blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 26
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 24 ως 30 Νοεμβρίου

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Η ποιότητα της ζωής σου εξαρτάται από την ποιότητα των σκέψεών σου. (Βούδας)
 
Γεγονός είναι πως το μυαλό έχει την τάση να στρέφεται πάντα σε.. νοητικούς λαβύρινθους και να χάνεται μέσα στις ατελείωτες διαδρομές των αρνητικών σκέψεων, που σε ακινητοποιούν και σπέρνουν το φόβο, την ανασφάλεια, την ανεπάρκεια… Αρνητικές σκέψεις, που θα σε κάνουν να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου, κλείνοντας το δρόμο σε όποια ευτυχισμένη στιγμή και μεγαλώνοντας την μοναξιά σου! Και όλος αυτός ο μηχανισμός κινητοποιείται μόνο από το μυαλό σου!
 
Σε ένα από τα πιο σημαντικά πειράματα που έγιναν, διαπιστώθηκε η επιρροή της πρόθεσης και της ενέργειας επάνω στην κρυσταλλική δομή του νερού! Ο Δρ. Μασάρο Εμότο ξεκίνησε να πειραματίζεται με τους κρυστάλλους του νερού και τους ήχους. Παρατήρησε πως η μοριακή δομή του νερού άλλαζε! Όταν υπήρχε κλασσική μουσική αποκτούσε ένα πολύ όμορφο σχήμα και όταν πάλι υπήρχε μουσική χέβι-μέταλ, η δομή του νερού άλλαζε, παρουσιάζοντας ένα ακαθόριστο και περίεργο σχήμα, ίσως και άσχημο!
 
Συνεχίζοντας το πείραμά του, πήρε δοχεία με νερό και κόλλησε επάνω τους ετικέτες με τις λέξεις, όπως ''αγάπη'', ''εκτίμηση'', ''ευχαριστώ'', ''θα σε σκοτώσω'', ''σε μισώ''. Το αποτέλεσμα που παρατήρησε είναι πως και πάλι η μοριακή δομή του νερού διαμορφωνόταν ανάλογα με τις λέξεις… Στις όμορφες παρουσίαζε μια υπέροχη εικόνα στη σύνθεσή του, ενώ στις άσχημες οι λέξεις ανταποκρινόταν με μία άσχημη εικόνα! Φωτογράφισε λοιπόν το αποτέλεσμα και μας το παρουσίασε, δίνοντάς μας μια σαφή ένδειξη για το πόσο η σκέψη και η πρόθεση, οι λέξεις, τα συναισθήματα, επηρεάζουν το υγρό στοιχείο
 
Αναλογιστείτε λοιπόν, πως το γεγονός ότι αποτελούμαστε κατά 70 % από νερό, μας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους στην διαμόρφωση της ψυχολογίας μας, μόνο από την ποιότητα των σκέψεων μας! Είναι γεγονός πως αυτά που νοιώθουμε, επηρεάζουν άμεσα ολόκληρη την ύπαρξή μας, το σώμα μας, αλλά και την υγεία μας!

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη, μια από τις κυρίαρχες όψεις της εβδομάδας, ομολογουμένως δεν διευκολύνει ούτε την ροή της σκέψης ούτε και τις συμπεριφορές, που γίνονται απόλυτες, σκληρές. Ο λόγος αποκτά και αυτός με τη σειρά του μια αιχμηρή τάση και πολύ εύκολα μπορεί να ''πονέσει'', να πληγώσει και να απομακρύνει πρόσωπα, μια και η επικοινωνία είναι αυτή που κατά κύριο λόγο ''πλήττεται'' με την όψη αυτή.
 
Όμως, εσύ ξέρεις… Και πριν επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από εκείνες τις συναισθηματικές εξάρσεις και τις δύσκολες σκέψεις, είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσεις και να αποτρέψεις την όποια αρνητική εκδήλωση. Και βεβαίως, να μην ανταποκρίνεσαι ανάλογες προκλητικές συμπεριφορές από τους άλλους, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αυτόν τον αρνητισμό, που όχι μόνο δεν σε βοηθά, αλλά σε σπρώχνει ακόμα πιο κάτω…

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την ημέρα της Πέμπτης, φέρνει μια ανανέωση στην ψυχολογία σου, στις αισθήσεις σου! Ενεργοποιεί εκείνα τα ξαφνικά περιστατικά, τις ξαφνικές συναντήσεις, τις απρόσμενες εξελίξεις, που προς στιγμήν τουλάχιστον, θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την ψυχή σου και θα σου χαρίσουν μια σημαντική ανάταση…
 
Ο έρωτας τώρα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές, ενώνει με έναν αναπάντεχο τρόπο τα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν! Έντονος, ορμητικός, γεμάτος πάθος και συναισθήματα, έρχεται να ταράξει για τα καλά τη συναισθηματική ζωή και, ενδεχομένως, να την απογειώσει!
 
