blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 17
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015, με τον Ήλιο σε αντίθεση με Πλούτωνα

Τα συναισθήματα που έχεις καταπιέσει ξεπηδούν σαν την λάβα ενός ηφαιστείου, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους… Οτιδήποτε κι αν σε έκανε να νιώσεις αδικία, θυμό, ζήλια κι ενεργοποιεί το πάθος σου για κατάκτηση ή για διεκδίκηση, έρχεται στο φως με την αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται την Δευτέρα, φέρνοντας στην επιφάνεια τη σκοτεινή σου πλευρά! Αυτή που μπορεί να αντιδράσει απόλυτα, ακραία και πολλές φορές ανατρεπτικά… Αυτή που δεν φοβάται να τραβήξει το σκοινί και να οδηγήσει τις εξελίξεις στα όριά τους!
 
Είναι πολύ έντονη η ενέργεια αυτής της όψης. Ο Πλούτωνας βγάζει στην επιφάνεια τον άλλο σου εαυτό, αυτόν που έχει την τάση να επιβάλει, να εξουσιάζει ή να χειραγωγεί… Αυτόν που ό,τι και να γίνει, θέλει να περάσει το δικό του… Φυσικά, θα επηρεάσει και τους γύρω σου, οδηγώντας τους σε αντίστοιχες αντιδράσεις και συμπεριφορές!
 
Όμως, αν συνειδητοποιήσεις ότι ενεργοποιείται αυτή η συναισθηματική σου φάση για κατάκτηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια δημιουργικά για να εξελίξεις και να ανανεώσεις εκείνους τους τομείς της ζωής σου, που νοιώθεις πως ταλαιπωρούνται… Ναι, μπορείς να μεταμορφωθείς, είναι στο χέρι σου! Αρκεί να το πιστέψεις!

Ερμής στον Καρκίνο

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει πιο συναισθηματικό, αντιμετωπίζεις τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου με διάθεση κατανόησης, συμπόνιας και συμπαράστασης. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για βελτίωση στις σχέσεις σου, καθώς εσύ πρώτος βελτιώνεις την δική σου στάση, αλλάζοντας τα πάντα γύρω σου!

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Την εβδομάδα αυτή ο έρωτας κινείται σε πολύ περίεργες διαδρομές καθώς το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα κινητοποιεί το παιχνίδι των αισθήσεων… Το παιχνίδι που σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς τις στιγμές σου με το πρόσωπο που αγαπάς, να έρθεις πιο κοντά του… Αρκεί ένα βλέμμα, για να πυροδοτήσει τα συναισθήματα, την διάθεση και να απογειώσει κυριολεκτικά την ερωτική σου ζωή! Το σεξ αποκτά μια άλλη υπόσταση, γίνεται πιο εγκεφαλικό, πιο αισθησιακό, με μια διάθεση περισσότερο τελετουργική… Μια ψυχική ένωση, που σε φέρνει πιο κοντά στον άλλο και κάνει το μεταξύ σας τελείως διαφορετικό, του δίνει μια άλλη διάσταση…
 
Οι νέες γνωριμίες που γίνονται κάτω απ’ αυτή την όψη έχουν έντονα το ερωτικό στοιχείο, πολλές φορές στηρίζονται σε αυτό… Απόλαυσέ το, είναι η άλλη μορφή που μπορεί να έχει μια σχέση!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου σηματοδοτεί έναν κύκλο, κατά τον οποίο μπορείς να εκφράσεις πολύ πιο εύκολα το συναίσθημά σου, να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τα πρόσωπα που επιθυμείς, ενώ προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις στις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν! Η εποχή προσφέρεται για την επίλυση όλων εκείνων των θεμάτων, που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποτέλεσαν πηγή έντασης και ψυχικής αναστάτωσης… Έχει έρθει η στιγμή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις, προς στην κατεύθυνση που επιθυμείς.
 
