτή, έχουν άκρως θετικό και ενθαρρυντικό χαρακτήρα για εσένα. Και βέβαια, διόλου απίθανο η κοινωνική σου ζωή να σου προσφέρει μια γνωριμία, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει… πιο δυνατά!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου) σε πρόσωπα, συνεργάτες ή συνεταίρους, καθώς και στις συζητήσεις που γίνονται τώρα μαζί τους. Ενδεχομένως οι προθέσεις, τόσο οι δικές σου όσο και των άλλων, να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρες και αυτό να δημιουργήσει μία δυσκολία στη σχέση, αλλά και στη συνεργασία σας. Επίσης, προσέχεις και τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, γιατί το κλίμα δείχνει αρκετά ασαφές, δημιουργώντας απογοητεύσεις, αλλά και ψυχρότητα στο μεταξύ σας. Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Πάντως, ένας Τοξότης φαίνεται να σε απογειώνει, ενώ ο Δίδυμος σε μπερδεύει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον!
Άκρως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις της εβδομάδας, που φαίνεται να κινείται μέσα σε ένα έντονο κλίμα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι! Ο λόγος για τις σχέσεις σου, αυτές που θεωρείς σημαντικές για τη ζωή σου. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα της εξυγίανσης, αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχει αρκετή ένταση στην προσωπική ή και στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα η δυνατότητα ενός διαλείμματος είναι υπαρκτή, αλλά και ευχάριστα ανανεωτική…
 
Είναι ένας κύκλος, που από τη μια μεριά μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να γυρίσεις την πλάτη σου σε κάποια πρόσωπα, με τα οποία νοιώθεις πως δεν έχεις κάτι άλλο να πεις ή κάτι άλλο να ανταλλάξεις… Όμως, από την άλλη μεριά (και ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου), φαίνεται πως ανοίγουν καινούργιοι κύκλοι! Με πολύ ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο, φέρνουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, μέσα από κάποιες ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, ακόμα και με πρόσωπα, που ενδεχομένως έχεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους εδώ και καιρό. Τώρα, οι “τυχαίες” συμπτώσεις ενεργοποιούν και πάλι το μηχανισμό των συναισθημάτων, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο! Διόλου απίθανο ο κύκλος αυτός να αφορά ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξες μαζί του στο παρελθόν! Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, που εγείρουν δυνατές ερωτικές συγκινήσεις…
 
Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες κινούνται σε ένα άκρως αισιόδοξο και ενθαρρυντικό κλίμα και σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι σημαντικό, που ενδεχομένως αφορά στα σχέδιά σου. Τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής δείχνουν να προωθούνται με μοναδικό τρόπο τις ημέρες αυτές. Αλλά ακόμα πιο ενθαρρυντικές είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μια και το πρόσωπο που έρχεται τώρα κοντά σου, μόνο αισιόδοξα μηνύματα μπορεί να σου φέρει!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης ασάφειας ανάμεσα σ’ εσένα και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Νιώθεις πως η επικοινωνία σου δεν διευκολύνεται καθόλου και πως δεν μπορείς ούτε να κατανοήσεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, ούτε κι οι άλλοι να κατανοήσουν αυτά που λες εσύ… Ενδεχομένως να υπάρξουν ματαιώσεις ή αναβολές στα σχέδιά σου, καθώς επίσης και να νιώσεις μια απογοήτευση, αφού συνειδητοποιείς πως κάποια πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Ωστόσο ένας Τοξότης φαίνεται πως δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση και ένας Κριός σε παρασύρει στο παιχνίδι του… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ήρθε η ώρα της αποζημίωσης!
Έχει έρθει η ώρα όχι μόνο να αποζημιωθείς για οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, όχι μόνο να ανακτήσεις τη δύναμή σου, αλλά και να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο στις υποθέσεις της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής, ενισχύοντας την αισιοδοξία, αλλά και την ψυχολογία σου… Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις αφενός κάποια από τα σχέδιά σου.
 
Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν –και μάλιστα με πολύ ξαφνικό τρόπο– μπροστά σε κάποια πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως έχεις αφήσει πίσω σου για κάποιο λόγο. Στην ερωτική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκείνα τα ξαφνικά μηνύματα, οι ξαφνικές και απρόβλεπτες συναντήσεις, που θα αναστατώσουν πολύ ευχάριστα την ψυχολογία σου και θα ανοίξουν έναν καινούριο κύκλο με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως το συναίσθημά σου γι’ αυτό δεν έχει πάψει ποτέ να υπάρχει! Βεβαίως, και το ενδεχόμενο των καινούργιων ερωτικών γνωριμιών είναι ανοιχτό στην εβδομάδα αυτή!
 
