blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας με έκλειψη Ηλίου


Η έκλειψη Ηλίου την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, είναι από αυτές που κρύβουν μέσα τους μια υπόσχεση, αλλά παράλληλα και μια ανάταση, αυτή του μυαλού μας, που αρχίζει να κινείται διαφορετικά, ανακτώντας τις ισορροπίες του, που έχασε το προηγούμενο διάστημα, παρασυρόμενο από την δίνη των γεγονότων… Και παρόλο που ο Μεγάλος Σταυρός μεταξύ Άρη, Δία, του Πλούτωνα και Ουρανού συνεχίζει ακάθεκτος το παιχνίδι τον εξελίξεων, υπάρχει ένα σημαντικό αντίβαρο στο σκηνικό στον νέο αυτό κύκλο του φεγγαριού!

Ας είναι να ανατείλει μια νέα αυγή…
Ας είναι τούτος ο ήλιος πάντα να συνοδεύει την καινούργια ημέρα με τα δώρα της…
Ας ανοίξουμε και πάλι μια καινούργια σελίδα… απ’ αυτές που έχουν φως και ελπίδα για όλους…
 
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να ενεργοποιήσει αυτήν την ισχυρή διάθεση για ζωή, που ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς επιβίωσης της ύπαρξης, και να ανοίξει ένα νέο παράθυρο, μέσα από το “ελπίζω άρα υπάρχω”, “δημιουργώ άρα υπάρχω”, και ναι, μπορώ να βλέπω το φως, ακόμα και αν γύρω μου υπάρχει σκοτάδι, μια και το φως υπάρχει μέσα μου…
 
Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Ερμή, που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να δώσει προοπτικές πολύ σημαντικές σε όσους πιστεύουν πως δεν υπάρχει αδύνατο, υπάρχει μόνο επιθυμία και ισχυρή θετική σκέψη!
 
Σημαντικά νέα ξεκινήματα, αλλάζουν το σκηνικό της δύσκολης περιόδου, δημιουργώντας ένα ισχυρό αντίβαρο στις εξελίξεις, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική μας ζωή, μια και υπάρχει έντονη επαναδραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς, συχνά με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν!
 
Η ερωτική ζωή δημιουργεί τις δικές της άμυνες απέναντι στα δύσκολα, ανοίγονται για μια ακόμα φορά κεφάλαια από το παρελθόν, με διαπραγματεύσεις, αλλά και διάθεση για μια ακόμα ευκαιρία σε οτιδήποτε δεν έχει χαθεί!
Sponsored Links

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο και Αφροδίτη στον Κριό

Βεβαίως, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο την ημέρα του Σαββάτου, θα ανακατέψει προσωρινά το σκηνικό στις διαθέσεις, δημιουργώντας και πάλι ένα σκηνικό απαισιοδοξίας και έλλειψης ψυχραιμίας… Όμως, σημαντική επίσης και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό την ίδια ημέρα, που ανοίγει ένα νέο κύκλο στον τομέα των σχέσεων, εγείροντας μεγαλύτερες απαιτήσεις… Οι σχέσεις γίνονται πιο εγωιστικές και θα υπάρξει μία τάση να τα θέλουν όλα εδώ και τώρα… Τίποτα δεν χαρίζεται, λέει εδώ η Αφροδίτη, όλα κατακτώνται και τώρα θα πρέπει να μου δείξεις το πόσο με αγαπάς! Η Αφροδίτη έρχεται να ανακατέψει για τα καλά την ερωτική ζωή σε όλο το διάστημα που θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού, μια και οι όψεις της με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα υπόσχονται συναρπαστικές εξελίξεις και ξαφνικούς έρωτες, από κείνους που ανατρέπουν πλήρως το σκηνικό της ζωής…

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η εβδομάδα κάνει φινάλε με το τρίγωνο του Ηλιού με τον Πλούτωνα, ανοίγοντας την πόρτα σε κείνο το πολύ βαθύ συναίσθημα, αυτό που λίγοι μπορούν να νιώσουν και να αισθανθούν… Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από αυτήν την όψη, είναι αυτές που έχουν πολύ ισχυρά θεμέλια και βέβαια ανήκουν σε αυτούς τους λίγους, που μπορούν και ξέρουν να αγαπούν πραγματικά και με τι καρδιά τους!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ταξίδι; Και τι να πάρω μαζί μου;
Ναι, μπορείς να ανοίξεις έναν νέο κύκλο και να διεκδικήσεις ξανά… Καταρχήν την ελπίδα σου, αυτή που ένιωσες πως σε εγκατέλειψε το προηγούμενο διάστημα! Μα πέρα από την ελπίδα, μπορείς να διεκδικήσεις εκ νέου τα όνειρά σου, αλλά και τον έρωτα, που τώρα φαίνεται να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου του και να σε πριμοδοτεί με πολύ σημαντικά δώρα: Αρχικά, αυτό της επαναδιαπραγμάτευσης με το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα έναρξη στο μεταξύ σας, να ξαναγράψεις με καθαρότερα γράμματα τα θέλω σου απέναντί του, αλλά και να αφουγκραστείς καλύτερα και τις δικές του ανάγκες. Αλλά δεν αποκλείεται και νέες ιστορίες, που κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, να έχουν όλο εκείνο το δημιουργικό πάθος, το οποίο θα σε κάνει να νοιώσεις από την αρχή το μεγαλείο του έρωτα, αλλά κι εκείνες τις συγκινήσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ψυχολογία σου και θα σε ταξιδέψουν σε νέες, ενδιαφέρουσες διαδρομές, με κείνα τα πολύ όμορφα χρώματα, που μόνο ο έρωτας ξέρει να δίνει…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο ο κύκλος που ανοίγει έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειωθείς. Και με τον Αιγόκερω όμως, το σίγουρο είναι ότι κάτι έχεις να ανταλλάξεις ή να μοιραστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άνοιξε το παράθυρό σου… Έρχεται η Άνοιξη!
Αλλαγή σκηνικού αλλά και χρωμάτων, μια και μπαίνεις σε μια φάση πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη και, πάνω απ’ όλα, πιο ερωτική… με τη διάθεσή σου να είναι εκείνη που έλκει γύρω της τα πρόσωπα, με τα οποία το σίγουρο είναι ότι έχεις να ανταλλάξεις έντονα συναισθήματα όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει! Εσύ, εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις εστιασμένος στην καλή σου διάθεση και να μην παρασυρθείς από κάποιες πιο δύσκολες στιγμές, που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την αισιοδοξία ή την ελπίδα σου. Τα πράγματα, έστω και με κάποια μικρά διαλείμματα, δείχνουν να εξελίσσονται σε πολλές περιπτώσεις έτσι όπως θα τα ήθελες, ή ακόμα και καλύτερα από ό,τι είχες φανταστεί! Γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις από καρδιάς με πρόσωπα, που μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχατε ψυχρανθεί, ωστόσο οι καρδιές σας δεν έχουνε πάψει να χτυπούν η μία για την άλλη… Παράλληλα, νέες ερωτικές ιστορίες έρχονται να γράψουν τις δικές τους σελίδες στο ερωτικό σου βιβλίο και μάλιστα με ιδιαίτερα συναρπαστικό χαρακτήρα… Ακολούθησε τις εξελίξεις και την καρδιά σου… Είναι η πιο σίγουρη διαδρομή!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο ο κύκλος που ανοίγει έχει πολύ πάθος να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε, αλλά και με τον Αιγόκερω οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαμογέλα… Δεν ξέρεις ποτέ ποιος σε βλέπει!
Επιτέλους παίρνεις ανάσα, μια και η Έκλειψη αυτή, σου δημιουργεί την ανάγκη να πετάξεις από πάνω σου όλες εκείνες τις δυσκολίες που πέρασες στο προηγούμενο διάστημα και να ανοίξεις πάλι την πόρτα σου στη χαρά, στη διασκέδαση, στο φλερτ και βεβαίως, στον έρωτα… Ο κύκλος αυτός φωτίζει κατά βάση την ερωτική σου ζωή και ξεσηκώνει με τις δικές του, μοναδικές ιστορίες την καρδιά σου. Το συναίσθημά σου φαίνεται πως τροφοδοτείται από νέα πρόσωπα, αλλά και νέες ιστορίες που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις σου… Και βέβαια, δεν αποκλείεται να γυρίσεις προς τα πίσω, σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να το έχεις αδικήσει, και να θελήσεις να ζητήσεις μια συγνώμη από την καρδιά σου… Να ξέρεις ότι θα την πάρεις και θα μπορέσεις να συνεχίσει μαζί του παρακάτω, μια και απ’ ό,τι φαίνεται, ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα τελειώσει… Όπως και να ‘χει, η περίοδος αυτή έρχεται να σε αποζημιώσει για όλα αυτά που σου δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πονοκέφαλο τον προηγούμενο καιρό… Χαμογέλα, ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα… Δεν έχεις παρά να του ανοίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο, το παιχνίδι που τώρα αρχίζει, φαίνεται πως έχει συνέχεια και πολλές εξελίξεις. Αλλά και με τον Παρθένο υπάρχει πολλή χαρά στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μ’ αρέσει να βλέπω πίσω από τις γρίλιες… και να παρακολουθώ στα κρυφά τις ζωές και τις εξελίξεις!
Κάτι φαίνεται να ανθίζει μέσα σου, ίσως το συναίσθημά σου, ίσως οι επιθυμίες σου, ίσως και μια ερωτική ιστορία, η οποία θα κινηθεί σε ένα άκρως μυστικό και παρασκηνιακό περιβάλλον και αυτός θα είναι ο λόγος της τόσο έντονη διέγερσης των αισθήσεων και του συναισθήματος, που θα υπάρξει στον κύκλο αυτόν! Ναι, οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή φαίνεται να έχουν πολύ έντονο χαρακτήρα και να σε ξεσηκώνουν με εκείνο τον μοναδικό τρόπο, που μόνο ο έρωτας μπορεί να κάνει! Όχι πως τα πράγματα θα είναι εύκολα, μια και θα έχεις να παλέψεις με τους δικούς σου εσωτερικούς σου δαίμονες! Όμως γίνεται αυτό, που μεγιστοποιεί και την ένταση των γεγονότων, μια και το μυστικό ή το… παράνομο, έχει πάντα τον τρόπο να τα κάνει όλα να παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι συνήθως… Και ίσως αυτός να είναι ακόμη ένας λόγος, που θα δημιουργήσει ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή και θα σε σπρώξει με τον τρόπο του στην μια κατεύθυνση ή στην άλλη… Γεγονός είναι πως τα διλήμματα δεν θα σου λείψουν… και οι συγκινήσεις επίσης!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο υπάρχει έντονος αισθησιασμός και απόλαυση, με τον Ζυγό, τα διλήμματα μεγαλώνουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΖΥΓΟΣ
Ερωτικά παιχνίδια και εξελίξεις!
Είναι η επιθυμία σου να ζήσεις έντονα και με περισσότερο πάθος, πιο δυνατή από ποτέ! Ο κύκλος αυτός γεγονός είναι πως και θα σε αποζημιώσει, και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις τον έρωτα, έτσι όπως τον έχεις φανταστεί… βαθύ, αισθησιακό, και άκρως διεγερτικό, για τις αισθήσεις και την καρδιά σου! Γεγονός επίσης είναι πως δεν έχεις τελειώσει ακόμα με τα δύσκολα, όμως στον κύκλο αυτόν θα έχεις τη δυνατότητα, αν μη τι άλλο, να απολαύσεις όλα αυτά που το προηγούμενο διάστημα στερήθηκες… και πάνω απ’ όλα αυτήν, την γνήσια και αυθεντική ερωτική ένωση, που σε απογειώνει! Από την άλλη, όμως, μπορεί να κάνει τα διλήμματά σου πιο έντονα. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τα πράγματα εξακολουθούν όχι μόνο να είναι δύσκολα, αλλά να σε καλούν πιεστικά να πάρεις θέση για το πώς θα συνεχίσεις… Ωστόσο, προς το παρόν έχεις το δικαίωμα της απόλαυσης! Μείνε σε αυτό… έτσι κι αλλιώς το δικαιούσαι! Παρακάτω θα δεις τι θα αποφασίσεις, τώρα απλά… ενδίδεις!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο έχεις το εισιτήριο για τον κόσμο της απόλαυσης και της ηδονής… Με τον Κριό οι ισορροπίες εξακολουθούν να είναι πολύ ευαίσθητες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτό το δίλημμα τι να κάνω;
Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, δεν είναι και ο πιο εύκολος για εσένα… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις, που θα σου δημιουργήσουν αρκετά ερωτηματικά και διλήμματα, ως προς το πώς να κινηθείς το επόμενο διάστημα με το σύντροφό σου. Ίσως βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές πιο απόλυτες, πιο άκαμπτες και πιο δογματικές, που να μη σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς… Ίσως ακόμα το δίλημμα που θα αντιμετωπίσεις, έχει να κάνει και με την εισαγωγή ενός νέου προσώπου στην ζωή σου, με πολύ έντονο χαρακτήρα, που σε διεκδικεί και το διεκδικείς… Το σίγουρο είναι ότι με κάποιο τρόπο θα βγεις από τη μέχρι τώρα ροή σου και θα μπεις σε καταστάσεις, οι οποίες δεν φαίνονται εύκολες. Μιλάμε κυρίως για αυτές της καρδιάς σου, γιατί συνήθως εκεί υπάρχει και η μεγαλύτερη δυσκολία ως προς το τι να κάνεις ή ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις! Γιατί ακόμα κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου να έχει πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα για κάποιο λόγο και αυτό από την μια να τον κάνει πιο έντονο, από την άλλη όμως, να σου δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση μέσα σου… Και μπορεί τα πράγματα να μην δείχνουν εύκολα, δείχνουν όμως εξαιρετικά ενδιαφέροντα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο ο κύκλος που ανοίγει τώρα δεν είναι καθόλου εύκολος. Με τους Διδύμους η κατάσταση άκρως ερωτική αλλά και μυστική, φαίνεται ότι λειτουργεί πολύ διεγερτικά για την ψυχολογία σας… και με τον Αιγόκερω επίσης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ας τα πάρουμε τα πράγματα αλλιώς, γιατί έχουν και την αισιόδοξη πλευρά τους!
Την πιο θετική πλευρά της ζωής, σου δείχνει ο νέος αυτός κύκλος της έκλειψης, ενεργοποιώντας τις επιθυμίες σου, τους στόχους σου, τις ελπίδες σου και εκείνη την πιο αισιόδοξη οπτική, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, μια και εσύ είσαι εκείνος που θα τα οδηγήσει σε μία καλύτερη κατεύθυνση από αυτή είναι τώρα… Και βέβαια, στον κύκλο αυτόν έχεις συστηματικές βοήθειες από τους φίλους σου, τα πρόσωπα εκείνα που είναι κοντά σου οπότε τα χρειαστείς, για να σου απλώσουν το χέρι και να σε στηρίξουν, με εκείνη τη γνωστή, τρυφερή διάθεση που έχουν να σταθούν πάντα στο πλευρό σου… Πολύτιμο το δώρο της φιλίας, ιδιαίτερα σε μια εποχή που τα πράγματα δείχνουν από δύσκολα έως και αδιέξοδα για πολλούς… Ωστόσο, φαίνεται πως αρχίζουν σιγά-σιγά να δημιουργούνται οι κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθείς και μάλιστα, το τοπίο αρχίζει και γίνεται πιο φωτεινό και πιο αισιόσδοξο… Για κάποιους Καρκίνους θα υπάρξει δυνατότητα να αποκαταστήσετε ό,τι μπορεί να σας έχει απομακρύνει από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μια και η επικοινωνία, ο διάλογος, η κουβέντα, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο… Μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε, βγάζοντας ό,τι μπορεί να σας έχει στενοχωρήσει ή προβληματίσει απέναντί του… Είναι και αυτό που θα σας δώσει την λύση ή ακόμα και μια δεύτερη ευκαιρία… Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό και ο κύκλος των φιλικών σας προσώπων να σας τροφοδοτήσει με νέες γνωριμίες, οι οποίες δείχνουν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον… Διόλου απίθανο, είτε μια νέα γνωριμία να περάσει σε μια πιο προσωπική σχέση, είτε ακόμα και μια φιλία να μετασχηματιστεί σε έναν έρωτα πολύ δυνατό, μια κι εδώ φαίνεται πάνω απ’ όλα να επικοινωνούν οι ψυχές…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο το παιχνίδι αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον… Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ θα υπάρξει και μια δεύτερη ευκαιρία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλω να τα αλλάξω όλα!
Εκείνο που φαίνεται να ενεργοποιείται, είναι η έντονη πλευρά σου, αυτή που δεν θα διστάσει να πει ένα μεγάλο όχι σε αυτόν που έχει απέναντί της και να κλείσει την πόρτα της σχέσης… Ο κύκλος αυτός έρχεται να σε βγάλει από σχέσεις, οι οποίες μπορεί εδώ και καιρό να έχουν δώσει δείγματα φθοράς και τέλους, όμως για κάποιο λόγο συνέχιζαν να υπάρχουν στη ζωή σου, είτε από ανασφάλεια είτε από έλλειψη μιας πιο ρεαλιστικής οπτικής… Τώρα δεν θα διστάσεις να ολοκληρώσεις κάτι, που μπορεί να έχεις αρχίσει πολλούς μήνες πριν, και αυτό είναι να πεις ένα μεγάλο “όχι” στα πρόσωπα αυτά και να περπατήσεις σε νέα, πολύ πιο αισιόδοξα και χαρούμενα μονοπάτια, που αφορούν βεβαίως στην ερωτική σου ζωή. Γιατί το σίγουρο είναι ότι την περίοδο που θα ακολουθήσει, θα έχεις πολλούς λόγους να χαμογελάσεις και να νιώσεις νέα συναισθήματα ή νέα ερωτικά σκιρτήματα, που θα σε βάλουν και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον… Άλλωστε, τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το παιχνίδι δείχνουν ιδιαίτερα και εγείρουν έντονα συναισθήματα, με πολύ πάθος… Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι οι απαιτήσεις σου… Ίσως γίνεις περισσότερο απαιτητικός από όσο πρέπει…
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο, ανοίγει ένας νέος και άκρως συναρπαστικός κύκλος, που σας φέρνει κοντά… Και με τον Αιγόκερω προβλέπονται μεγάλες συγκινήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Θέλω να περνάω καλά!
Το παιχνίδι ζωντανεύει… και η διάθεσή σου επίσης, μια και τα ερεθίσματα που λαμβάνεις από τους γύρω σου είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα! Δημιουργείται πολύ περισσότερο η ανάγκη να ενεργοποιήσεις την κοινωνικότητά σου και είναι αυτή που θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα καινούρια ενδεχομένως, αλλά και παλαιότερα, με τα οποία φαίνεται πως οι σχέσεις αναθερμαίνονται ή περνούν σε μία άλλη, καλύτερη φάση. Και η ερωτική σου ζωή φαίνεται πως παίρνει μια σημαντική αναβάθμιση, μια και η διάθεσή σου είναι σαφώς καλύτερη και μπορείς να επικοινωνείς πιο ανοιχτά με τους γύρω σου, αλλά και να έλκεις και πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους κοντά σου… Πολύ πιθανόν να θελήσεις να αναθερμάνεις και μια σχέση, η οποία ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα. Αλλά εκείνο που φαίνεται να σε εξιτάρει περισσότερο, είναι αυτές οι νέες γνωριμίες, που φαίνονται να παίζουν σημαντικό ρόλο τώρα και να εγείρουν πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία σου δημιουργούν την ανάγκη να διεκδικήσεις και αυτά που νιώθεις ότι χρειάζεσαι, αλλά και τα πρόσωπά που σε ενδιαφέρουν… Βεβαίως θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και στη διάθεσή σου, αλλά και στη συμπεριφορά του άλλου προσώπου, μέχρι να καταφέρουν να ισορροπήσουν τα πράγματα… Οι εξελίξεις ωστόσο δεν παύουν να έχουν πολύ έντονο χαρακτήρα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο υπάρχει έντονος μαγνητισμός στο μεταξύ σας, με τον Παρθένο όμως, όπως και να το κάνουμε υπάρχει επίσης πολύ δυνατή χημεία! Με τον Σκορπιό κάτι φαίνεται να ξαναμπαίνει σε κίνηση στο μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Διάλειμμα για ανασυγκρότηση!
Ένα σοβαρό διάλειμμα από τα δύσκολα της τελευταίας περιόδου, φαίνεται πως θα σε κάνει να ανακτήσεις την χαμένης αισιοδοξία σου, να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να κάνεις ένα βήμα πίσω, προκειμένου να επανεξετάσεις πιο μεθοδικά και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις μέχρι τώρα αξίες σου… Τελικά τι είναι αυτό που έχει προτεραιότητα για σένα; Αυτό είναι και το βασικό ερώτημα του κύκλου αυτού, στο οποίο καλείσαι να απαντήσεις με ειλικρίνεια και όχι κρυμμένος πίσω από δικαιολογίες και ασάφειες, που ενδεχομένως σε βολεύουν, όμως δεν σε βοηθούν να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να σε προβληματίζει με τα συνεχόμενα ερωτήματα και διλήμματα που σου δημιουργεί, μια και τίποτα δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, ούτε μέσα σου, αλλά ούτε και γύρω σου! Ωστόσο, μία σχέση που κινείται στο παρασκήνιο της ζωής σου, επανέρχεται, για να υπάρξουν οι απαιτούμενες εξηγήσεις, οι οποίες φαίνεται πως για μια ακόμα φορά σας φέρνουν πιο κοντά… Και βέβαια, υπάρχει ακόμα ρευστότητα, τόσο στο συναίσθημά σου, όσο και στις καταστάσεις, που φαίνεται στον κύκλο αυτόν να στρέφονται περισσότερο στη διευθέτηση των οικονομικών σου ζητημάτων, που περνούν σε πρώτη προτεραιότητα και αφήνουν ίσως λίγο πιο πίσω τα ζητήματα της καρδιάς σου… Όμως να ξέρεις πως όλα λειτουργούν με εκείνο τον μεθοδικά ύπουλο τρόπο στον ψυχισμό σου και είναι ικανά, ανά πάσα ώρα και στιγμή να πυροδοτήσουν καταστάσεις, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω! Γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι… Όλες οι πιθανότητες είναι ακόμα ανοιχτές… Έχει πάντως ενδιαφέρον να παρακολουθείς τις εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν… Όλα!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, οι εξηγήσεις φαίνεται να ισορροπούν την κατάσταση, προσωρινά τουλάχιστον… Με τον Ζυγό τα πράγματα ακόμα μπορεί να φαίνονται λίγο πιο ήρεμα, αλλά μην γελιέσαι… βρίσκεστε ακόμα σε μεγάλη ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΛΕΩΝ
Αλλαγή προτεραιοτήτων!
Πολλές φορές θα νιώσεις πως καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις όποιες επιλογές μπορεί να σε έχουν φέρει μέχρι εδώ, μια και ο κύκλος αυτός μπορεί να μην είναι εύκολος, όμως έχει αρκετά πράγματα να σου δώσει και πολύ πιθανόν να αλλάξει και τις προτεραιότητές σου. Εκείνο που φαίνεται να ενεργοποιείται έντονα είναι το ενδιαφέρον και οι εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής, που περνούν σε πρώτη προτεραιότητα… Είναι πολύ πιθανόν να κληθείς να αντιμετωπίσεις τις προηγούμενες καταστάσεις, τις οποίες μάλλον εσύ δημιούργησες… Όμως, ενδέχεται να υπάρξουν και νέα, πολύ σημαντικά ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία μπορεί μεν να έχουν σκληρή δουλειά από πίσω τους, έχουν όμως και πολλές ανταμοιβές… Και η κοινωνική σου ζωή, όμως, φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη δραστηριότητα και είναι αυτή που μπορεί να φέρει κοντά σου καινούργια πρόσωπα, τα οποία δες τα λίγο καλύτερα, κάτι έχουν να σου πούνε! Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια σημαντική ανανέωση στο ερωτικό πεδίο, η οποία να σου δώσει και μια νέα προοπτική, αρκετά αισιόδοξη! Ωστόσο, δεν παύουν να υπάρχουν και αρκετά ξεκαθαρίσματα, τα οποία συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν διλήμματα σε σχέση με το πώς πρέπει να κινηθείς. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα πιεσμένος και να θελήσεις να πάρεις μια μεγαλύτερη απόσταση από τα πράγματα, προκειμένου να τα δεις και πιο ψύχραιμα και πιο ξεκάθαρα… Γεγονός είναι πως σε όλα θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως όχι αυτές που θα ήθελες, ωστόσο θα υπάρξουν, αυτό είναι το σίγουρο!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο και τον Σκορπιό υπάρχει έντονο κλίμα στο μεταξύ σας, αλλά και πολύ πάθος, που σε συνεπαίρνει και δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εντατικοί ρυθμοί, αλλά και φωτεινά διαλείμματα!
Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πιεσμένος και διχασμένος, άλλα πράγματα να θέλεις και άλλα να υποχρεώνεσαι να κάνεις! Η καθημερινότητά σου φαίνεται να γίνεται ασφυκτική και απαιτεί από εσένα να τρέχεις, για να μπορέσεις να είσαι συνεπής απέναντι σε όλα όσα προκύπτουν τώρα, τα οποία είναι αρκετά και πολύ πιθανόν να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου την περίοδο που ακολουθεί! Σε πρώτη προτεραιότητα περνούν τα επαγγελματικά σου ζητήματα, που όπως και να το κάνουμε, έναν βαθμό δυσκολίας φαίνεται να τον αντιμετωπίζουν! Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή δείχνει να έχει και αυτή με τη σειρά της αρκετές εξελίξεις στον κύκλο αυτόν. Είναι πολύ πιθανό να ανθίσει ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς. Για πρόσεξε λίγο καλύτερα τον συνάδελφό που κάθε πρωί σου χαμογελάει γλυκά… ή εκείνο το πρόσωπο, που όταν διασταυρώνονται τα βλέμματά σας κατεβάζει ντροπαλά τη ματιά του… Ίσως είναι κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται… Αλλά και για εσένα που έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, υπάρχει σημαντική ανανέωση στο μεταξύ σας. Όχι πως τελείωσαν οι δυσκολίες, όμως μπορείτε να επαναδιαπραγματευθείτε και να βάλετε σε μία νέα βάση τη σχέση σας, πολύ καλύτερη από πριν… Ναι, η καθημερινότητά σου σαφώς μπορεί να παρουσιάζει μια μεγαλύτερη δυσκολία, να ξέρεις όμως ότι μέσα σε όλο αυτό το τοπίο θα υπάρχουν φωτεινά διαλείμματα, τα οποία θα ανανεώνουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου, τροφοδοτώντας και το συναίσθημα και την καρδιά σου!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο περνάτε σε μια νέα και πιο ανανεωτική φάση στο μεταξύ σας, με τον Δίδυμο μπαίνετε σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που ανανεώνει και την καθημερινότητά σας και την ψυχολογία σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Όσον αφορά την επιρροή και τη βαθύτερη έννοια των εκλείψεων, διαβάστε το άρθρο Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Σχετικά άρθρα:
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2014 00:00:00