blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 19 ως 25/9/2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 19 ως 25/9/2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 19 ως 25 Σεπτεμβρίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 19 ως 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη στους Διδύμους, θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, οι διαθέσεις σου θα είναι ερωτικές, θα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητά σου. Με τον Ερμή στην Παρθένο να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, θα δώσεις άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση και δε θα απογοητευτείς. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσα στην εβδομάδα, θα μείνει για πολλά χρόνια στη ζωή σου.

Σε σχέση: Σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο και όλες θα σου βγουν σε καλό. Από την αρχή της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και λίγο αργότερα με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, η σχέση σας θα μπει σε σταθερή τροχιά. Η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως θερμή και ερωτική! Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Σημαδιακή θα είναι εβδομάδα σου, το ελκυστικό πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα το ερωτευτείς, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία. Η Σελήνη στους Διδύμους θα σε βγάλει στο δρόμο της αναζήτησης, θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα κερδίσεις την προσοχή ατόμου που θα σε γοητεύσει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό τρυφερή και αισθησιακή θα κάνει τη στάση σου, το εξαήμερο θα κλείσει με ερωτικό ραντεβού. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εισχωρήσει στη ζωή σου θα σε ερωτευτεί!

Σε σχέση: Φίλε μου Ταύρε, θα κάνεις το ταίρι σου να κολλήσει επάνω σου, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι προσωπικές σας στιγμές θα είναι συναισθηματικά έντονες. Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σας φέρει αρμονία, μέσα στο εξαήμερο θα συμβούν πράξεις αγάπης που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει επανασύνδεση και συμφιλίωση, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ή συναισθηματική απόσταση. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Μια χαρά θα τα πας, φίλε μου Δίδυμε, εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση θα βρεις το πρόσωπο που θα σου ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα. Από την μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, που θα σου χαρίσει ελκυστικότητα και δύναμη, από την άλλη ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, με σιγουριά σου λέω πως αρχές της εβδομάδας θα συνομιλείς με πρόσωπο που θα γίνει ερωτικό ταίρι. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δε θα φοβηθείτε να εκδηλώσετε την έλξη σας, τα αισθήματά σας θα είναι έντονα και αμοιβαία.

Σε σχέση: Ναι μεν ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την περιπέτεια και την ποικιλία, ωστόσο ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθούν να κινηθείς ώριμα. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να μην βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου, θα χαρακτηρίζεσαι από αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, ευχάριστη και σοβαρή πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, αν τη δεχτείς δε θα το μετανιώσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, η Σελήνη στον Ταύρο και ο Ήλιος στον Ζυγό, θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις σταθερή ερωτική σχέση. Θα εμφανιστεί στον ερωτικό σου δρόμο πρόσωπο σοβαρό και αξιόλογο, που θα είναι άξιο της αγάπης και της εμπιστοσύνης σου. Ο Ερμής στην Παρθένο σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση, σε περίπτωση που νιώσεις συναισθηματικό δίλημμα ή προκύψουν επιφυλάξεις, η σωστή σου κρίση θα βρει την απαιτούμενη διέξοδο.

Σε σχέση: Θα βγεις από τις ανασφάλειές σου, το ταίρι σου σε αγαπάει όσο το αγαπάς και σε αυτή την διαπίστωση θα σε οδηγήσει η πρόταση που θα λάβεις. Στην αρχή της εβδομάδας, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και στο κλείσιμο της με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, το τολμηρό και αποφασιστικό σου ταίρι θα σου ανοίξει ενδεχόμενο δέσμευσης. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποκαλύψετε κρυμμένες επιθυμίες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Αυτή τη φορά δε θα δυσκολευτείς να ερωτευτείς, φίλε μου Λέοντα, θα το βάλεις το κεφάλι σου στο στόμα του λύκου και με σιγουριά σου λέω πως θα περάσεις μια χαρά. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα ερωτευτείς, ποθητό θα είναι σε πολλά άτομα, όμως εσένα θα επιλέξει. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος, ζήλειες και παράφορες σκέψεις, σε διαβεβαιώνω πως αυτός ο δεσμός δε θα είναι περαστικός.

Σε σχέση: Ανήσυχη θα είναι η στάση σου, δυσκολίες θα φέρεις στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη για περιπέτειες, για ποίκιλα και για αλλαγές. Αν το πρόσωπο που διατηρείς δίπλα σου το έχεις ερωτευτεί, τότε όλα θα πάνε μια χαρά, η εβδομάδα σου θα είναι ερωτική. Σε περίπτωση όμως που διατηρείς μια συμβιβαστική σχέση, τότε η συμπεριφορά σου θα φέρει ανατροπές. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με διαθέσεις συμφιλίωσης και έντονου ερωτισμού θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο Ήλιος στον Ζυγό, θα σου στείλουν το πρώην ερωτικό σου ταίρι με στάση αποκαλυπτική και ερωτική. Θα την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση, κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα σε εκπλήξουν. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Σκορπιό δε θα σας αφήσει να κρύψετε το πάθος σας.

Σε σχέση: Φίλε μου Παρθένε, εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, δε θα καταφέρεις να κρύψεις για πολύ ακόμα τον πόθο που έχεις για το πρόσωπο που ερωτεύτηκες. Θα περικυκλωθείς από γεγονότα που θα δημιουργήσουν ερωτική έξαψη. Από την μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, από την άλλη λίγο αργότερα ο ερχομός της στον Σκορπιό, δε θα καταφέρεις να συγκρατηθείς, θα εκδηλώσεις πάθος, ζήλεια και εξάρτηση. Η στάση που θα κρατήσει το ταίρι σου θα σου αποδείξει πως η έκταση των αισθημάτων του για σένα είναι μεγάλη. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Καινούργια γνωριμία αναζητάς, φίλε μου Ζυγέ, ή μήπως προσμένεις καρτερικά την επανασύνδεση; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, να ξέρεις πως αν κινηθείς θα επιτύχεις. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, ο Ήλιος στον Ζυγό και η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σου φέρουν γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του προσώπου που επιθυμείς. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική και τυχερή, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα.

Σε σχέση: Επικίνδυνη θα είναι για σένα η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός της στον Σκορπιό, θα σε ωθήσουν σε ενέργειες πάθους, δε θα λείψουν αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τα αισθήματα σου, θα αναζητήσεις βάθος, θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την έκταση των όσων νιώθει για σένα το ταίρι σου. Θα πιέσεις για συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι αλήθειες που θα διαπιστώσεις θα σου δώσουν χαρά, θα σε βγάλουν από τις ανασφάλειές σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Αναψοκοκκινίσματα θα υπάρξουν, φίλε μου Σκορπιέ, η στάση σου θα είναι ερωτική, ιδιαιτέρως ελκυστική, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ανάψεις φωτιές. Ξεκάθαρα σου φανερώνω πως θα σε ερωτευτεί πρόσωπο, που στην πορεία θα νιώσει για εσένα έντονη εξάρτηση, είναι πολύ πιθανό ο έρωτα σας να γράψει ιστορία. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα συμβεί συμβάν που θα σου μείνει αξέχαστο, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει πορεία αγάπης και εντόνου πάθους.

Σε σχέση: Θα σε ξαναερωτευτεί το ταίρι σου, από την μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, από την άλλη ο ερχομός της στον Σκορπιό, θα βρεις τον τρόπο να κάνεις το πρόσωπο που αγαπάς να παθιαστεί μαζί σου. Έντονος θα είναι ο μεταξύ σας ερωτισμός, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στην αμοιβαία σας έλξη, στη σεξουαλική σας χημεία και πουθενά αλλού. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν εξομολογήσεις, θα συνειδητοποιήσετε το βάθος της αγάπης σας. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Τοξότη, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο να κατασταλάξεις. Με λίγα λόγια, από τις αρχές της εβδομάδας θα εντοπίσεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου και θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε σταθερή ερωτική σχέση. Η εξέλιξη των γεγονότων δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε ερωτικό τετ α τετ με άτομο που θα μένει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο στον Ζυγό και την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα νιώσεις τόση έλξη και αγάπη για το ταίρι σου, που δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Καρκίνο, να φέρεις τη συζήτηση στο θέμα της δέσμευσης. Θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε την επισημοποίηση. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά και έντονα, προχωρήστε άφοβα. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, επιφυλακτικέ μου Αιγόκερε, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και την εμφάνισή της στον Σκορπιό, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα το αφήσεις ελεύθερο το πάθος σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει ή που ήδη έχει προκύψει, θα καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση, οι προσεγγίσεις σου θα έχουν μοιραίο αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Μέσα στο εξαήμερο κάτι θα σε ωθήσει να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, να σιγουρευτείς πως δεν πρόκειται να σου φύγει. Στην αρχή της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της στον Καρκίνο, θα νιώσεις έντονα αισθήματα αγάπης για το ταίρι σου, το βαθμός της έλξης σου ίσως να σου δημιουργήσει ανασφάλειες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βεβαιωθείς πως η αγάπη σας είναι αμοιβαία. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms). Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ερωτικέ μου Υδροχόε, μάλλον θα τερματίσει η ελευθερία σου, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα νιώσεις την ανάγκη να σταθμεύσεις δίπλα του. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα το πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εντοπίσεις, οι ματιές που θα ανταλλάξετε θα είναι καθοριστικές. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να σε κάνει αρχικά να το δεις σαν μια περιστασιακή γνωριμία, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το χάσεις.

Σε σχέση: Ερωτικές εξάψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στην κρεβατοκάμαρά σας. Προμηνύεται εβδομάδα ιδιαιτέρως ερωτική, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό, πάθος έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση δεσμευτικής κατάληξης. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ιχθύ, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα τονώσει τις ερωτικές σου αισθήσεις και παράλληλα θα κάνει δυνατή τη διαίσθησή σου. Με την Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Ζυγό, θα το ερωτευτείς και θα το εμπιστευτείς το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ο Ερμής στην Παρθένο σε ορθόδρομη πορεία, θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές.

Σε σχέση: Ερωτική, θερμή και ανέμελη θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός, πάθος και αγάπη θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, θα αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου και η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε πείσει πως εσείς οι δυο αξίζει να είστε μαζί. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2016 13:00:00