blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη. Ένας νέος κύκλος ανοίγει! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη. Ένας νέος κύκλος ανοίγει! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται η σύζευξη του Ήλιου με τον Άρη. Πρόκειται για μια όψη που σχηματίζεται κάθε δύο χρόνια σχεδόν και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο γεγονότων, που σχετίζονται κυρίως με οικονομικά θέματα.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού

Το ζώδιο του Κριού, στο οποίο πραγματοποιείται η όψη, δείχνει καινούργια πράγματα ή θέματα που θα αναδειχθούν την επόμενη διετία, ενώ οι πρωτοβουλίες και η ανάγκη δραστηριοποίησης θα είναι πολύ πιο έντονη. Η παρορμητική φύση του ζωδίου ωστόσο, συνιστά να αποφεύγονται οι αυθόρμητες ενέργειες που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καταστροφικές, ειδικά μάλιστα αφού την ίδια μέρα, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με την σύνοδο.
 
Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές σε συμμαχίες και διεθνείς σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν ατυχήματα κυρίως από φωτιά, εκρήξεις κ.λπ.
 
Σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο, ενθαρρύνονται οι προσπάθειες που μπορεί να συντελέσουν στην επίτευξη μιας καλύτερης ζωής.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ήλιου-Άρη

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ίσως «δυσκολευτούν» να προσαρμοστούν σε κάποιες αλλαγές, μόνο έτσι όμως θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, η σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Άρη, στο ζώδιό σου στις 18 του μήνα, θα σε κάνει πιο δραστήριο από κάθε άλλη φορά. Οι κινήσεις που θα κάνεις τις επόμενες μέρες, μπορεί να είναι κάπως βιαστικές –λόγω ανυπομονησίας κυρίως- παράλληλα όμως είναι και ώριμες, αφού τις «δουλεύεις» στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Απλά τώρα νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Έτσι, θα κινήσεις τα νήματα και θα προχωρήσεις σε αλλαγές που θα σε ωφελήσουν σε πολλούς τομείς. Είτε σκέφτεσαι να κάνεις ένα «άνοιγμα» στα επαγγελματικά σου, είτε να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση σου, είτε ακόμα και να απαλλαγείς οριστικά από μια σχέση που έχει ξεθωριάσει, οι εξελίξεις αυτές θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σύνοδος Ήλιου-Άρη που σχηματίζεται στις 18 Απριλίου, ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σου, και σε παροτρύνει να ανασύρεις μνήμες και εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μια καινούργια στρατηγική τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα φροντίσεις να «αποσυρθείς» από το προσκήνιο, προκειμένου να «τσεκάρεις» τις προθέσεις κάποιων ατόμων και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και να προχωρήσεις σε αλλαγές που αφορούν στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τέλος, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα υγείας, καλό θα είναι να τα διερευνήσεις τώρα που μπορούν να καταπολεμηθούν ριζικά, ώστε να μην σου δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου-Άρη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα όνειρά σου και τις φιλικές σου σχέσεις αγαπητέ Δίδυμε. Έτσι, τις επόμενες μέρες το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε αυτά τα θέματα και με λίγη περισσότερη προσπάθεια, θα μπορέσεις να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε υποστηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οι κοινωνικές προσκλήσεις που θα δεχτείς αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να γίνουν αποδεκτές, καθώς μπορεί σου ανοίξουν το δρόμο για σημαντικές γνωριμίες αλλά και να σου προσφέρουν νέες ενδιαφέρουσες προοπτικές ή ακόμα και έναν έρωτα. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιου είδους εκπαίδευση ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου στον τομέα της καριέρας σου, αγαπητέ Καρκίνε, και σε παροτρύνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την δουλειά σου ή και να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την καταξίωση που επιδιώκεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς, να αγωνιστείς και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου. Αποτέλεσμα των προσπαθειών σου θα είναι η αύξηση των αποδοχών σου, που θα σου επιτρέψει να ζήσεις μια πιο άνετη ζωή και να απαλλαγείς από τυχόν χρέη που σε ταλαιπωρούν. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει μια εργασία που μπορεί να είναι κάπως απαιτητική, αλλά εγγυάται θετικές προοπτικές στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου στον πιο ευνοϊκό οίκο του ωροσκοπίου σου, φίλε Λέοντα, γεγονός που υπόσχεται να σου φέρει πολλαπλά οφέλη, αρκεί φυσικά να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα. Ο Ήλιος είναι ο δικός σου κυβερνήτης και θα σου φέρει την λάμψη και την προβολή που σου ταιριάζει, ενώ ο Άρης θα σε «ταρακουνήσει» να κινητοποιηθείς και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Επειδή μάλιστα ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάς και τι θέλεις να πετύχεις, καλό θα είναι να μην καθυστερήσεις καθόλου. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι κάθε καινούργια πληροφορία που έρχεται στο δρόμο σου, σκοπό έχει να διευκολύνει στο δρόμο σου προς την επιτυχία. Οι νεαροί Λέοντες, μπορεί τώρα να βρουν ένα ιδανικό το οποίο θα ακολουθήσουν με πάθος. Τύχη επίσης μπορεί να προέλθει μέσα από ένα ταξίδι, ένα γάμο, ή μια νομική υπόθεση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σύνοδος Ήλιου-Άρη που σχηματίζεται στις 18 Απριλίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου ή με τρίτα πρόσωπα, ή που προέρχονται από κεφάλαια τρίτων. Έτσι, οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες για να δραστηριοποιηθείς και να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές, χρέη, ή κέρδη από κοινές επενδύσεις. Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Αν διατηρείς μια επαγγελματική συνεργασία, που δεν σου αποφέρει οφέλη, θα πρέπει τώρα να την διαλύσεις ώστε να μην έχεις μεγαλύτερες απώλειες στο μέλλον. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν ο οποίος θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 18 Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που αφορά στις σχέσεις σου. Έτσι τις επόμενες μέρες θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να «αποκατασταθείς», με αποτέλεσμα αν διατηρείς μια σχέση να ασκήσεις έντονη πίεση για επισημοποίηση στο σύντροφό σου, ή αν είσαι ελεύθερος, να ενδώσεις επιπόλαια σε μια ερωτική πρόκληση. Καλό θα είναι ωστόσο, να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου και τις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Παρόμοια, αν σε απασχολεί η συνέχιση ή όχι μιας συνεργασίας, θα πρέπει να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά προτού πάρεις την τελική σου απόφαση. Τέλος, είναι πολύ πιθανό οι συνθήκες να σε αναγκάσουν να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» και στο φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου-Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, η εργασία σου, η υγεία σου και γενικότερα ο τρόπος ζωής σου, θα σε απασχολήσουν περισσότερο, και θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές προκειμένου να απαλλαγείς από συνήθειες που δεν σου αρέσουν πια, και να υιοθετήσεις μια νέα συμπεριφορά που πιστεύεις ότι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στις συναναστροφές σου. Η βελτίωση των σχέσεών σου με τους συναδέλφους σου, ίσως αποτελέσει το πρώτο μέλημά σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι είναι αδύνατον να λειτουργήσεις σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον. Επιπλέον, θα κάνεις κάποιες αλλαγές στην προσωπική σου εμφάνιση που θα σε κάνουν περισσότερο γοητευτικό, ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις μια ερωτική σχέση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σύνοδος Ήλιου-Άρη που σχηματίζεται στις 18 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σου ζώδιο, αφού πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκόπιο. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα απολαύσεις διασκεδάσεις, ρομαντικές περιπέτειες και φλερτ, ή θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια ξαφνική γνωριμία που πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, αν ασχολείσαι με οποιοδήποτε είδος τέχνης ή δημιουργίας ή έχεις μια ανεξάρτητη εργασία, θα έχεις μεγάλα οφέλη αυτό το διάστημα. Εύνοια θα υπάρξει και σε ζητήματα που σχετίζονται με μακρινά ταξίδια που μπορεί να σου προσφέρουν μεγάλες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται από την σύνοδο Ήλιου-Άρη που πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου φίλε Αιγόκερε. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά μέτωπο. Επειδή μάλιστα, είναι πιθανό να «επαναστατήσεις» κατά κάποιο τρόπο, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τα μέλη της οικογένειάς σου ώστε να κατανοήσεις τις ανάγκες τους και να προσπαθήσεις να τα βοηθήσεις, ή τουλάχιστον να κάνεις κάποιες μικρές υποχωρήσεις που θα συμβάλλουν στην αρμονική συμβίωση. Τέλος, δεν αποκλείεται κάποια απρόσμενα γεγονότα να σε παροτρύνουν να προβείς στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου με σκοπό να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Απριλίου ο ζωοδότης Ήλιος θα συναντηθεί με τον κόκκινο πλανήτη Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μαζί θα σχηματίσουν μια θετική όψη με το ζώδιό σου. Το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις πιο αυθόρμητος και ειλικρινής και να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τα αγαπημένα σου άτομα, αλλά και να προωθήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου, που θα τύχουν μεγάλης αποδοχής. Αν σκέφτεσαι να υπογράψεις μια συνεργασία ή να κλείσεις ένα συμβόλαιο, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, αφού υπάρχουν οι προϋποθέσεις που σου εξασφαλίζουν την θετική έκβαση. Σημαντικά οφέλη μπορείς να έχεις και από ταξίδια που γίνονται για επαγγελματικούς λόγους και που μπορεί να σου προσφέρουν αξιόλογες ευκαιρίες. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Ο τομέας των οικονομικών σου «φιλοξενεί» την σύνοδο Ήλιου-Άρη που πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου αγαπητέ Ιχθύ, γεγονός που θα προκαλέσει μια σειρά αλλαγών στα έσοδα και τα έξοδά σου. Παρόλο που τα γεγονότα θα σε προλάβουν, καλό θα είναι μη βιαστείς στις συναλλαγές σου και να βρεις τον χρόνο να χαράξεις μια στρατηγική που θα σε βγάλει περισσότερο ωφελημένο. Αν καταφέρεις να περικόψεις κάποιες περιττές δαπάνες, θα μπορέσεις να αποταμιεύσεις ένα σημαντικό ποσό που θα αποτελέσει δικλίδα ασφαλείας στο μέλλον, αφού η συγκεκριμένη όψη μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να εργαστείς περισσότερο. Το γεγονός επίσης ότι ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της δουλειάς σου, συνιστά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ώστε να έχεις την στήριξή τους όταν την χρειαστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-04-2013 00:00:00