blank
 
blank

Ο νέος Σεληνιακός κύκλος. Τι θα φέρει στον κόσμο, αλλά και στα 12 ζώδια!

 
Ο νέος Σεληνιακός κύκλος. Τι θα φέρει στον κόσμο, αλλά και στα 12 ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και οι πλανητικές όψεις που την ακολουθούν

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος των εκλείψεων και το ξεκίνημα ενός σεληνιακού μήνα, που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα τετράγωνα Άρη-Ποσειδώνα και Ερμή-Ουρανού

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 Ιουνίου στους Διδύμους, ταυτόχρονα με τα τετράγωνα Άρη-Ποσειδώνα και Ερμή-Ουρανού. Την ημέρα εκείνη σταματά η επιρροή της τελευταίας έκλειψης, που έγινε στις 25 Μαΐου και «κλείνει» η πρώτη περίοδος των εκλείψεων του 2013.
 
Αν και από μόνη ης η Νέα Σελήνη δεν προϊδεάζει για κάτι άσχημο, οι όψεις που την «ακολουθούν» χρήζουν της προσοχής μας. Τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις, στις ενέργειες, αλλά και στη συμπεριφορά μας. Καλά νέα αναμένονται ωστόσο για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ο Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντικειμενικότητα του Ερμή χάνει την υπόστασή της στο ζώδιο του Καρκίνου, καθώς κινείται ανάμεσα στην παρόρμηση, την παθητικότητα, τη δεκτικότητα και την εσωστρέφεια. Το στοιχείο του νερού που αντιπροσωπεύει την ψυχή και η Σελήνη, παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου, που συνδέεται με το συναίσθημα, κάθε άλλο παρά για αντικειμενική θεώρηση μπορούν να προϊδεάσουν.

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Αναλύοντας τις καταστάσεις, όπως αυτές εξελίσσονται ανά τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση και στη γειτονική Τουρκία, καλό θα ήταν να σταθούμε λίγο στη διέλευση του Ουρανού, που κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, έστω κι αν αυτή είναι αποκλίνουσα. Κι αυτό, επειδή είναι μια γωνία που θα παραμείνει για πολύ καιρό, καθώς θα επηρεάζει την ανθρωπότητα έως το 2015.
 
Το βασικό «μήνυμα» που θέλει να μας δώσει αυτή η όψη είναι, πως διανύουμε μια εποχή που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν σχέσεις και καταστάσεις, που μας ταλαιπωρούσαν. Έτσι, οι ανακατατάξεις που θα συμβούν τώρα, θα έχουν στόχο παλιές σχέσεις, που θα κλονιστούν οριστικά και θα δοθεί ένα τέλος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Οι δύο πλανήτες θα έρθουν σε τετράγωνο ακόμη τέσσερις φορές μέχρι το 2015. Η όψη αυτή συνδέεται ως επί το πλείστον με αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ενώ ευθύνεται και για σεισμούς, γεωλογικά φαινόμενα και ακραίες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για γεγονότα που βιώσαμε τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στα τελευταία χρόνια και αναμένεται να μας απασχολήσουν και στη διάρκεια του 2013.
 
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα είναι μια πανίσχυρη όψη. Δυο πλανήτες εντελώς «διαφορετικοί» μεταξύ τους, συγκρούονται σε έναν αγώνα επικράτησης. Ο Πλούτωνας εκπροσωπεί την πλουτοκρατία, ενώ ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την επανάσταση και την αλλαγή. Αυτή η πλανητική σύγκρουση προκαλεί μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές εντάσεις.
 
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς το συντηρητικό κατεστημένο σταδιακά διαφοροποιείται, για να δημιουργηθεί η νέα τάξη πραγμάτων. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα υπάρξουν και άλλες κοινωνικές και οικονομικές «εκρήξεις» ανά τον κόσμο. Η κακή οικονομική διαχείριση και οι λανθασμένες οικονομικές κινήσεις εκ μέρους των κυβερνήσεων θα αποκαλυφθούν και θα απαιτηθεί η εφαρμογή ενός εντελώς καινούργιου συστήματος οικονομικής πολιτικής, όπως προστάζει ο Ουρανός, ίσως ακόμα και ενός εξ ολοκλήρου καινούργιου κοινωνικού καθεστώτος.
 
Η Τουρκία ως Σκορπιός θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Προσοχή επίσης χρειάζεται αν ταξιδέψετε σε Ινδία, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία.

Η Νέα Σελήνη και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη Νέα Σελήνη σε ευνοϊκή θέση για τον αστερισμό σας, ο σεληνιακός μήνας που ακολουθεί είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, να συνάψετε σημαντικές συμφωνίες, αλλά και να πραγματοποιήσετε ταξίδια με τους αγαπημένους σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Η επιπλέον γνώση του αντικειμένου σας, θα σας οδηγήσει σε μια ανώτερη επαγγελματική κλίμακα. Το «σπεύδε βραδέως» είναι το «σλόγκαν» σας για ένα μήνα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, που απαιτεί προσεκτικές κινήσεις. Οι σωστές ενέργειες θα επιβραβευθούν και θα σας ανεβάσουν στην επαγγελματική ιεραρχία. Γενικότερα, η πλανητική έμφαση στους επικοινωνιακούς Διδύμους βοηθά να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας αρκεί να έχετε διάθεση για συμβιβαστικές λύσεις, με την «κόντρα» του δικού σας Άρη, με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ίδια μέρα. Αν αποφασίσετε να εξομολογηθείτε αλήθειες, θα φέρετε την αρμονία. Ακόμα και οι «ελεύθεροι σκοπευτές» θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε ένα ταίρι, για να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας!
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Ήλιο και τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας, όλο σας το «είναι» στρέφεται στα οικονομικά σας, καθώς πλανητικές «συμπτώσεις» βοηθούν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Έτσι, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ξοδέψετε χρήματα για τον καλλωπισμό σας ή να κάνετε μια αποδοτική επένδυση. Σε αυτό το τελευταίο, θα πρέπει να προσέξετε τους επιτήδειους που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, για να μην προσγειωθείτε ανώμαλα. Οι υπερβολές στα οικονομικά σας θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν και να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, στο σεληνιακό μήνα που ξεκινά στις 8 Ιουνίου με την Νέα Σελήνη. Κατά την διάρκειά του, θα υπάρξουν διαστήματα σημαντικών αποδοχών που θα σας κάνουν να νιώσετε ισχυροί αλλά θα σας οδηγήσουν και σε σπατάλες. Μια τέτοια τακτική θα μπορούσε να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Δείξετε αυτοσυγκράτηση και αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Οι νέες συμφωνίες κάτω από το πρίσμα μιας στρατηγικής με μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, θα αυξήσουν τις αποδοχές σας. Αντιστρόφως ανάλογες όμως θα είναι οι συνέπειες ενός λάθους.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, άτομα ισχυρά και με κύρος θα σπεύσουν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες και τις προσδοκίες σας. Οι συλλογικές ασχολίες θα γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σας και θα σας προσφέρουν ψυχική ανάταση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ετοιμαστείτε να ζήσετε επιτυχίες και να διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντές σας. Οι θετικές αλλαγές και η επέκταση, θα προκύψουν από την αισιοδοξία σας και τη θετική σας στάση απέναντι στη ζωή. Η σχέση με το σύντροφό σας γίνεται πιο στενή και οι ελεύθεροι, κάνετε μια νέα γνωριμία. Το νέο φεγγάρι λοιπόν βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας, καθώς αυξάνει σημαντικά τη δύναμη και την αντοχή σας και σας καθιστά ικανούς να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Με την κόντρα ωστόσο του δικού σας Ερμή με τον Ουρανό, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για ανατροπές σε φιλικές σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά σας. Φανείτε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου, ο επαγγελματικός τομέας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η αναγνώριση και η επιβράβευση των ικανοτήτων σας, θα οδηγήσει σε αύξηση των αποδοχών σας. Θα «συμμαχήσετε» με αξιόλογους ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν. Θα καταφέρετε να «ξεσκεπάσετε» όσους σας υπονομεύουν και να απολαύσετε έναν επαγγελματικό «θρίαμβο». Μια ξαφνική έλξη με ένα συνάδελφό σας ή συνεργάτη σας έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε σημαντική σχέση. Όσοι από σας αναζητάτε μια καλύτερη δουλειά, να περιμένετε μια συναρπαστική πρόταση. Επίσης, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στη «σκιά» του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να μειώσετε λίγο τις δραστηριότητές σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Το φαινόμενο θα σας ευνοήσει επαγγελματικά και οικονομικά, αν όμως δεν προσέξετε, μπορεί να σας φέρει μία ανατροπή που θα σας ταλαιπωρήσει. Αν τρέφετε κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό σας πρόσωπο, τώρα μπορείτε να τα εκδηλώσετε και να βρείτε θετική ανταπόκριση.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ανήκετε στην «ομάδα» των ζωδίων που δέχονται την εύνοια μιας αρκετά θετικής και ευοίωνης Νέας Σελήνης. Ο επαγγελματικός αλλά και ο αισθηματικός τομέας, ευνοούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια του σεληνιακού μήνα, που ξεκινά στις 8 Ιουνίου. Οι κοινωνικές επαφές και οι φίλοι θα σας οδηγήσουν σε νέους δρόμους και θα μοιραστείτε μαζί τους νέες, ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Η ερωτική ζωή σας ευνοείται αρκετά και είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε με το ταίρι σας. Οι ταλαιπωρίες που αντιμετωπίσατε στα οικονομικά, αμβλύνονται. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Η Νέα Σελήνη λοιπόν στους Διδύμους, στις 8 Ιουνίου, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για την υλοποίηση των στόχων σας, ιδιαίτερα αν αυτοί σχετίζονται με συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές επιχειρήσεις. Ο δυναμισμός σας, σε συνδυασμό με τις καλές προθέσεις, σας βοηθούν να κάνετε τις σωστές κινήσεις, ώστε να θεμελιώσετε μια καλή και αποδοτική σχέση, με φίλους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δρόμος του σεληνιακού μήνα που ξεκινά στις 8 Ιουνίου, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ό,τι πετύχετε στη διάρκειά του, θα είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας. Τη μεγαλύτερη μάχη θα τη δώσετε στον τομέα της καριέρας, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που ζητούν λύσεις. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας, έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη, από αφηρημάδα ή επιπολαιότητα. Έτσι, θα αποδείξετε έμπρακτα τις δυνατότητές σας και την αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας. Για πολλούς από εσάς, ένα ειδύλλιο «ψήνεται» στον χώρο της εργασίας σας. Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν, γεγονός που θα αυξήσει περισσότερο τις ευθύνες σας, θα σας δώσει όμως παράλληλα την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καλύτερη οικονομική βάση. Οι προσπάθειες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αρκεί να βασίζεστε στις δυνάμεις σας και όχι σε υποσχέσεις που μπορεί να αποδειχθούν «φρούδες».
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 του μήνα στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει μια θετική αλλαγή στη ζωή σας, καθώς τόσο η τύχη όσο και οι δικές σας ενέργειες, θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Μια νέα δραστηριότητα, είτε για επαγγελματικούς είτε για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ή μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό, έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Το φαινόμενο φέρνει τα επαγγελματικά σας στο προσκήνιο και εγκαινιάζει μια περίοδο, κατά την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θα δώσετε έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη και σε δημιουργικές ασχολίες, που σας ευχαριστούν. Ένα καινούργιο «χόμπι» θα προστεθεί στα ενδιαφέροντά σας και θα σας ωθήσει να ταξιδέψετε περισσότερο, μελετώντας κουλτούρες, συνήθειες και πολιτισμούς. Το νέο φεγγάρι θα σας δώσει ακόμα την ευκαιρία να κάνετε «πρακτική» εξάσκηση, προγραμματίζοντας ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε ένα προορισμό, που αποτελεί όνειρο ή σκοπό ζωής.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 Ιουνίου, είναι κατάλληλη για να κάνετε δυναμικές κινήσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα περιουσιακά και τα οικονομικά σας. Ο διακανονισμός ενός δανείου ή μιας ασφαλιστικής εισφοράς ή ακόμα και η έκδοση μιας διατροφής που περιμένετε εδώ και καιρό, θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Έτσι, θα καταφέρετε να προετοιμάσετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος και να προγραμματίσετε ακόμα και μακρινά ταξίδια σε μέρη εξωτικά, που πάντα σας γοητεύουν. Πάντως, αυτή την περίοδο είναι σκόπιμο να διαχειριστείτε με σύνεση τα έσοδά σας, να είστε πιστοί στον προϋπολογισμό σας και βέβαιοι ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες σας εξοφλούνται εμπρόθεσμα. Αν δεν είστε καλοί στα οικονομικά, προσέξτε τα χρήματά σας, ζητήστε συμβουλές από γνώστες, αλλά αποφύγετε να ακούσετε «φίλους», που ίσως περιπλέξουν τις καταστάσεις. Αν βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική επένδυση, εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Ο Άρης στον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, ωστόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, για να σας βοηθήσει να ξεχάσετε το παρελθόν και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Ο Ερμής στον Καρκίνο και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στην οικονομική ασφάλειά σας και την τακτοποίηση των λογαριασμών σας. Αν είστε ελεύθεροι, το καινούργιο φεγγάρι σας επιφυλάσσει μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία, καθώς σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σας και σας βοηθά να «γνωρίσετε» καλύτερα και σε βάθος τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ο σύντροφός σας δείχνει υπομονετικός και ανεκτικός μαζί σας, ωστόσο άλλα άτομα που ανήκουν στο φιλικό, οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να δυσανασχετήσουν με τη συμπεριφορά σας. Φροντίστε να μην γίνετε υπερβολικά εγωιστές.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Τα επαγγελματικά και η καθημερινότητά σας έρχονται στο προσκήνιο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα. Μέσα στον σεληνιακό μήνα που ακολουθεί, πολλοί από σας θα βρείτε λύση στο πρόβλημα της εργασίας σας ή θα δείτε να αναγνωρίζεται η μέχρι τώρα προσφορά σας. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει θετικά και την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας και να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ, που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Ο Άρης καθώς επηρεάζει και αυτός την εργασία σας, σας ωθεί να βρείτε λύσεις σε άλυτα επαγγελματικά ζητήματα. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να είναι «ηλεκτρισμένη», τα ζητήματα όμως που προκύπτουν θα επιλυθούν μόνο με ψυχραιμία. Στον αισθηματικό τομέα δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, προσπαθήστε απλά να είστε ο εαυτός σας. Μόνο τότε, θα κάνετε τις σωστές κινήσεις για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη εξάλλου στον Καρκίνο, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την αισθηματική ζωή.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας, καθώς προαναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική ζωή σας, αλλά και στην δημιουργικότητά σας, που κορυφώνεται αυτό το διάστημα. Όποιες αποφάσεις κι αν πάρετε, έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία και όσοι από σας σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, δεν θα πρέπει να το αναβάλετε. Εξάλλου, ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί την πιο κατάλληλη περίοδο για επαγγελματικές κινήσεις, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συμβάλλει στην οικονομική ευημερία σας. Η ερωτική ζωή σας θα βελτιωθεί σημαντικά, ενώ ένα συναρπαστικό προσωπικό σας «στοίχημα», θα εξελιχθεί πολύ θετικά. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσετε σε φιλικές παρέες, όπου και θα λάμψετε με τη γοητεία σας. Με έντονη την ερωτική διάθεση, θα δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να κατακτήσετε μια καινούργια γνωριμία ή να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
ΙΧΘΕΙΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Άρης στους Διδύμους αναμένεται να φέρει νευρικότητα στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Θα νιώσετε ότι είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις καθημερινές υποχρεώσεις, σύντομα όμως θα βρείτε και τις διεξόδους. Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, για να μη σκορπίσετε την ενέργειά σας και βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση. Όπως «προστάζουν» οι πλανήτες στον πέμπτο ηλιακό οίκο σας, μην κάνετε πόλεμο, κάντε έρωτα… Στις 8 του μήνα, σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, στη διάρκεια του νέου σεληνιακού μήνα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σ’ αυτούς τους τομείς και πολλοί από σάς θα θελήσετε να διαμορφώσετε το χώρο σας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αναζητήσετε μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας ωθεί να διασκεδάσετε και να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας.
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-06-2013 00:00:00