Όμως, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, συμβουλεύει να κρατήσουμε τις αποστάσεις! Μια και… Ποσειδώνας είν’ αυτός και απλώνει τα πέπλα του, δημιουργώντας μια απατηλή αίσθηση στην ατμόσφαιρα, που κάνει τα πάντα γύρω σου να φαίνεται ξεχωριστά, σχεδόν… ιδανικά! Όμως, είναι η δική σου διάθεση που θέλει να τα δει έτσι και πρέπει να προσέξεις… Γιατί πολύ εύκολα στο παραμύθι αυτό η… άμαξα θα ξαναγίνει κολοκύθα και το πριγκιπόπουλο ένας απλός άνθρωπος, με τις αδυναμίες του και τα λάθη του!

Ερμής στον Τοξότη

Ωστόσο, οι ενέργειες φαίνεται πως ξεμπλοκάρουν, μια και η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την ημέρα της Παρασκευής, έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τρόπο όχι μόνο που επικοινωνούμε, αλλά και που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα… Ο Ερμής έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο αντίληψης, αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας. Κι εδώ ανοίγει την πόρτα σε καινούργιες ιδέες, αλλά και στην αισιοδοξία… Και πιάνουμε το νήμα από την αρχή!
 
Γιατί όλα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, για να ανοίξουν καινούργιοι… Και ο Νοέμβρης ρίχνει αυλαία, δίνοντας μια πολύ καλή ''πάσα'' στον Δεκέμβριο, για να ξεκινήσουμε από εκεί που μας άφησε: Από το φως!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Ακόμη κι αν υπάρξουν δυσκολίες, μπορείς να κερδίσεις!
Την εβδομάδα αυτή νιώθεις ότι βρίσκεσαι μπροστά σε εμπόδια, που δε σου επιτρέπουν να προωθήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, τα σχέδιά σου, τα όνειρά σου… Ίσως για κάποιο λόγο να αναβληθούν, να ματαιωθούν ή ακόμα να εμφανιστούν πρόσωπα, που αντιτίθενται σε ό,τι έτσι μπορεί να θέλεις να πετύχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, πριν βιαστείς να απογοητευτείς, αναρωτήσου μήπως είναι και η δική σου συμπεριφορά ή η στάση, που μπλοκάρει τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Γιατί, μπορεί το μυαλό σου να κινείται σε δύσκολες συναισθηματικά διαδρομές και να σε φορτώνει με συναισθήματα, που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις έτσι όπως θα ήθελες. Και βεβαίως, επηρεάζει και την ερωτική σου ζωή, μια και η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα στη σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολλές φορές και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Φτάνει μια κουβέντα, για να πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ σας, που εύκολα μπορούν να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Ωστόσο, αν κινηθείς αποφεύγοντας κάθε αρνητική σκέψη ή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που αγαπάς, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα δύσκολα! Βεβαίως, υπάρχει πάντα μία δεύτερη οπτική η οποία μιλάει για την δυνατότητα μιας σημαντικής συμφωνίας, συναλλαγής ή διαπραγμάτευσης την εβδομάδα αυτή. Μέσα από δύσκολες συνθήκες, ενδεχομένως να καταφέρεις μια μεγάλη νίκη!
 
Παράλληλα (και περισσότερο για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου) η εβδομάδα αυτή, μπορεί να δημιουργήσει ένα ομιχλώδες τοπίο στην καθημερινότητά σου και να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις, οι οποίες σε μπερδεύουν περισσότερο, καθώς δεν είναι εύκολη η διαχείρισή τους. Ίσως ακόμα να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα, με τα οποία συνυπάρχεις σε καθημερινή βάση μαζί τους, δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες, και να σε πιάσει ένα παράπονο, ενεργοποιώντας την ευαίσθητη πλευρά σου, που μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια μεγαλύτερη απομόνωση…
 
Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν λύσεις σε θέματα, που σου έχουν δημιουργήσει αρκετό πονοκέφαλο. Τα θέματα αυτά μπορεί να αφορούν σε εργασιακά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και γενικότερα προβλήματα, τα οποία έδειχναν αξεπέραστα, τώρα με ένα ξαφνικό και εντελώς ανέλπιστο τρόπο μπαίνουν στην θέση τους, ίσως και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εσύ κάτι! Είναι εκείνες οι περιπτώσεις, που ο από μηχανής θεός του σύμπαντος, έρχεται να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματά σου, χαρίζοντάς σου χαμόγελα αισιοδοξίας!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια περίοδος ανοιχτών ανταγωνισμών, μια και ο Άρης συνεχίζει να δείχνει τις διεκδικητικές του διαθέσεις απέναντί σου και σε φέρνει απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές, που ομολογουμένως έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Και μην ξεχνάς ότι οι αστρολόγοι του Myastro είναι εδώ για σένα 24 ώρες το 24ωρο. Μίλησε τώρα μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά!
Οι διαθέσεις σου συνεχίζουν να κινούνται σε πολύ έντονους ρυθμούς, επηρεάζοντας και τη συμπεριφορά σου, που πολλές φορές γίνεται απότομη, προκλητική και ίσως και εριστική απέναντι στα δικά σου πρόσωπα! Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε εντάσεις στις φιλικές σου σχέσεις ή και στην ερωτική σου ζωή, που ακόμα δυσκολεύεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες της. Οι απαιτήσεις σου από το σύντροφό σου ίσως δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν αφενός, αφετέρου είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και τώρα οδηγούν σε διαφωνίες και πιθανόν σε ρήξεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Γεγονός πάντως είναι πως η επικοινωνία σου πλήττεται και χρειάζεται πολύ μεγάλη αυτοσυγκράτηση, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις όποιες ισορροπίες.
 
Από την άλλη μεριά, την εβδομάδα αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις κάτι, το οποίο θεωρείς σημαντικό, ένα σχέδιό σου, μια επιθυμία σου, ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε αυτά που σχεδιάζεις, αλλά να σου δώσει και κάποια σημαντικά αποτελέσματα, ίσως και σε οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μία σημαντική επίτευξη των στόχων σου, ιδιαίτερα αν έχεις δουλέψει πολύ γι’ αυτήν! Στο προσκήνιο έρχονται οικονομικές διευθετήσεις ή και επαγγελματικές εξελίξεις. Όμως, εσύ του πρώτου δεκαημέρου είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις οτιδήποτε μπορεί να σου υπόσχεται ευκαιρίες, για τις οποίες όμως δεν έχεις επαρκή στοιχεία ή διαπιστευτήρια για να τις εμπιστευτείς. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές σου και στις δεσμεύσεις σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν διαψεύσεις και απώλειες…
 
Όμως μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικά οικονομικά ανοίγματα, τα οποία έρχονται να λειτουργήσουν άκρως επιβοηθητικά. Ίσως μία νέα πρόταση με πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, ίσως κάποια έξτρα χρήματα που ενδεχομένως δεν περίμενες, είναι σενάρια που αφορούν ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Ωστόσο χρειάζεται και εδώ να είσαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές σου, καθώς πάντα υπάρχει η τάση οτιδήποτε δείχνει ιδανικό, να μην είναι και έτσι…
 
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την ερωτική σου ζωή, αφού μια ξαφνική και απρόσμενη γνωριμία, που θα ανεβάσει την επιθυμία σου στα ύψη, είναι πολύ πιθανό να συμβεί την εβδομάδα αυτή. Ωστόσο, η διατήρηση κάποιων επιφυλάξεων, δεν έκανε ποτέ κακό!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα μιας σοβαρής ανακατάταξης στα οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως τώρα είναι η εποχή που θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου, αλλά θα σου δώσουν και μια σοβαρή προοπτική για παρακάτω… Διεκδίκησε! Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
 
Μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά!
Είναι πολύ πιθανή η ανάληψη σοβαρών ευθυνών την εβδομάδα αυτή. Ο κύκλος που ανοίγεται μπροστά σου μιλάει ακόμα και για το επισφράγισμα μιας σημαντικής συνεργασίας ή ακόμα και την πιο σοβαρή ενασχόλησή σου με κάποια θέματα, που ενδεχομένως έχουν και μια πιο πνευματική χροιά… Ωστόσο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κι εσύ να κληθείς να του συμπαρασταθείς. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει απέναντί σου από τη μεριά του μια συμπεριφορά πιο απόλυτη ή πιο απαιτητική, που θα προκαλέσει ένταση μεταξύ σας και θα διαμορφώσει ένα πιο δύσκολο σκηνικό στη σχέση την εβδομάδα αυτή.
 
Στην επαγγελματική σου ζωή, το κλίμα φαίνεται να κινείται σε ένα πιο χαοτικό σχήμα, που ομολογουμένως δεν διευκολύνει ούτε τις σχέσεις σου στο χώρο που κινείσαι, αλλά ούτε και την επικοινωνία σου. Δημιουργούνται αρκετά διλήμματα μέσα σου, σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς ή να χειριστείς τις καταστάσεις. Τώρα είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις, τα οποία ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσουν!
 
Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Ωστόσο θα υπάρξουν αρκετές εμπλοκές από τη δική σου μεριά, που δεν σου επιτρέπουν να πάρεις μια σαφή θέση απέναντι στο πρόσωπο αυτό (περισσότερο αφορά τις γυναίκες) ή να μην είσαι σίγουρος, για τα συναισθήματα που νιώθεις απέναντι στο πρόσωπο ή την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώνεται. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι εκείνοι οι λόγοι, που θα αναγκάσουν τη σχέση να κινηθεί σε παρασκηνιακό περιβάλλον, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου.
 
Ένα επόμενο σενάριο μιλά για πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές και αισιόδοξες, που αφορούν στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μπορεί μια νέα πρόταση συνεργασίας ή μία νέα εξέλιξη, να ενθαρρύνει πολύ την ψυχολογία σου και να διαμορφώσει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα στην καθημερινότητά σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο κοινωνικός περίγυρος είναι πιθανό να σου προσφέρει μια σημαντική γνωριμία με ένα πρόσωπο, που εγείρει έντονα συναισθήματα και διεκδικήσεις απέναντί σου, ανοίγοντας έναν ερωτικό κύκλο, γεμάτο πάθος και ένταση!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει η περίοδος αυτή, προσφέρεται για διεκδικήσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην επιτρέψεις αρνητικές σκέψεις ή αρνητικές συμπεριφορές να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου! Κράτα αποστάσεις από τον Παρθένο και μη δίνεις έδαφος για εντάσεις και τσακωμούς. Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Τα ξαφνικά, είναι πάντα τα καλύτερα!
Το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή σου μέσα από πρόσωπα ή καταστάσεις, διαμορφώνοντας ένα πιο δύσκολο σκηνικό την εβδομάδα αυτή, τόσο στην ψυχολογία σου, που ομολογουμένως φαίνεται να είναι αρκετά φορτισμένη, όσο και στις εξελίξεις, έτσι όπως διαμορφώνονται τόσο από εσένα, όσο και από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
 
Στον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό η σύγκρουση με ένα πρόσωπο ανώτερο από σένα να δημιουργήσει δυσκολίες, που ωστόσο ίσως έχεις ξαναβρεί μπροστά σου το προηγούμενο διάστημα. Τώρα ίσως είναι μία περίοδος, που καλείσαι να βάλεις τα όριά σου, για να προστατέψεις τη θέση σου και τον εαυτό σου. Ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε οικονομικά θέματα, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν μια αναστάτωση στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, που ομολογουμένως δεν είναι από τις πιο εύκολες, θα σε βοηθήσει όμως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, για να προχωρήσεις παρακάτω. Επίσης είναι πιθανό και το σενάριο να βρεθείς απέναντι σε παρασκηνιακές κινήσεις, συνεργατών, συναδέλφων ή ακόμα και προσώπων, με τα οποία έχεις μια σχέση ανταγωνιστική. Φαίνεται πως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν απέναντί σου δεν είναι τόσο ξεκάθαρος, λειτουργούν μάλλον… υπονομευτικά, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις κινήσεις σου, αλλά και ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι περισσότερο και ποια πρέπει να κρατήσεις σε απόσταση, ιδιαιτέρως εσύ που γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο.
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, το σενάριο μιας νέας γνωριμίας είναι υπαρκτό, ωστόσο αν κρατήσεις τις αποστάσεις σου, θα κατανοήσεις καλύτερα τόσο τις προθέσεις του απέναντί σου, όσο και τις δικές σου…
 
Σε πλεονεκτικότερη θέση εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, που μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές ευκαιρίες επαγγελματικού περιεχομένου, ξαφνικές προτάσεις ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς, που φαίνεται να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προοπτικές εξέλιξης… Αλλά και στα ζητήματα της ερωτικής σου ζωής, η ανανέωση που σου υπόσχεται η εβδομάδα αυτή, έχει εντυπωσιακό χαρακτήρα, είτε φέρνοντας στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο προκύπτει μία επανεκκίνηση μεταξύ σας, είτε με μια νέα γνωριμία, που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Χρειάζεται να δίνεις χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να σε ενθουσιάζει ή να σε ενθαρρύνει την εβδομάδα αυτή, ώστε να καταλάβεις αν οι προθέσεις του είναι ειλικρινής απέναντί σου. Ωστόσο, με τους Ιχθείς κράτα πάντα τις επιφυλάξεις σου, ενώ με τους Σκορπιούς πρόσεχε τις συγκρούσεις. Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Μίλησε τώρα μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Τα ξαφνικά είναι πάντα τα καλύτερα!
Καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στις αποφάσεις σου, αλλά και στα οικονομικά σου την εβδομάδα αυτή, καθώς μπορεί να βρεθείς μπροστά σε εκκρεμότητες από το παρελθόν σου, που θα λειτουργήσουν πιεστικά αναζητώντας λύσεις! Εκείνο που φαίνεται επίσης να διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εβδομάδα αυτή, είναι οι επικοινωνίες σου, που σου δίνουν τη δυνατότητα ενός ανοίγματος στις κατευθύνσεις που θέλεις. Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρξουν και υποστηρικτικές βοήθειες, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις και πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σου…
 
Όμως, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι σημαντικό να δίνεις χρόνο στις εξελίξεις που διαμορφώνονται τώρα, για να κατανοήσεις τόσο τις προθέσεις των ατόμων απέναντι σου, όσο και το κατά πόσο αληθινά μπορεί να είναι τα στοιχεία που σου δίνονται τώρα, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου θέματά που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Τις πιθανές προτάσεις ή τις υποσχέσεις που δέχεσαι τώρα, χρειάζεται να τις εξετάσεις διεξοδικά και να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος πριν καταλήξεις σε μια οριστική απόφαση, ιδιαίτερα αν αυτή σε δεσμεύει για το μέλλον.
 
Και βεβαίως, αντίστοιχες επιφυλάξεις κράτα και στην ερωτική σου ζωή και ιδιαίτερα στις νέες γνωριμίες, που δημιουργούν ένταση στο συναίσθημά σου! Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει σημαντικές εκπλήξεις, που θα ανανεώσουν το τοπίο της ζωής σου, και ιδιαίτερα της ερωτικής, αφού ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στο ερωτικό παιχνίδι, εγείρει πολύ δυνατά συναισθήματα…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια εβδομάδα κατά την οποία μπορείς να διεκδικήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν, καθώς και να προωθήσεις με πολύ καλό τρόπο τα ζητήματά σου. Τώρα, θα σε ακούσουν πολύ πιο εύκολα τα κατάλληλα πρόσωπα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην στηρίζεσαι σε κανέναν, παρά μόνο στις δικές σου δυνάμεις και στον εαυτό σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη σχέση σου με τον Ιχθύ, δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο στο μεταξύ σας. Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις με λεπτομέρειες τι πρόκειται να συμβεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Δυσκολίες, αλλά και ξαφνικές ανατροπές που σε ανανεώνουν!
Παρόλο που η εβδομάδα προσφέρεται για ένα ταξίδι στην ελευθερία, έχει επίσης και δυσκολίες, που πιθανότατα έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν! Σε φέρνουν αντιμέτωπο με γεγονότα και εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, πιθανόν με ένα πρόσωπο που ιεραρχικά είναι σε υψηλότερη θέση από εσένα και που στο παρελθόν έχουν υπάρξει διάφορες διαφωνίες. Φαίνεται πως για μια ακόμα φορά υπάρχει μια εμπλοκή στις σχέσεις σας, ίσως γιατί το άτομο αυτό συνηθίζει να δημιουργεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και τώρα για μια ακόμα φορά ζορίζει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου…
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θέματα, που θα δημιουργήσουν ένα δύσκολο σκηνικό με το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται να γίνεις εσύ πολύ απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο σου, εγείροντας τις αντίστοιχες αντιδράσεις από μεριάς του!
 
Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, πιθανόν η εβδομάδα αυτή να σε φέρει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου ή μια επιθυμία σου. Παράλληλα, έρχεται να δημιουργήσει ένα περίεργο σκηνικό στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν είναι εύκολη κι αυτό θα δημιουργήσει μία προσωρινή τουλάχιστον ψυχρότητα στο μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμα και με ασήμαντες αφορμές, που ωστόσο θα δημιουργήσουν μια απόσταση τις μέρες αυτές. Αλλά και τις νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, καλό είναι να μη βιαστείς να τις εμπιστευτείς, γιατί το κλίμα έχει αρκετή ασάφεια!
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να έχουν μία τελείως διαφορετική εικόνα. Είναι πολύ πιθανό μία νέα ερωτική γνωριμία να ξεσηκώνει και το μυαλό, τις αισθήσεις και την καρδιά σου, δημιουργώντας δυνατές συναισθηματικές αναταράξεις. Δεν αποκλείεται να είναι κι ένα πρόσωπο, το οποίο συναντάς μέσα στο φιλικό σου κύκλο και υπάρχει μεταξύ σας το ερωτικό παιχνίδι. Τώρα εκδηλώνεται, και μάλιστα με πολύ ξαφνικό τρόπο! Εκφράζεται πιο έντονα, σας φέρνει πιο κοντά και σας… απογειώνει!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια περίοδος, κατά την οποία χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ό,τι και αν συναντάς μπροστά σου, ακόμα και αν οι καταστάσεις δείχνουν να εξελίσσονται με ιδανικό τρόπο. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα, απόφυγε οικονομικές διεκδικήσεις και ανοίγματα, τα οποία εμπεριέχουν το οποιοδήποτε ρίσκο! Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
 
Δυσκολίες, αλλά με έναν άνεμο ανανέωσης που σε ξεσηκώνει!
Είναι έντονη η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει την εβδομάδα αυτή, τόσο στην ψυχή σου, όσο και στις εξελίξεις που προκύπτουν. Ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου, κάτι φαίνεται να μη σου βγαίνει έτσι όπως το έχεις προγραμματίσει. Μπορεί να αφορά σε οικονομικά ζητήματα, ίσως και παρελθοντικές οικονομικές κινήσεις ή εκκρεμότητες, που τώρα επανέρχονται προκειμένου να διευθετηθούν, ζορίζοντας αρκετά την καθημερινότητά σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, η επικοινωνία με το σύντροφό σου, όχι μόνο δεν διευκολύνεται, αλλά δημιουργεί και πολύ μεγάλα εμπόδια, που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις.
 
Εσύ του πρώτου δεκαημέρου, τις ημέρες αυτές είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ακούγοντας το ένστικτό σου, που θα φέρει εξελίξεις στα σχέδιά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, που φαίνεται πως σε μπερδεύει… Ίσως να νοιώθεις πως ο σύντροφός σου δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σου, ίσως κι εσύ να μην είσαι ξεκάθαρος στις προθέσεις σου. Μπορεί γενικά να υπάρχει αυτός ο φαύλος κύκλος των μυστικών ή ακόμα και του ψέματος, που δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις σου. Αλλά και οι νέες γνωριμίες, που έρχονται τώρα στη ζωή σου, καλύπτονται από το πέπλο της απροσδιοριστίας και δεν είναι εύκολο να καταλάβεις το πώς διαμορφώνεται το κλίμα μεταξύ σας, τουλάχιστον για την ώρα!
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια εποχή που σε ξεσηκώνει. Η ανάγκη σου για ελευθερία σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα, που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα δεν θα πέρναγαν από το μυαλό σου…
 
Είναι μια εποχή που προσφέρεται για κοινωνική ζωή, παρέες, εξόδους. Και βεβαίως κάπου εκεί, ένα πρόσωπο που έρχεται προς τη μεριά σου, φαίνεται να δημιουργεί πολύ δυνατές συγκινήσεις και προσφέρει μια σημαντική ανανέωση στο κλίμα της ερωτικής σου ζωής…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ακόμα κι αν ζορίζεσαι ή δυσκολεύεσαι την εβδομάδα αυτή, είναι η εποχή που μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές βοήθειες στο πλευρό σου, που σε ωθούν να πας παραπέρα και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις ή σου ανήκουν. Ένας Τοξότης μπορεί να σταθεί στο πλευρό σου και να σε βοηθήσει ποικιλοτρόπως, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην ερωτική… Τις σωστές απαντήσεις για το ερωτικό σου μέλλον τις έχουν οι αστρολόγοι του Myastro. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
 
Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο της ζωής σου!
Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα (και ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου) έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά, αφού ο Κρόνος και οι όψεις που σχηματίζει, δημιουργούν πολύ δυνατές αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή οι δυσκολίες συνεχίζονται. Τώρα η επικοινωνία δυσκολεύει περισσότερο μεταξύ σας. Μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά ζητήματα στην οικογένεια ή και στη σχέση με τον σύντροφό σου, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ωστόσο, είναι μία εποχή εξυγίανσης σε ό,τι νοιώθεις πως έχει φθαρεί, έχει πέσει σε τέλμα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι, όμως να θυμάσαι πως ανοίγει η πόρτα στις μελλοντικές εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο της ζωής σου!
 
Όσο για σένα του πρώτου δεκαημέρου, ομολογουμένως ούτε η οπτική σου, ούτε η διάθεσή σου είναι ξεκάθαρες. Συχνά νιώθεις πως κινείσαι σε μια περίοδο έντονης ασάφειας, χωρίς να ξέρεις ούτε που πηγαίνεις ούτε τι στόχους έχεις, ούτε ποιο δρόμο να ακολουθήσεις… Και φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή δεν σε βοηθά να νιώσεις καλύτερα. Αν υπάρχει μια σχέση στη ζωή σου, οι ημέρες αυτές δημιουργούν ένα πιο χαοτικό κλίμα μεταξύ σας, καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν είναι και η καλύτερη. Ενδεχομένως να υπάρξουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις, που θα σας απομακρύνουν περισσότερο… Αλλά και στις νέες γνωριμίες, τα πράγματα κινούνται σε ένα ομιχλώδες τοπίο, που δεν σε αφήνει να καταλάβεις ούτε με ποιο πρόσωπο έχεις να κάνεις, ούτε και τι προθέσεις έχει απέναντί σου κι αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει απογοητεύσεις…
 
Αντιθέτως, για τους Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα κινούνται έχοντας έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα. Συχνά οι εκπλήξεις αλλάζουν το τοπίο, ανανεώνοντας τη διάθεσή σου. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να διεγείρει πολύ έντονα το ερωτικό παιχνίδι και να ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει η εβδομάδα αυτή, τα πράγματα από δω και πέρα αρχίζουν να εξελίσσονται με πολύ πιο θετικούς οιωνούς, και σου δίνουν τη δυνατότητα να ανακάμψεις και να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμή και διάθεση τα θέματά που σε ενδιαφέρουν. Ένας Τοξότης σε βοηθάει πάρα πολύ, είτε στα επαγγελματικά σου θέματα, είτε ανανεώνοντας το τοπίο της ερωτικής σου ζωής! Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής κρύβεται στον αστρολογικό σου χάρτη. Κάλεσε τώρα στο 14788 να μάθεις περισσότερα από τους αστρολόγους του Myastro ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσουν τα πράγματα!
Η διάθεσή σου δεν βοηθά να διαχειριστείς τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το σκηνικό. Πολύ πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, να απομονωθείς και να επεξεργαστείς ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει ή ακόμα και να σε πονάει τις μέρες αυτές… Το παρασκήνιο μάλλον δεν λειτουργεί θετικά απέναντί σου. Διαμορφώνει δύσκολες εξελίξεις, ενδεχομένως και την επαγγελματική σου ζωή, όπου κάποια πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα απέναντι σου και κινούνται υπονομεύοντας τη δράση σου και τα σχέδιά σου… Ίσως κι εσύ να κινείσαι με έναν πιο υπόγειο τρόπο, προκειμένου να μεθοδεύσεις κάποια ζητήματα, που δεν φαίνεται να λειτουργούν επιβοηθητικά ή υποστηρικτικά απέναντι στα σχέδιά σου.
 
Εσύ του πρώτου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως τα πράγματα γύρω σου κινούνται σε ένα έντονο κλίμα απροσδιοριστίας, που δεν διευκολύνει καθόλου ούτε τις υποθέσεις της προσωπικής, αλλά ούτε και της επαγγελματικής ζωής. Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις, εύκολα τουλάχιστον, αυτά που νιώθεις στους άλλους, αλλά ούτε και να κινηθείς έτσι όπως θέλεις, ή να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και αληθινά.
 
Επίσης, στην ερωτική σου ζωή ενδεχομένως η διάθεσή σου να κινηθεί με μια ροπή προς την υπερβολή και μια τάση να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες περιπέτειες, που βεβαίως θα σου δώσουν πολύ ιδιαίτερες ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που θα σε ταξιδέψουν σε άλλες συχνότητες και άλλες διαστάσεις, εμπλουτίζοντας τον κόσμο των εμπειριών σου. Ωστόσο, η επιστροφή στη πραγματικότητα είναι πάντα ένα ζήτημα!
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι ημέρες κρύβουν εκπλήξεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μαγικές ερωτικές διαδρομές, γεμάτες φως, συναισθήματα και πάθος, που απογειώνει την ψυχή, το κορμί και τις αισθήσεις σου…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια περίοδος, που παρόλες τις δυσκολίες που ενδεχομένως κρύβει, αρχίζει να σε βγάζει σταδιακά στο φως, στην επιφάνεια. Είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσουν τα πράγματα, γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι και μην παρασύρεσαι σε σκέψεις, που σκοπό έχουν μόνο να σε οδηγήσουν σε αποθαρρυντικές κατευθύνσεις… Ένας Κριός θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να ανεβάσεις την ψυχολογία σου και θα ανανεώσει το κλίμα στην ερωτική σου ζωή! Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής κρύβεται στον αστρολογικό σου χάρτη. Κάλεσε τώρα στο 14788 να μάθεις περισσότερα από τους αστρολόγους του Myastro ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
 
Πολλές φορές το να μην κάνεις τίποτα, βοηθάει περισσότερο!
Οι εξελίξεις συνεχίζουν να εστιάζουν στον ταλαιπωρημένο τομέα των σχέσεών σου, που και την εβδομάδα αυτή ταλαιπωρείται, βάζοντάς σε ξανά στη διαδικασία να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν με τη συμπεριφορά ή με την εξέλιξή τους! Οι ανταγωνισμοί είναι πλέον ανοιχτοί, ξέρεις με ποια πρόσωπα έχεις να κάνεις και οι προθέσεις τους είναι σαφείς, ξεκάθαρες και καθόλου φιλικές απέναντί σου! Αυτό μπορεί να αφορά τους συνεργάτες σου, τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο, αλλά και τον σύντροφό σου ή τα άτομα της οικογένειάς σου. Οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις είναι πλέον ανοιχτές, καθώς κι εσύ αλλά και οι άλλοι, εμμένετε στις θέσεις και τις απόψεις σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία και τις εξελίξεις. Η ερωτική σου ζωή περνά και αυτή ένα είδος κρίσης. Δημιουργούνται έντονες αναταράξεις στην καθημερινότητά σου, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την όποια καταστολή της έντασης…
 
Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η διάθεσή σου έχει έντονα ερωτικό χρώμα και έλκει τα πρόσωπα, τις καταστάσεις και τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνεται να σε οδηγούν σε πολύ περίεργες ερωτικές διαδρομές… Ενισχύεται ο αισθησιασμός και το πάθος, μεταμορφώνοντας τις ημέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου! Είναι επίσης πολύ πιθανό το σενάριο μιας σχέσης, με πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να υπάρξει και η διακοπή μιας σχέσης, που έχει τέτοια χαρακτηριστικά!
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε απρόβλεπτες ερωτικές διαδρομές, που ενεργοποιούν πολύ έντονα το συναίσθημά σου και εκπέμπουν σε πολύ υψηλές συχνότητες, ικανές να σε παρασύρουν στη δίνη ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που δεν σου αφήνει περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να τον ζήσεις!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, είναι σημαντικό τώρα να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε όποια οικονομική κίνηση σκοπεύεις να κάνεις. Ακόμα και στη διαχείριση των οικονομικών σου, καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή δεσμεύσεις, γιατί είναι πιθανόν να απογοητευτείς. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση, που σε βοηθά να ανακάμψεις. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν θετικές μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που ωστόσο έχουν άμεση επίδραση και σε σένα! Ένας Τοξότης έρχεται να ενισχύσει τη διάθεσή σου, την ψυχολογία σου και την ερωτική σου ζωή. Αλλά και ένας Ιχθύς μπορεί να ξεσηκώσει έντονες συναισθηματικές διεκδικήσεις! Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής κρύβεται στον αστρολογικό σου χάρτη. Κάλεσε τώρα στο 14788 να μάθεις περισσότερα από τους αστρολόγους του Myastro ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Προσοχή στην επικοινωνία!
Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα την εβδομάδα αυτή το οποίο καλείσαι να προσέξεις, είναι το μυαλό σου, ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεσαι τα δεδομένα στις υποθέσεις σου, αλλά και στις σχέσεις σου. Ο αρνητικός τρόπος σκέψης μπορεί να αναστείλει και τη διάθεσή σου και τις λειτουργίες σου, επηρεάζοντας βεβαίως τη συμπεριφορά σου, αλλά και τις εξελίξεις στην καθημερινότητά σου!
 
Κι επειδή τα πράγματα από μόνα τους έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, είναι πολύ εύκολο τώρα να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τα πρόσωπα που κινούνται στο άμεσο περιβάλλον σου. Επίσης, κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που έρχονται στ’ αυτιά σου τις μέρες αυτές, δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστες. Αυτό έρχεται να επιβαρύνει την ψυχολογία σου (που είναι ήδη φορτισμένη) και συντελέσει σε μια πιο προκλητική ή απαιτητική συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σου, που ομολογουμένως δυσκολεύει αρκετά και τις εξελίξεις και τη ζωή σου γενικότερα (ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου). Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν και ανοιχτές συγκρούσεις με ανωτέρους στον εργασιακό σου χώρο, που θέλουν να σου επιβάλουν τις απόψεις τους, ή ακόμα και με κάποιον από τους γονείς σου ή άλλα συγγενικά πρόσωπα… Είναι ευρύ το φάσμα των ατόμων, με τα οποία ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ σας, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση, αφού δεν είναι εύκολο να πετύχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα…
 
Για τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια εβδομάδα που η ψυχολογία σου δεν είναι και στην καλύτερή της φάση. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη μιας βαθύτερης ενδοσκόπησης και επεξεργασίας κάποιων πολύ προσωπικών σου ζητημάτων, για να καταλάβεις και το κατά πόσο η δική σου στάση έχει διαμορφώσει ορισμένες αρνητικές εξελίξεις. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξουν θέματα και στη σχέση με τον σύντροφό σου, τα οποία θα προκαλέσουν μια προσωρινή απομάκρυνση ή ψυχρότητα.
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σου δώσει μία ανέλπιστα θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου ζητήματα. Ίσως να υπάρξει μία σημαντική στήριξη απέναντί σου από ένα πρόσωπο της οικογένειας, ενδεχομένως από τους γονείς, που θα λειτουργήσει άκρως επιβοηθητικά στα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής, αλλά και στην ψυχολογία σου!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Όσο λιγότερο μιλάς την εβδομάδα αυτή, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις! Επίσης, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο τις μετακινήσεις σου, αλλά και τον τρόπο που οδηγείς, γιατί η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Με τον Ιχθύ μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, με τον Αιγόκερω ωστόσο, μπορεί να έχεις σημαντικές ερωτικές εξελίξεις! Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής κρύβεται στον αστρολογικό σου χάρτη. Κάλεσε τώρα στο 14788 να μάθεις περισσότερα από τους αστρολόγους του Myastro ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Αυτά που κινούνται κάτω από την επιφάνεια, είναι και τα πιο σημαντικά!
Η διάθεσή σου κινητοποιεί τις εξελίξεις. Τώρα η δυναμική σου είναι τέτοια που δεν είναι εύκολο κάποιος να σταθεί απέναντί σου και να αντιταχθεί στα σχέδια σου, στις διεκδικήσεις σου! Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μια σημαντική συμφωνία, την οποία ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, και τώρα το κλίμα έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειές σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ναι, η περίοδος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου, στις φιλοδοξίες σου, και θα είναι το αποτέλεσμα των δικών σου κινήσεων!
 
Από την άλλη μεριά, μπορεί να δημιουργήσει πιο δύσκολες καταστάσεις, που ενδεχομένως να αφορούν τους φίλους σου ή το πρόσωπο με το οποίο έχεις μοιραστεί τη ζωή σου. Τώρα, ίσως να υπάρξουν λόγοι, που θα σε κάνουν να έρθεις σε μια ανοιχτή αντιπαράθεση μαζί τους και να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σου. Γενικότερα, φαίνεται πως η ψυχολογία σου έχει μια εσωτερική αναστάτωση, ενδεχομένως χωρίς σοβαρό λόγο. Νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις, να πεις αυτά που αισθάνεσαι στα πρόσωπα που θέλεις. Υπάρχει ένα χαοτικό κλίμα στην καθημερινότητά σου, που δεν επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση και την κατανόηση.
 
Πολύ πιθανόν να νιώθεις περισσότερο ανασφαλής, να εμφανίζονται στο προσκήνιο δύσκολα συναισθήματα, άγχος, φοβίες που αναστέλλουν τις δραστηριότητές σου. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, καλό είναι να μην εμπιστευτείς αυτή τη συναισθηματική κατάσταση, αλλά ούτε και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή.
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει απροσδόκητες εκπλήξεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στο παρασκήνιο της ζωή σου, και τώρα βγαίνουν στο φως και δημιουργούν ένα ευνοϊκό έδαφος. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, που δείχνουν να ευνοούνται και να σου δίνουν θετικές ενδείξεις ή ακόμα και εξελίξεις. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα, κατακτά ολοκληρωτικά το μυαλό σου και την καρδιά σου. Ενδεχομένως το μεταξύ σας να κινηθεί σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον, που ωστόσο αυξάνει την ένταση και το πάθος!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Καλό είναι το διάστημα αυτό να αποφύγεις τις παρασκηνιακές ή μυστικές κινήσεις, συζητήσεις ή και συμφωνίες, γιατί δεν είναι σίγουρο πως παρακάτω τα πράγματα θα λειτουργήσουν θετικά απέναντι σου! Ένας Τοξότης ωστόσο, έρχεται να ανανεώσει την καθημερινότητά σου και την ψυχολογία σου. Προσοχή με τον Σκορπιό, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο μεταξύ σας. Τις σωστές απαντήσεις για το ερωτικό σου μέλλον τις έχουν οι αστρολόγοιτου Myastro. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο Και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2014 16:50:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι