Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στον έρωτα δεν υπάρχει δρόμος, δεν υπάρχουν όροι, δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον βάλει σε συγκεκριμένα πλαίσια… Γιατί ο έρωτας ήταν,είναι και θα παραμείνει ανένταχτος και ο μεγαλύτερος επαναστάτης όλων των εποχών… Μπορεί να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες ανατροπές, θα σε πάρει από το χέρι, χωρίς να έχεις ιδέα για το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις, θα δέσει τα μάτια σου με ένα μαύρο, μεταξωτό μαντίλι και θα σου ζητήσει να τον ακολουθήσεις… Χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συμβατικότητες…
 
Λίγο ως πολύ, έχεις και εσύ ακολουθήσει μια τέτοια διαδρομή… Μια διαδρομή σε άγνωστη κατεύθυνση, που πάντα υπήρχε μέσα σου ο φόβος του άγνωστου! Υπήρχε όμως και η επιθυμία να ζήσεις, και η σύγκρουση αυτή δημιουργεί το πάθος… Γιατί οτιδήποτε είναι γνωστό, οικείο, δυστυχώς δεν προσφέρει καμία μα καμία συγκίνηση.
 
Όλη την ένταση στην κάθε ερωτική ιστορία, τη δημιουργεί αυτή η συνεύρεση των δύο κόσμων… Του κόσμου σου και του κόσμου του άλλου προσώπου, που σαν ενώνονται, μετουσιώνονται σε έναν ολόκληρο γαλαξία, με όλα τα αστέρια να φέγγουν μέσα του και να δυναμώνουν το μυστήριο και την έξαψη!

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα την εβδομάδα αυτή, σε μια διαδρομή, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν… Και πάνω απ’ όλα, το μυστήριο του έρωτα θα συγκινήσει, θα γοητεύσει, θα καθοδηγήσει τα βήματά μας, ανοίγοντας εκείνον τον κύκλο των ιστοριών του πάθους, που ξεσηκώνουν συθέμελα ολόκληρη την υπαρξιακή μας δομή! Αυτή που χωρίς να πει ή να υποσχεθεί τίποτα, θα κινήσει τους μηχανισμούς των εξελίξεων, που είναι ικανοί να αλλάξουν την ιστορία της καθημερινότητάς μας, την ιστορία της ζωής μας και, βέβαια, την ιστορία της καρδιάς μας…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Επιβάτης στο τρένο του έρωτα!
Είσαι από τους εκλεκτούς… Από αυτούς που μπορεί να απλώσουν το χέρι τους και να πιάσουν το όνειρο… Όχι έτσι όπως το είχες φανταστεί, αλλά πιο μυστηριακό, πιο απρόβλεπτο και έντονα φορτισμένο συγκινησιακά, έρχεται να σου δώσει εκείνη την εξαιρετική δυνατότητά της ζωής! Αυτής που ομολογουμένως δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα, μια και οι ευκαιρίες τέτοιου είδους δεν παρουσιάζονται καθημερινά… Όμως τώρα ήρθε η ώρα του δικού σου σταθμού! Το τρένο του έρωτα σταματά για λίγο μπροστά σου, προσφέροντας μοναδικές διαδρομές, με πανέμορφα τοπία και μοναδικές συγκινήσεις… Βεβαίως, θα σε βγάλει από την ροή της καθημερινότητάς σου και ίσως να σε αλλάξει… Μα το σίγουρο είναι πως τα τοπία που θα συναντήσεις τώρα μπροστά σου, δεν τα έχεις ξαναδεί ποτέ… Οι εμπειρίες που αρχίζουν να διαφαίνονται στη ζωή σου, έχουν εκείνο το μοναδικό χρώμα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ακόμα κι αν ζήσουν χίλιες ζωές, μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν. Και είναι όλο δικό σου!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο ο κύκλος που τώρα ανοίγει, σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις όλα εκείνα τα οποία ονειρευόσουν, μα δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις. Αλλά και με τον Αιγόκερω, το πάθος που σας ενώνει δεν μπορείς ούτε να μην το δεις, ούτε να μην το νοιώσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινά ένα νέο ερωτικό ταξίδι!
