blank
 
blank

Τα αισθηματικά μας τον Ιούνιο, μέρα με τη μέρα. Οι πλανήτες και η συνομωσία τους στον έρωτα!

 
Τα αισθηματικά μας τον Ιούνιο, μέρα με τη μέρα. Οι πλανήτες και η συνομωσία τους στον έρωτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα ζώδια τον Ιούνιο

Στην αστρολογία, ο Ιούνιος είναι ένας άκρως σκανδαλιστικός και πολυτάραχος μήνας όσον αφορά στον έρωτα και οι πλανήτες δείχνουν να παίζουν ασύστολα με τα αισθήματα των γήινων! Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός τους!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και ο Άρης στους Διδύμους

Ο μήνας ξεκίνησε λοιπόν με την Ιέρεια του Έρωτα, την Αφροδίτη, που πέρασε στις 3 στον Καρκίνο, δίνοντας το έναυσμα για πιο συντροφικές καταστάσεις και ασφάλεια μέσα από μια συνύπαρξη, ενώ για τους ελεύθερους, ο Άρης με το πέρασμά του στους Διδύμους, από την 1η Ιουνίου, εξακολουθεί να ρίχνει το βέλος του σε όποια καρδιά βρεθεί διαθέσιμη, προκαλώντας τη να αφεθεί και να σαγηνευτεί.
 
Γεγονός είναι πως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει κρυφά καρδιοχτύπια, από αυτά που δεν χρειάζεται να βουίξει ο κόσμος όλος, μετατρέποντάς τα σε δικό μας, γλυκό μυστικό.

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Και ενώ μοιάζει το σύμπαν να είναι με το μέρος των ερωτευμένων, στις 7 Ιουνίου ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας αρκετές ψευδαισθήσεις στις σχέσεις, ενίοτε και επικίνδυνες ουτοπίες, με φυγή της τελευταίας στιγμής από μια κατάσταση που δεν μας ευχαριστεί. Το λάθος, στο οποίο που πολλοί θα πέσουν, θα είναι να πιέσουν την αγάπη, να βγάλουν μια υπόσχεση, έναν όρκο πίστης με το ζόρι, επιτυγχάνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα. Θέλει καρτερικότητα η όψη αυτή, να ξεδιπλώσει την πνευματική, ανώτερη και ποσειδώνια πλευρά και όχι μόνο τη σαρκική και ενστικτώδη δράση του Άρη.
 
Τα όρια μεταξύ θύματος και θύτη θα είναι απειροελάχιστα, η συντροφικότητα θα υποκινείται από την ανάγκη περισσότερο και λιγότερο από τον καθαρό και αγνό έρωτα, ενώ οι αόριστες κουβέντες θα κουράσουν αν δεν γίνουν συγκεκριμένες, με κατεύθυνση μια λύση στο πρόβλημα της σχέσης.

Η σύνοδος του Άρη με τη Σελήνη: the next best thing

Στις 7 Ιουνίου παρατηρούμε έντονη δραστηριότητα: η σύνοδος του Άρη με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα δώσει ευκαιρία να εκφραστεί το καυτό ταμπεραμέντο στον έρωτα, ενώ οι ερωτευμένοι θα διαπιστώσετε πως το σεξ μετά τον καυγά, είναι το… επόμενο καλύτερο πράγμα! Ενώ η Αφροδίτη, θετικά προσκείμενη στον Κρόνο, τον γλυκαίνει μέσα από ένα τρίγωνο, ευνοώντας τη σοβαρότητα στη σχέση, τη διάρκεια και τα μακροπρόθεσμα σχέδια!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα

Στις 11 Ιουνίου οι καρδιές θα χτυπήσουν με έντονους και βαρείς ρυθμούς, σαν καμπάνες, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια αντίθεση με το Πλούτωνα, όπου εκεί η αγάπη θα μεταμορφωθεί σε μαγική αλλά και σε... Κίρκη, σε ανυψωτική δύναμη, αλλά και σε βάρβαρη πτώση στον γκρεμό. Είναι μια όψη που θα βάλει έτσι και αλλιώς φωτιά στα σεντόνια, αφού ο ερωτισμός κορυφώνεται μέσα από τις αντιθέσεις, τη κόντρα, την έξαψη, το πάθος!
 
Μια αγκαλιά να ακουμπάμε και μια πιστή φωνή να μας ψιθυρίζει γλυκά στο αυτί, είναι το αίτημα της όψης αυτής. Η διαφορά έγκειται στο ότι ο καθένας, για να τα αποκτήσει θα κινηθεί ανάλογα με το ένστικτο και το χαρακτήρα του. Με δόλο και υπόγεια, ωστόσο, θα επιλέξουν οι περισσότεροι, μια και οι μέρες αυτές ευνοούν αυτού του είδους το παρασκηνιακό μεγαλείο.
 
Αμφισβητήσεις, καχυποψίες, εκδικητικό σεξ και δεσμευτικό έρωτα θα αποζητήσουμε, όταν η Αφροδίτη έρθει σε θέση αντιπαράθεσης με τον Πλούτωνα. Στην ουσία όμως όλα είναι μία πονεμένη αναζήτηση του μοναδικού και παντοτινού έρωτα, αυτού που δε θα σβήσει με το πρώτο φως της αυγής, αλλά θα κρατήσει και την επόμενη νύχτα, κυνηγώντας μακριά τα σκοτάδια της ψυχής μας.
 
Είναι ισχυρές οι φοβίες της απώλειας την περίοδο αυτή, της απώλειας των αισθημάτων του άλλου απέναντί μας, της απώλειας κάποιου που αγαπάμε, της απώλειας της ίδιας της ταυτότητάς μας.
 
Θα αναθεωρήσουμε επίμονα και επίπονα την ένταση και την ποιότητα των συναισθημάτων μας, θα ψάξουμε να βρούμε τα κίνητρα μας και τα κίνητρα του άλλου, θα τα αμφισβητήσουμε, παίρνοντας στο τέλος την ικανοποίηση από την επιβεβαίωση τους.

Οι μεγάλες αγάπες… φοράνε νυφικό!

Το ουράνιο τόξο έρχεται στις 19 Ιουνίου, με τη σύνοδο του Δία με τον Ήλιο, κατά την οποία οι ευτυχείς καταλήξεις και οι συμφιλιώσεις θα επισφραγίσουν ταλαιπωρημένες σχέσεις, τελειώνοντας τις με ένα φιλί, αλλά και με μια υπόσχεση γάμου! Είναι οι μέρες εκείνες του Ιουνίου, κατά τις οποίες όλα είναι άψογα, η αγάπη έρχεται για να μείνει και η πρόταση για επισημοποίηση μιας σχέσης, δεν είναι διάλογος από σαπουνόπερα, αλλά συμβαίνει στη ζωή μας!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με το Πλούτωνα

Οι ερωτευμένοι και οι αναζητητές ενός μεγάλου έρωτα, κρατήστε την ημερομηνία της 23ης Ιουνίου στο μυαλό σας, αφού η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα εξουσίας, χειρισμού και επιβολής μέσα στη σχέση, μετατρέποντας το ερωτικό τοπίο σε... πολεμικό! Για τους περισσότερους, οι διαφορές θα λυθούν στο κρεβάτι!

Το μεγάλο… φινάλε!

Στις 28 Ιουνίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Καρκίνο και περνάει στον Λέοντα, για μια εντυπωσιακή και εξοντωτική ερωτική παράσταση, όπου θα απαιτήσει τη σκηνή δική της, τον εραστή αποκλειστικά για κείνη και θα δώσει σημάδια εγωισμού και αποκλειστικότητας, σαν προϋπόθεση για να μπορέσει να λειτουργήσει ερωτικά. Κατά συνέπεια, γινόμαστε εγωιστές στην αγάπη, ερωτομανείς και παθιασμένοι με τον εαυτό μας πρώτα απ’ όλα, ενώ την άρνηση και την απόρριψη, τις θεωρούμε σαν την καμπάνα που σημάνει το τέλος της ερωτικής μας επιρροής και κατά συνέπεια της ύπαρξης μας. Γιατί, ποιος χρειάζεται να ζει τον έρωτα διαβάζοντας και ακούγοντας μόνο για αυτόν, όταν μπορεί να τον βιώσει μέχρι το μεδούλι;
 
Όσο όμως θα παραμείνει στον Καρκίνο, όλο τον Ιούνιο δηλαδή, θα ζούμε με τη ρομαντική ιδέα της αγάπης, μαζί με το ρίσκο να χάσουμε πολλά, αφού δινόμαστε απλόχερα, αλλά και με την προοπτική να κερδίσουμε τα πάντα! 
 
Για να μάθεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου, το Myastro.gr σου προσφέρει σήμερα 5 λεπτά δωρεάν πρόβλεψη! Κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι και μετά στο 211 188 34 52 και πάρε την πρόβλεψή για τα ερωτικά σου!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας με τον Γιώργο Ματσάγγο:
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2013 00:00:00