Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Η προσφορά και ο σκοπός σου, είναι δύο πράγματα που ευθυγραμμίζονται. Γουέην Ντύερ.
 
Είναι όλη η ομορφιά που κρύβεις μέσα σου… Και αρκεί ένα απλό άγγιγμα ή μια καλή κουβέντα, για να βγει προς τα έξω… Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά περισσότερα να δώσεις… Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί όλα τούτα τα συναισθήματα την εβδομάδα αυτή και μιλά για την ευεργετική δύναμη της προσφοράς… Της προσφοράς που προέρχεται μέσα από την καρδιά σου και που δε θα σκεφτεί τι έχει ή… τι δεν έχει να δώσει, γιατί θα τα δώσει όλα! Και είναι αυτό το δόσιμο, το οποίο θα θεραπεύσει και τη δική σου ψυχή, το δικό σου πόνο, τη δική σου ανασφάλεια, τη θλίψη! Άλλωστε, η προσφορά όταν γίνεται από καρδιάς, προσφέρει θεραπεία και σε αυτόν που λαμβάνει, αλλά και σε αυτόν που δίνει! Κι αυτός ο κύκλος θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε βαραίνει και να το κάνεις προσφορά, να το κάνεις αγάπη, να θεραπευτείς, αλλά και να θεραπεύσεις!

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Φρόντισε μόνο να μην ακολουθήσεις εκείνες τις περίεργες διαδρομές στους λαβύρινθους του μυαλού σου, μια και σκοπό έχουν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε βγάλουν από την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις… Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την ημέρα της Πανσελήνου δε θα σου κάνει ξεκάθαρο το τοπίο, θα σε μπερδέψει, θα σε συγχύσει και πολύ πιθανόν να φέρει στο φως κι αποκαλύψεις, που θα σε αναστατώσουν…
 
Μα σκέψου λίγο… Πόσες φορές έκανες τα δικά σου σενάρια και απογοητευτικές; Πόσες φορές πίστεψες αυτά που ήθελες εσύ να πιστέψεις και τελικά κατάλαβες πως τα πράγματα δεν είναι έτσι; Πόσες φορές επένδυσες σε λάθος πρόσωπα και ενώ το ήξερες ότι δεν είναι αυτά που μπορείς να εμπιστευτείς, εσύ συνέχισες να επενδύεις, με αποτέλεσμα να διαψευστούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου…

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έρχεται να σου θυμίσει πως είναι σημαντικό να είσαι προσγειωμένος στο δικό σου κέντρο και στη δική σου αλήθεια… Οτιδήποτε άλλο έξω από αυτό, είναι επίπλαστο, ψευδές, μη πραγματικό, και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό θλίψης στην καρδιά σου… Πολύ εύκολα μπορεί να διαψεύσει τις ελπίδες που είχες και να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες, που εσύ δημιούργησες!

Ερμής σε εξάγωνο με Δία και αντίθεση με Ουρανό

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία είναι ικανό να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις διαθέσεις, και να ανοίξει για κάποιους την πόρτα των ευκαιριών, για να τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά στα σχέδια ή στις επιθυμίες τους. Αλλά και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο στην ημέρα της Πέμπτης θα λειτουργήσει ενισχυτικά σε όποιον έχει διάθεση να πετύχει, μέσα από μεγάλη οργάνωση και πολλή δουλειά…
 
Από την άλλη, η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα ανοίξει την πόρτα σε εκείνες τις απρόβλεπτες εξελίξεις, που έρχονται μέσα από ξαφνικές συναντήσεις και ξαφνικές ανατροπές. Δεν αποκλείεται άλλα να σχεδιάζεις εσύ κι άλλα να ετοιμάζει το σύμπαν για σένα… Το σίγουρο είναι όμως ότι το σύμπαν ξέρει καλύτερα πού πρέπει να πας ακριβώς!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Για το τέλος της εβδομάδας το φινάλε κάνει η Αφροδίτη, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, για να μας θυμίσει πως τελικά ό,τι και να γίνει, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο έρωτας!
 
Η Αφροδίτη θα στρώσει ένα κόκκινο χαλί κάτω από τα πόδια των ευνοούμενών της και θα τους φέρει αντιμέτωπους με μια άλλη πραγματικότητα… με πιο έντονες αποχρώσεις, γεμάτες πάθος, γεμάτες συγκινήσεις! Θα δημιουργήσει τις σχέσεις εκείνες, που θα σφραγίσουν με μοναδικά συναισθήματα τις καρδιές και το μυαλό… Αυτές που θα γράψουν τη δική τους, μοναδική ιστορία, που για πολλούς θα σημαδέψει ίσως και ολόκληρη τη ζωή τους!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα καλύτερα έρχονται στο τέλος!
Το μυαλό σου ανοίγει και τα βλέπει όλα πιο ξεκάθαρα… Η ψυχή σου ανθίζει, όταν μπορεί να δίνει, να προσφέρει απλόχερα σε αυτούς που αγαπά, αλλά παράλληλα να εισπράττει και την αγάπη των γύρων της. Η εβδομάδα αυτή έρχεται να γλυκάνει την ψυχή σου, το συναίσθημά σου, την καρδιά σου, και να χαράξει καινούργιες διαδρομές, έξω απ’ αυτές που έχεις μάθει… Αυτή είναι η μια πλευρά, γιατί η άλλη μιλάει για πιο δύσκολες καταστάσεις. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το διάστημα αυτό μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, τόσο σε ό,τι αφορά εσένα, όσο και σε ό,τι αφορά τον σύντροφό σου… Αποκαλύψεις, οι οποίες δεν είναι εύκολο ούτε να τις κατανοήσεις, ούτε να τις διαχειριστείς. Γενικότερα, το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να περάσει από αρκετές αναταράξεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά… Και φαίνεται πως κι οι επικοινωνίες σου δεν είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορείς να έχεις την εβδομάδα αυτή, μια και όλα κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι ούτε εσύ μπορείς να κατανοήσεις αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου, αλλά ούτε και ο σύντροφός σου να κατανοήσει τις ανάγκες ή τις διαθέσεις σου και όλο αυτό να λειτουργήσει απογοητευτικά για την ψυχολογία σου. Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις ένα κακό κλίμα, ένα κακό σκηνικό να αιωρείται στη ζωή σου, να θυμάσαι πως λίγο παρακάτω η εβδομάδα έχει να σου προσφέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Το σενάριο ενός προσώπου από το παρελθόν, που ανοίγει και πάλι την πόρτα της καρδιάς σου, είναι πολύ κοντά, καθώς επίσης και το δεύτερο σενάριο μιας νέας γνωριμίας, που γεννά εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα, που νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις… Γιατί τα καλύτερα σου τα κρατάει πάντα για το τέλος!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό το μεταξύ σας μπορεί να περάσει από αρκετές εντάσεις και αρκετές δυσκολίες την εβδομάδα αυτή, καθώς μια έλλειψη συνεννόησης δεν εξυπηρετεί την σχέση σας… Με τον Αιγόκερω ένας κύκλος από το παρελθόν φαίνεται να ανοίγει εκ νέου, ενώ αν πρόκειται για νέα γνωριμία, σε απογειώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…
Οι επιθυμίες σου τώρα γίνονται πιο δυνατές από πότε… Η διάθεσή σου άκρως ερωτική, σε ταξιδεύει και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από εκείνες τις βαθιές, ειλικρινείς εξομολογήσεις, που βγαίνουν κατευθείαν απ’ την καρδιά σου. Ναι, ο κύκλος αυτός έχει έντονο ερωτικό χρώμα, παρόλο που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αποκαλύψεις, που μπορεί να αφορούν στην ερωτική σου ζωή και που δεν είναι σίγουρο ότι θα σε διευκολύνουν… τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Ίσως να αντιληφθείς ότι και κάποια φιλικά σου πρόσωπα, τελικά δεν είναι τόσο φιλικά όσο πίστευες ή όσο ήθελαν να σου δείξουν… Αλλά και οι εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής φαίνεται πως περνούν από αρκετά σκαμπανεβάσματα την εβδομάδα αυτή. Ενδεχομένως να δώσεις μια έντονη μάχη με τους εσωτερικούς σου δαίμονες, μια μάχη ανάμεσα στο τι θέλεις και στο τι σου προσφέρεται, και αυτό να είναι ένα σημείο τριβής με τον σύντροφό σου ή ένας λόγος που θα νιώσεις απογοητευμένος. Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να “κατεβάσεις τα ρολά” της καρδιάς σου, με κείνο τον απόλυτο τρόπο που συνηθίζεις, δώσε λίγο χρόνο, γιατί λίγο παρακάτω οι εξελίξεις ανατρέπουν τελείως το σκηνικό… Ο έρωτας φορά τον κατακόκκινο μανδύα του, που ταιριάζει απόλυτα με την ερωτική σου φύση, και σε υποδέχεται μέσα σε μια πανδαισία συναισθημάτων και χρωμάτων, σε μια γιορτή φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο για σένα!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό αλλά και με τον Κριό, το παιχνίδι μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις… Με τον Παρθένο, τον Ιχθύ, αλλά και τον Αιγόκερω, η ερωτική σου ζωή ανθίζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μην προκαλείς, για να μην… προκαλείσαι!
Είναι όλα εκείνα τα συναισθήματα, που νιώθεις να ξεχειλίζουν από μέσα σου… Έχεις ανάγκη να τα σκορπίσεις, να τα χαρίσεις, να τα μοιράσεις σε όλους αυτούς που νιώθεις ότι είναι κοντά σου! Και αυτή σου η επιθυμία σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς και εξυγιαίνει το τοπίο των σχέσεών σου… Αυτό βεβαίως είναι το ένα σενάριο, γιατί το άλλο μιλά για εκείνες τις προσδοκίες, που δεν υλοποιούνται… Για εκείνα τα όνειρα που μένουν εκεί, στον κόσμο των ονείρων, χωρίς ποτέ να γίνονται πραγματικότητα. Είναι όλα αυτά που έφτιαξες μέσα στο μυαλό σου και που νοιώθεις ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουν παραπέρα… Ίσως να είναι και η δική σου στάση, οι δικές σου κινήσεις, που δεν θα δικαιώσουν αυτούς που έχεις κοντά σου, αυτούς που περιμένουν κάτι από εσένα, δίνοντας ένα χρώμα απογοήτευσης στο σκηνικό των ημερών… Είναι επίσης το γεγονός ότι μπορεί να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές έκρυθμες, έντονες, μη διαχειρίσιμες, που σε ξαφνιάζουν, αλλά παράλληλα σου δίνουν να καταλάβεις και με ποιους έχεις να κάνεις τελικά… Και επίσης, είναι ο έρωτας που σου ανοίγει την πόρτα ίσως και με ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο και σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, απ’ αυτές που θα απογειώσουν την καρδιά σου, την ψυχή σου και τις αισθήσεις σου…
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο υπάρχει αρκετή ένταση στο μεταξύ σας, αλλά και πολύ χημεία! Με τον Αιγόκερω οι αισθήσεις… ζωντανεύουν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έντονες ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή!
Ολόκληρη εβδομάδα χαρακτηρίζεται κατά βάση από διάθεση πιο εσωστρεφή, μια και τα διλήμματα ή οι αμφιβολίες, έχουν κάνει φωλιά στο μυαλό και στην καρδιά σου. Ενώ είσαι έτοιμος να κάνεις ένα βήμα μπροστά, αυτόματα κάνεις ένα βήμα πίσω, συχνά σε βάρος της επιθυμίας, αλλά και του εαυτού σου! Και βέβαια, θα υπάρξουν πολλά γεγονότα, που θα ανακατέψουν για τα καλά το σκηνικό της προσωπικής σου ζωής και των σχέσεών σου γενικότερα. Η ανάγκη σου να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε δεσμεύει, οτιδήποτε σε φυλακίζει, οτιδήποτε δεν σου επιτρέπει να ζήσεις έτσι όπως θέλεις, εγείρει έντονες αντιδράσεις από τη μεριά σου, συχνά χωρίς να υπολογίσεις ούτε το κόστος, ούτε τις συνέπειες! Τώρα μπορεί να νιώσεις ότι τα πρόσωπα με τα οποία συμπορεύεσαι, ίσως και για χρόνια, δεν είναι αυτά που νόμιζες κι αυτό θα σε απογοητεύσει ή θα σου προκαλέσει εκείνα τα συναισθήματα της απομάκρυνσης ή της διάψευσης των προσδοκιών σου… Όμως, από την άλλη μεριά, λίγο παρακάτω μπορεί να υπάρξει και το πρόσωπο εκείνο, που έρχεται στη ζωή σου για να σε συγκινήσει βαθιά… Ίσως να είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως από τον κοινωνικό σου περίγυρο, ίσως ακόμα και από τον εργασιακό σου χώρο… Το σίγουρο είναι ωστόσο, πως απ’ όπου και αν προέρχεται, θα ανανεώσει την ελπίδα σου, τις προσδοκίες σου και το όνειρο σου!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα στο μεταξύ σας κινούνται σε πολύ οριακές γραμμές, αλλά και με τον Αιγόκερω υπάρχει πολλή ένταση στη σχέση σας! Με τον Παρθένο κάτι φαίνεται πως αλλάζει στην επιθυμία σου, αλλά και στην οπτική σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αλλαγές, που επιβάλλονται!
Όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις πουθενά και γεννούν έντονα συναισθήματα, αλλά και έντονες αντιδράσεις, τόσο από τη δική σου πλευρά, όσο και από την πλευρά των άλλων απέναντί σου… Είναι πολύ πιθανόν τώρα να νιώσεις ότι κάποια πρόσωπα που έχεις κοντά σου, δεν σε αφήνουν να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες ή στέκονται εμπόδιο σε κάποια σχέδιά σου, αλλά και στη διάθεσή σου να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν και που σε εκφράζουν! Σε όλα αυτά θα αντιδράσεις, ίσως και με ένα τρόπο απόλυτο και καταλυτικό. Τώρα, γίνεσαι απόλυτος, ίσως και επιθετικός, και θα δώσεις τις δικές σου μάχες, προκειμένου να επιβάλεις τις θέσεις σου στους άλλους! Ίσως να έχεις έναν ακόμα λόγο, ένα επιπλέον κίνητρο: έναν έρωτα, που έρχεται στη ζωή σου με εκείνον τον ξαφνικό, αναπάντεχο τρόπο, από εκεί πραγματικά που δεν το περιμένεις και ανατρέπει τελείως και την ψυχολογία σου και τα μέχρι τώρα δεδομένα σου! Άλλωστε, ο κεραυνοβόλος έρωτας έχει τόση δύναμη, που στο διάβα του δεν αφήνει τίποτα, μα τίποτα ανεπηρέαστο!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, αλλά και με τον Κριό, είναι έρωτας από την πρώτη ματιά! Πολύ μεγάλη προσοχή με τον Σκορπιό, αλλά και με τον Ιχθύ, γιατί οι ανακατατάξεις είναι δεδομένες στη σχέση σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολία στην επικοινωνία, αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις!
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά ίσως να νιώσεις ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος, που θα σε στηρίξει για να τα υλοποίησης, τουλάχιστον όχι ακόμα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, μπορεί να νοιώσεις πως προσωρινά έχεις χάσει το σημείο επαφής με το σύντροφό σου, μια και η επικοινωνία σας δεν λειτουργεί επιβοηθητικά, στο να κρατηθούν ισορροπίες… Ενδεχομένως άλλα να περιμένεις από αυτόν και άλλα να βρίσκεις μπροστά σου, όμως κι εκείνος άλλα να περιμένει από σένα και άλλα να κάνεις εσύ… Γενικά, ένα κλίμα απογοήτευσης ή απομόνωσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει την εβδομάδα αυτή στη σχέση σου, που να σου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς… Όπως επίσης, μπορεί να υπάρξουν και ανατροπές, είτε από εσένα, είτε από το σύντροφό σου… Κάτι φαίνεται ότι λειτουργεί αιφνιδιαστικά στη σχέση σου… Μπορεί να είναι η δική σου διάθεση για ελευθερία, που να εγείρει εκείνες τις συμπεριφορές, που δεν θα υπολογίσουν τίποτα, προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν! Ή ακόμα να υπάρξει και μια σημαντική αφορμή, ένα ερέθισμα, όπως για παράδειγμα ένας έρωτας, που έρχεται στη ζωή σου αιφνίδια, ξαφνικά και με άκρως ανατρεπτικό χαρακτήρα! Και είναι αυτός που θα σε παρασύρει να ζήσεις έτσι όπως επιθυμείς… έτσι όπως τονίζει η καρδιά σου!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, αλλά και με τον Παρθένο, δυσκολεύει και η επικοινωνία, αλλά και οι καταστάσεις μεταξύ σας… Με τον Ζυγό, αλλά και με τον Κριό, η ένταση κορυφώνεται και το πάθος παρασύρει τα πάντα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι έρωτας αυτό που ζω;
Η διάθεσή σου γίνεται πιο ανοιχτή, πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή, και είναι αυτή που αλλάζει τόσο τις εξελίξεις γύρω σου, όσο και τις διαθέσεις των προσώπων που βρίσκονται κοντά σου, σε σχέση με σένα… Επίσης, κυριαρχούν οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που τώρα φαίνεται πως περνά σε μία άλλη φάση, άκρως ανανεωτική, είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με νέα πρόσωπα, που εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι… Καλό είναι ωστόσο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις καινούργιες γνωριμίες, να δίνεις χρόνο, για να αφουγκραστείς και τις προθέσεις του άλλου προσώπου απέναντι σου, αλλά και τις δικές σου απέναντι στα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου… Ωστόσο, η καθημερινότητά σου φαίνεται να περνά από αρκετές διακυμάνσεις και συχνά βεβαίως, αρκετές εντάσεις. Αλλά και τα θέματα της εργασιακής ζωής μπορεί να λειτουργήσουν αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου την εβδομάδα που θα διανύσουμε… Όμως, ο έρωτας, αυτός ο μεγάλος αρχηγός, έρχεται να φωτίσει με τη λάμψη του τη ζωή σου και να φέρει ένα πρόσωπο, που με την παρουσία του θα δώσει νέα πνοή στο συναίσθημά σου, θα τροφοδοτήσει την ελπίδα σου βαθιά και θα απογειώσει τις αισθήσεις σου, αλλά και τις νύχτες σου…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, αλλά και με τον Σκορπιό, το κλίμα μοιάζει να είναι πολύ φορτισμένο… Με τον Παρθένο, αλλά και τον Αιγόκερω, όλα φαίνονται διαφορετικά κάτω από το πρίσμα των συναισθημάτων! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε ο καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου!
Άνοιξε την οπτική σου και προσπάθησε να δεις τα γεγονότα, αλλά και τα πρόσωπα, μέσα από μια πιο διευρυμένη γωνία… Αφουγκράσου τα συναισθήματα και τις ανάγκες, που έχουν οι άνθρωποι που αγαπάς και μείνε κοντά τους, προσφέροντάς τους όση αγάπη έχεις γι’ αυτούς, απλόχερα… Μην αφήνεις το μυαλό σου να σου δημιουργεί σενάρια, που δεν σου είναι χρήσιμα πουθενά… Και το λέμε αυτό, γιατί μια δυσκολία θα την αντιμετωπίσεις, μια και συχνά μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με συμπεριφορές, οι οποίες δεν θα είναι εύκολες. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, φαίνεται πως η σχέση σου περνά από γερά τεστ… αντοχής, και μαζί της κι εσύ, που θα προσπαθήσεις απεγνωσμένα να κρατήσεις τις ισορροπίες! Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις που σε αφορούν και που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση! Και όλο αυτό, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει διαψεύσεις και απογοητεύσεις, που δεν θα είναι και ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου! Όμως, πριν βιαστείς να απογοητευτείς και να βγάλεις συμπεράσματα, πάρε τον χρόνο σου και επεξεργάσου λίγο πιο εσωτερικά τα δεδομένα που προκύπτουν. Αναλογίσου και την δική σου συμμετοχή στην όλη κατάσταση, γιατί το σίγουρο είναι πως υπάρχει και το δικό σου μερίδιο ευθύνης! Άλλωστε, λίγο παρακάτω ο έρωτα φουντώνει ξανά (πάντα συγχωρεί και συγχωρείται, όταν είναι αληθινός!) και σου δίνει άλλη μια ευκαιρία να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες. Ή ακόμα μπορεί να υπάρξει και ένα νέο πρόσωπο, που θα σου προσφέρει την ελπίδα που χρειάζεσαι… Όλα είναι στο παιχνίδι… εξαρτάται από ποια οπτική θα τα δεις!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ, το παιχνίδι γίνεται… κρυφτό και ποιος κρύβεται από ποιόν, δεν είναι ξεκάθαρο, όμως νοιώθεις πως η σχέση δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που προσδοκούσες… Ο Αιγόκερως σου ανοίγει την πόρτα στην ελπίδα και στον έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφέσου στη ροή των εξελίξεων!
Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι όλα κινούνται κάτω από ένα ασαφές πέπλο, όπου άλλα προγραμματίζεις και άλλα βγαίνουν μπροστά σου, ωστόσο έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα και σου δημιουργούν και ευχάριστα συναισθήματα. Και γενικά, την εβδομάδα αυτή την προηγείται το συναίσθημα, τόσο αυτό που δίνεις εσύ προς τους άλλους, όσο και αυτό που εισπράττεις από τους γύρω σου… Αυτό είναι που βελτιώνει τόσο τις σχέσεις με τον περίγυρό σου, όσο και την ερωτική σου ζωή, όπου φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι και πολλές, και πολύ ενδιαφέρουσες. Ο τομέας, ο οποίος φαίνεται να έχει αρκετές ανακατατάξεις, αλλά και αρκετές εντάσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις, είναι αυτός των τα επαγγελματικών σου. Στις σχέσεις σου, τόσο με τα πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς, όσο και στο χώρο της οικογένειας, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι ούτε εύκολα, ούτε ευχάριστα… Περνούν από αρκετές διακυμάνσεις την εβδομάδα αυτή και βεβαίως, ανακατεύουν για τα καλά την ψυχολογία σου… Όμως, θα έχεις σημαντικά κίνητρα και σημαντικούς λόγους για να ξεπεράσεις τους όποιους σκοπέλους μπορεί να δημιουργηθούν τώρα, μια και ο έρωτας φαίνεται να σου χαρίζει απλόχερα μοναδικές στιγμές. Και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που ο κύκλος μαζί του δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά… Όμως, και μια νέα γνωριμία διεγείρει έντονα το συναίσθημά σου και φαίνεται να σε απογειώνει…
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των καταστάσεων που προκύπτουν… Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ, ο έρωτας έχει πολύ έντονο και ιδιαίτερο χρώμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολίες, αλλά και ελπίδα!
Είναι η συνέχεια όλων όσων έχεις δρομολογήσει μέχρι τώρα και που νιώθεις πως βρίσκονται πια στην τελική τους ευθεία, αφού η εβδομάδα αυτή έρχεται να φέρει εξελίξεις. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους και που τα διλήμματα σε σχέση με την πορεία της σε έχουν προβληματίσει, τώρα είναι μια περίοδος που θα σου δοθούν τα κίνητρα που χρειάζεσαι, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις ή συμπεριφορές, οι οποίες θα λειτουργήσουν τόσο από εσένα όσο και από τον σύντροφό σου, απρόβλεπτα και ακραία και από εκεί που δεν το περιμένεις να υπάρξουν ρήξεις, ακόμα και οριστικές… Όλα είναι στο χέρι σου, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις, για να μπορέσεις να το διεκδικήσεις με όσο το δυνατόν χαμηλότερους τόνους και με τις λιγότερες απώλειες. Και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εκείνη την απογοήτευση που δημιουργείται, όταν νιώθεις πως οι ελπίδες σου καταρρέουν, δεν υφίστανται, οι προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται… Όμως, μην ξεχνάς πως ό,τι συμβαίνει τώρα, αφορά στις δικές σου κινήσεις και τις δικές σου επιλογές… Είσαι συνυπεύθυνος για όλες τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί… Όμως, επειδή πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, έχε στο νου σου πως ο έρωτας είναι ικανός να την αναζωπυρώσει και να σου φέρει τις ευκαιρίες εκείνες, που θα δώσουν και πάλι φως στη ζωή σου… Αλλά και συναίσθημα, πάθος και ένταση! Όλα αυτά που χρειάζεσαι, για να πιάσεις το νήμα από την αρχή…
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ αλλά και τον Παρθένο, υπάρχει έντονη διάψευση της ελπίδας και των προσδοκιών του ενός από τον άλλον. Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, τα πράγματα αποκτούν νέο νόημα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Δυνατές εντάσεις και δυνατές συγκινήσεις!
Είναι η εβδομάδα που τα έχει όλα… Όλα εκείνα που μπορεί να σου προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι και να κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά από αγωνία… Οι σχέσεις σου περνούν σε πρώτο πλάνο, ανοίγοντας ένα δύσκολο κύκλο, με εντάσεις, συγκρούσεις, διαφωνίες, ακόμη και ρήξεις, μέσα σε ένα έκρυθμο σκηνικό ανατροπών και αποκαλύψεων, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς… Και είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις απογοητευμένος, μια και ίσως να νιώσεις τώρα, πως δεν γνωρίζεις αρκετά καλά τα πρόσωπα, που βρίσκονται γύρω σου… Αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια σχέση, η οποία κινείται στο παρασκήνιο της ζωής τους, είναι πιθανό στο διάστημα αυτό να υπάρξουν απαιτήσεις, που δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν και αυτό να δημιουργήσει ένα κλίμα ψυχρότητας ή διάψευσης του ενός προς τον άλλον… Βεβαίως, δεν αποκλείεται το σενάριο οι ημέρες αυτές να κρύβουν μια τέτοια σχέση και να υπάρξει η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που ωστόσο το μεταξύ σας θα έχει μυστικό ή παράνομο χαρακτήρα… Πρόσεξε πολύ το ποσό επενδύεις συναισθηματικά στη σχέση αυτήν, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι πληροί τις προϋποθέσεις που ζητάς, για να λειτουργήσεις… Ή, για να το πούμε καλύτερα, φρόντισε να δώσεις χρόνο, μια και το συναίσθημα που δημιουργείται τώρα, είναι πολύ ισχυρό και επισκιάζει τα πάντα!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Κριό και τον Αιγόκερω, υπάρχει πολύ ένταση, που μπορεί να εκτονωθεί ανεξέλεγκτα… Με τον Παρθένο, το μυστικό σας είναι το πάθος σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όχι στην ένταση, ναι στον έρωτα!
Έχεις την ανάγκη να αποφορτίσεις απ’ όλα όσα σε έχουν ζορίσει μέχρι τώρα και θα το κάνεις με οποιοδήποτε κόστος και οποιοδήποτε τίμημα, χωρίς να σκεφτείς και χωρίς να υπολογίσεις τίποτα! Και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εκείνη την έντονη συναισθηματική φόρτιση, που θα σε κάνει να λειτουργήσεις έως και ανεξέλεγκτα, τόσο σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, που χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή το διάστημα αυτό, όσο και σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα που κινούνται γύρω σου, γιατί τα ερεθίσματα που θα έχεις θα είναι πολλά και άκρως ενδιαφέροντα! Αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν καταλαβαίνει επαρκώς ή δεν μοιράζεται μαζί σου τις ίδιες ανησυχίες ή τους ίδιους προβληματισμούς… Γενικότερα, σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, οι ανακατατάξεις είναι πολλές και φυσικά, μπορεί να προέρχονται από σένα, γιατί τώρα αφενός θα θελήσεις να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να λειτουργεί πιεστικά, αφετέρου τα ερεθίσματα γύρω σου όχι μόνο δεν σε αφήνουν αδιάφορο, αλλά να δημιουργούν και τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα… Και είναι πολύ πιθανόν να αφεθείς στις εξελίξεις ενός έρωτα, που εισβάλλει στη ζωή σου με εκείνο τον παράξενο και απρόσμενο τρόπο, πραγματικά από το πουθενά, ανατρέποντας τις ισορροπίες σου, αλλά και τους προβληματισμούς σου… Θα θελήσεις να τον ακολουθήσεις, μέχρι εκεί που το αντέχει η καρδιά σου… μέχρι την θολή γραμμή του ορίζοντα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο, αλλά και τον Σκορπιό, τις καταστάσεις που δημιουργούνται δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να συζητήσεις λίγο παρακάτω για τη σχέση αυτή… Με τον Ζυγό, αλλά και τον Κριό, απογειώνεσαι, συναισθηματικά και εγκεφαλικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2014 20:00:00