blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μέχρι 1 Μαίου, μην επενδύεις χρόνο και χρήμα σε άτομα και καταστάσεις που δεν αξίζουν

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο. Μέχρι 1 Μαίου, μην επενδύεις χρόνο και χρήμα σε άτομα και καταστάσεις που δεν αξίζουν
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο και η επιρροή του μέχρι 1 Μαίου 2013

Στις 28 Απριλίου διαμορφώνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που σχηματίζεται μια φορά το χρόνο, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η συγκεκριμένη όψη είναι αρκετά περιοριστική και μπορεί να «παγώσει» τα συναισθήματα, να προκαλέσει απαισιοδοξία και ανασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό, αφού ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού σχετίζεται με το χρήμα.
 
Τις επόμενες μέρες και μέχρι την πρωτομαγιά καλό θα είναι να μην επενδύουμε χρόνο και χρήμα σε άτομα και καταστάσεις που δεν αξίζουν και να αντιμετωπίζουμε με την κατάλληλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις μας αλλά και τα οικονομικά μας, ώστε να μην έχουμε σοβαρές απώλειες. Με σωστούς χειρισμούς και κατάλληλες επιλογές μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, έστω και με λίγες θυσίες.
 
Στον συναισθηματικό τομέα θα πρέπει να προσπαθούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και να αποφύγουμε την εκδήλωση κτητικών ή κυριαρχικών τάσεων που μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 28 Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που θα σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σχετικά με τα εισοδήματα και τις υποχρεώσεις σου. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα κάνεις ότι μπορείς για να φέρεις μια ισορροπία, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Ωστόσο, ενόψει των γιορτινών ημερών που έρχονται, καλό θα είναι να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου και να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα βάσει με αυτά που μπορείς να κάνεις. Η καλή παρέα, ο σύντροφός σου και οι δικοί σου άνθρωποι, είναι αρκετοί για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, η συγκεκριμένη όψη θα σου «ξυπνήσει» μνήμες από μια παλιά σχέση και αν νιώθεις την ανάγκη μπορείς να προσπαθήσεις να την επαναπροσεγγίσεις. Προσπάθησε ωστόσο να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος με το ζώδιό σου, στις 28 Απριλίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, και θα σε ωθήσει να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία τους. Αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της, ενώ αν η σχέση σου έχει πολλά κενά και σου δημιουργεί ανασφάλειες, ίσως αποφασίσεις να την τελειώσεις μια για πάντα. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, παρά την αρχική λύπη που θα νιώσεις, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μόνο έτσι, μπορείς να προετοιμαστείς για κάτι καινούργιο που θα σε ανανεώσει και θα δώσει ξανά νόημα στη ζωή σου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια όψη κάπως «βαριά», το θετικό είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να «ξεφύγεις» από «μίζερες» καταστάσεις και να διαμορφώσεις μια νέα – πολύ πιο ενδιαφέρουσα – πραγματικότητα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 28 Απριλίου, επηρεάζει τον άξονα της δουλειάς και της υγείας σου, κι αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες που μπαίνουμε στην περίοδο των εορτών, θα πρέπει να εργαστείς πιο σκληρά προκειμένου να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Η διπλωματία σου, οι καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου και η θετική σου ενέργεια θα είναι τα κλειδιά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία και θα σου φέρουν την ανταμοιβή που επιθυμείς. Φυσικά καλό θα είναι να μην παραμελήσεις την υγεία σου, να μην πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου και να προσέξεις την διατροφή σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στον οργανισμό σου. Ωστόσο, αν νιώσεις την παραμικρή ενόχληση, θα πρέπει να ζητήσεις μια ιατρική συμβουλή, ώστε να την καταπολεμήσεις εγκαίρως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 28 Απριλίου, δεν θα σου προκαλέσει ανησυχία, αφού και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετική όψη με το ζώδιό σου. Αντίθετα, τις επόμενες ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις χαρές αλλά και ρομαντικά φλερτ αν είσαι ελεύθερος. Φυσικά επειδή η όψη αυτή από μόνη της είναι κάπως «βαριά», θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί και αυτοί ίσως είναι οικονομικοί, αφού είναι από τις λίγες φορές που τα έσοδά σου δεν σου αρκούν για να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις ότι πολλές φορές και τα λίγα είναι αρκετά για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια γνωριμία τις επόμενες μέρες που παρόλο που δεν θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή, θα εξελιχθεί σοβαρά στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ήλιο στις 28 Απριλίου, γεγονός που μπορεί να σε προβληματίσει αρκετά. Προσπαθώντας να φέρεις μια ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, δεν σου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να «ζορίζεσαι» περισσότερο από ότι συνήθως και προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα ώστε να αποφύγεις εντάσεις και γκρίνιες, ίσως υποστείς τις επιπτώσεις στην υγεία σου. Το γεγονός βέβαια ότι ο Κρόνος έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δείχνει ότι δεν πρόκειται για καινούργια προβλήματα, αλλά για θέματα που ήδη σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μια προσπάθεια να τα λύσεις μια για πάντα, μπορεί να είναι επίπονη, θα σε απαλλάξει όμως από ένα μεγάλο βάρος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 28 Απριλίου, πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που –ευτυχώς- δεν επηρεάζει αρνητικά το δικό σου ζώδιο. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου, να προγραμματίσεις μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια ενόψει των εορτών, ή να προχωρήσεις στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων και συμφωνιών. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου αυτό το διάστημα, θα γίνει πιο σταθερή και πολλά προβλήματα θα λυθούν χάρη στην επιθυμία σου να συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε θέματα που υπάρχουν διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει μια σοβαρή γνωριμία που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στην αρχή πιθανότατα λόγω μιας χιλιομετρικής απόστασης που σας χωρίζει, σύντομα όμως η κατάσταση θα αποκατασταθεί με τον καλύτερο τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 28 Απριλίου, πρόκειται να σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με τα οικονομικά σου. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια γενικότερη δυσχέρεια, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να χαράξεις μια στρατηγική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, χωρίς να παραμελείς τις υποχρεώσεις σου. Υπάρχουν κάποιες περιττές σπατάλες που σίγουρα μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτές, και που θα σου εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ποσό αν τις σταματήσεις. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, η όψη αυτή κάνει την αίσθηση της ασφάλειας πρωταρχικό στόχο στις σχέσεις σου, κι αυτό σημαίνει ότι αν ο σύντροφός σου δεν στην προσφέρει, ίσως την αναζητήσεις κάπου αλλού. Αν είσαι ελεύθερος, μια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί τώρα, αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες κτητικές τάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Κρόνος που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στις 28 Απριλίου. Η όψη αυτή πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, αλλά φυσικά όχι χωρίς λόγο. Το γεγονός πώς νιώθεις ώριμος και έτοιμος να προχωρήσεις στην επισημοποίηση, ίσως είναι ο λόγος που θα δημιουργήσει προβλήματα αν ο σύντροφός σου δεν αποδέχεται την επιθυμία σου. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι υπάρχει άρνηση για δέσμευση από μέρους του, ίσως προβείς ακόμα και στη διάλυση ενός δεσμού που βλέπεις ότι δεν οδηγεί πουθενά. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα πρέπει να στενοχωρηθείς, αφού ξέρεις ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή κι αυτό σημαίνει ότι γνωρίζοντας πια τι θέλεις από τη ζωή σου, δεν θα πέσεις στα ίδια λάθη. Αν πάλι ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, η ευτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στις 28 Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και αυτή η όψη μπορεί να σου δημιουργήσει μια τάση για απομόνωση, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα, έχεις κάνει υπερβολικές προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα που σε έχουν εξαντλήσει. Το γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο εορτών θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου ώστε να είσαι έτοιμος για τα νέα σου καθήκοντα. Παρόλα αυτά θα βρεις τον χρόνο για κάποιες δραστηριότητες που για σένα αποτελούν θετικές διεξόδους και σε τονώνουν. Επιπλέον, αν έχεις μια σχέση, μια ρομαντική απόδραση μακριά από όλους θα ανανεώσει την σχέση σας και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ένα ενδιαφέρον μέσα από μια καθημερινή σου δραστηριότητα, είναι πιθανό να αναπτυχθεί αυτές τις μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Κρόνο στις 28 Απριλίου, δείχνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου, αλλά και τις σχέσεις σου. Η αξιολόγηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σου θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι, καθώς επίσης και το ποια πρόσωπα έχουν σταθεί στο πλευρό σου και ποια σου δημιουργούν εμπόδια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προχωρήσεις σε αλλαγές που μπορεί να μην είναι εύκολες, είναι όμως απαραίτητες για την πρόοδό σου. Ακόμα και στην προσωπική σου ζωή, αν έχεις έναν σύντροφό που έχει αποδείξει την αγάπη του, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία αυτό το διάστημα, σου επιφυλάσσει πολύ καλές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο στις 28 Απριλίου και σε προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές που συνδέονται με την επαγγελματική σου πορεία. Παρόλο που ο Κρόνος είναι ένας περιοριστικός πλανήτης που σε δοκιμάζει και σε κρίνει αυστηρά, ταυτόχρονα σου δίνει και ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα σε ωθήσουν στην κορυφή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις επόμενες ημέρες και να κινηθείς κατάλληλα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά από κάθε άλλη φορά. Οι κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα καθορίσουν το μέλλον σου και τα μελλοντικά σου κέρδη, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος για την επιτυχία. Κάποια παράπονα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν με σύνεση και κατανόηση ώστε να μην διογκωθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 28 Απριλίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά και δεν αποκλείεται ακόμα και να σου επιφυλάσσει θετικά γεγονότα, όχι όμως χωρίς πίεση. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, προκειμένου να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη, αλλά φυσικά θα χρειαστεί και αρκετή δουλειά από μέρους σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι για να αναλάβεις μια νέα και πολλά υποσχόμενη εργασία, ίσως αντιμετωπίσεις δυσκολία στην προσαρμογή σου, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ίσως θα πρέπει να επιδιώξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία ίσως και με αλλοδαπό άτομο, θα εξελιχθεί θετικά με την πάροδο του χρόνου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2013 00:00:00