blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Δεκεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Δεκεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 7 ως 13 Δεκεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Ακολουθώντας την εξελικτική πορεία του πλανητικού του σχεδιασμού, η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο του Τοξότη, ανοίγει μια περιπετειώδη διαδρομή, που σου δίνει τη δυνατότητα νέων εξερευνήσεων, την ανακάλυψη καινούργιων κόσμων, τόσο μέσα σου όσο και έξω σου… καθώς το ταξίδι πάντα είναι διπλό, είναι εσωτερικό αλλά και εξωτερικό, έχει όμως πάντα την ίδια μαγεία και την ίδια γοητεία και στις δύο περιπτώσεις!
 
Εδώ μετράει η ανακάλυψη, αυτό που εισπράττεις από τα πρόσωπα που συναντάς, αυτό που νιώθεις, αυτό που μαθαίνεις, η διάθεση να εξερευνήσεις άγνωστα μέχρι στιγμής πεδία, ανεξερεύνητα και αχαρτογράφητα για σένα. Είναι μια εποχή εξωστρέφειας, μια εποχή που βγαίνεις από ένα κλειστό και σκοτεινό δωμάτιο στο φως, στη λάμψη του ήλιου… Εκεί θα ανακαλύψεις τις δικές σου αλήθειες, θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου, γιατί πάντα ο καθρέφτης του εαυτού μας είναι οι σχέσεις μας, που αντικατοπτρίζουν την αντικειμενική μας πλευρά, αυτή που εμείς από μόνοι μας δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε.
 
Ωστόσο, ο κυβερνήτης της Σελήνης αυτής, ο Δίας στο ζώδιο της Παρθένου χτυπά εκείνο το καμπανάκι της προσγείωσης στην πραγματικότητα, υπενθυμίζοντάς σου πως κανένας στόχος δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, αν δεν υπάρχει δομή, μέθοδος και οργάνωση.

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό

Την Τετάρτη το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό ανοίγει τις ανεξερεύνητες πύλες του άγνωστου, του απρόσμενου, του ξαφνικού, που σε βρίσκουν πάντα απροετοίμαστο, είναι όμως αυτές που μπορεί να ανοίξουν την πόρτα μιας ευκαιρίας, που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό!

Ερμής στον Αιγόκερω

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την ημέρα της Πέμπτης, βάζει συγκεκριμένα όρια και πλαίσια στο μυαλό, του επιβάλει να κινηθεί κάτω από το πρίσμα της λογικής, ίσως ακόμα και στερημένο από φαντασία, με έναν τρόπο όμως άκρως αποτελεσματικό σε ό,τι αφορά τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σου!

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό

Η Νέα Σελήνη του μήνα συνοδεύεται με την αντίθεση του Άρη-Ουρανού, και πώς αλλιώς θα μπορούσε να συντελεστεί μια αλλαγή, αν δεν υπάρχει η ανάγκη της απελευθέρωσης! Εδώ βεβαίως γίνεται απότομα, χωρίς προειδοποίηση, είναι η στιγμή που αποφασίζεις έτσι ξαφνικά, να κάνεις εκείνο το βήμα που προετοιμάζεις ενδεχομένως εδώ και καιρό, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες… Άλλωστε, οι συνέπειες δεν σε αφορούν, γιατί όταν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να προχωρήσεις μπροστά!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Έχει έντονες ανατροπές ο κύκλος αυτός, αφού και ο έρωτας πολύ συχνά μπορεί να είναι υπεύθυνος για την όποια αλλαγή διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή στη ζωή σου! Άλλωστε ο έρωτας είναι πάντα ή σχεδόν πάντα υπεύθυνος για αλλαγές! Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανεβάζει τον έρωτα στην ανώτερη οκτάβα του, αυτή που συνδέεται με τις ψυχές και τις ενέργειες… Θα κάνει τα πάντα γύρω σου να μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι, θα φωτίσει την ψυχή σου με φως, για να ζήσεις την ερωτική έκσταση σε όλο της το μεγαλείο!
 
