blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2015

Μπορεί ο Μάιος να μας ταλαιπώρησε αρκετά, τουλάχιστον τους περισσότερους από εμάς, όμως τον Ιούνιο το κλίμα αλλάζει, μας υπόσχεται και ψυχική ανάταση, αισιοδοξία και διασκέδαση!

Πανσέληνος στον Τοξότη

Την Τρίτη, η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει ένα κλίμα ενθουσιασμού, ευφορίας, αισιοδοξίας και χαράς, ενώ ανοίγει την πόρτα σε νέα ξεκινήματα και καινούργιες διαδρομές, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, που το σίγουρο είναι ότι προμηνύουν ιδιαίτερα θετικές αλλαγές!

Αφροδίτη στον Λέοντα

Ωστόσο, ένα άλλο σημαντικό πλανητικό γεγονός έρχεται να ανανεώσει την ατμόσφαιρα και να συντελέσει γενικότερα στην αλλαγή του κλίματος… Την Παρασκευή, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα είναι η μεγάλη υπόσχεση του καλοκαιριού! Μπαίνουμε σε μια καινούργια περίοδο, πιο ξένοιαστη, πιο χαρούμενη και βεβαίως άκρως ερωτική. Ο έρωτας έχει την τιμητική του το διάστημα που ακολουθεί, χαράζοντας τη δική του πορεία, ενώνοντας με τον δικό του τρόπο τις ζωές και στέλνοντας με τον τρόπο του τα δικά του μηνύματα στους απανταχού έτοιμους να ερωτευτούν, να νοιώσουν, να ζήσουν, να ανταλλάξουν, να μοιραστούν και να χαθούν στον ωκεανό ενός βλέμματος το καλοκαίρι αυτό…
 
Αλλά τα καλά δεν σταματούν εδώ, μια και στην διαδρομή της αυτή, η Αφροδίτη θα περάσει σε ανάδρομη κίνηση, κάνοντας τις εξελίξεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Θα σου θυμίσει παλιούς έρωτες που επιστρέφουν, ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια διεκδίκησης και πάθους το καλοκαίρι αυτό!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο και Άρης σε εξάγωνο με Δία

Την ημέρα του Σαββάτου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δίνει ιδιαίτερη έμφαση αλλά και εύνοια σε οτιδήποτε αφορά πρακτικού Τύπου θέματα. Παράλληλα, έρχεται να προσφέρει ένα πιο στέρεο σταθερό έδαφος σε σχέσεις, συνεργασίες, καθώς και συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ή πρακτικά θέματα και συμφωνίες, ενώ βοηθά στη λήψη αποφάσεων.
 
Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Άρη με τον Δία προσφέρεται για πιο ανάλαφρες, πιο χαλαρές καταστάσεις, ενισχύει την κοινωνικοποίηση, τις επαφές και την επικοινωνία. Δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στο τριήμερο που ακολουθεί, που θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις, να βγεις, να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις γενικότερα, φορτίζοντας ευχάριστα την ψυχολογία σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Είναι η εποχή σου! Ό,τι μπορεί να σχεδίαζες στο μυαλό σου ολόκληρο το χειμώνα, ό,τι μπορεί να επιθυμούσες, ό,τι μπορεί να ονειρευόσουν, έχει έρθει η εποχή να το κάνεις πραγματικότητα και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου! Η Πανσέληνος αυτή ανακινεί με ευχάριστο τρόπο τις εξελίξεις, ενισχύοντας πολύ την κοινωνική σου ζωή, φέρνοντας κοντά σου φιλικά πρόσωπα, και δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα γενικότερα στην καθημερινότητά σου και στην προσωπική σου ζωή, ενισχύοντας πολύ την επικοινωνία σου. Τώρα πραγματικά είναι η εποχή που μπορείς να μιλήσεις, να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις, να προωθήσεις τα σχέδια που σε ενδιαφέρουν και να βρεις τους κατάλληλους αποδέκτες, που θα σε βοηθήσουν!
 
Όλα μοιάζουν να κινούνται σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, παρόλο που ο Άρης στους Διδύμους συχνά είναι υπεύθυνος για μια ένταση στην επικοινωνία σου. Ο πλανήτης ανεβάζει τους τόνους στην καθημερινότητά σου, για να σου θυμίζει πως τα καλύτερα πράγματα γίνονται όταν είσαι ήρεμος και έτοιμος να διαπραγματευτείς με ευελιξία και ψυχραιμία! Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, να βάλεις καινούργιες βάσεις στα σχέδια σου, να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, να διασκεδάσεις περισσότερο και να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή. Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εδώ, έτοιμα να σου δοθούν!
 
ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα ανοίγει έναν καινούριο κύκλο που ενισχύει πολύ τη δημιουργικότητά σου, σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου, αλλά κυρίως βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. Είναι η εποχή που θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα το ευχαριστηθείς, θα χαρείς και κυρίως θα ερωτευτείς… Αυτό το καλοκαίρι κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα! Ετοιμάσου για συναρπαστικές εξελίξεις!
 
Και φυσικά, ο Λέοντας σου προσφέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες και συγκινήσεις!
 
ΛΕΩΝ
Μέχρι τώρα εκείνο που υποσχόταν στήριξη, βοήθεια και εξέλιξη, ήταν ο Δίας στο ζώδιό σου. Από την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη έρχεται να προστεθεί στους συμμάχους σου και να υποσχεθεί μια περίοδο γεμάτη ενδιαφέροντα, εξελίξεις και εκπλήξεις σε κάθε τομέα! Ανοίγεται ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην ζωή σου, μια και η Αφροδίτη θα μείνει για αρκετό καιρό στο ζώδιό σου, καθώς θα περάσει για λίγο στο ζώδιο της Παρθένου στις 19 Ιουλίου, όμως στις 29 Ιουλίου επιστρέφει αναδρομή και σου δίνει τη δυνατότητα, να διαπραγματευτείς εκ νέου δημιουργικά σχέδια, θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, αλλά και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις ή συνεργασίες! Όπως καταλαβαίνεις, έχει απ’ όλα έχει το φετινό καλοκαίρι, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του ζωδίου!
 
Σαν μια πρώτη δόση, την εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου ή οτιδήποτε θέλεις να επεκτείνεις και να εξελίξεις. Το έδαφος είναι ιδανικό για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με πολύ καλούς όρους και όφελος για εσένα! Αν έχεις μια σοβαρή σχέση, την εβδομάδα αυτή μπορεί να θελήσεις να την επισημοποιήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει τώρα στη ζωή σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μια σχέση με διαφορά ηλικίας!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα ανοίγει ένα νέο αισιόδοξο κεφάλαιο, που αφορά την επέκτασή σου προς κάθε κατεύθυνση. Και φυσικά, έρχεται να βελτιώσει αισθητά τόσο τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, όσο και τον ψυχισμό σου φυσικά. Οι φίλοι είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό σου, δίνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους ένα πολύ ευχάριστο χρώμα στη ζωή σου και ενισχύοντας την ροή των εξελίξεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο άνοιγμα, μια νέα ευκαιρία, η οποία αφορά τόσο τα σχέδιά σου, ενώ μια νέα γνωριμία στην ερωτική σου ζωή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!
 
Με τον Τοξότη έχετε πολλά να πείτε, πολλά να μοιραστείτε και ακόμα περισσότερα να νιώσετε!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων την εβδομάδα αυτή, μια και η Πανσέληνος ανοίγει ένα νέο, ιδιαίτερα αισιόδοξο κεφάλαιο στην ζωή σου. Ωστόσο, με Ήλιο, Ερμή και Άρη απέναντί σου, υπάρχουν θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, τα οποία ομολογουμένως δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους. Τώρα, είναι πιθανό να κλείσει ίσως και οριστικά ένας κύκλος από το παρελθόν σου, που πλέον νιώθεις πως έχει εξαντλήσει και τα περιθώρια και τη διάθεσή σου!
 
Αυτό φυσικά είναι το ένα σενάριο, γιατί ένα δεύτερο μιλά για νέες ευκαιρίες, καινούργια ανοίγματα, αλλά και νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου και την φωτίζουν κυριολεκτικά με την παρουσία τους! Τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής ανανεώνονται, γιατί είναι πιθανό να συναντήσεις το πρόσωπο εκείνο που θα προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον σου και θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Άλλωστε, είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Κρόνος, που εδώ και αρκετό καιρό σε ταλαιπωρεί, επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15 προσφέροντάς σου τη δυνατότητα της οργάνωσης και της ανασύνταξης των δυνάμεών σου, προκειμένου να δεις τα πράγματα από μια πιο χαλαρή και ξεκάθαρη οπτική, ώστε να τα αξιολογήσεις πιο σωστά!
 