Τα εργασιακά σου είναι προτεραιότητα το διάστημα αυτό στη ζωή σου και τώρα ίσως να καταφέρεις να προωθήσεις στόχους ή σχέδια, τα οποία μέχρι χθες μπορεί να έμοιαζαν… άπιαστο όνειρο! Είναι να μην το βάλεις στο μυαλό σου… Από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις αυτό που θέλεις, τίποτα μα τίποτα την περίοδο αυτή δεν μπορεί να σε σταματήσει! Κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σε κρατήσει μακριά από τον στόχο σου, μια και είσαι διατεθειμένος ακόμα και να ανοίξεις πόλεμο απέναντι σε όποιον στέκεται απέναντι σου!
 
Πάντως, την εβδομάδα αυτή ενεργοποιείται έντονα και η ερωτική σου ζωή, έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντας ένα άλλο χρώμα, μια άλλη διάσταση και μια άλλη ενέργεια μεταξύ σας… Και βέβαια, είτε μιλάμε για νέες γνωριμίες, είτε μιλάμε για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Άλλωστε, αυτό που επιδιώκεις είναι η ένωση, η επαφή, το μοίρασμα, με έναν τρόπο όμως πιο εσωτερικό, πιο μυστικιστικό, πιο τελετουργικό… και φυσικά άκρως απογειωτικό!
 
ΥΓ. Πάντως, και ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να εμφανίσουν περίεργες προθέσεις, τόσο από τη δικής πλευρά, όσο και από τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις. Οι εντάσεις που δημιουργούνται τώρα, ενδεχομένως να λειτουργήσουν καθοριστικά στο μεταξύ σας, καθώς είναι πολύ εύκολο να βγουν στο προσκήνιο και παρελθοντικά θέματά που σε έχουν προβληματίσει ή πιέσει κι ενδεχομένως να εγείρουν έντονη αντίδραση από τη μεριά σου!
 
Πάντως, με τον Ιχθύ το ταξίδι σας φαίνεται συναρπαστικό και γεμάτο χρώματα… Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα;
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την δύναμη και το ξέρεις! Σταματά λοιπόν να παραπονιέσαι για οτιδήποτε δεν σου πηγαίνει καλά και εστίασε στο τι μπορείς να κάνεις… Δες με μια άλλη οπτική ό,τι συμβαίνει τώρα στην ζωή σου και ανακάλυψε το κρυφό μήνυμα της περιόδου αυτής, που δεν είναι άλλο από το ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε επιθυμείς, οτιδήποτε στοχεύεις, οτιδήποτε ονειρεύεσαι, και μάλιστα με την ευλογία των άστρων! Το πέρασμα του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου προσθέτει ακόμα μια χαρούμενη πινελιά στον πίνακα της εποχής, συνηγορώντας στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου…
 
Ναι, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις έναν καινούριο κύκλο, που ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου! Τι κι αν είναι καλοκαίρι, οι δραστηριότητες δεν λείπουν… Τώρα μπορεί να μπεις σε ένα νέο επιμορφωτικό σεμινάριο, που θα βοηθήσει τη δουλειά σου, να προγραμματίσεις έναν νέο κύκλο σπουδών, να ανοίξεις νέα επικοινωνιακά κανάλια, που σε φέρνουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου συναναστροφών, αφού η αναζήτηση νέων εμπειριών αυτό το καλοκαίρι είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα σου!
 
Και βέβαια, όλη αυτή η πλανητική παρέα Ήλιου, Άρη και Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται μια σημαντική ανανέωση στις σχέσεις σου, στην κοινωνική σου ζωή, στη διεύρυνση του κύκλου σου, σε νέες γνωριμίες και πολύ πιθανόν, ένα νέο έρωτα με ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις, αν μη τι άλλο το συναίσθημά σου! Γιατί το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μιλά για εκείνες τις ονειρικές καταστάσεις που σε ταξιδεύουν, αφού ενεργοποιούν εκείνη την πολύ βαθιά συναισθηματική σου έκφραση… Πιθανόν να την μοιραστείς είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, είτε με μία νέα γνωριμία. Και στις δύο περιπτώσεις, η απογείωση της ερωτικής σου ζωής είναι δεδομένη, κάνοντας τις νύχτες αυτού του καλοκαιριού μοναδικές! 
 
ΥΓ. Κράτα στα υπόψιν πως μια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ή μια σημαντική συμφωνία μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ένα επεκτατικό σχέδιο, σε μια φιλοδοξία σου ή ένα άνοιγμα, το οποίο το επιδιώκεις εδώ και καιρό, το οποίο έρχεται ξαφνικά, δίνοντας μια νέα διάσταση στην πραγματικότητά σου! Δεν αποκλείεται και η επιστροφή σου σε έναν έρωτα από το παρελθόν…
 
Και φυσικά, με τον Καρκίνο γράφεις πάντα τα καλύτερα σενάρια, ενώ και με τον Ιχθύ ταξιδεύεις τα όνειρά σου!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ακόμα κι αν δεν έχεις συνέλθει από το πρόσφατο μπουρίνι που έφεραν στη ζωή σου οι πλανήτες από τους Διδύμους, να θυμάσαι πως το καλοκαίρι είναι ακόμα μακρύ και γεμάτο αρώματα και μυρωδιές! Ο τελευταίος πλανήτης, ο Ερμής, την εβδομάδα αυτή εγκαταλείπει τους Διδύμους κλείνοντας τον κύκλο της ταλαιπωρίας σου, για να περάσει στον Καρκίνο και να σου προσφέρει επιτέλους πραγματικά την αίσθηση του καλοκαιριού, της ανάτασης, της χαράς και της αισιοδοξίας! Η ψυχολογία σου χρωματίζεται, ομορφαίνει, γίνεται πιο ανάλαφρη κι αναζητά τη χαλαρή πλευρά της ζωής, που θα σε βγάλει από τις σκοτούρες και τα προβλήματα, θα σε απαλλάξει από την πίεση της καθημερινότητας και θα σου προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να χαρείς, να βγεις, να αποφορτίσεις όλη την εσωτερική σου ένταση, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς, αλλά και να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες, αφού τώρα νιώθεις πιο δημιουργικός, έτοιμος να διεκδικήσεις ένα σχέδιό σου, μια ιδέα σου, γεγονός που σε χαροποιεί!
 
Ήρθε επίσης η ώρα να ανανεώσεις τις σχέσεις σου… αυτές που πέρασαν δύσκολα το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς που η σχέση τους το τελευταίο διάστημα κλονίστηκε, η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνας υπόσχεται να αποκαταστήσει το συναίσθημά σου και να του προσδώσει όλες εκείνες τις ποιότητες που χρειάζεται για να ανθίσει! Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να φορέσεις τα καλά σου, το πιο όμορφο χαμόγελο που διαθέτεις και να βγεις να τον προϋπαντήσεις!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος συνεχίσει να στέκεται υποστηρικτής σου, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, ολοκληρώνοντας τα σχέδιά σου ή ανοίγοντας την πόρτα στον έρωτα της ζωής σου!
 
Με τον Καρκίνο, η ιστορία σας έχει πολύ μεγάλες δόσεις συναισθήματος και έντονο δέσιμο, αλλά και με τον Σκορπιό έχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και μάλιστα δυναμικές! Ήλιος, Άρης και Ερμής την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν φαίνεται να σε κοιτούν με τις καλύτερες προθέσεις και μοιάζουν να κλείνουν την πόρτα σε κάθε στόχο σου. Συγκρούσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, τις σχέσεις σου, τους γονείς σου, όλα το διάστημα αυτό φαίνεται να χτίζουν ένα αδιαπέραστο τείχος, που δεν σε αφήνει να δεις τι κρύβεται στην άλλη πλευρά! Και φυσικά, η άλλη πλευρά είναι το δικό σου ζητούμενο, το μέρος που θέλεις να πας, ο στόχος που έχεις βάλει και που νοιώθεις την ανάγκη να προσπεράσεις με κάθε τρόπο τα εμπόδια και να φτάσεις εκεί που θέλεις! Το ζήτημα λοιπόν είναι να κινηθείς ευέλικτα, με στρατηγική και όχι παρορμητικά, όπως το συνηθίζεις!
 
Το σημαντικότερο είναι να διατηρήσεις καλές σχέσεις με τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί όπως και να το κάνουμε με αυτούς έχεις να κάνεις και μάλιστα τους χρειάζεσαι! Ακόμα κι αν προκαλείσαι, πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την παρόρμησή σου. Αν τα καταφέρεις, θα σου βγει σε πάρα πολύ καλό! Γιατί να θυμάσαι πως στο τέλος μπορείς να βγεις νικητής! Και βεβαίως μην ξεχνάς σε καμία περίπτωση πως έχεις μια ισχυρή ασπίδα προστασίας, που λέγεται Αφροδίτη και Δίας!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος, συνεχίζοντας την αναδρομή του στο ζώδιο του Σκορπιού, ενεργοποιεί παλαιότερες υποθέσεις σου, που σε προβλημάτισαν την περίοδο του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, μόνο όμως εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Ίσως να νοιώσεις ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, μια και τα διλήμματα επανέρχονται και ζητούν λύσεις!
 
Με τον Σκορπιό το τοπίο είναι ακόμα θολό μεταξύ σας, με τον Λέοντα όμως η σχέση σας μοιάζει με… λούνα-παρκ!
 
ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να κάνει την βόλτα της στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις δεν θα είναι ούτε αδιάφορες ούτε βαρετές! Αν στο… πλανητικό κοκτέιλ προσθέσεις και τον Δία, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματικό! Φυσικά δεν χρειάζεται να βιαστείς, ούτε να πάρεις αποφάσεις, ούτε να δεσμευτείς για οτιδήποτε δεν είσαι απόλυτα σίγουρος, αφού η Αφροδίτη θα ξαναγυρίσει λίγο παρακάτω ανάδρομη για να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις αμφιβολίες σου! Είτε αφορά μια επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία, είτε αφορά την εξέλιξη ενός προσωπικού σου σχεδίου, είτε μία σχέση σου, πάρε το χρόνο σου γιατί υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά και αρκετά γεγονότα!
 
Βεβαίως, είναι πολύ λογικό να βρίσκεσαι σε μια φάση διλημμάτων, ίσως και αρκετής εσωτερικής αναστάτωσης, η οποία δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά τα θέματα που προκύπτουν, ενώ από την άλλη μεριά, την εβδομάδα αυτή μπορεί να ξεσκεπαστεί ένα παρασκήνιο, με αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα εργασιακά σου και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, το να εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου ή ακόμα και τα παράπονά σου, δεν είναι η πιο σωστή κίνηση που μπορείς να κάνεις! Από την άλλη, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κινηθείς εσύ με έναν πιο μυστικό, παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να μεθοδεύσεις κάποια σχέδιά σου, ώστε να ολοκληρωθούν αργότερα.
 
Όμως, και η ερωτική σου ζωή ενδεχομένως να κινείται σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον. Ίσως ένας έρωτας που ήδη υπάρχει στη ζωή σου ή κάνει τώρα την είσοδό του, να έχει τις ενδείξεις μυστικού ή ακόμα και του παράνομου, δημιουργώντας έντονη συναισθηματική φόρτιση, αλλά και πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές ερωτικές στιγμές!
 
ΥΓ. Πολύ σημαντική η παρουσία του Κρόνου το διάστημα αυτό στη ζωή σου, που ενδεχομένως δημιουργεί αρκετά διλήμματα και προβληματισμούς, επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με ένα οικογενειακό ζήτημα, μια σχέση σου, ή να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που σε έχουν ανάγκη, όπως είναι οι γονείς σου.
 
Με τον Κριό το μεταξύ σας έχει πολλή χαρά, με τον Σκορπιό ωστόσο χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό, γιατί κι οι δύο έχετε αρκετό προβληματισμό για το μεταξύ σας!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πολύ σημαντικό τώρα να διεκδικήσεις, να επενδύσεις, να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες, να δημιουργήσεις προϋποθέσεις, να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου και μπορεί να δημιουργήσει ένα καινούργιο πεδίο, με προοπτικές στα οικονομικά δεδομένα σου, αρκεί να θυμάσαι πως όλο το παιχνίδι βρίσκεται στη διαπραγμάτευση και στον τρόπο που επικοινωνείς όλα όσα σκέπτεσαι στα πρόσωπα που απευθύνεσαι. Όλα τώρα μπορούν να πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και είναι στο χέρι σου να προωθήσεις τις ιδέες, τα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου. Το έδαφος είναι πρόσφορο και οι γύρω σου πρόθυμοι να σε ακούσουν, ακόμα και αν μπορεί να παρουσιάζουν διαφωνίες οι αντιρρήσεις.
 
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου την εβδομάδα αυτή σου δίνει ένα ακόμα χαρτί, έναν άσο στο μανίκι σου, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις! Και φυσικά, μπορείς να εισπράξεις έμπρακτα μια οικονομική στήριξη, μια βοήθεια για την ενίσχυση ενός σχέδιό σου, να βελτιώσεις τη ρευστότητά σου, έναν πολύ καλό διακανονισμό σε οικονομικές εκκρεμότητες ή μια πολύ σοβαρή στήριξη από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Όπως και να ‘χει τώρα μπορείς και πρέπει να διαχειριστείς αυτού του είδους τα θέματα με σύνεση, προκειμένου να ωφεληθείς!
 
Αφροδίτη και Δίας συνεχίζουν να προστατεύουν κάθε σχέδιό σου και να του δίνουν καινούργιες, αισιόδοξες προοπτικές, ενώ πριμοδοτούν την ερωτική σου ζωή με πολύ όμορφα χρώματα, δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ανοίξουν καινούργια, πολύ σημαντικά κεφάλαια, μέσα από νέες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης!
 
ΥΓ. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά σου. Πολύ πιθανόν μια εκκρεμότητα ή κάποια έκτακτα έξοδα να σε αγχώσουν ή να σε πιέσουν! Επίσης, καλό είναι να μην εμπιστευτείς οτιδήποτε φαίνεται να έρχεται προς τη μεριά σου με τη μορφή ευκαιρίας ακόμα κι αν μοιάζει να είναι ιδανική, αν δεν την εξετάσεις διεξοδικά και δεν είσαι σίγουρος για την κίνηση που πας να κάνεις.
 
Με τον Λέοντα το πάρτι καλά κρατεί! Με τον Καρκίνο ωστόσο, μπορεί να έχεις αρκετές εντάσεις αν δεν προσέξεις.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή εγκαταλείπει το ζώδιό σου ο κυβερνήτης σου Ερμής, για να επηρεάσει έναν άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σου: τα οικονομικά σου! Εκμεταλλεύσου τις ιδέες που σου έρχονται την περίοδο αυτή, που ο Ερμής διανύει το ζώδιο του Καρκίνου. Ίσως κάποια από αυτές να σου προσφέρει μια σημαντική λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Μη διστάσεις να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους γύρω σου ή γενικότερα να επικοινωνήσεις το όποιο πρόβλημά σου με τους άλλους, γιατί μπορεί η λύση να βρεθεί ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις το διάστημα που θα ακολουθήσει είναι η έντονη παρόρμησή σου για περιττά έξοδα και σπατάλες. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσεις τη γνωστή οδό ψυχοθεραπείας που λέγεται… shopping therapy! Όταν όμως συνειδητοποιήσεις τι έχεις ξοδέψει σε περιττά πράγματα, μόνο therapy δεν θα είναι! Βεβαίως, μπορεί να φταίει κι εκείνο το πρόσωπο που έχει έρθει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και που σε έχει ανανεώσει αισθητά ή να είναι η διάθεσή σου να φλερτάρεις με όλους και με όλα με την γνωστή αίσθηση αισιοδοξίας που σε κάνει να μην υπολογίζεις τίποτα… Όπως και να έχει, το ξόδεμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν το γλιτώνεις, γι’ αυτό φρόντισε τουλάχιστον να έχεις ένα μέτρο και ένα όριο, γιατί πολύ εύκολα το πορτοφόλι σου μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων και ο ψυχισμός σου επίσης! Επίσης, την εβδομάδα αυτή καλό είναι να αποφύγεις το οποιοδήποτε άνοιγμα ή ρίσκο ετοιμάζεσαι να κάνεις. Δώσε χρόνο σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να φαίνεται δελεαστική!
 
ΥΓ. Και επειδή μπορεί να σε θυμηθούν και παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, η σύνεση και το μέτρο θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία προκύπτει.
 
Με τον Λέοντα το φλερτ και το παιχνίδι σας απογειώνει, ενώ με τον Καρκίνο μπορεί να υπάρχει αρκετή ένταση.
 
ΖΥΓΟΣ
Να θυμάσαι πως την περίοδο αυτή όλα είναι θέμα οπτικής… Ενεργοποίησε λοιπόν τα θετικά σου φίλτρα και προσπάθησε να παίρνεις απόσταση από τα πράγματα. Δες οτιδήποτε σε δυσκολεύει ή σε πιέζει μέσα από μια ευρύτερη οπτική, που θα σε βοηθήσει πολύ να κατανοήσεις τις αδυναμίες που μπορεί να έχουν οι άλλοι, αλλά και τη στάση που τηρούν απέναντι σου. Ο χώρος της δουλειάς γίνεται ένα πεδίο αντιπαραθέσεων, που πολύ συχνά μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου και να δημιουργήσει μια αναστάτωση στην ευγενική και εξισορροπητική φύση σου, που αναζητά αρμονία. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει έναν κύκλο που μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα, τις διαθέσεις και να σου δώσει ένα βήμα, μέσα από το οποίο μπορείς να εκφραστείς πολύ καλύτερα, να συζητήσεις, να επικοινωνήσεις και να διορθώσεις τα τυχόν κακώς κείμενα που μπορεί να δημιούργησε το πέρασμα του Άρη το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Σαφώς και είναι μια περίοδος που μπορείς να προωθήσεις οτιδήποτε θέλεις, να το φέρεις πιο κοντά σου, να το κάνεις δικό σου, να το εξελίξεις. Αρκεί να είσαι προετοιμασμένος ότι κάποια πρόσωπα ενδεχομένως να μην είναι σύμφωνα με τις προθέσεις ή τις φιλοδοξίες σου και να τα χειριστείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάψουν να στέκονται εμπόδιο απέναντι σου! Άλλωστε, έχεις τον… τρόπο σου εσύ!
 
Επίσης, αυτή την εβδομάδα ο επαγγελματικός χώρος ίσως να αποκτήσει ένα άλλο ενδιαφέρον… πιο προσωπικό και περισσότερο ερωτικό! Ένα πρόσωπο, το οποίο είτε το γνωρίζεις είτε έρχεται τώρα στη ζωή σου, ενδεχομένως να έχει κάτι παραπάνω να σου πει, ξεσηκώνοντας έντονο ενδιαφέρον! Το παιχνίδι δεν αργεί να πάρει φωτιά…
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή εφιστά την προσοχή σου σε μια πιθανή σύγκρουση, διαφωνία ή ακόμα και ρήξη, που μπορεί να αφορά μια συνεργασία σου, αλλά κι ένα πρόσωπο μέσα από την οικογένεια. Και επειδή η όποια κατάσταση δημιουργηθεί τώρα μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι, μην βιαστείς να απαντήσεις, ούτε να δημιουργήσεις μεγαλύτερες εντάσεις απ’ ό,τι ήδη υπάρχουν. Μην ξεχνάς πως Δίας και Αφροδίτη είναι η ομπρέλα σου, που σε προστατεύει από τα δύσκολα.
 
Με τον Λέοντα οι εξελίξεις έχουν πολύ όμορφο χρώμα, ωστόσο με τον Καρκίνο αλλά και με τον Κριό οι εξελίξεις είναι πολύ απρόβλεπτες και χρειάζονται προσοχή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, να θυμάσαι πως το ''παιχνίδι'' την περίοδο αυτή χρειάζεται την ευελιξία και την εξυπνάδα που διαθέτεις. Μπορεί να μοιάζει σαν μια παρτίδα σκάκι, στην οποία χρειάζεται να σκεφτείς πολύ ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου! Στο στοιχείο σου δηλαδή! Έτσι κι αλλιώς, με Ήλιο και Άρη στον Καρκίνο, η καθημερινότητα σου έχει μετατραπεί σε αγώνα δρόμου, που τρέχεις για να τα προλάβεις όλα και συχνά το εικοσιτετράωρο δεν σου φτάνει! Παράλληλα, όλα όσα διαδραματίζονται στον εργασιακό χώρο, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη!
 
Πάντως, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου το κλίμα δείχνει να ισορροπεί και πολύ συχνά βρίσκεις τις λύσεις που αναζητάς. Εξομαλύνεται η επικοινωνία, αλλά και οι σχέσεις σου, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις πολύ πιο εύκολα όλα όσα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου στα κατάλληλα πρόσωπα, να βρεις τους αποδέκτες που θα σε κατανοήσουν και ενδεχομένως να σε βοηθήσουν.
 
Βεβαίως, με Αφροδίτη και Δία απέναντί σου μπορείς να ελπίζεις σε ένα θαύμα, είτε σε εκείνη τη μαγική στιγμή που ανοίγει η πόρτα των ευκαιριών, δημιουργώντας νέες συνθήκες σε αρκετούς τομείς της ζωής σου! Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν δεν έχεις δει το άνοιγμα ή την ελπίδα που περίμενες, είναι θέμα χρόνου να εισπράξεις την ανταμοιβή που δικαιούσαι (ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου)!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή απόφυγε να εμπιστευτείς συζητήσεις ή ακόμα και υποσχέσεις που μπορεί να αφορούν εργασιακά θέματα, ακόμα κι αν φαίνονται πολύ αισιόδοξες ή ενθαρρυντικές. Και βεβαίως, μην βιαστείς να δεσμευτείς ή να πάρεις αποφάσεις, προτού να είσαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης προσοχή και στα οικονομικά ανοίγματα…
 
Πάντως, με τον Λέοντα, οι ευκαιρίες είναι δεδομένες, ενώ με τον Καρκίνο μπορεί να υπάρξουν αρκετές αντιπαραθέσεις και εντάσεις μεταξύ σας!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι εκείνο το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στα χείλη σου, που σαφώς σε κάνει πιο όμορφο, πιο ελκυστικό, και δημιουργεί πολύ καλύτερες προϋποθέσεις στις σχέσεις σου και φυσικά στην επικοινωνία σου, που βελτιώνεται αισθητά. Μάλιστα, με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου την εβδομάδα αυτή, διευκολύνονται ιδιαίτερα οι υποθέσεις σου, οι συναλλαγές σου, η καθημερινότητά σου γενικότερα, όπως και η κοινωνική σου ζωή, που σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, ευχαρίστηση, αλλά και για κάποια ταξιδάκια, με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα!
 
Η εβδομάδα αυτή είναι πιθανό να σου δώσει ένα σημαντικό άνοιγμα, μια συζήτηση ή μια συμφωνία, ενδεχομένως και σε κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό… Τώρα βλέπεις να προωθείται και να εξελίσσεται ένα σχέδιο σου, μια ιδέα σου, ή δέχεσαι μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά σου, μέσα από την οποία μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος.
 
Βεβαίως, η ερωτική σου ζωή πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, μια και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, πιο δεκτική, πιο ερωτική… Είναι πολύ πιθανό τώρα, είτε η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν να ενεργοποιήσει εκείνα τα πολύ δυνατά συναισθήματα που είχες νοιώσει κα παλιότερα, είτε μια νέα γνωριμία να είναι υπεύθυνη για μια συναισθηματική ανανέωση, που αλλάζει τα χρώματα της καθημερινότητάς σου, τις διαθέσεις σου, και εκτοξεύει την ενέργειά σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος απέναντί σου, συνεχίζει να σε πιέζει και να δημιουργεί διλήμματα σε σένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις, να ξεκαθαρίσεις το μπερδεμένο κουβάρι των σχέσεών σου ή των συνεργασιών σου, παίρνοντας συγκεκριμένη θέση και ξεκαθαρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε εμπνέουν και δεν βοηθούν την εξέλιξη σου!
 
Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας αποκτά πολύ ενδιαφέρον, με τον Αιγόκερω μιλάμε για… μεγάλο έρωτα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι πως ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε ένα σαφώς πιο φιλικό ζώδιο για εσένα, τον Καρκίνο, στρέφοντας το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου σε πιο χαρούμενα μονοπάτια. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, που μπορείς να τη μοιραστείς με τα πρόσωπα που αγαπάς, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο σκηνικό στην καθημερινότητά σου, στον ψυχισμό σου και στις σχέσεις σου, που ανανεώνονται σημαντικά. Ταυτόχρονα, σου ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου, στα σχέδια σου και στις επιθυμίες σου. Προωθεί κι εξελίσσει οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει, ενώ ανανεώνει αισθητά και το τοπίο της ερωτικής σου ζωής. Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με το σύντροφό σου πολύ καλύτερα, καθώς η δική σου διάθεση είναι πλέον πιο χαλαρή. Μπορείς να πεις αυτά που νιώθεις, αλλά και να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες του άλλου!
 
Ταυτόχρονα, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να σου ανοίξει ένα παράθυρο σε μια ευκαιρία, σε κάτι που ενδεχομένως επιδιώκεις ή μεθοδεύεις εδώ και καιρό, μια ιδέα σου, έναν στόχο που θέλεις να υλοποιήσεις… Μπορεί να έρθεις πολύ πιο κοντά ή να δεχθείς σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο, ενδεχομένως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που σε στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειές σου.
 
Εκείνο όμως που παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι η ερωτική σου ζωή. Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ή και μια νέα γνωριμία μέσα από τον κύκλο των φίλων σου, να σου δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον και δυνατά συναισθήματα… Γενικά, προβλέπεται μια ερωτική ιστορία με πολύ έντονα χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις… Όπως και να ‘χει, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελάς!
 
ΥΓ. Ο Κρόνος ενισχύει ιδιαίτερα εσένα των τελευταίων ημερών, δίνοντας τη δυνατότητα να επαναφέρεις μια παλαιότερη συζήτηση ή διαπραγμάτευση, αλλά και να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο, το οποίο μεθοδεύεις εδώ και καιρό!
 
Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας έχει πολλή τρυφερότητα και συναίσθημα, ενώ με τον Αιγόκερω πολύ πάθος και ένταση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με Ήλιο και Άρη απέναντί σου, το σίγουρο είναι πως έχεις βάλει στο μικροσκόπιο πολλές από τις σχέσεις της ζωής σου, προσωπικής και επαγγελματικής, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες και βλέποντας ίσως με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τις προθέσεις τους, το κατά πόσο τελικά σε αντιπροσωπεύουν ή κατά πόσο είναι κοντά σου όταν τις χρειάζεσαι. Σε αυτήν την πλανητική παρέα, την εβδομάδα αυτή προστίθεται και ο Ερμής, που διευκολύνει την επικοινωνία σου και σε φέρνει πιο κοντά στα άτομα που θεωρείς σημαντικά, ανοίγοντας μια δίοδο στο μεταξύ σας, για να βελτιώσει οποιαδήποτε σχέση μπορεί να ταλαιπωρήθηκε και να σε ταλαιπώρησε τον προηγούμενο καιρό.
 
Ωστόσο, καλό είναι να προσέξεις κι εσύ από τη μεριά σου μία τάση να γίνεσαι απαιτητικός, απόλυτος και δογματικός όταν ζητάς κάτι από τους άλλους, καθώς μπορεί να προκαλέσεις αντιδράσεις, που συχνά ενδέχεται να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι είχες φανταστεί. Δεν είναι σίγουρο πως είσαι προετοιμασμένος για ρήξεις, που ίσως να έχουν και οριστικό χαρακτήρα, μια και η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα να μπορεί να γράψει ακόμα και ακραία σενάρια, ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου)!
 
Από την άλλη μεριά όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια συνάντηση με έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα και να σου ξυπνήσει εκείνα τα ξεχασμένα ενδεχομένως συναισθήματα, που διαμορφώνουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό στην ερωτική σου ζωή και ανεβάζουν τον ψυχισμό σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του κυβερνήτη σου Κρόνου κατά την ανάδρομη κίνησή του, επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα των τελευταίων ημερών, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ένα σχέδιό σου, μια ιδέα σου ή θέματα που μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Η δυνατότητα της υλοποίησής τους τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ! Δεν αποκλείεται επίσης να σου δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με ένα φιλικό πρόσωπο, που το μεταξύ σας πολύ πιθανόν να ψυχράνθηκε το τελευταίο διάστημα.
 
Με τον Καρκίνο μπορεί να υπάρξει έντονη αντιπαράθεση στο μεταξύ σας και χρειάζεται προσοχή γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες την εβδομάδα αυτή. Με τον Ιχθύ έχεις πολλά να πεις και ακόμα περισσότερα να νοιώσεις.
 

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2015 13:10:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι