Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου

Είναι πολλές οι σειρήνες που θα τραγουδήσουν το τραγούδι τους την εβδομάδα αυτή στ’ αυτιά σου! Με κείνο το μαγικό, ξεχωριστό τρόπο που έχουν, θα θελήσουν να σε παρασύρουν σε δαιδαλώδεις διαδρομές, άγνωστες… Θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά, που σε τρώνε εδώ και καιρό, αλλά δεν κατάφερες ποτέ ούτε να τα βγάλεις προς τα έξω, ούτε να τα εκτονώσεις… Όλα αυτά που σου δημιουργούν την ανάγκη μιας φυγής απ’ όλους και όλα!
Sponsored Links

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Τώρα, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται τη Δευτέρα, θα σου δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτή τη φυγή και να δραπετεύσεις! Το ερώτημα είναι πού θα πας… Γιατί δεν είναι μια φυγή προγραμματισμένη, είναι μια δραπέτευση χωρίς στόχο, χωρίς σκοπό, και εσύ έτοιμος να παρασυρθείς από οτιδήποτε δείχνει να σε ευχαριστεί και να σου δημιουργεί ευφορία, έστω και προσωρινή!
 
Συχνά, το σεξ γίνεται το όχημα αυτής της φυγής, μια και μπορεί να αφεθείς σε εκείνες τις καταστάσεις, που σε κάνουν να φεύγεις από την πραγματικότητα και να ταξιδεύεις στον κόσμο των αισθήσεων ή των… παραισθήσεων! Τη διαφορά βεβαίως, θα την καταλάβεις πολύ αργότερα. Οι σειρήνες πάντως θα έχουν επιτελέσει το έργο τους και το σκοπό τους!

Ήλιος και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό την Τρίτη και παράλληλα η νέα Σελήνη, που κορυφώνεται την Τετάρτη στο ίδιο ζώδιο, ανοίγει ένα νέο κύκλο στις σχέσεις και στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους εμάς: Πως για να κατακτήσεις την ευτυχία, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να την προσφέρεις εσύ στους άλλους!
 
Είναι από τους πιο σημαντικούς νόμους της ευτυχίας… Η προσφορά, που πηγάζει κατευθείαν από την καρδιά, χωρίς ιδιοτέλειες, χωρίς συμφέροντα, χωρίς δεύτερες σκέψεις…
 
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, είναι αυτή η στιγμή στην ζωή του ανθρώπου, που αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να ζήσει μόνος του, χρειάζεται την έγκριση και την αποδοχή των άλλων! Μόνο μέσα απ’ τη συνύπαρξή του με τους άλλους είναι ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος, κι αυτό πρέπει να κατακτήσει. Δύσκολη διαδικασία, ίσως από τις δυσκολότερες για τον καθένα μας στη ζωή αυτή…
 
Κι όμως, είναι τόσο απλή… Αρκεί να ψάξεις μέσα σου και να αναζητήσεις την κρυμμένη σου αλήθεια, αυτήν που αποφεύγεις να κοιτάξεις κατάματα καιρό τώρα… Τι ακριβώς θέλεις; Αυτό που χρειάζεσαι, πρόσφερέ το εσύ πρώτος απλόχερα στους γύρω σου, χωρίς μιζέριες, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προβληματισμούς… Χωρίς όλα αυτά τα συναισθήματα, που σε κρατούν μακριά από την ευτυχία!
 
Ίσως τελικά η λύση της να βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, αλλά μέχρι τώρα να μην έχουμε καταφέρει να την δούμε, να την εντοπίσουμε…

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, που κορυφώνεται την Πέμπτη, είναι μια όψη ελπίδας… Αυτής που περίμενες να σε βγάλει από την γκρίζα καθημερινότητα και να σου ανοίξει ένα παράθυρο στο φως! Που θα φωτίσει με τις ευεργετικές του ακτίνες κάθε πτυχή της ύπαρξης σου! Που θα σε αγκαλιάσει και θα σε οδηγήσει σε νέες λεωφόρους ευκαιριών και θα σου δώσει ό,τι και αν έχεις επιθυμήσει…
 
Δες εκεί, μακριά, στο βάθος του ορίζοντα, εκείνο το φως που τρεμοπαίζει… Είναι το όνειρό σου, σε περιμένει, αρκεί να το πιστέψεις!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας νέος, αισιόδοξος κύκλος, με πολλές παγίδες!
