blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου 2015, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο

Είναι ένας κύκλος που εστιάζει στην ανάγκη σου για ελευθερία! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου την εβδομάδα αυτή, ενεργοποιεί όλα εκείνα τα κοιμισμένα συναισθήματα, που σε ωθούν να αντιδράσεις απέναντι σε οτιδήποτε λειτουργεί καταπιεστικά ή σε αναγκάζει σε συμβιβασμούς που δεν εκφράζουν την φύση σου και την προσωπικότητά σου! Έχει έντονα ανατρεπτικό χαρακτήρα αυτό το φεγγάρι. Δεν διστάζει να τα κάνει όλα άνω-κάτω, αρκεί να μην υποταχθεί στα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων! Δεν θα δειλιάσει μπροστά σε κανέναν και τίποτα, προκειμένου να ακολουθήσει τις επιταγές της καρδιάς!

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Κυρίαρχο γεγονός την εβδομάδα αυτή, η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, για να ανοίξει άλλον έναν θυελλώδη κύκλο στην ερωτική ζωή και… όχι μόνο! Τώρα είναι η στιγμή να διορθώσεις εκείνες τις… παλιές αμαρτίες, για να ξαναφέρεις στη ζωή σου τα πρόσωπα που σου λείπουν, για να πεις ένα μεγάλο συγγνώμη εκεί που θεωρείς ότι έχεις φταίξει, για να ανοίξεις μια καινούργια πόρτα εισόδου στην καρδιά του αγαπημένου σου… Άλλωστε, έχεις το δικαίωμα της επανεξέτασης, αλλά και μιας δεύτερης ευκαιρίας!
 
Λένε πως… οι παλιές αγάπες δεν πάνε πάντα στον Παράδεισο, αλλά παρόλα αυτά τούτες τις μέρες επανέρχονται δριμύτερες για να ολοκληρώσουν ότι μπορεί να έμεινε σε εκκρεμότητα… Γιατί τελικά, το αν μια σχέση αξίζει, κρίνεται και με βάση τη διάρκεια που μπορεί να έχει στο χρόνο! Κατά πόσο τα δύο πρόσωπα που απαρτίζουν τη σχέση μπορούν πραγματικά να αξιολογήσουν την ανάγκη και την επιθυμία τους να σταθούν ο ένας πλάι στον άλλον και να μη φοβηθούν να αναθεωρήσουν τις κινήσεις τους, τα λόγια ή τις παραλείψεις τους… Να θελήσουν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα, καταρχήν για τον εαυτό τους, και κατ’ επέκταση για αυτήν τη σχέση, που τους ενδιαφέρει! Η κάθε εξέλιξη στην όποια σχέση, η κάθε αναθεώρηση, είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, για τον εαυτό σου. Μόνο μέσα από την επαφή σου με τους άλλους μπορείς να κατανοήσεις και να προσδιορίσεις ποιος είσαι πραγματικά, να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος…

Κρόνος σε ορθή πορεία

Παράλληλα, ο Κρόνος την πρώτη μέρα του Αυγούστου, αποφασίζει να εγκαταλείψει την ανάδρομη πορεία του, γράφοντας την τελευταία σκηνή ενός δύσκολου σεναρίου, ιδιαίτερα για τις ζωές των σταθερών ζωδίων (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων) των τελευταίων ημερών, κλείνοντας καταστάσεις που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέσεις, σε συνεργασίες, σε οικονομικά θέματα, δίνοντας ένα οριστικό τέλος!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό

Την Κυριακή, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δίνει μία ιδιαίτερα ευνοϊκή χροιά στις εξελίξεις… Ξαφνικές κινήσεις, μηνύματα, απρόβλεπτες συναντήσεις, μπορεί να δημιουργήσουν ανατροπές, ιδιαιτέρως ευχάριστες… Εκεί που όλα δείχνουν πως έχουν πέσει σε… τέλμα, ο από μηχανής θεός έρχεται να δώσει μια απροσδόκητη λύση, που θα ανατρέψει τα πάντα! Ας μην ξεχνάμε πως εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε το τι γίνεται γύρω μας μόνο μέσα από τα στενά όρια των αισθήσεών μας με τις περιορισμένες ικανότητες που έχουμε. Το κοσμικό σχέδιο όμως είναι μεγάλο, τεράστιο, ξεχωριστό για τον καθέναν από εμάς, και προετοιμάζει εξελίξεις που δεν περνούν καν από το μυαλό μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ίσως τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις την στροφή που εδώ και καιρό φαντάζεσαι, ονειρεύεσαι, επιθυμείς! Τώρα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να νοιώσεις δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ορμητικότητα, έτοιμος να διεκδικήσεις, να μπεις στο παιχνίδι, να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να πετύχεις… Σχέδια και φιλοδοξίες στο προσκήνιο, κι εσύ έτοιμος να κατακτήσεις οτιδήποτε νιώθεις πως θέλεις να έχεις στην ζωή σου… Γεγονός είναι πως έχεις σημαντική βοήθεια δίπλα σου. Πρόσωπα που σου συμπαραστέκονται, που σε βοηθούν και σε κάνουν να νιώθεις πως έχεις έναν ακόμα λόγο να είσαι δυνατός, με τόση αγάπη γύρω σου!
 
Εντυπωσιακές είναι οι εξελίξεις που παρουσιάζονται και στην ερωτική σου ζωή, μια και τώρα έχεις να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θα αφήσεις πίσω σου και τι θα πάρεις μαζί σου στην επόμενη σου διαδρομή… Είναι και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, που έρχεται να σε βάλει για μια ακόμα φορά στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος… Τώρα καλείσαι να διαχειριστείς (ίσως για τελευταία φορά) οτιδήποτε έκανες πως δεν έβλεπες το προηγούμενο διάστημα, οτιδήποτε σε προβλημάτισε, σε πίεσε, σου δημιούργησε διλήμματα! Να ξαναδείς τη σχέση σου με εκείνο το πρόσωπο, που όσο κι αν προσπάθησες δεν κατάφερες ποτέ να ξεριζώσεις από μέσα σου… Τώρα πρέπει να αποφασίσεις τη θέση που θα του δώσεις στην καρδιά σου και στη ζωή σου γενικότερα… Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση, είναι όμως άκρως απελευθερωτική! Το μόνο που απαιτείται είναι να έχεις άμεση επαφή με το συναίσθημά σου, γιατί αυτό θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, γράφοντας τα τελευταία κεφάλαια σε οικονομικά θέματα και που ομολογουμένως σε δυσκόλεψαν αρκετά, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τρίτους. Επίσης, έρχεται να δώσει ένα οριστικό τέλος σε ένα συναίσθημα που σε βασανίζει, σε μια σχέση που και εδώ έπρεπε να έχεις κλείσει οριστικά, αλλά και σε ένα κύκλο που σε έχει ταλαιπωρήσει…
 
Με τον Λέοντα και τον Υδροχόο, έχεις ακόμα πολλά να ανταλλάξεις… Με τον Σκορπιό η επόμενη κίνηση είναι… ματ!
 
ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να εκμεταλλευτείς την αίγλη και τη μεγαλοπρέπεια του ζωδίου σου και να αφήσεις τον μεγαλόψυχο εαυτό σου, να αποκαλύψει την ευγένεια, τη μεγαλοκαρδία και τα συναισθήματα συμπαράστασης και κατανόησης προς τους άλλους! Η Πανσέληνος αυτή έχει έντονα προσωπικό χαρακτήρα. Σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, που ενδεχομένως να νιώθεις πως στέκονται εμπόδιο στα σχέδια σου ή πως δεν αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες, τις διαθέσεις ή το συναίσθημά σου κι αυτός να είναι ένας λόγος τριβής στο μεταξύ σας! Είναι μια περίοδος που το μικρό μπορεί να το κάνει μεγαλύτερο, να διογκώσει. Ίσως ακόμα να βγάλει και παρελθοντικά ζητήματα, παράπονα, αδικίες, θυμό, από τη μεριά σου ή από τους γύρω σου, που τώρα εκτονώνονται ίσως και με έντονο τρόπο! Να θυμάσαι πάντα πως είσαι ένας βασιλιάς! Που ξέρει να δίνει, ν’ αγαπά και κυρίως, να συγχωρεί! Αυτό θα σε βοηθήσει να σκύψεις πάνω από τα πρόσωπα που αγαπάς και να κατανοήσεις για ποιο λόγο λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, ώστε να εξισορροπήσεις την όποια ένταση δημιουργηθεί ανάμεσα σας!
 
