blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 26/9 ως 2/10 2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 26/9 ως 2/10 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 26 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 26 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, όμορφο και γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα καταφέρεις ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Στα μέσα της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα την κάνεις την νέα γνωριμία, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις την τρυφερή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα μείνει στη ζωή σου για όσο καιρό εσύ θα αποφασίσεις.

Σε σχέση: Ερωτική, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σε χαλαρώσει, θα νιώσεις την ανάγκη θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο. Στις 27 του μήνα ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, με σοβαρό μάτι θα δεις την πορεία της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις κουβέντα περί δεσμευτικής κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Ένα πρόσωπο θα σε φλερτάρει, στενό θα είναι το μαρκάρισμα που θα σου κάνει, ωστόσο η υποψία σου πως αυτή η υπόθεση δεν είναι απολύτως καθαρή, θα βγει σωστή. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία, θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα λυθεί το μυστήριο. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα σε ωθήσει στο να βάλεις μπροστά την ηθική σου, θα αποφύγεις πράξεις ή αποφάσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν κάποιο άλλο, τρίτο άτομο.

Σε σχέση: Φίλε μου Ταύρε, με θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα κάνει τη στάση σου ερωτική και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού ή ακόμα και χωρισμού, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν επαφές που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ένωση. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την ερωτική σου σχέση, τώρα θα βάλεις πρόγραμμα για ουσιαστικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, καθώς και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία, δυναμική θα κάνουν τη στάση σου, αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να επιτύχεις. Το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα καταφέρεις να το κερδίσεις. Ο αυθορμητισμός στη συμπεριφορά σου και η ελκυστικότητα που θα έχει το στυλ σου, θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σε οδηγήσουν σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, κάποια ψεματάκια θα αποκαλυφθούν, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις προσωπικές σου αυταπάτες, τώρα θα συνειδητοποιήσεις και αναλόγως θα πράξεις. Ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εναντιωθείς στις φοβίες σου, θα πατήσεις πόδι στις πιέσεις, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να κατευθύνεις τη σχέση σου εκεί όπου εσύ επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με καινούργια γνωριμία θα κλείσει η εβδομάδα σου, στη διάρκεια του εξαημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την ερωτική στασιμότητα που βιώνεις τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σε φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητεία του. Τα τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να βρεθείτε εσείς οι δυο σε προσωπικό βραδινό ραντεβού!

Σε σχέση: Εξομολογητικά λόγια θα ακούσεις από το ταίρι σου, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα ανοίξει τις καρδιές σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει στη σχέση σου συναισθηματική αρμονία.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα εντυπωσιάσεις και θα ξεχωρίσεις, φίλε μου Λέοντα. Ακαταμάχητη θα είναι η γοητεία σου, εσύ βρες το πρόσωπο που σου αρέσει και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία, θα έχεις όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κλέψεις καρδιές. Ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω δυναμική θα κάνει τη στάση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση μακροχρόνιας προοπτικής.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, η θερμή ερωτική σου στάση θα σας αποτρέψει από εντάσεις και ανούσιες κόντρες. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία σοβαρότητα θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, ευνοϊκά συμβάντα θα ανοίξουν πορεία δέσμευσης. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό, θα θελήσεις να προχωρήσεις σε επισημοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Θα σε ενθουσιάσει ο τρόπος που θα λήξει η εβδομάδα σου, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του. Με τη Σελήνη στον Λέοντα θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, θα είσαι σε θέση να τραβήξεις τα βλέμματα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη κάποιο πρόσωπο θα ερωτευτείς. Το γοητευτικό άτομο που θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου, θα τολμήσει να σου φανερώσει το ενδιαφέρον του, η μεταξύ σας έλξη θα είναι έντονη και αμοιβαία.

Σε σχέση: Συναισθηματική ηρεμία και ερωτική αρμονία θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα, εσύ και το ταίρι σου θα ζήσετε θερμές ερωτικές στιγμές. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, δε θα λείψουν οι δεσμευτικές υποσχέσεις, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή η σχέση σου είναι κάπως χαλαρή, από τις 26 του μήνα οι επαφές σας θα είναι συστηματικές, ίσως και καθημερινές. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί συζήτηση περί συγκατοίκησης.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Κοινωνικέ και τολμηρέ μου Ζυγέ, μέσα στην εβδομάδα ενδεχομένως να λήξει η ελευθερία σου. Από την μια ο Άρης στον Αιγόκερω, από την άλλη η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα το βρεις το ταίρι σου. Εντυπωσιακό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου, με σιγουριά σου λέω πως με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα ‘ρθει και θα δέσει το γλυκό!

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, δε σου κρύβω πως ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής εξέλιξης. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα ενισχύσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να λάβεις από το ταίρι σου συμβολικό δωράκι, που θα προμηνύει ξεκίνημα δεσμευτικής κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκορπιέ, με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα βγεις στο κυνήγι, η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρές και εκπλήξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει τις ερωτικές σου διαθέσεις, σε περίπτωση που βιώνεις χωρισμό, θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω, θα σε ωθήσουν να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση: Με την ερωτική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει την ερωτική σου δύναμη. Δώσε προσοχή στις 27 του μήνα, με τον ερχομό του Άρη στον Αιγόκερω θα θελήσεις να κυριαρχήσεις, ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα είναι παρορμητικός. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες ή νευρωτικές αντιδράσεις, κινήσου βάσει στρατηγικής. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Ρίξε βέλος, φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα το κατευθύνει εκεί ακριβώς που θα στοχεύσεις. Βρες το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, εστίασε την προσοχή σου και με σιγουριά σου λέω πως θα λάβεις το ενθαρρυντικό σινιάλο. Θα την κάνεις την νέα γνωριμία, ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω δε θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα ρισκάρεις, θα προσεγγίσεις και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Αν έχεις τσακωθεί ή χωρίσει με το ταίρι σου, τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος να τα ξαναβρείτε. Με τον Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που αν τις αξιοποιήσεις, τότε εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα περάσετε σε μόνιμη ένωση. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει στα άκρα, θα τολμήσεις να ρισκάρεις, θα διεκδικήσεις με ριψοκίνδυνο τρόπο. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα οργανωθείς και θα επιτύχεις το σκοπό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Λέοντα επιβλητικό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε εντοπίσει μέσα στο πλήθος, θα εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητά σου. Αν θέλεις νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τις κυνηγητικές σου διαθέσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αυτοπεποίθησή σου, ζήτα ραντεβού και θα το λάβεις.

Σε σχέση: Φίλε μου Αιγόκερε το νου σου, θα ελλοχεύει κίνδυνος κονταροχτυπημάτων. Από την μια η Σελήνη στον Λέοντα, από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σου, στόχος σου θα είναι να διατηρήσεις το πάνω χέρι, βασικό σου μέλημα θα είναι να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς. Το ταίρι σου θα ανταγωνιστεί τις διαθέσεις σου για υπεροχή, σε συμβουλεύω να αποφύγεις το υπεροπτικό ύφος, θα τα βρεις μπαστούνια. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα σε βγάλει από το σκοτάδι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τις ψευδαισθήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε μου Υδροχόε, θα φλερτάρεις, θα σε πολιορκήσουν και θα βρεθείς σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο, που είναι στο χέρι σου να το κάνεις σταθερό ταίρι σου ζωή σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ελκυστικό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, το πρόσωπο που θα κοιτάξεις θα σε γλυκοκοιτάζει από ώρα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό ετοιμάσου για ερχομό καινούργιου ερωτικού προσώπου στη ζωή σου!

Σε σχέση: Ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σου, μια κρύο μια ζεστή, θα το μπερδέψεις το ταίρι σου, ωστόσο θα καταφέρεις να διατηρήσεις αναμμένη την ερωτική σας φλόγα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για παιχνίδια και περιπέτειες, προσοχή, θα υπάρξουν σκηνές ζήλειας. Η εμφάνιση του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει σκαμπανεβάσματα στη στάση σου, από την μια θα αναζητάς την ασφάλεια της αγάπης, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο ερωτικό σου στόχαστρο και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα αναπτερώσει το ηθικό σου, αυτοπεποίθηση θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου. Ο ερχομός του Άρη στον Αιγόκερω θα σε βγάλει από την αδράνεια, τώρα θα πάρεις στα χέρια σου την πορεία την εξελίξεων. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη, εσύ και το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί θα βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ.

Σε σχέση: Φίλε μου Ιχθύ, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα βγάλει στο φως αλήθειες, θα μάθεις πράγματα που δεν τα γνώριζες ως τώρα, θα απαλλαγείς από αυταπάτες. Έρχονται αλλαγές που θα αποδειχτούν όλες υπέρ σου, με την εμφάνιση του Άρη στον Αιγόκερω αυτή τη φορά δε θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Τώρα εναντιωθείς σε τυχόν εμπόδια, θα οδηγήσεις τη σχέση σου στο αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2016 13:00:00