Όσο για εσένα του τρίτου δεκαήμερου, οι μέρες αυτές έρχονται να δικαιώσουν τις προσπάθειες σου που έκανες το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα! Και βέβαια, απογειώνουν την ερωτική σου ζωή και σε ετοιμάζουν για ένα ταξίδι στον κόσμο των ονείρων, εκεί που όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν…
 
Άκρως ερωτικό το διάστημα αυτό, σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης με τον σύντροφό σου, ενώ για εσένα που είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, έρχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή, με ένα πρόσωπο ίσως και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να φέρει αρκετές αναστατώσεις στην καθημερινότητά σου και στις επικοινωνίες σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ένα έντονα χαοτικό κλίμα ή πως κάποια σχέδιά σου δεν ακολουθούν το δρόμο τον οποίο θα ήθελες κι αυτό θα δημιουργήσει απογοητεύσεις στην ψυχολογία σου. Απόφυγε συμφωνίες, συζητήσεις που έχουν σοβαρό χαρακτήρα και δεσμεύσεις, τουλάχιστον για τις ημέρες της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Με έναν Τοξότη χαίρεσαι και ερωτεύεσαι έντονα, ενώ με έναν Κριό ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο σε μια παλαιότερη σχέση σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Αλλαγή σκηνικού!
Είναι μία εβδομάδα χαράς, ευδαιμονίας κι αισιοδοξίας, που έρχεται να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου και να σε κάνει να αφήσεις πίσω σου όλες τις ταλαιπωρίες, τις οποίες πέρασες το προηγούμενο διάστημα. Αφενός σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις καινούργιες συνθήκες, πιο αισιόδοξες, αφετέρου εμφανίζονται και τα πρόσωπα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά…
 
Οι ημέρες αυτές κρύβουν εκπλήξεις, από αυτές που εκτοξεύουν χιλιάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό, φωτίζοντας τη ζωή σου με πανέμορφα χρώματα και φέρνοντας κοντά σου κάποια πρόσωπα, που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί… Δεν αποκλείεται τώρα να ανοίξει εκ νέου ένας ερωτικός κύκλος με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο η καρδιά σου δεν έχει σταματήσει να χτυπά! Αλλά και οι νέες γνωριμίες είναι πάντα στο ερωτικό παιχνίδι. Γνωριμίες, που αναπάντεχα έρχονται στη ζωή σου, διαμορφώνοντας ένα άκρως αισιόδοξο και ερωτικό σκηνικό!
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η ερωτική σου ζωή διαμορφώνει ένα σχεδόν ονειρικό σκηνικό, μέσα από το οποίο τροφοδοτείται η ψυχολογία σου, το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ύπαρξή σου ολόκληρη! Ενδεχομένως, ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου, στα όνειρά σου, στις φιλοδοξίες σου. Τώρα, με πολύ ξαφνικό τρόπο, μπορεί να υπάρξουν τα ανοίγματα ή οι βοήθειες που χρειάζεσαι, για να προχωρήσεις και να νιώσεις πως ο αγώνας σου έχει δικαιωθεί, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή! Καλείσαι λοιπόν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου δίνονται, για να κάνεις μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση σε πολλούς τομείς! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Με έναν Κριό φαίνεται πως το παρελθόν ξυπνά και ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, που φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές… Με ένα Δίδυμο χαίρεσαι και με έναν Τοξότη απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
 
Ο έρωτας είναι παντού!
Η δική σου διάθεση ενεργοποιεί τα γεγονότα και φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή… Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, που φαίνεται να διευκολύνουν πολύ τη ζωή σου γενικότερα, αφού λύνουν πιθανά προβλήματα, που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.
 
Από την άλλη μεριά, η ένταση στην ερωτική σου ζωή δε λείπει! Μάλιστα, ό,τι διαμορφώνεται τώρα, περικλείεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό, όπου τον κύριο λόγο έχουν οι αισθήσεις, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό να ζήσεις ένα ερωτικό μεγαλείο, που βεβαίως κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το πόσο θα κρατήσει, μπορεί όμως να σου εγγυηθεί την ένταση των στιγμών του!
 
Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να ανοίξει την πόρτα σε εξελίξεις, που ομολογουμένως δεν έρχονται καθημερινά στη ζωή σου, είναι όμως ικανές να την μεταμορφώσουν! Και βεβαίως, μιλάμε τόσο για οικονομική αναβάθμιση, η οποία λύνει και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που πιθανόν είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, όσο και για την πλήρη αναβάθμιση της ερωτικής σου ζωής, αφού τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου… Έτσι απλά!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, καλό είναι να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα, οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες την εβδομάδα αυτή, γιατί ενδεχομένως παρακάτω να μην τηρηθούν! Όσο για την ερωτική σου σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις ένα κλίμα ασάφειας ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσει απογοητεύσεις! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!
Μπορεί από τη μια μεριά να νιώσεις πως κάποια πράγματα μπλοκάρονται, κάποια πράγματα δεν βγαίνουν έτσι όπως τα είχες σκεφτεί ή όπως τα είχες οργανώσει. Σκέφτεσαι όμως, πως μπορεί να είναι για το καλό σου; Ομολογουμένως η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετούς λόγους για να σε προβληματίσει, καθώς μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές, που σκοπό έχουν να ταράξουν την ψυχολογία σου.
 
Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις πως το κλίμα γύρω σου είναι χαοτικό, ασαφές και δεν σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις! Το όλο κλίμα χρειάζεται προσοχή, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε άλλους δρόμους απ’ αυτούς που περίμενες. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, ιδιαίτερα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, δεδομένου ότι κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται…
 
Ωστόσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν σε επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν με πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, ανοίγοντας καινούργιες ευκαιρίες, ενδεχομένως και με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές… Επίσης, τώρα έχει έρθει η ώρα της υλοποίησης για κάποιες μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες, που μεθόδευες το προηγούμενο διάστημα!
 
Για σένα του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα φαίνεται να έχουν μία εντυπωσιακή ροή και σου δίνουν τη δυνατότητα να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα, μπορείς να αναβαθμίσεις επίσης και την ερωτική σου σχέση, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, δεν αποκλείεται ένα νέο πρόσωπο να κάνει την είσοδό του στη ζωή σου…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Στα επαγγελματικά σου, είναι πολύ πιθανό να περάσεις μια περίοδο που θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές σου. Ωστόσο, αν είσαι καλά οργανωμένος και μεθοδευμένος, όχι μόνο θα τα καταφέρεις, αλλά μπορείς και να εντυπωσιάσεις! Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Με τον Ιχθύ να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις συναλλαγές, αλλά και στην επικοινωνία σου! Με τον Τοξότη υπάρχει πολύ μεγάλη έλξη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Προσοχή στο παρασκήνιο και τα ψέματα!
Είναι μια εβδομάδα, που θα ενισχύσει πάρα πολύ την παρασκηνιακή πλευρά της ζωή σου, μόνο που τώρα οι εξελίξεις διαμορφώνονται υπέρ σου! Και βέβαια, έρχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στα εργασιακά σου ζητήματα, αλλά και στις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσεις ούτε να συνεννοηθείς, τουλάχιστον με κάποια πρόσωπα, που ενδεχομένως να στέκονται ακόμα και εμπόδιο στα σχέδιά σου. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου την εβδομάδα αυτή.
 
Ωστόσο, και ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις. Ίσως κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνεις το διάστημα αυτό, που μπορεί να έχουν μια πιο μυστική μορφή, να εξελιχθούν με απρόβλεπτα θετικό τρόπο τις ημέρες αυτές και να σου δώσουν κάποια αποτελέσματα, τα οποία δεν περίμενες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια οικονομικά οφέλη, που θα σε διευκολύνουν σε ένα πρόβλημα, που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα… Ίσως έρθουν κάποια χρήματα που δεν περίμενες ή να δεχτείς τη βοήθεια και τη στήριξη ενός προσώπου μέσα από την οικογένεια.
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, οι εξελίξεις στοχεύουν στα οικονομικά θέματα και έρχονται να σου δώσουν ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα. Πιθανόν μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα, να σου ανοίξει την πόρτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, που ενδεχομένως δεν είχες καν φανταστεί!
 
Αλλά και η ερωτική σου ζωή δείχνει να κινείται σε ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κλίμα. Αν ήδη έχεις μια σχέση, η οποία κινείται στο παρασκήνιο, τις ημέρες αυτές φαίνεται να τονώνει ιδιαίτερα τον συναισθηματικό σου κόσμο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, μία σχέση με μυστικό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα, ενδεχομένως να έρθει στη ζωή σου, δημιουργώντας πολύ δυνατά συναισθήματα!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Αυτές τις ημέρες καλό αυτό να μην εμπιστεύεσαι συζητήσεις η διαπραγματεύσεις, που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο. Γενικότερα, μη δίνεις βάση σε κινήσεις, νέα ή κουτσομπολιά, γιατί πολύ πιθανόν να έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα… Εσύ θα εκμεταλλευτείς τις ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνουν οι όψεις του Δεκεμβρίου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms και οι αστρολόγοι του Myastro θα σου αποκαλύψουν τι θα φέρει στη ζωή σου ο έντονος αυτός μήνας!
 
Με έναν Τοξότη, η κατάσταση αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με έναν Λέοντα οι νύχτες σου μεταμορφώνονται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2014 16:30:00