blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ένα θεαματικό τρίγωνο, με πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες ευκαιρίες!

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ένα θεαματικό τρίγωνο, με πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες ευκαιρίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Στις 4 Αυγούστου 2013, ο ζωοδότης Ήλιος και ο απρόβλεπτος Ουρανός σχηματίζουν ένα θεαματικό τρίγωνο, που φέρνει εκπλήξεις και υπόσχεται απρόσμενες ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια.
 
Ο Ουρανός που φημίζεται για ανατροπές και γεγονότα που δεν μπορούν να προβλεφθούν, αυτή τη φορά αποτελεί τον σύμμαχό μας που θα φροντίσει να μας απαλλάξει από κάθε δυσάρεστη κατάσταση μέσα από τυχαία γεγονότα, που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας, είναι να αποδεχθούμε με χαρά τις όποιες ευκαιρίες εμφανιστούν αυτές τις μέρες και να προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που σήμερα είναι έτσι και αύριο αλλιώς. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να «αρπάξουμε» τις ευκαιρίες και να προσπαθήσουμε να τις κρατήσουμε ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο μακροπρόθεσμα οφέλη, αφού η τύχη δεν εμφανίζεται κάθε μέρα. Τα νέα ξεκινήματα αλλά και οι έρωτες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, μπορεί να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας ζωής που προδιαγράφεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 1/2, 2/4, 2/6, 4/8, 5/10 και 4/12.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 4 Αυγούστου, φίλε Κριέ, αφού απρόσμενες ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, έτσι κι αλλιώς σηματοδοτεί ριζικές αλλαγές, που ίσως δεν έχεις ούτε καν φανταστεί. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, το διάστημα αυτό είναι πιθανό να επισημοποιηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη που μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, παράλληλα όμως θα αλλάξει καθοριστικά τη ζωή σου προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος, θα ερωτευτείς κεραυνοβόλα ένα ξεχωριστό άτομο και γρήγορα η σχέση αυτή θα πάρει μια σοβαρή τροπή. Τέλος, αν διατηρείς ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, τώρα υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 4 Αυγούστου, θα αποτελέσει για σένα μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί και να ξεκινήσεις μια καλύτερη πορεία. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι απρόσμενα και θα σχετίζονται με το σπίτι σου, το οικογενειακό σου περιβάλλον ή και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Είναι πιθανό το τέλος μιας κατάστασης να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Οι συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν αποκλείεται να μετακομίσεις σε ένα καλύτερο χώρο, ή και να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σου, που θα σου αποφέρει ένα σημαντικό εισόδημα. Τέλος, αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 4 Αυγούστου ο Ήλιος διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου δίνει την ευκαιρία να ξεχάσεις για λίγο τα όποια σου προβλήματα και να συμμετάσχεις σε ευχάριστες δραστηριότητες. Αν εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να κάνεις τις διακοπές σου, σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα και θα αποκτήσεις καινούργιους φίλους. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις για τον κατάλληλο σύντροφο, η όψη αυτή θα φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξεις σε όλα τα επίπεδα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τώρα θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να θέσετε κοινούς στόχους για το άμεσο μέλλον. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και στον τομέα της εργασίας σου, αφού είτε δουλεύεις είτε όχι, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου και να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το θεαματικό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 4 Αυγούστου, θα έχει άμεση επιρροή στην καριέρα σου και στα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να αυξηθούν κατακόρυφα τις επόμενες μέρες. Παρά το γεγονός ότι έχεις μάθει να εργάζεσαι σκληρά και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο, αυτή τη φορά καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο παράγοντας της τύχης που θα βρεθεί στο πλευρό σου και θα σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία που ζητάς για να διαπρέψεις. Ίσως ένα όφελος που δεν περιμένεις, μια κληρονομιά, ή μια επένδυση που έχεις κάνει στο παρελθόν, αρχίσει να αποδίδει και αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα. Δεν αποκλείεται ακόμα κάποιος συνέταιρός σου ή και ο σύντροφός σου να κάνουν μια επιχειρηματική κίνηση που θα αποφέρει μεγάλα κέρδη.
Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ίσως δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο που θα συμβάλλει στην επαγγελματική σου αναρρίχηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 4 Αυγούστου και υπόσχεται να φέρει απίθανες ευκαιρίες στη ζωή σου, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σου. Το εξωτερικό θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο σ’ αυτές τις αλλαγές, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τις προτάσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Αν μάλιστα ήδη σκέφτεσαι την πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα, τώρα θα παρουσιαστεί η ιδανική ευκαιρία. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να δημιουργήσεις έναν σοβαρό δεσμό ίσως και με κάποιον αλλοδαπό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 4 Αυγούστου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου επιτρέπει να αναμορφώσεις τη ζωή σου σε πολλούς τομείς. Ακόμα και χωρίς να το επιδιώξεις, τυχαίες καταστάσεις και γεγονότα, θα επιφέρουν αλλαγή στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο ζωής σου. Ίσως κάποια επιπρόσθετα επαγγελματικά καθήκοντα, περιορίσουν κάπως τον ελεύθερο σου χρόνο, παράλληλα όμως θα αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου με αποτέλεσμα να αλλάξει και η ποιότητα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να καταφέρεις να απαλλαγείς από κάποιες βλαβερές συνήθειες ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άθλησης και διατροφής που θα φέρει μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ένας νέος έρωτας, ή και η επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού, είναι επίσης μέσα στις δυνατότητες που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 4 Αυγούστου, είναι ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σου, αφού θα φέρει μια ριζική αναμόρφωση στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου γενικότερα. Τα όποια γεγονότα προκύψουν μάλιστα αυτό το διάστημα, θα είναι εντελώς απρόβλεπτα και θα εξελιχθούν με μεγάλη ταχύτητα. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει τις επόμενες μέρες, κάνοντάς σου προτάσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας και θα σταθεροποιήσουν ακόμα περισσότερο τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία, θα εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση ζωής. Η συγκεκριμένη όψη όμως θα σε βοηθήσει να πετύχεις και τις προσωπικές φιλοδοξίες σου μέσα από απρόβλεπτα περιστατικά, αφού οι νέες φιλικές συναναστροφές που κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 4 Αυγούστου, πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τον τομέα της καριέρα σου. Τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις κατά πολύ τα εισοδήματά σου και να μειώσεις σημαντικά τα χρέη σου και τις οφειλές σου. Ίσως πάλι παρουσιαστεί μια αξιόλογη ευκαιρία για μια νέα εργασία ή σου προταθεί μια καλύτερη θέση στη δουλειά που ήδη έχεις. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση, ή –αν είσαι ελεύθερος- να δημιουργήσεις δεσμό με κάποιον ανώτερό σου από τον χώρο της εργασίας σου. Τέλος, αν έχεις βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, ίσως τώρα αναζωπυρωθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 4 Αυγούστου, είναι εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανέλπιστα θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου. Ακόμα και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σου, ο Ουρανός θα σου φέρει γεγονότα απρόσμενα, που θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Το εξωτερικό θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο και είτε ταξιδέψεις για ψυχαγωγικούς λόγους, είτε αποδεχτείς μια επαγγελματική πρόταση, θα προκύψουν γεγονότα τέτοια που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να πρόκειται για έναν νέο έρωτα με άτομο από άλλη χώρα που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Η απόκτηση ενός πτυχίου, ένας νέος κύκλος σπουδών ή και ένας γάμος είναι επίσης μέσα στις δυνατότητες που σου επιφυλάσσει αυτή η όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 4 Αυγούστου ο Ήλιος από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό και σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου ή και τα περιουσιακά σου στοιχεία, να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να επενδύσεις χρήματα σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εσύ αλλά και ο ευνοϊκός παράγοντας της τύχης, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου και μάλιστα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο. Ίσως μια σημαντική αγοραπωλησία σε απαλλάξει από ευθύνες και βάρη και σου ανοίξει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Ωστόσο, αυτή η όψη θα επηρεάσει θετικά και την ερωτική σου ζωή, αφού απαλλαγμένος πια από επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα ενδώσεις σε έναν πειρασμό που θα εμφανιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να αναζωπυρώσεις και έναν έρωτα από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στις 4 Αυγούστου και υπόσχεται να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή σου τις επόμενες ημέρες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις που παρόλο που μπορεί να παρθούν βιαστικά, κάθε άλλο παρά επιπόλαιες θα είναι. Έτσι κι αλλιώς αν διατηρείς μια σχέση που σε ικανοποιεί, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλεις την επισημοποίησή της, ειδικά αν νιώθεις ότι το άτομο αυτό είναι ιδανικό για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, καθώς οι νέες γνωριμίες που κάνεις αυτές τις μέρες, όσο εφήμερες κι αν φαντάζουν, μπορεί να αποδειχθούν πιο δυνατές από κάθε άλλη. Επιπλέον, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές και για νέες επαγγελματικές συμφωνίες που μπορεί να αλλάξουν την πορεία σου και να αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Ήλιος που βρίσκεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου φέρνει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Στις 4 Αυγούστου όμως, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό πρόκειται να σε αποζημιώσει για όλες τις προσπάθειές σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες τα έσοδά σου θα αυξηθούν κατακόρυφα και μάλιστα μέσα από τις πιο απίθανες ευκαιρίες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν γιατί όπως ξέρεις ο Ουρανός που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, δημιουργεί αρκετά σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σου και καλό είναι όταν έχεις κέρδη να μην τα σπαταλάς άσκοπα. Η ίδια όψη θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις και την εμφάνισή σου, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άθλησης και διατροφής που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-08-2013 00:00:00