blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει πνοή αισιοδοξίας και φέρνει τα όνειρα σε πρώτο πλάνο. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει πνοή αισιοδοξίας και φέρνει τα όνειρα σε πρώτο πλάνο. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Ο μόνος τρόπος να αποφύγεις να νιώσεις δυστυχισμένος, είναι να μην έχεις τον ελεύθερο χρόνο να αναρωτηθείς αν είσαι ευτυχισμένος.” Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Μια μεγάλη πνοή αισιοδοξίας έρχεται να ανανεώσει το πλανητικό σκηνικό και να στείλει τα θετικά του μηνύματα, μια και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα, που χρειάζονται για να μας πάει παραπέρα, μέσα από την υπογραφή του… Δία! Πραγματοποιείται την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:42, στη 21η μοίρα του Τοξότη.
 
Σχεδιασμοί, όνειρα, επιδιώξεις, μπαίνουν τώρα σε πρώτο πλάνο και η διάθεση του να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση όσων σχεδιάζουμε, μας φορτίζει θετικά, κάνοντάς μας να ξεκινήσουμε, όχι απαραίτητα με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά με μια σαφώς πιο αισιόδοξη οπτική. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση θα μεθοδεύσουν και το αποτέλεσμα και θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στο να έρθουμε πιο κοντά στην επιτυχία!
 
Οι νέες ιδέες που τώρα να ξυπνούν, μπορούν να γίνουν η αφορμή για πραγματικά μεγάλα επιτεύγματα και, αν εφαρμοστούν σωστά, να δώσουν σαν αποτέλεσμα κάτι πραγματικά μεγάλο, αλλά και με πολλές προεκτάσεις για την συνέχεια. Βεβαίως είναι σημαντικό σε ό,τι ξεκινάμε τώρα, να βλέπουμε τις πραγματικές του διαστάσεις και όχι αυτό που θα θέλαμε, έτσι ώστε να τοποθετώντας το σωστά, να έχουμε και μια σαφή εικόνα για το τι πραγματικά ζητάμε αλλά και τι έχουμε να περιμένουμε από αυτό, είτε αναφερόμαστε σε κατάσταση είτε σε πρόσωπο…
 
Η θέληση ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι αυτή που θα ξεπεράσει τα όποια εμπόδια, προκείμενου να φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες μας…
 
Οτιδήποτε νέο, δείχνει ελπιδοφόρο και αισιόδοξο και σε πολλούς από εμάς θα υπάρξει ένα νέος κύκλος προσώπων και γεγονότων, που θα μας ανοίξουν την πόρτα στην χαρά και την αισιοδοξία.
 
Παράλληλα ο Ουρανός μπαίνει σε ορθή πορεία, επαναφέροντας γεγονότα και καταστάσεις και δίνοντας κι αυτός με την σειρά του μια ώθηση για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, πιθανόν και μέσα από απρόσμενες και ανατρεπτικές καταστάσεις.
Sponsored Links

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Νέοι ορίζοντες, νέα ενδιαφέροντα, καινούργιες πηγές γνώσεων και η επαφή σου με μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων, που πιθανόν να σας συνδέει κάτι κοινό, ανανεώνει το σκηνικό και τη διάθεσή σου. Ένα ταξίδι ‘‘παίζει’’ πολύ στο μυαλό σου και τώρα είναι μια εποχή που μπορεί να γίνει και πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα, εσύ του τρίτου δεκαημέρου μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο διεκδικήσεων, που αν τον χειριστείς σωστά, θα σου αποφέρει πολύ μεγάλο όφελος! Τώρα είναι η σειρά σου να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά, που τόσο καιρό σχεδίαζες στο μυαλό σου. Εκμεταλλέψου το!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ένας κύκλος κλείνει… Και ένας άλλος, περισσότερο φωτεινός, περισσότερο ελπιδοφόρος ανοίγει, για να σε οδηγήσει σε πιο ολοκληρωμένες λύσεις και τακτοποιήσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα και πολύ περισσότερο τα οικονομικά των τρίτων! Αλλά και ο τομέας των σχέσεών σου έχει να επιδείξει πολύ μεγάλη κινητικότητα το διάστημα αυτό, μια και η κατάκτηση για σένα αποτελεί προτεραιότητα, που σε ενεργοποιεί στο να τρέξεις, να διεκδικήσεις, να ζήσεις… και αυτό μέσα από ένα έντονο κλίμα κτητικότητας, που σου επιβάλλει η ανεβασμένη σου λίμπιντο… Έντονες εμπειρίες, για δυνατούς παίκτες!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διάστημα αυτό αντιλαμβάνεσαι τόσο τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, όσο και το πώς νοιώθεις εσύ, με τα πρόσωπα του οικείου χώρου σου… Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επαναπροσδιορίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, που σε έφεραν μέχρι εδώ. Φρόντισε να μην πάρεις καμία βιαστική απόφαση, αφού ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και τα πρόσωπα που εισβάλουν τώρα στη ζωή σου έχουν έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα, που θα σε κάνει να πετάξεις στα ουράνια, αλλά και να φαντάζεσαι διάφορα… Δεν είναι απαραίτητο να προσγειωθείς, αλλά φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αποφάσεις και ζήσε την στιγμή!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο φωτεινή, κυλάει σε πιο ευχάριστους ρυθμούς, μια και το περιβάλλον γύρω σου έχει βαλθεί να σου κάνει την ζωή πιο εύκολη! Πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, αν και συχνά-πυκνά θα έχεις κάποια διλλήματα, όσον αφορά στην κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθείς. Ωστόσο θα υπάρχουν και οι βοήθειες που χρειάζεσαι, για να σου ανοίγουν το δρόμο! Οι σχέσεις σου πάντως εξακολουθούν να σε προβληματίζουν (ειδικά εσένα του τρίτου δεκαημέρου) και να δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Απλά, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην τσιμπάς το δόλωμα που σου ρίχνουν, και εκνευρίζεσαι… Κάνε αυτό που θέλεις και που σε κάνει να νοιώθεις καλά… και άφησε για παρακάτω τις σοβαρές αποφάσεις!
 
ΛΕΩΝ
Εντυπωσιακά νέα ξεκινήματα, εντυπωσιακές αλλαγές, η καρδιά σου… πετάει γι’ αλλού! Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι, αφού αυτή η Νέα Σελήνη γεμίζει με το φως της την ζωή σου, την καρδιά σου… και εσύ το ρίχνεις έξω, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, ρουφάς όλη τη χαρά της ζωής, μέσα από μια ατελείωτη διάθεση παιχνιδιού, που ξυπνά μέσα σου… Το φλερτ κυριαρχεί την επόμενη περίοδο (είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού), σε αναζωογονεί και φέρνει κοντά σου πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Η ζωή σου χαμογελά! Χάρισέ της κι εσύ το καλύτερό σου χαμόγελο! Και το δικαιούσαι και το αξίζεις!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σαφώς μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αναθεωρήσεις πολλά από όσα μέχρι τώρα θεωρούσες δεδομένα και θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, σε ό,τι νοιώθεις πως σε ενοχλεί ή δεν σου πηγαίνει και τόσο καλά! Και αυτή η… εκκαθάριση ξεκινά και από τα κοντινά σου πρόσωπα, αυτά του περιβάλλοντός σου, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο νοιώθεις πως δεν έχεις ούτε να τους προσφέρεις κάτι, αλλά ούτε κι εκείνα έχουν κάτι άλλο να σου δώσουν! Ανοίγει ωστόσο ο δρόμος για να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη ή σε κάνουν να νοιώθεις καλά… Πιθανόν να χρειαστείς και λίγο χρόνο να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου… Not bad!
 
ΖΥΓΟΣ
Κόσμος… πάει κ έρχεται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή και η γοητεία σου στα ύψη… Θα φέρει κοντά σου φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους ανθρώπους, από τους οποίους σίγουρα έχεις να ωφεληθείς πολλά! Μια ευκαιρία ανοίγει τώρα στον ορίζοντα, πιθανόν οικονομική φύσης, την οποία πρέπει να εξετάσεις με πολύ προσοχή. Όπως επίσης και μια σχέση σου, η οποία είναι πιθανό μέσα από τον νέο κύκλο που ανοίγεται… να σου χαμογελάσει! Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πέρνα καλά και άσε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του για τα υπόλοιπα… Αυτός ξέρει καλύτερα!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικές ευκαιρίες (και όχι μόνο) έρχονται στο προσκήνιο την περίοδο αυτή και σου προσφέρουν τις λύσεις που χρειάζεσαι. Μάλιστα, είναι πιθανό ένα πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον να παίξει ρόλο σε αυτό. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα έρθεις πιο κοντά σε ό,τι μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου σαν ιδέες, αλλά δεν είχες καταφέρει να τις βάλεις σε εφαρμογή. Τώρα σου δίνονται με κάποιο τρόπο οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι και που λειτουργούν ιδιαίτερα υποστηρικτικά στη ζωή σου. Από εσένα, μένει μόνο να τις οργανώσεις και να τις τρέξεις… Τα υπόλοιπα άφησέ τα στον σχεδιασμό του σύμπαντος! Είναι σίγουρο ότι μας ξεπερνά… και στο σχεδιασμό και στην οργάνωση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Χαρά και ζεστά χαμόγελα έχει η περίοδος αυτή για σένα, μια και με ό,τι ασχολείσαι τώρα, είναι αυτό που αγαπάς και περνά και καλά μαζί του! Τα προσωπικά σου θέματα, οι σχέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και σε αγκαλιάζουν, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να βάλεις τα πράγματα σε μια νέα βάση, απ’ όπου θα κυλήσουν καλύτερα και για εσένα αλλά και για τους άλλους γύρω σου… Είναι μια εποχή, από την οποία μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος, αρκεί να προσέξεις τις εκτιμήσεις που κάνεις για πρόσωπα και πράγματα και να τα βλέπεις στην πραγματική τους διάσταση… Πάντως, υπάρχουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά από τα θέματά σου… Εκμεταλλεύσου τις!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επόμενη περίοδος είναι περισσότερο οργάνωσης και κατάστρωσης των επόμενων σχεδίων σου, αυτά που θα σε βοηθήσουν να πάς παρακάτω και να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου… Ίσως νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και να ψάξεις μέσα σου τις μεθόδους, τις στρατηγικές και πως θα τις οργανώσεις καλύτερα… Ακόμα, εκείνο που είναι πολύ ορατό με αυτήν την Νέα Σελήνη, είναι μια μυστική σχέση, ένας έρωτας, που για κάποιο λόγο μένει στην σκοτεινή πλευρά της ζωής σου και τρέφεται από αυτήν! Το ότι θα σε ξεσηκώσει είναι σίγουρο… Το ότι θα περάσεις καλά επίσης! Και το ότι η λίμπιντό σου θα βρίσκεται στα κόκκινα όλη την επόμενη περίοδο… καλό είναι να το πάρεις απόφαση!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικό φεγγάρι για σύσφιξη σχέσεων, τόσο των φιλικών όσο και των ερωτικών σου! Είναι πολύ πιθανό, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να προωθήσεις μια ιδέα, η οποία τριγυρίζει πολύ καιρό στο μυαλό σου, αλλά δεν βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος ή η κατάλληλή ευκαιρία για να την εφαρμόσεις. Μάλιστα, κάποιο φιλικό πρόσωπο ενδέχεται να σταθεί πολύ κοντά σου και να σε βοηθήσει. Το σίγουρο είναι πως το έδαφος προσφέρει και προσφέρεται για παντός τύπου σχεδιασμούς και ανάπτυξη, ιδιαίτερα νέων, καινοτομικών ιδεών και σχεδίων. Κι εδώ θα δεις πολλά πράγματα να εμφανίζονται από το πουθενά, με την μορφή ευκαιρίας που καλό είναι να την αρπάξεις… Όσο για τα ερωτικά σου, ο φιλικός κύκλος κάνει κι εδώ το θαύμα του…
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες οιωνούς έρχεται το φεγγάρι του Δεκεμβρίου, για να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην επαγγελματική σου ζωή και να φωτίσει εκείνες τις αθέατες πλευρές, που πιθανόν μέχρι τώρα να μην είχες δει, να μην είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία, ή απλά να νόμιζες πως ήταν κάτι δύσκολο για σένα! Ίσως όχι εύκολα, αλλά με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, να καταφέρεις να δημιουργήσεις σημαντικά στηρίγματα, που θα σε βοηθήσουν στο παρακάτω… Κοντά σου θα σταθούν και πρόσωπα, που θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους, αλλά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την ποιότητά τους, καλό θα είναι να αποφύγεις να τα εμπιστευτείς και να κάνεις ό,τι χρειάζεται μόνος σου! Γενικά, προσπάθησε να μην στηρίζεσαι στους άλλους και να εμπιστεύεσαι μόνο τις δικές σου δυνάμεις!
 
Να είστε όλοι καλά!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-12-2012 00:00:00