blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 39
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Νέος κύκλος επεισοδίων, αυτή τη φορά με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχεται να εξισορροπήσει τις ενέργειες και να ανεβάσει τον δείκτη του συναισθήματος ακόμα πιο ψηλά! Δημιουργεί την ανάγκη να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις τις στιγμές σου, τη διάθεσή σου, την αγάπη σου, άδολα, γενναιόδωρα, χωρίς μικρότητες και συμβιβασμούς… έτσι όπως της πρέπει της αγάπης!
 
Η Αφροδίτη εδώ έρχεται να βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό, που έχει προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στη συναισθηματική μας ζωή, αλλά και στα οικονομικά θέματα, που την περίοδο αυτή για πολλούς βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους. Βεβαίως, αυτό θα γίνει μετά τις δύο δύσκολες όψεις της με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται κατά την είσοδό της στο νέο της σπίτι.

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη, φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης και οργανώνει το κατάλληλο σκηνικό, για να έρθουν κοντά τα πρόσωπα εκείνα, που κάτι έχουν να πουν μεταξύ τους, κάτι να συζητήσουν και κάτι να ξεκαθαρίσουν… Νέες ευκαιρίες σε παλιές υποθέσεις έρχεται να ανοίξει η όψη και να μας φέρει κοντά σε άτομα, με τα οποία για κάποιο λόγο έχουμε απομακρυνθεί, η… καρδιά μας όμως χτυπά ακόμα για αυτά…
 
Ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα που έρχονται στο κινητό, ξαφνικές συναντήσεις εκεί που δεν το περιμένεις, σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσεις για μια ακόμα φορά, να μιλήσεις, να ξεκαθαρίσεις και να επανεντάξεις ενδεχομένως το πρόσωπο αυτό στη ζωή σου! Οι παλιοί έρωτες βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στη ζωή σου, μια θέση που τελικά δεν την έχασαν ποτέ, γιατί ήταν πάντα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου!
 
Όμως λίγο παρακάτω την ημέρα της Παρασκευής η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο, αναστατώνοντας για μια ακόμα φορά την ερωτική ζωή, και δημιουργώντας εκείνες τις αποστάσεις που χρειάζονται για να επανεξετάσεις τα δεδομένα σου…

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή αλλά και το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν την επικοινωνία και θα βοηθήσουν στην πιο εύκολη διευθέτηση των όποιων θεμάτων προκύπτουν. Παράλληλα, ο ερωτισμός που πλανιέται στην ατμόσφαιρα μπορεί να προσφέρει τις δικές του εναλλακτικές ευκαιρίες στις σχέσεις, μια και η επιθυμία θα είναι πιο ισχυρή από τη λογική!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου μας υποδέχεται με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα! Το όνειρο ντύνει τις διαθέσεις και τα πρόσωπα… Τα φέρνει στα μέτρα που θα επιλέξεις εσύ και θα δώσει τις διαστάσεις που εσύ θέλεις στα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου τις ημέρες αυτές… Και βέβαια, είναι η δική σου οπτική γωνία που κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας τις εικόνες που θέλεις να δεις μπροστά σου και όχι αυτές που είναι στην πραγματικότητα! Γιατί αυτή η πραγματικότητα μπορεί να σε απογοητεύσει και είναι στο χέρι σου να την αλλάξεις!
 
Η όψη μιλάει για έρωτες ονειρικούς, φευγάτους, που μοιάζουν να έχουν βγει από το παραμύθι της ψυχής μας και θα μας ταξιδέψουν στη χώρα των επιθυμιών μας… Το πρόβλημα πάντα είναι στην επόμενη μέρα, όταν θα καταλάβεις πως η άμαξα θα ξαναγίνει κολοκύθα και ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά θα γίνει ένας απλός άνθρωπος, με αδυναμίες και ελαττώματα…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ακόμη κι αν τα πράγματα να αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται, χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις εκεί που θέλεις!
 
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων, που να σε βοηθήσει να αναδιοργανωθείς, να ανασυνταχθείς και να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στα ενδιαφέροντά σου, στις σχέσεις σου, στις επαφές σου και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, βελτιώνεται η ψυχολογία σου και έλκει πιο χαρούμενες, φωτεινές και αισιόδοξες καταστάσεις στη ζωή σου, ανανεώνοντας την ροή στα θέματα της αισθηματικής σου ζωής. Νιώθεις πιο σαφής και πιο ξεκάθαρος, ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και οι ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα όνειρό σου ή μια επιθυμία σου.
 
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα και κάποιων ξαφνικών οικονομικών διευκολύνσεων. Ενδεχομένως, κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία διαπραγματευόσουν και στο παρελθόν, τώρα να επανέλθουν, για να ανοίξουν έναν νέο κεφάλαιο, με καινούργιες δυνατότητες, που φαίνεται πως θα σου προσφέρουν μια σημαντική ανάσα!
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία και στα ερωτικά σου. Ένα πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου, εγείροντας έντονες συγκινήσεις και αναταράξεις, που όχι μόνο δεν σε αφήνουν αδιάφορο, μα δημιουργούν και το ιδανικό κλίμα γύρω σου, αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις όμορφα, ζεστά και να μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα και εσύ από τη μεριά σου αυτό που νιώθεις!
 
ΥΓ. Ακόμα και αν δυσκολευτείς με θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, ή και τα εργασιακά σου, είναι στο χέρι σου να κινηθείς με ευελιξία, έτσι ώστε να μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρειάζεται να δώσεις χρόνο και να μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί δεν είναι προς το συμφέρον σου!
 
Πάντως, η ανταλλαγή συναισθήματος με έναν Ιχθύ, ομορφαίνει πολύ και την καθημερινότητά σου και την ψυχή σου! Ποια ερωτική ευκαιρία έρχεται για σένα, Καρκίνε; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, τώρα είναι η εποχή που περίμενες, για να βγάλεις προς τα έξω το συναίσθημά σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και τον έντονο ερωτισμό σου! Όλα συνηγορούν σε μια σημαντική μεταστροφή, αρχικά της διάθεσής σου και μετά της τύχης!
 
Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, που σου ανοίγει μια πολύ μεγάλη και σημαντική πόρτα και κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα, πιο χαρούμενη και πιο αρμονική! Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να είσαι εκεί, παρών στα γεγονότα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται και που κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι, αφού βάζει το χέρι της και η θεά τύχη, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρον το σκηνικό! Δεν αποκλείεται κι ένα ξαφνικό κέρδος ή μια σημαντική οικονομική ανταμοιβή, που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις ενισχύοντας την καλή σου διάθεση και το χαμόγελό σου!
 
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βεβαίως, η ερωτική σου ζωή. Η διάθεσή σου έλκει συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα, ανοίγοντας τον δρόμο για να έρθουν κοντά σου και να ενισχύσουν το συναίσθημά σου με την παρουσία τους! Ένας έρωτας γεμάτος πάθος, ένταση, αλλά και τρυφερότητα φαίνεται να σου χτυπά την πόρτα και να φέρνει δυνατές ερωτικές συγκινήσεις, από αυτές που ταιριάζουν στην έντονη φύση σου…
 
ΥΓ. Πάντως σε ό,τι ζεις τώρα, καλό είναι να δώσεις χρόνο και να μην παρασυρθείς από αυτό που νιώθεις. Καλύτερα προς το παρόν να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε νέα πρόσωπα, γιατί παρακάτω μπορεί να ανακαλύψεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νόμιζες ή όπως φαίνονται. Δεν αποκλείεται επίσης, ένα πρόσωπο από το παρελθόν να επανέλθει στη ζωή σου αυτές τις μέρες, ξεσηκώνοντας πάλι εκείνα τα συναισθήματα, που όσος χρόνος κι αν έχει περάσει, δεν λένε να καταλαγιάσουν μέσα σου!
 
Περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί εδώ μπορεί να προκύψουν καταστάσεις ή εξελίξεις, που με κάποιο τρόπο θα σε προβληματίσουν. Απόφυγε το ρίσκο ή τις επενδύσεις και τα ανοίγματα, για τα οποία δεν είσαι σίγουρος. Η Αφρίδιτη στους Ιχθύες αναστατώνει την ερωτική σου ζωή. Μάθε τι θα σμυβεί στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ιχθύ, φτάνει η ώρα που θα σταθείς κάτω από τα φώτα των προβολέων, αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της ζωής σου…
 
Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου, ανοίγει ένας κύκλος που σου δίνει τη δυνατότητα βελτίωσης σε όλους σχεδόν τους τομείς που σε έχουν απασχολήσει ή προβληματίσει μέχρι τώρα. Και είσαι εσύ που κινείς τα νήματα, καθώς η διάθεσή σου βελτιώνεται και διευκολύνει την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου γενικότερα, που εξελίσσονται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα. Δεν αποκλείεται τώρα να σου δοθούν οι λύσεις σε θέματα, που το προηγούμενο διάστημα σε είχαν απασχολήσει!
 
Παράλληλα, βελτιώνεται η εμφάνισή σου, το στυλ σου και έχεις μια μεγαλύτερη λάμψη την περίοδο αυτή. Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται και περνά με τη σειρά της κι αυτή σε μια άλλη κατάσταση, σαφώς καλύτερη. Σου δίνεται η δυνατότητα να δεις πιο ξεκάθαρα και τα δικά σου συναισθήματα απέναντι στο πρόσωπό που σε ενδιαφέρει, αλλά και τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου! Διόλου απίθανο επίσης, την εβδομάδα αυτή να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία με πολύ ξαφνικό και απρόσμενο τρόπο! Ίσως και μια νέα γνωριμία να έρθει τώρα στην ζωή σου και να φωτίσει με την παρουσία της την ψυχή σου και το συναίσθημα σου… Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως με το πρόσωπο αυτό έχεις πολλά να μοιραστείς και να ανταλλάξεις, ωστόσο πριν βγάλεις συμπεράσματα, δώσε χρόνο, για να μπορέσεις να αφουγκραστείς το δικό σου συναίσθημα απέναντί σου, αλλά και το δικό του απέναντί σου!
 
ΥΓ. Επειδή ο Άρης συνεχίζει ακόμα την διαδρομή του στο ζώδιό σου, φρόντισε να κρατάς την ψυχραιμία σου όταν οι καταστάσεις δεν λειτουργούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Επίσης, πρόσεξε τα επαγγελματικά σου, μια και η εβδομάδα αυτή μπορεί να ενεργοποιήσει ένα πιο δύσκολο τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!
 
Με τον Παρθένο ένας νέος κύκλος σε μια σχέση του παρελθόντος, πιθανόν να χρωματίσει πολύ ευχάριστα τον ψυχισμό σου και την καθημερινότητά σου. Παρελθοντικές αφίξεις και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργούν αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Μάθε τες στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η περίοδος αυτή σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά του πολυσύνθετου εαυτού σου: Αυτήν που οργανώνεται, μεθοδεύει και αλλάζει ή παίρνει θέση για οτιδήποτε δεν της πηγαίνει ή δεν την εκφράζει… Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, όμως ο στόχος είναι ένας: Η ωρίμανσή σου!
 
Η νέα θέση της Αφροδίτης έρχεται να βοηθήσει, να διευκολύνει και να εξισορροπήσει όλες εκείνες τις ενέργειες, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σου, που σε προβλημάτισαν, σε ταλαιπώρησαν ή σε έκαναν να νιώσεις άβολα και αμήχανα. Ο κύκλος αυτός, ομολογουμένως μπορεί να σε βοηθήσει και να σε ξεμπλοκάρει από τα δύσκολα!
 
Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό έρχεται να σε φέρει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου, σε μια ιδέα σου ή κάτι το οποίο ενδεχομένως συζητούσες το προηγούμενο διάστημα και τώρα έρχεται εκ νέου μπροστά σου, με καινούργιες δυνατότητες και πολύ καλύτερες προοπτικές.
 
Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της επιστροφής σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά. Τώρα, μια συζήτηση, μια συνάντηση, μια επαφή, μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά το συναίσθημα και από τις δύο πλευρές, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, για να είστε και πάλι μαζί! Άλλωστε είναι μια εβδομάδα, που η επικοινωνία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε φέρνει πιο κοντά στα σχέδιά σου, σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μεθοδεύσεις ή να υλοποιήσεις, ενώ μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα σε νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως κάτι έχει να ανταλλάξεις… Το συναίσθημα πάντως, σίγουρα θα υπάρχει!
 
ΥΓ. Να θυμάσαι πως είναι μια εβδομάδα που μπορεί να σε προβληματίσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο. Ενδεχομένως να ενεργοποιήσει τα θέματά που σε έχουν προβληματίσει και στο παρελθόν, μόνο που τώρα επανέρχονται με μια πιο έντονη μορφή. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρεις θέση απέναντί τους και να βάλεις τα όρια και τα πλαίσια, που εξυπηρετούν εσένα!
 
Η σχέση σου με έναν Κριό δείχνει να σε απογειώνει! Ποια σχέση που σε προβλημάτισε έρχεται για να την ξαναδείς από άλλη σκοπιά; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ήρθε η στιγμή να σηκώσεις τα μανίκια και να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά! Μπορεί η εποχή αυτή να μην σου αφήνει χρόνο για κοινωνική ζωή και διασκέδαση, όμως να θυμάσαι πως για την ώρα δεν έχεις άλλες επιλογές σου… Αξιοποίησε λοιπόν δημιουργικά την περίοδο αυτή, γιατί στο τέλος θα έχεις ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
 
Με τον Άρη στους Ιχθείς, αλλά και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, ο κύκλος αυτός εστιάζει στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου και στις απαιτήσεις της. Εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς σε μια δύσκολη καθημερινότητα, που απαιτεί και το χρόνο σου, την προσοχή σου, την αφοσίωσή σου, αλλά πάνω απ’ όλα, την ευελιξία σου! Άλλωστε, πάντα έχεις τον τρόπο να εναρμονίζεται με το περιβάλλον και να το ομορφαίνεις με την διάθεσή σου ή τις κινήσεις σου… Έτσι και τώρα, φρόντισε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να περνάς καλά και να είσαι ευχάριστος και δημιουργικός.
 
Άλλωστε, ευκαιρίες για διασκέδαση θα έχεις. Ίσως όχι στο βαθμό που τις είχες στο προηγούμενο διάστημα, όμως κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις, κάποιες ξαφνικές συναντήσεις, είναι ικανές να ανανεώσουν τη διάθεσή σου και να σου δώσουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσεις με πολύ όμορφα χρώματα την ψυχολογία σου! Μικρές ανάσες, που όμως μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεσή σου και να δώσουν ένα άλλο χρώμα σε μια περίοδο, που ομολογουμένως δεν είναι από τις καλύτερες, αλλά μπορεί να σου δώσει κάτι σημαντικό στα εργασιακά σου δεδομένα.
 
ΥΓ. Με τον Άρη να κάνει βόλτες στο ζώδιο των Ιχθύων, πολύ πιθανόν να νιώσεις πως το περιβάλλον πολλές φορές γίνεται έκρυθμο και δημιουργεί εντάσεις και θέματα, ακόμα και χωρίς λόγο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου και να νιώσεις πιεσμένος από πρόσωπα ή καταστάσεις, ενώ διόλου απίθανο να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια πρόσωπα ανώτερα από εσένα στην ιεραρχία, που θέλουν να σου επιβάλουν την άποψή τους. Αυτό σε βρίσκει αντίθετο και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις μεταξύ σας… Όμως, εσύ έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς τις δυσκολίες και να εξισορροπήσεις!
 
Η σχέση σου με έναν Υδροχόο μπορεί να φαίνεται, αλλά και να είναι συναρπαστική. Με τον Κριό, οι εξελίξεις δεν σε αφήνουν αδιάφορο! Άρης και Αφροδίτη στους Ιχθείς φέρνουν αναταράξεις στον έρωτα. Μάθε τι θα προκύψει με το άτομο που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις από ποια αλλαγή θα ξεκινήσεις, μια και με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι πως σκέπτεσαι και ξανασκέπτεσαι προς ποια κατεύθυνση να στραφείς…
 
Καλό είναι να μην έχεις διλήμματα ή προβληματισμούς, καθώς σου δημιουργούν μια τάση να κάνεις πίσω και να αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε σε καλεί να μετακινηθείς από εκεί που βρίσκεσαι… Όμως τώρα, οι εξελίξεις θα φέρουν μπροστά σου κάποιες καταστάσεις, που σε προβλημάτισαν και το προηγούμενο διάστημα, στις οποίες καλείσαι να πάρεις οριστική θέση! Επίσης, στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια επανεκκίνηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο για κάποιο λόγο είχατε ψυχρανθεί και είχατε απομακρυνθεί. Την εβδομάδα αυτή, το σύμπαν συνωμοτεί για να σας φέρει και πάλι τον έναν απέναντι στον άλλο και να σας δώσει τη δυνατότητα να καθίσετε κάτω και να μιλήσετε επί της ουσίας, ειλικρινά και με καλή διάθεση, για να μπορέσετε επιτέλους να ξαναπιάσετε το νήμα από εκεί που το αφήσατε… Οι εξελίξεις είναι πλέον στο χέρι σου! Πώς θέλεις τώρα να παίξεις; Πώς θέλεις να κινηθείς;
 
Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, αυξάνεται η τάση σου για κατανάλωση. Το διάστημα αυτό μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα για κάτι που θεωρητικά φαίνεται περιττό, όμως είναι αυτό που θα ανανεώσει τη διάθεσή σου και την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να νοιώσεις όμορφα! Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις από τον προϋπολογισμό σου…
 
Επίσης, η εβδομάδα αυτή σου δίνει γενικότερα μια πιο επικοινωνιακή διάθεση κι ένα άνοιγμα, που θα ευνοήσει πολύ την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Μπορεί να φέρει κοντά σου ίσως και πρόσωπα, που έχεις να δεις εδώ και καιρό, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον σου και τις επαφές σου γενικότερα!
 
ΥΓ. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι οι σχέσεις σου με τα φιλικά πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό κάποιες εμπλοκές, διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις, να δημιουργήσουν μια ψυχρότητα μεταξύ σας. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ενδεχομένως να λειτουργήσουν πιο πιεστικά στην ψυχολογία σου το διάστημα αυτό.
 
Ένας Κριός εξάπτει το ενδιαφέρον σου, ενώ η πρόταση για συνάντηση ενός Διδύμου ή ενός Παρθένου από το παρελθόν, φαίνεται πως δεν σε αφήνει αδιάφορο…Επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας; Μάθε το τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, να θυμάσαι πως κρύβεις μέσα σου μια προσωπικότητα, που ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμη να βγει μπροστά και να διεκδικήσει αυτά που θέλει, χωρίς να υπολογίζει ούτε το κόστος, ούτε τις συνέπειες… Δεν έχεις παρά να το αποφασίσεις!
 
Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό μπορεί να νιώσεις ότι έχεις πέσει σε ένα τέλμα, απ’ όπου δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα. Ο εσωτερικός σου εαυτός κινείται στα δύσκολα μονοπάτια των διλημμάτων, που δεν σε αφήνουν να ξεκαθαρίσεις ή να πάρεις τη θέση απέναντι στα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζεις τώρα, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων σου, που την περίοδο αυτή θυμίζουν… καρδιογράφημα, με πολλές αναταραχές και ανακατατάξεις. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα απέναντί σου όσο θα ήθελες κι αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κρίση σου και τις επιλογές σου.
 
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγει ένας κύκλος που θα ενεργοποιήσει την πιο συναισθηματική σου πλευρά. Θα νοιώσεις την ανάγκη να δώσεις, να προσφέρεις, κι αυτό φέρνει πιο κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς… Ίσως επίσης να επανέλθει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο η ερωτική σας ιστορία ομολογουμένως δεν είναι ούτε ασήμαντη, ούτε τυχαία…
 
Γενικότερα, η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από ό,τι σε προβληματίζει, να βγεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις και να συναναστραφείς με τα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν να σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα.
 
ΥΓ. Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις την εβδομάδα αυτή, είναι η τάση σου να… βαρέσεις τη γροθιά στο μαχαίρι! Να θυμάσαι πάντα πως μπορεί να κοπείς και να πονέσεις… Προτίμησε την οδό της διαλλακτικότητας και μην αφήνεις την κριαρίσια φύση σου να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις.
 
Πάντως, με τον Υδροχόο κάτι φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα μεταξύ σας και να επαναδιαπραγματεύεστε εκ νέου την εξέλιξη της σχέσης σας! Η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει αναμνήσεις και ένα άτομο από τα παλιά που κάτι θέλει να σου πει. Μάθε τι στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Λέοντα, τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, οι άνθρωποί σου, είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό τώρα να βγάλεις την μεγαλοπρέπεια που κρύβεις μέσα σου και να δώσεις όλη σου την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς που σου τη ζητούν!
 
Την εβδομάδα αυτή, η δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, επαναφέρει στη ζωή σου τα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο ενδεχομένως απομακρύνθηκαν. Όμως παράλληλα, η εβδομάδα αυτή σου σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τις σχέσεις σου γενικότερα και πολύ πιθανόν να φέρει στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα, με τα οποία κάτι παραπάνω φαίνεται να έχεις να πεις ή να ανταλλάξεις… Κάτι ενδιαφέρον, που λειτουργεί πολύ ανανεωτικά και στην ψυχολογία σου!
 
Και βεβαίως, η δική σου διάθεση συντελεί στο να εκφράσεις πιο εύκολα τα αιτήματά σου, να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, να ανταλλάξεις, να χαρείς και να ζήσεις μέσα σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα, που θα βοηθήσει πολύ τις όποιες εξελίξεις διαμορφώνονται τώρα και την αντιμετώπισή τους…
 
Σημαντική η βοήθεια του Δία, που ενισχύει τα σχέδιά σου, τους ορίζοντές σου, τις σχέσεις σου, και στέκεται αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνεις, για να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου!
 
ΥΓ. Η μεγαλύτερη δυσκολία της εβδομάδας εστιάζεται στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν αφορούν τρίτους, που ενδεχομένως να λειτουργήσουν πιο πιεστικά, απαιτώντας από εσένα συγκεκριμένες κινήσεις και μεθοδεύσεις. Καλό είναι να αποφύγεις ανοίγματα και κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, καθώς επίσης να δανείσεις ή να δανειστείς!
 
Με τον Υδροχόο πάντα θα έχεις κάτι να μοιραστείς και κάτι που θα σε έλκει κοντά του! Έρχεται νέα γνωριμία αυτή την εβδομάδα; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, σκέψου πόσο αποφασισμένος είσαι να πετύχεις; Αυτή είναι η βασική σκέψη, που πρέπει να σε απασχολεί το διάστημα αυτό! Αυτή πρέπει να είναι και η κινητήριος δύναμη και το όπλο σου απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιάζεται τώρα και σε ξεβολεύει από τις συνήθειές σου!
 
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει διευκολύνσεις, και μάλιστα σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σου… Πολύ πιθανόν κάτι που συζητούσες το προηγούμενο διάστημα και σχετίζεται με μια συνεργασία σου ή μια σχέση που επανέρχεται και μάλιστα απρόσμενα, να ενισχύσει την ψυχολογία και την αισιοδοξία σου!
 
Στην ερωτική σου ζωή, οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν ένα ξαφνικό μήνυμα στο κινητό σου ή μια ξαφνική συνάντηση, αναστατώνοντας στη διάθεσή σου, μια και το πρόσωπο αυτό φαίνεται πως υπάρχει ακόμα μέσα στην καρδιά σου. Τώρα, η εμφάνισή του σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες από κοντά του! Ναι, είναι μια εβδομάδα, που μπορεί να σου δώσει τέτοιου τύπου ανοίγματα και ενισχύσεις, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον σου για τα γεγονότα και τις εξελίξεις…
 
ΥΓ. Η περίοδος αυτή θα δοκιμάσει τα όριά σου, τις αντοχές σου και την υπομονή σου, μια και τα πράγματα εξακολουθούν να έχουν τη δύσκολη πλευρά τους, που θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Όμως, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και τις κρυμμένες δυνάμεις σου, τις κρυμμένες δεξιότητες σου, που ενδεχομένως μέχρι τώρα να μην γνώριζες και που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά να διαμορφώσεις και έναν νέο εαυτό... Κι εδώ, το αρχικό ερώτημα επιστρέφει: Εσύ, πόσο αποφασισμένος είσαι;
 
Η επανένωση με έναν Δίδυμο ή με έναν Παρθένο, δίνει ιδιαίτερη χαρά και στους δυο σας. Αλλά και η επικοινωνία με έναν Υδροχόο, σου ανοίγει καινούργιες και πολύ αισιόδοξες διαδρομές! Τι ξαφνικό θα συμβεί στη σχέση σου με το άτομο που έχεις στο μυαλό σου; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, μετά από μια δύσκολη περίοδο, αυτή του Κρόνου στον Σκορπιό, που σε ταλαιπώρησε τα προηγούμενα χρόνια, όλα τα άλλα φαντάζουν απλά… ρουτίνα!
 
Αυτή την εβδομάδα δίνεται περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σου ζωή, που εκτοξεύεται στα ύψη και σε χρήζει βασικό πρωταγωνιστή… Η διάθεσή σου επιδιώκει μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ενισχύει τις σχέσεις σου και φέρνει νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Διόλου απίθανο να ενεργοποιήσει νέα δεδομένα και καινούργιες προοπτικές σε κάποια ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής, που για κάποιο λόγο τα είχες αφήσει στην άκρη!
 
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει έναν πολύ ενδιαφέροντα κύκλο, που θα ενισχύσει πολύ τις σχέσεις σου και θα φέρει πιο κοντά τα φιλικά σου πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου. Το κλίμα στο μεταξύ σας βελτιώνεται, ενώ παράλληλα ανανεώνεται και το τοπίο της ερωτική σου ζωής, είτε με ένα πολύ καλό κλίμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με κάποιες νέες γνωριμίες, με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά…
 
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τίποτα για την επόμενη ημέρα που θα ξυπνήσεις, έχοντας ένα πρόσωπο…''ξένο'' δίπλα στο μαξιλάρι σου… Οι έρωτες αυτής της περιόδου, εστιάζουν μόνο στη στιγμή! Αυτή, θα τη ζήσεις στο έπακρο!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό, σε σχέση με κάποια σχέδιά σου, που μπορεί να σκοντάψουν σε μία οικονομική αδυναμία. Ωστόσο…Ταύρος είσαι, και πάντα στα οικονομικά σου έχεις εναλλακτικές…
 
Στις σχέσεις σου, αν δεν κολλήσεις στις απόλυτες και αμετακίνητες θέσεις που συχνά σε διακρίνουν, μπορεί να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες διαδρομές, που κρύβουν οι μέρες αυτές… Πάντως, με τον Ιχθύ κάτι κινείται μέσα σε ένα πολύ συναισθηματικό κλίμα, που σε παρασύρει ακόμα και σε υπερβολές… Μάθε τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις στη σχέση σου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ξέχνα για λίγο την διάθεσή σου να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα και φρόντισε να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα, που διαμορφώνεται τώρα στο πεδίο των σχέσεων σου.
 
Αξιοποίησε την παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σου, που σου δίνει τη δυνατότητα να καλμάρεις, να ηρεμήσεις και να εξομαλύνεις οτιδήποτε μπορεί να διαταράχτηκε με τη διέλευση του Άρη, που όπως και να το κάνουμε, μια αναστάτωση την έχει δημιουργήσει! Τώρα όμως, όλα αυτά μπορείς να τα χειριστείς με έναν διαφορετικό τρόπο και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις που σε προβλημάτισαν ή σε ταλαιπώρησαν. Μπορείς επίσης να διευρύνεις το πεδίο των γνωριμιών σου και να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, που όλα δείχνουν πως περνάει σε μια πολύ καλύτερη φάση. Ανοίγεται ένας πιο αισιόδοξος κύκλος, που θα σε βοηθήσει να βγεις περισσότερο έξω, να χαρείς, να διασκεδάσεις και να διαμορφώσεις ένα πολύ καλύτερο τοπίο στην καθημερινότητά σου και στην ψυχολογία σου επίσης!
 
Παράλληλα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να γυρίσεις πίσω, σε ένα θέμα του παρελθόντος που αφορά τη δουλειά σου. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να το διαπραγματευτείς εκ νέου, με πολύ καλύτερους όρους και καλύτερες προϋποθέσεις, ενώ θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα κατανοήσουν πολύ καλύτερα οτιδήποτε θέλεις ή χρειάζεσαι.
 
Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να είναι η δική σου διάθεση να ανοίξεις την πόρτα σε μια σχέση από το παρελθόν, με την οποία φαίνεται πως ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Επίσης, είναι πολύ πιθανό οι συνευρέσεις σου με ένα πρόσωπο, που οι συχνότητες του συναισθήματος μεταξύ σας είναι πολύ έντονες, να μην έχουν την εξέλιξη που περίμενες…
 
ΥΓ. Το δύσκολο κομμάτι της εβδομάδας αυτής, αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που φαίνεται πως περνούν ένα έντονο ξεκαθάρισμα. Πολύ πιθανόν να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα, τα οποία σε έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν, μόνο που τώρα η κατάσταση μπορεί να είναι πιο πιεστική.
 
Με έναν Υδροχόο, κάτι σημαντικό έχετε να ανταλλάξετε ή να επικοινωνήσετε, που σας φέρνει και πιο κοντά! Ποια σχέση σου που δεν ολοκληρώθηκε έρχεται για να την ξαναδεις με άλλο μάτι; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, είναι μια εποχή, που μπορείς να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου με μία μεγαλύτερη άνεση και μάλιστα να πετύχεις πολλά από αυτά, που έχεις στοχεύσει.
 
Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο, αλλά και με Αφροδίτη και Άρη στους Ιχθείς, σαφώς και είναι μια περίοδος που σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα τα αιτήματά σου ή οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και θέλεις να το πας ένα βήμα πιο πέρα. Φαίνεται πως οι πόρτες, συχνά ανοίγουν ακόμα και από μόνες τους, για να σου προσφέρουν τις λύσεις που χρειάζεσαι. Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο, από το να δηλώσει τις προθέσεις σου ή να επικοινωνήσεις τα αιτήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα.
 
Ιδιαίτερα με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο τον Ιχθύων, η καθημερινότητά σου διευκολύνεται και σου προσφέρει εξυπηρετήσεις, ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένεις, προωθώντας τα εργασιακά, αλλά πολύ περισσότερο τα προσωπικά θέματά σου.
 
Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή καλό είναι να μην εμπιστευτείς λόγια ή υποσχέσεις, που έρχονται προς τη μεριά σου με πολύ καλή πρόθεση, όμως δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα μπορέσουν να τηρηθούν. Επίσης, καλό είναι κι εσύ να αποφύγεις υποσχέσεις ή δεσμεύσεις, που δεν είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να τηρήσεις.
 
Στην ερωτική σου ζωής, διόλου απίθανο να υπάρξει μια γνωριμία, που θα εγείρει πολύ δυνατά συναισθήματα και θα σε βάλει σε έναν κόσμο ιδιαίτερα ερωτικό. Όμως, πριν επενδύσεις συναισθηματικά στο πρόσωπο αυτό, φρόντισε να δώσεις χρόνο, γιατί η αρχική εικόνα που έχεις δεν είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθεί και στη συνέχεια.
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή, μην επιμένεις σε απόλυτες ή δογματικές συμπεριφορές προς τα άτομα με τα οποία συνυπάρχεις, και ιδιαίτερα τον σύντροφό σου, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, που πολύ πιθανόν να μην είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις.
 
Με έναν Ιχθύ το συναίσθημα σε αγγίζει πολύ βαθιά… Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, μπορεί να απογοητευτείς… Τι πρέπει να προσέξεις από μία παλιά ερωτική ιστορία που επιστρέφει; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τον Φεβρουάριο 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2015 17:43:00