blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015 με τον Ήλιο στον Σκορπιό

Είναι η στιγμή που καλείσαι να αντιμετωπίζεις με τον εσωτερικό σου εαυτό, με το συναίσθημά σου, που μέχρι τώρα φοβόσουν να δεις κατάματα… Ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού από την Παρασκευή, ανοίγει έναν καινούργιο εσωτερικό κύκλο, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι η ώρα να βγάλεις στην επιφάνεια όλα όσα κρατάς μέσα σου και σε ταλαιπωρούν, όλα τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα ως τώρα και αποτελούν τροχοπέδη για την εξέλιξη σου. Και βέβαια, δεν θα είναι εύκολο να τα αντιμετωπίσεις, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο! Ό,τι αφήνεις μέσα σου χωρίς να το επεξεργάζεσαι, σε τρώει, σε τυραννά, σε φθείρει… Ο Ήλιος εδώ σε υποχρεώνει να βουτήξεις στα σκοτεινά νερά και να ανακαλύψεις τους θησαυρούς που κρύβει η ψυχή σου!
 
Βασικός πρωταγωνιστής της περιόδου είναι ο έρωτας. Αυτός ο μυστηριώδης επισκέπτης, που έρχεται πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις για να σε αναστατώσει, να σε ξεσηκώσει, να σε μεταμορφώσει, αλλά και να σου δημιουργήσει τεράστιες απορίες και ερωτηματικά, ακριβώς για να σε ωθήσει να έρθεις σε επαφή με το μέσα σου! Γιατί μόνο τότε συντελείται και η ολοκληρωτική μεταμόρφωση!

Αφροδίτη σε τρίγωνο και Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται κάτω από την ενέργεια της Αφροδίτης κυρίως, καθώς οι δύο όψεις που σχηματίζει, δίνουν τη δυνατότητα μιας σημαντικής επανεκκίνησης στη ζωή και κυρίως στην καρδιά σου, που θα χαμογελάσει ξανά!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, φέρνει στο προσκήνιο παλιούς και νέους έρωτες… Το συναίσθημα τους τροφοδοτεί, το πάθος τους φουντώνει και η ένωση τους απογειώνει! Ο έρωτας δίνει φτερά σε όποιον αγγίζει, του αλλάζει κυριολεκτικά την ύπαρξη και δημιουργεί αυτές τις σχέσεις, που γράφονται με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της ζωής σου!
 
Βεβαίως, την ίδια ημέρα το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα πολύ πιθανόν να γεννήσει αυτές τις δύσκολες σκέψεις, που δεν σε αφήνουν να εμπιστευτείς αυτό που ζεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν… Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η λογική δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος τις ημέρες που ακολουθούν… Ο μόνος αξιόπιστος οδηγός είναι το συναίσθημα και η καρδιά σου! Αυτή ξέρει πάντα την αλήθεια σου!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία την ημέρα της Κυριακής, έρχεται να ανοίξει άλλη μια φωτεινή διαδρομή στη ζωή σου! Αυτήν που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα όνειρό σου, μια επιθυμία σου, ή ακόμα και κάπου που δεν είχες φανταστεί… Οικονομικά ζητήματα μπορεί να επιλυθούν ή τουλάχιστον να βρουν διεξόδους και εκτόνωση. Μα κυρίως είναι ο έρωτας που πρωταγωνιστεί και πάλι, αυτός δίνει χρώμα στην καθημερινότητα και κάνει τα πάντα γύρω σου να φαίνονται πιο όμορφα… Φυσικά μπορείς να τον εμπιστευτείς, γιατί ο έρωτας αυτός είναι δώρο… και ως τέτοιο θα πρέπει να τον εκλάβεις!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι ένα απλό αεράκι αυτό που φυσάει την περίοδο αυτή στη ζωή σου, είναι ένας δυνατός άνεμος μεταμόρφωσης, ευκαιριών, αλλαγής, αλλά κυρίως… ερωτικός άνεμος! Η εβδομάδα αυτή ανοίγει διάπλατα τις πόρτες των ευκαιριών και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις, να υλοποιήσεις σχέδια που μπορεί να μεθοδεύεις εδώ και καιρό, ενώ οι νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σου, μπορεί να είναι αυτές που περίμενες ή και ακόμα καλύτερες! Είναι η εποχή σου, αγαπητέ Ταύρε, και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσεις και αδράξεις οτιδήποτε έρχεται τώρα στη ζωή σου, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις! Επαγγελματικές εξελίξεις μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα, αλλά και οικονομικά ζητήματα θα δρομολογηθούν την περίοδο αυτήν, με τρόπο που πραγματικά θα σου προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις και ανοίγματα!
 
Κυρίαρχος στη ζωή σου ο έρωτας! Η διάθεσή σου είναι άκρως ερωτική, έλκοντας τα κατάλληλα πρόσωπα κοντά σου, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς το συναίσθημά σου και το πάθος, είτε αναβιώνοντας μια παλαιότερη σχέση σου, είτε συναντώντας έναν νέο, μεγάλο έρωτα!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό ανοίγει έναν καινούριο κύκλο με έντονα διαπροσωπικό χαρακτήρα, κατά τον οποίο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακατατάξεις σε σχέση με το πόσο σημαντικά θεωρείς κάποια πρόσωπα στη ζωή σου. Τώρα οι σχέσεις περνούν από έντονα τεσταρίσματα και είναι πολύ πιο εύκολο να αντιληφθείς τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σου. Προσοχή πάντως στις βιαστικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται…
 
Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο οι δρόμοι στο μεταξύ σας είναι ανοιχτοί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονα δυναμικός ο χαρακτήρας, όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και ολόκληρης της περιόδου που διανύουμε, γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να διευρύνεις την οπτική σου… Μην εστιάζεις σε ό,τι είναι ακατόρθωτο, γιατί η εποχή σε προτρέπει για να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να διεκδικήσεις, να μπει στο παιχνίδι και να νικήσεις, ό,τι κι αν σημαίνει για σένα αυτό! Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις με κάθε λεπτομέρεια το μέλλον σου και να είσαι σίγουρος πως οι επιδιώξεις σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, η ολοκλήρωση των προσπαθειών της προηγούμενης περιόδου που στέφονται με επιτυχία, ένα νέο ξεκίνημα στα σχέδια σου, όλα όσα επιθυμείς, είναι σενάρια που μπορεί να γραφτούν περίοδο αυτή όπως τα έχεις οργανώσει και σχεδιάσει!
 
Ανανέωση θα υπάρξει και στην ερωτική σου ζωή… Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αναθερμάνεις μια σχέση που για κάποιο λόγο έχει παγώσει, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες εμπειρίες, καινούργια πρόσωπα και έναν νέο, μεγαλειώδη έρωτα!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό εστιάζει σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων ή των συναλλαγών σου και τη βελτίωση των σχέσεων με τα συγγενικά σου τα πρόσωπα. Παράλληλα, σου ανοίγει την πόρτα σε νέα ενδιαφέροντα, καινούργια πρόσωπα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
 
Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω οι εξελίξεις κυλούν ιδιαίτερα αρμονικά μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, όσο κι αν πιστεύεις πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο στα πάντα, κάποια πράγματα θα συνεχίσουν να σε ξεπερνούν! Γιατί πιο σημαντικές είναι οι ευκαιρίες που δεν έχεις προβλέψει, όπως αυτές που έρχονται την περίοδο αυτή στη ζωή σου και πραγματικά έχουν σκοπό να τη μεταμορφώσουν και να την αλλάξουν! Φυσικά, είναι μια άκρως επεκτατική εποχή, που σε φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σου και ανοίγει καινούργιες διαδρομές στην επαγγελματική σου εξέλιξη! Βεβαίως, εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, πολύ πιθανά την εβδομάδα αυτή να έχεις κάποιες εξελίξεις μη αναμενόμενες στα επαγγελματικά σου, που ενδεχομένως να σε βρουν απροετοίμαστο ή θα σε ξαφνιάσουν. Να θυμάσαι όμως, πως έχεις σημαντική προστασία, που σε κρατά μακριά από τις δυσκολίες!
 
Θέματα που αφορούν το εξωτερικό μπορεί να παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που θα εξυπηρετούν τα σχέδιά σου, ενώ οι νέες προτάσεις που πέφτουν τώρα στο τραπέζι, έχουν εξαιρετικά ενθαρρυντικό χαρακτήρα!
 
Και βέβαια, ο… ερωτικός άνεμος που πνέει τώρα στη ζωή σου, είναι υπεύθυνος για μια σημαντική ανανέωση, που μπορεί να αφορά τόσο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και την αναζωπύρωση μιας σχέσης σου από το παρελθόν. Φυσικά, δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες, και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν έντονη διαφορετικότητα από εσένα κι ίσως να είναι αυτός ο λόγος που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον… Όπως και να ‘χει, να θυμάσαι πως είναι μια εποχή… κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή, μέσα από την οποία μπορείς να αναπτύξεις τις υγιείς συνεργασίες, να ενισχύσεις τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και να δημιουργήσεις νέες φιλίες, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου!
 
Με τον Παρθένο και με τον Ταύρο έχεις πολλά να πεις και ακόμα περισσότερα να νοιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφροδίτη και Δίας στην Παρθένο, σου υπόσχονται την εξομάλυνση των διαφορών ή των εντάσεων που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο, χωρίς αυτό να αποκλείει την εξισορρόπηση και των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Βεβαίως, η παρουσία του Άρη στο δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου, συνεχίζει να δημιουργεί συχνά εστίες έντασης και τους δύο αυτούς τομείς, ωστόσο οι δύο ισχυροί σύμμαχοί σου θα σου προσφέρουν ισχυρή προστασία! Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις ένα οικογενειακό σου ζήτημα ή να κάνεις μια καινούρια επαγγελματική έναρξη, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες, που ανοίγουν καινούργιες προοπτικές μπροστά σου!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά ο κυβερνήτης σου Ερμής σε μια δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανόν να μην σε αφήσει να δεις καθαρά τα πράγματα και να τα αξιολογήσεις αντικειμενικά, ενώ μπορεί να προκαλέσει συμπεριφορές με δογματικό και απόλυτο χαρακτήρα, που δεν βοηθούν τη σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την ευελιξία σου, χωρίς να εμμένεις σε θέσεις που δεν σε εξυπηρετούν. Μην ξεχνάς πως η διπλωματία είναι το δυνατό σου σημείο και ξέρεις καλά να φέρνεις το παιχνίδι στα μέτρα σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό σηματοδοτεί έναν κύκλο που επηρεάζει την καθημερινότητά σου και πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Μεγαλύτερος όγκος δουλειάς και έντονοι επαγγελματικοί ρυθμοί προβλέπονται για την επόμενη περίοδο, που απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να προσφέρεις περισσότερα απ’ όσα συνήθως, γι’ αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις.
 
Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρξουν θέματα μεταξύ σας, όμως με καλή διάθεση και συνεργασία μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα και εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε δύο πολύ αρμονικές όψεις την εβδομάδα αυτή, σου προσφέρει μια σειρά θετικών εξελίξεων, αλλά κυρίως σου προσφέρει ψυχική ανάταση, αισιοδοξία και ισορροπία, που σε βοηθά να διαχειριστείς τα γεγονότα που διαδραματίζονται με ευελιξία και να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου! Μέσα από μυστικές επαφές, συζητήσεις και διεργασίες γενικότερα, μπορείς να έχεις μια θεαματική επιτυχία σε μια διαπραγμάτευση ή να δεχτείς μια στήριξη σε ένα σχέδιό σου. Δεν αποκλείεται επίσης, την περίοδο αυτή ένα παρασκήνιο να οργανώνει προς όφελός σου εξελίξεις στα θέματα που σε αφορούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά!
 
Όμως και στην ερωτική σου ζωή υπάρχει έντονη κινητικότητα. Μια σχέση, η οποία κάνει τώρα την εμφάνισή της σε ένα πιο μυστικό η παρασκηνιακό περιβάλλον, δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό της είναι το έντονο πάθος! Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να δυσκολέψει την εφαρμογή κάποιων σχεδίων σου ή να φέρει αποκαλύψεις που σε βρίσκουν απροετοίμαστο… Επίσης, δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες θέλουν να σου επιβληθούν! Όπως και να έχει, μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην επιμένεις σε καταστάσεις, που βλέπεις πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα να πραγματοποιηθούν!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στα οικονομικά σου. Υπάρχει μια τάση για μεγαλύτερη σπατάλη και για περιττές αγορές, ενώ οι οικονομικές συζητήσεις και διευθετήσεις την περίοδο αυτή, μπορεί να διευκολύνουν σημαντικά τις υποθέσεις σου.
 
Με τον Παρθένο και με τον Ταύρο, μια σχέση που κινείται παρασκηνιακά μπορεί να έχει μεγάλη συναισθηματική ένταση! Με έναν άλλο Ζυγό, αλλά και έναν Αιγόκερω, χρειάζεται πολύ προσοχή στον χειρισμό του μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος αυτή ήδη σου έχει ήδη δείξει τις προθέσεις της σε σχέση με τα οικονομικά σου, πότε μέσα από εκκρεμότητες που έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν μια αναστάτωση και πότε με σημαντικές βοήθειες, προκειμένου να βρεις τις λύσεις που επιδιώκεις! H εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει την ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και να πετύχεις μια οικονομική διευκόλυνση ή να πάρεις κάποια χρήματα που περίμενες.
 
Εκείνο ωστόσο που φαίνεται να είναι πολύ έντονο, είναι αυτή σου η διάθεση για έρωτα, και είναι αυτή που έλκει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από τα οποία ζεις έντονα και παθιασμένα!
Ναι…έχει έντονα και ερωτικό στίγμα η περίοδος αυτή, οπου το κύριο χαρακτηριστικό της, έιναι αυτές οι νύχτες που σε ταξιδεύουν…μέσα απο τις δυνατές ερωτικές στιγμές που σου χαρίζουν…
Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανά να δημιουργήσει αφενός μια εμπλοκή στα σχεδιά σου, αφετέρου να υπάρξει μια ένταση με το σύντροφό σου…Απέφυγε να εμμείνεις σε οτιδήποτε βλέπεις πως δεν είναι εφικτό τουλάχιστον για τώρα να πραγματοποιηθεί, η να εμμέινεις σε συμπεριφορές που δημιουργούν πρόβλημα στην σχέση σου.
 
ΥΓ. Ο Ήλιος στον Σκορπιό εστιάζει στην επαγγελματική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις τα σχέδια, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σου! Είναι μια περίοδος που μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις και επιτεύγματα, αρκεί να είσαι ρεαλιστής και μεθοδικός στις κινήσεις σου.
 
Με τον Ζυγό πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα στρεσάρισμα στο μεταξύ σας, που ωστόσο μπορείς να το χειριστείς και να το εκτονώσεις! Με τον Παρθένο υπάρχει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλαγή σκηνικού με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, που έρχεται να ανανεώσει τον ψυχισμό σου, την καθημερινότητά σου, αλλά και τις σχέσεις σου, δίνοντας μια νότα ανεμελιάς και χαλαρότητας με την έντονη διάθεση για διασκέδαση που σου προκαλεί! Παράλληλα, σου δημιουργεί μια διάθεση δημιουργίας, με όποιον τρόπο κι αν εκφραστεί. Τώρα θα μπορέσεις να προωθήσεις πολύ καλύτερα τα σχέδιά σου και να βρεις συμμάχους που θα τα υποστηρίξουν, καθώς γίνεσαι πιο εξωστρεφής και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθά να διαχειριστείς και να διευθετήσεις πολύ καλύτερα ό,τι σε ενδιαφέρει.
 
Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, μια και το διάστημα αυτό το φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου και ενισχύει την ψυχολογία σου, ενώ φέρνει και μια πλήρη ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Για τους αδέσμευτους Καρκίνους δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να φέρει μια νέα γνωριμία, που θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις παρακάτω! Ωστόσο, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα πολύ πιθανά να δημιουργήσει μια εμπλοκή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένεια, καθώς επίσης και με το σύντροφό σου. Γι’ αυτό καλό είναι την εβδομάδα αυτή να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, και να μη προσπαθήσεις σε καμία περίπτωση να επιβάλεις την άποψή σου!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σου επιφυλάσσει και δώρα… Μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση, τώρα μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ επιτυχή και επικερδή συμφωνία. Μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές. Ένα σχέδιο που οργανώνεις και μεθοδεύεις εδώ και καιρό, μπορεί τώρα να πάρει σάρκα και οστά. Και τέλος, η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς και γιατί όχι, να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα…
 
Με τον Παρθένο και με τον Ταύρο, έχει πολύ παιχνίδι στο μεταξύ σας… Προσοχή με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές που δεν τις είχες υπολογίσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρόνια πολλά, Σκορπιέ! Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σου ζώδιο, ξεκινά μια εποχή που το ενδιαφέρον σου κυρίως στον εαυτό σου και στις υποθέσεις σου, μία εποχή ανάληψης πρωτοβουλιών και δράσης απέναντι σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να διεκδικήσεις στη ζωή σου. Θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μια πολύ αρμονική ροή εξελίξεων, μια και οι γύρω σου λειτουργούν με ιδιαίτερα θετική διάθεση απέναντί σου και το κλίμα που δημιουργείται συναινεί σε θετικές εξελίξεις, που μπορούν να σου δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου! Τα επαγγελματικά ζητήματα που ενεργοποιούνται, ακολουθούν μια ανοδική εξελικτική πορεία, ενώ στην προσωπική σου ζωή, φαίνεται να εξισορροπούν κάποια θέματα που σε δυσκόλεψαν ή σε προβλημάτισαν στα ερωτικά σου, που περνούν σε μια άλλη φάση.
 
Δίας, Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχονται διευκολύνσεις, ευκαιρίες, αλλά και σημαντική στήριξη από φιλικά πρόσωπα, τα οποία πραγματικά μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά στις εξελίξεις… Είναι μια εποχή, που αν την διαχειριστείς σωστά κι είσαι απόλυτα εναρμονισμένος με το συναίσθημά σου και την αλήθεια σου, μπορεί να σου φέρει θεαματικές αλλαγές!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει το επισφράγισμα μιας συνεργασίας, την αρχή μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας, μια οικονομική συμφωνία με πολύ καλές προεκτάσεις, μια νέα φιλία ή έναν νέο έρωτα, μεγάλο, έντονο και παθιασμένο!
 
Με τον Παρθένο και με τον Αιγόκερω, έχεις πολλά να περιμένεις αλλά και πολλά να δώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική εποχή, με ιδιαίτερα θετικές αποχρώσεις για σένα! Μια εποχή ανάπτυξης κι επέκτασης, μια εποχή που θα αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες, ενδεχομένως να θελήσεις να διευρύνεις με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σου, να ανοίξεις καινούρια πεδία αναζητήσεων, ίσως πιο πνευματικών, ή ακόμα να παρακολουθήσεις έναν κύκλο σπουδών που θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου. Θα ευνοηθούν πάρα πολύ τα θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ενώ ενισχύεται η κοινωνικότητά σου και η δυνατότητα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και ανοίγοντας καινούργια πεδία ενδιαφερόντων!
 
Κυρίαρχος ο έρωτας το διάστημα που ακολουθεί, σου δημιουργεί τη διάθεση να μοιραστείς το συναίσθημά σου με το σύντροφό σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί να μοιραστείς πολύ δυνατές στιγμές και πολύ όμορφα συναισθήματα! Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε οικονομικά θέματα, συμφωνίες, συζητήσεις ή συναλλαγές. Επίσης, μπορεί να υπάρξει μια εμπλοκή στα οικονομικά του συντρόφου σου ή των συνεργατών σου, που επηρεάζει άμεσα κι εσένα.
 
ΥΓ. Η Αφροδίτη απέναντί σου σε δύο αρμονικές όψεις, σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην ερωτική σου ζωή, μια και εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα παίξει καταλυτικό ρόλο, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο πολλά υποσχόμενο!
 
Προσοχή με τον Ζυγό, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εντάσεις στο μεταξύ σας. Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω το κλίμα στο μεταξύ σας μοιάζει ιδανικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Οι εξελίξεις της εβδομάδας εστιάζουν κυρίως στα επαγγελματικά σου ζητήματα, που δρομολογούνται σε ένα σαφώς καλύτερο κλίμα, αν και δεν λείπουν συχνά οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα για σένα του δευτέρου δεκαημέρου. Όμως, οι δύο σημαντικοί σύμμαχοί σου, η Αφροδίτη και ο Δίας, έρχονται να προωθήσουν και να βελτιώσουν όλα τα θέματα που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα και παράλληλα να σου ανοίξουν μια καινούρια πόρτα ή μια ευκαιρία, που σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναβάθμισης. Έτσι, την εβδομάδα αυτή, μπορεί να δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται, μια πιθανή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας θέσης σου είναι πολύ πιθανή, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα μιας ευκαιρίας για εργασία. Ένα άλλο σενάριο μιλά και για έναν έρωτα, που ανθίζει στο χώρο της δουλειάς και τώρα εκδηλώνεται πολύ έντονα…
 
Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει προβλήματα σε μια σχέση η συνεργασία, την αναβολή ή την ματαίωση κάποιων σχεδίων σου σε σχέση με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με πρόσωπα ή καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο (κυρίως σένα του δεύτερου δεκαήμερου). Η ψυχραιμία φυσικά και η έλλειψη παρορμητισμού, θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να εκτιμήσεις σωστά την όποια κατάσταση διαμορφώνεται τώρα.
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού ξυπνά συναισθήματα που μέχρι τώρα μπορεί να κοιμόταν βαθιά μέσα σου, δημιουργώντας μια ισχυρή ερωτική διάθεση και ανοίγοντας την πόρτα σε πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες… Παράλληλα, ενεργοποιεί οικονομικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να βρεις τις λύσεις ή τις διεξόδους που θα σε διευκολύνουν σημαντικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει μια βοήθεια μέσα από τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου.
 
Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις μια πολύ καλή συνεργασία και όχι μόνο! Αλλά και με τον Τοξότη οι ευκαιρίες που ενδεχομένως παρουσιάζονται τώρα, να έχουν πολύ θετικές προεκτάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, που ενδεχομένως είχες αφήσει στην άκρη το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, η ανάγκη σου να βρεθείς πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενδεχομένως να ανακινήσει καταστάσεις του παρελθόντος και να τις ξαναφέρει στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να ασχοληθεί και με τον εξωραϊσμό του σπιτιού σου ή να διεκπεραιώσεις περιουσιακές εκκρεμότητες. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αναθεώρηση, απολογισμό και μία συνολικότερη ανασκόπηση του τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι τώρα και τις στοχεύεις για παρακάτω!
 
Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει την πόρτα σε οικονομικές ευκαιρίες. Τα νέα δεδομένα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, σκοπό έχουν να λειτουργήσουν επιβοηθητικά σχετικά με τα οικονομικά σου. Βεβαίως, πάντα υπάρχει μια τάση σπατάλης την περίοδο αυτή, που μπορεί να σε κάνει και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα και να κάνεις κάποιες αγορές όχι απαραίτητες, αλλά που ικανοποιούν περισσότερο το συναίσθημά σου.
 
ΥΓ. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα, που δημιουργούν μια αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εμπόδια σε κάποιες επαφές, συζητήσεις ή επικοινωνίες, ενώ οι συναλλαγές σου μπορεί να μην εξελιχθούν έτσι όπως τις περίμενες. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν!
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, γιατί μπορεί να υπάρξει έντονο στρεσάρισμα την εβδομάδα αυτή στη σχέση ή την συνεργασία σας! Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις σημαντικές ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής δίνει η εβδομάδα αυτή με τις εξελίξεις της, καθώς μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά, θα βγεις πραγματικά ωφελημένος, παρόλες τις δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιάζονται! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα άνοιγμα σε μια καινούργια δουλειά, την ανταμοιβή για μια προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό ή μια σημαντική στήριξη από συνεργάτες, για την υλοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών σου! Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις σε νέους κύκλους και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, που δεν αποκλείεται να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα με κάποιο τρόπο! Να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει πραγματική ανάπτυξη, αν είσαι καλά οργανωμένος και ξέρεις ακριβώς σε τι στοχεύεις.
 
Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου όμως, η εβδομάδα που διανύουμε μπορεί να προκαλέσει μια ένταση με φιλικά πρόσωπα. Ορισμένες αποκαλύψεις θα σου δώσουν να καταλάβεις πως οι προθέσεις κάποιων προσώπων δεν είναι αυτές που περίμενες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου σχέδια, τα οποία ενδεχομένως δεν ήσουν προετοιμασμένος να ανακοινώσεις. Είναι σημαντικό να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και ευελιξία, ακόμα και στην προσωπική σου ζωή ή τη σχέση με το σύντροφό σου, που ίσως κι αυτή περάσει από αρκετές αναταράξεις, καθώς οι συμπεριφορές λειτουργούν απόλυτα και δογματικά, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα μεταξύ σας.
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ήλιου στον Σκορπιό αφορά κυρίως εσωτερικές ανακατατάξεις. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να κάνεις έναν απολογισμό, μια εσωτερική ανασκόπηση, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο κάποια άγχη και ανασφάλειές σου, που σου δημιουργούν αρκετά εσωτερικά διλήμματα. Επεξεργάσου τα και απελευθερώσου, αλλάζοντας τρόπο σκέψης και ζωής. Επίσης, είναι μια εποχή που μπορείς να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις τις προτεραιότητές σου, προκειμένου παρακάτω, όταν ο Ήλιος περάσει στο δικό σου ζώδιο, να αναλάβεις δράση!
 
Με τον Παρθένο, αν ξεπεράσετε τις δυσκολίες, μπορεί να έχετε θαυμάσια συνεργασία και αποτελέσματα! Προσοχή με τον Δίδυμο και με τον Ζυγό, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή αντιπαραθέσεις, που θα ψυχράνουν το κλίμα μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2015 15:28:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι