blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Αυγούστου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Αυγούστου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 24 ως 30 Αυγούστου 2015

Η εβδομάδα αυτή κινείται κάτω από την ενέργεια της Πανσελήνου στους Ιχθείς, μιας Πανσελήνου που σου υπενθυμίζει πως η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν αυτό δεν είναι άλλη από την αγάπη! Το φεγγάρι των Ιχθύων είναι η σύνδεσή σου με τον κόσμο του άυλου, της ενέργειας που δεν μπορείς να αντιληφθείς με τις αισθήσεις σου, μα μπορείς να την νοιώσεις μέσα σου ή να την εισπράξεις από τους γύρω σου… απ’ αυτούς που αγαπάς! Άκρως συναισθηματικός ο κύκλος αυτός του φεγγαριού, βγάζει από μέσα σου τις καλύτερές σου ποιότητες, αυτές της αγάπης, της ευαισθησίας, της συμπόνιας, της υποστήριξης χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία, χωρίς δεύτερες σκέψεις, που πηγάζουν μόνο από την ανάγκη σου να αγαπάς και να αγαπιέσαι!
 
Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, μια και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στα μονοπάτια που πλάθει ο νους, αυτά των επιθυμιών και των προσδοκιών, που ντύνεις με τα δικά σου χρώματα και ποτέ ή τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθούν έτσι όπως τα έχεις φανταστεί και θα σε απογοητεύσουν…
 
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ακολουθήσεις στην εσωτερική σου φωνή, τον οδηγό που πάντα έχεις μέσα σου, γιατί αυτός θα σε κατευθύνει σωστά… Υπάκουσε σε αυτά που σου λέει κι ακολούθησε τους δρόμους που σε οδηγεί, ακόμα και αν δεν είναι σύμφωνα με τα πιστεύω ή τις επιθυμίες σου! Να θυμάσαι πως ολόκληρη η γνώση του σύμπαντος είναι μέσα μας, εμείς πρέπει να φτιάξουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε να την αντιληφθούμε!

Ερμής στον Ζυγό

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού την Πέμπτη φέρνει μια πιο ρομαντική αύρα στην ενέργειά του επόμενου διαστήματος, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τις σχέσεις, το συναίσθημα και τη διατήρηση των ισορροπιών.

Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Όμως η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει άλλο ένα σημαντικό γεγονός, που κάποιους θα τους εκτινάξει κυριολεκτικά στα ύψη! Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία που κορυφώνεται επίσης την ημέρα της Πέμπτης και συνοδεύει την Πανσέληνο του μήνα, είναι μια πάρα πολύ σημαντική χρονική στιγμή, ιδιαίτερα για τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των πρώτων ημερών. Είναι η στιγμή που τους ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, μέσα από το οποίο μπορεί να ξεπηδήσουν όλα εκείνα τα όνειρα που έχει έρθει η στιγμή τους να υλοποιηθούν!
 
Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη που ταξιδεύει μέσα στις ενέργειες αυτού του κύκλου, μπλέκει τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν ξανά, για να γράψουν μια νέα σελίδα στο μεταξύ τους, πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη… Και να δώσουν στη σχέση τους την ποιότητα και την υπόσταση που πρέπει να έχει!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή να πάρεις αγκαλιά το όνειρό σου, να το… κανακέψεις, να το φροντίσεις και να το δεις να γίνεται πραγματικότητα! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή, σου ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και βοηθά να ανακαλύψεις… κρυμμένους θησαυρούς που θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία! Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου ίσως να μην είναι ορατές με την πρώτη ματιά, ίσως να χρειάζεται να κινήσεις εσύ τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλεις και τότε ως διά μαγείας θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται και να σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, από εκεί που δεν το περιμένεις! Μπορεί να είναι η μαγική στιγμή που σου αλλάζει τη ζωή, ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών… Και ξέρεις, μπορείς να ζητήσεις ό,τι έχεις βαθιά φυλαγμένο στην καρδιά σου, το συμπάν πάντα σε ακούει!
 
Η Πανσέληνος του μήνα, ανοίγει και αυτή με τη σειρά της το κουτί με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες… Όλα δημιουργούν δυνατά συναισθήματα στην ψυχή σου και είναι αυτά που ενδεχομένως μπορεί να σε απογοητεύσουν, αν δεν στηριχτείς σε ρεαλιστικές ή πρακτικές μεθόδους και συνταγές… Ίσως η απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο ή τον ερωτικό σύντροφό να σου χτυπήσει την πόρτα, μα να θυμάσαι πως οι άνθρωποι έχουν τις καλές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές τους, και τους αγαπάμε όπως και να έχει…
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε στενή σχέση με τον Άρη στον κύκλο αυτόν, θα επαναφέρει αφενός οικογενειακά θέματα του παρελθόντος προκειμένου να επανεξεταστούν, αφετέρου κανονίζει την συνάντηση με ένα πρόσωπο που πάντα κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά!
 
Με τον Παρθένο μπορεί να περάσετε τη σχέση σας σε επόμενη φάση, πιο ουσιαστική και ίσως πιο επίσημη! Με τον Λέοντα το παρελθόν ξυπνά ξανά!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η δική σου στιγμή, αυτή που μπορεί να περιμένεις χρόνια… Το όνειρο που τροφοδοτεί την ψυχή σου, είναι πολύ πιθανόν να το δεις να στέκεται μπροστά σου ολοζώντανό, είτε αυτό αφορά επαγγελματικά ζητήματα, είτε τον έρωτα που περιμένεις να σε επισκεφθεί (ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών)! Τώρα καλείσαι να αρπάξεις την ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σου, να την επεκτείνεις, να τη φέρεις στα δικά σου μέτρα και να ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο την επιθυμία σου… Είναι μια μοναδική στιγμή στην ζωή σου, απόλαυσέ την ως το τέλος, το αξίζεις!
 
Η Πανσέληνος του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Ίσως τώρα αντιληφθείς πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζες και πως οι προθέσεις δεν είναι πάντα τόσο ανιδιοτελής απέναντί σου… Ή απλά αυτό να νομίζεις, παρόλο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά μόνο με τις δικές σου επιθυμίες. Όμως, οι άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν αυτό που περιμένεις και εδώ εμφανίζεται η απογοήτευση! Είναι πολύ σημαντικό τώρα να μείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου, χωρίς προσμονές, χωρίς ελπίδα, με πίστη μόνον στην εσωτερική σου φωνή και στη διαίσθησή σου. Μόνο αυτή μπορεί να σε βγάλει από την όποια δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά σου!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις καινούργιες σελίδες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, να επαναδιαπραγματευθείς παλαιότερες προτάσεις ή να έχεις επιτυχείς εμπορικές συναλλαγές, αν ασχολείσαι με κάτι τέτοιο! Ανανεώνει σημαντικά τα δεδομένα της οικονομικής ζωής και σου προσφέρει ευκαιρίες ρυθμίσεων και τακτοποιήσεων.
 
Με τον Αιγόκερω έχεις πάρα πολλά να μοιραστείς και ακόμα περισσότερα να νιώσεις! Με τον Λέοντα μια σχέση από το παρελθόν που φαίνεται να έχει μυστικό χαρακτήρα, ανανεώνεται…
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να επιτέλους να χαμογελάσεις και να υποδεχτείς τα δώρα που σου στέλνει το σύμπαν! Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις: μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία, την έναρξη μιας δουλειάς που ενδεχομένως έχεις ξεκινήσει να δρομολογείς, μια σημαντική υποστήριξη από ένα εξέχον πρόσωπο που σε υποστηρίξει, έναν πολύ μεγάλο έρωτα, μια ανάπτυξη που σχετίζεται με το εξωτερικό ή ακόμα και ένα ταξίδι μακρινό. Αυτά είναι κάποια από τα σενάρια που ενδεχομένως να γράφονται το διάστημα αυτό στη ζωή σου, ιδιαίτερα εσένα των πρώτων ημερών!
 
Η Πανσέληνος του μήνα σου εφιστά την προσοχή στην επικοινωνία σου, μια και ό,τι μαθαίνεις τώρα δεν είναι απόλυτα αληθινά ή ακριβή… Καλό είναι να αποφύγεις οριστικές δεσμεύσεις ή υπογραφές, γιατί είναι πολύ πιθανό κάτι που ενδεχομένως να σου ξεφύγει, να είναι και αυτό που θα κάνει τη διαφορά ή θα σου δημιουργήσει μπέρδεμα! Και επειδή είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις όλο το διάστημα που ακολουθεί, φρόντισε να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που λες, αλλά και να απαιτείς το ίδιο και από τους άλλους, προς… αποφυγήν παρεξηγήσεων!
 
Η ερωτική σου ζωή έχει πολύ έντονες ενεργειακές δονήσεις, καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν προκαλεί δυνατά συναισθήματα και σου χαρίζει στιγμές έντονου πάθους.
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και σου ανοίγει την πόρτα σε καινούργιες δραστηριότητες ή νέα ενδιαφέροντα.
 
Με το Λέοντα υπάρχει πολύ μεγάλη ερωτική ένταση, ενώ με τον Παρθένο κάτι φαίνεται να εξελίσσεται και είναι πιθανό η σχέση μεταξύ σας να πάρει έναν πιο ουσιαστικό και ίσως πιο επίσημο χαρακτήρα.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σίγουρο είναι πως ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου, το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό σε βοηθά να το διαχειρίζεσαι και να το ξεπερνάς με μεγαλύτερη ευκολία, αφού νιώθεις μέσα σου πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, κανένα όριο σε αυτά που θέλεις να κάνεις! Η ψυχολογία σου ανεβαίνει, ανανεώνεται, γίνεσαι πιο ευχάριστος, πιο αισιόδοξος κι έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά, όπως κι αν το εννοείς εσύ αυτό! Η καλή επικοινωνία και οι ευχάριστες συναναστροφές συντελούν σε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό κάποια μικρά ταξιδάκια να σου δώσουν μια ψυχική ανάταση! Και φυσικά, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά, καθώς νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονο ενδιαφέρον και ευχάριστες εξελίξεις!
 
Ωστόσο, η Πανσέληνος του μήνα που εστιάζει στον τομέα των επαγγελματικών σου, σου εφιστά την προσοχή, μια και συχνά τα πράγματα συχνά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται… Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα δύσκολο σκηνικό στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι ενδεχομένως άλλα να κανονίζεις, άλλα να συμφωνείς και άλλα να γίνονται… Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και παρασκηνιακές κινήσεις στο χώρο της δουλειάς σου, που θα βάλουν εμπόδια στις όποιες προσπάθειες ή φιλοδοξίες σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός στο ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι και ποια όχι, γιατί το κλίμα της ασάφειας που επικρατεί, δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά τις προθέσεις των άλλων, αλλά ούτε και να αξιολογήσεις σωστά όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου.
 
Από την άλλη μεριά, ο τομέας της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας ευνοείται ιδιαίτερα (περισσότερο για εσένα των πρώτων ημερών). Επίσης, αν έχεις κατά νου την έναρξη μιας δουλειάς που θα έχει σαν έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τη βάλεις σε εφαρμογή, μια και θα υπάρξουν αρκετές συγκυρίες που μπορεί να σε βοηθήσουν επί της ουσίας στην υλοποίησή της!
 
ΥΓ. Το παρελθόν επιστρέφει με εντυπωσιακό τρόπο. Τώρα μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις με ένα πρόσωπο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Η επιστροφή του ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
 
Για τον Λέοντα υπάρχει πάντα μια πόρτα ανοιχτή στην καρδιά σου! Περισσότερη προσοχή με τον Ιχθύ, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται…
 
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, ο οποίος διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία σου… Τώρα μπορείς να εκφράζεις πολύ καλύτερα όλα αυτά που σκέπτεσαι, που επιδιώκεις και που θέλεις να προωθήσεις στους γύρω σου, σε ένα πολύ καλύτερο και πιο ουσιαστικό κλίμα, με νέες προοπτικές! Υπάρχει ένα άνοιγμα στα ενδιαφέροντά σου, στον κύκλο σου, στα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, και που εμπλουτίζουν με πολύ θετικό τρόπο την ψυχολογία σου και τις σχέσεις σου, δημιουργώντας ένα κλίμα θετικής ενέργειας και ευεξίας… Δεν αποκλείεται να καταφέρεις και κάποια ταξιδάκια, που έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα, τη δική της πινελιά, στην καθημερινότητά σου…
 
Η Πανσέληνος του μήνα, βεβαίως, πολλαπλασιάζει τις υποχρεώσεις σου και σε αναγκάζει να τρέξεις περισσότερο. Αρκετές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο, τις οποίες καλείσαι να επιλύσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό και στον εργασιακό χώρο να υπάρξουν αρκετά θέματα που θα σε προβληματίσουν. Άλλωστε, η επικοινωνία σου την περίοδο αυτή γίνεται ιδιαίτερα ασαφής και δεν διευκολύνει τις σχέσεις η τις υποθέσεις σου… Να θυμάσαι όμως πως ό,τι και αν συμβαίνει, εσύ έχεις μια σημαντική προστασία… Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία σου δίνει την δυνατότητα μυστικών επαφών και διαπραγματεύσεων ή της οργάνωσης με μυστικό τρόπο των σχεδίων σου, γεγονός που πραγματικά μπορεί να σου δώσει λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν! Δεν αποκλείεται επίσης ένα παρασκήνιο που οργανώνεται στον εργασιακό σου χώρο, να έχει ιδιαίτερα καλές προθέσεις απέναντί σου και να σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης!
 
ΥΓ. Στον κύκλο αυτόν έντονες θα είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε ανάδρομη πορεία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επαναφέρεις στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν, με την οποία σίγουρα έχεις πολλά ακόμα να ανταλλάξεις και να εξελίξεις!
 
Με τον Λέοντα σας δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να έρθετε πιο κοντά, αλλά να αποκαταστήσετε και τα κακώς κείμενα, που μπορεί να σας απομάκρυναν!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως έχει έρθει η ώρα να στραφείς σε νέα δεδομένα, νέα ενδιαφέροντα και καινούργιες δραστηριότητες! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, σου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο αφενός διευρύνεται η επικοινωνία και οι σχέσεις σου, αφετέρου σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς και με καινούρια ενδιαφέροντα, με καινούργιες δημιουργικές δραστηριότητες, ενδεχομένως και πιο πνευματικού χαρακτήρα! Νοιώθεις μέσα σου την ανάγκη μιας αλλαγής, μιας διεύρυνσης, μιας επέκτασης ή της αναζήτησης νέων εμπειριών, κι αυτό σε οδηγεί να ψάξεις τι είναι αυτό που μπορεί να γεμίζει την ψυχή σου περισσότερο. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και κάποια ταξίδια, που θα σου προσφέρουν αυτές τις νέες εμπειρίες που αναζητάς!
 
Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στα οικονομικά και στις συναλλαγές σου, αποφεύγοντας την όποια οριστική δέσμευση ή υπογραφή συμβολαίων… Δεν αποκλείεται ωστόσο (και περισσότερο για σένα των πρώτων ημερών) να έχεις μια πολύ σημαντική εξέλιξη, μια ευκαιρία οικονομικής αναβάθμισης ή στήριξης, που όχι μόνο σε διευκολύνει, αλλά σου ανοίγει καινούργιες προοπτικές!
 
ΥΓ. Φυσικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται και στην ερωτική σου ζωή που την περίοδο αυτή γίνεται πιο έντονη… Μην αναρωτιέσαι πώς, ίσως ήδη να βρίσκεσαι σε μια φάση που επανεξετάζεις μια σχέση σου από το παρελθόν… Και βεβαίως, είναι μια περίοδος που ζεις έντονα, που η επιθυμία σου γίνεται πολύ δυνατή και σε κάνει να διεκδικείς πιο έντονα οτιδήποτε θέλεις να έχεις στη ζωή σου! Να θυμάσαι όμως πως δεν είναι εποχή για να πάρεις αποφάσεις, μπορείς όμως να ζήσεις έντονα και με πάθος!
 
Με τον Λέοντα, τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει…
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον κύκλο αυτόν της Πανσελήνου ενεργοποιείται έντονα το συναίσθημά σου, οι επιθυμίες σου, οι προσδοκίες σου, τα όνειρά σου! Κι εδώ χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πολύ εύκολο να απογοητευτείς, αν δεν στηρίζεσαι σε ρεαλιστικούς στόχους! Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή πρωταγωνιστούν, αφού νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς, να ανταλλάξεις, να συνυπάρξεις, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο θα ζήσεις έναν έρωτα με πολλή ένταση και μεγάλες δόσεις συναισθήματος! Ίσως να νιώσεις πως όλα κινούνται σε ένα ονειρικό κλίμα και αυτό να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, το όριο, για να ζήσεις μια ιστορία ερωτικού… παραληρήματος! Μην παρασυρθείς από οτιδήποτε μοιάζει ονειρικό ή ιδανικό, ζήσε τη στιγμή, μα μην επενδύσεις σε αυτήν, γιατί οι προσδοκίες μπορεί να σε απογοητεύσουν!
 
Για σένα των πρώτων ημερών, ο κύκλος αυτός μπορεί να σου φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις, με μια ευκαιρία που μπορεί να σχετίζεται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου! Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να βάλεις τις βάσεις, να διεκδικήσεις, να διαπραγματευτείς και τελικά να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο σου…
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στον οικογενειακό τομέα, στις σχέσεις, στα θέματα που ενδεχομένως σε απασχολούν, διευκολύνοντας πάρα πολύ την επικοινωνία και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να μιλήσεις επί της ουσίας για ό,τι σε απασχολεί και να βρεις ενδεχομένως τις λύσεις του. Μια οικονομική πρόταση ή διαπραγμάτευση από το παρελθόν επανέρχεται, προκειμένου να επανεξεταστεί με νέους όρους και νέα δεδομένα.
 
Με τον Ιχθύ πάντα η ένωσή σας έχει ονειρικό χαρακτήρα… Με τον Παρθένο οι συζητήσεις που κάνεις τώρα, μπορεί να έχουν πολύ θετικό αποτέλεσμα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ναι, μπορεί να είναι μια μαγική Πανσέληνος, τα πάντα όμως εξαρτώνται από το πώς εσύ τα βλέπεις! Η ερωτική σου ζωή μοιάζει σαν να βγήκε από ένα παραμύθι, αφού αγγίζει κατευθείαν εκείνες τις πολύ ευαίσθητες χορδές του συναισθήματός σου και σε κάνει να νιώθεις πως όλα γύρω σου είναι ιδανικά! Είναι μια πολύ ιδιαίτερη εποχή, ό,τι συμβαίνει τώρα δεν είναι απλό… Όμως χρειάζεται να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα σου και γύρω σου, και να μην δημιουργείς προσδοκίες, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι και παρακάτω τα πράγματα θα είναι ακριβώς έτσι όπως τα βλέπεις τώρα. Όπως και να έχει, όμως, υπάρχει ένα περιβάλλον στοργής αγάπης, έρωτα κι αισθησιασμού, που αγγίζει τα πιο βαθιά σου συναισθήματα! Ωστόσο, απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο την περίοδο αυτή, καθώς επίσης και την όποια επένδυση σε τυχερά παιχνίδια. Οι οικονομικές προτάσεις πρέπει να εξετάζονται λεπτομερώς, γιατί ίσως να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις.
 
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και είτε σε βοηθά να ολοκληρώσεις ένα σχέδιό σου ή μια ιδέα σου, είτε σου δίνει μια νέα προοπτική, μια καινούργια ευκαιρία στα επαγγελματικά σου! Πολύ πιθανόν ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει ουσιαστικά να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου και να τα υλοποιήσεις, ενώ μπορεί να προκύψει και μια σημαντική εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Είναι μια εποχή που επανεξετάζεις επαγγελματικά ζητήματα… Επανέρχονται παλαιότερες προτάσεις για συνεργασίες, με καινούρια δεδομένα και φυσικά προς όφελός σου. Φυσικά, και στην ερωτική σου ζωή αναθεωρείς πρόσωπα από το παρελθόν! Οι εξελίξεις είναι πολλές και έντονες!
 
Με τον Λέοντα ο κύκλος δεν έχει ακόμη κλείσει… Με τον Παρθένο οι εξελίξεις στο μεταξύ σας έχουν εξαιρετικά θετικό χαρακτήρα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του κύκλου, μια και η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο σου επιτρέπει να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να νιώσεις πολύ πιο έντονα την αίσθηση πως ανήκεις κάπου… Ο κύκλος αυτός της Πανσελήνου, τροφοδοτεί την ψυχή σου με πολύ δυνατά, έντονα συναισθήματα, αλλά και με την σιγουριά πως έχεις με κάποιον να τα μοιραστείς! Ωστόσο, ίσως να νιώσεις ιδιαίτερα ευάλωτος απέναντι στους άλλους κι εδώ χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες, γιατί πάντα η αντίθεση του Ηλίου με τη Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει ένα χάσμα στις σχέσεις σου και να βγάλεις παράπονα, κριτική, αντιδράσεις, που δεν θα βοηθήσουν ή δεν θα εξελίξουν αυτό που ζεις…
 
Ωστόσο, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία απέναντί σου (και περισσότερο για εσένα των πρώτων ημερών) ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιριών. Πολύ πιθανόν μια νέα πρόταση συνεργασίας ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία να σου χτυπήσει την πόρτα και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος να τη δεις και να την αξιοποιήσεις! Και φυσικά, μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη σε μια σχέση σου, που παίρνει μια πιο επίσημη η πιο σταθερή θέση στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες μπαίνουν στο παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σου δίνει τη δυνατότητα μιας καλύτερης διαπραγμάτευσης σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα τρίτων, όπως διατροφές, εφορίες, δάνεια, που τώρα μπορείς να διαχειριστείς με μια μεγαλύτερη ευκολία και να βρεις τις λύσεις που ενδεχομένως αναζητάς!
 
Το παιχνίδι με τον Παρθένο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον! Αλλά και με τον Καρκίνο πάντα το συναίσθημα είναι αυτό που σας ενώνει και σας ταξιδεύει!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έντονες αναθεωρήσεις, δυνατές καταστάσεις, εξελίξεις που μπορεί να μην είναι εύκολες, όμως έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, κρύβει αυτός ο κύκλος του φεγγαριού! Είναι μια σημαντική εποχή, που καλείσαι να ξαναδείς με νέα οπτική τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου και την επέκτασή τους, αλλά και να επαναπροσδιορίσεις την εξέλιξή τους! Βεβαίως, οι περισσότερες αναθεωρήσεις συμβαίνουν στον τομέα της ερωτικής σου ζωής και ίσως αυτό να είναι το πιο δύσκολο. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία σου! Πολύ πιθανόν ό,τι ζεις τώρα να είναι η εξέλιξη μιας σχέσης που υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου, αλλά τώρα επανέρχεται, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις αν τελικά θα συμπορευτείς μαζί της και παρακάτω ή όχι…
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες εμπλοκές και διλήμματα, αφού δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση, που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά τι συμβαίνει γύρω σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μην πάρεις αποφάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα είναι οι σωστές! Επίσης, φροντίστε να είσαι προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και στον εργασιακό χώρο, μια και είναι πιθανό να υπάρχει κι εκεί αρκετό παρασκήνιο, που δεν διευκολύνει τη δουλειά σου και τις εξελίξεις της. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία για σένα των πρώτων ημερών, πολύ πιθανόν να σου φέρει μια επέκταση ή μια σημαντική ανανέωση στα δεδομένα της εργασιακής σου ζωής, όπως μια πρόταση για συνεργασία ή μια αναβάθμιση στη δουλειά σου!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή απέναντί σου διευκολύνει πάρα πολύ τις συζητήσεις σου, που τώρα γίνονται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο παρελθόν.
 
Με τον Λέοντα έχεις πολλά να συζητήσεις και πάρα πολλά να εξελίξεις στο διάστημα που ακολουθεί, ενώ με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ έντονο συναίσθημα!
 
ΛΕΩΝ
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εξελίξεις! Με Άρη και Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι πως έχει πολλά να κάνεις και ακόμη περισσότερα να περιμένεις! Σε πλήρη αναθεώρηση τα σχέδιά σου, οι ιδέες σου, οι επαφές σου, οι συζητήσεις σου, που παίρνουν μια άλλη τροπή από αυτήν που μπορεί να έχεις προγραμματίσει και που σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για σένα! Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ερωτική σου ζωή, αφού εδώ πέφτει το μεγαλύτερο βάρος των αποφάσεων, αλλά και των εξελίξεων που δρομολογούνται, προκειμένου να αποφασίσεις πως ακριβώς θέλεις να κινηθείς, τι θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και τι θα αφήσεις πίσω σου για να απελευθερωθείς απ’ ό,τι νιώθεις να σε δεσμεύει και να σε πιέζει.
 
Η Πανσέληνος δημιουργεί έντονη συναισθηματική αναστάτωση, μια και νοιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις πολύ πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός απέναντί του. Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες στην φάση αυτήν είναι εύκολο να ανατραπούν… Πρόσεξε επίσης πολύ τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους. Καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσουν να υλοποιηθούν! Επίσης, καλό είναι στη φάση αυτή να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ούτε στη μια περίπτωση αλλά ούτε και στην άλλη ότι θα μπορέσουν να επιστραφούν!
 
Άλλωστε, και η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου… Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ευκολία οικονομικά ανοίγματα, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία ξαφνική εισροή χρημάτων, που θα σου δώσει μια σημαντική ανάσα!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό έρχεται να διευκολύνει πολύ σημαντικά την καθημερινότητά σου και να σου προσφέρει τη δυνατότητα πολύ εποικοδομητικών συζητήσεων, νέων γνωριμιών, κοινωνικής ζωής, αλλά και κάποια σύντομα ταξιδάκια με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα! Την περίοδο αυτή μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, ενώ γενικότερα εντείνονται οι καθημερινοί σου ρυθμοί, οι δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου.
 
Με τον Κριό έχεις πολλά να ανταλλάξεις και να συζητήσεις σε μια νέα βάση! Αλλά και με τον Ζυγό το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις διαφορετικά… σε βάζει σε έναν κόσμο νέο εμπειριών, απολαύσεων και ομορφιάς! Με Άρη και Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι σίγουρο πως οι εμπειρίες σου έχουν κάτι καινούργιο να σου προσφέρουν, κάτι ξεχωριστό, πολύ ιδιαίτερο, που σε πολλές περιπτώσεις σε κάνει να ξαναβλέπεις καταστάσεις ή πρόσωπα του παρελθόντος μέσα από μια νέα οπτική και να συντονίζεσαι στη νέα συχνότητα μαζί τους… Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ταξίδια, μέσα από τα οποία μπορείς με κάθε τρόπο να ωφεληθείς. Όμως, οι εξελίξεις αφορούν κυρίως την ερωτική σου ζωή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να ξαναέρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο μέχρι τώρα δεν κατάφερες να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου μαζί του.
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα κλίμα ασυνεννοησίας, παραπόνων, αντιδράσεων, που δεν βοηθούν τις εξελίξεις ή τις σχέσεις σου! Επίσης, είναι πιθανό κάποια επαγγελματικά ζητήματα να σε προβληματίσουν, με αναβολές ή ματαιώσεις σε θέματα που ήδη έχουν δρομολογηθεί! Ωστόσο, η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία (ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών) έχει να σου προσφέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις. Σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια φιλοδοξία σου, ένα όνειρο σου, τη δυνατότητα μιας νέας δουλειάς, μιας καινούργιας επαγγελματικής πρότασης ή και μιας επέκτασης στην ήδη υπάρχουσα με πολύ θετικά αποτελέσματα! Όπως και να έχει, είναι μια εποχή που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τις βάσεις των εξελίξεων στη δουλειά σου. Είναι σημαντικό να διακρίνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ακόμα και αν δεν είναι άμεσα ορατές, για να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό ενισχύει τις σχέσεις σου, αλλά και τις συναλλαγές σου! Τώρα πραγματικά μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, καθώς επίσης να κάνεις και νέες γνωριμίες, με πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να… μείνουν! Το σημαντικό εδώ είναι η ανταλλαγή και ο Ερμής την διευκολύνει πάρα πολύ!
 
Με το Λέοντα τα συναισθήματα βρίσκονται στο κόκκινο και η χαρά που δίνει ο ένας τον άλλον πολύ μεγάλη! Με τον Παρθένο οι συζητήσεις που μπορεί να έχεις τώρα, ενδεχομένως να έχουν πάρα πολύ καλή κατάληξη. Προσοχή με τον Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις την όποια δέσμευση μαζί του.
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2015 14:43:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι