blank
 
blank

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου. Πώς επηρεάζει τα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πολλές φορές παρατηρείται τον Αύγουστο να έχουμε δυο φεγγάρια – ή αλλιώς δυο πανσελήνους – που αποτελούν ένα υπερθέαμα, καθώς είναι από τα πιο φωτεινά φεγγάρια της χρονιάς. Κάθε χρόνο μάλιστα παραχωρούνται στο λαό κάποιοι ανοιχτοί χώροι, για να παρατηρήσουν αυτό το φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει συνήθως την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, που φέτος είναι στις 31 Αυγούστου.

Sponsored Links

Οι όμορφες όψεις του Αυγούστου

Νωρίτερα όμως, στις 2 Αυγούστου, θα σχηματιστεί η προτελευταία Πανσέληνος, που και αυτή φαίνεται να υπόσχεται πολλά όχι μόνο ατομικά στο κάθε ζώδιο, αλλά ακόμα και σε συλλογικό επίπεδο. Εξάλλου, διαμορφώνεται στο συλλογικό ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει ένα σωρό θετικές γωνίες και καμία αρνητική. Το ακριβές τρίγωνο Σελήνης – Δία καθώς και το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, μας τροφοδοτεί με αισιοδοξία και χαρά, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός μας υπόσχεται ανέλπιστες εκπλήξεις, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Τέλος, το τρίγωνο του Άρη υπόσχεται να κάνει τις υπάρχουσες σχέσεις να ευδοκιμήσουν, ενώ παράλληλα να αποκαταστήσει όσους είναι ελεύθεροι, βρίσκοντάς τους τον ιδανικό σύντροφο! Τι πιο όμορφο για να ξεκινήσει – ή να τελειώσει – το καλοκαίρι μας…

Προβλέψεις για το ζώδιό σας.

Για μια άμεση προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε τώρα με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 2 Αυγούστου είναι αρκετά θετική για σένα φίλε Κριέ. Τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τους φίλους και τον σύντροφό σου, ενώ παράλληλα θα κάνεις και νέες απρόβλεπτες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς είτε φιλικούς είτε ερωτικούς – αν αναζητάς μια νέα σχέση. Η θετική συμμετοχή του Δία, του Ουρανού και του Άρη θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια καλή επικοινωνία, γι’ αυτό είναι ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου και με συγγενικά σου πρόσωπα με τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επαφή σου μαζί τους μόνο οφέλη θα σου προσφέρει.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην πιο χαλαρή «επαγγελματικά» περίοδο της χρονιάς, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πυροδοτήσει σημαντικές αλλαγές στη καριέρα σου. Η θετική συμμετοχή μάλιστα του Ουρανού δείχνει ότι πρόκειται για γεγονότα που θα προκύψουν ξαφνικά και για τα οποία θα πρέπει να πάρεις άμεσες αποφάσεις. Επιπλέον, ο Δίας υπόσχεται να σε βοηθήσει να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πετύχεις μια αγοραπωλησία που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 Αυγούστου είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, το μόνο πράγμα που θα σε απασχολήσει θα είναι οι διακοπές σου, οι καλές παρέες και ο σύντροφός σου. Αν μάλιστα καταφέρεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα αποκομίσεις τις καλύτερες εμπειρίες που θα αποτελέσουν την αφορμή για να αλλάξεις εντελώς τη φιλοσοφία σου. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση ίσως είναι η κατάλληλη εποχή για να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας που θα γεννηθεί αυτό το διάστημα, θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου και αποτελεί μια καλή επιρροή για να διεκπεραιώσεις σημαντικές εκκρεμότητες όπως είναι η αποπληρωμή ενός δανείου ή και έναρξη ενός σημαντικού εισοδήματος που έρχεται σαν αποτέλεσμα κάποιων επενδύσεων. Επίσης, θέματα που σχετίζονται με το σεξ, τον θάνατο και την αναγέννηση θα βγουν στην επιφάνεια, και ίσως αποφασίσεις να αναζωπυρώσεις έναν παλιό έρωτα. Ωστόσο όσοι Καρκίνοι είναι ήδη δεσμευμένοι, μάλλον θα πρέπει να προσέχουν τις εξωσυζυγικές περιπέτειες που το πιθανότερο είναι ότι θα αποκαλυφθούν και θα τους δημιουργήσουν προβλήματα.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος στις 2 Αυγούστου διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται λοιπόν για μια Πανσέληνο που θα φέρει στην επιφάνεια τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσεών σου και θα σε παροτρύνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία τους. Φυσικά, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, αφού με την θετική συμμετοχή του Ουρανού, του Δία και του Άρη, θα μπορέσεις να αποφύγεις ρήξεις και να αποκαταστήσεις με τον καλύτερο τρόπο το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Εξάλλου, οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα, στόχο θα έχουν να δημιουργήσεις μια πιο υγιή σχέση με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η Πανσέληνος εγγυάται να σε αποκαταστήσει σύντομα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την υγεία σου, την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείς από τυχόν κακές συνήθειες και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του οργανισμού σου. Οι καλοκαιρινές διακοπές μάλιστα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να γυμναστείς περισσότερο, να κολυμπήσεις και να ξεκουραστείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ωστόσο, καλό θα είναι να βρίσκεσαι σε επαφή με τους συναδέλφους σου και τους ανώτερούς σου, αφού υπάρχει περίπτωση ακόμα και μέσα στις διακοπές να γίνουν αλλαγές προς όφελός σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου είναι εξαιρετικά θετική για σένα αφού σχηματίζεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου θα σου δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, οι περιστάσεις θα τα φέρουν έτσι, που σύντομα θα πρέπει να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας μιας ανέλπιστης εγκυμοσύνης ή ακόμα και εξαιτίας μιας απρόβλεπτης μετακίνησης που μπορεί να σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις ότι μια απρόβλεπτη γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις πριν καλά – καλά δημιουργηθεί η σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις ερωτική σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 2 Αυγούστου δεν είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να αναζητήσεις τις κατάλληλες λύσεις. Ίσως νιώσεις ότι παρά τις προσπάθειες που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, δεν λαμβάνεις την αμοιβή που σου αξίζει και η υπομονή σου αρχίζει να εξαντλείται. Αν μάλιστα η «πληρωμή» σου, καθυστερεί αρκετό καιρό, ίσως αποφασίσεις να αναζητήσεις κάτι άλλο. Ευτυχώς οι προοπτικές για το καινούργιο είναι εξαιρετικά θετικές, ενώ και η συμπαράσταση του συντρόφου σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή σου. Αν είσαι ελεύθερος, απόλαυσε όσο μπορείς αυτό το διάστημα της ανεξαρτησίας σου, γιατί σύντομα μια γνωριμία θα απορροφήσει όλο τον χρόνο σου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 Αυγούστου είναι αρκετά θετική για το ζώδιό σου καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις τις γνώσεις σου, να κάνεις επαγγελματικές επαφές που μπορεί να καταλήξουν σε μια σημαντική συμφωνία, ή να αποκαταστήσεις σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα που έχουν κλονιστεί. Τα ταξίδια φυσικά δεν μπορεί να λείψουν από το πρόγραμμα του επόμενου δεκαπενθήμερου, έστω κι αν πρόκειται για σύντομες και κοντινές αποδράσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και η συμμετοχή του στην Πανσέληνο συνιστά να κανονίζεις εγκαίρως το πρόγραμμά σου. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και αν είσαι ελεύθερος θα ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που ίσως σου δημιουργήσει «μπελάδες» το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Παρά το γεγονός ότι έχεις να λαμβάνεις αρκετά έσοδα, μάλλον κάτι δεν έχεις υπολογίσει καλά και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και που ίσως σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση, κάποια χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό να μην έρθουν στην ώρα τους, με αποτέλεσμα να φανείς ασυνεπής σε κάποιες υποχρεώσεις σου. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο σύντομα θα αποκατασταθεί αφού ο Δίας και ο Ουρανός με την θετική συμμετοχή τους, θα σου βρουν την πιο ιδανική λύση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο και οπωσδήποτε σε αφορά περισσότερο από κάθε άλλον. Η θετική συμμετοχή μάλιστα του κυβερνήτη σου Ουρανού αλλά και του Δία, εγγυώνται να δώσουν στη ζωή σου ένα καινούργιο νόημα και να σε «απεγκλωβίσουν» από όλα σου τα προβλήματα. Οι λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν θα έρθουν χωρίς καν να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι σαν μάννα εξ ουρανού και σίγουρα θα νιώσεις ευγνώμων για κάποια πράγματα που συμβαίνουν εν αγνοία σου. Ο τομέας που ευνοείται περισσότερο είναι ο συναισθηματικός όπου θα απολαύσεις έναν έρωτα γεμάτο πάθος αλλά και με ουσιαστική επικοινωνία και κατανόηση. Ωστόσο, αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή στους καλλιτέχνες σίγουρα θα βιώσεις και στη δουλειά σου μια σημαντική επιτυχία.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2 Αυγούστου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επιτέλους σου ανοίγει τον δρόμο για ξεκούραση και ανάπαυση. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αυξημένων ευθυνών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να ασχοληθείς κι εσύ για λίγο με δραστηριότητες που σε αναζωογονούν και σε ευχαριστούν. Ακόμα κι η ενασχόληση με τη βελτίωση του σπιτιού σου, θα σου προσφέρει ικανοποίηση αυτό το διάστημα, αφού με την θετική συμμετοχή του Δία, το σπίτι σου αποτελεί το ιδανικότερο καταφύγιό σου. Αν πάλι αποφασίσεις να κάνεις τις διακοπές σου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σίγουρα ο προορισμός που θα επιλέξεις θα αποδειχθεί τέλειος.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2012 00:00:00