blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Ιουνίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 16 ως 22 Ιουνίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 16 ως 22 Ιουνίου

Οι ρυθμοί χαλαρώνουν την εβδομάδα αυτή, οι διαθέσεις απαλύνονται, γλυκαίνουν και ψάχνουν να βρουν κάποιες πιο συμβιβαστικές λύσεις, προκειμένου να χρωματίσουν πιο ευχάριστα την καθημερινότητα, αλλά και τις σχέσεις μας…
 
Όλα όσα κουβάλησες μέσα σου, όλα όσα σε πίεσαν, σε πλήγωσαν, σε ταλαιπώρησαν, άφησέ τα εδώ τούτη τη στιγμή και ακολούθησε το δρόμο μιας πολύ παλιάς συμβουλής, αλλά πάντα επίκαιρης… Αυτής που μιλά για την έξυπνη επιλογή της Συγχώρεσης! Σε οτιδήποτε σε έχει δυσκολέψει και οτιδήποτε έκανε τις ισορροπίες σου να κλονιστούν… Είναι μια κίνηση… ματ στη σκακιέρα των σχέσεων, που αρχικά θα μπορέσει να ηρεμήσει την καρδιά και το μυαλό σου, να γαληνέψει τα κύματα που ανακατεύουν το συναίσθημά σου και να λειτουργήσει σαν ένα… παυσίπονο, που θα πάρει μακριά οτιδήποτε μπορεί να σε πλήγωσε.
 
Παράλληλα όμως, σου δίνει κι άλλη μια δυνατότητα, πολύ σημαντική: αυτή του να μην εμμένεις στα ίδια και στα ίδια, αλλά να προχωρήσεις παρακάτω, μια και η εβδομάδα αυτή σίγουρα για κάποιους έχει αρκετούς κρυμμένους άσους στο μανίκι της!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία

Ένας από τους… άσους αυτούς είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία! Μια όψη που θα ανοίξει το κουτί των επιλογών! Αλλά και των ευκαιριών για κάποιους, ενισχύοντάς τους οικονομικά, δίνοντάς τους εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα και υποστήριξη ή εξυπηρετήσεις, που ίσως και να μην περιμένουν. Για κάποιους άλλους, έρχεται να ανοίξει με ένα μαγικό τρόπο την πόρτα στην ερωτική τους ζωή και να εμφανίσει μπροστά τους πρόσωπα, που το σίγουρο είναι πως κάτι έχουν να ανταλλάξουν στο μεταξύ τους…
 
Ναι, η εβδομάδα αυτή φέρνει νέες, μοναδικές ευκαιρίες. Δίνει σε πολλούς από μας τη δυνατότητα μιας σημαντικής έναρξης, που έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή, η οποία ενδεχομένως να περάσει σε μία νέα φάση.

Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή

Για κάποιους άλλους θα υπάρξει συνέχεια σε σχέση με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που η απόσταση δεν έχει καταφέρει να τα βγάλει ούτε από το μυαλό, ούτε από την καρδιά τους! Γι’ αυτές τις καταστάσεις μιλάει ο επόμενος… άσος της εβδομάδας, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Μια όψη που έρχεται να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα ίσως πιο ξεκάθαρα, ίσως και από μια μεγαλύτερη απόσταση… Το σίγουρο είναι όμως ότι θα τα επανεξετάσουμε… Είναι το συναίσθημα που ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς το μυαλό μπορεί να ξεχνά κάποιες φορές… η καρδιά όμως ποτέ!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μήπως πρέπει να αρχίσω να παρατηρώ καλύτερα γύρω μου;
Μπες μέσα στην καρδιά σου και ρώτησέ την τι είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο… πραγματικά! Από την απάντηση που θα πάρεις, εξαρτάται και το αποτέλεσμα αυτού που θα βρεις μπροστά σου, μια και η εβδομάδα αυτή έχει κάποια δώρα για εσένα! Και δεν είναι διόλου απίθανο το σενάριο κάποιων οικονομικών διευκολύνσεων ή ακόμα και ευκαιριών, που θα σε βοηθήσουν να δεις με μία πιο αισιόδοξη ματιά την καθημερινότητα σου και παράλληλα να νιώσεις πιο ξαλαφρωμένος από την πίεση που μπορεί να έχεις περάσει στο τελευταίο διάστημα. Βεβαίως, από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει και ένα πρόσωπο… ξέρεις, απ’ αυτά που συναντάς ίσως και καθημερινά, απ’ αυτά που σου χαμογελούν αμήχανα κάθε φορά που το βλέμμα σου διασταυρώνεται με το δικό τους, απ’ αυτά που το τυχαίο άγγιγμα μαζί τους σε κάνει να ανατριχιάζεις ολόκληρος, απ’ αυτά που μόνο η εικόνα τους είναι ικανή να φτιάξει την ημέρα σου! Ε, τώρα μπορείς να ελπίζεις ότι η συνάντησή σου μαζί τους, θα ανανεώσει και την ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο μπορεί να είναι και έρωτας με την πρώτη ματιά… Αλλά και με τον Παρθένο κάτι έχετε να πείτε ακόμα, το οποίο έχετε αφήσει ημιτελές από το παρελθόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
Τα ζώδια και οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 μέχρι 22 Ιουνίου απο την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα!