Μπορείς να νιώσεις ευλογημένος… μια και είσαι από αυτούς που έχουν επιλεγεί για να ζήσουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες, που οι ουρανοί προσφέρουν απλόχερα την εβδομάδα αυτή… Και είναι η δική σου διάθεση, που ξυπνά και αναζητά την ευκαιρία να εκτονώσει όλη την εσωτερική ένταση που νιώθεις. Πολύ πιθανό να επιστρέψεις και σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που σε έκανε να νιώσεις όλα εκείνα τα δυνατά συναισθήματα που κρατάς μέσα σου, σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό σου… Επίσης, είναι η δική σου διάθεση, που έλκει τα νέα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, με πολύ ερωτικές διαθέσεις… Πρόσωπα που μπορούν να μοιραστούν μαζί σου υπέροχες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά και θα απογειώσουν το συναίσθημά σου σε άλλες σφαίρες, έξω από το γήινο επίπεδο…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παρελθόν που σας ενώνει δεν είναι εύκολο ούτε να ξεχαστεί ούτε να σας αποδεσμεύσει… Με τον Ταύρο, ο νέος κύκλος που ανοίγει τώρα στη ζωή σας, μπορεί να συνεχίσει να σας συνοδεύει και για πολύ παρακάτω… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε!
Είναι εκείνο το φως, που μπαίνει μέσα στην ψυχή σου και τη ζεσταίνει, τη φωτίζει, την ομορφαίνει και βγάζει προς τα έξω όλη εκείνη την ομορφιά, που συνηθίζει να κρατά κρυμμένη μέσα της… Και που πολύ πιθανό να την έχεις μοιραστεί με ένα πρόσωπο, με το οποίο για κάποιο λόγο έχετε απομακρυνθεί. Όμως τώρα η σκέψη σου, η ενέργειά σου, καθοδηγούν τα βήματά σου στο να γυρίσεις και πάλι πίσω σε αυτό και να διεκδικήσεις ξανά μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του! Από την άλλη, το σενάριο μιας νέας γνωριμίας φαίνεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, μια και το πρόσωπο που θα έρθει τώρα στη ζωή σου δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε αδιάφορο, ούτε από αυτά που θα τα προσπεράσεις εύκολα… Πολύ πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο με έντονη διαφορετικότητα από εσένα, μα είναι αυτό που σε συμπληρώνει, αυτό που εκτινάσσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, αυτό που σε γεμίζει συναισθήματα και τελικά, αυτό που σου χαρίζει τα πιο όμορφα δώρα του… Τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο ο έρωτας σας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους, σε άλλους γαλαξίες, και το συναίσθημά σας είναι αυτό που πλαισιώνει τη μαγεία αυτής της σχέσης… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Προτεραιότητα στο συναίσθημα!
Το συναίσθημά σου κινεί τα νήματα των εξελίξεων… Δεν μπορείς να το τιθασεύσεις και να το ηρεμήσεις με τίποτα… Ό,τι ζεις, σου φαίνεται ανιαρό, μάταιο ίσως, μια και η καρδιά σου χτυπάει για άλλα πράγματα. Το μυαλό σου τρέχει σε άλλα όνειρα, που γεννούν καινούργιες επιθυμίες, καινούρια σχέδια… Την εβδομάδα αυτή ένας επαγγελματικός στόχος φαίνεται να υλοποιείται και πολύ πιθανόν να σου δώσει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι είχες φανταστεί. Κάτι, για το οποίο έχεις σκεφτεί, έχεις δουλέψει, έχεις ξενυχτήσει, έρχεται να σε δικαιώσει και να ανοίξει ένα νέο δρόμο στην εξέλιξή σου. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να σου δημιουργεί εκείνα τα περίεργα καρδιοχτύπια, που δεν μπορείς να ελέγξεις, να ορίσεις, μια και η καρδιά σου δίψα να ζήσει… Δεν αποκλείεται καθόλου ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς σου, να τροφοδοτήσει την ψυχολογία σου και να ανανεώσει την καθημερινότητα σου το επόμενο διάστημα! Ωστόσο, οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συχνά θα σε κάνουν να μην ξέρεις πώς να κινηθείς και μπορεί να σε οδηγήσουν και σε λάθος ενέργειες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στην παρούσα φάση, είναι να αφουγκραστείς τον εσωτερικό σου κόσμο, να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις, τι ζητάς, τι νιώθεις, και να το διεκδικήσεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου… Γιατί τελικά, εκεί που βρίσκεσαι… είναι εκεί που βρίσκεται και η καρδιά σου!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει τώρα στη ζωή σου, που μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ υψηλές συναισθηματικές δονήσεις… Με τον Σκορπιό υπάρχει πολλή ένταση, αλλά και πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Επιτέλους, μια ανάσα!
Ένας καινούργιος κύκλος, που ανοίγει τώρα στην καθημερινότητά σου, είναι σαν ένα παράθυρο, που σου δίνει τη δυνατότητα να δεις καινούρια χρώματα, καινούργια τοπία, και να ανοίξεις ένα νέο πεδίο δραστηριοτήτων, που θα σου δώσει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης, με νέα ενδιαφέροντα, με νέα πρόσωπα και με νέα δεδομένα! Και πραγματικά, μπορεί να υπάρξει μια ανανέωση και στην ψυχολογία σου, που τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει στραπατσαριστεί αρκετά, από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Λέοντες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ομολογουμένως η παρουσία του Άρη και του Κρόνου δεν ήταν ούτε εύκολη και συχνά ούτε διαχειρίσιμη σε σχέση με το σύντροφό σου. Και βέβαια, όχι πως οι δυσκολίες τελειώνουν, ωστόσο οι επικοινωνίες σου με κάποιο τρόπο διευκολύνονται, δίνοντάς σου εναλλακτικές, μέσα από ένα άνοιγμα στην κοινωνική σου ζωή, που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και πρόσωπα… Από την άλλη, την εβδομάδα αυτή μπορεί να διευκολυνθείς σημαντικά σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημά σου και να πάρεις μια πολύ μεγάλη ανάσα, από ένα πρόβλημα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό ίσως… Το σημαντικό είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάτι φαίνεται να αλλάζει σε σχέση με όλα αυτά που σε είχαν προβληματίσει, και σου δίνει μια νέα πνοή, μια νέα ώθηση, αλλά ίσως και ένα νέο κίνητρο για να πας παρακάτω… Φυσικά, το κίνητρο αυτό δεν αποκλείεται να είναι και ο έρωτας!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα εξακολουθούν να ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σπάσει… Με τον Παρθένο υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, που ξυπνά τις αισθήσεις σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά ανοίγματα, ευκαιρίες… και όχι μόνο!
Ναι, μπορείς να ελπίζεις πως όλη αυτή η δουλειά που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα, τώρα έχει έρθει η ώρα της να αποδώσει καρπούς! Αν το προηγούμενο διάστημα είχες έναν επαγγελματικό στόχο, για τον οποίο προσπάθησες πολύ, τώρα μπορείς να αποζημιωθείς και μάλιστα, το έπαθλο να είναι μεγαλύτερο από αυτό που περίμενες! Επίσης, δεν αποκλείεται και μια νέα πρόταση, με πολύ καλούς οικονομικούς όρους, να ανοίξει έναν νέο ορίζοντα στην επαγγελματική ζωή σου ζωή… Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή, εκείνο που αρχίζει σταδιακά να ανανεώνεται είναι ο κύκλος των φιλικών προσώπων, που έρχονται πιο κοντά σου! Εσύ νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους τις στιγμές σου, το χρόνο σου, τις ιδέες σου, την αγάπη σου… Και να νιώσεις όλη εκείνη την ευλογία, που υπάρχει στη ζωή σου όταν μοιράζεσαι αυτά τα συναισθήματα με τα πρόσωπα που αγαπάς. Αλλά και η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται αισθητά, ενώ δεν αποκλείεται ένα νέο πρόσωπο να της δώσει πολύ φως…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο φαίνεται να έρχεστε πιο κοντά. Αλλά και με τον Ζυγό ενδεχομένως μια φιλία να αλλάξει μορφή και να μετατραπεί σε μια πιο… προσωπική σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδιαφέρουσες προκλήσεις!
Νοιώθεις πως θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να επεκταθείς και να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα, που ούτε σε εκφράζουν, ούτε και σου δίνουν χαρά. Γενικά, όλο το διάστημα που προηγήθηκε υπήρξαν και αρκετά διλήμματα που σε ταλαιπώρησαν. Ωστόσο, σταδιακά αρχίζεις να ανοίγεις τον κύκλο σου, τα ενδιαφέροντά σου, την ψυχολογία σου… Η αλλαγή αυτή φέρνει κοντά σου καινούργια πρόσωπα, που μπορεί να ανανεώσουν και το ενδιαφέρον σου και τη διάθεσή σου! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική συμφωνία, την οποία ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, ή μία νέα πρόταση συνεργασίας με πολύ καλές προοπτικές, που θα χρωματίσει πολύ αισιόδοξα τις εξελίξεις της επόμενης περιόδου και θα ανοίξει νέες προοπτικές στον επαγγελματικό, αλλά ενδεχομένως και στον οικονομικό σου ορίζοντα! Μπορεί βεβαίως να φέρει κοντά σου και ένα πρόσωπο, που κι αυτό με τη σειρά του θα διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις της ζωής σου, μια και δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε από αυτά που απλά έρχονται για ένα διάστημα και μετά εξαφανίζονται σαν… διάττοντες αστέρες! Είναι από τα πρόσωπα εκείνα, που θα δώσουν το δικό τους στίγμα στη ζωή σου, αφού το συναίσθημα που θα νιώσεις για αυτό, θα σε… αναβαθμίσει και πιθανόν να σε κάνει να αλλάξεις ή να αναθεωρήσεις τα μέχρι τώρα δεδομένα σου… Και γιατί όχι, να αλλάξεις και τη ζωή σου!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω φτάνει μόνο μία μάτια για να καταλάβεις πως είναι εδώ για εσένα! Και με τον Παρθένο ωστόσο, η χημεία σας έχει τη δυνατότητα να σας ανεβάσει πολύ ψηλά συναισθηματικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ώρα της νίκης!
Είναι όλα αυτά που πόθησες, όλα αυτά που ονειρεύτηκες νύχτες ολόκληρες, όλα αυτά τα οποία ήθελες μέσα από την καρδιά σου να υλοποιηθούν, μα δεν ήξερες τον τρόπο… Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα πολύ σημαντικών επιτευγμάτων, που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή! Μια σημαντική συμφωνία, μία σημαντική αναβάθμιση στη δουλειά σου… κάτι για το οποίο μπορεί να έχεις δουλέψει εδώ και καιρό, έρχεται τώρα να επιβραβεύσει την προσπάθειά σου, τον αγώνα σου, μ’ ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Αυτό που σου αξίζει να σηκώσεις ψηλά και να πανηγυρίσεις! Όμως, και η προσωπική σου ζωή, σου δίνει νέα μηνύματα, μια και ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έρχεται να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που μπορεί ανάμεσά σας να υποβόσκει μια ερωτική ιστορία εδώ και καιρό, η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί και τώρα βρίσκει το έδαφος της υλοποίησης! Και βέβαια, παίζει πάντα και το σενάριο μιας νέας γνωριμίας, με ένα πρόσωπο που θα διεγείρει στο έπακρο τις αισθήσεις σου, αλλά κι εσύ τις δικές του! Και θα είναι αυτή η ιστορία, που θα σημαδέψει τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο σίγουρα έχετε πολλά να πείτε και πολλά να ανταλλάξετε… Με τον Αιγόκερω η χημεία σας είναι πολύ δυνατή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Δυσκολίες, αλλά και σημαντικές προοπτικές!
Ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολος… Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένος, συγχυσμένος, αποπροσανατολισμένος… Άλλα να θέλεις να κάνεις και αλλού να σε κατευθύνουν οι εξελίξεις… Συχνά μπορεί να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου δεν τα ήξερες όσο νόμιζες κι αυτός να είναι ένας λόγος, που θα μπερδευτείς ακόμα περισσότερο… Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ένα σημαντικό άνοιγμα ή μια ευκαιρία, η οποία ενδεχομένως να αφορά και στην επαγγελματική σου ζωή, που φαίνεται πως σου ανοίγει νέες προοπτικές και μάλιστα αισιόδοξες… Ίσως πιο δύσκολες από ό,τι περίμενες, όμως είναι σημαντικές οι εξελίξεις και αυτό έχει σημασία! Εξελίξεις όμως μπορεί να έχεις και σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται μπροστά σου, για να αναστατώσει το συναίσθημά σου και να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο τοπίο των μέχρι τώρα δεδομένων σου. Πιθανόν και αυτό να έχει βαθμό δυσκολίας, όμως τα δύσκολα έχουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει πολύ μεγάλη ένταση και δυναμική μεταξύ σας… Με τον Αιγόκερω απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανανέωση σκηνικού!
Το ερωτικό παιχνίδι ανανεώνεται από την εβδομάδα αυτή, μια και η διάθεσή σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικη, πιο διαθέσιμη, ξαναβρίσκεις τη γνωστή σου αισιοδοξία και νιώθεις την ανάγκη να τροφοδοτήσεις την καρδιά σου, την ψυχή σου, την ύπαρξή σου! Το σίγουρο είναι ότι θα αντλήσεις πολύ χαρά, και από τα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου, αλλά και από τις νέες γνωριμίες που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, φέρνοντας έναν καινούργιο άνεμο στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα την εβδομάδα αυτή, να βρει μια σημαντική διέξοδο ένα πρόβλημα, που μπορεί να σε έχει απασχολήσει σε σχέση με την οικογένειά σου ή ακόμα και με τον σύντροφό σου. Το πρόβλημα αυτό θα εκτονωθεί και θα διευκολύνει και την καθημερινότητά σου, αμβλύνοντας και την όποια παρεξήγηση ή κακή διάθεση μπορεί να είχε υπάρξει… Ένα επόμενο σενάριο μπορεί να αφορά και στην βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά σου ή ακόμα και κάποια νέα, αισιόδοξα δεδομένα που την αφορούν! Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να σε νοιάζει περισσότερο, είναι η ανάγκη σου να εκτονώσεις αυτήν την καλή διάθεση που υπάρχει μέσα σου και να απολαύσεις ό,τι καλύτερο έχει να σου δώσει τώρα η ζωή! Και να είσαι βέβαιος πως θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα συντελέσουν σε αυτό!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, ο κύκλος που τώρα ανοίγει, έχει πολλή χαρά να προσφέρει και στους δύο σας. Αλλά και με τον Παρθένο η σχέση σας φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Καινούργιοι στόχοι, καινούργια πρόσωπα!
Ο άνεμος της ανανέωσης φυσάει στη ζωή σου και φέρνει νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα, αλλά και μία νότα αισιοδοξίας, που θα βοηθήσει τους καθημερινούς σου ρυθμούς να κυλήσουν πιο εύκολα και πιο χαρούμενα! Παράλληλα, κάτι φαίνεται να δημιουργείται στην ερωτική σου ζωή, όμως σε ένα πιο μυστικό, παρασκηνιακό περιβάλλον, που εγείρει έντονα τις αισθήσεις σου και την περιέργειά σου, ενώ παράλληλα σε βάζει στον πειρασμό να το γνωρίσεις καλύτερα. Δεν αποκλείεται να είναι ένα πρόσωπο μέσα από τον κύκλο των φίλων σου, που τώρα έρχεται πιο κοντά σου και ανοίγει τα χαρτιά του, δημιουργώντας δυνατές συναισθηματικές αναταράξεις! Ένα επόμενο σενάριο της εβδομάδος είναι και κάποιες μυστικές συμφωνίες, που θα διευκολύνουν καταστάσεις, ίσως και οικογενειακές, που μέχρι τώρα σε είχαν προβληματίσει. Επίσης, η περίοδος ευνοεί και τις παρέες ή τις συναναστροφές με πρόσωπα νεότερα από εσένα… Ευνοεί και τους έρωτες, επίσης!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο μπορείς να χαρείς, να παίξεις και να ερωτευτείς… Με τον Λέοντα ή τον Παρθένο, το σκηνικό μεταξύ σας έχει ποιο μυστικό χρώμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και δυνατές ερωτικές εμπειρίες!
Μπορεί να υπήρξαν γεγονότα που να σε δυσκόλεψαν αρκετά στο προηγούμενο διάστημα, ωστόσο σταδιακά φαίνεται πως τα πράγματα περνούν σε μια άλλη φάση, που διευκολύνει και τους ρυθμούς σου, και την καθημερινότητά σου! Αλλά ενισχύει και την επικοινωνία σου, η οποία φαίνεται να αποκτά ένα πιο χαρούμενο χρώμα, μια και η δική σου διάθεση γίνεται καλύτερη. Ανοίγεται ένας καινούριος κύκλος στην κοινωνική σου ζωή, σου δίνεται η δυνατότητα νέων γνωριμιών, αλλά και νέων εμπειριών, μια και τώρα ενεργοποιείται η… ερωτική σου διάθεση! Και είναι αυτή που έλκει συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένες εμπειρίες, με πολύ έντονο χρώμα, που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σου και θα φέρουν στη ζωή σου καταστάσεις, με πολύ έντονο πάθος και δυνατές συγκινήσεις… Μπορεί επίσης, το διάστημα των ημερών που ακολουθούν να υπάρξει μια σημαντική διευκόλυνση σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, που θα σε διευκολύνει αισθητά. Ενδεχομένως να βρεις λύση σε ένα ζήτημα, που σε έχει προβληματίσει αρκετά μέχρι τώρα. Ίσως ακόμα να υπάρξει μία νέα οικονομική πρόταση με ευνοϊκούς όρους, ή μία νέα συνεργασία, με μεγάλο οικονομικό όφελος για εσένα… Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν λόγοι που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να ανανεωθείς… και δεν θα είναι μόνο ένας!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό ανανεώνονται οι διαθέσεις, αλλά και το ερωτικό παιχνίδι… Με τον Παρθένο και τον Λέοντα το πάθος είναι πολύ δυνατό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2014 20:00:00