blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 11 ως 17/7/2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 11 ως 17/7/2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 11 ως 17 Ιουλίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 11 ως 17 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ελεύθερος, ωραίος και μοιραίος θα είσαι, φίλε μου Κριέ, η Αφροδίτη στον Λέοντα ελκυστική θα κάνει την αύρα σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος και εντυπωσιασμό. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, ωστόσο η ένταση του έρωτά σου θα είναι αμφίβολης διάρκειας. Δεν αποκλείεται έτσι ξαφνικά όπως θα έρθει, έτσι ξαφνικά να φύγει.

Σε σχέση: Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ανησυχήσει τις ρομαντικές σου διαθέσεις, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Τοξότη, δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη για ταξιδάκι απόδρασης. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστείς στο ταίρι σου με εισιτήρια ακτοπλοϊκών στο χέρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Ζυγό θα σε κάνει ήρεμο, ελκυστικό και προσιτό. Ο Ερμής στον Άρη θα σου δώσει μια δυναμική ώθηση, με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις και να επιτύχεις. Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα έχεις διάθεση για νέες ερωτικές γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει ερωτικά, θα ριχτείς στην περιπέτεια άνευ αναστολών. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό βραδινό ραντεβού, θα είναι στο χέρι σου αν θα υπάρξει κατάληξη δεσμού.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό προβληματάκια θα φέρει στην επικοινωνία σου, ίσως να μη λείψουν ο εντάσεις. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο Σκορπιό, προσοχή στην καχυποψία που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και ζήλειας, ενδέχεται να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Εσύ ο ομιλητικός και συζητήσιμος Δίδυμος, θα βρεις το πρόσωπο που η μεταξύ σας εκτενέστατη κουβεντούλα, μπορεί να πάρει και ώρες, θα καταλήξει την επομένη σε προσωπικό ραντεβού. Σε φιλικό περιβάλλον θα σας συστήσουν, σε κοινή παρέα θα βρεθείτε και η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βρει τρόπο να κάνει τη συζήτηση σας από φιλική άκρως ερωτική. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ολοκαίνουργια γνωριμία με πρόσωπο που δε θα φύγει εύκολα ή γρήγορα από τη ζωή σου.

Σε σχέση: Φίλε μου Δίδυμε, στη φιλοσοφία θα το ρίξεις. Από την μια η Σελήνη στον Ζυγό, από την άλλη λίγο αργότερα η Σελήνη στον Τοξότη, δεν πρόκειται να χαλάσεις την ζαχαρένια σου. Θα σκεφτείς σε βάθος, θα αναζητήσεις, θα εξηγήσεις και θα καταλήξεις στο ότι τίποτε δεν αξίζει τον έντονο προβληματισμό και το μαράζι. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρείτε, δεν πρόκειται να αφήσεις περιθώριο περεταίρω εντάσεων, σε περίπτωση πρόχειρου ή παρορμητικού χωρισμού θα υπάρξει άμεση επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, γοητευτικό θα είναι το στυλ σου, ρομαντική η διάθεσή σου. Με τη Σελήνη στον Τοξότη προσιτή θα είναι η στάση σου στα νέα πρόσωπα, ωστόσο θα γίνει το εξής παράξενο, από αλλού θα περιμένεις τη σχέση και από αλλού θα σου έρθει. Ναι μεν θα γνωριστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο, αλλά πριν κλείσει η εβδομάδα, θα βρεθείς σε βραδινό ερωτικό ραντεβού με άτομο που ήδη γνωρίζεις και που ως τώρα δεν το είχες δει ποτέ με μάτι ερωτικό.

Σε σχέση: Η Σελήνη στον Ζυγό δε θα σε αφήσει να τσακωθείς με το ταίρι σου, η συγκαταβατική και διπλωματική σου στάση θα φέρει ειρηνικό κλίμα. Πρόσεξε όμως τη Σελήνη στον Σκορπιό γύρω στις 12 του μήνα, ναι μεν έντονη θα είναι η διαίσθησή σου, οξυδερκής η αντίληψή σου, ωστόσο κάποιες υποσυνείδητες φοβίες θα σου δημιουργήσουν άτοπες ανασφάλειες. Σε περίπτωση που τρυπώσουν υποψίες περί αντίζηλου προσώπου, θα σου δώσω τη συμβουλή πριν συγχυστείς ή φοβηθείς, πρώτα να αναζητήσεις αποδείξεις, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Λέοντα θα ενθουσιαστείς, θα εντυπωσιάσεις και θα κατακτήσεις. Στο πλευρό σου θα σταθεί η Αφροδίτη, στις 12 του μήνα θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου και εσύ θα εμφανιστείς στο επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου. Κάποιο άτομο θα σε ερωτευτεί και δεν πρόκειται να αδιαφορήσεις στην έλξη που θα σου δείξει. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία και να την πας πολύ μακριά. Θα στοχεύσεις στο μακροχρόνιο δεσμό και η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Ανέμελη θα είναι η στάση σου, ερωτική η διάθεση σου, ναι μεν θα υπάρξει ζωηράδα στις κινήσεις σου, όμως δε θα έχεις την τάση να θέλεις να ξεφύγεις από τα πλαίσια της σχέσης σου. Ακόμα κι αν ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη σου ανοίξει την όρεξη για φλερτ, τίποτα δε θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από το ερωτικό σου ταίρι. Ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε κάνει έναν πιστό και ιδιαιτέρως ερωτικό σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, εσένα τον ελεύθερο, ενδεχομένως η Αφροδίτη στον Λέοντα να σε στεριώσει με ταίρι. Θα εισχωρήσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στυλ θα το τραβήξει σαν μαγνήτης. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχτεί σε σχέση, εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Προς το τέλος της εβδομάδας, η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, ίσως και κάπως αντικομφορμιστική.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Ζυγό θα έχεις διάθεση για εξονυχιστικές συζητήσεις πάντα με στόχο την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Το νου σου στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, ίσως να ξεφύγουν λίγο τα θέματα που θα ανοίξεις προς συζήτηση, ενδεχομένως να τα φτάσεις σε φανταστικές υποθέσεις, σε καταστάσεις που δεν συνέβησαν ποτέ. Με την Σελήνη στο Σκορπιό θα εμφανιστούν σημάδια καχυποψίας, άλλαξε τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να αποφύγεις τις προβλέψεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σου φέρει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, ίσως να αφορά επανασύνδεση, ίσως να αφορά νέα γνωριμία. Το σίγουρο είναι πως από τα μέσα της εβδομάδας θα ξεκινήσεις συστηματικά ραντεβού με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τα συμβάντα θα σου αποδείξουν πως η τύχη σας θέλει μαζί. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να επιτύχεις, γι’ αυτό σκέψου τι ακριβώς αναζητάς στη ζωή σου και προχώρα χωρίς υποχωρήσεις.

Σε σχέση: Φίλε μου Ζυγέ, το νου σου να μην φέρεις μέσα στη σχέση σου ανακατωσούρες και μπερδέματα. Από την μια το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, από την άλλη η Σελήνη στο Σκορπιό, η καχυποψία σου θα πάρει λάθος διαστάσεις, κινδυνεύεις από πράξεις ζήλειας και επιπολαιότητας. Το νου σου, να μην εκτεθείς με αυτά που θα υποψιαστείς και θα πράξεις, μη δώσεις το δικαίωμα στο ταίρι σου να πιστέψει πως είσαι θύμα ανασφάλειας και μειωμένης αυτοπεποίθησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι πήγε στραβά και ανάποδα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ελαφρύνει την ψυχή σου, θα προσδώσει ερωτική αύρα στην παρουσία σου και θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Από τα μέσα της εβδομάδας θα καταφέρεις να χαράξεις νέα ερωτική πορεία, διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση: Φίλε Σκορπιέ, σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, το νου σου να μη σε πιάσει το καχύποπτο και φρενάρεις την κατάσταση με λάθος υποψίες. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε κάνει επιρρεπή στις διαστρεβλώσεις, ανυπόστατες φοβίες και θεωρίες θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Άσε να γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς παρεμβάσεις, θα δεις πως όλα θα δουλέψουν ρολόι, δε χρειάζεται να προτρέχεις ή να προκαθορίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε ωθήσει να επιμεληθείς την εμφάνισή σου, η Αφροδίτη στον Λέοντα δε θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει και θα είναι από πρόσωπο που δε θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Θα πέσεις σε ώριμη και συνειδητοποιημένη προσωπικότητα, αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει, με τον δικό του τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου.

Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να το κάνεις το ταξιδάκι σου, εσύ και το ταίρι σου θα τις πάρετε τις παράλιες και θα περάσετε πολύ όμορφα. Προμηνύεται μια ξέγνοιαστη και ερωτική εβδομάδα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σας φέρει ηρεμία και αρμονία, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ανανεώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, τρεις μέρες μετά ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Δειλά-δειλά θα σου φανερώσω πως ίσως να ακουστεί πρόταση δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη στον Ζυγό νωχελικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, λίγο αργότερα όμως, με τον Ερμή σε τρίγωνο με την Άρη, και πιο μετά με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα βγεις μετά χαράς και αυτοπεποίθησης στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Μετά τις 14 του μήνα ρίξε τα ερωτικά σου δίχτυα, θα πιάσεις λαβράκι. Στη γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, που από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις στη ζωή σου σταθερό ταίρι.

Σε σχέση: Φίλε μου Αιγόκερε, με τον Ερμή και τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα σε πιάσει το ανάποδό σου και δε βλέπω να σου βγαίνει σε καλό. Καλά θα κάνεις και θα επαναστατήσεις, πολύ σωστά θα πράξεις και θα εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, αλλά το καθετί θέλει τον σωστό τρόπο στον κατάλληλο χρόνο. Επιρρεπής θα είσαι στις σπασμωδικές κινήσεις, επιπόλαιες θα είναι οι αποφάσεις σου. Πρόσεξε να μην απομακρύνεις το ταίρι σου, γιατί μετά θα το κυνηγάς και δε θα το φτάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερωτισμός σου, αγαπητέ μου Υδροχόε, θα φτάσει στο έπακρο. Από την μια η Σελήνη στον Ζυγό, από την άλλη η Αφροδίτη στον Λέοντα, βάλε και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη, θα καταφέρεις να κατακτήσεις τα πλήθη. Όμορφη η παρουσία σου, γοητευτικό το στυλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, στα πόδια σου θα πέσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που δε θα έχει καμία διάθεση να σε αφήσει να του ξεφύγεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, δε θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαιτέρως ερωτικές εκδηλώσεις.

Σε σχέση: Ο ζηλιαρόγατος παγιδεύεται και μετά χάνει τον μπούσουλα. Πρόσεξε να μη δημιουργήσεις αδιέξοδα με τη ζήλεια και την καχυποψία σου. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα παρεξηγήσεις τις καταστάσεις, με την Σελήνη στο Σκορπιό η κτητικότητά σου θα κάνει εξουσιαστικές τις αντιδράσεις σου, η συνταγή δε νομίζω να σου βγει σε καλό. Ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων και συγκρούσεων που θα προκληθούν από εσένα, σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Σε περίπτωση που έχεις αποδυναμωθεί και δεν έχεις όρεξη για προσεγγίσεις, η Αφροδίτη στον Λέοντα και η Σελήνη στο Σκορπιό θα σου αλλάξουν διάθεση. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, ναι μεν οι εξελίξεις δε θα έχουν γρήγορο ρυθμό, ωστόσο τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν μετά τις δέκα τρεις του μήνα, θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών. Για κάποιο συγκεκριμένο λόγο εσείς οι δύο θα κάνετε αρκετές συναντήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να μετατρέψεις την τυπικότητα σε έλξη.

Σε σχέση: Διαρκώς θα ελίσσεσαι, αγαπητό μου ψαράκι. Με την Σελήνη στον Ζυγό αρχές της εβδομάδας, κάποιες διπλωματικές σου κινήσεις θα βάλουν στο ταίρι σου τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Θα σε βοηθήσει και το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, γιατί θα κάνει δυναμικό τον λόγο σου, αλλά και η Σελήνη στο Σκορπιό θα βάλει το χεράκι της, γιατί θα σε εφοδιάσει με δυνατή και εύστοχη διαίσθηση. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-07-2016 16:00:00