blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαρτίου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαρτίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 14
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 14 ως 20 Μαρτίου 2016, με τα τετράγωνα Ερμή-Κρόνου και Αφροδίτης-Άρη

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στην αρχή της εβδομάδας, διαμορφώνει ένα σκηνικό, που μπορεί να έχει ακόμα και ακραίο χαρακτήρα… Οι διαθέσεις γίνονται πιο σκληρές, πιο δογματικές, χωρίς το περιθώριο της διαλλακτικότητα και της ευελιξίας! Αυτές οι τάσεις μπορεί να πληγώσουν τις σχέσεις, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη την ίδια μέρα, πυροδοτεί και αυτό με τη σειρά του εκρηκτικές διαθέσεις!

Παράπονα, ζήλιες, θυμός, ένταση και κάθε τι που μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές και αναταράξεις, φέρνουν στο προσκήνιο ό,τι μπορεί να έχεις καταπιέσει, να μην έχεις εκφράσει όταν έπρεπε… Έτσι, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν συγκρούσεις και ρήξεις που πληγώνουν, ταλαιπωρούν τις καρδιές, γι’ αυτό τις ημέρες αυτές, πριν πεις οτιδήποτε να θυμάσαι πως υπάρχουν πάντα και συνέπειες, για τις οποίες μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένος.

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Δία

Την Τρίτη, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθώντας σε να κατανοήσεις ό,τι δεν φαίνεται, να ανακαλύψεις πράγματα που μέχρι χθες μπορεί να μην γνώριζες, αλλά μπορεί να αποδειχτούν πολύ χρήσιμα!

Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία την ίδια ημέρα, μπορεί να σε ωθήσει σε πάσης φύσεως υπερβολή που περνά από το μυαλό σου και να σε βγάλει από τη ροή της καθημερινότητας, δίνοντας σου σημαντικά διαλείμματα ανάπαυσης διασκέδασης, αλλά και… κατανάλωσης!

Δίας σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η σημαντική όψη της εβδομάδος όμως, είναι το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, που επαναλαμβάνεται με τον Δία να κινείται σε ανάδρομη πορεία. Η όψη αυτή θα ξαναφέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές ευκαιρίες ή θέματα που συζητούσες το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να δρομολογήσουν μια νέα σειρά εξελίξεων, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα οικονομικά και επαγγελματικά σου!

Τώρα, οφείλεις να αδράξεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου, γιατί θα σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που πρέπει να πας! Μια οικονομική συμφωνία, ένα άνοιγμα, μια διευκόλυνση, είναι πιθανότητες που μπορεί να εξυπηρετήσουν σημαντικά την καθημερινότητά σου, τα σχέδιά σου και γενικότερα τη ζωή σου!

Ήλιος στον Κριό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Την Κυριακή καλωσορίζουμε και επίσημα την άνοιξη στη ζωής μας, με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού και την εαρινή ισημερία! Ήρθε λοιπόν η στιγμή της αναγέννησης, που θα φέρει καινούργια δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, αλλά και νέα σχέδια, που τώρα θα μεθοδεύσεις για να μπορέσεις να τα ολοκληρώσεις μέχρι το φθινόπωρο και στην φθινοπωρινή ισημερία!

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Κυριακή, ξεσηκώνει εκείνα τα συναισθήματα που μιλούν για αγάπη και φροντίδα, για συμπαράσταση αλλά και για εκείνη την ερωτική διάθεση που εκτοξεύεται, απλώνεται πάνω από την καθημερινότητα για να της δώσει ένα άλλο χρώμα, να την πασπαλίσει με εκείνη τη μαγική σκόνη, που σε κάνει να βλέπεις τα πάντα διαφορετικά… πιο όμορφα, πιο φωτεινά, πιο ρομαντικά… Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις ημέρες αυτές στις ζωές μας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εκείνες τις παράξενες, μαγικές συναντήσεις, που οργανώνονται από το σύμπαν για να ενώσουν δύο ανθρώπους…

Όμως, είναι σημαντικό να διαχειριστείς αυτό που νιώθεις, μια και τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… Κι επειδή οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις γεννιούνται από μια ανεπιβεβαίωτη προσδοκία, άσε τα γεγονότα να σε οδηγήσουν, χωρίς να περιμένεις τίποτε από αυτά… Ζήσε την στιγμή!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να αφουγκραστείς νέες ποιότητες, καινούργιες ενέργειες, να ανανεωθείς με όποιον τρόπο μπορείς… Και θα υπάρξουν οι συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις, αν δεν παρασυρθείς σε αρνητικές σκέψεις… Γιατί να ξέρεις πως μόνο αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Όσο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, παρόλο που η ένταση της περιόδου εστιάζεται στην επικοινωνία σε κάθε τομέα της ζωής σου, δημιουργώντας προβλήματα, εντάσεις και συγκρούσεις, που απαιτούν ψυχραιμία και ευελιξία, η εβδομάδα αυτή σε αποζημιώνει, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπεις σε εκείνη την γλυκιά δίνη του συναισθήματος! Τώρα, μπορείς να μοιραστείς το συναίσθημά σου με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας την σχέση σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην ερωτική σου ζωή, με μια νέα ερωτική ιστορία που προκύπτει και χρωματίζει τη ζωή σου! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου και επαναφέρει μια πρόταση από το παρελθόν, ένα σχέδιο, μια ιδέα, που τώρα μπορείς να δρομολογήσεις με επιτυχία. Ίσως ακόμα και μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος, να σου δώσει ιδιαίτερη χαρά.

ΥΓ. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στην επαγγελματική σου ζωή. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, για να προετοιμάσεις και να μεθοδεύσεις νέα σχέδια, νέες ιδέες, καινούργια ξεκινήματα, που θα στεφτούν με επιτυχία, αρκεί να δουλέψεις σκληρά γι’ αυτά!

Με τον Ιχθύ, μια νέα ερωτική ιστορία σε ανανεώνει. Με τον Κριό ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος δημιουργίας και συνεργασιών. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην πραγματικότητά σου δύσκολα συναισθήματα, παράπονο, ζήλια, θυμό, ανολοκλήρωτες προσδοκίες κι επιθυμίες, δημιουργώντας ένα δύσκολο περιβάλλον στην ερωτική σου κυρίως ζωή, με εντάσεις και διαπληκτισμούς με το πρόσωπο που αγαπάς! Εδώ καλείσαι να εξισορροπήσεις τόσο την δική σου συναισθηματική ένταση όσο και του συντρόφου σου, ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου. Βεβαίως, σε εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει ένα δώρο… Ένα άνοιγμα στην αγάπη, στον έρωτα, στο συναίσθημα, που τόσο χρειάζεσαι και αποζητάς, είτε δημιουργώντας ένα πάρα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, είτε με μια νέα γνωριμία που σε ξεσηκώνει… Μπορείς να ζήσεις το όνειρο, όμως να θυμάσαι πως λίγο παρακάτω θα ξυπνήσεις… Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, επαναφέροντας στο προσκήνιο συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με ένα φιλικό πρόσωπο, με το οποίο για κάποιο λόγο υπήρξε ψυχρότητα μεταξύ σας.

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί έναν καινούριο κύκλο, που διευκολύνει την επίλυση των θεμάτων που μπορεί να σε δυσκόλεψαν και βάζει σε νέες βάσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Βεβαίως, μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη πίεση χρόνου ή όγκου δουλειάς, υπάρχει όμως και ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον, που σε εξυπηρετεί σημαντικά.

Με τον Ιχθύ αυτό που ζεις είναι μοναδικό και έχει πάρα πολύ έντονο συναίσθημα! Με τον Κριό, ένας νέος επαγγελματικός κύκλος ανοίγεται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΙΧΘΕΙΣ

Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα, από καταστάσεις, από συμπεριφορές, αλλά πολύ περισσότερο από τις σκέψεις σου! Γιατί σε μεγάλο βαθμό είναι αυτές που πυροδοτούν τις εξελίξεις, καθώς είναι πολύ πιθανό τώρα αρνητικά σενάρια να εγκατασταθούν στο μυαλό σου, δυσκολεύοντας πολύ την επικοινωνία σου αλλά και τη διευθέτηση ζητημάτων, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των επαγγελματικών γενικότερα! Παράλληλα, δεν αποκλείονται εμπλοκές με πρόσωπα εξουσίας ή με πρόσωπα μεγαλύτερα από εσένα, τα οποία προσπαθούν να σου επιβάλουν την άποψή τους, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς! Όμως να θυμάσαι πως η ευελιξία, η ψυχραιμία και κυρίως ο χρόνος, είναι οι σωστοί καθοδηγητές στην όποια δυσκολία συναντάς, κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου!

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου τα σενάριά είναι δύο την εβδομάδα αυτή: Το πρώτο μιλά για αναταράξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς σχέσεις και συνεργασίες περνούν από έντονες αντιπαραθέσεις και εμπλοκές. Το επόμενο σενάριο μιλά για την ενίσχυση του συναισθήματος, που βελτιώνει σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα τρυφερό και ρομαντικό! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή… Και εδώ όμως χρειάζεται να δώσεις χρόνο στις εξελίξεις, γιατί βιασύνη μπορεί να σε απογοητεύσει!

ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αφορά μια συνεργασία, που επανέρχεται με νέα δεδομένα, ανοίγοντας νέα κεφάλαια και δίνοντάς σου ενδιαφέρουσες προοπτικές. Όμως, και η ερωτική σου ζωή μπορεί να ανανεωθεί, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο έχεις ακόμα πολλά να ανταλλάξεις! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σε ενισχύσει οικονομικά, με καινούργια ανοίγματα, διεκδικήσεις και νέες ευκαιρίες.

Ιδιαίτερη προσοχή με τον Παρθένο αλλά και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών. Με έναν άλλο Ιχθύ ή με έναν Ταύρο μπορεί να ζήσεις ένα παραμύθι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια εσωτερική αναστάτωση όλο αυτό το διάστημα, που δεν σε διευκολύνει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, ενώ συμβαίνουν και πολλά γεγονότα που γύρω σου, που ομολογουμένως σε αποσυντονίζουν… Πάντως, έχε υπόψιν σου πως ένα παρασκήνιο που εξελίσσεται την περίοδο αυτή στα επαγγελματικά σου, δεν φαίνεται να έχει και τόσο φιλικές διαθέσεις απέναντί σου. Πρόσεχε πώς αντιδράς στις προκλητικές συμπεριφορές, αλλά και ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κρατάς τις αποστάσεις που σου δημιουργούν μια ασφάλεια και που διατηρούν τις συμπεριφορές σε ένα καλό επίπεδο.

Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή βάλλεται την εβδομάδα αυτή. Μια συναισθηματική αναταραχή σε φέρνει αντιμέτωπο με τον σύντροφό σου, ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια και καταπιεσμένα συναισθήματα ή απωθημένα, που δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές… Βεβαίως, είναι πιθανό μια σχέση που κινείται σε ένα παρασκηνιακό ή παράνομο περιβάλλον να σε δυσκολέψει, αλλά δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία την εβδομάδα αυτή, που θα έχει τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις και δυνατά συναισθήματα…

ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα ανανεώνει σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή, με νέες προοπτικές και σημαντικές εξελίξεις, που μπορεί να σε ωφελήσουν, κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου ανοίγει ένα καινούργιο κύκλο γεγονότων κι εξελίξεων. Τώρα είναι η εποχή να δρομολογήσεις νέες ιδέες και καινούργια σχέδια, που θα ολοκληρωθούν μέχρι την περίοδο του φθινοπώρου! Σαφώς και είναι η εποχή σου και καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να περάσεις στη δράση και να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου! Καλή αρχή, λοιπόν!

Με τον Ιχθύ, το μεταξύ σας κινείται κάτω από τα χαμηλά φώτα του παρασκηνίου, έχει όμως πολύ έντονα συναισθήματα και πολύ πάθος! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ζυγό γιατί η σχέση σας κινείται σε τεταμένο κλίμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΛΕΩΝ

Εκείνο το παράπονο που δεν εξέφρασες όταν έπρεπε, ο θυμός που μπορεί να μην έβγαλες, αυτά που δεν διεκδίκησες, τα λόγια που δεν είπες, όλα αυτά μαζί ή κάτι από όλα φαίνεται να αναστατώνει το ψυχισμό σου την εβδομάδα αυτή και να δημιουργεί ένα κλίμα δυσαρέσκειας και αντιπαραθέσεων, κυρίως στην προσωπική σου ζωή (περισσότερο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου). Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οικονομικά ζητήματα ή μια αντιπαράθεση που αφορά μια συνεργασία σου, με την οποία νιώθεις πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα, να μοιραστείς πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες με το σύντροφό σου ή με ένα πρόσωπο, που μπαίνει τώρα στη ζωή σου αναστατώνοντάς την ευχάριστα, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα ανοίγει ένα νέο ορίζοντα οικονομικών εξελίξεων και διεκδικήσεων, αλλά και εργασιακής ανασυγκρότησης ή ανάληψης περισσοτέρων ευθυνών, μέσα από τις οποίες ωφελείσαι και οικονομικά.

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού ανοίγει την πόρτα στην θετική ενέργεια, που ανανεώνει σημαντικά τη ζωή σου, ενώ σου δίνει και το κίνητρο να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες, να διορθώσεις οτιδήποτε σε δυσκολεύει, να βελτιώσει τις σχέσεις και συνεργασίες σου και να επεκταθείς σε νέα πεδία! Η εποχή αυτή θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου, την ερωτική σου διάθεση, την κοινωνικότητά σου, και θα σε κάνει σαφώς πιο χαρούμενο και πιο αισιόδοξο.

Λίγη προσοχή στη σχέση σου με τον Ιχθύ, καθώς το περιβάλλον δεν εξυπηρετεί την επικοινωνία μεταξύ σας σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, είναι η ανανέωση που μπορεί να περίμενες! Η διάθεσή σου γίνεται πιο αισιόδοξη, εκπέμπεις φως και θετική ενέργεια, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, κατανοείς τις ανάγκες τους, προσφέρεις και ανταλλάσσεις όμορφες στιγμές μαζί τους! Παράλληλα, διευρύνεις και επεκτείνεις τα σχέδια σου, αξιοποιείς τις δημιουργικές σου ικανότητες, διασκεδάζεις και χαλαρώνεις από ό,τι μπορεί μέχρι τώρα να σε δυσκόλευε. Είναι η εποχή σου, που θα τροφοδοτήσει την ψυχή σου με έρωτα, αφού το φλερτ μπαίνει στην καθημερινότητά σου, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις και την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, να της ξαναδώσεις νόημα… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, ένας έρωτας πολύ πιθανό να μπει τώρα στη ζωή σου και να την αναστατώσει ευχάριστα!

Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή έχει και τις δυσκολίες της… Στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στην καθημερινότητά σου, στα σχέδια σου, στην επικοινωνία σου… Συχνά μπορεί να γίνεται εσύ η αιτία που πυροδοτούνται εντάσεις, μια και η ανάγκη σου να διεκδικήσεις τους στόχους σου, σε κάνει πιο επιθετικό, πιο απότομο, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αντιπαραθέσεις ή ακόμα και ρήξεις, τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τους συνεργάτες σου, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου Δίας σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι αυτός που μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία που περίμενες εδώ και καιρό, σε ένα σχέδιο, σε μια φιλοδοξία, σε ένα όραμά σου, μέσα από το οποίο μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.

ΥΓ. Το σαββατοκύριακο μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, το σύντροφο ή τους γονείς σου, να επικοινωνήσεις, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, γεγονός που θα εξομαλύνει κάθε ένταση στο χώρο του σπιτιού!

Με τον Ιχθύ, αλλά και τον Δίδυμο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λες. Με τον Παρθένο, αλλά και τον Αιγόκερω, μπορεί να πετύχεις μια σημαντική διευκόλυνση ή συνεργασία που επιδιώκεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, σε κάτι που θέλεις να αναπτύξεις, να αξιοποιήσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο, να ανοίξεις τους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή, να πετύχεις μια σημαντική επέκταση στο εξωτερικό, αλλά και να δρομολογήσεις με πιο ουσιαστικό και επιτυχημένο τρόπο τις νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως ακόμα η… θεά Τύχη να είναι πιο κοντά σου απ’ ό,τι νομίζεις την περίοδο αυτή, φέρνοντάς σου απρόσμενα κέρδη, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Όπως και να έχει, και κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα που διανύουμε σε φέρνει μπροστά σε γεγονότα που σου ανοίγουν καινούργιες κατευθύνσεις, νέους ορίζοντες, αλλά επίσης μπορεί να φέρει κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως η απόσταση δεν έχει καταφέρει να σας απομακρύνει ουσιαστικά! Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, στους φίλους σου ή στον σύντροφό σου.

Ωστόσο, και περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το τετράγωνο της Αφροδίτης (κυβερνήτη σου) με τον Άρη, είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα και παράπονα που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα το σύντροφό σου ή τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν αναβολές ή ματαιώσεων των σχεδίων σου! Χρειάζεσαι χρόνο, τόσο εσύ όσο και οι καταστάσεις που προκύπτουν, προκειμένου να ισορροπήσουν… Γι’ αυτό, μην τραβάς το σκοινί, που είναι ήδη τεντωμένο! Βεβαίως, από την άλλη, η όψης μιλά για έναν έρωτα που τώρα εξελίσσεται, ίσως και με ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό κύκλο, με το οποίο έρχεστε πιο κοντά, σε ένα περιβάλλον με πολύ έντονα συναισθήματα και κυρίως πολύ… πάθος!

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί έντονες ανακατατάξεις στον εσωτερικό σου κόσμο, διλήμματα κι ερωτηματικά, που οφείλεις να επεξεργαστείς με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο, προκειμένου να εξισορροπήσεις την διάθεση και την ενέργειά σου! Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης της περιόδου θα είναι να μεθοδεύσεις και να οργανώσεις σχέδια και ιδέες, που παρακάτω θα μπορέσεις να δρομολογήσεις. Παράλληλα, η περίοδος αυτή, απαιτεί την προσοχή σου στην εμπιστοσύνη που μπορεί να δείχνεις σε κάποια πρόσωπα, γιατί ένα παρασκήνιο που μπορεί να αρχίσει σταδιακά να εξελίσσεται, δεν είναι σίγουρο ότι έχει πάντα φιλικές θέσεις απέναντι σου.

Με τον Κριό, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του. Με τον Ιχθύ, τον Τοξότη και τον Σκορπιό, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο μεταξύ σας, αλλά παράλληλα μπορεί να εκδηλώσει και έντονα ερωτική διάθεση, με πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλούς λόγους να αισιοδοξείς να χαμογελάς και να ελπίζεις την εβδομάδα αυτή! Ακόμα κι αν τα πράγματα στην παρούσα φάση μοιάζουν δύσκολα ή αδιέξοδα, ή αν οι σχέσεις σου κινούνται σε ένα τεταμένο κλίμα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει σημαντική υποστήριξη και να επαναφέρει παλαιότερες ιδέες ή σχέδια, να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα δημιουργικό χάρισμα ή ταλέντο σου, να σου δώσει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου ή ένα οικονομικό άνοιγμα, ιδιαίτερα κερδοφόρο (κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου). Μπορεί επίσης να επαναφέρει μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος ή έναν καινούργιο έρωτα, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά! Όπως και να έχει, ανήκεις σε αυτούς που ευνοούνται, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στο όνειρό τους. Αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή ένα θέμα δικό τους, να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα με την εξέλιξή του.

Από την άλλη μεριά, ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις αρχές της εβδομάδας, δυσκολεύει την επικοινωνία με τα οικεία σου πρόσωπα ή με τους συνεργάτες σου, δημιουργώντας συχνά εντάσεις… Χρειάζεται να ρίξεις πολύ τους τόνους σου, για να μπορέσεις να διατηρήσει τις ισορροπίες. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δυναμιτίζει σχέσεις και συνεργασίες. Το να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα πιο ήρεμο κλίμα.

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, καθώς και σημαντικές διευκολύνσεις ή εξυπηρετήσεις. Το συναίσθημά σου βεβαίως θα παρουσιάσει έντονη αστάθεια, επηρεάζοντας την ερωτική σου ζωή… Ίσως ένας κύκλος να κλείσει, ένας άλλος να ανοίξει… πάντως εσύ ζεις με τον δείκτη της αδρεναλίνης σου στο κόκκινο!

Με τον Αιγόκερω μπορείς να έχεις μια ομαλή και επικερδή συνεργασία, αλλά και μια έντονη ερωτική ιστορία… Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ιχθύ και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή αυτή, θα δώσει καρπούς στις προσπάθειες που έκανες το τελευταίο διάστημα, και που πραγματικά μπορεί να σε δυσκόλεψαν, να σε έκαναν να κοπιάσεις, να τρέξεις και σε πολλές περιπτώσεις να μην δεις το αποτέλεσμα που περίμενες, γεγονός που προκάλεσε και μια απογοήτευση στον ψυχισμό σου. Μα να θυμάσαι πως η εβδομάδα αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την αγωνία, το τρέξιμο, την προσπάθεια, αλλά και να σου φέρει ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά! Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα έρχεται να ευεργετήσει με την ενέργειά της κυρίως εσένα του δευτέρου δεκαημέρου και να ανανεώσει όχι μόνο την αισιοδοξία σου, αλλά και τις προοπτικές που θα ανοιχτούν μπροστά σου. Τώρα μπορείς πραγματικά να ελπίζεις σε μια θεαματική αλλαγή, που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να ανανεώσεις τούς ορίζοντες, τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σου! Προσωπικές και επαγγελματικές αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα, μπαίνουν όλα στο στόχαστρο της περιόδου, μέσα από ένα περιβάλλον υποστήριξης που πραγματικά μπορεί να σου δώσει λύσεις, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Βεβαίως, είναι σημαντικό την εβδομάδα αυτή να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία σου, μια και πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις ότι πυροδοτούνται εντάσεις ακόμα και με μία λέξη! Κι επειδή ο παρορμητισμός μπορεί να λειτουργήσει σαν… λάδι στη φωτιά σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα εύφλεκτο, προσοχή και σε αυτά που λες, αλλά και κατά τις μετακινήσεις σου.

ΥΓ. Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν να προκαλέσει αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, τις συνεργασίες σου ή ακόμα και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να περάσουν και αυτές από ένα περιβάλλον διαφωνιών, γι’ αυτό όταν βλέπεις πως μια συζήτηση δεν οδηγείται στην επιθυμητή κατεύθυνση, καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην τραβήξεις το σχοινί. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, την οικογένειά, τις σχέσεις σου, και απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου την περίοδο που ακολουθεί, προκειμένου να διευθετήσεις ή να επιλύσεις θέματα, που μέχρι χθες μπορεί να τα προσπερνούσες.

Με τον Ιχθύ, αλλά και τον Τοξότη, μπορεί να υπάρξουν αρκετές προστριβές, αν δεν προσέξεις. Με τον Παρθένο, αλλά και έναν άλλον Αιγόκερω μπορεί να συνεργαστείς αρμονικά ή να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό σου υπόσχεται πως ακόμη κι αν στην παρούσα φάση τα πράγματα έχουν δυσκολίες, οι σχέσεις σου γίνονται πιο έντονες και τα σχέδιά σου παραμένουν σε εκκρεμότητα, η δυνατότητα να κάνεις ένα restart και να πάρεις τα όποια θέματα σε απασχολούν από την αρχή, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ! Είναι η δική σου ψυχολογία που αλλάζει, αν και συχνά παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες που διαμορφώνονται γύρω σου και που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα που συναντάς την εποχή αυτή. Σου δίνεται η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου, να ανταλλάξεις συναισθήματα, να επεκτείνεις τα σχέδιά σου, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα, που εγείρουν έντονο ενδιαφέρον! Η εβδομάδα αυτή έρχεται να δημιουργήσει πολύ καλύτερες συνθήκες και στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, εξομαλύνοντας καταστάσεις και αμβλύνοντας εντάσεις.

Δεν αποκλείεται να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου και για ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μια συνεργασία, η οποία έμεινε λίγο πιο πίσω το διάστημα που προηγήθηκε. Ίσως ακόμα ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα, τώρα να μπορέσεις να το δρομολογήσεις όπως επιθυμείς. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις δείχνουν να δικαιώνουν τις προσπάθειές σου, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, που την εβδομάδα αυτή μπορεί να υποστείς πάσης φύσεως πιέσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή… Όμως, σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως οι χειρισμοί που κάνεις, είναι αυτοί που θα κάνουν και τη διαφορά! Και πως παρόλες τις δυσκολίες, σαφώς η επιτυχία είναι ίσως πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις!

ΥΓ. Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη πυροδοτεί θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαήμερου. Μια συνεργασία σου μπορεί να γίνει πολύ πιο απαιτητική απ’ ό,τι συνήθως, γεγονός που δυσκολεύει και την καθημερινότητά σου, και τα σχέδιά σου.

Με τον Ιχθύ και τον Τοξότη, καλό είναι προς το παρόν τουλάχιστον να κρατήσεις τις αποστάσεις. Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω μπορείς να ελπίζεις στην εξέλιξη και την επιτυχία των σχεδίων σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να κινείται σε ένα περιβάλλον αντιπαραθέσεων… Έτσι, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις την περίοδο αυτή, μπορεί όχι μόνο να μην εξελιχθούν ομαλά, αλλά να καταλήξουν και σε σενάρια, τα οποία δεν είχες προβλέψει ή υπολογίσει, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί συχνά να πυροδοτούνται διαφωνίες και αντιπαραθέσεις ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξεις πώς εκφράζεσαι, πώς χειρίζεσαι τον λόγο σου, τις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους, αλλά και πώς ανταποκρίνεσαι σε προκλητικές συμπεριφορές, κυρίως στις εργασιακές σου σχέσεις, που την εβδομάδα αυτή κινούνται και αυτά με τη σειρά τους σε ένα κλίμα έντασης.

Στα προσωπικά σου, η εβδομάδα αυτή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στα θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή, μια και εδώ μπορεί να βγουν στο προσκήνιο παράπονα, θυμός ή ζήλιες, που θα δυσκολέψουν τη σχέση με τον σύντροφό σου! Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γεννηθεί και μια νέα ερωτική ιστορία, γεμάτη πάθος…

ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, φωτίζει εκείνη την ευαίσθητη περιοχή των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που τώρα περνούν από… ισχυρό φιλτράρισμα και ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, καλό θα είναι να δώσεις χρόνο, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις με τον Ιχθύ και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι εύφλεκτο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή, που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία τα όποια θέματα μπορεί να σε δυσκολεύουν τώρα, ανοίγοντας παράθυρα επικοινωνίας, μέσα από τα οποία μπορείς να καταφέρεις πολλά! Στόχοι, σχέδια κι επιδιώξεις, όλα περνούν σε μια νέα φάση, ιδιαίτερα ευνοϊκή απέναντί σου, ενώ κι εσύ μπορείς να χειριστείς τα όποια ζητήματά σου με διπλωματικότητα και ευελιξία, πετυχαίνοντας τις επιδιώξεις σου! Κοινωνικότητα, επαφές, προσκλήσεις, καινούργια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, συνθέτουν το σκηνικό του μήνα που θα ακολουθήσει, δίνοντάς του ένα ευχάριστο χρώμα, μέσα από το οποίο ανανεώνεσαι ψυχικά. Ίσως και κάποιες μικρές αποδράσεις να συμβάλλουν σε αυτό!

Παράλληλα, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου τώρα φαίνεται να σε δυσκολεύουν, φέρνοντας στο προσκήνιο διάφορες εκκρεμότητες την εβδομάδα αυτή. Να θυμάσαι πως η σύνεση και η σωστή διαχείριση, μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις πιο ευέλικτα σε ό,τι τώρα παρουσιάζεται. Κι επειδή μπορεί να έχεις μια αυξημένη διάθεση για σπατάλες ή περιττές αγορές, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου!

ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει μια άμεση και θετική λύση σε μια οικονομική εκκρεμότητα. Πολύ πιθανά να προχωρήσει μια οικονομική διαπραγμάτευση, μια χρηματοδότηση, κάτι που με κάποιο τρόπο που ενισχύει την οικονομική σου κατάσταση και σε βοηθά να λύσεις οικονομικά προβλήματα, που σε δυσκολεύουν μέχρι στιγμής.

Με τον Ιχθύ και τον Τοξότη φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Με τον Δίδυμο δώσε μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση σας, γιατί και οι δύο βρίσκεστε σε ένταση! Με τον Παρθένο μπορεί να πετύχεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή διευκόλυνση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Κάναμε την επιθυμία σας πράξη!
 
Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2016 16:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι