blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Αφήσου στην ευεργετική επίδραση των ουρανών! Είναι πολλά τα σενάρια που προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό την εβδομάδα αυτή και με ανάμεικτο χαρακτήρα, μια και η πρώτη Πανσέληνος του Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 του μήνα στον Αιγόκερω (καθώς στις 31 Ιουλίου θα έχουμε άλλη μια Πανσέληνο, στον Υδροχόο) θα μας κάνει να χάσουμε προσωρινά τις ισορροπίες μας, κινούμενοι ανάμεσα στο ''θέλω'' και στο ''πρέπει'' που μας επιβάλλεται! Και σκέψου αλήθεια… Πόσες φορές έκανες αυτό που όριζαν οι περιστάσεις και οι συνθήκες, καταπιέζοντας την προσωπική σου ανάγκη, την έκφρασή σου ή ακόμα και το παιδί που κρύβεις μέσα σου; Μήπως αυτή η καταπίεση δεν ήταν και ένας λόγος, που σε έκανε και πιο επιθετικό στην συμπεριφορά σου και γεννούσε προστριβές με το περιβάλλον σου;
 
Ένα τέτοιο σκηνικό διαμορφώνεται σ’ αυτόν τον κύκλο του φεγγαριού, που λαμβάνει χώρα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, για να σου θυμίσει πως πέρα από τους στόχους, τις φιλοδοξίες και την ανάγκη σου για έλεγχο των καταστάσεων, σημαντικό ρόλο στη ζωή σου παίζουν και οι σχέσεις σου… Τα πρόσωπα που είναι πάντα εκεί για εσένα, έτοιμα να σου δώσουν το χέρι τους, την αγκαλιά τους, την βοήθειά τους, αποδεικνύοντας πως η μόνη αλήθεια τελικά στη ζωή σου είναι αυτή που ορίζει η καρδιά σου
 
Ενδεχομένως το περιβάλλον που διαμορφώνεται να έχει αρκετή ένταση και να πυροδοτεί ίσως και κάποια πολύ σκληρά παιχνίδια εξουσίας… Η ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, για επιβολή, μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα χειριστικές συμπεριφορές, που θα ενεργοποιήσουν ένα κλίμα έντασης, ίσως και μέσα από ακραίες συμπεριφορές!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, έρχεται να σου υπενθυμίσει την ανάγκη να καταδυθείς σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο και να αναζητήσεις τους συναισθηματικούς σου θησαυρούς, που θα εξυψώσουν την ύπαρξή σου και που θα σου αποκαλύψουν την εσωτερική σου αλήθεια, αλλά και τη δύναμή σου!
 
Πρόσεξε να μην παραπλανηθείς απ’ οτιδήποτε μπορεί να σου υπόσχεται εξουσία, δύναμη, έλεγχο και όλο αυτό το ύπουλο παιχνίδι, που μπορεί να παίζεται έξω από σένα αλλά όχι για εσένα! Ο ιδεαλισμός, το συναίσθημα, η κατανόηση, είναι οι ποιότητες που μπορούν πραγματικά να εξυψώσουν την ύπαρξή σου, να σε κάνουν να δεις τα πράγματα μέσα από μια άλλη διάσταση, πιο εσωτερική και, φυσικά, πιο πνευματική! Η περίοδος αυτή προσφέρεται για διαλογισμό και εσωτερική αναζήτηση, που θα σου ανοίξει την μυστική πύλη για τον κόσμο των ονείρων και των επιθυμιών σου!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Δία

Και είναι η Αφροδίτη που σου δείχνει το δρόμο και σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις, τις οποίες κυριολεκτικά δεν είχες μπορέσει ούτε να διανοηθείς! Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στην αρχή της εβδομάδας, και η ενέργεια της όψης φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις, που μπορεί να σε στρέψουν σε τελείως άλλες κατευθύνσεις από αυτές που φανταζόσουν ή υπολόγιζες!
 
Κάποιες συναντήσεις που μοιάζουν τυχαίες, έχουν πολύ συγκεκριμένο στόχο και σκοπό: Να σε φέρουν κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις κάτι να πεις και να ανταλλάξεις, αφού η όψη αυτή έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα! Φυσικά, μπορεί να φέρει εξελίξεις απροσδόκητες και στα οικονομικά σου και να σου δώσει λύσεις, κυριολεκτικά εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Όμως, άλλη μια σημαντική όψη έρχεται να διανθίσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας και ίσως για κάποιους να ανοίξει την πόρτα σε μια άλλη διάσταση… εκεί που συμβαίνουν τα θαύματα… Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία αποτελεί το αντίβαρο σε μια συνολικότερα δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε! Είναι η έμπνευση που οδηγεί στη δημιουργία, στην άνθιση της ελπίδας, αλλά και στο άνοιγμα καινούργιων ευκαιριών! Η όψη προσφέρεται για οικονομικές διεκδικήσεις, οικονομικές ευκαιρίες κι επαγγελματικά ανοίγματα, υποστηρίζει τα δημιουργικά σχέδιά σου και σε φέρνει πιο κοντά στην υλοποίησή τους!
 
Παράλληλα, μπορεί να είναι η αφετηρία για μια νέα ζωή, με ιδιαίτερα ελπιδοφόρες και αισιόδοξες προοπτικές! Είναι ο έρωτας που περίμενες να σου χτυπήσει την πόρτα, αυτός που ονειρευόσουν τα βράδια της μοναξιάς σου… Είναι η ελπίδα για μια νέα εποχή στη ζωή σου!

Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη την εβδομάδα αυτή, σου ανοίγει πόρτες που μέχρι χτες έμοιαζαν ερμητικά κλειστές… Σε φέρνει πιο κοντά στο στόχο σου, στο όνειρό σου ή σε εκείνο το πρόσωπο που νιώθεις την ανάγκη να του μιλήσεις αλλά δεν ξέρεις πως!
 
Με λίγα λόγια, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά στο άλλο σου μισό… Μπορείς να ελπίζεις πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ως Ταύρος, η ασφάλεια είναι θέμα ζωτικής σημασίας για σένα, τόσο η συναισθηματική όσο και η υλική! Ο κυβερνήτης σου λοιπόν, η Αφροδίτη, την εβδομάδα αυτή σε πριμοδοτεί με… έκτακτη τύχη, μια και συναντά το μεγάλο ευεργέτη του ζωδιακού, τον Δία, και σου προσφέρει τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις στη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, τις σχέσεις σου, με ό,τι χρειάζεσαι! Και φυσικά το σπίτι, οι άνθρωποί σου, αλλά και η ακίνητη περιουσία, είναι τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα και που φαίνεται όχι μόνο να κινούνται σε ένα πολύ καλό κλίμα, αλλά να ενισχύονται σημαντικά! Είναι μια ανάσα ευχαρίστησης, αισιοδοξίας και δροσιάς η όψη αυτή και είναι πολύ πιθανό να φέρει στο δρόμο σου κι εκείνες τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα επεκτείνουν ή θα εξελίξουν τα σχέδια και τους ορίζοντες σου! Σου προσφέρει τη σιγουριά που αναζητάς, την ασφάλεια που επιδιώκεις, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να πας κι ένα βήμα παραπέρα!
 
Η Πανσέληνος του μήνα σε φέρνει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή ονειρεύεσαι… ενώ μπορεί επίσης να εκπληρώσει το όνειρο ενός ταξιδιού! Όμως, μπορεί να προσφέρει και σημαντικές συγκινήσεις σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή! Να ενεργοποιήσει εκείνη την άκρως αισθησιακή φύση σου και να αναζητήσεις την απόλαυση που μπορεί να κρύβεται στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Έχει έντονες συγκινήσεις το διάστημα αυτό, δυνατές ερωτικές εμπειρίες και νέες γνωριμίες, που ενδεχομένως ξυπνήσουν τα συναισθήματα, που σε βάζουν για μια ακόμα φορά στο ερωτικό παιχνίδι!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα προσφέρεται επίσης για οικονομικές διευθετήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που ενδεχομένως ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα καταφέρνεις να τις φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα και έχεις τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου πραγματικά από εκεί που δεν το περίμενες!
 
Με τον Αιγόκερω η χημεία σας είναι πάντα πολύ δυνατή! Με τον Λέοντα η σχέση σου ίσως να είναι η αρχή μιας νέας ζωής!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταμάτα να ασχολείσαι με τα ασήμαντα και τις λεπτομέρειες, και κάνε χώρο για τα σημαντικά και τα ευχάριστα! Ναι, είσαι λάτρης των συνηθειών σου, όμως ήρθε η εποχή να ξεπεράσεις αυτό το μοντέλο και να αρχίσεις να βλέπεις πως υπάρχει ζωή και πέρα από αυτό… Η Πανσέληνος αυτή σου το υπενθυμίζει, προσφέροντάς σου διαφορές επιλογές! Όπως το να ξεσαλώσεις, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να αφεθείς σε έναν κύκλο διασκέδασης, χαλάρωσης, ξενοιασιάς, παρέα με τα πρόσωπα εκείνα που επιλέγεις εσύ, που αγαπάς, που νιώθεις καλά όταν είσαι κοντά τους! Τώρα ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή, μια και οι ευκαιρίες σε περιμένουν… είναι εδώ, και σου απλώνουν το χέρι! Και είναι πολύ πιθανό ένας καινούργιος έρωτας να είναι η αιτία, η αφορμή να δεις τα πράγματα αλλιώς…
 
Και γιατί όχι, να απογειωθείς! Όμως παράλληλα, η Πανσέληνος αυτή θα σε βοηθήσει να εκτοξεύσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να βγάλεις στην επιφάνεια την άλλη πλευρά σου, τη δημιουργική, οργανώνοντας σχέδια και ιδέες, που πολύ εύκολα το διάστημα αυτό μπορείς να τα δεις να σου δίνουν αποτελέσματα άκρως ενθαρρυντικά, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές σου!
 
Ο κυβερνήτης σου Ερμής τονώνει πολύ ευχάριστα τις υποθέσεις σου, με μια σειρά ευεργετικών όψεων που σου προσφέρουν σημαντική στήριξη στα οικονομικά σου, που πραγματικά το διάστημα αυτό μπορεί να τα δεις να δρομολογούνται, να δημιουργούν εναλλακτικά σενάρια ή ακόμα και να επιλύονται με ξαφνικό τρόπο. Παράλληλα, μπορείς να βγάλεις από μέσα σου κάτι που μπορεί να κουβαλάς εδώ και καιρό και σε βαραίνει… Να εξομολογηθείς το συναίσθημά σου σ’ εκείνο το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου… Θα δεις πως όλα μπορούν να αλλάξουν με μαγικό τρόπο…
 
ΥΓ. Η σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη σου προσφέρει ιδανική προστασία στην όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζεις. Όμως, πολύ πιθανόν ένα παρασκήνιο που ενεργοποιείται το διάστημα αυτό, για εσένα να είναι άκρως ευεργετικό… Μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις μπορεί να δώσουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα στις υποθέσεις που ενδεχομένως δρομολογείς ή προετοιμάζεις. Στις υποθέσεις της καρδιάς σου, ένας έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, πολύ πιθανό να έχει έντονα συναισθήματα, δυνατό πάθος και παρασκηνιακό χαρακτήρα!
 
Η σχέση σου με τον Λέοντα πολύ πιθανόν να έχει τέτοια χαρακτηριστικά… Με τον Αιγόκερω ωστόσο, το μεταξύ σας είναι απογειωτικό!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον σου ανανεώνεται εντυπωσιακά στην Πανσέληνο αυτήν, και βεβαίως μιλάμε για τις σχέσεις σου. Αυτός είναι ο κύριος προσανατολισμός σου τώρα, που ενεργοποιεί την αυστηρή σου πλευρά και πολύ συχνά βγάζει στην επιφάνεια τον σκληρό, το δογματικό, τον αδιαπραγμάτευτο εαυτό σου! Και εδώ είναι και το κλειδί: θυμήσου πως κάθε φορά που μπαίνεις σε αυτόν το ρόλο, ο πρώτος που πλήττεται είναι ο εαυτός σου! Είσαι ιδιαιτέρως ανασφαλής, μην το ξεχνάς αυτό όταν σε πιάνει η γνωστή αυστηρότητα σου, νοιώθεις την ανάγκη να συνυπάρχεις με τα πρόσωπα που αγαπάς, να περιβάλλεσαι από τους αγαπημένους σου, που ηρεμούν την ψυχή σου, την καρδιά σου, το συναίσθημα σου… Γι’ αυτό, κάνε ένα βήμα πίσω και πάρε το χρόνο σου, πριν ξεστομίσεις αυτό που θέλεις να πεις, ή τουλάχιστον φρόντισε ο τρόπος με τον οποίο μιλάς να δίνει στον άλλον περιθώρια να ελιχθεί, να απαντήσει, χωρίς να νοιώθει ότι τον στήνεις στον τοίχο! Ναι, είναι μια εποχή που μπορεί να νιώσεις πως είσαι εκ διαμέτρου αντίθετος με τις συμπεριφορές ατόμων που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον σου, ενδεχομένως και αυτοί να λειτουργούν με έναν τρόπο προκλητικό απέναντί σου, όμως οι ισορροπείς που διακυβεύονται το διάστημα αυτό, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσεις… αποστάσεις ασφαλείας!
 
Από την άλλη μεριά, το διάστημα που ακολουθεί είναι κατάλληλο για να εξισορροπήσεις θέματα που αφορούν τα εργασιακά σου ζητήματα. Πολύ πιθανόν να καταφέρεις να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μια ιδέα σου, κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε αδύνατο. Τώρα, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να πάρεις την ανταμοιβή που αναζητούσες…
 
Το συναίσθημα είναι μια λέξη την οποία επιμελώς αποφεύγεις! Ωστόσο, τώρα με κάποιο μαγικό τρόπο ανοίγεται μπροστά σου μια ευκαιρία, που το ενεργοποιεί! Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που εισβάλλει τώρα στη ζωή σου να σου δώσει τη δυνατότητα να… ''νοιώσεις''… Κι αυτό είναι το δώρο αυτού του κύκλου!
 
ΥΓ. ΗΑφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Δία, ενισχύει τα οικονομικά θέματα, προσφέροντάς σου ξαφνικές, απρόβλεπτες, αναπάντεχες λύσεις, ενίσχυση, στήριξη, βοήθεια, ή μια καινούρια, πολύ σημαντική συμφωνία, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αισιόδοξο. Ανοίγει όμως και ένα νέο κύκλο επιθυμιών και διαθέσεων, που ενεργοποιούν την άκρως ερωτική φύση σου και σου δίνουν τη δυνατότητα μοναδικών ερωτικών στιγμών, από αυτές που απογειώνουν, αλλάζουν, μεταμορφώνουν τις νύχτες σου!
 
Με τον Καρκίνο χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, μια και οι δυο σας βρίσκεστε σε ιδιαίτερη ένταση και την μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει έκρυθμο! Με τον Λέοντα μοιράζεστε πολύ δυνατές ερωτικές εμπειρίες και στιγμές!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σένα, Καρκίνε, είναι η εποχή της δράσης! Ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να περάσεις σε μια άλλη φάση, πιο δυνατή, πιο ορμητική, να αναλάβεις πλέον το ρόλο που σου αρμόζει στις εξελίξεις της ζωής σου, που στον κύκλο αυτόν είναι και πολλές και την έντονες! Η Πανσέληνος σε ωθεί να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε οποιονδήποτε αντιτίθεται στις προθέσεις σου, στις επιθυμίες σου, ή μπορεί να συμπεριφέρεται απέναντι σου με τρόπο που δεν σου αρέσει. Είναι η εποχή που αφήνεις στην άκρη το συναίσθημα και υψώνεις ένα τείχος απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθεις να σε ενοχλεί ή να σε εμποδίζει! Και φυσικά, ο κύκλος αυτός έχει έναν διαπροσωπικό χαρακτήρα, με τις πάσης φύσεως σχέσεις σου να έρχονται στο προσκήνιο και να περνούν από ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα, μια και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις άλλες εκπτώσεις στη ζωή σου!
 
Θα πάρεις αυτό ακριβώς που αξίζεις… Είσαι αποφασισμένος να μην διαπραγματευτείς τίποτα, ακόμα και αν κάποιοι γύρω σου έχουν την πρόθεση με κάθε τρόπο να σου επιβληθούν, να σε χειραγωγήσουν και να σε κάνουν να ακολουθήσεις την κατεύθυνση που εκείνοι ορίζουν για εσένα! Δεν θα φοβηθείς να πεις ένα μεγάλο όχι, ακόμα κι αν χρειαστεί να κλείσεις κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες, που δεν εκφράζουν άλλο τις ανάγκες σου! Όμως, είναι πιθανό μέσα από αυτήν τη διαδικασία να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά του εαυτού σου, την οποία ενδεχομένως να μην γνώριζες μέχρι τώρα… Και αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις την δύναμή σου, πως τελικά είσαι πολύ πιο ισχυρός από ό,τι νόμιζες!
 
Πάντως, δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να υπάρξει ένα πρόσωπο που διαφοροποιεί την κατάσταση και τις εξελίξεις και διεγείρει την πολύ συναισθηματική σου πλευρά, ανοίγοντας την πόρτα σε έναν καινούργιο έρωτα…
 
ΥΓ. Είναι η στιγμή που μπορείς να ελπίζεις πως οι οικονομικές ανασφάλειές σου ηρεμούν, καταλαγιάζουν και ακολουθούν την εξελικτική διαδρομή που ορίζει το πλανητικό σκηνικό. Οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, το σίγουρο είναι πως ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες στα οικονομικά σου!
 
Με τον Αιγόκερω το κλίμα στο μεταξύ σας έχει σε πολύ μεγάλη ένταση, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε ο ένας απέναντι στον άλλον… Με τον Ιχθύ το συναίσθημα κυριαρχεί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα με μια άλλη οπτική… Άραγε, ο κόσμος αλλάζει ή εσύ; Με Ήλιο και Άρη να κινούνται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του καρκίνου, πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις προτεραιότητες! Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις διαφορετικές συνθήκες, να αναζητήσεις νέες εμπειρίες, που θα διευρύνουν τον ορίζοντά σου, τα ενδιαφέροντά σου, τον κόσμο σου γενικότερα… Πολύ πιθανόν να ανακαλύψεις ένα καινούργιο δρόμο, μέσα από τον οποίο θα αναζητήσεις τη διαφορετικότητα! Ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί και τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μια και… αλλαγή χωρίς αυτό το ερέθισμα που θα τροφοδοτήσει το συναίσθημα σου, δεν είναι αλλαγή! Η Πανσέληνος αυτή είναι το ερέθισμα, το φως που μπαίνει από το παράθυρό σου και που σου δημιουργεί τη διάθεση να βγεις έξω και να αφήσεις τον ήλιο να ζεστάνει το κορμί σου…
 
Είναι σημαντικό να κατευθύνεις την σκέψη σου σε θετικά, αισιόδοξα μονοπάτια, που μπορούν να σου προσφέρουν την ελπίδα πως σύντομα θα βρίσκεσαι εκεί ακριβώς που θέλεις… εκεί ακριβώς που αγαπάς! Πολύ πιθανόν να νοιώσεις νέες ιδέες να πλημμυρίζουν το μυαλό σου και ίσως αυτές, να είναι η αρχή του νήματος που έψαχνες να βρεις. Η εβδομάδα αυτή χτυπά κατευθείαν στο συναίσθημά σου, το ενεργοποιεί, το πυροδοτεί, σε κάνει να ελπίζεις πως κάπου εδώ βρίσκεται αυτό που ψάχνεις…
 
Παράλληλα, ίσως τώρα έχει έρθει η εποχή να απολαύσεις μια σημαντική νίκη στα εργασιακά σου δεδομένα, μια θετική εξέλιξη σε έναν στόχο σου ή έναν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα!
 
ΥΓ. Ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε ή να σε προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα στα οικονομικά σου, διορθώνεται, διευκολύνεται ή δημιουργεί εναλλακτικά σενάρια, μέσα από τα οποία επωφελείσαι πάρα πολύ!
 
Με τον Καρκίνο έχετε κοινό όραμα, αλλά και με τον Ιχθύ το συναίσθημα σας οδηγεί!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ πιθανόν το προηγούμενο διάστημα να απομακρύνθηκες από κάποια πρόσωπα που αγαπάς, μια και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και δύσκολο. Από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση, η Πανσέληνος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις και να φέρεις ξανά κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, μέσα από τα οποία αντλείς χαρά και αισιοδοξία. Αλλάζεις, και μαζί σου αλλάζουν τα πάντα γύρω σου, οι σχέσεις σου, η διάθεσή σου, ο ψυχισμός σου! Ο Ιούλιος σε προτρέπει να βγεις έξω, να δεις το παιχνίδι της ζωής μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο χαρούμενο και πιο αισιόδοξο… Ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να γίνει πηγή τροφοδοσίας της ερωτικής σου ζωής, μια και οι γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο δεν αποκλείεται να πηγάζουν από τον κύκλο αυτόν! Όπως και να έχει, είναι μια άκρως αναζωογονητική περίοδος, που σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις τα πράγματα από την αρχή και να προκαλέσεις τις εξελίξεις που θέλεις, μέσα σε ένα πολύ ευνοϊκό περιβάλλον!
 
Και φυσικά, ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, την εβδομάδα αυτή εξομαλύνονται, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξουν λύσεις ή εναλλακτικά σενάρια, που διευκολύνουν πολύ αυτές τις υποθέσεις! Παράλληλα, επανέρχεται και η ηρεμία με τον σύντροφό σου, που ενδεχομένως κλονίστηκε κατά το διάστημα που προηγήθηκε. Τώρα το κλίμα σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε μια νέα εκκίνηση στο μεταξύ σας!
 
ΥΓ. Αφροδίτη-Ουρανός και Αφροδίτη-Δίας, γράφουν τα καλύτερα σενάρια στα εργασιακά σου δεδομένα. Πολύ πιθανόν η περίοδος αυτή να σου δώσει μια σημαντική εξέλιξη, αναβάθμιση ή ακόμα και μια νέα εργασιακή πρόταση με πολύ καλύτερα οικονομικά οφέλη, που σε ενθαρρύνει σημαντικά!
 
Με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι κοινό και οι εξελίξεις ραγδαίες!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθεις ανακουφισμένος, σαν κάποιος να έχει πάρει ένα βάρος από πάνω σου! Τον τελευταίο καιρό βλέπεις τα πράγματα να κυλούν πιο ομαλά, ένα κλίμα ανανέωσης υπάρχει στην ατμόσφαιρα, τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου, στις σχέσεις σου, στην καθημερινότητά σου, στην επικοινωνία σου, η οποία πλέον όχι μόνο διευκολύνεται, αλλά δίνει και πολύ σημαντικές εξελίξεις! Την εβδομάδα αυτή μπορεί να γίνεις αποδέκτης ευχάριστων μηνυμάτων και ειδήσεων, ενώ πολύ πιθανόν να παίξουν ρόλο κάποιες συναντήσεις, που μπορεί να φαίνονται τυχαίες, όμως κάθε άλλο παρά συμπτώσεις είναι… Και φυσικά, μιλάμε για ερωτικές συγκυρίες που διαμορφώνονται με έναν ιδιαίτερα θετικό τρόπο και σε καλούν σε ένα ερωτικό ραντεβού, απ’ όπου δεν πρέπει και δεν μπορείς άλλωστε να λείψεις! Είναι… καλά οργανωμένο το σχέδιο, για να σου ξυπνήσει συναισθήματα, διάθεση και ένταση, να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Το πρόσωπο που έρχεται τώρα στην ζωή σου, δεν είναι τυχαίο, ούτε και μπορείς να το προσπεράσεις! Θα σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες, θα σε ανανεώσει και θα σε απογειώσει!
 
Σε ένα άλλο επίπεδο, η περίοδος αυτή διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου, την ντύνει με τα όμορφα χρώματα της αισιοδοξίας και της καλής διάθεσης. Δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μια διαπραγμάτευση να σου δώσει πολύ θετικές εξελίξεις, ή ακόμα κάποιες νέες προτάσεις να ανοίξουν ένα καινούργιο κύκλο εξελίξεων στα επαγγελματικά σου. Επίσης, κάποια ταξιδάκια που προκύπτουν τώρα, θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα ίσως να σου δημιουργήσει ένα σχετικό πονοκέφαλο με έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις, λογαριασμούς και γενικότερα οικονομικά ζητήματα. Κράτα ένα μέτρο και ένα λογαριασμό, για να μην πελαγώσεις! Πάντως, ο κυβερνήτης σου Ερμής φροντίζει για την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεών σου και συχνά μπορεί να ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει!
 
Μετά Λέοντα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ με τον Κριό ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος!
 
ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, έχει βαλθεί να σου στρώσει ένα… κόκκινο χαλί, για να περπατήσεις! Οι δύο θεαματικές όψεις που σχηματίζει, το τρίγωνο με τον Ουρανό και η σύνοδος με τον Δία, ανοίγουν ένα παράθυρο στην τύχη, φέρνοντας στη ζωή σου πρόσωπα και πράγματα, που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς! Έχει έρθει η εποχή να εισπράξεις το αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειες έχεις κάνει στα σχέδια σου και την επέκτασή τους ή την ανανέωση της επαγγελματικής σου ζωής. Διόλου απίθανο μία νέα πρόταση συνεργασίας να έλθει από εκεί που δεν το περιμένεις, για να σε βάλει σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων…
 
Βεβαίως, η Πανσέληνος του μήνα δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στην επαγγελματική σου ζωή γενικότερα, αφού συχνά μπορεί να βρεθείς απέναντι από πρόσωπα ή συμπεριφορές, που δεν σου επιτρέπουν να φτάσεις στο αποτέλεσμα που επιθυμείς… Αυτό θα δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις από τη μεριά σου και ίσως να ανεβάσει τους τόνους με κάποια πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Όμως, η υποστήριξη και βοήθεια που σου προσφέρει η Αφροδίτη το διάστημα αυτό, λειτουργεί πραγματικά σαν ασπίδα στην όποια δυσκολία εμφανίζεται μπροστά σου κι εκεί που λες πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, ξαφνικά γίνεται κάτι που ανατρέπει εντελώς το σκηνικό!
 
Και φυσικά, η ερωτική σου ζωή μεταμορφώνεται, περνά σε μια νέα φάση, είτε βελτιώνοντας αισθητά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια ξαφνική γνωριμία που έχει θεαματικό χαρακτήρα!
 
ΥΓ. Ακόμα μία σημαντική βοήθεια έρχεται από τον Ερμή, που σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, συχνά με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Κυρίως όμως ενεργοποιεί εξελίξεις στα ερωτικά σου και σε φέρνει πιο κοντά σε ό,τι ποθείς ή αγαπάς, ενώ είναι υπεύθυνος και για κάποιες μετακινήσεις ή ταξίδια που θα σε ανανεώσουν!
 
Ο Λέοντας πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της καρδιάς σου, όμως η συνάντησή σου με έναν Κριό μπορεί να είναι αυτό που λένε… κεραυνοβόλος έρωτας!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το καλοκαίρι αυτό είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα! Και η εβδομάδα αυτή, είναι η απόδειξη πως όταν οι ουρανοί συνηγορούν… τα πάντα μπορούν να συμβούν! Είναι μια εβδομάδα εκπλήξεων, που σε φέρνει αντιμέτωπο με απρόβλεπτες, αναπάντεχες, ανατρεπτικές και ευχάριστες εξελίξεις, που χρωματίζουν με μοναδικό τρόπο την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου, μια κι αυτές έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή!
 
Τα σενάρια πολλά: Μία εργασιακή ευκαιρία με πολύ καλούς όρους και προϋποθέσεις, μια νέα συνεργασία, η ολοκλήρωση μιας προσπάθειάς σου που τώρα επιβραβεύεται θεαματικά και φυσικά η πλήρης ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, μια και τα άστρα έχουν βαλθεί να φέρουν κοντά σου το πρόσωπο που χρειάζεσαι να έχεις στη ζωή σου! Είναι μαγικό το πώς πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου μια και μόνη στιγμή… Όταν τα μάτια σου συναντηθούν με τα μάτια ενός άλλου προσώπου, που βλέπουν κατευθείαν μέσα στην καρδιά σου!
 
Η Πανσέληνος του μήνα ενδεχομένως να ζορίσει αρκετά την καθημερινότητά σου και ιδιαίτερα τον εργασιακό σου χώρο, μια και δημιουργεί ένα κλίμα έντασης, διαφωνιών και αντιπαραθέσεων, που λειτουργεί αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου και ίσως δημιουργήσει κάποια διλήμματα σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς…
 
ΥΓ. Όμως ο Ερμής εξακολουθεί να κρατά την διάθεσή σου σε πολύ υψηλά επίπεδα και μάλιστα φροντίζει για την αποσυμπίεσή σου από την όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις προσωρινά, δίνοντάς σου ευκαιρίες για κοινωνική ζωή, διασκέδαση και ταξιδάκια. Δεν αποκλείονται οι πολύ ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή, που ενδεχομένως θα φέρουν κάποια έκτακτα έσοδα στο πορτοφόλι σου!
 
Φυσικά, ο Λέοντας είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων και της καρδιάς σου. Όμως, και ο Κριός κρατά έναν αντίστοιχο ρόλο την περίοδο αυτή.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Δία την εβδομάδα αυτή, φίλε Κριέ, κι αυτό για σένα μεταφράζεται σαν την χαρά της ζωής, σαν την ευκαιρία που περίμενες εδώ και καιρό, για να… εκτοξευτείς! Η δημιουργική σου διάθεση στα ύψη, οι ευκαιρίες σε περιμένουν, για να υλοποιήσεις οτιδήποτε επιθυμείς βαθιά και αληθινά! Ό,τι και αν χρειάζεσαι είναι εδώ… έτοιμο να σου δοθεί, έτοιμο να σε απογειώσει! Ο έρωτας διαβαίνει τα μονοπάτια της καρδιάς σου, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό, είτε ανανεώνοντας μια σχέση που σε συντροφεύει εδώ και καιρό, είτε φέρνοντας στη ζωή σου ένα καινούριο πρόσωπο, που αναστατώνει την καρδιά και τις αισθήσεις σου!
 
Στα επαγγελματικά σου, πολύ πιθανόν οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου να λειτουργήσουν σαν τον “από μηχανής θεό”, που θα σου δώσει τη δυνατότητα της ανάπτυξης! Το μόνο που μπορεί να ταράξει το σκηνικό είναι η Πανσέληνος, που μπορεί να σε φέρει συχνά αντιμέτωπο με καταστάσεις και πρόσωπα, που μπλοκάρουν τα σχέδια σου -προσωρινά τουλάχιστον- δημιουργώντας συχνά ένα έκρυθμο κλίμα στην καθημερινότητά σου. Όμως, αν καταφέρεις να δεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο συναισθηματικό πρίσμα και αν κατανοήσεις και τις ανάγκες των άλλων, είναι πολύ πιο εύκολο όχι μόνο να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αλλά να βρεθούν και λύσεις στα ζητήματα που σε ταλαιπωρούν.
 
ΥΓ. Πολύ σημαντικός συμπαραστάτης σου ο Ερμής, που διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία σου και σε βοηθάει να εκφράσεις πιο εύκολα αυτά που ενδεχομένως κρατάς κρυμμένα μέσα σου. Θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στα δημιουργικά σου σχέδια με πολύ καλύτερους όρους, ενώ θα διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου. Και κάποια ταξιδάκια μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στον ψυχισμό σου.
 
Με τον Λέοντα στο σενάριο του μεταξύ σας τώρα γράφεται το… happy end! Αλλά και μια ερωτική ιστορία με το Ζυγό μπορεί να σε απογειώσει!
 
ΛΕΩΝ
Το καλοκαίρι αυτό έρχεται γεμάτο υποσχέσεις, εκπλήξεις και δώρα! Έχει έρθει η στιγμή να εισπράξεις αυτό που δικαιούσαι. Η Αφροδίτη με δύο θεαματικές όψεις από το ζώδιό σου, το τρίγωνο με τον Ουρανό και τη σύνοδο με τον Δία, ανοίγει την πόρτα του ξαφνικού, του απροσδόκητου και των εκπλήξεων. Έρχεται με μια διάθεση να ανατρέψει και να ανανεώσει οτιδήποτε είναι φθαρμένο, παλιό, άχρωμο, φέρνοντας έναν καινούριο άνεμο στη ζωή σου, γεμάτο μυρωδιές και χρώματα, άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου! Φυσικά, βρίσκεσαι σε μια περίοδο επέκτασης, μια εποχή που μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να ανθίζουν, να επεκτείνονται, να ολοκληρώνονται! Μπορείς να δεις μια σχέση που σε συντρόφευε το τελευταίο διάστημα να παίρνει πιο επίσημη θέση στη ζωή σου, αλλά και ένα νέο έρωτα αν ανήκεις στα αδέσμευτα Λιοντάρια! Και ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, να θυμάσαι πως τώρα μπορείς να βάλεις τα θεμέλια ενός νέου κύκλου ανάπτυξης, που θα σε συνοδέψει για τα επόμενα χρόνια!
 
Βεβαίως, η Πανσέληνος του μήνα πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει αρκετά εσωτερικά διλήμματα που δημιουργούν μια ένταση στον ψυχισμό σου, αλλά και εξελίξεις στα εργασιακά σου. Πολύ πιθανόν τώρα να βρεθείς μπροστά και σε παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν φιλικό χαρακτήρα απέναντι σου! Πρόσεξε ιδιαίτερα σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.
 
Όμως, όπως και να έχει είναι ένα καλοκαίρι που φέρνει ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Δεν έχεις παρά να πάρεις την απόφαση να σταθείς στην αφετηρία και να κάνεις μια νέα αρχή!
 
ΥΓ. Πολύ σημαντικός υποστηρικτής σου ο Ερμής. Φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς, συσφίγγει τις φιλικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται ο φιλικός σου κύκλος να τροφοδοτήσει και την ερωτική σου ζωή.
 
Με τον Κριό το παιχνίδι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον… Η ένωσή σου με έναν άλλον Λέοντα είναι μεγαλειώδης!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχει έρθει η στιγμή που πραγματικά μπορεί να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου έχουν άλλο χρώμα, πιο ιδιαίτερο, πιο ευχάριστο και σαφώς πιο ανατρεπτικό! Γιατί ό,τι και αν υπολογίζεις να κάνεις, το πλανητικό σκηνικό κρύβει μια καλύτερη πρόταση! Μπορεί γι’ αλλού να ξεκινάς την περίοδο αυτή κι αλλού να καταλήγεις, όμως εκεί που πηγαίνεις ίσως να είναι σαφώς καλύτερα από ό,τι υπολόγιζες, ενώ οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις λειτουργούν καθαρά προς όφελός σου! Μια επαγγελματική ευκαιρία, ένας νέος ορίζοντας που αφορά το εξωτερικό, ένας νέος κύκλος εμπειριών που, μία σημαντική δικαστική διαμάχη που κερδίζεις, ένα εξωτικό ταξίδι που ονειρευόσουν πάρα πολύ καιρό, ένας νέος έρωτας που ξεσηκώνει το μυαλό και την καρδία σου, είναι μερικά από τα σενάρια που γράφονται το καλοκαίρι αυτό για σένα!
 
Η Πανσέληνος του μήνα βεβαίως, δημιουργεί ένα πιο δύσκολο σκηνικό στα οικονομικά σου. Λογαριασμοί, έξοδα, μια διάθεση δική σου για περισσότερη σπάταλη που μπορεί να σε βγάλει εύκολα εκτός προϋπολογισμού, μπορεί να πυροδοτήσουν ένα πεδίο άγχους, εντάσεων και δυσκολιών. Γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να κρατήσεις το μέτρο στα έξοδα που κάνεις και να είσαι τυπικός με τις υποχρεώσεις σου. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις κάθε οικονομικό άνοιγμα που εμπεριέχει ρίσκο, μικρό ή μεγάλο! Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να υπάρξει μια έκτακτη εισροή εσόδων, ίσως και από κάποια τυχερά παιχνίδια!
 
ΥΓ. Ο Ερμής απέναντί σου είναι υπεύθυνος για την καλή επικοινωνία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις με ιδιαίτερα θετικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες εξομολογήσεις ερωτικού περιεχομένου ίσως να σε βρουν απροετοίμαστο, να σε ξαφνιάσουν, αλλά και να σε ενθουσιάσουν.
 
Με τον Λέοντα το καλοκαίρι προβλέπεται συναρπαστικό, αλλά και με τον Κριό η ένωσή σας έχει κεραυνοβόλο χαρακτήρα!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2015 18:08:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι