blank
 
blank

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ο αστεροειδής Αράχνη και το τρίγωνο με Ποσειδώνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος στον Σκορπιό μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ο αστεροειδής Αράχνη και το τρίγωνο με Ποσειδώνα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Σκορπιό, ο αστεροειδής Αράχνη και το τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2012. Με την είσοδό του, θα σχηματίσει σύνοδο με τον αστεροειδή Αράχνη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της «διείσδυσης» και δεν αρκείται στην επιφανειακή οπτική των πραγμάτων. Διαθέτει ανεξάντλητη αντοχή, που την χρησιμοποιεί για να φτάσει μέχρι το βάθος μιας κατάστασης και να ξεκινήσει την μεταμόρφωσή της αν είναι απαραίτητο, ώστε να συμβάλλει στην εξέλιξη.
 
Η Αράχνη είναι ο αστεροειδής που αντιπροσωπεύει την ίντριγκα. Όπως η αράχνη υφαίνει τον ιστό της, έτσι και στην αστρολογία πρόκειται για ανθρώπους και καταστάσεις που περιπλέκουν τα πράγματα. Τα περιπλέκουν μάλιστα τόσο περίτεχνα, που πολλές φορές προκαλούν τη ζήλια, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα με τον ιστό της αράχνης.
 
Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που φροντίζει για την αποκατάσταση της αδικίας και από το ζώδιο της κυβέρνησής του, τους Ιχθείς, σκοπό έχει να καταπολεμήσει την αδικία και να εξασφαλίσει την ευημερία, όχι την υλική αλλά την πνευματική, σε όλη την ανθρωπότητα. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πλησιάζουμε στη λύση ενός σκοτεινού μυστηρίου που θα μας ανοίξει νέους καλύτερους δρόμους.
 
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι: Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και αναλυτικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 23 του μήνα ο Ήλιος περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου την ίδια μέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή θα ευνοήσει τα οικονομικά σου αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κάποια περιουσιακά σου στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις τυχόν χρέη, ή απλά θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ζωής σου. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια σχέση στην οποία το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος. Όσοι Κριοί έχετε βιώσει πρόσφατα ένα χωρισμό που σας έχει στοιχίσει, μπορείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει δείχνοντας έμπρακτη μεταμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, οι σχέσεις σου θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο από τις 23 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό. Η ανάγκη σου να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, ή να συσφίξεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, θα σε οδηγήσει να κάνεις ακόμα και κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγεις την ψυχρότητα και την μοναξιά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει την ίδια μέρα με τον Ποσειδώνα, θα σου φέρει την έμπνευση και την διαίσθηση να χειριστείς οποιοδήποτε ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συγκεκριμένη όψη θα σου δώσει επιπλέον την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο με άτομα που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, στις 23 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, η εργασία σου ίσως γίνει πιο απαιτητική, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και φυσικά – αν το αξίζεις – να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η καλή φυσική σου κατάσταση θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά και χωρίς άγχος. Το ίδιο διάστημα η ανάγκη σου να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και την βελτίωση της εξωτερικής σου εικόνας θα σε ωθήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο στυλ σου που θα σου προσδώσουν γοητεία. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 23 του μήνα, σου ανοίγει τον δρόμο την επαγγελματική άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, ο ζωοδότης Ήλιος περνάει από τις 23 του μήνα, στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και εγγυάται θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η αισθηματική σου ζωή θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και είτε θα αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση που διατηρείς είτε – αν είσαι ελεύθερος – θα κάνεις μια γνωριμία με πολύ σοβαρές προοπτικές. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να σου φέρει ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις είτε από το εξωτερικό είτε από άτομα που βρίσκονται μακριά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου η δουλειά σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που θα έχει θετική επιρροή και στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το πέρασμα του δικού σου κυβερνήτη του Ήλιου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23/10 και μέχρι τις 21/11 θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα καθώς επίσης και να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στον οικιακό σου χώρο. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να προβείς σε μερικές αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες για την περαιτέρω ευημερία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει στις 23 ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα αποτελεί μια θετική ένδειξη ότι οι χειρισμοί που πρόκειται να κάνεις είναι οι κατάλληλοι στην παρούσα φάση. Για παράδειγμα μια μετακόμιση σε ένα δικό σου ακίνητο, ή σε ένα σπίτι που βρίσκεται πιο κοντά στην δουλειά σου, θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα. Επιπλέον, ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου ή και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 του μήνα ο Ήλιος περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου με τα συγγενικά πρόσωπα, τα αδέλφια και το άμεσο περιβάλλον σου, θα βελτιωθούν, ενώ η επικοινωνία και συνεχείς μετακινήσεις θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Αν απασχολείσαι σε τομείς που σχετίζονται με το εμπόριο, τα γραπτά, τις δημόσιες σχέσεις ή τις εκδόσεις, θα έχεις αρκετά οφέλη και δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί ένα έργο σου που θα έχει θετική απήχηση στο ευρύ κοινό. Το τρίγωνο που σχηματίζει στις 23 ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, στις οποίες όμως θα πρέπει να δώσεις χρόνο προτού επενδύσεις –τουλάχιστον συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 23 του μήνα ο Ήλιος περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο και ίσως υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που θα σου δημιουργήσουν προβληματισμούς. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 23, μπορεί να σου φέρει μεγάλα έσοδα, καθώς θα πέσουν «βροχή» οι επαγγελματικές προτάσεις, που υπόσχονται σημαντικά κέρδη. Το ζήτημα είναι ότι ο Ποσειδώνας δημιουργεί μερικές φορές μια «απροθυμία», γεγονός που θα πρέπει να προσέξεις, αφού δεν είναι εποχή για «όχι». Έχεις μια ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς, ειδικά αφού ο Κρόνος έχει εγκατασταθεί πια στον τομέα των οικονομικών σου, όπου κρίνει την συμπεριφορά σου απέναντι στο χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος περνάει στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου που ολοκληρώνεται στις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι το πιο κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να βάλεις νέους στόχους αφού πρόκειται για την προσωπική σου πρωτοχρονιά. Με ανανεωμένη διάθεση, ενισχυμένη αυτογνωσία αλλά και την έντονη δημοτικότητα που απολαμβάνεις αυτό το διάστημα, μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα προκύψει είτε για την βελτίωση της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας είτε για την εξέλιξη μιας αισθηματικής σχέσης. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 23 του μήνα, μπορεί να σημάνει μια απρόσμενη εγκυμοσύνη που θα καθορίσει τις εξελίξεις, ή και μια νέα γνωριμία – στους ελεύθερους – που θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται κάπως «υποτονικό» για σένα, αφού μπορεί να μην βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Παρόλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια δημιουργική μοναξιά που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς, να «ψάξεις» μέσα σου τι θέλεις από τη ζωή σου, πώς θα διαμορφώσεις το μέλλον σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 23/10 προσφέρεται για να δημιουργήσεις μια ιδανική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου, να απολαύσεις την παρέα της οικογένειάς σου, ή και να φιλοξενήσεις κάποιους φίλους από μακριά που με τις συμβουλές τους μπορούν να σου ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε στις 23 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να συσφίξεις τις φιλικές σου σχέσεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να ανανεώσεις τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, που τώρα βλέπεις ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη κάποιων ατόμων. Η συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σε φέρει σε επαφή με μερικά τέτοια άτομα, αφού το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 23, μπορεί να σε οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εκμεταλλευτείς γεγονότα και ευκαιρίες. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, μια ξεχωριστή γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος του Ήλιου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 του μήνα, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου, που θα ολοκληρωθούν μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικά άτομα που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σου και θα σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Ωστόσο, θα πρέπει κι εσύ να δείξεις και να αποδείξεις ότι είσαι έτοιμος για την πραγματικά σκληρή δουλειά που σε περιμένει, όπως επισημαίνει η παρουσία του Κρόνου εκεί. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα – στις 23 – ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο, υπόσχεται να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου, αν και αυτό μπορεί να μην γίνει άμεσα, αφού θα πρέπει πρώτα να «κερδίσεις» τις εντυπώσεις των ανωτέρων σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10, σε κατατάσσει στους τυχερούς αυτής της περιόδου, αφού ενεργοποιείται θετικά ο ένατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 21/11 που ο Ήλιος θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να αποκτήσεις εμπειρίες που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Τα ταξίδια, η γνώση, οι μελέτες αλλά και τυχόν επιρροές από άλλες χώρες ή πολιτισμούς θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, αφού θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις νέες ιδέες με θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, στις 23 ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, γεγονός που εγγυάται ευνοϊκές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν, καθώς επίσης και στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά σου.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-10-2012 00:00:00