blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου 2014 με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου 2014 με Άρη σε ορθή πορεία, Ήλιο στους Διδύμους και Δία σε τρίγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις με Άρη σε ορθή πορεία Δία τρίγωνο με Κρόνο απο την αστρολόγο μέντιουμ Δικαία

Το σήριαλ της ζωής μας και οι επαναλήψεις του… Γεγονός είναι πως μόνο με την επανάληψη κατανοείς καλύτερα το νόημα του έργου και μπορεί πολλές φορές να σου φαίνεται και λίγο βαρετό, όμως σίγουρα κάποιες φορές την έχεις ευχαριστηθεί περισσότερο και από την πρώτη φορά που το είδες…

Άρης σε ορθή πορεία

Την εβδομάδα αυτή ανοίγει ένας κύκλος επαναλήψεων… Την ευκαιρία μας την δίνει ο Άρης, που μετά από την πολύμηνη αναδρομή κίνησή του, επιστρέφει πλέον σε ορθή πορεία, για να επαναφέρει στη ζωή μας αυτές τις ιστορίες, τις οποίες ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν… Και βέβαια, σε προτεραιότητα οι σχέσεις μας! Αυτές που λίγο ως πολύ μας ταλαιπωρούν και τις ταλαιπωρούμε…
 
Βλέπετε, αυτός είναι και ο λόγος της ανάδρομης κίνησης των πλανητών: Η επανεξέταση, να γυρίσουμε στις πίσω σελίδες του βιβλίου και να ξαναδούμε την ιστορία και πάλι, ξανά και ξανά, μέχρι να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει, ποιο είναι το νόημα της… Άλλωστε, το σίγουρο είναι ότι όλοι μας έχουμε μια ιστορία που μας ακολουθεί σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μας, άλλος μικρότερη άλλος μεγαλύτερη… Σε όλους όμως υπάρχει κάτι, που μας σημαδεύει!
 
Από τις αρχές του Μαρτίου, που πέρασε ο Άρης σε ανάδρομη πορεία, το παιχνίδι ''παίζεται'' πολύ περίεργα, μια και τροφοδοτεί συνεχώς ένα εμπόλεμο κλίμα, που συχνά δεν είναι άμεσα ορατό. Τις περισσότερες φορές υποβόσκει, πυροδοτώντας την ψυχολογία μας και το συναίσθημά μας, το… οπλοστάσιο μας δηλαδή, και το γεγονός αυτό φέρνει στο προσκήνιο θέματα, μέσα από συγκρούσεις, εντάσεις και διαπληκτισμούς.
 
Η περίοδος που θα ακολουθήσει, σίγουρα θα εξακολουθήσει να μας δυσκολεύει, μια και ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν είναι οριστικό. Ωστόσο, είναι η τελευταία φορά που θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα γνωστά προβλήματα, που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, για να πάρουμε πλέον επίσημη θέση σχετικά με το πώς θα επιλέξουμε να ζήσουμε από δω και πέρα… Ακολουθώντας την μέχρι τώρα διαδρομή μας ή αλλάζοντας ριζικά σε πολλές περιπτώσεις την πορεία της; Δύσκολο το ερώτημα και βεβαίως, δύσκολη η απάντηση… Ωστόσο, η αλλαγή είναι μια απόφαση που συχνά χρειάζεται και μια ριζική μεταμόρφωση του εαυτού μας για να πραγματοποιηθεί…
 
Και τελικά, πόσοι από εμάς μπορούν να την αντέξουν; Οι εραστές της… ζωής, είναι η απάντηση, μια και ένας άνθρωπος που φοβάται, δεν ζει! Όμως, ζει αυτός που δεν φοβάται να ρισκάρει, να πει ένα μεγάλο όχι σε ό,τι δεν τον εκφράζει, δεν ικανοποιεί το συναίσθημά του! Αυτός είναι και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού… Αυτός που θα σηκώσει και έπαθλο που θα του δοθεί… Και που σίγουρα, αξίζει!

Ήλιος στους Διδύμους

Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων ζωντανεύοντας το παιχνίδι, την επικοινωνία, δημιουργώντας μια πιο χαλαρή διάθεση, αποφορτίζοντας σημαντικά το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί και δίνοντας στις καταστάσεις μια πιο επιφανειακή χροιά. Και μάλλον είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πάρουμε ανάσα και να συντονιστούμε εκ νέου στην καινούργια συχνότητα μιας πιο ανάλαφρης επικοινωνίας.

Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο

Το κοσμικό τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Κρόνου, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, μας δίνει ένα σαφές και άκρως αισιόδοξο μήνυμα: Ναι, υπάρχει λύση, μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι κι αν έχουμε στο μυαλό μας, αρκεί να είμαστε συνεπείς και στοχευμένοι σε αυτό που υποστηρίζουμε! H αλλαγή δεν είναι κάτι που έρχεται μόνο επειδή το σκεπτόμαστε, πρέπει να το θέλουμε πραγματικά! Να το επιθυμούμε σαν να ήταν το ένα και το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό μας… Και να αφιερώνουμε χρόνο στο να το σχεδιάζουμε, να το τροφοδοτούμε με το συναίσθημα μας και με την αγάπη μας… Τότε, ναι, μπορούμε να πούμε πως θα ανακαλύψουμε τον μηχανισμό των θαυμάτων!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγή; Ναι, θέλω!
Είναι εκείνος ο άνεμος της ανανέωσης που φυσάει από την εβδομάδα αυτή και σε φέρνει πιο κοντά σε όλα αυτά, τα οποία επιθυμείς, αγαπάς ή θέλεις να φτάσεις… Μπαίνεις σε μια νέα εποχή, που σου δίνει τη δυνατότητα του να ορίσεις το παιχνίδι της ζωής σου όπως το θέλεις! Και πολύ περισσότερο το παιχνίδι της ερωτικής σου ζωής, το οποίο περνά, σταδιακά βεβαίως, σε μια καινούργια φάση, πιο ξεκάθαρη, μια και εσύ πλέον αποφασίζεις σε ποιο μονοπάτι θα βαδίσεις… Το καλό είναι πως το συναίσθημά σου δείχνει να περνά σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση κι η ψυχολογία σου να ανακάμπτει σημαντικά! Μπορείς πολύ πιο εύκολα να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Αν ανήκει στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να έρθει πιο κοντά σου, να σε αγκαλιάσει να σου δείξει όλη τη φροντίδα και την αγάπη που νιώθει για σένα. Αυτό θα τροφοδοτήσει και το μέσα σου, που μέχρι τώρα ήταν γεμάτο διλήμματα και ερωτηματικά, για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σας, πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο! Αν πάλι ανήκεις στους τους αδέσμευτους Διδύμους, η περίοδος που θα ακολουθήσει είναι γεμάτη από ευκαιρίες, απ’ αυτές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσεις όλο το ερωτικό παιχνίδι και το μεγαλείο του!
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη, η ιστορία μεταξύ σας ξαναγράφεται από την αρχή… Αλλά και με τον Ζυγό ο κύκλος που θα ακολουθήσει φαίνεται πως μπορεί να μην είναι εύκολος, αλλά τελικά να σε αποζημιώνει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές αποφάσεις, αλλά και ανανέωση!
Πιεστικές, ζορίστηκες, προβληματίστηκες, πιέστηκες, στενοχωρήθηκες, και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς όλα τα κομμάτια της ιστορίας, που σε απασχόλησε μέχρι τώρα. Ο κύκλος που ανοίγει από εδώ και πέρα, έρχεται για μια τελευταία φορά να σε αναγκάσει να πάρεις μία επίσημη θέση απέναντι στα πράγματα και, βεβαίως, στη σχέση (ή στις σχέσεις), που σε προβλημάτισαν όλο το διάστημα αυτό. Βεβαίως, είναι ίσως και η τελευταία δύσκολη φάση αυτή που θα ακολουθήσει, όμως φαίνεται πως θα είναι η οριστική και σίγουρα, περισσότερο απελευθερωτική! Γι’ αυτό, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους και που τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν ακόμα απαντηθεί. Ωστόσο, να ξέρεις πως θα έχεις και σημαντικές βοήθειες, που θα σε στηρίξουν, μια και η ψυχολογία σου φαίνεται να αλλάζει και να περνά σε μια πιο φωτεινή και αισιόδοξη κατάσταση. Βλέπεις τα πράγματα από την πιο θετική τους πλευρά και είναι ίσως αυτό, που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις οριστικές θέσεις σου απέναντι στα πράγματα. Βοήθεια επίσης φαίνεται να έχεις και από την κοινωνική σου ζωή, η οποία γίνεται πολύ πιο έντονη τώρα, αποκτά μια μεγαλύτερη δραστηριότητα, ανοίγει ο κύκλος των επαφών και των προσώπων, με τα οποία έρχεσαι σε επαφή… Και δεν αποκλείεται μέσα στα πρόσωπα αυτά να υπάρχει και κάποιο, του οποίου το βλέμμα να είναι πιο έντονο απέναντί σου…
 
ΥΓ. Με τον Κριό, ανοίγει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, που πια έχει φτάσει στην τελική του μορφή η φάση. Με τον Δίδυμο ο κύκλος που ανοίγει είναι καινούργιος και άκρως ανανεωτικός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανανέωση παντού!
Ό,τι μπορεί να σε ζόρισε ή να σε προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως το αφήνεις πίσω σου, μια και η διάθεσή σου είναι να δεις τη χαλαρή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής, αυτήν που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαρείς και να περάσεις καλά! Το παιχνίδι, το φλερτ, η διασκέδαση, περνούν σε πρώτη προτεραιότητα και ανοίγει μια εποχή, που έρχεται να ανανεώσει πλήρως και το συναίσθημά σου, αλλά και τα πρόσωπα που κινούνται μέχρι τώρα στη ζωή σου! Αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, η ανάγκη σου είναι να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να ανανεώσεις το σκηνικό της σχέσης σας. Βεβαίως, να ξέρεις πως θα βρεις σύμφωνο και τον σύντροφό σου σε αυτό! Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Υδροχόους, οι ερωτικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου το διάστημα αυτό, είναι εκείνες που ενεργοποιούν και την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται καθόλου να σου φέρει κι ένα πρόσωπο, με το οποίο σίγουρα έχεις να μοιραστείς πολλά! Και πανω απ’ όλα, πολύ ζεστό και έντονο ερωτικό πάθος!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα είναι δεδομένο ότι το μεταξύ σας έχει πάντα πολύ μεγάλη ένταση… Με τον Δίδυμο το παιχνίδι είναι ατελείωτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις με Άρη σε ορθή πορεία Δία τρίγωνο με Κρόνο απο την αστρολόγο Σουζάνα

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κοινωνικότητα; Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Ίσως να νοιώσεις περισσότερο την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος σου, να αφουγκραστείς τα πολύ βαθιά σου συναισθήματα και να κάνεις ένα σημαντικό διάλειμμα την εβδομάδα αυτή από τα δύσκολα. Αυτά που έχεις περάσει όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, τις ψυχικές και συναισθηματικές, για να περάσεις στον επόμενο κύκλο… Ένας κύκλος που ομολογουμένως έχει ακόμα αρκετή δυσκολία, αλλά είναι ο τελικός και θα σου δώσει ίσως το οριστικό φινάλε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου! Ωστόσο, μπορείς να έχεις και πολύ σημαντικές βοήθειες… Όπως το να θελήσεις να κάνεις μία δεύτερη προσπάθεια με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που το συναίσθημα στο μεταξύ σας είναι ακόμα πολύ ζωντανό και σας οδηγεί τον έναν στην αγκαλιά του άλλου! Ή ακόμα να υπάρξει μία νέα ερωτική ιστορία πολλά υποσχόμενη, που έρχεται να απαλύνει και να γλυκάνει την ψυχή και το συναίσθημά σου. Γι’ αυτό, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, δώσε χρόνο και χώρο στις εξελίξεις να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει. Μια και οι εξελίξεις θα μπορεί να έχουν πολύ καλύτερα πράγματα να σου δώσουν, από αυτά που μπορείς εσύ να φανταστείς!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό μια δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας είναι σίγουρο ότι θα δώσει πολλή χαρά και στους δυο σας. Με τον Ζυγό και τον Κριό βρίσκεστε σε ανακωχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέος κύκλος… παλιά ξεκαθαρίσματα!
Η περίοδος αυτή έρχεται να ενεργοποιήσει εκείνα τα πολύ βαθιά συναισθήματα σου και την ανάγκη σου να συνυπάρχεις, να μοιράζεσαι την ευαισθησία σου, τα όνειρά σου και πάνω απ’ όλα, το συναίσθημά σου! Έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση το διάστημα που θα ακολουθήσει και είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει έντονες ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που μόνο εσύ μπορείς να φτιάξεις! Παράλληλα όμως, μπορεί να έχει και πολύ σημαντικές ευκαιρίες να σου δώσει, φέρνοντας και πάλι στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το συναίσθημά σου γι’ αυτό συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο και η αδρεναλίνη σου να φτάνει στο ζενίθ της, όταν έρχεσαι σε επαφή μαζί του! Δεν αποκλείεται βεβαίως και μια νέα ερωτική ιστορία να αναστατώσει με πολύ δυνατά συναισθήματά το μυαλό και την καρδιά σου! Ωστόσο, το παρασκήνιο συνεχίζει να λειτουργεί και να δημιουργεί τις δικές του εξελίξεις… Και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να σε φέρει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπο με ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε την τελευταία περίοδο και να αναστατώσει για ακόμα μια φορά την ψυχολογία σου. Όμως, φαίνεται πως παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις για τα καλά την κατάσταση και να αναλάβεις πλήρη δράση απέναντι στα πράγματα, έτσι ώστε να εξυγιάνεις και την οποία δύσκολη κατάσταση μπορεί να σου δημιούργησε εμπόδια ή προβλήματα… Να θυμάσαι ωστόσο, πως ό,τι και να γίνει, έχεις βοήθειες, και μάλιστα σημαντικές, που θα σε στηρίξουν ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο ο κύκλος που ανοίγει εκ νέου στο μεταξύ θα έχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ συναίσθημα… Με το Ζυγό ό,τι κι αν παίζεται πίσω από την πλάτη σου, τώρα μάλλον έχει έρθει η ώρα να το ανακαλύψεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ναι, μπορώ να κάνω άλματα, όταν θέλω!
Το συναίσθημά σου συνεχίζει να είναι αυτό που κυριαρχεί στην δημιουργία των γεγονότων και των εξελίξεων, με αμείωτο ενδιαφέρον! Και πρωτοστατεί στα γεγονότα, συχνά προκαλώντας και έντονες καταστάσεις, μέσα από τις απαιτήσεις που προβάλλεις στον ερωτικό σου σύντροφο, οι οποίες συχνά δημιουργούν μεγάλες εμπλοκές στη σχέση σας, που πάντα ή σχεδόν πάντα λύνονται στο… κρεβάτι! Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση και το διάστημα που ακολουθεί, μόνο που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς πράγματα, που μπορεί να σε προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα, και ενδεχομένως να κλείσεις τον κύκλο σε μια σχέση, που πλέον δεν καλύπτει τις ανάγκες σου! Όμως, από την άλλη μεριά, η νέα ιστορία που ενεργοποιείται το διάστημα αυτό, φαίνεται πως έχει κάτι ξεχωριστό να σου δώσει, όπως τη στήριξη που επιθυμείς να έχεις από μια σχέση, το συναίσθημα, την αγκαλιά… Άλλωστε, το πρόσωπο που φαίνεται να έρχεται στη ζωή σου, δεν είναι απαραίτητα καινούργιο… Πάντως, το σίγουρο είναι πως θα νοιώσεις πολύ καλά μέσα σε αυτή τη σχέση και θα έχεις πολλούς λόγους που θα σε κάνουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο, ξανά!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό είναι πολύ πιθανό να αφεθείς σε μια πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία ή να κλείσεις τον κύκλο του μεταξύ σας, μια και μπορεί να νοιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες! Με τον Σκορπιό και τον Καρκίνο η ένωσή σας είναι πάντα εντυπωσιακή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις με Άρη σε ορθή πορεία Δία τρίγωνο με Κρόνο απο την μέντιουμ Σμαρώ

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ 
Η δράση σου πηγαίνει καλύτερα!
Πάντα ένα σταυροδρόμι, έχει και ένα δίλημμα που το συνοδεύει… Άπλωσε το χέρι σου και πιάσε το όνειρό σου, όποιο κι αν είναι αυτό… Μπορείς να το ζωντανέψεις ακριβώς έτσι όπως το έχεις σχεδιάσει, ωστόσο να ξέρεις πως δεν θα είναι εύκολο… Ό,τι μπορεί τόσο καιρό να βασανίζει το μυαλό σου ξανά και ξανά, ζητώντας απεγνωσμένα μια λύση σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς και ποιες αποφάσεις είναι οι κατάλληλες για εσένα, επανέρχεται για τελευταία φορά μέσα στο επόμενο διάστημα, για να σου δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις, οριστικά πλέον, ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις… Ναι, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, έχεις περάσεις μέσα από αντίξοες καταστάσεις και το παιχνίδι των σχέσεών σου ακόμα δεν σου έχει δώσει το αποτέλεσμα που περίμενες… Να ξέρεις όμως πως αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τη λήξη του παιχνιδιού, είσαι εσύ! Και βεβαίως, είσαι αυτός που μπορεί να επιλέξει και το αποτέλεσμα, με το αντίστοιχο κόστος φυσικά, γιατί είτε στη μια κατεύθυνση κινηθείς είτε στην άλλη, το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσεις το ανάλογο τίμημα! Σκέψου λοιπόν τι θα είναι αυτό που θα ανοίξει το δρόμο, που θα σε φέρει πιο κοντά στην πολύ βαθιά σου επιθυμία, αυτή που η καρδιά σου λαχταρά, αυτή που θέλεις με όλο σου το είναι… Να ξέρεις πως αυτός ο δρόμος έχει και το μικρότερο τίμημα!
 
ΥΓ. Εσύ του δεύτερου δεκαημέρου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που θα σου δοθεί, προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά σου ζητήματα, που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Ακόμα, θα έχεις την δυνατότητα να επιλύσεις και κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες, για να επαναφέρεις τις ισορροπίες που μπορεί να κλονίστηκαν! Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου το διάστημα αυτό και φαίνεται πως ένας Δίδυμος σε ξεσηκώνει σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Επιλέγω την χαρά… είναι στάση ζωής!
Λίγο η ψυχολογία σου που αρχίζει να ανακτά τη φωτεινότητα της, λίγο τα πρόσωπα γύρω σου που αρχίσουν να γίνονται πιο χαμογελαστά, σου δίνουν σημαντικά κίνητρα, που θα σε κάνουν να νοιώσεις πως… το παιχνίδι τώρα να αρχίζει! Και όλη αυτή η αναστάτωση, η έλλειψη επικοινωνίας που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα, παραχωρεί τη θέση της σε μια ανάκαμψη και ανάταση της κοινωνικότητάς σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ανακτήσεις και τις ισορροπίες της προηγούμενης περιόδου! Μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά, διεκδικώντας όχι μόνο το χαμένο έδαφος, αλλά δημιουργώντας και νέες ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή! Ο φιλικός κύκλος είναι πολύ πιθανό να γίνει μια σημαντική πηγή τροφοδοσίας της ψυχολογίας σου και των συναισθημάτων σου, μια και μπορεί να σου προσφέρει νέες γνωριμίες, με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα! Και διόλου απίθανο να ανοίξει ένας νέος κύκλος ερωτικών ιστοριών, ικανός να σε βγάλει από την δύσκολη ψυχολογία της προηγούμενης περιόδου. Ό,τι πρέπει για να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση! Και μάλιστα με ένα πρόσωπο, που μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχει ένα… φλερτ στο μεταξύ σας, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε πάει παραπέρα. Το σίγουρο είναι πως θα έχεις σημαντικά κίνητρα βελτίωσης σε πολλούς τομείς, μα πάντα ο ερωτικός είναι και αυτός που σε ανεβάζει περισσότερο!
 
ΥΓ. Δίδυμος ο νέος πρωταγωνιστής της ερωτικής σου ζωής, που σε ξεσηκώνει με την παιχνιδιάρική διάθεσή του! Αλλά και με τον Ζυγό είναι πολύ πιθανό να βρείτε ξανά τις χαμένες σας ισορροπίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ας περάσουμε στην επόμενη φάση…
Πρωταγωνιστικός ο ρόλος σου την περίοδο αυτή στα γεγονότα, και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου, που τώρα περνούν σε μια νέα και άκρως ανανεωτική φάση και σε προσκαλούν σε μια νέα εποχή εξελίξεων! Μια και από δω και πέρα θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σου ανανεώσουν το ενδιαφέρον και θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, φαίνεται πως περνά σε μια πιο ανανεωτική φάση στο μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε και κάποια από κοινού ενδιαφέροντα, που θα σας φέρουν και πιο κοντά τον έναν στον άλλον! Χρειάζεται βεβαίως να λειτουργήσεις και με μια σχετική ευελιξία, αφού είναι πιθανό κάποιες φορές τα πράγματα στο μεταξύ σας να κινηθούν και σε ένα πιο έντονο κλίμα, καθώς εσύ μπορεί να γίνεις περισσότερο εριστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Ίσως να υπάρχει και ένα… άλλο πρόσωπο, που τριγυρνά στο μυαλό και στην καρδιά σου το διάστημα αυτό, και να σε κάνει να χάνεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς Τοξότες, έχεις μπροστά σου μια περίοδο που θα σου δώσει νέες και άκρως ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες, αφού τα πρόσωπα που ανοίγουν τον κύκλο αυτόν έχουν και ποικιλία και ενδιαφέρον! Δεν αποκλείεται επίσης, να θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο εδώ και καιρό έχετε ένα πάρε -δώσε, που όμως ήταν πιο αόριστο. Τώρα περνά σε μια επόμενη φάση, που γίνεται πιο σαφές και πιο ξεκάθαρο! Επίσης, οι νέες γνωριμίες που έρχονται προς την μεριά σου, φαίνεται πως κάτι ενδιαφέρον έχουν να σου πούνε! Στα καλύτερα λοιπόν!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, φαίνεται πως το μεταξύ σας περνά μια δεύτερη φάση, που χαροποιεί πολύ και τους δυο σας… Με τον Δίδυμο το ενδιαφέρον είναι δεδομένο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις με Άρη σε ορθή πορεία Δία τρίγωνο με Κρόνο απο την μελλοντολόγο χαρτομάντη Ταρώ Φρύνη

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Από πού να ξεκινήσω;
Είναι μια εποχή που σου δίνει τη δυνατότητα μιας στάσης, ενός σημαντικού διαλείμματος, που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια σχετική απόσταση και να πάρεις μία ανάσα, να χαλαρώσεις και να σκεφθείς τις επόμενες κινήσεις σου. Το άγχος και το τρέξιμο δεν θα σου λείψουν, μια και θα υπάρξουν πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου. Ίσως και στη δουλειά σου το κλίμα να συνεχίζει να κινείται σε εκείνους τους ασφυκτικούς συχνά ρυθμούς. Όμως υπάρχει και κάτι που θα σε βοηθήσει να έρθεις στα πιο κοντά στους στόχους σου και σε αυτά που πραγματικά θέλεις… Και είναι η επικοινωνία σου, η δυνατότητα που σου δίνεται τώρα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα κινήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία! Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους και που το τελευταίο διάστημα πέρασε από αρκετές αναταράξεις, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου και να λύσετε τυχόν διαφορές, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει! Άλλωστε, κι εκείνο δείχνει να είναι πιο διαθέσιμο απέναντί σου και πιο ανοιχτό! Αν ωστόσο ανήκεις στους μοναχικούς Ταύρους, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο υπάρχει έντονο φλερτ και παιχνίδι στο μεταξύ σας, να έρθει πιο κοντά σου και να περάσετε σε μία φάση πιο στενή και πιο προσωπική! Πιθανόν το πρόσωπο αυτό να είναι και από το περιβάλλον της δουλειά σου ή γενικότερα να ανήκει στα άτομα, με τα οποία συναλλάσσεσαι στην καθημερινότητα σου! Πάντως, σε γενικές γραμμές υπάρχει μια κινητικότητα, που τροφοδοτεί ευχάριστα την ψυχολογία σου και χρωματίζει με πιο φωτεινά χρώματα την ζωή σου… Ίσως να είναι και η καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σου, που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη οπτική… Άδραξε την μέρα σου, οι ευκαιρίες σου είναι μέσα σε αυτήν!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο φαίνεται πως έχεις πολλά να πεις και να ανταλλάξεις. Αλλά και με τον Σκορπιό μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα τώρα και να ανοίξεις νέες προοπτικές στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοινωνικότητα στο… φουλ!
Είναι μια ενδιαφέρουσα εποχή… Ίσως όχι τόσο εύκολη, μια και υπάρχουν πολλά που έχεις στο μυαλό σου, όμως η διάθεσή σου φεύγει από τις κλειστές της τάσεις και περνά σε μια πιο κοινωνική περίοδο. Και θα βγεις περισσότερο, και θα διασκεδάσεις, και θα τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου με πιο αισιόδοξα χρώματα. Ο κύκλος των φιλικών σου προσώπων μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχός σου, μια και τώρα έρχεσαι πιο κοντά τους και η επικοινωνία σου γίνεται πολύ καλύτερη μαζί τους! Φυσικά, δεν αποκλείεται καθόλου να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες και σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που αποκτά ένα πιο λαμπερό χρώμα… Ενδεχομένως να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες με μια σχέση σου, που μέχρι τώρα μπορεί να είχατε μια απόσταση στο μεταξύ σας. Ίσως ακόμα να υπάρξει κι ένα δεύτερο σενάριο, που μιλά για την επανάκαμψη ενός παλαιότερου ερωτικού σου δεσμού, που αναζητά άλλη μια ευκαιρία να μπει στην ζωή σου… Αισιόδοξες οι προοπτικές, αλλά και γενικότερα, οι δυνατότητες να πετύχεις κάτι σημαντικό σε ό,τι αφορά στους στόχους σου υπάρχει! Γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες όσο καλύτερα μπορείς! Γιατί θα σου δοθούν ευκαιρίες… αυτό είναι σίγουρο!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό υπάρχει πάντα κάτι να πεις ή να ανταλλάξεις, αλλά με τον Αιγόκερω η χημεία σας ξεπερνά κάθε εμπόδιο, που μπορεί να έχει προκύψει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δες το πράγμα με μεγαλύτερη αισιοδοξία!
Για μια ακόμη φορά καλείσαι να διαπραγματευτείς, τόσο με… τον εαυτό σου, όσο και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στις σημαντικές θέσεις της ζωής σου. Ένας τελευταίος δύσκολος γύρος σε περιμένει το επόμενο διάστημα, που ωστόσο, θα έχεις την δυνατότητα να καταλήξεις πλέον οριστικά στο τι τελικά θα κάνεις με τα πρόσωπα που σε προβλημάτισαν περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Και αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, τα πράγματα ενδεχομένως να μην είναι εύκολα και να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις πλέον οριστικά το μεταξύ σας. Όμως, το σίγουρο είναι πως ό,τι και να αποφασίσεις, έχει περάσει από αρκετές εσωτερικές διεργασίες και πλέον έχει απόλυτα ξεκάθαρη θέση μέσα σου! Από την άλλη μεριά, το σίγουρο είναι πως θα έχεις και σημαντικά στηρίγματα γύρω σου, που σου δίνουν μια άλλη ώθηση και μια άλλη δυναμική. Και βεβαίως, σε οπλίζουν και με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας! Γιατί φαίνεται πως μια σημαντική ευκαιρία σου ανοίγει την πόρτα το διάστημα αυτό, ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που ακόμα η καρδιά σου χτυπά δυνατά στο άκουσμά του… Ναι, μπορεί να επανέλθει ο έρωτας στο πρόσωπο αυτό, που συνεχίζει να σε συγκινεί βαθιά, και τώρα μπορείς να απολαύσεις μια σημαντική νίκη, που θα σου δώσει την δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας στο μεταξύ σας… Δεν είναι όλα δύσκολα λοιπόν, καθώς έχεις πολλά να περιμένεις το διάστημα αυτό!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξει και ένα οριστικό ξεκαθάρισμα, που όμως θα σε ανακουφίσει… Ωστόσο, σε χαροποιεί πολύ μια νέα ευκαιρία με τον Σκορπιό ή τον Καρκίνο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις με Άρη σε ορθή πορεία Δία τρίγωνο με Κρόνο απο την αστρολόγο Αλισέ

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2014 00:00:00