blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου 2015 ως 3 Ιανουαρίου 2016

Φτάσαμε στις τελευταίες μέρες του χρόνου και ένας απολογισμός είναι απαραίτητος για τον χρόνο που πέρασε… Τι κερδίσαμε, αλλά και τι χάσαμε… όλα τίθενται υπό εξέταση. Πώς αλλιώς θα πάμε παρακάτω, αν ό,τι ζήσαμε δεν το μετατρέψουμε σε γνώση, σε εμπειρία, που θα φωτίσει την μελλοντική μας πορεία; Όλα αλλάζουν και μαζί τους κι εμείς, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά!
 
Όμως υπάρχει ένα Φως, που εκπέμπεται από μέσα μας… Ωστόσο, μέσα στην ρουτίνα και στο τρέξιμο της καθημερινότητας, το χάνουμε, το ξεχνάμε, ξεφεύγουμε από την δική μας αλήθεια… Είναι η στιγμή που μπορεί να νοιώσουμε αποπροσανατολισμό και ασάφεια… έλλειψη στόχου ή σκοπού.
 
Την νέα χρονιά λοιπόν, ας είναι η ευχή μας να συντονιστούμε καλύτερα με την δική μας συχνότητα, τη δική μας αλήθεια και τα δικά μας όνειρα! Γιατί μόνο αν φτιάξουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας, θα μπορέσουμε να χτίσουμε υγιείς, ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες σχέσεις και με τους άλλους, καθώς αυτό τελικά είναι και το ζητούμενο! Γιατί τελικά, αυτό που μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις την πραγματική πληρότητα, είναι η Αγάπη και μόνο! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, αρχικά να την προσφέρουμε στον εαυτό μας, αφού αυτό είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία! Καλή Χρονιά σε όλους!

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Την Τρίτη, ο Ερμής μας θυμίζει πως η παρόρμηση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει συχνά σε εντάσεις, αντιπαραθέσεις και τσακωμούς, αν δεν προσέξουμε τι λέμε και πώς το λέμε τις ημέρες αυτές! Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη, σε κάνει να γίνεσαι πιο ευερέθιστος, έτσι που και το παραμικρό γεγονός να βγάζει από μέσα σου τον… απαιτητικό εαυτό σου, που δεν ζητά, δεν διαπραγματεύεται, απλά… απαιτεί! Και αυτό μπορεί να οξύνει τις σχέσεις σου και να προκαλέσει ένα έκρυθμο κλίμα στην επικοινωνία.
 
Βεβαίως, πως την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα ενισχύει το συναίσθημα και τη διάθεση να δώσεις, να συμπαρασταθείς να ανταλλάξεις, να μοιραστείς…

Αφροδίτη στον Τοξότη

Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή πραγματοποιούνται τρείς σημαντικές μετακινήσεις, που αλλάζουν τις ενέργειες και δρομολογούν έναν νέο κύκλο εξελίξεων. Την Τετάρτη η Αφροδίτη που εγκαταλείπει τη δύσβατη περιοχή του Σκορπιού, για να περάσει στον Τοξότη, δημιουργώντας ένα πιο ανάλαφρο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες.
 
Η Αφροδίτη εδώ έχει ανάγκη από φως, επικοινωνία, νέες εμπειρίες, επέκταση και κυρίως ελευθερία κι ανεξαρτησία! Οι σχέσεις αρχίζουν σταδιακά να κινούνται σε ένα περιβάλλον που επιτρέπει μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία, διευκολύνοντας τις ισορροπίες και φτιάχνοντας ένα πιο υγιές κλίμα, μέσα από το οποίο μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα!

Ερμής στον Υδροχόο

Το Σάββατο ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου για λίγο, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, οπότε περνά σε ανάδρομη πορεία για να επιστρέψει για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, επαναφέροντας θέματα του πρόσφατου παρελθόντος, προκειμένου να τα επεξεργαστούμε καλύτερα. Σχέσεις, συνεργασίες προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επανεξετάζονται, για να δρομολογηθούν σε ένα καλύτερο κλίμα και με καλύτερες προϋποθέσεις.

Άρης στον Σκορπιό

Την Κυριακή ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού για να περάσει στο ζώδιο που εκφράζει πολύ καλύτερα τις ποιότητές του και τον δυναμισμό του! Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού κι έτσι ο πλανήτης εδώ θα εκδηλωθεί στο μέγιστο, δίνοντας έμφαση στη δράση και στις πρωτοβουλίες, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στο ''παιχνίδι'', τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής μας ζωής.
 