Είναι πολλοί οι λόγοι που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις το διάστημα που ακολουθεί, και θα επαναφέρουν εκείνη την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, που θα σε οδηγήσει σε πιο φωτεινές, πιο αισιόδοξες διαδρομές και θα σου δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί ή που έχεις σχεδιάσει. Όμως, πρέπει να προσέξεις κάτι σημαντικό: τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα! Γιατί αν διατηρήσεις μία στενή και μίζερη οπτική, το σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτείς… Το μήνυμα που σου στέλνει ο κύκλος αυτός, είναι της διεύρυνσης, της επέκτασης και της χαράς. Ωστόσο, πρέπει να επιτρέψεις να εισβάλουν μέσα σου και να μην αφήσεις εκείνες τις περίεργες σκέψεις της άρνησης ή της απογοήτευσης να σε κατακλύζουν και να μη σου επιτρέπουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αναλαμβάνοντας τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα οδηγήσουν στο δρόμο που εσύ επιλέγεις ή επιθυμείς. Έχε υπόψιν σου ότι θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σε αποπροσανατολίσουν, θα σε κάνουν να χάσεις τον αρχικό σου στόχο και να νιώσεις ότι κολυμπας σε μια θάλασσα, όπου δεν βλέπεις πουθενά στεριά… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το κλίμα όχι μόνο μπορεί να μην σε ενθαρρύνει, αλλά να δημιουργήσει και συναισθήματα απογοήτευσης, που ενδεχομένως να σε σπρώξουν σε μια αναζήτηση έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια που μέχρι τώρα είχες. Κι εκεί μπορεί να μπερδευτείς, να χαθείς σε ένα κόσμο που δεν γνωρίζεις και που δεν είναι και σίγουρο ότι θέλεις να τον μάθεις… Μην βλέπεις μόνο αυτό που νοιώθεις τώρα… Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στο τι επιλέγεις να κάνεις, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο οι πειρασμοί γύρω σου να είναι πάρα πολλοί και ιδιαίτερα ελκυστικοί, αλλά μην ξεχνάς πως δεν μπορούν να σου εγγυηθούν τίποτα… Μόνο πως θα είσαι υπεύθυνος για τις συνέπειες!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό ο κύκλος που ανοίγει τώρα μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά από αυτά που είχες ονειρευτεί και που λαχταρούσες να ζήσεις! Με τον Τοξότη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ασαφές και μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις, που δεν τις περιμένεις. Μεγάλη προσοχή με τον Ιχθύ· είναι παραπλανητικός απέναντι σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σου σε πρώτο πλάνο!
Ο κύκλος αυτός έρχεται να δώσει νέα πνοή στο όνειρό σου, στην ελπίδα σου, στη διάθεσή σου, και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου. Σου δίνεται η δυνατότητα, είτε να ξαναπιάσεις τα πράγματα από την αρχή και να επαναπροσδιορίσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, βάζοντάς τες σε μια νέα βάση που σου ταιριάζει περισσότερο, είτε να εμπλουτίσεις τον κύκλο των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή. Βεβαίως, επειδή εσύ θα δώσεις το χρώμα που θέλεις στις εξελίξεις, είναι πολύ σημαντικό να κινηθείς με βάση τη δική σου αλήθεια, τα δικά σου θέλω, μέσα από μια διευρυμένη οπτική γωνία, η οποία δεν θα στηρίζεται μόνο στο τι σου προσφέρουν οι άλλοι, αλλά και το τι μπορεί να κάνεις εσύ γι’ αυτούς! Μην ξεχνάς ότι συχνά μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός από τους γύρω σου και είναι πιθανό τώρα να υπάρξουν καταστάσεις (ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία σου ή τις επαφές σου και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς τα ''θέλω σου''), οι οποίες να είναι πιο έντονες, πιο απαιτητικές, και να οξύνουν το πνεύμα στις σχέσεις σου, ανεβάζοντας τους τόνους και δημιουργώντας ένα κλίμα όχι εύκολο στην διαχείρισή του! Άλλωστε, γενικότερα υπάρχει ασάφεια ως προς τις επιλογές και το τι ζητάτε ο ένας από το άλλον! Χρειάζεται προσοχή, γιατί τις ευκαιρίες βελτίωσης σε όλους τους τομείς θα τις έχεις… Το ζήτημα είναι το πώς θα τις εκμεταλλευτείς! Η ανάγκη για ώριμη σκέψη είναι επιβεβλημένη! Μην βιαστείς για τίποτα… Σκέψου πρώτα!
 
ΥΓ. Με έναν άλλο Ζυγό μπορεί να λειτουργήσετε πολύ αρμονικά, με τον Τοξότη χάνεις το μέτρο και την επαφή, και περνάτε σε έναν δύσκολο κύκλο διεκδικήσεων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επέκταση παντού!
Η ψυχή σου διψάει να ζήσει καινούργια πράγματα, να ανοίξει καινούργιους κοινωνικούς κύκλους, να διαμορφώσει καινούργια δεδομένα στην προσωπική σου ζωή! Τώρα, όλα αυτά θα έχεις τη δυνατότητα να τα υλοποιήσεις και να δημιουργήσεις τις συνθήκες που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά, να νιώσεις χαρούμενος και να επεκτείνεις προς κάθε κατεύθυνση που σε ενδιαφέρει τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου. Άκρως επεκτατική η περίοδος που ανοίγεται για εσένα, σου δίνει τη δυνατότητα πολλών επιλογών, ανάλογα προς τα πού θέλεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Και δεν αποκλείεται να σου δώσει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, που ίσως δεν κατάφερες να κάνεις μέχρι τώρα. Από την άλλη μεριά, θα υπάρξουν καταστάσεις που φαίνεται να σε προβληματίζουν αρκετά, μια και η επικοινωνία σου συχνά γίνεται αόριστη, χαοτική. Θα νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου έτσι όπως θέλεις. Ίσως ακόμα και με κάποια φιλικά σου πρόσωπα να προκύψουν καταστάσεις όχι ευχάριστες, που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα περίεργο στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία σου… Δεν αποκλείεται επίσης, με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο να ξεπεραστούν εκείνες οι λεπτές διαχωριστικές γραμμές, που ξεχωρίζουν τα όρια της φιλίας από την προσωπική σχέση, και να ενδώσεις σε μια περιπέτεια, που δεν είναι σίγουρο ότι ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλεις. Είναι περισσότερο το παιχνίδι της στιγμής που σε παρακινεί ή και το παιχνίδι των αισθήσεων που σε διεγείρει… Είπαμε, είναι κύκλος με πολλές εμπειρίες… Και θα τις ζήσεις όλες!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα φαίνεται να κυλούν τόσο αρμονικά, που δεν θα πιστεύεις ότι το ζεις αυτό! Προσοχή με τον Τοξότη, αλλά και με τον Ιχθύ, γιατί μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις εκτός ορίου και εκτός ελέγχου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις, αλλά και η οικογένεια, στο… μικροσκόπιο!
Είναι ένας κύκλος που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάποιες βαθιά κρυμμένες αλήθειες σου, μια και έρχεται να ανακινήσει μια σειρά γεγονότων και εξελίξεων που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και το μόνιμο σύντροφό σου. Ίσως ακόμα να δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς σε σχέση τόσο με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, όσο και με εκείνα τα περίεργα συναισθήματα, που μπορεί να δημιουργούνται τώρα, τα πολύ βαθιά, που δεν σε αφήνουν να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις από τον εαυτό σου, αλλά και από τον άλλο. Και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθεί ένα κλίμα εντάσεων, διαφωνιών ή και διαπληκτισμών με το ταίρι σου, μια και η διάθεσή σου δεν βοηθάει στην εξισορρόπηση των καταστάσεων. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ενδεχομένως να υπάρξουν οι εξωτερικοί παράγοντες (όπως για παράδειγμα ένα τρίτο πρόσωπο), που θα μεγαλώσουν τα εσωτερικά σου διλήμματα, αλλά και την ερωτική σου διάθεση… Ίσως υπάρξει και μια ιστορία ''ερωτικού παιχνιδιού'' μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, που θα ξεσηκώσει τα συναισθήματα σου σε… άγριο χορό! Γεγονός είναι πως η περίοδος που ακολουθεί, δεν φαίνεται να σε διευκολύνει σε ό,τι αφορά την ηρεμία σου, αλλά και την ηρεμία των σχέσεων σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος! Άλλωστε, τα προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, δεν δημιουργούνται αυτή τη στιγμή. Προϋπήρχαν και προφανώς εσύ δεν ήσουν σε θέση να αντιληφθείς το μέγεθος και τη διάστασή τους… Πολύ πιθανόν επίσης, και ο σύντροφός σου να εκδηλώσει με το δικό του τρόπο κάποια παράπονα ή κάποιες ανησυχίες απέναντί σου κι αυτό να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα στη σχέση σας, όπου τώρα φαίνεται πως οι ισορροπίες είναι δύσκολο να επιτευχθούν… Όπως και να έχει, οι ειλικρινείς και ξεκάθαρες κουβέντες, δίνουν πάντα τη λύση!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το κλίμα μεταξύ σας φαίνεται να είναι έκρυθμο και πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτηθούν εντάσεις, φαινομενικά χωρίς λόγο, αλλά στην ουσία υπάρχουν θέματα ανοικτά, που καραδοκούν… Με τον Τοξότη, αλλά και με τον Ιχθύ, παρασύρεσαι σε καταστάσεις εκτός ελέγχου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην ανησυχείς, δουλεύουν άλλοι για σένα!
Το μεγαλύτερο ρόλο στον κύκλο αυτόν, αναλαμβάνει το παρασκήνιο, που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις της επόμενης περιόδου, οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι εύκολες! Θα είναι αυτές όμως που θα ξεκαθαρίσουν ένα τοπίο ασαφές, που υπάρχει μέχρι τώρα στη ζωή σου και που για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να το ξεκαθαρίσεις. Αν είσαι σε μια φάση της ζωής σου, ιδιαίτερα της ερωτικής, που νιώθεις ότι βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς, τα γεγονότα της περιόδου θα διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα, για να δεις με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ενδεχομένως, αν έχεις μια σχέση στη ζωή σου που κινείται παρασκηνιακά, το διάστημα αυτό το κλίμα στο μεταξύ σας να έχει ένα πιο δύσκολο χρώμα ή ακόμα και τα συναισθήματα που γεννιούνται να είναι πιο έντονα… Ίσως να νιώσεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τίποτα απ’ όλα όσα συμβαίνουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου… Διόλου απίθανο επίσης το σενάριο μιας μυστικής ή παράνομης σχέσης να σου χτυπήσει την πόρτα, δημιουργώντας πολλά διλήμματα και μεγάλη συναισθηματική ένταση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τη ροή των εξελίξεων… Και μπορεί να σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων γενικά στις σχέσεις σου, ή μια τάση επιβολής πάνω στον άλλον, όμως τώρα, επειδή ακριβώς δεν είναι εύκολη η αντιμετώπιση των γεγονότων, καλό είναι να αποφύγεις τέτοιου είδους κινήσεις ή διαθέσεις, γιατί μάλλον θα σε οδηγήσουν σε καταστάσεις αδιέξοδες και μη διαχειρίσιμες! Έτσι κι αλλιώς, το κοσμικό σχέδιο θα σε οδηγήσει ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι… Οπότε απόφυγε να τις απόλυτες και ακραίες συμπεριφορές (που συνηθίζεις) και επίτρεψε στις εξελίξεις να σου δείξουν το δρόμο… Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να πας εκεί που θέλεις: Στον προορισμό σου!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ αλλά και τον Τοξότη, υπάρχει ένα κλίμα μεγάλης ασάφειας και καλό είναι να προσέξεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς! Με τον Ζυγό το παρασκήνιο έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική ένταση και ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΙΧΘΕΙΣ
Συναισθηματικές εμπλοκές, με απρόβλεπτες εξελίξεις!
Είναι πολύ έντονη η συναισθηματική σου κατάσταση στον κύκλο αυτό! Οι μηχανισμοί των εξελίξεων κινούνται μέσα από τη δική σου στάση, τη δική σου συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα και τα πράγματα. Άλλωστε, η ερωτική ένταση είναι αδιαμφισβήτητη και έλκει συγκεκριμένες καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τελείως την αίσθηση του μέτρου, του ορίου, του τόπου και του χρόνου… Εύκολα θα παραδοθείς σε κείνο το παιχνίδι των αισθήσεων, που έχει την ικανότητα να σε ταξιδεύει… Όμως, από την άλλη μεριά δεν σου δίνει καμία εγγύηση ούτε για τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις, ούτε και για το αν θα φτάσεις κάπου συγκεκριμένα… Αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ενδεχομένως να υπάρξουν πειρασμοί (ίσως και με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο), που θα σου γεννήσουν πολλά διλήμματα και μεγάλη συναισθηματική αναταραχή! Θα θελήσεις να τους ακολουθήσεις, όποιο τίμημα κι αν χρειαστεί να πληρώσεις… Αλλά και γενικότερα, τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής και οι σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς, φαίνεται να κινούνται σε ένα περίεργο κλίμα, που δεν σου είναι εύκολο ούτε να το καταλάβεις ούτε να το διαχειριστείς… Βεβαίως, παίζει ρόλο και η δική σου συμπεριφορά απέναντι σε όλα αυτά, που κι αυτή με τη σειρά της φαίνεται πως δεν διευκολύνει τις καταστάσεις… Καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αποφύγεις την όποια εμπλοκή με πρόσωπα ή γεγονότα, τα οποία μέσα σου δεν τα εγκρίνεις για κάποιο λόγο… Εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή… αυτή ξέρει καλύτερα!
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και οι εμπειρίες που ζεις μαζί του, σε κάνουν να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά… Με τον Ζυγό, ο έρωτας αποκτά πολύ αισθησιακό χρώμα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων!
Έχεις πολλά να σκεφτείς και ακόμα περισσότερα να κάνεις ή να αντιμετωπίσεις, μια και ο κύκλος που ανοίγει τώρα, θα σε φέρει αντιμέτωπο με όλα αυτά που μέχρι τώρα έκανες ότι δεν βλέπεις… Μάλλον φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, τουλάχιστον όσο μπορείς ή όσο σου επιτρέπεται, γιατί οι καταστάσεις που ανοίγονται μπροστά σου, πιθανόν να φέρνουν και την… σκόνη πολλών χρόνων ή έστω του προηγούμενου διαστήματος! Πρόσωπα, καταστάσεις, συμπεριφορές, βγαίνουν όλα μαζί στο προσκήνιο και σε καλούν να πάρεις θέση. Και βεβαίως, ό,τι μπορεί να έχεις καταπιέσει, επιθυμίες, συναισθήματα που δεν εξέφρασες όταν έπρεπε, τώρα βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια, ζητώντας εκτόνωση! Οι σχέσεις σου περνούν από… εξετάσεις, για να αποδείξουν το κατά πόσο τα πρόσωπα που είχες μέχρι τώρα στην ζωή σου, είναι ικανά να σε συνοδέψουν και παρακάτω… Μην νομίζεις πως είναι εύκολο να αποφασίσεις, γιατί η συναισθηματική σου κατάσταση μοιάζει να κινείται σε ένα ομιχλώδες τοπίο, που δεν μπορείς να δεις τίποτα μπροστά σου, μόνο να νοιώσεις… Όμως, ούτε και τα συναισθήματά σου μπορείς να εμπιστευτείς τώρα, γιατί η έντασή τους κινείται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αυτής του έρωτα, που με κάποιο τρόπο κυριαρχεί ολοκληρωτικά στο μυαλό σου, στις αισθήσεις σου και στο κορμί σου… Αφήνεσαι να σε ταξιδέψει, χωρίς να ξέρεις τι να περιμένεις, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις το πού πας με το πρόσωπο αυτό και για πόσο καιρό… Αλλά και γενικότερα, οι καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, δεν σου δίνουν την δυνατότητα του ελέγχου και της κατανόησης… Δύσκολος κύκλος, μα απαραίτητος για να καταλάβεις τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου… Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε τις παλιές εκκρεμότητες, για να δώσουμε χώρο στο καινούργιο!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ μεταξύ σας και η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί την περίοδο αυτή! Με τον Τοξότη, αλλά και τον Ιχθύ, παρασύρεσαι σε ένα ωκεανό συναισθημάτων, που δεν μπορείς να ελέγξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Ερωτικό… κομφούζιο!
Από τη μια νοιώθεις πιο ανάλαφρος, πιο ευδιάθετος και έτοιμος να μπεις στο παιχνίδι και να αναλάβεις πλήρη δράση… Αυτή σου η διάθεση έλκει τα πρόσωπα, τα γεγονότα, τις καταστάσεις, προκειμένου να λειτουργήσουν πολύ επιβοηθητικά σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, ενώ παράλληλα ανοίγει ένα πολύ όμορφο παράθυρο στην κοινωνική σου ζωή, που ανανεώνεται και ανανεώνει και την ψυχολογία σου… Όμως, στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα παρουσιάζουν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα… Αν ανήκεις στους Λέοντες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η παρουσία ενός τρίτου προσώπου, που θα αναστατώσει για τα καλά την καθημερινότητά σου, αλλά και το μυαλό σου! Και να λειτουργήσει σαν μαγνήτης, που σε τραβά προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις… Παραδίνεσαι σε ένα ''παιχνίδι'' που σε ξεπερνάει, μια και δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς λογικά, ούτε να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια τάξη! Πάντα ο έρωτα μας ξεπερνά, μόνο που εδώ είναι κάτι πιο… απροσδιόριστο: Είναι η ανάγκη σου για ζωή, για εκτόνωση όλων εκείνων των συναισθημάτων, που μπορεί να καταπίεσες εδώ και καιρό μέσα σου… Είναι μια ερωτική δίνη, που σε τραβά χωρίς να μπορείς να προβάλεις καμία αντίσταση! Ακόμα κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, πάλι το ''παιχνίδι'' έχει πολύ μεγάλο ποσοστό ασάφειας και ίσως αυτό να σε εξιτάρει ακόμα περισσότερο! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, ούτε και να προβάλεις μεγάλες αντιστάσεις… Παρασύρεσαι σε μια ιστορία με άγνωστη διαδρομή και άγνωστες συνέπειες…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, η χημεία σας είναι εξαιρετική και σας οδηγεί σε πολύ χαρούμενες διαδρομές… Με τον Τοξότη, αλλά και με τον Ιχθύ, το πράγμα γίνεται πολύ περίπλοκο, χαοτικό, μα άκρως διεγερτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περιπέτεια με καλεί ή εγώ την προκαλώ;
Ένας άνεμος ανανέωσης έρχεται να φυσήξει πάνω από την ζωή σου, την καθημερινότητά σου, και να σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σου, στα όνειρά σου, στους ανθρώπους που αγαπάς! Βελτιώνεται το κλίμα με τα φιλικά σου πρόσωπα, που τώρα στέκονται κοντά σου και δηλώνουν την παρουσία και την αγάπη τους, ενώ παράλληλα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, για να επικοινωνήσεις στους γύρω σου πιο εύκολα πράγματα, ιδέες, σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, αλλά και να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα τα προωθήσουν. Όμως, από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως το κλίμα γύρω σου, στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και στην ερωτική σου ζωή, κινείται σε ένα πολύ μπερδεμένο και ασαφές κλίμα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες που έχουν μια μόνιμη σχέση στην ζωή τους, η περίοδος αυτή έχει μια πλήρη έλλειψη επικοινωνίας και ισορροπιών… Μπορεί ο σύντροφός σου να βγάζει μια έντονη δυσαρέσκεια απέναντι σου, παράπονα ή σύγχυση, που να μην σου επιτρέπει να τον καταλάβεις και να επικοινωνήσεις μαζί του, και όλο αυτό να είναι ένα γερό τεστ για τις αντοχές σου και στα νεύρα σου… Ίσως ακόμα να προκύψει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, που θα εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σου, και δεν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς όλο αυτό, με αποτέλεσμα να θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα και να μπεις σε μια περιπέτεια, που κανείς δεν ξέρει πού θα σε βγάλει! Έχει ένα μεγάλο βαθμό… επικινδυνότητας η περίοδος αυτή, μια και μπορεί πολύ εύκολα να σε βγάλει εκτός μέτρου και εκτός ορίων… Άλλωστε, η φύση σου είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και το άγνωστο! Ωστόσο, πάντα υπάρχει και ένα τίμημα… Θυμήσου το αυτό!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό μπορείς να ζήσεις πανέμορφες στιγμές, που θα χρωματίσουν πολύ ευχάριστα την καθημερινότητά σου και την ζωή σου… Προσοχή με τον Ιχθύ, είναι πολύ βαθιά τα νερά που ταξιδεύει και σε παρασύρει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το παιχνίδι των αισθήσεων ή των… παραισθήσεων;
Γεγονός είναι πως η περίοδος αυτή με τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την σιγουριά και την ηρεμία, που επιθυμείς να έχεις συνήθως. Ανοίγει έναν νέο, πιεστικό κύκλο στην καθημερινότητά σου και σε βάζει στο… τρέξιμο, προκειμένου να τα προλάβεις όλα! Και πολύ πιθανόν να υπάρξουν και ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σου, που και αυτά θα λειτουργήσουν ενισχυτικά στις πιέσεις της εποχής… Ή μπορεί να προκύψουν και οικονομικά ζητήματα που δεν περίμενες ή δεν είχες αξιολογήσει σωστά, τα οποία θα ανατρέψουν το πρόγραμμα και την ψυχολογία σου, μια και δεν είναι από τις εύκολες περιπτώσεις που έχεις να διαχειριστείς! Ωστόσο, η δική σου διάθεση είναι διαφορετική και βεβαίως, έντονα ερωτική! Αυτή η διάθεση θα σε κάνει να αναζητήσεις τις εμπειρίες εκείνες, που νοιώθεις την ανάγκη να βιώσεις… Θα ακολουθήσεις τον δρόμο των αισθήσεών σου και θα ζήσεις εκείνες τις ερωτικές εμπειρίες με κάποιο πρόσωπο, που δεν θα σου εγγυηθούν κανένα μέλλον ή προορισμό, όμως θα απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός ή κτητικός σε σχέση με το πρόσωπο αυτό, και να μην μπορέσεις να ελέγξεις αυτό που νοιώθεις… Όμως, όταν ''παίζεις'' τέτοια παιχνίδια όλα είναι αναμενόμενα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό υπάρχει αρκετή ένταση και διαφωνίες στο μεταξύ σας… Με τον Τοξότη, αλλά και τον Ιχθύ, κανείς δεν μπορεί να σου πει πού θα καταλήξει το παιχνίδι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παιχνίδι με κλειστά χαρτιά!
Νοιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις πράγματα, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδια σου, σε αυτά που θέλεις να πετύχεις… Παράλληλα, νοιώθεις φορτισμένος ψυχολογικά και αυτό μπορεί να σε κάνει να θέλεις να εκτονωθείς με διάφορους τρόπους… Ένας από αυτούς είναι η… κατανάλωση, που τώρα σε κάνει συχνά να λειτουργείς αλόγιστα με τα χρήματα σου. Ωστόσο, καλό είναι να φροντίσεις να είσαι φειδωλός με τα έξοδά σου, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να πέσεις σε παγίδες, που λίγο παρακάτω να μετανιώσεις… Καθώς επίσης, προσεκτικός πρέπει να είσαι και με τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν, προσφέροντας οικονομικές προτάσεις, που ενδεχομένως να έχουν και ενδιαφέρον. Όμως, η περίοδος δεν σε ευνοεί στο να αποδεχτείς τέτοιου τύπου θέματα, τουλάχιστον όχι πριν τα αναλύσεις διεξοδικά και σιγουρευτείς απόλυτα για αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν. Αλλιώς, ο κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος, είναι υπαρκτός! Επίσης, στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, όχι όμως με ξεκάθαρο και εμφανή τρόπο, αλλά μέσα σε ένα περίεργο κλίμα, που δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις τις προθέσεις που έχει απέναντι σου… Αυτό θα σε προβληματίσει, μια και το συναίσθημά σου είναι έντονο για το πρόσωπο αυτό… Ίσως και κάποιες νέες γνωριμίες, που ενδεχομένως να μην πληρούν τα… στάνταρ σου, να προκαλέσουν ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι… Αν ανήκεις στους Παρθένους, που έχουν μια μόνιμη σχέση στην ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως το κλίμα με τον σύντροφό σου σε προβληματίζει, μια και συχνά μπορεί να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς… Ίσως το μεταξύ σας να σκεπάζεται από ένα πέπλο ασάφειας ή και μυστικών του ενός προς τον άλλον, που δεν σας επιτρέπει μια ξεκάθαρη συζήτηση… Χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς… Οι συζητήσεις πάντως, στην παρούσα φάση δεν θα βοηθήσουν!
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη το κλίμα μπορεί να γίνει έκρυθμο στο μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ, και οι δύο κρατάτε κλεισμένα τα χαρτιά σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Και ο… επαναπροσδιορισμός, θέλει τον χρόνο του!
Είναι μια εποχή έντονων ανακατατάξεων, από αυτές που θα σε βάλουν στην διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που πίστευες για τα πρόσωπα, που αποτελούν τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Και συχνά θα είσαι εσύ αυτός που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς των εξελίξεων, μια και θα νοιώθεις πως κάτι δεν σου πάει καλά… Μέσα σου, η εσωτερική σου φωνή σε προειδοποιεί, αλλά παράλληλα σου δημιουργεί και μια αναστάτωση, που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις… Αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το διάστημα αυτό μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ''περίεργες'' συμπεριφορές του συντρόφου σου, και να νοιώσεις πως κάτι προσπαθεί να σου κρύψει. Αυτό θα δημιουργήσει και μια αμηχανία στη σχέση σας, αφού το παιχνίδι των μυστικών δεν σου είναι εύκολο και ενεργοποιεί την ανασφάλειά σου… Καλό είναι να αποφύγεις την… κατά μέτωπο επίθεση και να αφήσεις τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις… Έτσι κι αλλιώς, ό,τι και αν πεις, ό,τι και αν κάνεις, δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη, τουλάχιστον τώρα, που το κλίμα δεν σε βοηθάει… Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό, εσύ να είσαι αυτός που κινείται παρασκηνιακά και ένα έρωτας μυστικός ή παράνομος να είναι μέρος του παιχνιδιού της περιόδου… Ενδεχομένως αυτός ο έρωτας να σου δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα, που θα επηρεάσουν και την συμπεριφορά σου μέσα στην καθημερινότητα. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις ή το να εμπιστευτείς λόγια και καταστάσεις, που δεν έχουν ξεκάθαρο χρώμα… Έτσι κι αλλιώς, όπως και να κινηθείς, δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό υπάρχει πολλή ένταση στο μεταξύ σας και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για λύσετε ό,τι σας προβληματίζει… Μην εμπιστευτείς απόλυτα τον Τοξότη ή τον Ιχθύ, ακόμα και αν το συναίσθημά σου γι’ αυτούς είναι έντονο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2014 21:01:00