Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 15 ως 21 Σεπτεμβρίου

Κάνε ένα βήμα πίσω, έτσι για να πάρεις λίγο αποστάσεις σου από τα πράγματα και να τα δεις από μια άλλη οπτική, από ένα άλλο πρίσμα… Είναι πολλά αυτά που πρέπει να επεξεργαστείς, να νοιώσεις, να κατανοήσεις, και ίσως να μην είχες ως τώρα τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνεις!
 
Το πλανητικό σκηνικό κάνει ένα… διάλειμμα την εβδομάδα αυτή και σου δίνει την δυνατότητα της ανασύνταξης… Απαραίτητη και αναγκαία, για μπορέσεις να προσδιορίσεις τους επόμενους στόχους σου και τα επόμενα βήματά σου. Ή απλά να κάνεις πράγματα που θέλεις, πράγματα που αγαπάς, και που το προηγούμενο διάστημα δεν κατάφερες να πραγματοποιήσεις. Όλα είναι στο χέρι σου και στις επιλογές σου…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η θετική όψη της εβδομάδας, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής, θα σε βοηθήσει, θα σε υποστηρίξει σε όλα όσα σχεδιάζεις! Οι σχέσεις σου διευκολύνονται, ιδιαίτερα αυτές που το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν, πιέστηκαν και σε πίεσαν… Αυτές τις σχέσεις, από τις οποίες για κάποιο λόγο απομακρύνθηκες ή ψυχράνθηκες, έχεις την δυνατότητα να αποκαταστήσεις, να τις επαναφέρεις στη ζωή σου και να τους δώσεις μια ευκαιρία να πάνε παρακάτω…
 
Κι ακόμα, είναι κι οι έρωτες που ανθίζουν… Ίσως και με διαφορά ηλικίας, αλλά και τη σιγουριά πως ο άλλος είναι αυτό που λέμε… ο Άνθρωπός μου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Εποχή ευκαιριών και ανασύνταξης!
Όλα είναι στο χέρι σου και μπορείς να κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων κατά πώς επιθυμείς! Η περίοδος προσφέρεται για να σε στηρίξει στα σχέδιά σου, στα όνειρά σου, τις επιθυμίες σου και στη διάθεσή σου να διεκδικήσεις όλα αυτά… Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να φτάσεις πιο κοντά σε όλα αυτά που έχεις σχεδιάσει και το ξέρεις, το νιώθεις, αιωρείται στην ατμόσφαιρα! Στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου το κλίμα είναι σαφώς βελτιωμένο, δεν έχεις παρά να θέσεις τους στόχους σου… Η ερωτική σου ζωή έχει τη δυνατότητα μιας σημαντικής ανανέωσης την εβδομάδα αυτή, είτε φέρνοντας κοντά σου μια σχέση από το παρελθόν, που για κάποιο λόγο το μεταξύ σας βρίσκονταν σε απόσταση. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να έρθετε πιο κοντά, αλλά να βάλετε σε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, αφήνοντας πίσω σας ό,τι μπορεί να σας πλήγωσε ή να σας ταλαιπώρησε. Όμως, δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να σου δώσει νέα πνοή και αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο και με τον Σκορπιό, μπορείς να αποκαταστήσεις και τις ισορροπίες και το συναίσθημα, αλλά και να βάλεις νέες βάσεις πιο σταθερές αυτή τη φορά. Δεν αποκλείεται όμως και οι νέες γνωριμίες, που έρχονται τώρα στη ζωή σου, να έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα σκηνικό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!
Δεν νιώθεις πως όλα γύρω σου κυλούν πιο εύκολα, πιο αβίαστα και σε διευκολύνουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πριν; Όλα προχωρούν σαν να έχουν βρει ένα δρόμο, μια κατεύθυνση πιο συγκεκριμένη και πιο σαφή. Και βεβαίως, οι σχέσεις σου δρομολογούνται πολύ καλύτερα, τα θέματά σου το διάστημα αυτό τα μεθοδεύεις, τα οργανώνεις, τα κατευθύνεις και είναι η διάθεσή σου που σε βοηθά σε όλο αυτό! Αλλά και όχι μόνο, μια και είσαι πιο ανοιχτός, πιο επικοινωνιακός και συχνά γίνεσαι πόλος έλξης σε νέα πρόσωπα, που εμπλουτίζουν τώρα την κοινωνική, αλλά και την προσωπική σου ζωή! Και γενικότερα, το ''παιχνίδι'' φαίνεται να έχει αποκτήσει και μια μεγαλύτερη ζωντάνια, που εμπλουτίζει με ευχάριστα γεγονότα την καθημερινότητά σου. Και δεν αποκλείεται καθόλου την εβδομάδα αυτή, να υπάρξει αφενός η αποκατάσταση μιας… παρεξήγησης, που θα σε χαροποιήσει πολύ, αφετέρου μια νέα γνωριμία, μέσα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, να προσθέσει ακόμα μια ξεχωριστή πινελιά, στο ήδη ευχάριστο σκηνικό, πιθανόν και με ένα πρόσωπο με διαφορά ηλικίας!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό έχεις κάτι να ενώσεις, κάποια κομμάτια που στο παρελθόν είχαν σκορπιστεί, τώρα που φαίνεται πως ενώνονται ξανά και σας φέρνουν κοντά… Αλλά και μια νέα γνωριμία πολύ πιθανόν να σε γεμίσει με πολύ όμορφα συναισθήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανανέωση παντού!
Δεν έχεις παράπονο… η εβδομάδα αυτή όχι μόνο σου δημιουργεί μια καλή διάθεση, αλλά σε πολλές περιπτώσεις διευκολύνει και πολλές υποθέσεις σου. Και σε φέρνει πιο κοντά ή πιο γρήγορα στους στόχους σου, σε αυτά που θέλεις να φτάσεις, ενώ δημιουργεί επίσης και ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις σου, που φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ανανεωμένες την περίοδο αυτή! Η κοινωνική σου ζωή σε βοηθάει πολύ να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας και σου δίνει τη δυνατότητα νέων προσώπων, νέων εμπειριών, νέων ενδιαφερόντων, που φαίνεται πως παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και της προσωπικής σου ζωής. Κι εσύ νοιώθεις πιο… ερωτικός και αυτό το εκπέμπεις και στο περιβάλλον που κινείσαι, με αποτέλεσμα να έχεις και την ανάλογη ανταπόκριση! Διόλου απίθανο το σενάριο της… επανόδου ενός προσώπου από το παρελθόν σου, που ο κύκλος του μεταξύ σας ανοίγει για μια ακόμα φορά, για να δώσει και στους δυο σας μια δεύτερη ευκαιρία… Ένα άλλο σενάριο είναι αυτό μιας καινούργιας γνωριμίας με ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από εσένα και ίσως είναι αυτό που εγείρει έντονα το ενδιαφέρον σου…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, ο κύκλος που τώρα ανοίγει, ανεβάζει πολύ ψηλά το δείκτη των συναισθημάτων, αλλά και των αισθήσεων… Με τον Σκορπιό, μάλλον το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ποτέ… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλοπέραση, αλλά με εμπόδια!
Είναι μια περίοδος που καλό θα ήταν να κάνεις μια γενικότερη ανασκόπηση σε ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε μέχρι τώρα, καταστάσεις ή και πρόσωπα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους. Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές, οι οποίες θα έχουν έντονα απαιτητικό χαρακτήρα απέναντι σου και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τις αντιμετωπίσεις, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό! Ωστόσο, η προσωπική σου ζωή δείχνει να κινείται σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα την εβδομάδα που θα διανύσουμε και να σου δίνει τη δυνατότητα, αν μη τι άλλο, να περάσεις καλά σε ό,τι και αν κάνεις! Η διάθεσή σου είναι να το ρίξεις έξω, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, σου δίνουν χαρά, σε ανανεώνουν και πάνω απ’ όλα, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις, να ζήσεις, να διασκεδάσεις… Και φυσικά, αυτό θα κάνεις για να τροφοδοτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία σου! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή να δεχτείς μια βοήθεια, που αφορά στα σχεδία σου και την εξέλιξή τους, ή να υπάρξει και μια σημαντική στήριξη ή βοήθεια, ακόμα και από τα πρόσωπα της οικογενείας σου, που θα σε εξυπηρετήσει πολύ!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το παιχνίδι αποκτά πολύ ενδιαφέρον… Ο Παρθένος ωστόσο, σε εξυπηρετεί σημαντικά σε κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις κρύβονται στο παρασκήνιο!
Το κλίμα φαίνεται να είναι πολύ ανανεωμένο, τόσο σε ό,τι αφορά στη διάθεσή σου, όσο και στις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω σου, μια και τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις πολύ καλύτερα τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου στα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν φυσικά. Ωστόσο, φαίνεται πως κι εσύ γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός σε αυτά που επιδιώκεις, αναλαμβάνεις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και αυτό σε βοηθάει πολύ περισσότερο να διεκδικήσεις αυτά που σε ενδιαφέρουν. Ενδεχομένως την εβδομάδα αυτή να έρθεις πιο κοντά σε ένα στόχο ή μια επιθυμία σου, που μπορεί να αφορά και σε οικονομικά θέματα, καθώς κάτι δείχνει πως τακτοποιείται, κάτι φαίνεται πως διεκπεραιώνεται με έναν πολύ καλύτερο τρόπο. Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως μια νέα σχέση που έρχεται τώρα στη ζωή σου, φαίνεται πως για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει μυστική…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω πολύ πιθανόν να βρεις κάποιες ισορροπίες, που είχαν κλονιστεί στο παρελθόν. Με τον Παρθένο η σχέση κινείται παρασκηνιακά και δημιουργεί πολύ μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ας βγω λίγο έξω… θα περάσω καλά!
Όχι, δεν πάνε άσχημα τα πράγματα, η δική σου διάθεση είναι περίεργη απέναντί τους! Ίσως τα βλέπεις από εκείνη την οπτική, που δεν σε βοηθάει ούτε να τα κατανοήσεις, ούτε και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να κάνεις πράγματα… Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και ίσως μπεις στη διαδικασία μιας βαθύτερης εσωτερικής αναζήτησης, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις δικές σου αλήθειες. Ίσως μάλιστα, θελήσεις να δώσεις κι ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις, που δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου. Όμως, από την άλλη μεριά, η κοινωνική σου ζωή σου δίνει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης εξωστρέφειας, που θα σε βοηθήσει αρκετά σε αυτήν την φάση που περνάς… Προσκλήσεις, επαφές, έξοδοι, έχουν σημαντική θέση στην ζωή σου το διάστημα αυτό και το σίγουρο είναι πως θα ανταποκριθείς και θα φορτίσεις με γενναίες δόσεις χαράς την ψυχολογία σου. Επίσης, πολύ ενεργή είναι η συμμετοχή των φιλικών σου προσώπων το διάστημα που ακολουθεί, που ενισχύουν και αυτοί με την σειρά τους, την καθημερινότητα σου, ανταλλάσσοντας ευχάριστες στιγμές μαζί σου. Πάντως, την εβδομάδα αυτή κάτι φαίνεται να σε διευκολύνει αισθητά, σε ένα οικονομικό ζήτημά σου, που σε απελευθερώνει και από ένα άγχος σου…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, πιθανόν να υπάρξει το κλείσιμο ενός κύκλου ή αρκετά διλήμματα για την εξέλιξη της σχέσης σας… Με τον Ζυγό, αλλά και τον Τοξότη, μοιράζεσαι αρκετές στιγμές χαράς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Διλήμματα, αλλά και ευκαιρίες!
Υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, που θα κάνουν βόλτες στο μυαλό σου και σου δημιουργούν διλήμματα σχετικά με το πώς θέλεις να κινηθείς και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις! Οι σχέσεις σου είναι αυτές που παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου κι ενώ από τη μια θα έχεις αρκετούς λόγους να εισπράξεις γενναίες δόσεις χαράς (ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου), από την άλλη, κάποια πρόσωπα ή κάποιες συμπεριφορές, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς… Σημαντικό ρόλο πάντως παίζει η κοινωνική σου ζωή, που περνά σε μια φάση πιο έντονη και σου δίνει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης εξωστρέφειας, μια και η δουλειά σου και η καθημερινότητά σου, κινούνται σε πολύ έντονους ρυθμούς. Ωστόσο, τα διαλείμματα δεν θα σου λείψουν, γεμίζοντας με ευχάριστες στιγμές τις ημέρες σου. Επίσης, την εβδομάδα αυτή, μπορεί να εξυπηρετηθείς σημαντικά σε ένα εργασιακό ζήτημά σου ή να πετύχεις και κάτι, που μπορεί να επεδίωκες εδώ και καιρό… Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να υπάρξει η αποκατάσταση της σχέσης σου με ένα πρόσωπο, που έχετε απομακρυνθεί στο προηγούμενο διάστημα. Ή ακόμα να υπάρξει και μια νέα γνωριμία, ίσως και με ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς σου, όπου φαίνεται πως εκδηλώνεται τώρα ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον.
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό έχεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, με τον Τοξότη όμως, απολαμβάνεις στιγμές ξενοιασιάς και ανεμελιάς. Με τον Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Εβδομάδα… διαλείμματος!
Είναι μια εβδομάδα αναζωογόνησης, από αυτές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να γεμίσεις την καρδιά σου με όμορφες στιγμές μια και αυτό έχεις ανάγκη, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Η καθημερινότητά σου, οι επικοινωνίες σου, διευκολύνονται αισθητά και σου φέρνουν και ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστες επαφές, ευχάριστες εξόδους, που τροφοδοτούν την ψυχολογία σου και την κοινωνικότητα σου. Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα, μια και ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα δεν έχεις περάσει και λίγα! Πολύ πιθανόν τώρα να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και σε κάποια πράγματα, που σχεδιάζεις στο μυαλό σου, και να τα βάλεις σε εφαρμογή! Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή σταδιακά αναβαθμίζεται, μια και η διάθεσή σου γίνεται πιο ερωτική και έλκει πρόσωπα γύρω σου, με τα οποία το ερωτικό παιχνίδι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον… Αλλά και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή να δεχτείς μια βοήθεια ή μια στήριξη που θα σε εξυπηρετήσει, ίσως και από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου ή ακόμα και από τη δουλειά σου… Θετικές οι εξελίξεις, με προοπτικές!
 
ΥΓ. Στο ερωτικό παιχνίδι, την σκυτάλη αναλαμβάνει ο… Τοξότης, δίνοντάς σου πολύ παιχνίδι και πολύ φλερτ, που σε απογειώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανανέωση παντού!
Το κλίμα αρχίζει να αλλάζει αισθητά και η διάθεσή σου επίσης… Έχεις μπει σε μια περίοδο, που η ψυχολογία σου αρχίζει να περνά στην αισιόδοξη φάση της και αναλαμβάνεις και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού, μέσα από μεγαλύτερη δράση και περισσότερες πρωτοβουλίες. Και βεβαίως, μπορεί να πετύχεις πολλά από αυτά που μπορεί να σχεδίαζες ή να επιθυμείς, μια και τώρα δύσκολα θα σε σταματάει κάποιος, όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου… Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται επίσης, μια και η διάθεσή σου είναι να κάνεις πράγματα, να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και γενικά να μπεις και πάλι στους γνωστούς, περιπετειώδεις και εξερευνητικούς σου ρυθμούς… Επίσης, την εβδομάδα αυτή μια εξέλιξη που αφορά στα εργασιακά θέματα σου. Ίσως κάτι που μπορεί να κυνηγούσες εδώ και καιρό ή κάτι πάνω στο οποίο μπορεί να έχεις δουλέψει πολύ, έρχεται να σε ανταμείψει και να σου δώσει την δυνατότητα της επιβράβευσης ή της νέας ευκαιρίας… Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς ανάλογα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, αλλά και με τον Λέοντα, ξαναβρίσκεις την ζωντάνια και την διάθεση σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιεστικοί ρυθμοί, αλλά και ευχάριστα διαλείμματα!
Έχεις πολλούς λόγους να νοιώθεις αισιόδοξος, παρόλο που μπαίνεις σε μια περίοδο που φαίνεται να έχει πολύ τρέξιμο. Πολλά πράγματα που θα βγαίνουν μπροστά σου, στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου, και θα απορροφούν και μεγάλο μέρος του χρόνου σου… Όμως, από την άλλη μεριά, είναι και πολλά αυτά που σε ανανεώνουν, όπως οι επαφές σου, οι σχέσεις σου, η επικοινωνία σου, που κινούνται σε ένα πολύ καλό κλίμα και σε ενθαρρύνουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέα πράγματα, σε νέα ενδιαφέροντα, αλλά και σε νέα πρόσωπα, και είναι αυτό που θα λειτουργήσει σαν αντιστάθμισμα στο καθημερινό σου τρέξιμο… Την εβδομάδα αυτή πάντως, μπορεί να πετύχεις κάτι που ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, όπως μια σημαντική για εσένα συμφωνία, την επιτυχή προώθηση των σχεδίων σου ή να έχεις πολύ επιτυχημένες διαπραγματεύσεις για ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει πολύ. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να υπάρξει η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν και να ανοίξει και πάλι ένας νέος ερωτικός κύκλος, που σε ευχαριστεί πολύ… Ενδεχομένως όμως, να προκύψει και μια νέα γνωριμία, και μάλιστα με ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρχει διαφορά ηλικίας…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο έρχεστε πιο κοντά, αλλά με τον Σκορπιό το παρελθόν και οι στιγμές που ζήσατε μαζί, δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισιόδοξες προοπτικές!
Άφησε το συναίσθημά σου να σε καθοδηγήσει… Έχεις αρκετούς λόγους για να νοιώσεις την αγάπη και την ζεστασιά να πλημμυρίζουν την καρδιά σου και πάνω απ’ όλα είναι οι φίλοι σου, που τώρα σου την προσφέρουν απλόχερα και είναι κοντά σου, χαρίζοντάς σου και στήριξη, και συμπαράσταση, και παρουσία σε ό,τι χρειάζεσαι! Αλλά και η ερωτική σου ζωή, έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις, μια και τώρα μπορεί να υπάρξει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, σε μια σχέση που στο παρελθόν για κάποιο λόγο είχε απομακρυνθεί από την ζωή σου. Τώρα, ίσως και μέσω κάποιων φιλικών σου προσώπων που μεσολαβούν, έρχεστε πιο κοντά και ανανεώνεται το συναίσθημα του ενός για τον άλλον, αλλά και το μεταξύ σας… Επίσης, δεν αποκλείεται και το σενάριο να έρθεις πιο κοντά και με ένα πρόσωπο, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, με το οποίο πάντα υπήρχε μια καλή χημεία στο μεταξύ σας και που τώρα βρίσκει έδαφος να εκδηλωθεί και να μετατρέψει τη σχέση σε πιο προσωπική! Μπορείς να πάρεις όποιο από τα δυο σενάρια είναι πιο κοντά στα δεδομένα σου και να το… εκμεταλλευτείς κατάλληλα!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, αλλά και με τον Ταύρο, έρχεστε πιο κοντά, είτε αυτό αφορά σε μια παλιά σου σχέση, είτε ακόμα και μια νέα γνωριμια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ανάκτηση ισορροπιών!
Ένα ανακάτεμα στις σχέσεις σου το διάστημα αυτό, δεν θα το αποφύγεις… Κόσμος πολύς πάει και έρχεται, κι ανακατεύει για τα καλά το παιχνίδι, αλλά και τη… ζωή σου! Και παρόλο που μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο, καθώς θα θελήσεις να διεκδικήσεις πιο δυνατά τους στόχους σου αναλαμβάνοντας και περισσότερες πρωτοβουλίες, η προσωπική σου ζωή έχει ενδιαφέροντα σενάρια την εβδομάδα αυτή… Όπως την ανανέωση μιας παρελθοντικής σου σχέσης, που με κάποιο τρόπο επανέρχεται για να διεκδικήσει μια ακόμα ευκαιρία στην καρδιά σου… Ή ακόμα και μια νέα γνωριμία να σε συγκινήσει πολύ, μια και το πρόσωπο που συναντάς τώρα, φαίνεται ιδιαίτερα αξιόλογο! Βεβαίως, υπάρχει και ενδεχόμενο, σημαντικών εξελίξεων και στην επαγγελματική σου ζωή, όπως μια συμφωνία ή μια συνεργασία με καλούς όρους και προϋποθέσεις για εσένα… Ποικιλία, δηλαδή, με ευχάριστες προεκτάσεις και στους δυο τομείς!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο, αυτό που σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει: η διαφορετικότητα! Αλλά και με τον Σκορπιό, η δεύτερη ευκαιρία είναι δεδομένη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2014 19:23:00