Είναι η καρδιά σου, που δεν μπορεί απ’ ό,τι φαίνεται να ξεχάσει… Κι όλο την πιάνεις να τριγυρνάει σε κείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που ακόμα και στη σκέψη του χτυπάει πιο δυνατά, προδίδοντας το συναίσθημά σου γι’ αυτό… Ναι, μπορείς να το πάρεις απόφαση και να γυρίσεις πίσω, να χτυπήσεις ξανά εκείνη την πόρτα που έκλεισε, ίσως όμως όχι για πάντα. Από εσένα εξαρτάται! Το μεγάλο κλειδί της συγγνώμης, όταν είναι ειλικρινής, μπορεί να διορθώσει τα πάντα! Μην διστάσεις να την πεις… το σημαντικό είναι να είναι να την εννοείς! Και τότε, εκείνη πόρτα που έκλεισε με δύναμη, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά και το πρόσωπο πίσω από αυτήν να σε υποδεχτεί με ένα πλατύ χαμόγελο! Και να καταλάβεις πως δεν υπάρχει απόσταση, δεν υπάρχει χώρος, δεν υπάρχει χρόνος, παρά μόνο το απόλυτο “τώρα”! Αυτό που καλείσαι να εκμεταλλευτείς, αυτό που μπορεί να σου φέρει και μια νέα γνωριμία, αυτό που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να μετατρέψει μια φιλία, σε μια βαθιά συναισθηματική και ερωτική σχέση…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο ανοίγει και πάλι ένας έντονα ερωτικός κύκλος… Με τον Ταύρο αλλά και τον Καρκίνο, μία νέα γνωριμία είναι πολλά υποσχόμενη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ναι, και μπορώ και θέλω να ανανεωθώ
Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις ό,τι δεν σε εκφράζει, ό,τι νιώθεις πως σε κάνει να χάνεις τις ισορροπίες σου… Το κλειδί είναι να δεις τα πράγματα από μια ξεκάθαρη οπτική, χωρίς ψευδαισθήσεις και χωρίς εκείνες τις θολές καταστάσεις, που σκοτεινιάζουν το μυαλό! Ό,τι θέλεις και ό,τι χρειάζεσαι, είναι εδώ… δεν έχεις παρά να απλώσει το χέρι σου και να το πιάσεις! Και ίσως τώρα έχει έρθει και η ώρα αυτή της αποζημίωσης, για τις ταλαιπωρίες που πέρασες στο προηγούμενο διάστημα… Ο έρωτας εμφανίζεται στη ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, αυτό που θα διεγείρει και τη φαντασία σου και τις αισθήσεις σου και θα σε καλέσει σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι, που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την επαφή σου με τους καθημερινούς ρυθμούς και διαδικασίες… Είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να κρύβει μια σημαντική ευκαιρία για σένα, από αυτές που ομολογουμένως δεν βρίσκεις εύκολα, από αυτές που μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου!
 
ΥΓ. Είναι πολύ πιθανόν κάποιες ειδήσεις από τον Παρθένο να σε αναστατώσουν, ίσως γιατί το συναίσθημά σου απέναντί του δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τον κύκλο του… Με τον Ταύρο, αλλά και τον Καρκίνο ο έρωτας έρχεται σε ολοκαίνουργια συσκευασία, με μία κατακόκκινη κορδέλα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!
Ίσως έχει έρθει η ώρα που περίμενες… Η ώρα να κάνεις εκείνο το βήμα, που σκέπτεσαι εδώ και καιρό… Να γυρίσεις πίσω και να διεκδικήσεις ό,τι νιώθεις πως κάνει την καρδιά σου ευτυχισμένη! Ο καιρός που προηγήθηκε, σου έδωσε τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική αναθεώρηση, που αφορά τόσο στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησες στη σχέση αυτή, όσο και τα λάθη που έκανες… Και βέβαια, σε έκανε να καταλάβεις πως το πρόσωπο αυτό που αφήσεις πίσω τελικά, είναι πολύ σημαντικό για σένα! Αν του το πεις αυτό, είναι σίγουρο πως και θα σε καταλάβει και θα σε δεχτεί… Γιατί τελικά ο χρόνος δεν σβήνει ποτέ, δεν αλλοιώνει ποτέ κάτι που έχει νόημα και ουσία. Ίσα-ίσα, αν κάτι αξίζει, το δυναμώνει… για να επιστρέψει και να το διεκδικήσει πάλι! Μην χάνεις λεπτό, διεκδίκησε το όνειρό σου, διεκδίκησε το πρόσωπο που αγαπάς, ακολούθησε την καρδιά σου! Πάντως, ο έρωτας έχει άλλο ένα σχέδιο για σένα: έναν μυστικό έρωτα, που μπορεί τώρα να έρθει στη ζωή σου και να δημιουργήσει έντονα πάθη… Ή ακόμα, να γυρίσεις ξανά σε μια τέτοια ιστορία, που βεβαίως δεν σε έχει αφήσει αδιάφορο…
 
ΥΓ. Πολύ πιθανό το σενάριο με τον Λέοντα να παίζει ένα μυστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή… Αλλά και με τον Ταύρο το παρασκήνιο έχει πολύ μεγάλη γοητεία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
Τα ζώδια και οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 μέχρι 22 Ιουνίου απο την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΖΥΓΟΣ
Βλέπω τον κόσμο με άλλα χρώματα!
Ναι, θέλεις να φύγεις, να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε σε έχει ταλαιπωρήσει όλο το προηγούμενο διάστημα και να ανοίξεις στα φτερά σου, για να ταξιδέψεις κατευθείαν εκεί, που σε οδηγούν τα όνειρά σου! Μόνο που στα όνειρά σου υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις… και μέσα στις αναμνήσεις αυτές υπάρχει κι ένα πρόσωπο, που εμφανίζεται πιο συχνά από ό,τι τα άλλα… Και δεν είναι διόλου απίθανο το σενάριο το πρόσωπο αυτό να εμφανιστεί και στην πραγματικότητά σου! Ενδεχομένως ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας και να κάνει το μυαλό να ταξιδέψει σε άλλες εποχές ή περιόδους! Και επίσης, διόλου απίθανη μια συνάντηση, που για κάποιο λόγο φαίνεται ότι σας φέρνει πιο κοντά και ζωντανεύει ξανά τα χρώματα του πάθους στο μεταξύ σας… Πολύ πιθανή επίσης και μια ερωτική απόδραση στο διάστημα που θα ακολουθήσει, που θα σε κάνει να πάρεις και πάλι τα πράγματα από την αρχή και να εξετάσεις ένα νέο ενδεχόμενο, αυτό της επανένωσης… Πάντως, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει και άλλες εκπλήξεις, οι οποίες αφορούν στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Και επιτέλους, μπορείς να δεις το καθαρό χρώμα του ουρανού… Χωρίς τις αστραπές και τις βροντές, που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στο μεταξύ σας, που μάλλον θα έχει και εξέλιξη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικά… διλήμματα!
Μπορεί να ένιωσες αμφιβολίες, μπορεί τα κριτήριά σου να μην ήταν αντικειμενικά για το πρόσωπο από το οποίο απομακρύνθηκες ή εκείνο απομακρύνθηκε από σένα… Όπως και να ‘χει αρκετοί είναι οι λόγοι, για τους οποίους ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, με ένα πρόσωπο, που η απόσταση η οποία δημιουργήθηκε στο μεταξύ σας, δεν κατάφερε τελικά να σας χωρίσει! Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και πάνω από ένα πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται στη ζωή σου, και ίσως αυτό σου δημιουργήσει μπερδέματα, περισσότερο εσωτερικά, μια και θα υπάρξουν διλήμματα σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς! Ίσως πάλι και μια νέα ιστορία, η οποία φαίνεται να έχει προϋποθέσεις όπως τις ορίζεις εσύ, να έρθει σε σύγκρουση με μια παλαιότερη μέσα σου και να νοιώσεις να φουντώνουν τα εσωτερικά σου διλήμματα, αφού η επιλογή ομολογουμένως δεν είναι εύκολη… Και είναι πολύ πιθανό το σενάριο να συμπεριλαμβάνει και τα δύο άτομα! Για ένα διάστημα τουλάχιστον, μέχρι να πάρεις το χρόνο σου και να επιλέξεις ποιόν δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις, με ποιο πρόσωπο νιώθεις ότι η χημεία σας δένει καλύτερα. Πάντως, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να έχεις και άλλες, ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όπως στα επαγγελματικά σου για παράδειγμα. Μια καινούργια ευκαιρία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σου και θα σου δώσει άλλη δυναμική και όρεξη στην καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο η χημεία σας είναι δεδομένη και τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον επίσης… Αλλά και με τον Λέοντα η ένταση που ζείτε στο μεταξύ σας, είναι μοναδική… Η επιλογή δική σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Πού αρχίζει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα; Ρώτα τον εαυτό σου!
Είναι το μυαλό σου που σε τυραννάει και δεν λέει να ξεκολλήσει απ’ όλα εκείνα τα συναισθήματα που ένιωσες και που για κάποιο λόγο άφησες πίσω σου… Και τώρα, που η διάθεση σου είναι να ανοίξεις και πάλι εκείνη την πόρτα, που έκλεισες ορμητικά πίσω σου το προηγούμενο διάστημα, ψάχνεις να βρεις τον τρόπο… Μα για να την ανοίξεις ξανά, θα πρέπει να είσαι και συ ξεκάθαρος σ’ αυτό που θέλεις να ζητήσεις από το πρόσωπο που στέκεται πίσω της! Γεγονός είναι πως την εβδομάδα αυτή θα ανοίξεις έναν δίαυλο επικοινωνίας, που θα σου δώσει τη δυνατότητα, αν μη τι άλλο, να μιλήσεις, να πεις αυτά που νιώθεις, αυτά που έχουν συμβεί… Ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών, γεγονός είναι πως θα έχεις αρκετές ανακατατάξεις, που αφορούν στην ερωτική σου ζωή… Και φαίνεται πως για κάποιο λόγο θα έχεις και βοήθεια από… ψηλά, καθώς θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου και στο πρόσωπο, το οποίο φαίνεται να έχει σημαδέψει την καρδιά σου. Πάντως, να ξέρεις πως το παιχνίδι έχει να κάνει με τους δικούς του χειρισμούς και κυρίως, με το κατά πόσο ειλικρινής είσαι, πάνω από όλα με τον εαυτό σου… Διόλου απίθανο κι ένα σενάριο που μιλάει για μία νέα ερωτική γνωριμία, που φαίνεται πως κεντρίζει το ενδιαφέρον σου… Αλλά και για μία οικονομική ενίσχυση ή ευκαιρία, που εξυπηρετεί απόλυτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου.
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο αλλά και με τον Λέοντα ο κύκλος από το παρελθόν ανοίγει ξανά… Το θέμα είναι πόσο ειλικρινής είσαι απέναντί τους ή πόσο ειλικρινείς είναι αυτοί απέναντί σου, εκεί παίζεται και όλο το παιχνίδι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
Τα ζώδια και οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 μέχρι 22 Ιουνίου απο την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΛΕΩΝ
Όλα είναι στο χέρι σου! Όλα!
Ενδιαφέρουσες προσκλήσεις και… προκλήσεις θα έχει εβδομάδα που ακολουθεί, από αυτές που μπορεί να αναστατώσουν για τα καλά την ψυχολογία σου και να φουντώσουν την εσωτερική σου φλόγα, μια και είναι πολύ πιθανό να έχεις επαφές και επικοινωνίες με ένα πρόσωπο, που φαίνεται πως στο μεταξύ σας έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ έντονο… Ενδεχομένως να αφορά και σε ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που μεταξύ σας υπάρχει ένας διάχυτος ερωτισμός, ο οποίος δεν έχει εκδηλωθεί ξεκάθαρα, αλλά τώρα φαίνεται πως το παιχνίδι περνά σε μια… επόμενη φάση. Ακόμα, ίσως να υπάρξει επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σου, που στη σχέση σας εσύ ήσουν αυτός που κυριαρχούσε μεταξύ σας ή που καθόριζε το παιχνίδι. Άλλωστε, πώς αλλιώς θα μπορούσε να συμπεριφερθεί ένα Λιοντάρι στην ερωτική του ζωή, εκτός από το να έχει τον πλήρη έλεγχο! Ίσως όμως να μην εκδήλωσες τα πραγματικά σου συναισθήματα για το πρόσωπο αυτό και αναγκάστηκε να υποχωρήσει, ίσως και πληγωμένο… Τώρα, το άνοιγμα ενός νέου κύκλου θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις και να πεις αυτά που έχεις νιώσει βαθιά στην καρδιά σου! Και πάλι, φαίνεται ότι από τη δική σου στάση εξαρτάται η πορεία και η εξέλιξη της σχέσης αυτής! Δεν αποκλείεται πάντως και μία νέα γνωριμία να παίξει σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών. Αλλά και στα επαγγελματικά σου ζητήματα, είναι πολύ πιθανή η θετική έκβαση κάποιων υποθέσεών σου ή ακόμα και νέα ανοίγματα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Είναι ο Δίδυμος που σε ακολουθεί συναισθηματικά σε ό,τι και αν κάνεις και που μια ειλικρινής και ξεκάθαρη τοποθέτηση από πλευράς σου, να λύσει τις τυχόν παρεξηγήσεις και να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά! Αλλά και με έναν Ταύρο μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, δεν αποκλείεται καθόλου να έχεις ενδιαφέρουσες ερωτικές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπροστά ή πίσω; Τι επιλέγεις;
Είναι οι σχέσεις σου που παρουσιάζουν μια πολύ μεγάλη κινητικότητα την εβδομάδα που θα ακολουθήσει και γεγονός είναι πως θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα πρόσωπα, με τα οποία διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις σας έκαναν να απομακρυνθείτε. Και βεβαίως, θα σου δοθεί μια πολύ σημαντική δυνατότητα: αυτή του να αποκαταστήσεις τις σχέσεις, οι οποίες έχουν ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν, κάνοντας μια πιο ξεκάθαρη και ειλικρινή συζήτηση μαζί τους και ανοίγοντας τα χαρτιά σου, για να έχετε τη δυνατότητα νέας καλύτερης σχέσης από δω και πέρα. Ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών, αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, ο οποίος φαίνεται να κλονίστηκε το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ πιθανό τώρα να μπορέσεις να επαναφέρεις τη μεταξύ σας σχέση, μια και το κλίμα είναι ιδανικό για επανεξέταση και επαναδιαπραγμάτευση. Αν μη τι άλλο, αξίζει να το προσπαθήσεις, αν και φαίνεται πως περισσότερο το άλλο πρόσωπο έρχεται προς τη μεριά σου, με διάθεση πιο υποχωρητική απέναντι σου… Από την άλλη μεριά, το επόμενο σενάριο της εβδομάδας μιλάει για ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που αφορούν στα εργασιακά σου ζητήματα, και που κάτι δείχνει να πηγαίνει πολύ καλύτερα από ό,τι πριν. Ίσως και μία σημαντική αναβάθμιση, να έρχεται να ανανεώσει την ψυχολογία σου εκ νέου!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο έχετε πολλές πιθανότητες, αν μεταξύ σας είστε ειλικρινείς, να είστε και πάλι μαζί. Με τον Λέοντα διόλου απίθανο μία νέα ερωτική ιστορία να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επικοινωνία προσφέρει λύσεις!
Τα κρατάς όλα μέσα σου, σαν… επτασφράγιστα μυστικά, αρνούμενος να μοιραστείς οτιδήποτε με τους γύρω σου! Όμως, αν εσύ ανοίξεις, αν μιλήσεις, αν συζητήσεις, ίσως να βρεις και τη λύση που αναζητάς! Το μυστικό για την εβδομάδα αυτή, είναι η επικοινωνία! Είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει ουσιαστικά αποτελέσματα στα θέματά που σε ενδιαφέρουν και διόλου απίθανο να υπάρξει και μια είδηση ή μια επαφή, που φαίνεται να διευκολύνει θέματα που αφορούν την οικονομική σου ζωή. Ίσως ακόμα και μια μυστική συνάντηση, επαφή ή ακόμα και διαπραγμάτευση σε σχέση με τα οικονομικά σου, μπορεί να σου δώσει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που θα σε εξυπηρετήσουν! Ο φιλικός κύκλος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το διάστημα αυτό και θα καταλάβεις πως κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα εκεί όταν τους χρειάζεσαι! Βεβαίως, δεν αποκλείεται καθόλου (και περισσότερο για σένα το τρίτου δεκαήμερου) μια φιλία να περάσει σε μια πιο προσωπική σχέση και όλη εκείνη τη ζεστασιά που μπορεί να ένιωθες με το πρόσωπο αυτό, τώρα να την μετουσιώσεις σε έναν νέο κύκλο στο μεταξύ σας, άκρως ερωτικό, με την οικειότητα όμως της φιλίας! Τι καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο οικειότητα στο μεταξύ σας είναι δεδομένη και τα συναισθήματά σας επίσης, καθώς η ερωτική σας χημεία, μπορεί να σας απογειώσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
Τα ζώδια και οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 μέχρι 22 Ιουνίου απο την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτική ανανέωση και αισθησιασμός!
Μπορεί να πέρασες από το απόλυτο σκοτάδι το προηγούμενο διάστημα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου, όμως τώρα ήρθε η ώρα να βγεις στο φως και να αντικρίσεις όλα εκείνα τα μαγικά χρώματα που έχει το δειλινό, ιδιαίτερα όταν το κοιτάζεις με τα μάτια της ψυχής σου! Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μια εντυπωσιακή γνωριμία, από αυτές που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία σου, στην καθημερινότητά σου, στη ζωή σου γενικότερα, και να αναστρέφουν το μέχρι τώρα δύσκολο κλίμα, με εκείνο το μαγικό ραβδάκι του έρωτα… που όταν χτυπάει τις καρδιές, έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνει τα πάντα γύρω του… Και περισσότερο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανόν τις ημέρες που θα ακολουθήσουν να έχεις την επιστροφή ενός προσώπου, με το οποίο το μεταξύ σας είχε έντονα ερωτικό χαρακτήρα και έντυσε με εκείνα τα περίεργα χρώματα τις νύχτες σου, δίνοντας στην ένωσή σου μαζί του ένα συγκλονιστικό χρώμα, από αυτά που έμειναν χαραγμένα στις αισθήσεις σου και που το σώμα σου δεν θα ξεχάσει εύκολα! Φαίνεται πως οι νύχτες σου στο επόμενο διάστημα θα έχουν επίσης εκείνη τη μαγική απόχρωση του έρωτα…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο αλλά και τον Καρκίνο, μία νέα ιστορία που ανοίγει τώρα, ίσως αποδειχτεί και ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή… Με τον Δίδυμο, η ερωτική σας χημεία είναι έντονη και σας απογειώνει και τους δύο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η αισιοδοξία είναι το καλύτερο όπλο απέναντι στα δύσκολα!
Έχεις πολλούς λόγους για να χαμογελάσεις την εβδομάδα αυτή και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε στεναχώρησε ή να σε έκανε να νιώσεις άβολα ή περίεργα το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, η καθημερινότητά σου φαίνεται αφενός να σε διευκολύνει πάρα πολύ στην επικοινωνία, στις σχέσεις σου, στις συναλλαγές σου, αλλά παράλληλα να φέρνει κοντά σου και πρόσωπα, που ενδεχομένως να έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα… Και είναι πολύ πιθανό το σενάριο μιας νέας ερωτικής ιστορίας, η οποία φαίνεται να είναι “κομμένη και ραμμένη” στα δικά σου μέτρα, ενισχύοντας το συναίσθημά σου και δίνοντας στη ζωή σου ένα λαμπρότερο φως… Για εσένα που είχες ή έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει περάσει από αρκετές αναταράξεις, την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να την φέρεις πιο πολύ στα δικά σου μέτρα και να επικοινωνήσεις επί της ουσίας με τον άνθρωπό σου, βάζοντας τα πράγματα κάτω και κατανοώντας πολύ καλύτερα τι είναι εκείνο που σας έχει απομακρύνει ή έχει δημιουργήσει τα διάφορα προβλήματα στο μεταξύ σας. Επίσης, δεν αποκλείεται καθόλου τις ημέρες που θα ακολουθήσουν να πετύχεις κάτι σημαντικό, όπως μία διαπραγμάτευση, μια οικονομική συμφωνία ή ακόμα και μια διευκόλυνση, που αφορά στα οικονομικά σου. Κάτι, που θα ελαφρύνει πολύ και την ψυχολογία σου!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλά να ανταλλάξετε, αφού πολλά είναι και αυτά που σας ενώνουν! Με τον Παρθένο αλλά και τον Δίδυμο, η επαναδιαπραγμάτευση είναι αναγκαία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Τα ζώδια και οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16 μέχρι 22 Ιουνίου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2014 00:00:00