Όλα αποκτούν μια άλλη διάσταση, πιο έντονη… Είναι η αγάπη για δράση που θα οδηγήσει και τις εξελίξεις της περιόδου, που ομολογουμένως είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Άλλωστε, όταν οι πλανήτες βρίσκονται στο ''σπίτι'' τους, θα εκδηλώσουν υγιώς την δυναμική τους, ακόμα και στα δύσκολα!
 
Φυσικά, ο Άρης εδώ μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, τσακωμούς και αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Όμως, επειδή όλα εξυπηρετούν έναν απώτερο σκοπό, ακόμα και οι αντιπαραθέσεις όταν γίνονται με έναν υγιή τρόπο, μπορούν να εξυπηρετήσουν και όχι να αλλοιώσουν ένα αποτέλεσμα. Γιατί συχνά, μέσα από τη διαφωνία μπορεί να προκύψουν εξελίξεις που προάγουν τα ζητήματα μας
 
Οι σχέσεις περνούν και αυτές με την σειρά τους σε μια άλλη φάση, αυτή της έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που κάνει επιτακτική την διεκδίκηση, βγάζοντας πολύ πάθος κι ερωτική ένταση, που ανακατεύει για τα καλά τις εξελίξεις, και δημιουργεί ένα περιβάλλον ανανέωσης!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακόμα και αν η καθημερινότητα σου γίνεται πιο πιεστική, να θυμάσαι πως υπάρχουν… βαλβίδες αποσυμπίεσης, που θα σε ξελαφρώνουν και θα σου αλλάζουν την διάθεση! Η μετακίνηση της Αφροδίτης σε κάνει να… βουτήξεις στα βαθιά, δημιουργώντας υποχρεώσεις, τρέξιμο και κυρίως πολύ δουλειά, κάνοντας συχνά το 24ωρο να φαντάζει μικρό, σε σχέση με τα πράγματα που έχεις να κάνεις! Διευκολύνει όμως τις επαγγελματικές σχέσεις σου, δημιουργώντας ένα υποστηρικτικό κλίμα απέναντί σου, που σε βοηθά και σε στηρίζει στα δύσκολα!
 
Σε όλη αυτή λοιπόν την πιεσμένη καθημερινότητα σου, η βαλβίδα αποσυμπίεσης λέγεται Άρης. Η νέα του θέση στον Σκορπιό θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις και να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου! Ο Ερμής από την νέα του θέση, αρχικά διευκολύνει τις εξελίξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, τονώνοντας συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Να θυμάσαι λοιπόν πως σε ό,τι μπορεί να σε προβληματίσει, υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση που σε ανακουφίζει και σε ανανεώνει παράλληλα… Και μην ξεχνάς πως εκείνος ο έρωτας που ‘‘παίζει’’ στη δουλειά, είναι πηγή έμπνευσης και ανανέωσης!
 
ΥΓ. Πάντως, για καλό και για κακό, κράτα τις αποστάσεις από καταστάσεις που… μυρίζουν μπαρούτι, γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει ένα κλίμα εντάσεων, αντιπαραθέσεων και τσακωμών, τόσο με πρόσωπα της οικογένειας όσο και με συνεργάτες. Η δική σου στάση θα βοηθήσει στην αποφυγή εμπλοκών και δυσκολιών!
 
Με τον Ιχθύ αλλά και τον Σκορπιό, το μεταξύ σας ανοίγει καινούργιους, αξιόλογους κύκλους. Προσοχή με τον Αιγόκερω και τον Ζυγό, γιατί το μεταξύ σας μπορεί να γίνει έκρυθμο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου είναι σαν να παίρνεις πίσω την δύναμη σου! Ή σαν να αποκτάς καινούργια, μια και ο πλανήτης, έρχεται να σου υπενθυμίσει πως όλα όσα θέλεις, όλα όσα χρειάζεσαι, είναι στο χέρι σου να τα αποκτήσεις! Δεν έχεις παρά να τα διεκδικήσεις! Βγάζεις από μέσα σου όλη την εσωτερική σου δύναμη και ορμητικότητα, που σε κάνει να μην σταματάς μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα, προκειμένου να κατακτήσεις όλα όσα επιθυμείς. Είσαι αποφασισμένος να πας τις εξελίξεις παρακάτω ή ακόμα και να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου, κι αυτή σου η πρόθεση δυναμώνει ακόμα περισσότερο την αποφασιστικότητά σου! Ίσως να πρέπει να επιμείνεις, να διεκδικήσεις, να φωνάξεις, ακόμα και να τσακωθείς, να εναντιωθείς σε ό,τι η όποιον βρίσκεις απέναντί σου, μα θα το κάνεις, προκειμένου να φτάσεις στον προορισμό σου!
 
Φυσικά, ο Άρης στο ζώδιό σου ανανεώνει και την ερωτική σου ζωή, αναζωπυρώνοντας το πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή φέρνοντας νέες γνωριμίες, που ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα… ύψη! Η Αφροδίτη από την άλλη μεριά, ανοίγει διόδους που διευκολύνουν τα οικονομικά σου ζητήματα. Επειδή, ωστόσο, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σχηματίσει και δύο δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και με τον Κρόνο, φρόντισε να κρατήσεις ένα μέτρο και μια ισορροπία σχετικά με τα χρήματά σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν έκτακτές υποχρεώσεις που θα σε βρουν απροετοίμαστο! Και μην ξεχνάς πως μπορεί να αδειάσει το πορτοφόλι πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενες, αν αφεθείς στην καταναλωτική τάση που σου προκαλεί η Αφροδίτη… Πάντως, η εβδομάδα αυτή σου δημιουργεί μια ερωτική διάθεση, που την εκδηλώνεις έντονα, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαημέρου.
 
ΥΓ. Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η επικοινωνία σου παίρνει… φωτιά, μια και μπορεί να προκύψουν έντονες διενέξεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν αποκλείεται φυσικά, να υπάρξει και ένα παρασκήνιο που πυροδοτεί τις εξελίξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή, που όπως φαίνεται σε βρίσκει απροετοίμαστο!
 
Προσοχή με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, μια και το κλίμα μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο. Με τον Ιχθύ, έχεις πολλά να ανταλλάξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ό,τι και να σε στενοχώρησε, σε προβλημάτισε ή σε ζόρισε το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να υποχωρεί. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη έρχεται να λειτουργήσει εξισορροπητικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις υποθέσεις της επαγγελματικής σου ζωής, όπου σου προσφέρονται και αρκετές ευκαιρίες προς αξιοποίηση! Ίσως τώρα να έρθουν πιο κοντά σου και πρόσωπα, με τα οποία υπήρξε ακόμα και αντιπαράθεση μεταξυ σας, εξυπηρετώντας τους στόχους σου ή προσφέροντάς σου με κάποιο τρόπο την βοήθεια και την υποστήριξή τους. Έτσι λοιπόν, ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος εξελίξεων, που θα σου δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
 
Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, μια και ο Άρης στον Σκορπιό φροντίζει με την σειρά του, για την ανανέωση τόσο της διάθεσής σου, όσο και της κοινωνικής σου ζωής! Μπορεί το διάστημα που ακολουθεί να βάλεις σε προτεραιότητα, ένα εγχείρημα που έχει στόχο είτε την καλύτερη γνωριμία με τον εαυτό σου, είτε την εκπαίδευσή σου. Παράλληλα, ανανεώνει και την κοινωνική σου ζωή, που τώρα διευρύνεται και σε τροφοδοτεί με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας, δίνοντας σου την δυνατότητα να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, να επεκταθείς, να χαρείς και γιατί όχι, να ερωτευτείς! Γιατί τα καλά… τώρα ξεκινούν!
 
ΥΓ. Πάντως, την εβδομάδα αυτή πρόσεξε τις διαφωνίες τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σου, που μπορεί να σου χαλάσουν το την διάθεση. Χρειάζεται η δική σου ελαστικότητα για να αποφύγεις τα δύσκολα, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης, κράτα λίγο τις αποστάσεις και με φιλικά πρόσωπα την εβδομάδα αυτή, μέχρι να φύγουν οι δύσκολες επιδράσεις…
 
Με τον Ζυγό, τον Αιγόκερω, τον Παρθένο και τον Δίδυμο χρειάζεται προσοχή, καθώς η καθημερινότητα μπορεί να μετατραπεί σε… ρινγκ! Με τον Σκορπιό, το κλίμα έχει πολύ αξιόλογες προοπτικές.! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Φτου, ξελεφτερία! Το πεδίο είναι και πάλι ελεύθερο! Επιτέλους, ο Άρης αποφασίζει να σε αφήσει ήσυχο, για να πάει σε άλλη γειτονιά, να κάνει τα… τερτίπια του! Ξαναβρίσκεις την ηρεμία σου, τόσο την εσωτερική όσο και στις σχέσεις σου, που τον τελευταίο καιρό είχαν μετατρέψει την καθημερινότητά σου, σε πεδίο αντιπαραθέσεων. Βεβαίως, λίγο πριν φύγει, ανακινεί εκείνες τις… επικές αντιπαραθέσεις και τους τσακωμούς, κυρίως στον χώρο της δουλειάς σου, αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου. Στο χέρι σου φυσικά είναι να το αποφύγεις ή τέλος πάντων να μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις!
 
Πάντως, ο Άρης από την νέα του θέση, πέρα από το ότι θα βγάλει κάποια θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, εστιάζει στο συναίσθημά σου και το κάνει να μοιάζει με… μπλέντερ, που χτυπά μαζί αναμνήσεις, επιθυμίες και ερωτική διάθεση, φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό κοκτέιλ, που σε κάνει ασυγκράτητο! “Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!” είναι η αγαπημένη σου φράση, που θα ακουστεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Σκορπιό, εκτοξεύοντας όλους τους… ερωτικούς δείκτες στα ύψη και χαρίζοντάς σου μοναδικές στιγμές!
 
Αλλά και η Αφροδίτη από την νέα της θέση στον Τοξότη, ενισχύει την διάθεσή σου και σου προσφέρει απλόχερα την υποστήριξή της, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Και μπορεί ακόμα να υπάρχουν λόγοι για να προβληματίζεσαι, θυμήσου όμως πως οι εναλλακτικές λύσεις σώζουν την κατάσταση! Αυτές σου προσφέρει η Αφροδίτη!
 
ΥΓ. Ο Ερμής περνά για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και λειτουργεί και αυτός σαν ένα… πασπαρτού, που ξεκλειδώνει πολλές πόρτες και φέρνει ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες ίσως βρεις κάποιες λύσεις που αναζητούσες… Κυρίως όμως θα φέρει κοντά σου τους φίλους σου, για να σου θυμίσει πως οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι ο θησαυρός μας!
 
Με τον Σκορπιό το συναίσθημα βαθαίνει και σας φέρνει πιο κοντά! Με τον Τοξότη οι δυο σας θυμίζετε παιδιά που παίζουν ξένοιαστα σε μια παιδική χαρά. Μπορεί τα αντίθετα να έλκονται, όμως με τον Ζυγό την περίοδο αυτή καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΛΕΩΝ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη έχεις τις εξής επιλογές:
1. Να βελτιώσεις άμεσα την ψυχολογία σου.
2. Να ανανεώσεις το σκηνικό στην καθημερινότητά σου.
3. Να ασχοληθείς με την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και να αξιοποιήσεις τις δεξιότητες σου!
4. Να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και να δημιουργήσεις πολύ καλές συνθήκες μεταξύ σας.
5. Να παίξεις τυχερά παιχνίδια και να κερδίσεις.
6. Να βγεις και να διασκεδάσεις.
7. Να ερωτευτείς, να ερωτευτείς, να ερωτευτείς!
Φυσικά, μπορείς να συμπληρώσεις τη λίστα με ό,τι άλλο επιθυμείς, μια και μπορείς να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες εκείνες που χρειάζεσαι και που σου ανοίγουν καινούργιες προοπτικές στο παρακάτω, τις οποίες μπορείς θαυμάσια να αξιοποιήσεις!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά έχουμε την μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό. Κι εδώ, το νόημα της εβδομάδας συνοψίζεται στην εξής φράση: Προσοχή, επικίνδυνη περιοχή! Κι αυτό αφορά κυρίως τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που δεν σε διευκολύνει καθόλου το διάστημα που ακολουθεί… Όπως και να έχει όμως, εσύ μπορείς πάντα να αξιοποιήσεις την αρχική λίστα της Αφροδίτης, όταν κάτι δεν σου βγαίνει όπως το θέλεις… Έτσι κι αλλιώς, εκείνο που μετρά είναι οι εναλλακτικές. Κι εσύ έχεις και πολλές και καλές!
 
ΥΓ. Για καλό και για καλό και για κακό, φρόντισε να κρατάς την ψυχραιμία σου όταν πηγαίνεις για δουλειά, γιατί την εβδομάδα αυτή το κλίμα έχει πολλές προκλήσεις, κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Πάντως, ο Ερμής απέναντί σου φροντίζει για λίγο να διατηρήσει την ομαλότητα στις σχέσεις σου και να σε βοηθήσεις να εκφράσεις καλύτερα τα αιτήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Μην περιμένεις όμως άμεσα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα προσπάθησε να αναβάλεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα!
 
Με τον Σκορπιό πρόσεξε πολύ το… κεντρί του… Με τον Τοξότη περνάς υπέροχα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι πως η Αφροδίτη έρχεται να εγκατασταθεί στο σπίτι σου, ανοίγοντας την αγκαλιά της και κάποιες φορές το… πορτοφόλι της! Βεβαίως, στην πορεία συναντά τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, που σου χαλάνε (προσωρινά ευτυχώς) την διάθεση, αλλά έχει ραντεβού και με τον Ουρανό και τον Δία, που βελτιώνουν τα οικονομικά σου! Ναι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όχι μόνο θα φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σχέσεις σου, αλλά θα βελτιώσει και τα οικονομικά σου, ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Παράλληλα με αυτά τα καλά νέα, ο Ερμής, έστω και για λίγο, περνά στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, και με την καλή του διάθεση διευκολύνει την επικοινωνία σου (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου). Έτσι, καταφέρνεις να πεις αυτά που θέλεις εκεί που πρέπει και να βρεις τις λύσεις που θα σε διευκολύνουν! Είπαμε προσωρινά, γιατί λίγο παρακάτω θα γυρίσει ανάδρομος, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να δεσμευτείς με λόγια, υποσχέσεις ή συμβόλαια… Αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη ή να προκύψουν ανατροπές! Ωστόσο, μπορείς πάντα να κάνεις ένα πρώτο, αναγνωριστικό βήμα…
 
ΥΓ. Ο Άρης περνά στον Σκορπιό την Κυριακή και αρχίζει να σε γεμίζει με διλήμματα κι αμφιβολίες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου! Η λύση είναι να τον αντιμετωπίσεις κοιτάζοντας κατάματα και ρεαλιστικά ό,τι μπορεί να σε φοβίζει ή να σε αναστατώνει! Βεβαίως, με τον Άρη εδώ, από αλλού μπορεί να το περιμένεις και από αλλού να σου έρθει, μια και η ύπαρξη ενός παρασκηνίου σε κάνει πιο καχύποπτο και λιγότερο ανοιχτό στους άλλους! Το διάστημα αυτό όσα λιγότερα λες, τόσο πιο κερδισμένος θα είσαι.
 
Με τον Υδροχόο ανακαλύπτεις την χαρά του να επικοινωνείς. Με έναν άλλο Τοξότη μπορεί να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας. Με τον Σκορπιό, δεν μετράνε οι προθέσεις, αλλά το αποτέλεσμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη εγκαθίσταται απέναντί σου! Έχεις λοιπόν, κάθε λόγο για να ελπίζεις πως οι σχέσεις σου τώρα μπαίνουν σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο! Αν εξαιρέσουμε βεβαίως τις δύσκολες περιόδους, που θα συναντήσει τους… ‘‘δύσκολους’’ πλανήτες, τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο και μπορεί να δυσκολέψει το παιχνίδι των σχέσεών σου, παρακάτω σου αφήνει το πεδίο ελεύθερο για δράση! Επικοινωνείς με μεγαλύτερη ευκολία τα αιτήματά σου και ξεκινάς καινούργιες δράσεις, νέα ενδιαφέροντα, βάζεις στην ζωή σου και νέα πρόσωπα, ενώ και ο έρωτας αποκτά εξέχουσα θέση!
 
Παράλληλα, και ο Ερμής, που περνά προσωρινά στο ζώδιο του Υδροχόου, σου επιτρέπει να ανοιχτείς και να διευρύνεις τα πεδία των ενδιαφερόντων σου! Νέοι κύκλοι σπουδών, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τώρα, (αρχικά για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Θα βελτιώσει επίσης και την επικοινωνία σου, προκειμένου να φτάσεις πιο εύκολα εκεί που επιδιώκεις. Θα βελτιώσει κι αυτός την κοινωνική σου ζωή, έτσι που η ημέρα σου θα είναι τόσο γεμάτη, που δεν θα σου φτάνουν οι ώρες για να κάνεις αυτά που θέλεις! Αυτά λοιπόν είναι τα καλά νέα, όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου που ακολουθεί!
 
Από την άλλη μεριά, ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν, γίνονται πιο απαιτητικά, οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, όπου δεν αργεί να προκληθεί ένα δύσκολο κλίμα, μέσα από το οποίο κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, ή οτιδήποτε μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με οποιονδήποτε. Χειρίσου με θετικό τρόπο το κλίμα, ανάλαβε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν πιο παραγωγικό και διοχέτευσε την ενέργειά σου σε αποδοτικές και δημιουργικές δράσεις και όχι σε λόγια και αντιπαραθέσεις. Γιατί τελικά, όλα είναι θέμα χειρισμών!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, δημιουργώντας ένα κλίμα διαφωνιών μεταξύ σας, που μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι. Γι’ αυτό μην ανοίγεις συζητήσεις που μπορεί να ‘‘ανάψουν τα αίματα! Επίσης, φρόντισε η επικοινωνία και με τα παιδιά σου να κινείται σε χαμηλούς τόνους, όπως και με τον ερωτικό σου σύντροφο.
 
Με τον Τοξότη, όχι μόνο μπορείτε να έχετε πολύ ενδιαφέρουσες συμμαχίες, αλλά να περάσετε και πολύ καλά! Με τον Σκορπιό, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, μετακινείται στον Τοξότη! Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια αισθητή διευκόλυνση σε κάθε ζήτημα της καθημερινότητάς σου, στην επικοινωνία σου, στις συναλλαγές σου και στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις συγγενικές, που αφενός εξομαλύνονται (αν υπήρχαν δυσαρμονίες), αφετέρου μπορεί να σου προσφέρουν και κάποιας μορφής διευκόλυνση! Παράλληλα, ενισχύεται και η κοινωνικότητά σου, μέσα από τη διεύρυνση των ενδιαφερόντων και των δραστηριοτήτων σου, γεγονός που ανανεώνει σημαντικά την ψυχολογία σου! Επαφές, ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις, ειδήσεις, συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης περιόδου (αν εξαιρέσουμε φυσικά τις ημέρες των δύσκολων όψεων του πλανήτη), μέσα από το οποίο θα εκτονώσεις την κοινωνική σου φύση και θα διευκολύνεις τις εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν!
 
Από την άλλη μεριά, ο Ερμής που περνά (έστω και για λίγο) στον Υδροχόο, ενισχύει το θετικό κλίμα και την ψυχολογία σου, σε βοηθά να εκφραστείς δημιουργικά και γενικά σου δίνει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, που βοηθά ουσιαστικά να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις.
 
Το καλύτερο απ’ όλα όμως, είναι η αποχώρηση του Άρη από το… σπίτι σου, αυτού του δύσκολου επισκέπτη, που σε ταλαιπώρησε με τα καμώματα και τις απαιτήσεις του! Βεβαίως, και από τον Σκορπιό συνεχίζει να σε επηρεάζει, αλλά με διαφορετική ενέργεια, που μπορεί να την χρησιμοποιήσεις πολύ εποικοδομητικά! Μιλάμε για τα οικονομικά σου, όπου τώρα μπορείς να διεκδικήσεις οτιδήποτε θέλεις με μεγαλύτερη ευκολία, να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματός σου και να διαπραγματευτείς κάποια οικονομικά θέματα με τον καλύτερο τρόπο! Όμως, είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει και εκείνη η… καταναλωτική σου μανία, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο, αδειάζοντας το πορτοφόλι σου χωρίς καν να το καταλάβεις! Κι επειδή το διάστημα που Άρης θα παραμείνει στον Σκορπιό, παίζουν και κάτι έκτακτα έξοδα, το νου σου!
 
ΥΓ. Πάντως, λίγο πριν φύγει ο Άρης από το ζώδιό σου, κάνει ένα θεαματικό φινάλε, ανακατεύοντας για τα καλά τις διαθέσεις και δημιουργώντας συχνά ένα έκρυθμο περιβάλλον στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!
 
Με τον Αιγόκερω μα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί το κλίμα δεν σηκώνει και… πολλά-πολλά! Με τον Υδροχόο και τον Τοξότη ανοίγονται καινούργιες προοπτικές σε κάθε τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό καλλιέργησε ένα πολύ καλό κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή και βοήθησε στην εξέλιξη των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου! Τώρα, την θέση αυτή καταλαμβάνει ο Άρης από την Κυριακή, γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα και δημιουργεί ένα πιο ανταγωνιστικό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις, αν δεν προσέξεις. Φρόντισε λοιπόν, να αξιοποιήσεις την ενέργεια του πλανήτη, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες και διεκδικώντας να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή επιδιώκεις! Ακόμα κι αν νοιώσεις ότι προκαλείσαι, εσύ ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις: Απόφυγε την εμπλοκή σου σε έριδες, αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς, γιατί δεν θα σε βοηθήσουν σε τίποτα!
 
Πάντως, η Αφροδίτη από τον Τοξότη έρχεται να υποστηρίξει πολύ τα σχέδια και τις προθέσεις σου, και να υποστηρίξει κάθε δράση σου, δίνοντας πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Παράλληλα, θα συσφίξει τις σχέσεις του με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με τους φίλους σου, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης και μια έντονη διάθεση μοιράσματος στο μεταξύ σας! Βεβαίως, θα ενισχύσει πολύ και την ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου.
 
Σε όλα αυτά τα θετικά, συνηγορεί και ο Ερμής, που περνά (προσωρινά βεβαίως) στην δική σου ζωδιακή περιοχή, φορτίζοντας ευχάριστα την ατμόσφαιρα και διευκολύνοντας σημαντικά τα ζητήματα της επικοινωνίας σου. Καλό είναι ωστόσο, να αποφύγεις το διάστημα αυτό τις οριστικές αποφάσεις ή και τις δεσμεύσεις, γιατί παρακάτω θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις.
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη πολύ πιθανόν να αναβάλλει ή ακόμα και να ματαιώσει προγραμματισμένα σχέδιά σου, ενδεχομένως και μέσα από παρασκηνιακές καταστάσεις. Αυτό σου προκαλεί μια εσωτερική αναστάτωση και νευρικότητα, ενώ μπορεί να οξύνει και τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές, περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου, αλλά και στις παρόρμησεις της στιγμής!
 
Με τον Σκορπιό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, ενώ με τον Τοξότη το κλίμα στο μεταξύ σας κινείται σε πολύ ευχάριστους τόνους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ήλιος, Πλούτωνας και Ερμής στον Αιγόκερω, σου δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο για να κινητοποιηθείς προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς, ενώ φέρνει κοντά σου και τα πρόσωπα εκείνα, που είναι σε θέση να στηρίξουν τις προσπάθειές σου με κάθε άλλο τρόπο! Παράλληλα, με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου! Έχει έρθει η ώρα να βάλεις μια τάξη σε αυτόν τον τομέα, να διευκολυνθείς αρκετά σε σχέση με κάποιες υποχρεώσεις σου μέσα από ευνοϊκές ρυθμίσεις, ενώ δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να πετύχεις και κάτι, που ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, όπως μια χρηματοδότηση, ένα δάνειο ή μια σημαντική στήριξη από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου.
 
Από την άλλη, η μετακίνηση του Άρη χρήζει πολύ μεγάλης προσοχής και διπλωματίας… Την Κυριακή περνά απέναντί σου, στον Σκορπιό, για να ανοίξει έναν κύκλο που θα δοκιμάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία και τη διπλωματία, για να τις χειριστείς. Βλέποντας ωστόσο τα πράγματα από τη θετική εκδοχή τους, οι όποιες εντάσεις προκύψουν το διάστημα αυτό, θα σε κάνουν να διακρίνεις με μεγαλύτερη καθαρότητα την ποιότητα των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις στην προσωπική σου ζωή. Επίσης, μπορείς να διευρύνεις τα δικά σου όρια, να γίνεις πιο ευέλικτος, πιο διαλλακτικός, να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες των άλλων και να μάθεις την τέχνη της υποχώρησης και του συμβιβασμού. Να θυμάσαι πως όλα είναι θέμα οπτικής και τώρα καλείσαι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων!
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει κυρίως στα επαγγελματικά σου, που πιθανόν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Η επικοινωνία οξύνεται και καταλήγει πολλές φορές σε αντιπαραθέσεις και τσακωμούς, κυρίως για εσένα των πρώτων ημερών. Η ικανότητα του συμβιβασμού είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά!
 
Με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο είναι πολύ εύκολο το μεταξύ σας να μετατραπεί σε… αρένα! Με τον Τοξότη η σχέση σας έχει ιδιαίτερο ερωτισμό το διάστημα αυτό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και πιο φωτεινά! Σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις περισσότερο στο σπίτι, να νιώσεις τη θετική ενέργειά του, τη ζεστασιά του, την ασφάλεια που σου παρέχουν τα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα σε αυτό, θέλεις να μοιραστείς μαζί τους τις στιγμές σου και το συναίσθημά σου! Βεβαίως, τις μέρες που η Αφροδίτη σχηματίζει τις δύο δύσκολες όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, γεγονός είναι πως δημιουργείται μια ανισορροπία, όμως σε γενικές γραμμές ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς μόνο καλά μπορεί να σου φέρει!
 
Η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό την Κυριακή, δίνει έμφαση στην καθημερινότητά σου, κάνοντας την πιο έντονη, πιο δραστήρια! Γίνεσαι πιο δυναμικός, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, που μπορεί να σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου. Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε νέα πρόσωπα, μέσα από τα οποία ανανεώνεσαι σημαντικά! Βεβαίως, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνεις πιο επιθετικός, πιο έντονος ή ακόμα και οξύς σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να καταλήξεις σε αντιπαραθέσεις και ίσως τσακωμούς. Ωστόσο, ο Άρης εδώ σε κάνει πιο μαχητικό, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις παρακάτω, με κάθε τρόπο!
 
ΥΓ. Για καλό και για κακό, την εβδομάδα αυτή κάνε ένα βήμα πιο πίσω, μια και ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε μια δύσκολη θέση και όψη, πολύ πιθανό να φέρει διενέξεις και αντιπαραθέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και να ανεβάσει τους τόνους στην επικοινωνία σου, γεγονός που δεν σου επιτρέπει ούτε να συνεργαστείς εύκολα, αλλά ούτε να κάνεις καλά τη δουλειά σου!
 
Με τον Τοξότη πάντως, έχεις πολλούς λόγους να επικοινωνήσεις καλύτερα και να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι αρκετά ευαίσθητο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να είναι μια πολύ καλή περίοδος, καθώς η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να κάνεις πραγματικότητα τις επιδιώξεις σου. Να θυμάσαι όμως πως όλα ξεκινούν από τη διάθεσή σου να συνεργαστείς! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η ζωή γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν την μοιράζεσαι και όταν το περιβάλλον σου είναι έτοιμο να δεχτεί τις ιδέες και τα σχέδιά σου και να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας να τα πραγματοποιήσεις! Και πάντα οφείλεις να εστιάζεις στον κοινό στόχο, γιατί αυτός είναι που έχει και το νόημα!
 
Βεβαίως, με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως να δυσκολέψουν οι φιλικές σχέσεις σου, καθώς μια αντιπαλότητα στο μεταξύ σας πολύ εύκολα μπορεί να οξύνει τους τόνους στην επικοινωνία και να προκαλέσει εντάσεις και διαπληκτισμούς. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να περνά σε μια φάση ανανέωσης. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό μια φιλία να αλλάξει σε πιο προσωπική σχέση και μάλιστα με πολύ έντονα συναισθήματα.
 
Η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη, φουντώνοντας τα συναισθήματα μέσα σου το διάστημα αυτό. Σου δημιουργεί την ανάγκη να σταθείς περισσότερο στα πρόσωπα που αγαπάς και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις σχέσεις σου μαζί τους. Βεβαίως, μπορεί να φέρει και έρωτες περίεργους, έντονους, συναισθηματικά φορτισμένους, που κινούνται στο παρασκήνιο, στο ημίφως, εντείνοντας τα πάθη, και εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή πρόσεξε μια οικονομική διαφωνία που μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι, κυρίως για σένα των πρώτων ημερών, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί εμπλοκές.
 
Με τον Σκορπιό έχεις πολλά να μοιραστείς και πολλά να πετύχεις. Με τον Τοξότη οι εμπειρίες είναι μοναδικές! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-12-2015 18:40:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι