blank
 
blank

Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 17 Αυγούστου και ώρα 18:54 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή, αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του και μαζί με το φεγγάρι, μας κάνουν περισσότερο δημιουργικούς και μας ωθούν να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, που εκτός των άλλων, μας ικανοποιούν και μας προσφέρουν χαρά.

Παράλληλα, αναδεικνύουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την προσωπικότητα του καθενός και μας διευκολύνουν να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να απελευθερώσουμε το παιδί, που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ο έρωτας, τα παιδιά και οι διασκεδάσεις, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο, ενώ το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης του Ήλιου με την Σελήνη θα είναι να αυξηθεί ο μαγνητισμός μας και να εστιάσουμε την προσοχή μας στους προσωπικούς μας στόχους.
 
Οι θετικές όψεις του Άρη και του Κρόνου με την Νέα Σελήνη μας δραστηριοποιούν ακόμα περισσότερο, ενώ παράλληλα εγγυώνται ότι με τις προσπάθειές μας θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από το οποίο μάλιστα θα αποκομίσουμε μακροπρόθεσμα οφέλη. Όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν από αυτή την επιρροή, απλά τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) μπορεί να πιεστούν περισσότερο, και να προσπαθήσουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να βγουν οι πιο κερδισμένοι. Για τα υπόλοιπα ζώδια, η εύνοια θα είναι υπαρκτή ακόμα και χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες.
Sponsored Links

Προβλέψεις για το ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε προετοιμάζει για ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο εκπλήξεις και χαρές. Φρόντισε λοιπόν να είσαι διαθέσιμος σε κάθε πρόταση και πρόσκληση που θα σου γίνει, αφού – αν είσαι ελεύθερος – θα κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία. Η θετική όψη του Κρόνου και του Άρη, μάλιστα θα συμβάλλουν στην θετική εξέλιξη αυτής της σχέσης. Αν πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς να δραστηριοποιηθείς μαζί με τον σύντροφό σου, και να γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα ταιριάξετε και θα δημιουργήσετε μακροχρόνιες φιλίες. Όσοι Κριοί σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, βρίσκεστε στην πιο κατάλληλη περίοδο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα οι σκέψεις σου περιστρέφονται στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο προσωπικό σου «βασίλειο». Τα άτομα που μπαινοβγαίνουν στο σπιτικό σου είναι άτομα που με κάποιο τρόπο σε βοηθούν να οργανώσεις και να πραγματοποιήσεις καλύτερα τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Η Νέα Σελήνη σε θετική όψη με τον Κρόνο και τον Άρη, θα σε βοηθήσει τώρα να αποκοπείς από κάθε τι παλιό που δεν σου προσφέρει τίποτα πια, και να υποδεχτείς το καινούργιο που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος η δημιουργία της δικής σου οικογένειας θα αλλάξει τελείως την καθημερινότητά σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με κοντινά ταξίδια, επικοινωνία, συγγενικά πρόσωπα και αδέλφια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι αρκετά δραστήριο και «γεμάτο» για σένα, αφού οι θετικές γωνίες του Κρόνου και του Άρη θα σου δώσουν την ευκαιρία να οργανώσεις μικρές αποδράσεις με τον αγαπημένο σου που θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν σημαντικές γνωριμίες που θα εξελιχθούν σοβαρά – παρόλο που θα χρειαστεί λίγος χρόνος γι’ αυτό. Αν έχεις παιδιά, τότε η ενασχόληση μαζί τους, θα σου προσφέρει όμορφες και ξένοιαστες στιγμές. Τέλος, αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, έναν υπολογιστή ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, αρκετά θετική είναι για σένα η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σου. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται ενώ με τις θετικές γωνίες του Κρόνου και του Άρη, αν αποκτήσεις ένα καινούργιο έσοδο τώρα, αυτό θα παγιωθεί και θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για το μέλλον σου. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των Καρκίνων που αναζητούν μια νέα εργασία, ίσως αυτό το διάστημα θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να ψάξεις με περισσότερη επιμέλεια, ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις οικονομικά οφέλη μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα καινούργιο σπίτι στο οποίο θα νιώθεις πολύ πιο άνετα.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σου εγγυάται μεγάλες – και φυσικά θετικές – αλλαγές στη ζωή σου. Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου μπορεί να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, με την βοήθεια του Άρη και του Κρόνου που σχηματίζουν θετικές γωνίες. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις ότι τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος απαιτούν να βάλεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαυτείς μόνο στη βοήθεια της τύχης. Έτσι, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα και θα δεις ότι τα άμεσα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σου δώσουν το κουράγιο να προχωρήσεις και σε πιο βαθιά μονοπάτια. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου είτε θα κάνεις μια νέα γνωριμία, είτε θα επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και θα λυθούν οριστικά κάποια προβλήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου, στη «σκιά» του ωροσκοπίου σου, στο χώρο των μυστικών και της μοναξιάς. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι περισσότερο κατάλληλο για ξεκούραση και ανάπαυση. Εάν έχεις ολοκληρώσει τις διακοπές σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσεις και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ αν πρόκειται να κάνεις τώρα χρήση της καλοκαιρινής σου άδειας, ίσως είναι καλύτερα να προτιμήσεις χαλαρές διακοπές, χωρίς πολλά ξενύχτια και καταχρήσεις. Ο Άρης και ο Κρόνος που υποστηρίζουν αυτή την Νέα Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σου, είναι πιθανό να σου φέρουν νέες πηγές εσόδων – ή τουλάχιστον να σου δώσουν εξαιρετικές ιδέες για το πώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις ότι η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Αυγούστου σε θετική όψη με τον Κρόνο και τον Άρη, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις τόσο πνευματικά όσο και ψυχικά. Καλό θα είναι λοιπόν να αποδεχτείς όσες προσκλήσεις λάβεις αυτές τις μέρες και να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές θα δημιουργήσεις μακροχρόνιες φιλίες, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου ή θα σου δείξουν κάποιες καινούργιες προοπτικές που θα σου φανούν αρκετά ενδιαφέρουσες. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί είναι σίγουρο ότι κάπου παραμονεύει ένας έρωτας με τον οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου πραγματοποιείται στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και με την θετική επιρροή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Άρη αλλά και του Κρόνου, αναμένεται να «απογειώσει» την καριέρα σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, καλό θα είναι να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σ’ αυτό τον τομέα, καθώς είναι μια περίοδος που σου εγγυάται πρόοδο, προαγωγή ή ακόμα και το ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής πορείας που σύντομα θα σε ανεβάσει στην κορυφή. Ωστόσο, ο Άρης και ο Κρόνος συνιστούν να κινηθείς περισσότερο «παρασκηνιακά» και να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου, τουλάχιστον πριν εξασφαλίσεις την επιτυχία σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, είσαι έτοιμος να βιώσεις νέες εμπειρίες και η Νέα Σελήνη σου δίνει αυτή την δυνατότητα, αφού πραγματοποιείται στο ευνοϊκό ζώδιο του Λέοντα και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Τα ταξίδια, οι επαφές με ξένους, το ξεκίνημα μιας νέας μελέτης ή κάποιου σεμιναρίου ή ακόμα και μια νομική υπόθεση, μπορεί να αποτελέσουν την αφετηρία μιας μελλοντικής ανοδικής πορείας. Επιπλέον θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο και να υιοθετήσεις νέες αντιλήψεις που θα σε ωριμάσουν. Οι θετικές όψεις του Άρη και του Κρόνου ευνοούν τις συλλογικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις πιο ποιοτικές σχέσεις στον φιλικό σου κύκλο, ή να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις πολλά κοινά στοιχεία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου και να τονώσεις δεσμούς που έχουν παγώσει. Για να συμβεί αυτό ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσεις κάποιους φόβους και ανασφάλειες και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, να ερωτευτεί, και να εκδηλώσει ακόμα και τα πιο κρυφά του συναισθήματα. Αν νοσταλγείς έναν περασμένο έρωτα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί του και να του εξομολογηθείς ό,τι ακριβώς νιώθεις και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσει με μεγάλη προσοχή. Η Νέα Σελήνη όμως, θα σε ευνοήσει και στον οικονομικό τομέα, και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις κάποιο δάνειο, μια πίστωση ή να εξετάσεις τυχόν ευκαιρίες για επενδύσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Αυγούστου στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, φωτίζει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Έτσι, μέσα στον επόμενο σεληνιακό μήνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, μια συνεργασία ή ακόμα και μια καινούργια φιλία που θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τη ζωή σου. Το ίδιο πιθανό είναι να αποκοπείς οριστικά από σχέσεις που δεν αξίζουν, ώστε να διαγράψεις μια καλύτερη μελλοντική πορεία. Οι θετικές γωνίες του Άρη και του Κρόνου, είναι πιθανό να σου φέρουν επαγγελματικές προοπτικές από το εξωτερικό ή και έναν έρωτα με ένα άτομο από άλλη χώρα. Το διάστημα αυτό ευνοούνται πάσης φύσεως νομικές υποθέσεις αλλά και η επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε προετοιμάζει για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία μπορείς να επιδιώξεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Είτε σκέφτεσαι να βελτιώσεις τον χώρο της δουλειάς σου, είτε να ασχοληθείς με μια καινούργια δραστηριότητα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείς πιο συστηματικά ώστε να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο ο έκτος οίκος αντιπροσωπεύει και την υγεία και επομένως είναι η πιο καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα, ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή να απαλλαγείς από κακές συνήθειες. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και ο Κρόνος θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τα θετικά αποτελέσματα της νέας σου εμφάνισης, ενώ θα ευνοήσουν και τα οικονομικά σου.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2012 00:00:00