ΥΓ. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό κλίμα έρχεται να προστεθεί και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Μια θέση η οποία είναι άκρως υποστηρικτική μαζί με τον Δία, που σου χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης, βελτίωσης, ανοιγμάτων, ευκαιριών, ενώ υπόσχεται και γενναίες δόσεις χαράς, διασκέδασης και έρωτα!
 
Με τον Λέοντα το παιχνίδι ζωηρεύει… και το ενδιαφέρον επίσης!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το προηγούμενο διάστημα ένοιαζε με έναν αγώνα δρόμου, που το ενδιαφέρον σου μονοπωλούσαν τα οικονομικά θέματα. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα μιας ύφεσης, αλλά ενδεχομένως και ενός καινούργιου ανοίγματος ή μιας επιτυχίας, που ενδεχομένως είναι και το αποτέλεσμα των προσπαθειών της προηγούμενης περιόδου! Βέβαια, τα θέματα που σου προκαλούν ένταση εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως να θυμάσαι πως οι εξελίξεις είναι θα σε δικαιώσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία της ανάκαμψης, ενδεχομένως και από εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και μέσα από την οικογένεια!
 
Άλλωστε, με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, το πρώτο πράγμα που αλλάζει, βελτιώνεται και περνά σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, είναι η οικογένεια και οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, θυμίζοντάς σου πως πάντα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι αυτοί οι άνθρωποι, που στέκονται πάντα κοντά σου στα καλά, αλλά και στα δύσκολα! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα σημαντικών εξελίξεων και στα επαγγελματικά σου. Τόσο οι δικές σου προσπάθειες, όσο και ανοίγματα που μπορεί να προκύψουν και που ενδεχομένως έχουν ένα πιο απρόβλεπτο χαρακτήρα, είναι σίγουρο ότι δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο.
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σε βοηθήσει στην επισφράγιση ενός σημαντικού σχεδίου ή στόχου, καθώς επίσης να σου προσφέρει μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα, μέσα από την οποία μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος. Δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια σημαντική στήριξη, που ενδεχομένως προέρχεται μέσα από την οικογένεια, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών.
 
Με τον Λέοντα το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αρκετές ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Πρόσεξε λίγο περισσότερο με τον Δίδυμο, ιδιαίτερα αν η σχέση σου μαζί του περικλείει και οικονομικές συναλλαγές ή συζητήσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις στο μεταξύ σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να σε βρίσκει φορτισμένο ψυχικά. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου, ενδεχομένως να σου δημιουργούν έναν πονοκέφαλο, αφού καλείσαι να διαχειριστείς πολύπλοκες καταστάσεις, τόσο στα θέματα της δουλειάς, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσο και σε οικογενειακά ζητήματα, που ανεβάζουν την ένταση στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος αυτή πολύ πιθανόν να σου δώσει μια λύση, ωστόσο όχι εύκολη… Να προκύψει δηλαδή μέσα από αντιπαραθέσεις κι εντάσεις, που όμως αν τις διαχειριστείς σωστά, μπορεί να σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και να σου δώσουν την ευκαιρία που περίμενες. Το σημαντικό εδώ είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις μέτωπα, που δε θα σε ωφελήσουν πουθενά… Γιατί να θυμάσαι πως η κατάκτηση του όποιου στόχου σου μέσα από δυσκολίες, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία και να θεωρηθεί πιο σημαντική!
 
Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και δεν βοηθά την σκέψη σου. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να δεις την ξεκάθαρη πλευρά των πραγμάτων, όμως να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό για αναθεωρήσεις και εκεί πρέπει να εστιάσεις! Από την άλλη εβδομάδα, που περνά σε ορθή κίνηση, το κλίμα σαφώς είναι πιο βελτιωμένο και πιο ξεκάθαρο…
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ωθεί να σταθείς δίπλα στα πρόσωπα που χρειάζονται την στήριξη και τη βοήθειά σου! Ξύπνα όμως συναισθήματα και στην ερωτική σου ζωή. Τώρα, πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση των συναισθημάτων σου το καλοκαίρι αυτό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η σχέση σου μαζί του να έχει έντονα μυστικό ή παρασκηνιακό χαρακτήρα, γεγονός που δυναμώνει ακόμα περισσότερο το μεταξύ σας!
 
Με τον Λέοντα το πάθος που δημιουργείται να είναι ανεξέλεγκτο. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη προσοχή στην επικοινωνία και στη διαπραγμάτευση των θεμάτων που σας απασχολούν!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να κινείται ακόμα ανάδρομος στους Διδύμους, δεν είναι η εποχή που θα διαπραγματευτείς επί της ουσίας στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή και η Πανσέληνος εστιάζει στις εξελίξεις που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σε σχέση με τα θέματα αυτά, άλλοτε δημιουργώντας εμπλοκές που ομολογουμένως δεν είναι εύκολες στην διαχείριση τους (και γι’ αυτό είναι σημαντικό να κινηθείς ευέλικτα και με ψυχραιμία), ενώ άλλες φορές μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα κι ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος!
 
Γενικά, τα γεγονότα πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτήσουν θέματα, τα οποία θα σε βγάλουν από το μέτρο και τον έλεγχο. Άλλωστε, η δική σου εσωτερική φόρτιση δεν σε βοηθά να δεις καθαρά τα θέματα που προκύπτουν, μια και ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις τις δυσάρεστες εμπλοκές τώρα, γιατί από την άλλη εβδομάδα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να κινηθείς σε πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Πολύ πιθανόν επίσης να έρθουν στο προσκήνιο και κάποιες αποκαλύψεις σε σχέση με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις (ιδιαίτερα τις επαγγελματικές), και μάλιστα με όχι και τόσο φιλικές προθέσεις απέναντί σου!
 
Πολύ σημαντική η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, που έρχεται να υποστηρίξει τα οικονομικά σου και πολλές φορές να προσφέρει λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια ανάσα.
 
ΥΓ. Φυσικά, η Αφροδίτη στον Λέοντα ανακατεύει για τα καλά το συναισθηματικό σου πεδίο και δημιουργεί έντονο ερωτισμό, που έλκει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από κάποιες ιδιαίτερες, έντονες και ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες, που φωτίζουν τη ζωή σου με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας πάθη, ερωτική διέγερση και δυνατές αισθησιακές εμπειρίες!
 
Με το Δίδυμο και τον Τοξότη πρόσεξε πολύ πώς συναλλάσσεσαι μαζί τους, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να υπάρξουν διενέξεις στην επικοινωνία και στην συνεργασία σας! Με τον Λέοντα το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου την Παρασκευή, για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των οικονομικών σου! Καθόλου κακή αυτή η προοπτική, αφού η περίοδος που ακολουθεί έρχεται να σου προσφέρει σημαντικές εξελίξεις, ανοίγματα κι ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν αφενός να αποκαταστήσεις θέματα τα οποία σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά κυρίως να καθησυχάσεις εκείνη την γνωστή ανασφάλειά σου και να ζήσεις ένα πιο ξένοιαστο καλοκαίρι, να χαρείς και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη εδώ θα ενισχύσει τον ψυχισμό σου, αλλά θα σε κάνει και πιο σπάταλο, μια και νιώθεις την ανάγκη είναι να κάνεις κάποιες αγορές που σε ευχαριστούν, είτε γενικότερα να ξοδέψεις χρήματα, τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο και το συναίσθημά σου!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά, με Ήλιο, Άρη, και ανάδρομο Ερμή να κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων, η εσωτερική σου μάχη και αναστάτωση καλά κρατεί. Μάλιστα, έρχεται και μια Πανσέληνος να ενισχύσει αυτόν τον αναβρασμό και να προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, επαγγελματικό και προσωπικό. Είναι η δική σου φόρτιση, η οποία βγαίνει προς τα έξω και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τις εξελίξεις ή τις συμπεριφορές που έχουν ένα πιο προκλητικό χαρακτήρα απέναντι στο διάστημα αυτό! Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείς και μπροστά σε κάποιες αποκαλύψεις και να καταλάβεις τις προθέσεις κάποιων προσώπων από τον εργασιακό σου χώρο, που φαίνεται πως δεν είναι τόσο φιλικές όσο νόμιζες.
 
Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται η Πανσέληνος να σου δώσει τη δυνατότητα μιας ευκαιρίας, ενός καινούργιου ξεκινήματός, μια νέα ιδέα ή μια συνεργασία, την οποία επιδιώκεις εδώ και καιρό. Ίσως ακόμα να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες στα επαγγελματικά σου, που θα έχουν και οικονομικό όφελος.
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην εβδομάδα αυτή, πολύ πιθανόν να σταθεροποιήσει κάποια οικονομικά σου θέματα, μια σημαντική συμφωνία ή την εδραίωση ενός καινούργιου σχεδίου σου με σημαντικά οικονομικά οφέλη για εσένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους των πρώτων ημερών.
 
Κρατάς αποστάσεις από τον Δίδυμο και τον Τοξότη, γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους απέναντί σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να καταλαμβάνει την Παρασκευή την καινούργια της θέση στο ζώδιο του Λέοντα, να θυμάσαι πως όλα είναι πιθανά! Μία εκτόξευση στα επαγγελματικά σου, ένας καινούργιος έρωτας, ένα νέο ξεκίνημα στα σχέδιά σου, μία θετική εξέλιξη σε μια συνεργασία σου… Να θυμάσαι πως το διάστημα που ακολουθεί δεν υπάρχουν όρια… υπάρχει μόνο η επιθυμία σου και το πού εσύ θέλεις να φτάσεις! Ξεκινά ένα καλοκαίρι γεμάτο εξελίξεις, μια και η Αφροδίτη φροντίζει για την κοινωνικότητα σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαρείς, να διασκεδάσεις, να αποφορτιστείς, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα… Γενικά, θα τροφοδοτήσει τον ψυχισμό σου με ομορφιά, με ευδαιμονία και με όμορφα συναισθήματα, που μπορείς να μοιραστείς απλόχερα με τα πρόσωπα που αγαπάς! Άφησε λοιπόν τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε, επίτρεψε στους ουρανούς να σε κατευθύνουν, γιατί το σίγουρο είναι πως φροντίζουν για την εξέλιξη σου!
 
Η Πανσέληνος του μήνα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, καθώς ομολογουμένως το διάστημα που προηγήθηκε, έχει αφήσει τις τσέπες σου άδειες! Και παρόλο που μπορεί να υπάρξουν και την εβδομάδα αυτή αρκετές εμπλοκές τα θέματα αυτά, από την άλλη μεριά πολύ πιθανόν να προκύψει και μια ευκαιρία που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις όλο αυτό το κλίμα. Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μια επαγγελματική εξέλιξη, μέσα από την οποία θα έχεις και οικονομικό όφελος!
 
Πολύ σημαντικό ρόλο στην Πανσέληνο αυτή παίζουν οι εξελίξεις που δρομολογούνται στην ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημά σου είναι έντονο, γεμάτο πάθος και διάθεση διεκδίκησης, που σε φέρνει κοντά σε κάποια πρόσωπα, ίσως και από το παρελθόν, με τα οποία μοιράζεσαι έντονες, δυνατές ερωτικές στιγμές και εμπειρίες!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά σε σχέση με τη σταθεροποίηση μιας συνεργασίας με σημαντικό οικονομικό όφελος. Πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα σχέδιο που επεξεργάζεσαι ή μεθοδεύεις εδώ και καιρό ή ακόμα και για μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών.
 
Με τον Λέοντα έχεις πολλά να μοιραστείς και πολλά περισσότερα να ζήσεις! Με τον Δίδυμο υπάρχει πόλη ερωτική ένταση και πάθος.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Όσο ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, τα πράγματα για σένα ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολα. Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο του μήνα να γίνεται στον άξονα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με τις εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα, μάλλον τα πράγματα αποκτούν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Υπάρχει μια πληθώρα απαιτήσεων και αναγκών που λειτουργούν αρκετά πειστικά. Επιβάλλεται να χειριστείς τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αλλά παράλληλα να εξυπηρετήσεις και τις ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις, οι οποίες προκαλούν αρκετές εντάσεις, καθώς θα νιώσεις πως οι γύρω σου για κάποιο λόγο δεν στηρίζουν τις αποφάσεις ή τις κινήσεις σου!
 
Όμως, από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να προκύψει μία σημαντική εξέλιξη στα εργασιακά σου ζητήματα, ένα άνοιγμα, μια ευκαιρία ή μία σημαντική στήριξη από ένα πρόσωπο, που θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται μέσα από όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, να μπορέσεις να βρεις την άκρη του νήματος, που θα σε φέρει πιο κοντά στα σχέδιά σου και στις φιλοδοξίες σου! Μην ξεχνάς πως ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε αναδρομή πορεία, οπότε μέχρι την επόμενη εβδομάδα απόφυγε τις οριστικές αποφάσεις ή τις δεσμεύσεις, που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να εξυπηρετήσεις.
 
ΥΓ. Πολύ σημαντικός υποστηρικτής σου στα επαγγελματικά σου από δω και πέρα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, που έρχεται να ανοίξει ένα νέο, αισιόδοξο κύκλο, να βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες και το κλίμα στο χώρο της δουλειάς, αλλά και να σου προσφέρει καινούργια ανοίγματα, ευκαιρίες και εξελίξεις. Επίσης, ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς ανανεώνει πάρα πολύ την ψυχολογία σου!
 
Και βέβαια, με τον Λέοντα το παιχνίδι αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που φωτίζει έντονα τον τομέα των προσωπικών σχέσεών σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα να δεις με μια πιο ξεκάθαρη ματιά τις προθέσεις των άλλων, τη διάθεσή τους απέναντι σου, αλλά και τη διάθεση που εσύ έχεις απέναντι σε κάποια πρόσωπα, που ενδεχομένως το διάστημα αυτό σε έχουν προβληματίσει με τη συμπεριφορά τους. Πολύ πιθανόν να νιώσεις το συναίσθημα σου να ανακατεύεται και να ανεβάσεις τους τόνους σου, νιώθοντας πως θέλεις να υπερασπιστείς τα θέλω σου και τις απόψεις σου!
 
Βεβαίως, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, δεν είσαι σίγουρος ακόμα για το τι θέλεις να κάνεις και καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις, που λίγο παρακάτω μπορεί να μετανιώσεις… Το διάστημα αυτό προσφέρεται για αναθεωρήσεις, για επανεξετάσεις θεμάτων, αλλά όχι για να πάρεις θέση οριστική απέναντι σε οτιδήποτε σε απασχολεί.
 
Η καθημερινότητά σου έχει αρκετά μεγάλη κινητικότητα και πολύ πιθανόν το εικοσιτετράωρο να μη σου φτάνει για να διεκπεραιώσεις τα θέματα που προκύπτουν ή να ασχοληθείς και με όλα όσα επιθυμείς. Και βέβαια, σε όλο αυτό το κλίμα προστίθενται και τα απρόοπτα, όπως οι ακυρώσεις των ραντεβού σου ή οι ματαιώσεις των σχεδίων σου. Γενικότερα, κάποια πράγματα βλέπεις ότι δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί και αυτό βεβαίως σε στρεσάρει! Καλό θα είναι να εκτονώνεις την όποια ένταση υπάρχει μέσα σου σε δημιουργικές ενασχολήσεις, όπως η γυμναστική, το περπάτημα ή την Τέχνη, που θα σε βοηθήσει να μην ξεσπάς την έντασή σου στους άλλους!
 
ΥΓ. ΗΑφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα έρχεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην καθημερινότητά σου, στη διάθεσή σου, στις συναλλαγές, τις επαφές και τις συζητήσεις σου, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα. Ταυτόχρονα, ενισχύει πολύ και την κοινωνική σου ζωή που την περίοδο αυτή μπορεί να είναι ένα μέσο εκτόνωσης της εσωτερικής σου έντασης. Επίσης, κάποια ταξιδάκια μπορεί να λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά για την ψυχολογία σου.
 
Με τον Λέοντα αρχίζει ένας νέος κύκλος επαφών, που δημιουργεί πολύ ευχάριστη αίσθηση και στους δυο σας! Προσοχή με τον Τοξότη γιατί το κλίμα κινείται σε πολύ ευαίσθητες ισορροπίες.
 
