blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία. Παν μέτρον άριστον! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία. Παν μέτρον άριστον! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 3 Δεκεμβρίου, ο ζωοδότης Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, μια όψη που, παρά το γεγονός ότι  δεν μπορεί να κάνει πραγματικά κακό, μπορεί να οδηγήσει σε πάσης φύσεως υπερβολές, που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο άξονας Διδύμων –Τοξότη, όπου δημιουργείται η συγκεκριμένη αντίθεση σχετίζεται με τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, τα ταξίδια, την επικοινωνία, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για τις επόμενες δυο – τρεις μέρες, ώστε να μην δημιουργηθούν οδικά ατυχήματα ή λεκτικές αντιπαραθέσεις με φίλους και γνωστούς, που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Το μέτρο είναι αυτό που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει σε όλες μας τις δραστηριότητες και που θα αποσοβήσει κάθε κίνδυνο.
Sponsored Links

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Δία

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 1/3, 1/6, 3/9 και 3/12. Αντίθετα, οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία στις 3 Δεκεμβρίου, δεν πρόκειται να σε επηρεάσει αρνητικά, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Δίας σχηματίζουν ευνοϊκή γωνία προς το ζώδιό σου. Αντίθετα, θα σου «ανοίξουν την όρεξη» για περιπέτειες, ταξίδια, εκδρομές και συναντήσεις με φιλικά ή συγγενικά σου πρόσωπα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σχέση που ακόμα και αν δεν αντέξει στο χρόνο, θα αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή σου. Αντίθετα, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, τις επόμενες μέρες, ίσως κάποιοι λόγοι σε παροτρύνουν να πάρεις την απόφαση να την επισημοποιήσεις και ξεκινήσεις άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, στις 3 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει κάπως παραπάνω σπάταλο από όσο είσαι στην πραγματικότητα. Ο Δίας πάντα ωθεί σε υπερβολές, και όσον αφορά στην περίπτωσή σου, οι υπερβολές αυτές μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αν δεν εφαρμόσεις μια σωστή διαχείριση. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο, να λάβεις ένα χρηματικό ποσό από τον σύντροφό σου, είτε για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου, είτε απλά σαν δώρο για τις επερχόμενες γιορτές. Μια οικονομική βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει και η οικογένειά σου, θα πρέπει όμως και πάλι να προσέξεις ώστε να μην εξανεμίσεις όλα τα χρήματα και βρεθείς σε δύσκολη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στις 3 Δεκεμβρίου και απαιτεί να φανείς περισσότερο συμβιβάσιμος και συνεργάσιμος στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς πραγματικά να διεκπεραιώσεις, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Αντίθετα, αν εκτιμήσεις σωστά τις δυνατότητές σου, θα μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να κερδίσεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου. Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να εκδηλώσεις τάσεις ζηλοτυπίας στον σύντροφό σου ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Επίσης πρόσεξε μην δώσεις αφορμή να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

KAPKINOΣ

Φίλε Καρκίνε, η μετριοπάθεια είναι ένα must με την αντίθεση Ήλιου – Δία που σχηματίζεται στις 3 Δεκεμβρίου, ειδικά αν θέλεις να αποφύγεις να αναλωθείς σε ανούσια θέματα που μπορεί να απορροφήσουν όλο τον χρόνο σου χωρίς σοβαρό λόγο. Καλύτερα λοιπόν θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν θα ξεφύγεις καθόλου, ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις επείγουσες και απαραίτητες δουλειές. Παρόμοια θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και στη συμπεριφορά σου ώστε να μην πεις ή υποσχεθείς πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Όσον αφορά στην διατροφή σου, καλό θα είναι να προσέξεις τι καταναλώνεις γιατί υπάρχει κίνδυνος για αλλεργικές αντιδράσεις ή ενοχλήσεις στο στομάχι σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ήλιος με τον Δία στις 3 Δεκεμβρίου μπορεί να σου δημιουργήσει υπερβολικές φιλοδοξίες και οράματα και να σε παροτρύνει να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να τις υλοποιήσεις. Αυτό φυσικά δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση, αφού ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής και η αντίθεση είναι μια γωνία που μπορεί να σου προκαλέσει πολλά προβλήματα. Όσο λοιπόν κι αν «καίγεσαι» για να πάρεις εύσημα, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς σε συμπεριφορές που μπορεί να σου κοστίσουν. Άσε τους άλλους να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασιν» τα προσόντα και τις ικανότητές σου και να σε ανταμείψουν ανάλογα. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να κάνεις μια πολύ όμορφη γνωριμία, της οποίας η διάρκεια θα εξαρτηθεί με τον καιρό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠAPΘENOΣ

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα που ξεκινάει στις 3 Δεκεμβρίου με την αντίθεση Ήλιου – Δία, τονίζει την ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια συναισθηματική και επαγγελματική ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά και να εξασφαλίσεις περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία. Έτσι είναι πολύ πιθανό να προβείς σε κάποιες αλλαγές που πιστεύεις ότι θα βελτιώσουν τη θέση σου ή ακόμα και ότι θα αυξήσουν τις αποδοχές σου. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην προβάλλεις βέτο, προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αλλά να προσπαθήσεις να τα διεκδικήσεις με έναν πιο διπλωματικό τρόπο, ώστε να έχεις θετικό αποτέλεσμα.  Αν διατηρείς μια κρυφή σχέση, πρόσεξε γιατί η συγκεκριμένη όψη μπορεί να γίνει αιτία να αποκαλυφθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία στις 3 Δεκεμβρίου συνιστά να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να αποφύγεις υπερβολές τόσο στα λόγια σου όσο και στις πράξεις σου. Η όψη αυτή μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει πολύ θετικά για σένα, αν καταφέρεις να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ψύλλου πήδημα, καθώς επίσης και να μην συμμετάσχεις σε ίντριγκες και κουτσομπολιά που διακυβεύουν το κύρος σου. Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις με τα αδέλφια σου και το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου και μια σημαντική γνωριμία με την οποία θα αναπτύξεις μια πολύ όμορφη σχέση. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ενόψει των Χριστουγέννων, κάνε τώρα το πρόγραμμά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 3 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου – Δία που μπορεί να δημιουργήσει παροδικά προβλήματα στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν δεν καταφέρεις να περιορίσεις τις σπατάλες.  Θα πρέπει λοιπόν να βάλεις ένα φρένο στις καταναλωτικές σου τάσεις και να μάθεις να διαχωρίζεις τα ουσιώδη από τα περιττά ώστε να μην ξοδεύεις χρήματα χωρίς λόγο. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, η όψη αυτή είναι πιθανό να επιδεινώσει δραματικά τις κτητικές τάσεις σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου. Φρόντισε λοιπόν να μην προβάλλεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και να μην του δημιουργείς προβλήματα – ειδικά αν μέχρι τώρα δεν σου έχει δώσει δικαίωμα. Ίσως είναι καλύτερα να εκφράσεις τους λόγους της ανασφάλειάς σου, χωρίς εντάσεις και σκηνές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 3 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στον άξονα των σχέσεών σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Τις επόμενες μέρες, οι απαιτήσεις των γύρω σου – και κυρίως του συντρόφου σου – μπορεί να είναι αυξημένες, καθώς θα επιζητούν αγωνιωδώς την προσοχή σου, και θα αντιδρούν σε οποιαδήποτε υποχρέωσή σου που έχει ως αποτέλεσμα να σε στερούνται. Το γεγονός αυτό φυσικά μπορεί να εξελιχθεί πολύ αρνητικά, αφού αφενός η ανεξαρτησία σου είναι αδιαπραγμάτευτη για σένα, αφετέρου υπάρχουν άτομα που σε «καλοβλέπουν» και που σου ταιριάζουν πολύ περισσότερο. Επειδή μάλιστα η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τις παράλληλες σχέσεις, πρόσεχε πώς θα το διαχειριστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου – Δία, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες συγκρούσεις κυρίως στον εργασιακό σου χώρο. Γι’ αυτό καλό θα είναι για τις επόμενες μέρες να προσέχεις την συμπεριφορά σου και να είσαι περισσότερο μετριοπαθής σε όλες τις δραστηριότητές σου. Η διατροφή σου, η υγεία σου, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάντληση του οργανισμού σου, γεγονός που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Προσοχή επίσης χρειάζονται και τα οικονομικά σου, καθώς παρόλο που δεν σε χαρακτηρίζει η σπατάλη, το διάστημα αυτό οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα ρευστότητας. Τέλος, δεν αποκλείεται να υποκύψεις σε έναν παράνομο ερωτικό πειρασμό που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση Ήλιου – Δία που πραγματοποιείται στις 3 Δεκεμβρίου, θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή όπου είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με πολλούς πειρασμούς. Η ανάγκη σου να διασκεδάσεις αλλά και η αναποφασιστικότητά σου να διαλέξεις ένα και μόνο πρόσωπο, θα σε ωθήσουν να δημιουργήσεις περισσότερες από μια σχέσεις, αδιαφορώντας εντελώς για τις όποιες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως δικαιολογείσαι καθώς η Μαύρη Σελήνη που βρίσκεται πολύ κοντά με τον Δία, σε ωθεί να ζήσεις το πάθος σε όλο του το μεγαλείο και να μην περιοριστείς σε έρωτες που θα σε δεσμεύσουν. Ωστόσο, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στις 3 Δεκεμβρίου και σε φέρνει αντιμέτωπο με επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές ευθύνες που πρέπει να διευθετηθούν. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν και στους δυο αυτούς τομείς, έχουν ως αποτέλεσμα να μην σου φτάνει ο χρόνος για να τα προλάβεις όλα και όσο κι αν προσπαθείς, δεν καταφέρνεις να βρεις μια ισορροπία. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτής της όψης είναι να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου, αφού ο ζωοδότης Ήλιος κυβερνά τον τομέα της υγείας σου και τελικά απλά να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Φρόντισε λοιπόν να βάλεις ένα πρόγραμμα χωρίς να αγχώνεσαι και προσπάθησε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-12-2012 00:00:00