Από την άλλη όμως, μιλάει και γι’ αυτές τις προσδοκίες, που όταν δεν εκπληρώνονται, μας απογοητεύουν… Μα έτσι είναι ο έρωτας… Πάντα ασαφής και μυστήριος! Καλό είναι να μην τον εμπιστεύεσαι, μόνο να τον ζεις!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι το ταξίδι που ξεκινά και σου ανοίγει την πόρτα σε νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα, καινούργιες καταστάσεις, που σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με θέματα που έχουν έναν πιο πνευματικό χαρακτήρα ή ακόμα και να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια, που θα σε διευκολύνουν στη δουλειά σου! Ίσως για κάποιους είναι η πραγματοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού, που μπορεί να σχεδιάζουν εδώ και καιρό. Γεγονός είναι πως η καθημερινή ρουτίνα δεν σε αφορά, δεν σου πηγαίνει, επιδιώκεις οτιδήποτε έχει να κάνει με καινούργιες αναζητήσεις, επεκτάσεις και διευρύνσεις.
 
Βεβαίως, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό στον άξονά σου, σε παροτρύνει να κάνεις εκείνο το βήμα που μπορεί να σκέπτεσαι εδώ και καιρό, που σε απελευθερώνει από τα ''δεσμά'' σου, απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε πιέζει ή να σε κρατά πίσω… Έτσι, σχέσεις και συνεργασίες περνούν από ένα πεδίο αντιπαραθέσεων. Πολύ πιθανόν οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει, να προϋπήρχε από το παρελθόν, ωστόσο τώρα εσύ είσαι πιο αποφασισμένος να αλλάξεις τα πράγματα την περίοδο αυτή, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα! Το διάστημα που ακολουθεί μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και ρήξεις με τα πρόσωπα που νιώθεις πως δεν έχεις πια κάτι άλλο να ανταλλάξεις!
 
Από την άλλη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει στο προσκήνιο εκείνα τα πολύ βαθιά σου συναισθήματα, αλλά και την ανάγκη σου για έρωτα και συντροφικότητα… Δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο ανταλλάσσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες, μεταμορφώνοντας τις ημέρες σου αλλά κυρίως τις νύχτες σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί πολύ καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο, που σου επιτρέπουν να επικοινωνήσεις σε ένα πιο φιλικό κλίμα, αλλά και να προωθήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου.
 
Με τον Ζυγό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μια και το κλίμα είναι εξαιρετικά τεταμένο και για τους το δυο σας. Με τον Τοξότη τα καινούργια ξεκινήματα θα έχουν πολύ θετικές προοπτικές. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ πάθος!
 
ΛΕΩΝ
Το ταξίδι τώρα αρχίζει… Ανοίγεις πανιά για μεταμορφωτικές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες είναι σίγουρο πως θα ζήσεις έντονα, θα απολαύσεις, θα μοιραστείς, θα ξεφαντώσεις, θα ζήσεις έντονα και συναρπαστικά! Μπορείς να προωθήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να εκφραστείς μέσα από τη δημιουργικότητά σου. Ο κύκλος αυτός θα διευκολύνει πολύ τη σχέση με τα παιδιά σου και θα δώσει μια νέα προοπτική στο μεταξύ σας ή μια ευνοϊκή εξέλιξη. Βεβαίως, η περίοδος αυτή δίνει μεγαλύτερη έμφαση στον έρωτα, μια και τώρα η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, διευρύνεται, αλλάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα, δημιουργώντας ένα σαφώς πολύ καλύτερο κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σου ένας καινούργιος έρωτας, που θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου!
 
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ένα περιβάλλον εκπλήξεων και ανατροπών. Ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, θα δώσουν μια άλλη προοπτική στα σχέδιά σου και στη δυνατότητα να τα προωθήσεις, με έναν απρόσμενο τρόπο! Ενδεχομένως να φέρει και αναπάντεχες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στην ερωτική σου ζωή, ή ακόμα και νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες ενεργοποιείται έντονα το συναίσθημά σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω ανοίγει ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά σου δεδομένα. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις και να βελτιώσεις σχέσεις, που σε είχαν δυσκολέψει το προηγούμενο διάστημα, ενώ τα σχέδια και οι ιδέες σου γίνονται πιο εύκολα αποδεκτά.
 
Με τον Τοξότη ανοίγει ένας νέος κύκλος, απο τον οποίο μπορεί να ωφεληθείς επαγγελματικά, ενώ σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, μπορεί να ανανεώσει σημαντικά την ψυχολογία σου! Με τον Κριό ή τον Ζυγό οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και άκρως συναρπαστικές!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου, σου ανοίγει την πόρτα σε καινούργιες εμπειρίες, καινούργια, αισιόδοξα και θετικά ξεκινήματα, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και να τα οδηγήσεις εσύ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι εκείνες οι απρόβλεπτες εξελίξεις, που θα σε οδηγήσουν ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεσαι! Το πιο σημαντικό είναι η δική σου στάση, το πόσο καλά οργανωμένος και προετοιμασμένος είσαι να ανοίξεις καινούργιο κεφάλαιο, να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και να περάσεις στη δράση.
 
Στην ερωτική σου ζωή, πολύ πιθανόν να παίξουν ρόλο εκείνες οι ξαφνικές, απρόοπτες και απρόβλεπτες τις συναντήσεις, που υπόσχονται πολλά… Ίσως με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως και μέσα από νέες γνωριμίες, η περίοδος αυτή έχει πολλά να σου αποκαλύψει… Ακόμα και η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να σε ενώσει με παλιούς φίλους, να φέρει απρόσμενες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ή ακόμα κι έναν παλιό έρωτα… Μπορεί να φέρει ωστόσο και κάποια απρόοπτα έσοδα! Σε κάθε περίπτωση, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα οικονομικά σου, διευκολύνοντας πολύ συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις. Επίσης, μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά σου, αρκεί αυτά να είναι πολύ καλά οργανωμένα και να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.
 
Με έναν άλλο Τοξότη μπορείς πραγματικά να απογειωθείς, ενώ με τον Ζυγό και τον Κριό οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και άκρως ενδιαφέρουσες.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ενώ εσύ ανακαλύπτεις τη θέση που έχουν οι άνθρωποι αυτοί στη ζωή σου, αλλά και τι θέλεις εσύ από αυτούς! Είναι σημαντικό να είσαι σε ετοιμότητα και να έχεις μια απόλυτα ρεαλιστική και λογική οπτική, που θα διευκολύνει σημαντικά τις επαγγελματικές σου συναλλαγές. Άλλωστε, δεν αποκλείεται κι ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια νέα συνεργασία, ένας συνεταιρισμός, που μπορεί πραγματικά να έχει θετικό χαρακτήρα! Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν και εκκαθαρίσεις προσώπων, που ο ρόλος τους δεν είναι πια σημαντικός στη ζωή σου… Εκείνο που είναι σαφές και ξεκάθαρο, είναι η ανάγκη να δώσεις χρόνο στην όποια απόφαση και να μην βιαστείς να προβείς σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί παρακάτω να το μετανιώσεις.
 
Την εβδομάδα αυτή, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα δημιουργικό σχέδιό σου, μέσω μιας ξαφνικής ευκαιρίας ή ενός προσώπου, που θα σε βοηθήσει σημαντικά. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή με τα παιδιά σου, αν έχεις, γιατί εδώ το κλίμα μπορεί να έχει μια σχετική ένταση, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις, συχνά για ασήμαντους λόγους. Αλλά και με τον ερωτικό σου σύντροφο, πολύ πιθανόν η εβδομάδα αυτή να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα, με παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρουν απόσταση. Από την άλλη μεριά όμως, δεν είναι απίθανο το σενάριο μιας νέας γνωριμίας, που έρχεται στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο προκαλώντας ανατροπές!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά, και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες, εφορίες, αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Το κλίμα λειτουργεί ευνοϊκά απέναντί σου και τώρα μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερες ρυθμίσεις ή να έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που σε διευκολύνουν σημαντικά!
 
Με τον Τοξότη η σχέση σας είναι ιδιαίτερα αρμονική, είτε είναι επαγγελματική, είτε προσωπική. Με τον Κριό και τον Ζυγό, το κλίμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
 
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά κυρίως τη διάθεσή σου, διευκολύνοντας σημαντικά τις υποθέσεις και τις συναλλαγές σου, που τώρα κινούνται σε ένα καλύτερο κλίμα και περιβάλλον. Όλα φαίνονται να εξελίσσονται με μια μεγαλύτερη ευκολία, ανοίγοντας και έναν καινούριο κύκλο δραστηριοτήτων. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, κάνοντας τις ώρες της μέρας να μοιάζουν… λίγες! Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι βελτιώνεται, γίνεται πιο άμεσος, πιο συγκεκριμένος, σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τα ζητήματά σου με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα. Είναι ένας κύκλος με πολλές γνωριμίες και νέα πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό κι ένα ταξίδι που ονειρευόσουν καιρό τώρα! Επίσης, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψει μια νέα, ενδιαφέρουσα διαπραγμάτευση ή συμφωνία.
 
Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, κάτω από την αντίθεση Άρη-Ουρανού, εφιστά την προσοχή σου στην επίλυση των όποιων θεμάτων προκύπτουν τώρα, με ευελιξία και ψυχραιμία. Το διάστημα αυτό, κινείσαι με αρκετή ένταση, αποφασισμένος να φέρεις τα θέματά σου εκεί ακριβώς που θέλεις, χωρίς αναβολές ή ματαιώσεις. Και βέβαια, είσαι και αποφασισμένος να τα βάλεις με όλους και με όλα! Έτσι, τώρα μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες και αυτό μπορεί να είναι η αιτία έντονων συγκρούσεων, που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις στις σχέσεις σου!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, εφιστά την προσοχή σου σε μια τάση καταναλωτισμού! Είναι μια περίοδος που μπορεί να θελήσεις να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, προκειμένου να εκτονωθείς, ωστόσο είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού κάνοντας αγορές που δεν χρειάζεσαι! Δεν αποκλείεται ωστόσο το διάστημα αυτό να υπάρξει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, για το οποίο νιώθεις έντονη συναισθηματική φόρτιση και ερωτική διάθεση.
 
Με τον Τοξότη έχεις πάρα πολλά να ανταλλάξεις! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Κριό γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι έκρυθμο και πολύ εύκολα μπορεί να υπάρξει μια απομάκρυνση!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις ένα ανήσυχο πνεύμα, που διαρκώς αναζητά καινούρια ενδιαφέροντα και συγκινήσεις. Ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες, που θα ανυψώσουν και το πνευματικό σου επίπεδο… Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να υποστηρίξει τις σχέσεις σου, κυρίως τις φιλικές, και να φέρει πιο κοντά σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις πολλά να πεις, να ανταλλάξεις και να νιώσεις. Η περίοδος αυτή, σου χαρίζει δημιουργικότητα, αλλά και πολύ καλές συνεργασίες με τα άτομα που μοιράζεστε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα, στέφοντας την όποια κοινή προσπάθεια με επιτυχία! Δεν αποκλείεται και νέοι φίλοι να έρθουν τώρα στη ζωή σου, ανανεώνοντας την καθημερινότητά σου, αλλά και την ψυχολογία σου.
 
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, που κορυφώνεται παράλληλα με τη Νέα Σελήνη, μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις, καθώς τώρα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, γεγονός που ανοίγει έναν κύκλο αντιπαραθέσεων. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα, η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για να εστιάσεις στα θέματα αυτά. Καλό είναι να τα αφήσεις για λίγο παρακάτω, ώστε να αποφύγεις τις δυσκολίες που ενδεχομένως προκύπτουν τώρα. Ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις σου, ενώ καλό είναι να αποφύγεις παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις ή αντιδράσεις.
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα της ανάληψης πρωτοβουλιών, σχετικά με ένα θέμα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή ακόμα και συναντήσεις με φιλικά ή ερωτικά πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας ξανά έναν κύκλο στο μεταξύ σας.
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω, δημιουργεί την ανάγκη να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου, ίσως ακόμα και να απομονωθείς για λίγο. Ενδεχομένως να δημιουργήσει και θέματα στην επαγγελματική σου ζωή, όπου κινείσαι κάπως παρασκηνιακά, προκειμένου να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου!
 
Με τον Τοξότη η συνεργασία σας είναι εξαιρετική. Με τον Ζυγό και τον Κριό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, αλλά και δυνατές αντιδράσεις στο μεταξύ σας.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η εποχή των υποχρεώσεων… Το έχεις καταλάβει ήδη αυτό στην καθημερινότητά σου, αλλά τώρα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη τα πράγματα φαίνεται πως γίνεται και πιο… επίσημα! Δηλαδή, οι επαγγελματικές σου αρμοδιότητες αυξάνονται και εσύ οφείλεις να τις εξυπηρετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Επίσης, καλό θα είναι να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις αρκετή ενέργεια και καλή διάθεση. Βεβαίως, δεν αποκλείεται ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα να είναι αυτό που θα σε φορτώσει με περισσότερες ευθύνες!
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή έχει και την αντίθεσή του Άρη με τον Ουρανό, που για εσένα εστιάζει σε ξαφνικές ανατροπές ή αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι μια εποχή, που μπορεί τα πράγματα όχι μόνο να μην εξελίσσονται όπως τα έχεις σκεφτεί, αλλά να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές ή καταστάσεις με άκρως ανατρεπτικό χαρακτήρα, που θα δυσκολέψουν τις εξελίξεις και θα σε προβληματίσουν σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς.
 
Ωστόσο, η Αφροδίτη λειτουργεί σαν αντίβαρο σε αυτήν την πιεστική περίοδο και σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας έντονης κοινωνικοποίησης, που αποσυμπιέζει στην όποια ένταση σε φορτίζει ψυχολογικά. Παράλληλα όμως, μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε έναν νέο έρωτα, που ξεσηκώνει το συναίσθημά σου!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή απέναντί σου, βελτιώνει πολύ την επικοινωνία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που το διάστημα αυτό κινούνται σε ένα πολύ πιο ήπιο κλίμα, με μια μεγαλύτερη κατανόηση, τόσο από δική σου πλευρά, όσο και από την πλευρά των άλλων.
 
Με τον Αιγόκερω τω μεταξύ σας μπαίνει σε μια νέα βάση. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Κριό και με το Ζυγό, γιατί υπάρχει πολλή ένταση, η οποία είναι εύκολο να πυροδοτήσει ακραίες συμπεριφορές και συναισθήματα. Με τον Σκορπιό αλλά και τον Ιχθύ υπάρχει πολύ συναίσθημα και πολύ πάθος!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το… παιχνίδι, το έχει αναλάβει την περίοδο αυτή η Αφροδίτη, που ανανεώνει πολύ τις σχέσεις τις συνεργασίες σου, ενώ διευκολύνει πολύ και τις υποθέσεις σου γενικότερα. Και βέβαια, με το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να δεις τα σχέδια σου να παίρνουν πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου βελτιώνεται σημαντικά, ενώ η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται! Είναι μια εποχή που σε καλεί να βγεις περισσότερο έξω, να ευχαριστηθείς, να απολαύσεις, να διασκεδάσεις, να εκτονωθείς και βέβαια… να ερωτευτείς! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την εβδομάδα αυτή, είναι μια υπόσχεση πως αν μη τι άλλο, οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μια πιο συναισθηματική βάση και όλα εξελίσσονται σε ένα κλίμα συμπαράστασης, σύμπνοιας, φιλευσπλαχνίας και αγάπης. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, είτε μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με ένα καινούργιο πρόσωπο, που έρχεται στη ζωή σου, αγγίζοντας τις πολύ ευαίσθητες και λεπτές χορδές του συναισθήματος σου!
 
Από την άλλη μεριά, η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα οικονομικά σου. Μπορείς να διαπραγματευτείς επί της ουσίας τα θέματά που σε απασχολούν και να δρομολογήσεις τη βελτίωση των οικονομικών σου δεδομένων. Δεν αποκλείεται και ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα να έχει πολύ καλές οικονομικές προοπτικές για σένα.
 
ΥΓ. Μεγαλύτερη προσοχή στην αντίθεση Άρη-Ουρανού το διάστημα αυτό, μια και ευνοεί ένα παρασκήνιο, που λειτουργεί με όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις απέναντί σου. Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω βελτιώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις νέους διαπραγματευτικούς κύκλους, μέσα από τους οποίους μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά.
 
Με τον Τοξότη μπορεί να καταλήξετε σε μια ουσιαστική και για τους δύο σας οικονομική συμφωνία. Με τον Ζυγό και τον Κριό το περιβάλλον έχει ιδιαίτερη ένταση και χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε. Με τον Ιχθύ υπάρχει πολύ συναίσθημα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, για εσένα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου στα επαγγελματικά σου. Ακόμα κι αν μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν δύσκολα ή αξεπέραστα, η περίοδος αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, μέσα από το οποίο μπορεί να έχεις εξελίξεις και σημαντικά οφέλη! Ναι, μπορείς να τολμήσεις να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι επικεντρωμένος στον στόχο σου. Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές, μέσα από τις οποίες, αν έχεις σωστή οργάνωση και μεθόδευση, μπορείς όχι μόνο να ωφεληθείς, αλλά να πετύχεις πράγματα, που ενδεχομένως ένοιαζαν μέχρι στιγμής ακατόρθωτα! Όλα είναι θέμα χειρισμών και οπτικής… Ίσως ακόμα η στήριξη να έρθει και μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, από τους γονείς, που με κάποιο τρόπο λειτουργούν σαν χορηγοί στις προσπάθειές σου.
 
Όπως και να ‘χει, ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί μια σειρά γεγονότων, που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία των στόχων σου ή των φιλοδοξιών σου, ωστόσο χρειάζεται ρεαλιστική αντιμετώπιση, αλλά και σαφής γνώση των δυνατοτήτων σου! Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, είναι η όψη που πυροδοτεί για εσένα τον ήδη δύσκολο τομέα των οικονομικών σου. Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, έκτακτα έξοδα έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και μια δυσκολία στο να διαχειριστείς κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα που να σας προβληματίσουν περισσότερο ή ακόμα να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και τσακωμούς με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.
 
Να θυμάσαι πάντως, πως κυρίως σύμμαχός σου την περίοδο αυτή είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, που σου δίνει την ευκαιρία να δραπετεύσεις απο οτιδήποτε μπορεί να σε ταλαιπωρεί, αφενός ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή μέσα από προσκλήσεις κι εξόδους, αλλά και μέσα από νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου. Ο έρωτας χτυπάει και πάλι την πόρτα σας, διανθίζοντας τη ζωή και την καθημερινότητά σας με την παρουσία του!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω βελτιώνει πολύ το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις, ενώ υπόσχεται ομαλές και αρμονικές συνεργασίες. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθείς πιο κοντά στους στόχους σου ή να βελτιώσεις το κλίμα στις όποιες σχέσεις τις ενδιαφέρουν.
 
Με τον Σκορπιό αλλά και έναν άλλο Ιχθύ υπάρχει έντονο πάθος!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης την περίοδο αυτή απέναντί σου, είναι η αιτία που νιώθεις τα πάντα να κυλούν σε ένα πολύ πιο αρμονικό κλίμα, να επικοινωνείς πολύ καλύτερα, αλλά και τα κοντινά σου πρόσωπα να στέκονται κοντά σου και να σε βοηθούν επί της ουσίας σε ό,τι χρειάζεσαι! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα διαμορφώνει ένα πιο συναισθηματικό περιβάλλον με τα φιλικά σου πρόσωπα, μέσα σε ένα κλίμα σύμπνοιας, αγάπης, συμπαράστασης και φροντίδας, κάνοντας την εβδομάδα αυτή ξεχωριστή και συσφίγγοντας τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να ανακαλύψεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός προσώπου, ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Τοξότη επηρεάζει κατά βάση τον ψυχισμό σου, που τώρα περνά σε μία φάση αναστάτωσης, όχι απαραίτητα από κάτι που συμβαίνει τώρα, μα ανασύροντας και παρελθοντικά ζητήματα, που κρατάς ακόμα μέσα σου κι ενδεχομένως σε μπλοκάρουν. Αυτό μπορεί να βγει και στη συμπεριφορά σου, που τώρα γίνεται πιο έντονη κυρίως απέναντι στον ερωτικό σύντροφο. Γίνεσαι πιο απαιτητικός, πιο κτητικός, ίσως και πιο απόλυτος, γεγονός που μπορεί να διαμορφώσει ένα δύσκολο κλίμα στο μεταξύ σας.
 
Από την άλλη μεριά, τα οικονομικά σου με κάποιο τρόπο διευκολύνονται, ιδιαίτερα σε σχέση με χρήματα τρίτων, μέσα από τα οποία μπορεί με κάποιο τρόπο να ωφεληθείς. Ένα δάνειο, μια επιστροφή χρημάτων που σου χρωστούν, μια χρηματοδότηση που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, ένα μπόνους από τη δουλειά σου ή ακόμα και μια οικονομική ενίσχυση από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα υποστηρικτικός και ο Ερμής, που διευρύνει τους ορίζοντές σου και ανοίγει έναν καινούριο κύκλο γνώσης για σένα. Γενικότερα θα είναι μια εποχή έντονης κοινωνικότητας με αρκετές προσκλήσεις αλλά και μετακινήσεις, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σου.
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ζυγό, ιδιαίτερα αν έχεις επαγγελματική σχέση μαζί του, αλλά και με τον Κριό, γιατί το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει εκρηκτικό. Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ έρχεστε πιο κοντά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη για εσένα σημαίνει μια καινούργια έναρξη ή μια αλλαγή στα θέματα που αφορούν το σπίτι και τους ανθρώπους του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Αν έχεις κατά νου να αλλάξεις σπίτι, να κάνεις μια μετακόμιση ή απλά να ανακαινίσεις έναν χώρο του σπιτιού σου, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που σε βοηθά σε τέτοιου είδους αλλαγές! Ίσως μπορέσεις να επιλύσεις και κάποια οικογενειακά θέματα που σε δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ σε γενικές γραμμές φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου στρέφεται σχεδόν ολοκληρωτικά στα θέματα αυτά. Βεβαίως, και ο τομέας των επαγγελματικών σου επηρεάζεται και πολύ πιθανόν τώρα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, που αφορούν μια επαγγελματική πρόταση ή ένα καινούργιο ξεκίνημα με θετικές προοπτικές.
 
Η Αφροδίτη, από την άλλη μεριά, θα ευνοήσει την επικοινωνία σου, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σου, ενώ θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και προσκλήσεις, που ενισχύουν την κοινωνικότητά σου. Δεν αποκλείονται και νέες γνωριμίες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκείνο που χρειάζεται περισσότερη προσοχή είναι η διαχείριση των οικονομικών σου, μια και σε διακρίνει μία τάση σπατάλης το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι έκτακτα έξοδα, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο και ενδεχομένως σε αγχώνουν.
 
ΥΓ. Ο Ερμής απο το ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις πολύ καλύτερα τη δημιουργικότητά σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με πιο ουσιαστικό τρόπο. Παράλληλα, ανοίγει μια εποχή με περισσότερη χαρά, διασκέδαση, φλερτ και ερωτική διάθεση, αφήνοντας πίσω τα σοβαρά ζητήματα.
 
Με τον Αιγόκερω έχεις πάντα κάτι να πεις. Με τον Τοξότη μια καινούργια συνεργασία μπορεί να έχει πολύ θετικές και προοπτικές. Μεγαλύτερη προσοχή, κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, με τον Κριό και τον Ζυγό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στο δωδέκατο φυσικό σου οίκο, ανοίγει έναν κύκλο που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου, να οργανώσεις στις προτεραιότητές σου, αλλά να “δουλέψεις” πάνω σε οτιδήποτε μπορεί να κουβαλάς σαν απωθημένο, προκειμένου να το ξεκαθαρίσεις και να το πετάξεις. Δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις και με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις κάποια θέματα, έτσι ώστε παρακάτω να τα βάλεις σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο κύκλος αυτός ενδεχομένως να έχει και εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπως ένα νέο ξεκίνημα, μια αναβάθμιση, την ανάληψη νέων αρμοδιοτήτων ή μια σημαντική συνεργασία, που σου ανοίγουν καινούργιες, αισιόδοξες και θετικές διαδρομές!
 
Από την άλλη μεριά, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανό να σε φέρει απέναντι από κάποια πρόσωπα, που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στους στόχους ή τις φιλοδοξίες σου, με αποτέλεσμα την περίοδο αυτή να προκύψουν αναβολές ή ματαιώσεις. Να θυμάσαι πως οτιδήποτε οργανώνεις χρειάζεται χρόνο και μπορεί η συγκεκριμένη περίοδος (κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου) μην είναι αυτή που θα σου δώσει τις εξελίξεις που επιθυμείς. Όμως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου, γι’ αυτό άφησέ τον να κάνει τη δουλειά του! Αν αντισταθείς σε παρορμητικές κινήσεις, το σίγουρο είναι ότι μπορεί να σε βοηθήσει! Πολύ υποστηρικτική και η θέση της Αφροδίτης, που δημιουργεί ένα ζεστό κλίμα με τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και μια νέα γνωριμία, που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και πολύ ενδιαφέρον.
 
ΥΓ. Ο Ερμής περνά στο δικό σου σπίτι την εβδομάδα αυτή, βελτιώνοντας την έκφραση σου, τον τρόπο που μιλάς, διαπραγματεύεσαι ή συναλλάσσεσαι, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό κλίμα, απέναντι σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να διεκδικήσει και να πετύχεις.
 
Προσοχή με τον Κριό και τον Ζυγό, κυρίως στα επαγγελματικά θέματα, γιατί οι εντάσεις μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις. Με τον Σκορπιό το κλίμα φαίνεται να έχει εξαιρετικά θετικές προοπτικές και για τους δυο σας.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2015 18:55:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι