blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Η ελπίδα δεν σβήνει ποτέ! Μπορεί προσωρινά να χάνει τη δύναμή της, όμως αρκεί μόνο μια στιγμή για να φουντώσει, να αναζωπυρωθεί, να θεριέψει και να φωλιάσει και πάλι στην καρδιά σου…

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου δίνει αυτό το κάτι που περίμενες για να πιαστείς, να συνεχίσεις, να πας παρακάτω… Είναι ο λόγος που σε κάνει να χαμογελάς, είναι η πίστη πως μπορείς να τα καταφέρεις, ακόμα και αν τα πράγματα γύρω σου μπορεί να μοιάζουν δύσκολα ή και αδιέξοδα! Και βέβαια, είναι μια όψη, η οποία θα τροφοδοτήσει την ελπίδα όχι μόνο στη δική σου καρδιά, μα θα την απλώσει, θα την επεκτείνει παντού, απ’ άκρη σε άκρη στον πλανήτη και θα προκαλέσει εκείνες τις κοσμικές εξελίξεις, που πραγματικά μπορεί να σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου!
 
Είναι το παράθυρο στο φως, εκείνο που χρειαζόσουν να φωτίσει τον ορίζοντα σου, την οπτική σου, και να ζεστάνει την καρδιά σου, το συναίσθημά σου. Να σου δημιουργήσει την πεποίθηση πως η νίκη σε κάθε τι που μέχρι χτες μπορεί να φάνταζε απίθανο, είναι δική σου!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ουρανό

Όμως, η εβδομάδα δεν εξαντλεί εδώ τις ευεργεσίες της. Την Τετάρτη η Αφροδίτη αναλαμβάνει τα ηνία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, με δύο θεματικές όψεις, που ενισχύουν όχι μόνο την καλή διάθεση, αλλά και την τύχη!
 
Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ουρανό… Ό,τι μπορεί να ονειρευόσουν, να σχεδίαζες σιωπηλά μέσα στο μυαλό σου, να ποθούσες με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, μα να μην τολμούσες να πιστέψεις πως μπορεί να πραγματοποιηθεί, οι ημέρες αυτές μπορούν να σου το χαρίσουν! Με εκείνο το μαγικό τρόπο που έχει το σύμπαν, ανοίγεται ένα παράθυρο στην τύχη, που φέρνει στη ζωή σου ευεργεσίες, που δεν μπορείς καν να τις φανταστείς αυτή τη στιγμή!
 
Στο επίκεντρο η ερωτική σου ζωή και οι εξελίξεις της, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχολογίας σου. Θα βρεθείς μπροστά σε ξαφνικά, απροσδόκητα γεγονότα και ''μοιραίες'' συναντήσεις, που σκοπό έχουν να τονώσουν την διάθεσή σου και να σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις! Οι όψεις αυτές της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό έχουν πολύ μεγάλη δύναμη! Ακόμα και αν βρεθείς ανάμεσα σε δεκάδες πρόσωπα γύρω σου, μπορείς να αναγνωρίσεις το ένα και μόνο βλέμμα, που είναι καρφωμένο επάνω σου και λειτουργεί σαν… μαγνήτης! Θα ακολουθήσεις αυτή την έλξη με όλο σου το ''είναι'', χωρίς δεύτερες σκέψεις, ακούγοντας μόνο το ένστικτό σου, χωρίς διλήμματα και χωρίς ερωτηματικά!

Πανσέληνος στην Παρθένο

Έχει μαγεία η εβδομάδα αυτή, που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή σου, στις σχέσεις σου, ενώ για κάποιους ίσως να έχει έρθει η ώρα της μεγάλης αλλαγής! Μιας αλλαγής πολύ μεγαλύτερης, πολύ πιο ουσιαστικής απ’ ό,τι μπορούσαν να φανταστούν μέχρι τώρα! Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου σε προτρέπει να δημιουργήσεις μια γέφυρα ανάμεσα στ’ όνειρό σου και στην πραγματικότητα!
 
Γιατί μην ξεχνάς πως το όνειρό σου είναι αυτό που σου ανοίγει τις συγκεκριμένες διαδρομές να περπατήσεις, για να το κάνεις πραγματικότητα! Μην υποτιμάς τη δύναμή του, τη δύναμη του ονείρου σου, της βαθιάς σου επιθυμίας. Αυτή θα σου δώσει κατεύθυνση, αυτή που θα σου δείξει προς τα πού πρέπει να κινηθείς! Εσύ πρέπει απλά να οργανωθείς και να μεθοδεύσεις την διαδρομή που θα ακολουθήσεις, τα αλλά θα έρθουν μόνα τους!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Πανσέληνος αυτή συνοδεύεται ωστόσο από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που ανοίγει το κουτί εκείνων των πιο άγριων συναισθημάτων, που σε κάνουν να λειτουργείς χωρίς να σκέπτεσαι, που έρχονται σαν χείμαρρος να οδηγήσουν τις κινήσεις σου… Ζήλιες, πάθη, διεκδικήσεις και άλλα '''αμαρτωλά'' συναισθήματα φέρνει η όψη στο προσκήνιο, που προκαλούν ένα κλίμα έντονης αναστάτωσης στην ερωτική ζωή. Όμως, από την άλλη μεριά ζωντανεύουν τους μοιραίους έρωτες, που μπορεί να βάλλονται από τις καταιγίδες των συναισθηματικών εκρήξεων και διεκδικήσεων, μα μένουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό και στην καρδιά σου!

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, σε οδηγεί στην πόρτα της πνευματικότητας και σε προτρέπει να την ανοίξεις και να διευρύνεις την οπτική σου, ώστε να μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα το μυστήριο της ύπαρξής σου, με αποτέλεσμα να ζήσεις πιο ήρεμος, πιο γαλήνιος και πιο ευτυχισμένος!
 
Μα από την άλλη μεριά, σου θυμίζει πως αυτό που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχία και ολοκλήρωση, είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών, η δράση, έτσι όπως εσύ την αντιλαμβάνεσαι και τη διεκδικείς… Όταν πάρεις την ζωή σου και την ευθύνη της στα χέρια σου, τότε μόνο μπορείς να νοιώσεις την πραγματική ελευθερία, αλλά και την πλήρη έλλειψη φόβου. Γιατί τελικά, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού της ζωής σου είσαι εσύ και μόνο εσύ!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Όλη αυτή η περίοδος, λες κι έχει… ραφτεί στα δικά σου μέτρα και στις δικές σου προσδοκίες! Είναι η ώρα να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να το οργανώνεις, να το μεθοδεύεις… Μπροστά σου ανοίγεται η λεωφόρος των ευκαιριών, που καλείσαι να περπατήσεις με χαρά και αισιοδοξία! Οι ευκαιρίες μπορεί να αφορούν τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, που ενδεχομένως περνάει σε μια νέα φάση, και σου δίνει τη δυνατότητα σημαντικών επιτευγμάτων, όσο και στην ερωτική, που οι εξελίξεις της σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν!
 
Δεν αποκλείεται η επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το μεταξύ σας δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί και να γεννά έντονα συναισθήματα… Παράλληλα, η εβδομάδα υπόσχεται νέες, εντυπωσιακές γνωριμίες, που θα ανεβάσουν πολύ ψηλά το δείκτη της αδρεναλίνης σου!
 
Ό,τι κι αν ζητήσεις, ό,τι κι αν επιθυμήσεις, είναι εδώ, δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να το πιάσεις! Είναι η εποχή σου, που θα σου δώσει την δυνατότητα όχι ενός απλού βήματος στην εξέλιξη σου, αλλά ενός… άλματος, που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις τις ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στους στόχους και τα σχέδιά σου. Ακόμα και οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, αν αντιμετωπιστούν σωστά, μπορεί να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα!
 
Η σχέση σου με τον Λέοντα ήταν και παραμένει εντυπωσιακή… Αλλά και με έναν άλλον Κριό το παιχνίδι σας ξεσηκώνει! Με ποιο άλλο ζώδιο θα υπάρξουν εξελίξεις; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες, η διάθεσή σου, οι σχέσεις σου, όλα όσα χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, είναι υπέρ σου και σου απλώνουν το χέρι για να σε βοηθήσουν! Με λίγα λόγια, αυτή είναι η δική σου εποχή, που έρχεται να ενεργοποιήσει εκ νέου ζητήματα, τα οποία δρομολόγησες το προηγούμενο διάστημα, όμως για κάποιο λόγο δεν κατάφερες να υλοποιήσεις. Τώρα, ως εκ θαύματος επανέρχονται με δεδομένα, νέες προϋποθέσεις και καλύτερους όρους, προκειμένου να τα προωθήσεις! “Επέκταση” είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τις εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σου, ανάλογα με το πώς σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται το διάστημα αυτό!
 
Και βέβαια, στην ερωτική σου ζωή ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Πιθανόν και με ένα πρόσωπο, που η σχέση σας πέρασε αρκετές δυσκολίες, όμως οι καρδιές σας δεν έπαψαν ποτέ να είναι κοντά. Αλλά και οι νέες γνωριμίες που έρχονται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, έχουν το χρώμα της ελπίδας, της ομορφιάς, της αισιοδοξίας, αλλά και του δυνατού συναισθήματος, που κάνει όλα τα πράγματα γύρω σου να μοιάζουν διαφορετικά!
 
Φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο, την καλύτερη σου διάθεση, και άνοιξε την πόρτα στο άγνωστο, γιατί μπορεί να κρύβει σημαντικές εκπλήξεις, που θα σε ξαφνιάσουν!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να φέρει σημαντικές τακτοποιήσεις στα οικονομικά σου, δρομολογώντας μια σειρά εξελίξεων, που μπορούν να λειτουργήσου πολύ εποικοδομητικά σε οτιδήποτε σε απασχολεί μέχρι τώρα!
 
Με τον Κριό οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πολύ ευχάριστες! Τι θα προκύψει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια περίοδος ανασύνταξης των δυνάμεών σου, των συναισθημάτων σου και των σχέσεων σου. Όλα συνηγορούν στο να βάλεις τα πράγματα σε μια πιο υγιή και σωστή βάση, που θα εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο τα σχέδιά σου, αλλά και τις σχέσεις σου! Ίσως είναι από τις πιο δημιουργικές περιόδους για σένα, μια και σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, που το προηγούμενο διάστημα ήταν σε αδιέξοδο, και μάλιστα με πολύ καλύτερες συνθήκες από ό,τι περίμενες!
 
Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή σε πρωταγωνιστικό ρόλο μια και τώρα μπορείς σου δίνεται η δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια σχέση σου από το παρελθόν, με την οποία για κάποιο λόγο υπήρξε στο μεταξύ σας απομάκρυνση, ωστόσο οι τίτλοι του τέλους δεν έχουν ακόμα πέσει οριστικά, με αποτέλεσμα να σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις μια δεύτερη ευκαιρία, με ένα πρόσωπο για το οποίο το συναίσθημά σου κινείται σε πολύ… υψηλά επίπεδα!
 
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μιλάει όμως και για καινούργιες γνωριμίες. Η κοινωνική σου ζωή προσφέρεται για την επέκταση των σχέσεών σου, που δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κλίμα στον ψυχισμό σου, στη διάθεσή σου, στην καθημερινότητά σου. Γίνεσαι πολύ πιο αισιόδοξος, πολύ πιο χαρούμενος, με αποτέλεσμα να δημιουργείς και πολύ καλύτερες συνθήκες στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις ερωτικές! Δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας, που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι τα έβλεπες μέχρι τώρα!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος εστιάζει στην επαγγελματική σου ζωή, δημιουργώντας ένα πιο δύσκολο κλίμα στα ζητήματα που την αφορούν, αλλά και στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες. Όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία και να πας παρακάτω. Άλλωστε, έχεις την εύνοια των άστρων!
 
Με τον Κριό ανοίγεις ένα νέο, αισιόδοξο και φωτεινό κύκλο στα αισθηματικά σου! Μάθε τι θα συμβεί. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Κριό, ενθαρρύνουν την ψυχολογία σου, τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τα σχέδιά σου! Σου δίνουν έναν άλλον αέρα, πιο αισιόδοξο, για να κινηθείς και να αποκαταστήσεις οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε. Και δεν είναι μόνο αυτό! Τώρα, η ελπίδα έρχεται μέσα από τους φίλους, που είναι κοντά σου για να σου προσφέρουν αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και κατανόηση σε οτιδήποτε ζητήσεις! Θα σταθούν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, ενώ θα παίξουν ρόλο και στις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής!
 
Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, ομορφαίνει, νοιώθεις την ανάγκη να βγεις περισσότερο έξω, να ανταλλάξεις την ενέργειά σου με τα πρόσωπά που σε αγαπούν και νιώθεις καλά όταν βρίσκεσαι κοντά τους, εκτονώνοντας κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να ένιωσες! Ταυτόχρονα, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να είναι η αφετηρία νέων γνωριμιών, που έρχονται τώρα στη ζωή σου γεμίζοντάς την φως και αισιοδοξία!
 
Δεν αποκλείεται μία ξαφνική είδηση ή μια απρόβλεπτη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στο μεταξύ σας! Από την άλλη, κάποιες νέες γνωριμίες που πολύ πιθανόν να προέρχονται μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να δημιουργήσουν πολύ όμορφα συναισθήματα και ενδεχομένως την αρχή μιας καινούργιας ερωτικής και αισιόδοξης ιστορίας.
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα εστιάζει στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των σχέσεων με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, δημιουργώντας ενδεχομένως μια πιο δύσκολη ατμόσφαιρα. Κάποια θέματα μπορεί να γίνουν αιτία εντάσεων και διαφωνιών, που ωστόσο ξεπερνιούνται με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού η δική σου διάθεση είναι πολύ καλύτερη και έτοιμη να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη διαλλακτικότητα οτιδήποτε προκύπτει!
 
Με τον Λέοντα το παρελθόν ξυπνά και προκαλεί καινούργιες εξελίξεις στο μεταξύ σας, ενώ με τον Κριό αποκτάς την αισιοδοξία και την λάμψη σου! Επιστρέφει άτομο από τα παλιά; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, αλλά και στις αποφάσεις που παίρνεις την περίοδο αυτή, γιατί το κλίμα που διαμορφώνεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, μπορεί να μην είναι εύκολο, σου δίνει όμως σημαντικές προοπτικές! Χρησιμοποίησε τη γνωστή σου διαλλακτικότητα και ευελιξία, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις και να στρέψεις την κατάσταση προς όφελος σου. Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σου θα σου δώσουν τη δυνατότητα μιας σημαντικής ανάκαμψης, που μπορεί να αφορά τα σχέδιά σου, αλλά κυρίως τις σχέσεις σου και μάλιστα αυτές με τις οποίες μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις ή εντάσεις στο προηγούμενο διάστημα.
 
Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις που αφορούν στην ανανέωση των σχέσεών σου και ιδιαίτερα των φιλικών. Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που σε αγαπούν και αγαπάς, δημιουργώντας ένα καλύτερο κλίμα στις σχέσεις σου μαζί τους. Στην ερωτική σου ζωή διόλου απίθανο να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις, ξαφνικά μηνύματα, συναντήσεις ή και ειδήσεις από ένα πρόσωπο που στο παρελθόν που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί!
 
Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, νέα πρόσωπα έρχονται το διάστημα αυτό στο προσκήνιο, που πολύ πιθανόν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και στην ερωτική σου ζωή… Γιατί να θυμάσαι πως οι ευκαιρίες όχι μόνο δεν θα λείψουν, αλλά θα σου ανοίξουν και νέους ορίζοντες… Να χαρείς, να στοχεύσεις και βεβαίως, να ερωτευτείς!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα εστιάζει σε εργασιακά θέματα, που ενδεχομένως θα σε προβληματίσουν περισσότερο το διάστημα αυτό, δεδομένου πως υπάρχει κι ένα παρασκήνιο, το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις… Ωστόσο, ό,τι και να γίνει, μπορείς να είσαι στους κερδισμένους, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό σου!
 
Με τον Κριό μπορεί να υπάρξουν κόντρες, υπάρχει όμως και έντονο ενδιαφέρον! Με τον Λέοντα μία νέα αρχή σε μια παλιά ιστορία, σε κάνει να νιώθεις πολύ χαρούμενος! Ποιο άτομο θα επιστρέψει για επανασύνδεση; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ιδέες και τα σχέδια που μπορεί να έχεις, περνούν σε μια εξελικτική φάση, καθώς ενισχύονται πάρα πολύ από την επικοινωνία σου! Η περίοδος αυτή σε καλή αφενός να γίνεις πιο επικοινωνιακός, να ανοιχτείς, να πεις αυτά που σκέφτεσαι στους γύρω σου, ενώ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα, από την οποία το σίγουρο είναι ότι θα φύγεις πολύ κερδισμένος! Η περίοδος όμως, δίνει και τη δυνατότητα κάποιων μικρών, άκρως ανανεωτικών ταξιδιών, που δίνουν ένα πολύ ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου ανανεώνοντας τους ρυθμούς της και την ψυχολογία σου!
 
Επίσης, η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα μιας επαναδιαπραγμάτευσης στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως, σε μια συνεργασία, που το προηγούμενο διάστημα δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήθελες, τώρα ανοίγεται ένας νέος κύκλος. Αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις τώρα, μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή φέρνει ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικά μηνύματα, που ανοίγουν τον κύκλο του απροσδόκητου, των εκπλήξεων, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στις επαφές και τις επικοινωνίες. Έτσι, ανανεώνεται και η ψυχολογία σου, αλλά και ο τομέας των σχέσεών σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, με το οποίο στο παρελθόν είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο. Τώρα, μια ουσιαστική και ειλικρινής κουβέντα μαζί του, σας δίνει τη δυνατότητα της ανανέωσης των συναισθημάτων και του μεταξύ σας!
 
Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο που συναντάς μέσα από τον κύκλο της καθημερινότητάς σου, να εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σου και μια διάθεση να… το γνωρίσεις καλύτερα!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σου φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν τρίτους. Μπορεί να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος, αν διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που προκύπτουν.
 
Με τον Λέοντα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ σας μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά και με τον Κριό το συναίσθημα σου γίνεται πιο έντονο! Τι εξελίξεις έρχονται με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία ανταγωνισμού, βγάζεις μια άλλη δυναμική, ένα άλλο πρόσωπο, έτοιμο να διεκδικήσει κάθε τι που νιώθει πως του ανήκει! Και επειδή λίγο ως πολύ η περίοδος αυτή δημιουργεί τέτοιου είδους θέματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, ή σε φέρνει μπροστά σε πρόσωπα που με κάποιο τρόπο στέκονται εμπόδιο σε ό,τι σχεδιάζεις, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου φέρει σημαντικά στηρίγματα και βοήθειες, ίσως και από εκεί που δεν το περιμένεις. Σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όποια εκκρεμότητα ή εμπόδιο μπορεί να σε κρατά ακόμα καθηλωμένο, ενώ μπορείς όχι μόνο να υπερπηδήσεις τα όποια εμπόδια μπορεί να βρίσκονται μπροστά σου, αλλά να βγεις και πάρα πολύ ωφελημένος από όλα αυτά!
 
Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει και μια σημαντική οικονομική στήριξη, ενδεχομένως και από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, που θα σε βγάλει από τα δύσκολα και θα σου ανοίξει νέες προοπτικές να πορευτείς!
 
Η περίοδος είναι ιδανική για να προωθήσεις ό,τι έχεις φανταστεί ή ό,τι θέλεις να πετύχεις. Παρόλο που τα οικογενειακά θέματά σου δεν φαίνονται να λειτουργούν επιβοηθητικά στο όλο σκηνικό συνολικότερα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει διευκολύνσεις! Είναι η εποχή να αξιοποιήσεις τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως τώρα, μια και όχι μόνο θα αποζημιωθείς, αλλά θα σου προσφερθούν και σημαντικές διέξοδοι στην όποια δυσκολία!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να φέρει μια μεγάλη κινητικότητα στις επαφές σου, τις διαπραγματεύσεις σου και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία σου. Γι’ αυτό μη φοβηθείς να μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις στους γύρω σου, ή για οτιδήποτε σε προβληματίζει, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεις πολλούς υποστηρικτές!
 
Με τον Κριό υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ σας, αλλά και πολύ πάθος! Ποια σχέση σου πρέπει να θέσεις προτεραιότητα αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια εποχή που τα επαγγελματικά σου απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου, μια και οι εξελίξεις φαίνεται να έχουν ένα ραγδαίο χαρακτήρα, που συχνά δεν προλαβαίνεις! Και βέβαια, είναι μια εβδομάδα που μπορεί να σου δώσει άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα, τόσο στα εργασιακά σου ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Παράλληλα, νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν τώρα από εκεί που δεν το περιμένεις, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες! Δεν αποκλείεται να επανέλθει με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις μία παλαιότερη πρόταση συνεργασίας, που θα σου προσφέρει νέες δυνατότητες ανάπτυξης. Όλα εξελίσσονται και αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς και σαφέστατα μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος από τις εξελίξεις!
 
Στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό ένα σενάριο που μιλά για έναν έρωτα που ανθίζει στο χώρο της δουλειάς σου. Κάποιος από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου μπορεί να εκδηλώσει με έντονο τρόπο τα συναισθήματά του, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες, που ξεσηκώνουν το συναίσθημά σου.
 
Όλα λειτουργούν με μια αναζωογονητική διάθεση, που σου επιτρέπει να ανανεώσεις το τοπίο της ζωής σου και να διορθώσεις καταστάσεις, οι οποίες σε προβλημάτισαν ή σε απομάκρυναν από κάποια πρόσωπα το προηγούμενο διάστημα!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα να σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, στους φίλους σου, αλλά και στα σχέδιά σου, όπου προκύπτουν καινούργια δεδομένα αλλά και καινούργιες ευκαιρίες! Τι καινούριο έρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που ενδεχομένως σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Οι όψεις της εβδομάδας ενισχύουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σου και δίνουν σημαντικές εξελίξεις σε κάτι, που πιθανόν σε προβλημάτισε ή σε πίεσε… Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα δεδομένα, ανέλπιστα, που έρχονται να διευκολύνουν τις εξελίξεις και να σου δώσουν μια σημαντική ανάσα και ένα χαμόγελο…
 
Επίσης, αν στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν στον εργασιακό χώρο κάποια θέματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να τα επαναφέρει, τακτοποιώντας τα με πολύ θετικό τρόπο για σένα!
 
Και βεβαίως, τονώνεται η ψυχολογία σου και η αισιοδοξία σου, καθώς βλέπεις τις εξελίξεις να διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο σκηνικό στην καθημερινότητά σου. Δεν κρύβεται και η διάθεσή σου για καλοπέραση, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια περιττή σπατάλη, μέσα από αγορές, που ικανοποιούν το συναίσθημά σου… Όπως και να έχει, είναι μια βδομάδα που προσφέρει λύσεις, εξυπηρετήσεις και διευθετήσεις, ενδεχομένως και από εκεί που δεν το περιμένεις! Γι’ αυτό, πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, δώσε λίγο χρόνο στις εξελίξεις… Μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος εστιάζει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και ανοίγει ένα δύσκολο κεφάλαιο, που πολύ πιθανόν να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια πρόσωπα, που είτε αντιτίθενται στα σχέδιά σου, είτε δεν είναι στο πλευρό σου όταν τα χρειάζεσαι…
 
Προσοχή στη σχέση σου με τον Παρθένο, γιατί η ένταση δεν λείπει και πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές στο μεταξύ σας! Με τον Αιγόκερω πάλι, κάτι έχετε να μοιραστείτε, που έχει πολύ ενδιαφέρον! Με ποιο άλλο ζώδιο ευνοείται η σχέση σας αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ πιθανόν να μην καταλαβαίνεις πως οι εξελίξεις δουλεύουν για σένα, πίσω από εσένα! Γεγονός είναι πως την εβδομάδα αυτή ενεργοποιείται ένα παρασκήνιο, που φαίνεται να έχει ιδιαίτερα φιλικές προθέσεις απέναντι σου και ενεργοποιεί ζητήματα, που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα. Όμως τώρα επανέρχονται, παίρνοντας μια πιο ξεκάθαρη ή οριστική μορφή, ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα!
 
Επίσης, είναι πολύ πιθανή μια αποκατάσταση ή μια τακτοποίηση σε οικογενειακά θέματα που σε προβλημάτισαν, σε πίεσαν ή σε ταλαιπώρησαν. Ίσως ακόμα να βρεθείς μπροστά και σε κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις, που πιθανόν να προώθησες το τελευταίο διάστημα και τώρα εισπράττεις το αποτέλεσμα των κόπων σου με θετικό τρόπο… Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική διέξοδο στα προβλήματα που σου δημιούργησαν έντονο πονοκέφαλο. Τώρα μπορεί να τα δεις να επιλύονται με πολύ ξαφνικό τρόπο, ακόμα κι από κει που δεν το περιμένεις!
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, διόλου απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που η επανεμφάνισή του στη ζωή σου φαίνεται να σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αλλά και οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα, δημιουργούν με έναν απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο εξελίξεις, που σε ξαφνιάζουν!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα έχει ένα ιδιαίτερα θετικό χρώμα για εσένα. Έρχεται να λειτουργήσει πολύ ενισχυτικά στα δημιουργικά σου σχέδια. Σου δίνει τη δυνατότητα διεκδικήσεων και σου φέρνει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες σίγουρα μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος!
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς! Με τον Παρθένο αυτό που έχετε να ανταλλάξετε, φαίνεται να δίνει πολλή χαρά και στους δυο σας! Τι εξελίξεις σε περιμένουν; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή να ανακουφιστείς από ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούσες το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου. Η εβδομάδα σου χαμογελά και σου φέρνει σημαντικές εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις, που πραγματικά μπορεί να σε κάνουν να ανασάνεις πιο ελεύθερα… Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά τρίτων (δάνεια, εφορίες, διατροφές, χρηματοδοτήσεις), όπου οι μέρες που προηγήθηκαν ίσως να μη σου έδωσαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσες ή να ζορίστηκες, γιατί άλλα περίμενες και άλλα σου προκύπταν σαν αποτέλεσμα! Τώρα, κάτι φαίνεται να λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στην τσέπη σου, να υπάρξει μια οικονομική υποστήριξη απέναντί σου, ή να πάρεις κάποια χρήματα που περίμενες, που διευκολύνουν ιδιαίτερα την καθημερινότητά σου.
 
Η ερωτική σου ζωή κινείται σε ένα έντονο σκηνικό μιας ερωτικής διάθεσης, που έλκει εμπειρίες με έντονα σεξουαλικό χαρακτήρα, ικανοποιώντας πλήρως το παιχνίδι των… αισθήσεων! Ναι, είναι μια έντονα ερωτική περίοδος, που σε κάνει να χάνεσαι σ’ εκείνες της εμπειρίες, που σκοπό έχουν να απογειώσουν την λίμπιντό σου! Καθόλου άσχημο το σενάριο…
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα, ενεργοποιώντας πλήρως τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών, των σχεδίων και γενικότερα των προσωπικών σου ζητημάτων, δημιουργώντας εξελίξεις, που διευκολύνουν τις υποθέσεις σου και δημιουργούν ένα ευνοϊκό σκηνικό στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και κάποιες συγκρούσεις με τα πρόσωπα, που νιώθεις πως δεν είναι κοντά σου όταν τα χρειάζεσαι!
 
Πάντως με τον Κριό το παιχνίδι έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα. Με τον Αιγόκερω ή τον Ταύρο, η έλξη μεταξύ σας είναι… αναμφισβήτητη! Ποιο πρόσωπο δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που η περίοδος αυτή σε βρίσκει αρκετά φορτισμένο, ιδιαίτερα με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις, που μπορεί να σε κάνουν να δεις την πραγματικότητα με άλλα μάτια! Ένα οικογενειακό ζήτημα, που διατάραξε τις ισορροπίες σου, φαίνεται να αποκαθίσταται γαληνεύοντας την ψυχή σου, αλλά και τις σχέσεις σου. Ταυτόχρονα, κάποια οικονομικά θέματα, που διεκδικείς το διάστημα αυτό ή ενεργοποιούνται με έναν απρόσμενο τρόπο, φαίνεται να σου δίνουν μια σημαντική ανάσα, που μπορεί να μην περίμενες, όμως είναι αυτή που χρειαζόσουν!
 
Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου με ευχάριστες στιγμές, αλλά και νέες γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, προσφέροντας μια σημαντική ανανέωση στην ψυχολογία σου, αλλά πολύ περισσότερο στο συναίσθημά σου, καθώς οι νέες σχέσεις που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, έχουν πολύ μεγάλη ένταση!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα έχει ένα πολύ ευνοϊκό χρώμα για εσένα και έρχεται να σε βοηθήσει στα επεκτατικά σχέδιά σου, να διευρύνει τους ορίζοντές σου και να σου προσφέρει ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Επίσης, σου προσφέρει την ανανέωση που χρειάζεσαι στις σχέσεις σου γενικότερα! Μάθε τι αλλάζει στα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του εκρηκτικού Μαρτίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2015 15:08:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι