blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015

Κοιτώντας τα κομμάτια του παζλ της ζωής σου, ίσως κάποιες φορές να έχεις νοιώσει την ανάγκη να αντικαταστήσεις, να αλλάξεις κάποια από αυτά! Όμως, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως είσαι εσύ που τοποθετείς το κάθε κομμάτι ανάμεσα στα υπόλοιπα, εσύ επιλέγεις να βάλεις πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή σου και να συμπληρώσεις αυτό το πάζλ με τα χρώματα που επιλέγεις!
 
Βεβαίως, πολλές φορές όταν το ξαναβλέπεις, συνειδητοποιείς μια δυσαρμονία… Και τότε τι κάνεις; Είτε συνεχίζεις την πορεία σου ανάμεσα σε κομμάτια που δεν σου αρέσουν, είτε αποφασίζεις να τα αλλάξεις!

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο

Βρίσκεσαι λοιπόν μπροστά στο σταυροδρόμι που ορίζει η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Δευτέρας! Και τώρα καλείσαι να δεις ξεκάθαρα και αληθινά, ποιο κομμάτι του παζλ προκαλεί δυσαρμονία στο όλον και να το αλλάξεις… Οφείλεις να αναλάβεις την ευθύνη σου και φυσικά, αν δεν το κάνεις εσύ, ο Κρόνος είναι αυτός που θα αναλάβει αυτή τη δράση για εσένα, και μάλιστα με πιο σκληρό και άγριο τρόπο!

Οι όψεις του Ερμή με τον Ουρανό και τον Δία

Βεβαίως, ο Δεκέμβρης αναστρέφει το κλίμα αυτό με μια εντυπωσιακή, θετική όψη μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, που συνθέτει με κείνον το μαγικό τρόπο τις εξελίξεις, φέρνοντάς σε μπροστά σε απρόοπτες ειδήσεις, μηνύματα, αλλά κυρίως συναντήσεις, με κάποια πρόσωπα που έχουν ευεργετική επίδραση με κάποιο τρόπο στη ζωή σου! Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία που περίμενες για να ξαναπιάσεις το νήμα από την αρχή σε κάποιες καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα και που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σου, αλλά και τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε απόσταση και που νιώθεις την ανάγκη να ενεργοποιήσεις εκ νέου την επικοινωνία σας.
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, θα σου δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις, να χαρείς, να ξεφύγεις, ενώ θα χρωματίσει στη διάθεσή σου με χαρούμενα χρώματα! Ωστόσο, όλα αυτά θα γίνουν με μια τάση υπερβολής, που μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία είτε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα, είτε να πεις κάτι παραπάνω, χωρίς να το εννοείς απόλυτα!

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων το Σάββατο, με την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού… Το συναίσθημα γίνεται πιο άγριο, πιο παθιασμένο, πιο απόλυτο και πιο κτητικό, σε βάζει σε μια διαδικασία διεκδίκησης και πάθους, που αφενός σε δυσκολεύει, αφετέρου όμως δημιουργεί και μεγάλο ενδιαφέρον!

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Εκείνο ωστόσο που δυσκολεύει πολύ αυτό το σαββατοκύριακο, είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την Κυριακή. Εδώ έρχεσαι αντιμέτωπος με οτιδήποτε μπορεί να σε έχει καταπιέσει και να μην το έχεις εκφράσει την ώρα που έπρεπε… Θυμός, ζήλεια, παράπονο και κάθε έντονο συναίσθημα, τώρα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και ξεχύνεται όπως η λάβα από ένα ηφαίστειο, καλύπτοντας τα πάντα γύρω της!
 
Φυσικά, εδώ θα φανεί το πόσο καλά διαχειρίζεσαι τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σου! Γιατί είναι πολύ εύκολο οι ανατροπές να σε βρουν απροετοίμαστο ή να προκαλέσεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις… Όμως, να θυμάσαι πως όταν καταφέρεις να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και τις αντιδράσεις σου από μια απόσταση, ασκώντας τον απαραίτητο έλεγχο, είναι σίγουρο ότι έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την αυτοβελτίωση σου! Αυτή, που μπορεί πραγματικά να σου χαρίσει την ευτυχία!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να θυμάσαι πως κάθε φορά που περνάς μια δύσκολη περίοδο και την ολοκληρώνεις επιτυχώς, πάντα ακολουθεί μια περίοδος που σε αποζημιώνει! Η Αφροδίτη, με το πέρασμά της στο ζώδιο του Σκορπιού, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων που σε βγάζουν από το καβούκι σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις τη ζωή, να διασκεδάσεις, αλλά παράλληλα να προωθήσεις τη δημιουργικότητά σου, τα σχέδια ή τις ιδέες σου, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Αν έχεις παιδιά, θα βελτιώσει τη σχέση σου μαζί τους και θα σου δώσει τη δυνατότητα μιας πιο ουσιαστικής επικοινωνίας. Κυρίως όμως έρχεται να τονώσει την ερωτική σου ζωή, ανανεώνοντας σημαντικά τη διάθεσή σου, αλλά και τις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας για τους αδέσμευτους του ζωδίου!
 
Η εβδομάδα αυτή βεβαίως, έχει ακόμα πολλά θέματα που ζορίζουν (κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου). Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν ένα μοχλό πίεσης, που δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς έτσι πως θα ήθελες. Ίσως πάλι να νοιώσεις πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν επαρκώς, γεγονός που καταπιέζει την ψυχολογία, αλλά και τις αντιδράσεις σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αναταράξεις στη σχέση σου, ανοίγοντας ενδεχομένως και θέματα από το παρελθόν… Το πώς θα κινηθείς την περίοδο αυτή, θα δείξει και την ωριμότητα σου απέναντι στα δύσκολα…
 
ΥΓ. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η ενέργειά σου φαίνεται να μην σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Δεν αποκλείεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να υπάρχει αρκετή ένταση ή οι ανώτεροί σου να σου ασκήσουν ένα είδος πίεσης, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα, που χρειάζεται ψυχραιμία στη διαχείρισή του.
 
Προσοχή με τον Αιγόκερω αλλά και τον Ζυγό, γιατί το κλίμα ανάμεσά σας έχει ιδιαίτερη ένταση… Με τον Σκορπιό, ανοίγει ένας κύκλος πολλά υποσχόμενος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να θυμάσαι πως οι σχέσεις χρειάζονται και την δική σου υποστήριξη για να προχωρήσουν! Και τώρα είναι η ευκαιρία σου για να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να σε έχει προβληματίσει ή την όποια σχέση μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι πάντα μια υπόσχεση βελτίωσης του κλίματος στην επαγγελματική, αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου, να εκφράσεις οτιδήποτε μπορεί να κρατούσες μέσα σου και γενικότερα να επαναφέρεις τις ισορροπίες σε οτιδήποτε μπορεί να έχει κλονιστεί την περίοδο που προηγήθηκε. Οι διαπραγματεύσεις σε οικονομικά ζητήματα την περίοδο αυτή, σαφώς και μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, ανοίγοντας καινούργιες προοπτικές ή φέρνοντας ευκαιρίες για βελτιώσεις τις συνθήκες σε αυτόν τον τομέα.
 
Βεβαίως, σε πρώτο πλάνο είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Κυριαρχεί ένα κλίμα ανανέωσης, κυρίως στη σχέση με το σύντροφό σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τώρα να εκδηλώσεις πιο έντονα συναισθήματα, να γίνεις πιο απαιτητικός από το πρόσωπο που αγαπάς, ή επίσης οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, να κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει βοήθεια, που θα ενισχύσει τις εξελίξεις προς κάθε κατεύθυνση!
 
ΥΓ. Να θυμάσαι πως ακόμα υπάρχει ένα παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σου και την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να αποκαλυφθεί, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τις προθέσεις κάποιων ατόμων απέναντι σου, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον… Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις! Κατά τα άλλα, έχεις ακόμα τρέξιμο, υποχρεώσεις και θέματα που θα σε πιέζουν να ανταποκριθείς…
 
Προσοχή στις σχέσεις σου με τον Ζυγό, αλλά και τον Αιγόκερω… Να θυμάσαι πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται… Με έναν άλλον Σκορπιό έρχεστε πιο κοντά.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί τον τελευταίο καιρό οι διαπροσωπικές σου σχέσεις να έχουν περάσει από έντονες διακυμάνσεις, δημιουργώντας μια εσωτερική πίεση, ωστόσο αυτό το κλίμα που αλλάζει σταδιακά, επαναφέροντας μια αρμονία στην καθημερινότητά σου! Υποστηρικτής σου είναι η Αφροδίτη, που ανοίγει τους ορίζοντες και τα ενδιαφέροντα σου σε νέες κατευθύνσεις, δημιουργώντας μια έντονη κοινωνικότητα, αλλά και τη διάθεση να ζήσεις κάτι διαφορετικό, που θα σου δώσει καινούργιες εμπειρίες! Παράλληλα, εξυπηρετεί τη διάθεσή σου να χαλαρώσεις, να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να ασχοληθείς ίσως με θέματα που έχουν πιο πνευματικό χαρακτήρα, μέσα από τον οποίο θα μπορέσεις να ωφεληθείς ψυχικά… Φυσικά, ανανεώνεται η ερωτική σου ζωή και μάλιστα για τους αδέσμευτους Ιχθείς είναι πολύ πιθανό οι εμπειρίες και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, να έχουν έντονη διαφορετικότητα και να σου χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις!
 
Βεβαίως, για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σε ζορίζει με τις εξελίξεις της, μια και η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει στο στόχαστρο… Γίνεται πεδίο αντιπαραθέσεων, σε σχέση με όλα αυτά τα οποία δεν έχεις διαχειριστεί ή δεν έχεις διεκπεραιώσει το προηγούμενο διάστημα, και τα οποία επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επιλυθούν. Να θυμάσαι ωστόσο, πως οι παρορμητικές κινήσεις τώρα, μπορεί να έχουν συνέπειες, που ενδεχομένως δεν θα είναι εύκολο να διορθώσεις!
 
ΥΓ. Για τους Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο έκτακτα έξοδα, ή δημιουργεί προβλήματα σε σχέση με τον σύντροφό σου, που τώρα μπορεί να εκδηλώσει μια μεγαλύτερη κτητικότητα απέναντί σου, που προκαλεί και τις ανάλογες αντιδράσεις. Βεβαίως, δεν αποκλείεται και μια φιλική σχέση να γίνει πιο προσωπική και μάλιστα άκρως ερωτική, ενώ κάποιες εξομολογήσεις μπορεί να σε ξαφνιάσουν…
 
Με τον Τοξότη, τον Αιγόκερω και τον Ζυγό, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στην έκφρασή σου, γιατί το κλίμα έχει ιδιαίτερη ένταση μεταξύ σας… Με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν…

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Να θυμάσαι πως το συναίσθημα είναι κάτι που δεν μπορείς να το τιθασεύσεις, να το περιορίσεις ή να το αλλάξεις… Ακόμα κι αν νομίζεις πως έχεις ελέγξει το μηχανισμό του, όταν έρθει η ώρα θα εκδηλωθεί, και μάλιστα απρόοπτα και αιφνίδια! Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, που διεγείρει έντονα την ερωτική σου επιθυμία, η οποία τώρα γίνεται πιο δυνατή και σε κάνει να λειτουργείς απόλυτα, κτητικά και κυριαρχικά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δημιουργώντας ένα περιβάλλον έντασης. Απαιτήσεις και επιθυμίες εμπλέκονται σε έναν ξέφρενο χορό, που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις… Λειτουργείς παρορμητικά, απαιτώντας, διεκδικώντας και εμπλουτίζοντας φυσικά την ερωτική σου ζωή με πολύ δυνατές στιγμές. Το σεξ αποκτά μια άλλη μορφή, γίνεται ένας τρόπος χειρισμού ή επιβολής απέναντι στο άλλο πρόσωπο! Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σε διευκολύνει σε κάποια οικονομικά θέματα και να ενισχύσει τη ρευστότητά σου με διάφορους τρόπους.
 
Για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, τις συνεργασίες σου, τους συνεταίρους σου ή τις καταστάσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό ο χώρος της δουλειά σου να γίνει πεδίο διαφωνιών, εντάσεων, αντιπαραθέσεων και προκλήσεων, με αποτέλεσμα να προκύψουν ρήξεις, ίσως και οριστικές, για τις οποίες πιθανόν να μην είσαι προετοιμασμένος! Από την άλλη, εσύ του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να δεις ένα σχέδιό σου που μεθοδεύεις εδώ και καιρό να εξελίσσεται, να αλλάζει ή ακόμα και να υλοποιείται την εβδομάδα αυτή. Ίσως ακόμα να έχει έρθει η στιγμή της ανάληψης μιας σοβαρής επαγγελματικής δέσμευσης από τη μεριά σου, η οποία θα έχει πολύ ωφέλιμο χαρακτήρα και θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες σου.
 
ΥΓ. Με τον Τοξότη φαίνεται να δεσμεύεστε πολύ περισσότερο ο ένας απέναντι στον άλλον, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή μεταξύ σας, γιατί το κλίμα έχει πολύ έντονη φόρτιση.
 
ΛΕΩΝ
Να θυμάσαι πως την εβδομάδα αυτή, όσο πιο οργανωμένος, μεθοδικός και έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά θέματα της ζωής σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα εισπράξεις! Αυτό αφορά κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς η εβδομάδα αυτή σου δίνει μια πολύ σημαντική ευκαιρία, για να ολοκληρώσεις την κάθε προσπάθεια που ξεκίνησες την προηγούμενη περίοδο. Βεβαίως, το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις, θα είναι ανάλογο των προσπαθειών σου, που αν έχουν μελετηθεί σωστά, να είσαι σίγουρος πως θα σε δικαιώσουν. Αλλά και σε κάποια νομικά ζητήματα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια εξέλιξη, ιδιαίτερα θετική για σένα. Ανοίγματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορεί κι αυτά με τη σειρά τους να έχουν πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις. Δεν έχεις λοιπόν, παρά να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά σου, για να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!
 
Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αποκαλύψεων, μέσα από ειδήσεις, μηνύματα, επαφές και συζητήσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, που πυροδοτούν έναν κύκλο εντάσεων. Ωστόσο, να θυμάσαι πως στη φάση αυτή, αν αξιοποιήσεις σωστά την πληροφορία που παίρνεις και δεν βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, μπορεί να βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος!
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και μια ψυχική ευφορία. Ίσως τώρα καταφέρεις να κάνεις και μια ανακαίνιση στο σπίτι σου, ανανεώνοντας και το περιβάλλον, αλλά και την ψυχολογία σου.
 
Με το Σκορπιό το κλίμα μεταξύ σας βελτιώνεται αισθητά. Με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην επικοινωνίας σας. Με τον Τοξότη μια συνεργασία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη και για τους δύο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήλιος και Κρόνος στο ζώδιό σου, πρακτικά σημαίνει πάρα πολλή δουλειά, πολύ σοβαρές προσπάθειες για να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και σημαντικοί περιορισμοί στον τρόπο με τον οποίο θα ήθελες να κινηθείς! Ιδιαίτερα οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, βιώνουν τη σύνοδο αυτή πάνω στην θέση του γενέθλιου Ήλιου τους και χρειάζονται απεριόριστη υπομονή, μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και απόλυτο έλεγχο! Φυσικά, να θυμάσαι πως είναι μια εποχή ξεκαθαρισμάτων, μια περίοδος που σε φέρνει μπροστά στις ευθύνες σου και τις κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να κάνεις έναν απολογισμό, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο απ’ οτιδήποτε δεν έχει χρησιμότητα ή δεν σου δίνει αυτό που έχεις ανάγκη. Πολύ συχνά επανέρχονται και θέματα του παρελθόντος στο προσκήνιο προκειμένου να διευθετηθούν, φυσικά με όποιο τίμημα ή κόστος.
 
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι υπεύθυνο για αναβολές ή ακόμα και ματαιώσεις στα σχέδιά σου. Είναι υπεύθυνο επίσης για ξαφνικές οικονομικές δυσλειτουργίες, που εμφανίζονται μπροστά σου κι ενδεχομένως σε αγχώνουν! Δεν αποκλείεται ακόμα η όψη αυτή να προκαλέσει κι έναν τσακωμό με κάποιο φιλικό πρόσωπο, για το οποίο ξαφνικά μαθαίνεις κάτι που δεν σε βρίσκει σύμφωνο και νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου.
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να θέλεις να δώσεις, να προσφέρεις, να φροντίσεις τα πρόσωπα που αγαπάς και που έχουν την ανάγκη σου. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει τώρα στη ζωή σου, που θα εκτοξεύσει το συναίσθημά σου… Να θυμάσαι ωστόσο πως δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να σου δώσει αυτά που θέλεις, μια και η σχέση αυτή έχει μάλλον παρασκηνιακό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα.
 
Με έναν άλλον Τοξότη το κλίμα στο μεταξύ σας φαίνεται να είναι εκρηκτικό. Με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Με τον Σκορπιό ωστόσο, ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος με πολύ πάθος!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να θυμάσαι πως ο έλεγχος των καταστάσεων είναι έξω από εσένα, και εκείνο που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει, είναι να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων! Ιδιαίτερα εσύ που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχεσαι αντιμέτωπος με την σύνοδο του Ηλίου με τον Κρόνο στον γενέθλιο Ήλιο σου και καλείσαι να διαχειριστείς το κλείσιμο ενός κύκλου… Το θέμα είναι τώρα να μπορέσεις να κάνεις αυτό το κλείσιμο με όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το τι θέλεις ή τι δεν θέλεις. Έτσι κι αλλιώς, ο Κρόνος απέναντί σου έχει ακριβώς αυτόν το σκοπό, να σε αναγκάσει να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα, έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις απρόσκοπτα παρακάτω! Αυτό αφορά τόσο τον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να νιώσεις δέσμιος καταστάσεων στις οποίες αδυνατούσες να αντιδράσεις μέχρι τώρα, όσο και τον προσωπικό, όπου υπάρχει ένα αντίστοιχο κλίμα που σε πιέζει πολλές φορές ασφυκτικά να πάρεις θέση, κάνοντας την επιλογή σου μονόδρομο! Να θυμάσαι πως μόνο ο χρόνος μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής και να λειτουργήσεις ευέλικτα και διπλωματικά.
 
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα έρχεται να σε βάλει στο παιχνίδι, σε ωθεί να διεκδικήσεις, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και γενικότερα να περάσεις σε μια πιο έντονη δράση απέναντι σε οτιδήποτε θέλεις να κατακτήσεις, να διεκδικήσεις ή να προωθήσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό σε πριμοδοτεί με έκτακτη τύχη και φέρνει στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο πρόσωπα, ενδεχομένως και από το παρελθόν, με τα οποία φαίνεται πως κάτι έχεις να ανταλλάξεις μαζί τους. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον. Βεβαίως, η όψη μιλά και για έρωτες, παλιούς και νέους, που διαμορφώνουν μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε φορτώνει με υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, ωστόσο δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, όπου μπορείς να αποδώσεις καλύτερα αλλά και να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις ιδέες σου. Από την άλλη μεριά, πρόσεξε λίγο περισσότερο τη διατροφή σου, καθώς αυτή την εποχή μπορεί να πάρεις κιλά!
 
Με τον Τοξότη, το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα τεταμένο και χρειάζεται αρκετή προσοχή στην επικοινωνία σας. Με τον Ζυγό μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να διαχειριστείς τη σχέση σας με διπλωματικότητα και ευελιξία!
 
ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Σκορπιό, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά σου ζητήματα, που δείχνουν να διευκολύνονται! Και σαν Ζυγός που είσαι, σαφώς και θα ενισχυθεί η τάση σου για κατανάλωση, καθώς μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ή κάποιες αγορές θα ενισχύσουν την ψυχολογία, αλλά και την εικόνα σου! Βεβαίως, πολλές φορές νιώθεις να παρασύρεσαι και να κάνεις κινήσεις παρορμητικές, που δεν εξυπηρετούν τόσο τις ανάγκες σου, αλλά και αυτές έχουν τη χάρη τους, αρκεί να μη σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα οικονομικών διαπραγματεύσεων, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε βελτιώσεις, ανοίγματα ή επεκτάσεις, καθώς επίσης και σε μια αύξηση στο μέχρι τώρα εισόδημά σου!
 
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τα νερά της καθημερινότητάς σου και κυρίως των σχέσεων σου, μια και ο Άρης που διανύει ακόμα το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σχηματίζει μια δύσκολη όψη τετράγωνου με τον Πλούτωνα. Ενεργοποιεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που αφενός έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, και αφετέρου με το παρελθόν, δρομολογώντας ίσως και κάποιες αποκαλύψεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και εντάσεις! Οι χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται, όπως και η ψυχραιμία. Να θυμάσαι πως όλα αυτά είναι προσωρινά!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, σε φέρνει μπροστά σε ξαφνικές ειδήσεις ή επικοινωνίες, ίσως και με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία τώρα έχεις έναν νέο κύκλο εξελίξεων να δρομολογήσεις! Από την άλλη μεριά, η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) είναι πιθανόν να σου δώσει μια σημαντική εξέλιξη σε μια συζήτηση ή μία διαπραγμάτευση, που τώρα ολοκληρώνεται επιτυχώς, αρκεί να είναι σωστά και λεπτομερώς σχεδιασμένη! Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις περισσότερο, είναι οι σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.
 
Με τον Τοξότη μπορεί να καταλήξετε σε μια πολύ καλή συμφωνία ή συνεργασία, ενώ με τον Αιγόκερω μπορεί να πυροδοτήσει ένας νέος κύκλος εντάσεων και διαφωνιών.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει μια σημαντική δυνατότητα και ενδεχομένως και πλεονέκτημα: Να κυνηγήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία την επαγγελματική σου εξέλιξη, δημιουργώντας εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ή φέρνοντας κοντά σου τα πρόσωπα, που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν στα σχέδια, τις ιδέες ή τις φιλοδοξίες σου. Όλα δείχνουν να κινούνται σε μια πιο αρμονική ροή, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα στις συναλλαγές σου, κυρίως με τα πρόσωπα εκείνα που ενδεχομένως βρίσκονται πιο υψηλά στην ιεραρχία από εσένα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μιας υγιούς και επιτυχούς συνεργασίας, με αναπτυξιακό χαρακτήρα και διάθεση. Θα σε βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη της κοινωνικής σου ζωής, που τώρα γίνεται πιο έντονη, μέσα από προσκλήσεις κι εξόδους, ενώ καινούργια πρόσωπα έρχονται τώρα στη ζωή σου και ενδεχομένως κάποια από αυτά με κάποιο τρόπο μπορεί να σε βοηθήσει ή να σου φανεί χρήσιμο.
 
Η εβδομάδα αυτή (και αρχικά για σένα του πρώτου δεκαημέρου), έρχεται να λειτουργήσει ενισχυτικά σε ένα σχέδιο σου, μια ιδέα σου ή μια επιθυμία σου, που τώρα μπορεί να τη δεις να παίρνει μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και να υλοποιείται, αρκεί να είσαι και εσύ οργανωτικός και να έχεις προετοιμάσει και πολύ καλά τις κινήσεις σου! Πρόσεξε λίγο περισσότερο τις σχέσεις σου με τα φιλικά πρόσωπα ή ακόμα και με τον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μια αντίδραση, μια διαφωνία ή ένας τσακωμός να δημιουργήσει απόσταση και ψυχρότητα στο μεταξύ σας.
 
ΥΓ. Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα, ακόμα και μέσα από δυσκολίες. Γι’ αυτό μην βιαστείς να απογοητευτείς αν τα πράγματα δεν ακολούθησαν την εξέλιξη που είχες κατά νου, γιατί μπορεί τα γεγονότα να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις! Επίσης, μπορεί να έχεις και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα ή ακόμα και την επανεμφάνιση ενός παλαιότερου ερωτικού δεσμού!
 
Με τον Τοξότη μπορεί να πετύχεις κάτι σημαντικό, πρόσεξε όμως, γιατί ισορροπίες στο μεταξύ σας είναι ευαίσθητες. Με τον Ζυγό υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη, ο δικός σου κυβερνήτης, περνά απέναντί σου στον Σκορπιό, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές! Τώρα μπορείς να αποκαταστήσεις κάθε σχέση που πέρασε δύσκολα, κλονίστηκε ή ακόμα κρατήθηκε σε απόσταση, δημιουργώντας ένα πιο υγιές κλίμα, και αποκαθιστώντας παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή κακές συνεργασίες που σε ταλαιπώρησαν. Η καλή σου διάθεση συνηγορεί στην διευκόλυνση των εξελίξεων, που θα αλλάξουν τις ενέργειες και θα δημιουργήσουν πιο θετικές συνθήκες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Και φυσικά, η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα συντελέσει σε μια σημαντική ανανέωση στην ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου κι ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε συγκινήσει πολύ συναισθηματικά και βεβαίως, ερωτικά!
 
Η εβδομάδα αυτή ανοίγει κι έναν κύκλο που έρχεται να σε προβληματίσει σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα και ιδιαίτερα οικονομικά τρίτων, εφορίες, κάρτες, δάνεια, διατροφές κλπ., που φαίνεται να μη λειτουργούν όπως τα έχεις να δρομολογήσει, ενώ ανασύρονται ενδεχομένως και παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες, που πιέζουν περισσότερο εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου, σε μια σχέση που πλέον έχει φθαρεί.
 
ΥΓ. Για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια όξυνση στις εργασιακές σχέσεις. Οι διαφωνίες μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις ή να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι έχεις φανταστεί. Η ψυχραιμία ενώ θα αποδειχτεί ο καλύτερος σύμβουλος!
 
Με τον Ζυγό πρόσεξε πολύ τις συζητήσεις που κανείς, γιατί μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις και τσακωμούς. Με τον Σκορπιό πάντα μεταξύ σας η έλξη είναι ιδιαίτερα ισχυρή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής, έρχεται να ανοίξει το δρόμο την εβδομάδα αυτή και να σου δώσει τη δυνατότητα να εισπράξεις ακόμα και… ετεροχρονισμένα, τα αποτελέσματα σε κάποιες προσπάθειες ή κάποια σχέδια σου! Το τρίγωνό του με τον Ουρανό επηρεάζει κυρίως εσένα του δευτέρου δεκαημέρου και σου δίνει μια ξαφνική λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα θέματά του. Στην επαγγελματική σου ζωή, δεν αποκλείεται να επανέλθει μια παλαιότερη πρόταση ή ένα σχέδιο, που έχει μείνει σε εκκρεμότητα, προκειμένου να επεκταθεί και να υλοποιηθεί. Είναι σίγουρο πως η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια επιτυχία ή μια σημαντική εξέλιξη, ενώ μια νέα επαγγελματική πρόταση σου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της επέκτασης. Φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός με τις λεπτομέρειες και να μείνεις εστιασμένος σε ρεαλιστικούς στόχους, χωρίς να υπερεκτιμάς πρόσωπα και καταστάσεις, κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου.
 
Βεβαίως, για σένα του πρώτου δεκαημέρου αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει την εβδομάδα αυτή, είναι να έχεις απόλυτα και ολοκληρωτικά τον έλεγχο των πράξεών σου, των κινήσεων σου, αλλά και των επιλογών σου, τσεκάροντας πάντα αν οι κινήσεις σου είναι αυτές που πρέπει. Είναι σημαντικό τώρα να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να είσαι απόλυτα εστιασμένος στην πρακτική πλευρά τη ζωής σου, προσέχοντας πάρα πολύ τις σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους ή συγγενικά πρόσωπα, και μαθαίνοντας πάρα πολύ καλά την τέχνη της… υπομονής!
 
ΥΓ. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα λειτουργήσει βοηθητικά στον τομέα των επικοινωνιών σου και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστείς πολύ καλύτερα, να βελτιώσεις το κλίμα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ενώ διευκολύνει σημαντικά και τις καθημερινές συναλλαγές σου, όπου θα διαπιστώσεις πως όλα διεκπεραιώνονται με μια μεγαλύτερη ευκολία απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Διευρύνει τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου, καθώς και της κοινωνικής σου ζωής, φέρνοντας νέα πρόσωπα και δημιουργώντας σχέσεις, που μπορεί να είναι πιο επιδερμικές, έχουν όμως εξαιρετικά ανανεωτικό χαρακτήρα. Επίσης, είναι μια εποχή που θα δώσεις, αλλά και θα λάβεις ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις.
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Τοξότη, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι αρκετά βεβαρημένο. Με τον Ζυγό και τον Κριό, καλό είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές. Με τον Σκορπιό, το πεδίο της επικοινωνίας γίνεται πολύ καλύτερο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφροδίτη στο Σκορπιό για εσένα πρακτικά σημαίνει πως σου δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσεις πιο δυναμικά το όνειρό σου! Τα φιλικά σου πρόσωπα σου προσφέρουν σημαντική υποστήριξη ή εκείνο ακριβώς που χρειάζεσαι για να κάνεις το βήμα που επιθυμείς, να πας παραπέρα και να πετύχεις σε ό,τι κι αν σχεδιάζεις! Είναι μια εποχή σύσφιξης των πάσης φύσεως σχέσεών σου, αλλά κυρίως των φιλικών και των ερωτικών, αφού τώρα ο σύντροφός σου βρίσκεται πολύ πιο κοντά σου, με μια διάθεση να σε κατανοήσει και να σε αγκαλιάσει! Αλλά και η κοινωνική σου ζωή περνά σε μια πολύ καλύτερη φάση, μέσα από την οποία θα έχεις τη δυνατότητα να εκτονωθείς και να δημιουργήσεις ένα πεδίο νέων γνωριμιών. Ίσως κι ένα φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει πιο έντονα συναισθήματα απέναντί σου, μετατρέποντας μια φιλία σε ερωτικό δεσμό.
 
Ωστόσο, η σύνοδος του Ηλίου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη σε δυσκολεύει και σε βάζει στη διαδικασία ενός απολογισμού, που δημιουργεί μια εσωτερική ένταση, αφού τώρα βλέπεις κάποια γεγονότα, καταστάσεις ή πρόσωπα από μια πιο αντικειμενική σκοπιά. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις τι μπορεί να μην έχεις διαχειριστεί σωστά και να προετοιμαστείς για έναν καινούριο κύκλο, που θα στηριχτεί πάνω σε πιο υγιείς και αντικειμενικές βάσεις. Από την άλλη μεριά, με τον Κρόνο να διανύει το ζώδιο του Τοξότη υπάρχει πάντα ένας περιορισμός, που δεν θα επιτρέψει να κινηθείς έτσι όπως θα ήθελες. Προσοχή και στις παρασκηνιακές κινήσεις, τόσο αυτές που ενδεχομένως κάνεις εσύ, όσο και αυτές που μπορεί να αποκαλυφθούν την εβδομάδα που θα διανύσουμε και που φαίνεται πως δεν λειτουργούν με τόσο φιλικές προθέσεις απέναντι σου!
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα εγείρει θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει ιδιαίτερα κλονισμένες ισορροπίες… Τώρα πολύ πιθανόν να θελήσεις να επιβάλεις με κάποιο τρόπο την άποψή σου, να γίνεις απόλυτος, κτητικός και διεκδικητικός, ξεσηκώνοντας όμως αντιδράσεις από τους άλλους. Κι επειδή το περιβάλλον είναι εύφλεκτο, φρόντισε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κρατήσεις τις… αποστάσεις ασφαλείας.
 
Με τον Ζυγό το κλίμα χρήζει πολύ μεγάλης προσοχής, γιατί οι αντιδράσεις μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-11-2015 18:12:00