Από την άλλη μεριά, η αναδρομή Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί μια πληθώρα εξελίξεων στα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή, αλλά κυρίως με τα ερωτικά σου ζητήματα. Το παρελθόν ανοίγει διάπλατα τις πύλες του και σε προκαλεί να επιλέξεις ποια κατάσταση, αλλά κυρίως ποιο πρόσωπο θέλεις να έχεις στη ζωή σου… Να θυμάσαι πως ό,τι κι αν επιλέξεις, έχει και το τίμημα του… Εκείνο που έχει σαφώς μικρότερο τίμημα, είναι αυτό που επιλέγει η καρδιά σου!
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου για εσένα των τελευταίων ημερών, γραφεί την τελική πράξη σε ένα έργο που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι μια εποχή που μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις σπίτι ή να αποδεσμευτείς από οτιδήποτε σε κάνει να νοιώθεις πίεση. Επίσης, οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν και την οριστική διευθέτηση, το κλείσιμο ενός επαγγελματικού ζητήματος που σε απασχολεί ή μια συνεργασία σου!
 
Προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί και οι δύο βρίσκεστε σε ιδιαίτερα ευαίσθητες ισορροπίες και ψυχισμό. Όμως και με τον Υδροχόο τα πράγματα μπορεί να κινούνται σε οριακά επίπεδα! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα;
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, μια και η Πανσέληνος αυτή διευκολύνει πολύ τις υποθέσεις σου, ενισχύσει την επικοινωνία σου και σε οδηγήσει σε πολλές περιπτώσεις στην επιτυχία! Μπορείς να ελπίζεις πως οτιδήποτε σχεδίαζες, μεθόδευες και οργάνωνες, τώρα έχει έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί και μάλιστα με επιτυχή τρόπο. Αυτό οφείλεται τόσο στη δική σου προσπάθεια, όσο και στο μαγικό χέρι της τύχης που σε βοηθά, προκαλώντας συχνά ανέλπιστες εξελίξεις! Όλα μοιάζουν να κινούνται προς μια… αισιόδοξη κατεύθυνση, με νέες εμπειρίες, νέα δεδομένα, ολοκαίνουργιες δραστηριότητες, αλλά και καινούργια πρόσωπα, που εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου! Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό και ένα ταξίδι, που θα ενισχύσει σημαντικά τον ψυχισμό σου με γενναίες δόσεις ελπίδας και θετικής ενέργειας, ενώ ανοίγει και ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, που από την προηγούμενη εβδομάδα και με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει σε τροχιά!
 
Έρωτες από το παρελθόν επανέρχονται, για να γράψουν νέα κεφάλαια στην προσωπική σου ιστορία… Χρωματίζουν τη ζωή σου με πολύ ιδιαίτερα χρώματα, δημιουργώντας όμως παράλληλα και αρκετά διλήμματα ως προς το πώς πρέπει να κινηθείς! Φυσικά, το να κινηθείς με άξονα το συναίσθημά σου και την καρδιά σου ή την βαθιά σου επιθυμία απέναντι στο πρόσωπο αυτό, είναι πάντα η καλύτερη τακτική!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος στον Σκορπιό συνιστά ψυχραιμία και προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις, είτε αυτές που από εσένα, είτε από τα άτομα του περιβάλλοντός σου!
 
Προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις του… Με τον Λέοντα και με τον Υδροχόο τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αρμονικά!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθετί νέο, διαφορετικό, αποτελεί πρόκληση για εσένα την περίοδο αυτή, εξάπτει την περιέργειά σου, ανεβάζει την αδρεναλίνη σου και σε κάνει να ζεις με ένταση. Η διάθεσή σου ανανεώνεται μέσα από νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες, θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Η Πανσέληνος αυτή σε πριμοδοτεί με ευκαιρίες, για να ολοκληρώσεις κάθε σχέδιο, κάθε τι που μεθόδευες και οργάνωνες το προηγούμενο διάστημα. Οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα, ενώ και οι σχέσεις σου κινούνται σε έναν ιδιαίτερα θετικό περιβάλλον, καθώς είναι και η δική σου διάθεση ανεβασμένη, δεκτική και αισιόδοξη! Δεν αποκλείεται επίσης να σου δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κι εκείνες τις… πολυπόθητες διακοπές που έχεις ανάγκη!
 
Πολύ σημαντική η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, που δίνει νέα ώθηση στα επεκτατικά σχέδιά σου. Οτιδήποτε συζητούσες το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανεξετάζεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Όμως, δεν λείπουν οι εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή. Το διάστημα αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο το συναίσθημά σου δεν έχει πάψει ποτέ να υπάρχει! Ναι, τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σε μια παλιά σχέση, η οποία ακόμα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά!
 
Ο Κρόνος εγκαταλείπει την αναδρομή πορεία του και σε οδηγεί (ιδιαίτερα εσένα των τελευταίων ημερών) σε μια οριστική απόφαση, ένα τελικό ξεκαθάρισμα στα θέματα της εργασιακής σου ζωής που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, καθώς τώρα καλείσαι να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση απέναντί τους.
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε φέρνει μπροστά σε απρόοπτες εξελίξεις, ειδήσεις ή μηνύματα, που ανατρέπουν με πολύ ευχάριστο τρόπο τα σχέδιά σου και σου προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις, εξυπηρετήσεις ή ευκαιρίες!
 
Με τον Λέοντα το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αλλά και με τον Υδροχόο οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές! Τα υπόλοιπα είναι θέμα χειρισμών!
 
ΖΥΓΟΣ
Ναι, τώρα μπορείς να χαμογελάσεις, να ανοίξεις την πόρτα στην αισιοδοξία και να υποδεχθείς αυτήν την περίοδο του καλοκαιριού, που σκοπό έχει να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει, να σου δώσει μια ανάσα απ’ ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε ή να σε δυσκόλεψε το προηγούμενο διάστημα και γενικότερα να σε βοηθήσει ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου! Η Πανσέληνος του μήνα σου δείχνει την αισιόδοξη, την χαρούμενη πλευρά της ζωής, και σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να ζήσεις τον έντονο παλμό του καλοκαιριού, να ενισχύσεις την δημιουργικότητά σου και να εξελίξεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Παράλληλα, σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή, που ομολογουμένως το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Αυτό οφείλεται στην Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σου, που περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Λέοντα το καλοκαίρι αυτό, για να σε βοηθήσει να επανεξετάσεις τις υποθέσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα και να τις δρομολογήσεις με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Παράλληλα, ανοίγει την πόρτα σε εκείνους τους παλιούς έρωτες, που η απόσταση δεν κατάφερε ποτέ να τους ξεριζώσει από την καρδιά σου!
 
Είναι μια εποχή ανασυγκρότησης, μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να πετύχεις πολύ σημαντικά επιτεύγματα, στόχους ή επιθυμίες σου… Όπως και να έχει, θα μπορέσεις για λίγο τουλάχιστον να ξεφύγεις και να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τροφοδοτώντας την ψυχολογία σου με την ομορφιά, τη γαλήνη και την ξεκούραση που τόσο χρειάζεσαι!
 
ΥΓ. Ενδεχομένως να κληθείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποια οικονομικά ζητήματα που σε ταλαιπωρήσαν το προηγούμενο καιρό ή να οριστικοποιήσεις κάποιες συμφωνίες. Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, πιθανόν να έχεις κάποιες ξαφνικές συναντήσεις ή και ανατροπές στα σχέδια σου, που όμως οδηγούν σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κι ευκαιρίες, που δεν είχες καν φανταστεί!
 
Με τον Λέοντα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, ενώ και με τον Υδροχόο το μεταξύ σας κινείται σε πολύ καλό κλίμα!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου πρακτικά σημαίνει πως παίρνεις απόλυτες θέσεις απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν εκφράζουν πλέον τις διαθέσεις, τα πιστεύω ή τις επιθυμίες σου! Είναι εκείνη η στιγμή που στηλώνεις τα πόδια και αρνείσαι να ακούσεις, να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να ενδώσεις σε απαιτήσεις τρίτων! Σημασία τώρα έχει αυτό που πιστεύεις, αυτό που θέλεις εσύ και μόνο, τίποτα δεν μπορεί να σου αλλάξει τις απόψεις και, πολύ περισσότερο, τίποτα δεν μπορεί να σου επιβληθεί! Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να δεις την ολοκλήρωση των προσπαθειών σου σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ οι σχέσεις σου περνούν από ένα γέρο ξεκαθάρισμα, το οποίο όχι μόνο το επιδιώκεις, αλλά συχνά το επιβάλλεις κιόλας! Από την άλλη μεριά, είναι σημαντικό να ξέρεις ποιοι είναι τελικά οι σύμμαχοί σου, ποια πρόσωπα είναι κοντά σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και ποιους μπορείς επί της ουσίας να εμπιστευτείς!
 
Βεβαίως, η αναδρομή κίνηση της Αφροδίτης, που την εβδομάδα αυτή περνά για μια ακόμα φορά απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις επαγγελματικά ζητήματα, σχέδια, ιδέες ή φιλοδοξίες σου, και να καταλήξεις στο αν τελικά μπορείς να τις ολοκληρώσεις ή όχι.
 
Παράλληλα, εστιάζει και στις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που έτσι κι αλλιώς το διάστημα αυτό παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, η σχέση σου περνά από πολύ δυνατά τεσταρίσματα και θα πρέπει να πάρεις μια οριστική θέση για το αν τελικά θα συνεχίσεις την πορεία σου με το ίδιο πρόσωπο! Είναι μια περίοδος ανακατάταξης, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, που θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα καινούργιο άνοιγμα και να προχωρήσεις παρακάτω με καινούρια δεδομένα, έχοντας κοντά σου τα πρόσωπα που πραγματικά έχουν για σένα ουσία και αξία!
 
ΥΓ. Το γεγονός πως ο Κρόνος περνά σε ορθόδρομη πορεία, γράφει το τελευταίο σενάριο σε πράξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου δεδομένα. Πολύ πιθανόν τώρα να θελήσεις να κλείσει οριστικά έναν επαγγελματικό κύκλο, τον οποίο νιώθεις πως δεν μπορείς πια να εξυπηρετήσεις, δεν αποκλείεται ωστόσο να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και σημαντικές δεσμεύσεις!
 
Τόσο με τον Λέοντα όσο και με τον Σκορπιό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς διαχειρίζεσαι το μεταξύ σας, γιατί οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και οριακές!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει έναν δύσκολο κύκλο στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τρίτους, όπως δάνεια, εφορίες, διατροφές κλπ. Σε περιμένει ένα στρεσάρισμα και ένας πονοκέφαλος, εξ αιτίας όλων εκείνων που μπορεί να άφησες σε εκκρεμότητα… Τώρα καλείσαι να πάρεις την ευθύνη και να λύσεις το όποιο πρόβλημα δημιουργείται! Υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες και να δημιουργήσει ένα οξύ κλίμα μεταξύ σας στην προσπάθεια εύρεσης λύσεων. Τώρα μια διαφωνία ή μια αντιπαράθεση μεταξύ σας μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι περίμενες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξεις και να κρατήσεις όσο είναι εφικτό τις ισορροπίες…
 
Από την άλλη μεριά βεβαίως, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξαναφέρεις στο τραπέζι οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά έμειναν σε εκκρεμότητα. Τώρα λοιπόν επανέρχονται στο προσκήνιο, προσφέροντάς σου σημαντικές λύσεις και εξυπηρετήσεις! Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς, αν έχεις οργανωθεί σωστά, να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα και να δώσεις μια πολύ θετική λύση ή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί! Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, δεν αποκλείεται η λύση την εβδομάδα αυτή να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος επιστρέφει στην κανονική του πορεία και ιδιαίτερα εσένα των τελευταίων ημερών σε βοηθά να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα σχέδιο που προετοιμάζεις το τελευταίο διάστημα, να εξελίξεις με θετικό τρόπο την όποια φιλοδοξία σου, αλλά και να επισημοποιήσεις μια σχέση σου.
 
Φυσικά, είναι ο Σκορπιός με τον οποίο επιθυμείς τη συνέχεια και την εξέλιξη του μεταξύ σας, ενώ με τον Υδροχόο οι συγκρούσεις μπορεί να είναι πολύ έντονες!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου στον κύκλο αυτόν του φεγγαριού, είναι πως τα πράγματα απλώς… συμβαίνουν, την ερμηνεία τους όμως θα πρέπει να την ανακαλύψεις εσύ! Να είσαι βέβαιος πως ακόμα κι αν οι εξελίξεις μοιάζουν να μην είναι αυτές που έχεις σκεφτεί ή μεθοδεύσει, πάντα υπάρχει ένας τρόπος να τις φέρεις στα μέτρα σου, αρκεί να ανακαλύψεις το κρυφό μήνυμα που κρύβεται πίσω από καθετί που προκύπτει τώρα στη ζωή σου! Γι’ αυτό, είναι σημαντικό όχι μόνο να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, αλλά να λειτουργείς ευέλικτα και να θυμάσαι πως μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει το όποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο!
 
Οι εξελίξεις τρέχουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι απαιτούν να δρομολογήσεις λύσεις. Παράλληλα, και τα επαγγελματικά σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς για την τήρηση των ισορροπιών! Και επειδή είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε θέματα ή συμπεριφορές που έχουν απόλυτο χαρακτήρα, γεγονός που αντιβαίνει στη δική σου έντονη φύση, είναι πολύ εύκολο να προκληθούν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Φρόντισε λοιπόν, όχι μόνο να μην ανοίξεις μέτωπα στη φάση αυτή, μα να διαχειριστείς τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες με τέτοιο τρόπο που αφενός δεν θα κλείσει πόρτες αφετέρου θα ανοίξει νέες! Μην ξεχνάς ότι συχνά το να κάνεις ένα βήμα πίσω είναι ένδειξη Σοφίας και σε βοηθά να κερδίσεις και χρόνο!
 
Να θυμάσαι επίσης πως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς εκ νέου οτιδήποτε νοιώθεις ότι δεν σου βγαίνει, σε πιέζει ή δεν εκφράζει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα στα ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής. Γι’ αυτό, κι εδώ ο χρόνος είναι πολύτιμος σύμμαχός σου! Φυσικά, θα αναθεωρήσεις δεδομένα και στην ερωτική σου ζωή, μια και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, θα σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα, για να γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας…
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία από την εβδομάδα αυτήν, σε καλεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που σε προβλημάτισαν, σε πίεσαν ή σε στενοχώρησαν!
 
Η σχέση με τον Λέοντα κινείται σε οριακά επίπεδα και τώρα τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο κύκλος αυτής της Πανσελήνου ανασύρει από μέσα σου συναισθήματα άγχους, ανησυχίας και εσωτερικής αναστάτωσης, που εντείνουν την ανασφάλειά σου. Πολύ συχνά μπορεί να σε κάνουν όχι μόνο να μην ξέρεις πώς ακριβώς να κινηθείς, αλλά αν λειτουργήσεις παρορμητικά είναι πολύ εύκολο να κάνεις την λάθος κίνηση! Σε όλο αυτό το κλίμα συνηγορεί ενδεχομένως και ένα παρασκήνιο το διάστημα αυτό, διαμορφώνοντας ένα τοπίο όχι τόσο φιλικό για σένα… Ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σου ζητήματα και τις σχέσεις σου με συνεργάτες ή ανωτέρους, φαίνεται πως η επικοινωνία δυσκολεύει είτε εξαιτίας των άλλων, είτε γιατί εσύ είσαι ιδιαίτερα πιεσμένος και νοιώθεις πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τα διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου…
 
Χαλάρωσε… Να θυμάσαι πως μπορεί να βγεις ακόμα και κερδισμένος από την όλη αυτήν τη φάση, αρκεί να μείνεις εστιασμένος στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχει αναλάβει! Είναι πολύ σημαντικό τώρα να αποφύγει τις συνεργασίες ή το να εμπιστευτείς εύκολα κάποια πρόσωπα που μπορεί να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους… Ό,τι κάνεις μόνος σου είναι πιο σίγουρο, οπότε μείνε σε αυτά τα δεδομένα και δούλεψε για τους σκοπούς σου όσο καλύτερα μπορείς!
 
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης ωστόσο, σε βοηθά αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις όλα εκείνα τα επαγγελματικά θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Μια πιθανή αύξηση, μια πιθανή προαγωγή, μια πιθανή αλλαγή θέσης, τώρα μπορεί να επανεξεταστεί, να συζητηθεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και γιατί όχι, να πραγματοποιηθεί!
 
ΥΓ. Για εσένα των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία μιλά για την τελική φάση και την υλοποίηση των σχεδίων, των επιθυμιών ή των επιδιώξεών σου. Επίσης, μιλά και για το κλείσιμο με πολύ αισιόδοξο και θετικό τρόπο μιας σχέσης σου, για να περάσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου!
 
Με τον Λέοντα καλό είναι να κρατήσει τις αποστάσεις, ενώ με τον Σκορπιό το μεταξύ σας φτάνει σε μια κορύφωση!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας, αλλά και του καλοκαιριού γενικότερα, είναι η επιστροφή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Λέοντα! Ένα γεγονός που ανοίγει έναν καινούριο κύκλο συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και επανεξέτασης θεμάτων, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Τα σενάρια που γράφονται το διάστημα αυτό, μπορεί να και την απόφασή σου να κάνεις μια σημαντική αλλαγή, όπως για παράδειγμα μια μετακόμιση, που μπορεί να σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται επίσης να εξετάσεις το ενδεχόμενο μιας δουλειάς από το σπίτι, καθώς τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο!
 
Και φυσικά, ίσως να αναθεωρήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις πάσης φύσεως σχέσεις σου, που έτσι κι αλλιώς, περνούν από διάφορες διεργασίες το διάστημα που ακολουθεί! Σ’ αυτό συνηγορεί και η Πανσέληνος του μήνα, που διαμορφώνει ένα δύσκολο κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή, τόσο μέσα από αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με συνεργάτες ή συνεταίρους, όσο και από την δυσκολία επίτευξης των στόχων σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις βάζουν εμπόδια στον δρόμο σου. Πριν ωστόσο βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα και νοιώσεις απογοητευμένος, να θυμάσαι πως αν χειριστείς τα πράγματα με ευελιξία και διπλωματικότητα και δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις, το σίγουρο είναι ότι και λύσεις θα βρεις, και μπορεί να πετύχεις κάτι πολύ πιο σημαντικό από ό,τι περίμενες.
 
Βεβαίως, δεν είναι εποχή για νέα ξεκινήματα, είναι όμως εποχή για ξεκαθαρίσματα σε οτιδήποτε μπορεί να μην εκφράζει τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις σου και τώρα μπορείς να το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, με τον Κρόνο απέναντί σου να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τώρα γράφεται το τελευταίο κεφάλαιο σε κάποιες σχέσεις σου, που πλέον καλείσαι να ξεκαθαρίσεις οριστικά!
 
Με τον Λέοντα αλλά και στον Υδροχόο χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί και οι δύο βρίσκεστε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέσα σου νοιώθεις μια έντονη αναταραχή όλο το διάστημα αυτό, αλλά πολύ περισσότερο αυτή την εβδομάδα, μια και υπάρχουν αρκετά διλήμματα που σε απασχολούν, εντείνουν τις ανασφάλειές σου και πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις ή λάθος εκτιμήσεις! Καλό είναι να μην καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα και να μην πάρεις αποφάσεις που σε δεσμεύουν, αφού πάρα πολλά πράγματα στην συνέχεια θα αλλάξουν!
 
Η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα κλίμα έντασης στα εργασιακά σου. Τώρα οι σχέσεις σου δυσκολεύουν, η επικοινωνία δεν είναι εύκολη και ενδεχομένως αυτό να είναι μια πηγή αντιπαραθέσεων και εντάσεων στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα, η ανάληψη περισσοτέρων ευθυνών μπορεί να σου δημιουργήσει και ένα θέμα χρόνου, καθώς το 24ωρο δεν θα σου φτάνει! Καλό είναι επίσης να αποφύγεις τις συνεργασίες και να λειτουργήσεις περισσότερο μόνος σου, γιατί και πιο αποτελεσματικό θα είναι και θα αποφύγεις να ανοίξεις μέτωπα, που δεν θα εξυπηρετούν… Μην ξεχνάς πως υπάρχει κι ένα παρασκήνιο, που ακόμα κρύβει τις προθέσεις του για εσένα. Ωστόσο να θυμάσαι πως απ’ όλο αυτό μπορείς να βγεις ωφελημένος στο τέλος…
 
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα επαναφέρει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που ενδεχομένως έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανέρχονται προκειμένου να πάρουν μια νέα τροπή, να εξεταστούν εκ νέου και γιατί όχι να υλοποιηθούν. Παράλληλα, δημιουργεί νέα δεδομένα και στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν υπάρχει στο σκηνικό μια σχέση, η οποία λειτουργούσε ως τώρα με έναν πιο παρασκηνιακό ή μυστικό τρόπο!
 
ΥΓ. Για εσένα των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος σε ορθόδρομη πλέον πορεία σε βοηθά στην προώθηση συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, τις οποίες προσπάθησες να επιτύχεις στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα έχεις τη δυνατότητα μιας οριστικής συμφωνίας, μιας λύσης σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί ή την επέκταση στα σχέδια σου. Όπως και να ‘χει, είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή, που μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις με θετικό τρόπο τις φιλοδοξίες σου, ενώ μπορεί να υπάρξει σημαντική στήριξη και βοήθεια από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο από εσένα.
 
Με τον Σκορπιό το μεταξύ σας εξελίσσεται σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ με τον Λέοντα μυστικές συζητήσεις και διαβουλεύσεις μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα σημαντικές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σου ανακινεί η Πανσέληνος αυτή και πολύ πιθανόν να έρθεις αντιμέτωπος και με παρελθοντικές εκκρεμότητες, που τώρα έρχονται για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο προκειμένου να επιλυθούν! Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν λύσεις, εξυπηρετήσεις, διευκολύνσεις, που με κάποιο τρόπο λειτουργούν σαν αντιστάθμισμα στην όποια δυσκολία ή πρόβλημα εμφανίζεται μπροστά σου! Δεν αποκλείεται (ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου) η εβδομάδα αυτή να σου δώσει μια ξαφνική λύση, ένα άνοιγμα ή μια οικονομική βοήθεια, που ενώ δεν την περίμενες σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια! Είναι σημαντικό τώρα να είσαι πολύ προσεκτικός στις οικονομικές κινήσεις που κάνεις και να αποφύγεις ανοίγματα ή άσκοπες σπατάλες, καθώς η μεθοδικότητα και η σύνεση το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτούν… σωτήριες!
 
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκ νέου χρήματα που σου χρωστούν, να ανοίξεις ξανά ένα κεφάλαιο που έχει να κάνει με μια οικονομική αναβάθμιση στον επαγγελματικό τομέα, ή γενικότερα να διευκολυνθείς σε καταστάσεις που μέχρι χτες σε ταλαιπωρούσαν. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που δημιουργούνται, προκειμένου να καλύψεις οφειλές. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια από το σύντροφο ή από συνεργάτες, που κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια!
 
Και φυσικά, στο προσκήνιο η ερωτική σου ζωή και οι εξελίξεις της. Είναι πολύ πιθανή η επανεξέταση μιας σχέσης από το παρελθόν, που έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα και διεγείρει για μια ακόμα φορά το συναίσθημα και το πάθος σου!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία την εβδομάδα αυτή για να σου δώσει τη δυνατότητα της τελικής επίτευξης σε ένα σχέδιό σου, μια ιδέα σου, κάτι το οποίο διαπραγματεύεσαι και μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς πλέον να το υλοποιήσεις με επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με ένα φιλικό πρόσωπο, που για κάποιο λόγο είχατε παρεξηγηθεί!
 
Με τον Σκορπιό, αποκαθιστάς παρεξηγήσεις του παρελθόντος και ανοίγεις έναν καινούριο κύκλο μεταξύ σας, ενώ με το Λέοντα το παιχνίδι έχει θεαματικές εξελίξεις, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έντονο πάθος!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2015 15:41:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι