blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και τρίγωνο με Κρόνο, η Σελήνη στον Σκορπιό! Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο!

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και τρίγωνο με Κρόνο, η Σελήνη στον Σκορπιό! Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

…Και μπορεί οι μέρες να μας έχουν παρασύρει όλους (ή τους περισσότερους) σε μια περίεργη διαδρομή, απ’ όπου δεν είναι εύκολο να βρούμε ούτε την κατεύθυνση μα ούτε και τον προορισμό μας, μια και διαρκώς εγείρονται διάφορα ζητήματα που αποπροσανατολίζουν τελείως την κατάσταση, όμως σήμερα η ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο με τον Κρόνο, δίνει μια διαφορετική διάσταση στα πράγματα! Δημιουργεί ένα κλίμα πιο ρεαλιστικό, κινούμαστε πάνω στον άξονα της πραγματικότητας, με μεγαλύτερη δύναμη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, έχοντας συγκριμένα αιτήματα, που θα διαπραγματευτούμε και μάλιστα με συχνά με σκληρό και απόλυτο τρόπο!

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και τρίγωνο με Κρόνο

Και παρόλο που οι όψεις συγκαταλέγονται στις λεγόμενες ‘‘αρμονικές’’, δεν αποκλείεται η εμπλοκή του Ήλιου με του ‘‘Βαρείς’’ τύπους του ζωδιακού να δημιουργήσει και μια… ακαμψία, ως προς τα αιτήματα που διεκδικούμε ή διεκδικούν και οι άλλοι από εμάς, δημιουργώντας προσωρινές απογοητεύσεις ή μπλεξίματα, αφού το παιχνίδι ‘‘Ποιος έχει τώρα το πάνω χέρι;’’ θα επαναληφτεί από πολλούς, που θα θελήσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό δεν αποκλείει και την ύπαρξη ευκαιριών, που μπορεί να προκύψουν ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις και πολύ δουλειά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

Την εύνοια της όψης εισπράττουν οι Ιχθείς, Σκορπιοί και Αιγόκεροι στο τέλος του πρώτου αλλά και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά, οι οποίοι μπορεί να διεκδικήσουν αποτελεσματικά τα αιτήματά τους και να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Η Σελήνη στον Σκορπιό

Παράλληλα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7:34 μμ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα διήμερο πάθους και ερωτικής έντασης, συνυφασμένης με όλο εκείνο το μυστηριακό τοπίο, που κρύβει ο καθένας από εμάς στην καρδιά του και ζητά εκτόνωση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο…
 
Θα παρασύρουμε και θα παρασυρθούμε από την δίνη των συναισθημάτων, αυτών που ζητούν την επιβεβαίωση της ύπαρξης μέσα από την έκφραση τους. Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εσωτερικής πίεσης και απογοήτευσης, που καλό είναι να μην το αφήσουμε να μας παρασύρει χαλώντας και την υπόλοιπη ημέρα, μια και είναι προσωρινό. Αμέσως μετά, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο επαναφέρει τις ισορροπίες και μας βάζει στην διαδικασία της οργάνωσης του παρακάτω… δηλαδή το πώς θα περάσουμε το Σαββατόβραδο!
 
Στις 10. 47 μμ του Σαββάτου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δίνει την δυνατότητα για καλή επικοινωνία, αλλά και… γνωριμίες, γι’ αυτό φροντίστε την καλή σας διάθεση…
 
Το πρωινό της Κυριακής, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη προτρέπει σε πάσης φύσεως δραστηριότητες… Επιλέξτε την κατάλληλη και σπεύστε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα…
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα το ζώδιό σας στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2013 00:00:00