blank
 
blank

Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό και Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Την τελευταία μέρα του Ιουλίου σχηματίζονται δυο ιδιαίτερα θετικές πλανητικές όψεις στον ουρανό. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Κι ενώ η πρώτη όψη είναι θετική με έναν τρόπο απρόβλεπτο και απρόσμενο και πρόκειται να φέρει ευχάριστα γεγονότα  που θα μας εκπλήξουν, η δεύτερη είναι μια όψη που κι αυτή μας επιφυλάσσει θετικά γεγονότα, τα οποία όμως κατά κάποιο τρόπο τα περιμένουμε.

Ο Κρόνος δεν φημίζεται – όπως ο Ουρανός – για «εκπλήξεις», αντιθέτως φροντίζει πάντοτε να μας προετοιμάζει για το καλό ή για το κακό. Στην προκειμένη περίπτωση, φυσικά, πρόκειται για ευνοϊκά γεγονότα για όλους μαζί αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της φωτιάς και του αέρα, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.
Sponsored Links

Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ
Τα δυο ξεχωριστά τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ήλιος με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Κρόνο, σου επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις, φίλε Κριέ. Η αισθηματική σου ζωή θα σου προσφέρει μεγάλες χαρές και η καλοκαιρινή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι έτοιμος να αλλάξεις τις συνήθειές σου και να απαρνηθείς ένα κομμάτι της ελευθερίας σου. Ειδικά αν διατηρείς μια σχέση που σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, ίσως η επισημοποίησή της έρθει σαν φυσική κατάληξη, που ωστόσο θα γίνει σε εντελώς ανύποπτο χρόνο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ο Ουρανός σου «ετοιμάζει» μια γνωριμία που θα σε βγάλει εντελώς από τα νερά σου και που για χάρη της θα ανατρέψεις πολλά «στάνταρτ» της ζωής σου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, τα δυο τρίγωνα που σχηματίζονται την τελευταία μέρα του Ιουλίου, τονίζουν για άλλη μια φορά την ανάγκη σου να «τακτοποιηθείς» οικονομικά και σου προσφέρουν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις αυτή την επιθυμία σου. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη – κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου – σχηματίζει τρίγωνο με τον αυστηρό και σοβαρό Κρόνο, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για ένα μακροπρόθεσμο και σταθερό εισόδημα στο οποίο θα μπορείς να βασίζεσαι. Αν παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό ίσως θα πρέπει να την αποδεχτείς, αφού φαίνεται να έχει άριστες προδιαγραφές. Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 31 Ιουλίου τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις μακροχρόνιους στόχους και επιθυμίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και φυσικά τα οικονομικά σου που αποτελούν τον μόνιμο βραχνά σου, θα παρουσιάσουν μια ανάκαμψη που ούτε μπορείς να φανταστείς. Επιπλέον, κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, οι κάποιοι ηλικιωμένοι συγγενείς σου, θα σου προσφέρουν μια ανέλπιστη βοήθεια που θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα. Όσοι Δίδυμοι, είστε σε μεγαλύτερη ηλικία, δεν αποκλείεται να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη μέσα από τα παιδιά σας. Ένα ταξίδι θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 31/7 ενεργοποιεί για άλλη μια φορά τον τομέα των οικονομικών σου, και σου φέρνει κέρδη και έσοδα τα οποία παρόλο που έρχονται σαν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σου, δεν παύουν να αντιμετωπίζονται σαν «ουρανοκατέβατα» από σένα που κατά βάθος έχεις πάψει να ελπίζεις στα «θαύματα». Επιπλέον, την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, είναι ιδανικό για επιτυχίες που εγγυώνται μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι σύμμαχοί σου αυτή την στιγμή δεν είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες σου – όπως μπορεί να πιστεύεις – αλλά η οικογένειά σου και το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν συνεργάζεσαι με τον σύντροφό σου, ή με συγγενικά σου πρόσωπα, η επιτυχία είναι μάλλον εξασφαλισμένη.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, τα δυο τρίγωνα που σχηματίζονται στις 31/7 επηρεάζουν θετικά την επαγγελματική σου πορεία και υπόσχονται να σου φέρουν ευκαιρίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικές για το μέλλον σου. Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορείς να είσαι σίγουρος πια ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες σημαντικές επαφές και να καταλήξεις σε συμφωνίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδείς για σένα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε αναζήτηση μιας καινούργιας δουλειάς, ίσως ειδοποιηθείς – ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι – για να αναλάβεις ένα σημαντικό πόστο. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ήλιος βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η στιγμή που περίμενες εδώ και πολύ καιρό, επιτέλους έφτασε. Η επαγγελματική καταξίωση είναι προ των πυλών, και τα εισοδήματά σου αυξάνονται την πιο κατάλληλη στιγμή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να «παγιώσεις» τις επιτυχίες σου και να αναρριχηθείς ακόμα περισσότερο στην επαγγελματική κλίμακα, αρκεί φυσικά να μην επαναπαυτείς. Τα τρίγωνα που σχηματίζουν στις 31/7 η Αφροδίτη με τον Κρόνο και ο Ήλιος με τον Ουρανό μπορεί να προεξοφλούν την επιτυχία σου, αλλά θα πρέπει κι εσύ να την αποδεχτείς και να είσαι έτοιμος να αναλάβεις ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες. Ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα, αφού η οικονομική σου εξασφάλιση, θα συμβάλει στο να αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα ανταποκρίνεται πλήρως στα γούστα σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι για σένα τα δυο τρίγωνα που θα σχηματιστούν στις 31/7 από τον Ήλιο με τον Ουρανό και από την Αφροδίτη με τον Κρόνο. Παρόλο λοιπόν που το τελευταίο διάστημα ίσως είχες απογοητευτεί και είχες πάψει να ελπίζεις σε ένα καλύτερο «αύριο», τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη και να αρχίσεις να πιστεύεις στην τύχη, που επιτέλους γύρισε και προς τη δική σου μεριά. Καιρός λοιπόν να ξεχάσεις και συ για λίγο τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα και να ξεκινήσεις τον προγραμματισμό των διακοπών σου, που φέτος θα σου προσφέρουν λίγο από όλα. Τόσο ο σύντροφός σου όσο και η παρέα των φίλων σου, θα αποτελέσουν ιδανικές παρέες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα έχει αργή, αλλά σταθερή εξέλιξη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, δυο θεαματικά τρίγωνα σχηματίζονται στον ουρανό στις 31/7: το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Και τα δυο είναι ιδανικά για να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα που εξυπηρετεί καλύτερα όχι μόνο τις επαγγελματικές σου ανάγκες αλλά και τις προσωπικές σου. Η ουσιαστική σταθεροποίηση των οικονομικών σου θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από κάποια χρέη, ή να προχωρήσεις σε κάποιες ρυθμίσεις που θα σε ανακουφίσουν σημαντικά, κι έτσι στη συνέχεια να μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τις προσωπικές σου ανάγκες που μέχρι τώρα παραμένουν στο περιθώριο. Ευκαιρία να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, ή ακόμα και να αναβιώσεις έναν παλιό έρωτα που δεν έχει πάψει να σ’ απασχολεί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού συμπληρώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με το δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε καθιστά τον πιο ευνοημένο του ζωδιακού. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να αναμορφώσεις εντελώς την ζωή σου και μάλιστα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Ο Ουρανός φέρνει πάντα «ουρανοκατέβατα» γεγονότα που κανείς δεν περιμένει και το μόνο ίσως που μπορεί να «προβλεφτεί» είναι ότι αυτά τα γεγονότα αφορούν στην προσωπική σου ζωή και πιο συγκεκριμένα στα ερωτικά σου. Μια αναπάντεχη πρόταση γάμου; Ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς πρόγραμμα και προορισμό; Ό,τι και να ‘ναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα σε παροτρύνει να ακολουθήσεις την καρδιά σου και σου εγγυάται ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με την Αφροδίτη στις 31 του μήνα, είναι μια ιδανική όψη για τα επαγγελματικά σου, που φαίνεται να μην σταματούν να σ’ απασχολούν ούτε και μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού. Έστω και σ’ αυτή την «νεκρή» επαγγελματικά περίοδο εσύ εξακολουθείς να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου και φυσικά να εισπράξεις την αμοιβή που σου αναλογεί. Μάλιστα, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου εγγυάται μεγάλες οικονομικές απολαβές που φαίνεται ότι σου είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα. Η αποπληρωμή ενός δανείου ή η αγοραπωλησία ενός ακινήτου είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα, ωστόσο υπάρχει και ένα κρυφό πάθος που ζεις με ένταση, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Ήλιο στις 31/7 υπόσχεται να σου χαρίσει «μαγικές» στιγμές, κυρίως στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις την επισημοποίησή της και τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί τόσο γρήγορα που ούτε θα καταλάβεις πότε βρέθηκες παντρεμένος και… με παιδί! Μην ανησυχείς οι προδιαγραφές είναι άριστες και όταν κάτι είναι καλό και αξίζει, φαίνεται από την αρχή. Οι Υδροχόοι που έχουν επαγγελματικούς συνεταιρισμούς, διανύουν μια «γόνιμη» περίοδο, που θα τους φέρει σημαντικά έσοδα.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, είναι αλήθεια πως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι αυξημένες ακόμα και μέσα σ’ αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Ωστόσο, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 31/7, είναι η καλύτερη αποζημίωση για τους κόπους σου! Τα έσοδά σου θα αυξηθούν με έναν ανέλπιστο τρόπο, και φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα, αφού δεν πρόκειται για κάτι μόνιμο, επομένως ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα, σε βοηθά να αφιερώσεις χρόνο και στην οικογένειά σου και να ασχοληθείς με την βελτίωση του οικιακού σου χώρου. Επιπλέον έσοδα από εκμετάλλευση ακινήτων είναι πιθανά αυτή την περίοδο.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2012 00:00:00