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί ακόμα ο Ερμής να δημιουργεί μια αναστάτωση, μια και η αναδρομή πορεία του δεν σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις επαφές, τις συναλλαγές, τα σχέδιά σου ή ακόμα και τα ταξίδια που σκέφτεσαι να κάνεις, προς το παρόν η εβδομάδα αυτή δεν φαίνεται να συνηγορεί στην ολοκλήρωσή τους. Όμως, η Πανσέληνος έρχεται να λειτουργήσει ιδιαίτερα ενισχυτικά στην εξέλιξη των υποθέσεων σου και να σου δώσει έναν ακόμα λόγο να αισιοδοξείς, μια και τώρα είναι πολύ πιθανό να πετύχεις κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μια σημαντική συμφωνία, ένα άνοιγμα, μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου… Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στον κύκλο αυτόν και πολύ πιθανόν να φέρουν την επιβράβευση στις προσπάθειες που έχει κάνει. Δεν αποκλείονται κάποια μικρά ταξίδια, που θα ανανεώσουν την ψυχολογία, αλλά και τις σχέσεις σου, που βελτιώνονται αισθητά το διάστημα που ακολουθεί.
 
Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείονται και κάποιες αναβολές, κάποιες ματαιώσεις ή κάποια σχέδια να μη σου βγουν ακριβώς όπως τα έχεις σκεφτεί, που προσωρινά τουλάχιστον μπορεί να σου δημιουργήσουν μια αναστάτωση. Όμως, να θυμάσαι πως από την επόμενη εβδομάδα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά και θα μπορέσεις να πάρεις πιο συγκεκριμένες αποφάσεις και να ακολουθήσεις την κατεύθυνση που επιδιώκεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Φυσικά, όσο ακόμα ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, τα ερωτήματά σου απέναντι σε σχέσεις του παρελθόντος που εμφανίζονται τώρα μπροστά σου δεν θα λείψουν, αλλά πάρε τον χρόνο σου και μη βιαστείς να δεσμευτείς, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το πού θέλεις να πας!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα σημαντική για εσένα είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης, που είναι και κυβερνήτης σου. Ευνοεί τον ψυχισμό σου, την κοινωνικότητά σου, τις σχέσεις σου, φέρνοντας ιδιαίτερη τύχη στη ζωή σου το καλοκαίρι αυτό… Τύχη που μπορεί να εισπράξεις είτε μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων, είτε μέσα από την ερωτική σου ζωή, γιατί η Αφροδίτη εδώ μιλά και για νέους έρωτες, αλλά και για παλιούς συντρόφους, με τους οποίους νιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας…
 
Και φυσικά, πρωταγωνιστής στις εξελίξεις είναι ο Λέοντας, με τον οποίο μοιράζεσαι έντονο πάθος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το κλίμα εξακολουθεί όχι μόνο να είναι υποστηρικτικό απέναντί σου, αλλά να σου προσφέρει και την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου, στις φιλοδοξίες, στους στόχους σου. Ακόμα κι αν ο Ερμής δεν έχει ολοκληρώσει την αναδρομή πορεία του, τα πράγματα γίνονται πολλές φορές όπως τα έχεις σχεδιάσει! Ο δυναμισμός σου, οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις και γενικά ο τρόπος που κινείσαι, σε βγάζουν από την όποια δύσκολη θέση και δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις εξέλιξης το διάστημα που ακολουθεί. Άλλωστε, η Πανσέληνος σου δίνει μια σημαντική ώθηση να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα κινήσεις όπως εσύ νομίζεις. Θα έλεγε κανείς ότι όλα μοιάζουν να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου και δεν έχεις παρά να μπεις στο παιχνίδι δυναμικά και να πάρεις ό,τι χρειάζεσαι.
 
Η ερωτική σου ζωή συνεχίζεται αυτή με τη σειρά της να δημιουργεί μια πληθώρα εξελίξεων, με παλιές και καινούργιες σχέσεις που έρχονται τώρα στη ζωή σου. Άλλωστε, η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα έντονη, έλκει πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούνται και διλήμματα μέσα σου για το πώς πρέπει να κινηθείς. Το σίγουρο είναι ότι θα το ζήσεις όλο αυτό στο έπακρο και ότι έχεις να εισπράξεις έντονες δόσεις ερωτικής απογείωσης!
 
ΥΓ. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, μια και η Αφροδίτη αποφασίζει να εγκατασταθεί απέναντί σου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο τύχης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που όχι μόνο βελτιώνονται, αλλά πραγματικά δίνουν καινούργιο νόημα στην ζωή σου.
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο την εποχή αυτή έχει ο Δίδυμος με τον οποίο μοιράζεσαι πολύ δυνατές ερωτικές εμπειρίες. Ακολουθεί φυσικά ο Λέοντας που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια από 1 ως 7 Ιουνίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2105 από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2015 16:52:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι