blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016

Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, μην προσπαθείς να κατανοήσεις τις συμβαίνει γύρω σου και να πάρεις θέση ή οριστικές αποφάσεις! Μείνε στη θέση του παρατηρητή και παρακολούθησε το έργο της ζωής σου να εξελίσσεται! Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία, δημιουργούν ένα σκηνικό ασάφειας και κυρίως ένα σκηνικό αναθεωρήσεων, μέσα από το οποίο καλείσαι να επανεξετάσεις τα λάθη σου, τις παραλείψεις ή τα σχέδιά σου. Σε όλο αυτό δύσκολο κλίμα έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής, που την Μεγάλη Πέμπτη περνά κι αυτός σε ανάδρομη πορεία για να δώσει το δικό του στίγμα στο περιβάλλον αυτό των αναθεωρήσεων.

Ναι, μπορεί να νοιώσεις μια στασιμότητα, να νοιώσεις πως τίποτα δεν εξελίσσεται, δεν αλλάζει, δεν προχωρά! Και πως όσο κι αν προσπαθείς και επιμένεις, το κλίμα δεν παρουσιάζει καμία πρόθεση βελτίωσης ή τάση αποσαφήνισης. Ωστόσο, να θυμάσαι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Είναι η στιγμή της ανασύνταξης, η στιγμή που καλείσαι να δεις με αντικειμενικότητα κάθε σου κίνηση, λέξη, πρόθεση ή εξέλιξη, που δεν προχώρησε όπως την περίμενες. Είναι η στιγμή που θα κάνεις τις βελτιώσεις που απαιτούνται, για να μπορέσεις στη συνέχεια να φτάσεις στον στόχο σου. Μόνο που τώρα πρέπει να παρατηρείς προσεκτικά, για να μπορέσεις να αντιληφθείς τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο και Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα, σημαντικός συμπαραστάτης μας είναι η Αφροδίτη, που το Μ. Σάββατο περνά στον Ταύρο. Η Αφροδίτη εδώ, βρίσκεται στο σπίτι της και θα βοηθήσει στην οργάνωση και τη διαχείριση του οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλειά μας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξέρει να χαίρεται και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της καθημερινότητας, όπως ένα καλό δείπνο με φίλους, μια ωραία παράσταση, μια ευχάριστη συντροφιά, όλα τα μικρά πράγματα που τρέφουν την ψυχή! Θα αναζητήσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που της δίνουν οι δικοί της άνθρωποι και θα δημιουργήσει εκείνο το κλίμα που χρειάζεται, για να τους φέρει κοντά. Ναι, η Αφροδίτη την περίοδο αυτή κρατάει ζωντανή τη φλόγα της ελπίδας στην καρδιά μας!

Την ίδια μέρα, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα έρχεται να σου υπενθυμίσει πως η αγάπη, η φροντίδα, η συμπαράσταση, το συναίσθημα, είναι πράγματα που πρέπει να τα δώσεις μέσα από την καρδιά σου… Γιατί αυτά αναβαθμίζουν τις σχέσεις σου, αλλά κυρίως αναβαθμίζουν τον εαυτό σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα, έχεις αρκετές επιλογές… Μπορείς να γίνεις πιο δραστήριος, να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τα σχέδιά σου, να λύσεις κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν, να χαλαρώσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να περάσεις καλά, αλλά και να ανανεώσεις τις σχέσεις σου! Βασικός υποστηρικτής σου από την εβδομάδα αυτή θα είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, που περνά στο ζώδιό σου, για να φέρει τη συναισθηματική ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Παράλληλα όμως θα σου δημιουργήσει και την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να προβείς στις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν και την ψυχολογία σου! Ανήκεις στους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου την περίοδο αυτή, φρόντισε λοιπόν να το εκμεταλλευτείς αναλόγως!

Βεβαίως, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την εβδομάδα αυτή και κυρίως για εσένα του τρίτου, αλλά και του δεύτερου δεκαημέρου, δημιουργεί ένα περιβάλλον αναθεωρήσεων, αλλά και ασάφειας στην επικοινωνία σου… Γι’ αυτό μην προσπαθείς να πιέσεις για ένα αποτέλεσμα σε κάποια υπόθεση που σε προβληματίζει, γιατί τίποτα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα το διάστημα αυτό και όλα βρίσκονται σε ένα καθεστώς επανεξέτασης. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν σου και να ανοίξεις μια νέα δίοδο επικοινωνίας με εκείνο το πρόσωπο, που η απομάκρυνσή του σου στοίχισε πολύ!

ΥΓ. Με έναν άλλον Ταύρο, αλλά και έναν Παρθένο ή Αιγόκερω, έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση σας και να την βάλεις σε μια νέα βάση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να πιστεύεις πως όλα πάνε χάλια και πως καμία προοπτική δεν ανοίγεται για την πορεία… Πριν ωστόσο χάσεις την αισιοδοξία και κυρίως την ψυχραιμία σου, να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό έχει έναν χαρακτήρα αναθεωρήσεων… Ο κυβερνήτης σου Ερμής, που την εβδομάδα αυτή περνά κι αυτός με τη σειρά του σε ανάδρομη πορεία, σου δίνει μια ουσιαστική ευκαιρία να δεις τι δεν έχεις χειριστεί σωστά, τι δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις όπως θα το ήθελες ή ποιες σχέσεις από το παρελθόν νιώθεις την ανάγκη να επαναφέρεις στη ζωή σου. Γενικότερα, τώρα μπορείς να κάνεις πολλές βελτιωτικές κινήσεις, για να έχεις παρακάτω ένα θετικό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Γι’ αυτό λοιπόν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί το σίγουρο είναι πως θα κάνει λάθος εκτιμήσεις και θα νοιώσεις απογοήτευση! Να θυμάσαι, πως η τύχη είναι με το μέρος σου, απλά θα εμφανιστεί όταν εκείνη επιλέξει! Λίγη υπομονή λοιπόν!

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη επισκέπτεται τον Ταύρο, προσφέροντάς σου μια σημαντική στήριξη, κινητοποιώντας τον μηχανισμό των εξελίξεων προς όφελός σου! Χαλάρωσε, απόλαυσε, φλέρταρε, εκφράσου, διεκδίκησε και ζήσε την τρυφερότητα και την φροντίδα που σου προσφέρει η Αφροδίτη από αυτό το φιλικό για εσένα ζώδιο… Και κυρίως, εκμεταλλεύσου κάθε κατάσταση που μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στα χείλη σου και να σε ανανεώσει!

ΥΓ. Με τον Ταύρο μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν στη ζωή σου με καλύτερες προϋποθέσεις ή να αναθεωρήσεις και να βελτιώσεις μια επαγγελματική συνεργασία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικό την περίοδο αυτή είναι να τιθασεύσεις την αναστάτωση που νοιώθεις και να μην αφήσεις ανασφάλειες, άγχη και διλήμματα να δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στην ζωή σου! Τα πράγματα μπορεί να μην είναι ιδανικά, όμως εξελίσσονται συνεχώς και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις στην κατεύθυνση που επιδιώκεις! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο την εβδομάδα αυτή, είναι η εγγύηση πως τα πράγματα θα πάνε καλά και το χαμόγελο θα συνεχίσει να ζωγραφίζεται στα χείλη σου! Εσύ εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις λίγο πιο πίσω οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις, να ζήσεις, να ανανεώσεις το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις σου, αλλά κυρίως να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Άλλωστε, την περίοδο αυτή σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, να συναντήσεις έναν καινούργιο έρωτα! Μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι απόλυτα αυτές που θα ήθελες, όμως σίγουρα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα… Λίγη υπομονή χρειάζεται!

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, σου δίνει τη δυνατότητα βελτιώσεων, σε οτιδήποτε μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μην το χειρίστηκες όπως θα έπρεπε ή να μη σου έδωσε το αποτέλεσμα που επεδίωκες! Ακόμα κι αν το περιβάλλον που κινείσαι παρουσιάζει έντονη ασάφεια, είναι ωστόσο η κατάλληλη στιγμή για διορθωτικές κινήσεις και αναθεωρήσεις, αλλά και για την επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν στη ζωή σου, καθώς δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά σου!

ΥΓ. Με τον Ταύρο και τον Παρθένο είναι η κατάλληλη στιγμή για επανεξέταση και διόρθωση πάσης φύσεως θεμάτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Να θυμάσαι πως συχνά το να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου, μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό σε κάθε τομέα της ζωής σου! Η περίοδος αυτή, με την αναδρομή του Άρη και του Κρόνου (κυρίως για εσένα του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου) είναι κατάλληλη για να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου ζητήματα, που δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα, καλείσαι να τα ξαναδείς, να βρεις πού ακριβώς έχεις κάνει το λάθος και να το διορθώσεις. Βεβαίως, οι αναθεωρήσεις αυτές αφορούν και την προσωπική σου ζωή, όπου σου δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσεις εκ νέου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, είναι αυτή η… πινελιά της ανανέωσης, που σου δημιουργεί τη διάθεση να δράσεις, να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα και να δρομολογήσεις οικονομικές συζητήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς! Σου προσφέρει όμως και τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να κάνεις κάποιες αγορές που θα ανανεώσουν το ύφος και το στυλ σου, ενώ η προτεραιότητα σου όλο το διάστημα που θα ακολουθήσει, είναι η καλοπέραση και η απόλαυση! Η αναδρομή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασάφειας και απρόβλεπτων εξελίξεων, κυρίως στα οικονομικά σου, όπου ενδεχομένως να βγάλει εκκρεμότητες από το παρελθόν. Παράλληλα όμως, σου δίνει και τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς οικονομικά θέματα και συμφωνίες!

ΥΓ. Με τον Ταύρο μπορεί το μεταξύ σας να έχει έντονη ασάφεια, όμως μπορείς τώρα να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στο όποιο αποτέλεσμα επιδιώκεις! Με τον Τοξότη, το παρελθόν ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να διορθώσεις λάθη και να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΛΕΩΝ

ΤΙ νοιώθεις πως έχεις ανάγκη περισσότερο την περίοδο αυτή; Να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον σταθερότητας στην επαγγελματική σου ζωή; Να επαναφέρεις ένα σχέδιο του παρελθόντος και να του δώσεις νέες προοπτικές; Να ανανεώσεις το κλίμα στην ερωτική σου ζωή; Να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο με έναν έρωτα από το παρελθόν σου; Ακόμα κι αν η καθημερινότητα σε απορροφά, είναι σίγουρο πως οι ευκαιρίες για τέτοιου είδους κινήσεις, δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο! Βεβαίως, η έμφαση δίνεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου και στην δυνατότητα που έχεις το διάστημα αυτό να δημιουργήσεις, να ανοίξεις καινούριες πόρτες, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς!

Και βέβαια, πολύ πιθανόν να υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα που θα σταθούν κοντά σου και θα σε στηρίξουν σε ό,τι χρειάζεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι ένα στήριγμα, ένα χέρι που σε κρατά και που σου προσφέρει λύσεις, διευκολύνσεις και εξυπηρετήσεις στα σχέδιά σου! Είναι επίσης και το άνοιγμα της κοινωνικής σου ζωής που τώρα ενισχύεται σημαντικά, προσφέροντάς σου πολλές ευκαιρίες για καλοπέραση! Η αναδρομή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα σου προσφέρει τη δυνατότητα, να ξαναδείς καθετί το οποίο δεν ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα. Σχέδια, ιδέες, φιλοδοξίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, όλα ανοίγονται και πάλι πάνω στο τραπέζι με διάθεση επανεξέτασης, προκειμένου να τα δρομολογήσεις σε νέες βάσεις!

ΥΓ. Με τον Ταύρο θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά, αλλά και να επαναδιαπραγματευτείς τα θέματα που έμειναν στάσιμα το προηγούμενο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με Κρόνο και Άρη ανάδρομους στο ζώδιό σου, γεγονός είναι πως αναθεωρείς πάρα πολλά από αυτά που μέχρι τώρα αποτελούσαν τις ''σταθερές'' της ζωής σου, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Όλα περνούν σε μια φάση επαναπροσδιορισμού, κυρίως για σένα του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου, μέσα από την οποία κατανοείς πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και τις πραγματικές σου ανάγκες. Και μπορεί να μην υπάρχουν άμεσες απαντήσεις ή αποτελέσματα, όμως η κατανόηση και η βελτίωση όλων εκείνων των συνθηκών, που θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που περίμενες, είναι οι κινήσεις στις οποίες καλείσαι τώρα να εστιάσεις. Στο κέντρο των εξελίξεων η βελτίωση της καθημερινότητάς σου και των ρυθμών της, αλλά και των επαγγελματικών και των συνεργασιών σου. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου με τα κατάλληλα πρόσωπα και να τα προωθήσεις.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια σημαντική βοήθεια για πάσης φύσεως επικοινωνίες, διεκδικήσεις, κυρίως όμως εξομαλύνσεις του εργασιακού κλίματος και των συνθηκών του. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, κυρίως για σένα του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και απροσδιοριστίας στον εργασιακό χώρο, που τώρα μπορείς να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις έτσι όπως θα το ήθελες ή έτσι όπως θα σε εξυπηρετούσε. Πρόσεξε πάρα πολύ αυτά που λες, τον τρόπο που εκφράζεσαι, αλλά και γενικότερα το πως επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που φτάνουν τώρα στα αυτιά σου, γιατί πολλές απ’ αυτές μπορεί να είναι ψευδείς ή να έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα. Γενικότερα, μην εμπλακείς σε λόγια και κουτσομπολιά, γιατί είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΥΓ. Με έναν άλλο Τοξότη μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας το διάστημα αυτό. Με τον Ταύρο κάθε μορφή σχέσης εξομαλύνεται και έρχεστε πιο κοντά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρεις πως κάθε φορά που κάτι μπορεί να σε ζορίζει ή να σε δυσκολεύει, αναζητάς εκείνα τα πρόσωπα που πάντα στέκονται στο πλευρό σου με αγάπη και συναίσθημα, έτοιμα να σου δώσουν το χέρι τους για να στηριχτείς: τους φίλους σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει έναν ακόμα λόγο να νιώσεις χαρούμενος, ασφαλής και αισιόδοξος, κάτω από την ομπρέλα όλων αυτών των θετικών συναισθημάτων. Οι προσωπικές σχέσεις σου αναζωπυρώνονται, η κοινωνική σου ζωή ζωντανεύει περισσότερο και ανταλλάσσεις χρόνο, ιδέες, στιγμές και συναίσθημα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ και νέα άτομα έρχονται τώρα στο προσκήνιο κι εμπλουτίζουν τον κύκλο αυτόν με πολύ θετικές ενέργειες και ποιότητες! Δεν αποκλείεται βεβαίως την περίοδο που θα ακολουθήσει, μια φιλία να μετατραπεί σε πιο προσωπική και άκρως… ενδιαφέρουσα ιστορία!

Από την άλλη μεριά, ανάδρομος Άρης και Κρόνος συνεχίζουν να ζορίζουν την καθημερινότητά σου (κυρίως για σένα του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου) και δημιουργούν ένα περιβάλλον αναβολών και ματαιώσεων, γι’ αυτό καλό είναι να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό δεν πρέπει να λειτουργείς παρορμητικά και κυρίως δεν παίρνεις αποφάσεις, για τις οποίες δεν είσαι απόλυτα σίγουρος! Η αναδρομή του Ερμή δημιουργεί ένα περιβάλλον αποπροσανατολισμού και ασάφειας, κυρίως σε ό,τι αφορά σχέδια, ιδέες και συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Το διάστημα αυτό ομολογουμένως δεν είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσεις και πολύ περισσότερο να καταλήξεις κάπου ουσιαστικά.

ΥΓ. Με τον Ταύρο αλλά και τον Αιγόκερω έρχεστε πιο κοντά! Με τον Τοξότη φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στη σχέση σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εξελίξεις έχουν έντονα διαπροσωπικό χαρακτήρα το διάστημα αυτό και αναμφίβολα τα φώτα είναι στραμμένα και πάνω σου, με τους πλανήτες να διανύουν το ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στον Ταύρο και την εβδομάδα αυτή περνά απέναντί σου και η Αφροδίτη, ενεργοποιώντας την ανάγκη σου για συναίσθημα. Το διάστημα που θα ακολουθήσει, τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου φαίνεται να είναι πολύ πρόθυμα να σταθούν κοντά σου, να μοιραστούν το συναίσθημά τους μαζί σου, να σε φροντίσουν και να τους φροντίσεις και γενικότερα να ανταλλάξεις όμορφες στιγμές, που βελτιώνουν σημαντικά όλες τις σχέσεις σου και διαμορφώνουν ένα πολύ όμορφο κλίμα στην καθημερινότητά σου.

Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά, αφού ο άνεμος της ανανέωσης φαίνεται να… πνέει γύρω σου, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα, εκφράζοντας το συναίσθημα πολύ πιο όμορφα, πιο εύκολα, αβίαστα, γεγονός που σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου! Δεν αποκλείεται βεβαίως και η επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν! Σε αυτό βοηθάει και η αναδόμηση του Ερμή την εβδομάδα αυτή, που παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις εκ νέου θέματα σχέσεων και συνεργασιών!

ΥΓ. Με τον Ταύρο έχεις πολλά να μοιραστείς και πολλά περισσότερα να νοιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΙΧΘΕΙΣ

Το διάστημα αυτό δεν είναι και από τα πιο εύκολα που έχεις περάσει, αφού ο Άρης με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, ευθύνονται για πάρα πολλές αναβολές, ματαιώσεις και γενικότερα ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στην επαγγελματική σου ζωή, που ομολογουμένως πιέζει πολύ τον ψυχισμό σου! Τα πράγματα εξισορροπούνται με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, που προσφέρει ευκαιρίες για συγκρότηση, αλλά κυρίως για επικοινωνιακά ανοίγματα και διευκολύνσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να είχαν κρατήσει σε απόσταση τις ιδέες, τα σχέδιά σου ή ακόμα και τις σχέσεις σου! Όλα αρχίζουν σταδιακά να αλλάζουν, η διάθεσή σου γίνεται πιο λαμπερή κι αισιόδοξη. Τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, να ολοκληρώσεις κάποιες δράσεις σου, που μέχρι τώρα έμεναν σε εκκρεμότητα και να δημιουργήσεις ένα πολύ καλύτερο κλίμα με τα συγγενικά σου πρόσωπα! Μπορείς επίσης και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, μια και η Αφροδίτη εδώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να διευρύνεις τις γνωριμίες σου, με νέα πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή όμως, ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναδείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Βεβαίως, καλό είναι να αποφύγεις την εμπλοκή σε συζητήσεις ή ακόμα και κουτσομπολιά, που μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Τέλος, το διάστημα αυτό μπορεί να αναβληθεί ή ακόμα και να ματαιωθεί ένα ταξίδι σου. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να αναθερμανθεί μια σχέση από το παρελθόν, που δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι στην φύση σου να μιλάς, να επικοινωνείς, να ανταλλάσσεις πληροφορίες, ιδέες, σκέψεις, να ζεις ανάμεσα σε πολύ κόσμο… Όλο αυτό πάντα αποτελεί πηγή ζωντάνιας και ευχαρίστησης για εσένα! Βεβαίως, την περίοδο αυτή υπάρχει μια πιο εσωτερική κατάσταση, που σε αναγκάζει να αποτραβηχτείς κάπως και να αναζητήσεις τις πιο εσωτερικές ποιότητες του εαυτού σου… Ήλιος, Ερμής και από την εβδομάδα αυτή Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, καλλιεργούν ένα περιβάλλον πιο παρασκηνιακό, όπου κι εσύ αποφεύγεις την έκθεση των απόψεών σου σε πολύ κόσμο και επιλέγεις ένα πιο μοναχικό περιβάλλον, που σε βοηθά να κάνεις μια εσωτερική ταξινόμηση, να βάλεις προτεραιότητες και να αναζητήσεις την αλήθεια σου!

Βεβαίως, ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε ανάδρομη πορεία από την εβδομάδα αυτή, δημιουργεί ένα περιβάλλον ασάφειας, αλλά και δυσκολίας στην επικοινωνία, γεγονός που δεν σου επιτρέπει τις οριστικές αποφάσεις, αλλά σε οδηγεί ακόμα περισσότερο στο να αναζητήσεις, να κατανοήσεις και να βελτιώσεις οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχεις χειριστεί καλά μέχρι στιγμής. Παράλληλα, γίνεσαι και πιο συναισθηματικός, νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τις πιο κρυφές σου σκέψεις ή συναισθήματα με ένα πρόσωπο που τώρα επανέρχεται εκ νέου στη ζωή σου, σε ένα πιο παρασκηνιακό ή και παράνομο περιβάλλον, μέσα σε έναν χείμαρρο συναισθημάτων και έρωτα!

Από την άλλη μεριά, Άρης και Κρόνος ανάδρομοι απέναντί σου, προκαλούν συχνά στην καθημερινότητά σου ένα περιβάλλον έντασης, αντιπαραθέσεων και σε κάποιες περιπτώσεις συγκρούσεων, γεγονός που θα σου επιβάλλει την μη παρορμητική έκφραση και στάση… Να θυμάσαι πως όλα χρειάζονται χρόνο για να πάρουν την τελική τους μορφή, που σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως εμφανίζεται στην παρούσα φάση!

ΥΓ. Με τον Τοξότη είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί το περιβάλλον που διαμορφώνεται μεταξύ σας έχει εξαιρετικά ευαίσθητες ισορροπίες. Με τον Ταύρο κάτι από το παρελθόν επανεμφανίζεται, όμως χρειάζεται να το κρατήσεις κρυφό, μέχρι να κατανοήσεις τι θέλεις εσύ από το πρόσωπο αυτό, αλλά και τις προθέσεις που έχει το πρόσωπο αυτό απέναντί σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο καινούριο του σπίτι αλλάζοντας δραστικά την ροή των εξελίξεων, αλλά κυρίως τη δική σου ψυχολογία! Αυτό θα το νοιώσεις πολύ περισσότερο καθώς η Αφροδίτη θα συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα γεννώνται μέσα σου διλήμματα, προβληματισμοί και άγχη που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα το τοπίο γύρω σου. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κρατήσεις τις αποστάσεις και κυρίως να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις τώρα, γιατί ό,τι κι αν αποφασίσεις, παρακάτω θα κληθείς να το αναθεωρήσεις! Ωστόσο, η Αφροδίτη εδώ θα σε διευκολύνει σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, και κυρίως αυτά που αφορούν τρίτους, που θα αρχίσουν να στρέφονται σαφώς υπέρ σου και να σου ανοίγουν καινούργιες δυνατότητες! Παράλληλα, θα ενισχυθεί πολύ το συναίσθημά σου και η ανάγκη σου να μοιραστείς την αγκαλιά, την τρυφερότητα και την ενέργειά σου με το σύντροφό σου… Είναι η στιγμή που έρχεσαι πιο κοντά του και που θα ανταλλάξεις μαζί του έντονα συναισθήματα, αλλά και δυνατές ερωτικές εμπειρίες! Δεν αποκλείεται επίσης να αναβιώσει και μια σχέση από το παρελθόν!

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει κυρίως εσένα του δευτέρου και του τρίτου δεκαήμερου, επαναφέροντας οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία καλείσαι να διαπραγματευτείς εκ νέου. Ακόμα, δεν αποκλείεται να εισπράξεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν, γεγονός που διευκολύνει τη ρευστότητα και την οικονομική σου κατάσταση.

ΥΓ. Με τον Ταύρο οι οικονομικές συναλλαγές μπορεί να έχουν επιτυχή κατάληξη, αλλά και μια ερωτική ιστορία φαίνεται να εξελίσσεται σε έναν καινούργιο κύκλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα την περίοδο που ακολουθεί, ενεργοποιούνται θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο διευκολύνει πάρα πολύ τη δημιουργία ενός καλού κλίματος στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα, που όμως βελτιώνουν πολύ και την ψυχολογία σου, όπως για παράδειγμα μια ανακαίνιση του σπιτιού σου! Αλλά και στα σχέδια, τις ιδέες, τις φιλοδοξίες σου, αλλά κυρίως στις επαγγελματικέ σχέσεις σου, το κλίμα που διαμορφώνεται έχει έναν αντίστοιχο, εξισορροπητικό χαρακτήρα.

Από την άλλη μεριά, Άρης και ο Κρόνος κινούνται ανάδρομοι στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργώντας πάσης φύσεως αναβολές και αναθεωρήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επέκταση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σου. Όμως, είναι σημαντικό να δεις τι ακριβώς δεν έχεις χειριστεί έτσι όπως πρέπει, για να μπορέσεις να το βελτιώσεις και στην πορεία να το υλοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και κυρίως εσύ του πρώτου και του δεύτερου δεκαήμερου, στον κύκλο αυτόν πρόσεξε ιδιαίτερα τις φιλικές σου σχέσεις, γιατί μπορεί μία απλή παρανόηση να γίνει αιτία παρεξήγησης.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την εβδομάδα αυτή, επαναφέρει θέματα που αφορούν και πάλι το σπίτι ή την οικογένεια (κυρίως για εσένα του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου) και ανοίγει παρελθοντικές εκκρεμότητες, μέσα σε ένα κλίμα αρκετά ασαφές. Σημαντικό ωστόσο είναι να μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση παρορμητικά, ιδιαίτερα αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεών σου!

ΥΓ. Με τον Ταύρο μπορεί να βρεθεί ένα έδαφος συμβιβασμού μεταξύ σας, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2016 17:56:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι