blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, του τελευταίου 10ημέρου του Ιανουαρίου, με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τις άλλες αστρικές συναντήσεις.

 
Η ερωτική πλανητική ενημέρωση, του τελευταίου 10ημέρου του Ιανουαρίου, με τον Ήλιο στον Υδροχόο και τις άλλες αστρικές συναντήσεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ιανουάριος υπό τις συνέπειες του Άρη και της Αφροδίτης

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, συνεχίζει να σφυρηλατείται απο τις συνέπειες του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης, γεγονός που προκάλεσε θυελλώδεις καταστάσεις, πίκρες, αντιξοότηες και επιθετικές συμπεριφορές.
 
Η ποιότητα του Αιγόκερου, ο οποίος φιλοξενεί την Αφροδίτη, της προσδίδει στοιχεία της φύσης του, κάνοντας την επίμονη, εκδικητική και διεκδικητική, αλλά και να λειτουργεί με ένα τρόπο χειριστικό και σκόπιμο στις σχέσεις. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στη συμπεριφορά μας και δημιουργεί επιφυλάξεις όσον αφορά τα ειλικρινή αισθήματα του άλλου απέναντί μας.
 
Από τις 17 Ιανουαρίου, η αντίθεση της Σελήνης απο το Λέοντα με τον Ερμή απο τον Υδροχόο, μας διατάραξε μυαλό και καρδιά, οδηγώντας μας σε ένα συναισθηματικό κομφούζιο, όπου άλλα αισθανόμαστε και άλλα εκφράζουμε. Θα είναι κάτι σα ψυχολογικό τρακάρισμα.
 
Εκεί μέσα στο χάος του μυαλού μας, υπήρχε και υπάρχει πιθανότητα να μπούμε σε μια διαδικασία να κατηγορήσουμε το σύντροφό μας, χωρίς να περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε απο τα γεγονότα.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο: επιτέλους ελευθερία

Παράλληλα, πέφτουμε στη παγίδα των ερωτημάτων, όπως είναι το νόημα που υπάρχει μέσα απο τη σχέση μας, αν ευνοεί την εξέλιξή μας η συνύπαρξη με τον άλλον, ενώ οι πειρασμοί γύρω μας δινονται γενναιόδωρα και εμείς αφηνόμαστε στην απόλαυση που προσφέρει η γνωριμία με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ανεξάρτητες σχέσεις.
 
Καθόλου τυχαίο πως στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, απελευθερώνοντας το ερωτικό μας δυναμικό, μαζί με την όρεξη να διαμορφώσουμε εμείς τη ζωή μας, να κάνουμε τη προσωπική ελευθερία το κύριο ζητούμενο και να μη δεσμευτούμε σε περιοριστικές δομές.

Οι πλανήτες στο παχνίδι του έρωτα

Στις 23 Ιανουαρίου, Σελήνη και Άρης συναντώνται στο Ζυγό, προσπαθώντας να ξεπλέξουν το κουβάρι των σχέσεων, με ενα συνδυασμό ερωτικής επιθετικότητας και συναισθηματικού δοσίματος. Ένα διήμερο που κινείται γύρω απο τις σχέσεις, την πρόθεση δέσμευσης και τη συνενόηση μεταξύ των συντρόφων.
 
Στις 24 του μηνός, ο Ερμής από τον Υδροχόο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη απο το Ζυγό και κουμπώνει με επιτυχία τα κομμάτια μεταξύ συναισθήματος και δράσης, διεκδίκησης και σύνεσης, ερωτισμού με το μέτρο και έρωτα με την απαραίτητη δόση τρέλας.

Ο Αιγόκερως εξουσιάζει

Στις 28 του μήνα η Σελήνη συντροφεύει το ζώδιο του Αιγόκερω και συνάμα με την Αφροδίτη εκεί, δημιουργεί τάσεις για γνωριμίες που θα καλύπτουν το κοινωνικό κομμάτι μας και θα κατανείμουν τους ρόλους ξεκάθαρα. Το άσχημο είναι πως εάν αυτός που είναι δίπλα μας, δείξει σημάδια αδυναμίας ή υπερβολικού συναισθηματος, τότε δε θα θεωρηθεί κατάλληλος για τους σκοπούς μας.
 
Ο μήνας κλείνει με τη πιο δυνατή όψη, το πλησίασμα της Αφροδίτης στο Πλούτωνα, μία όψη που είναι υπεύθυνη για πολύ πάθος, ζήλεια, δραματικούς χωρισμούς και θεατρικές επανασυνδέσεις. Κάτω απο όλα όμως αυτά, βρίσκεται η απεγνωσμένη επιθυμία να διεκδικήσουμε τον άλλον, να μην έχουμε ερωτικές απώλειες και να σιγουρευτούμε πως είμαστε κλεισμένοι για τα καλά στη καρδιά του. Κάθε προσπάθεια για λογική προσέγγιση του έρωτα, πέφτει στο κενό, αφού τα αισθήματα σιγοβράζουν κάτω απο το προσωπείο της καρτερικότητας και της υπομονής.
 
Ένα διάστημα δηλαδή κατά το οποίο οι εραστές θα δοκιμάσουν την αγάπη τους, ενώ θα επιβεβαιωθεί η θεωρεία πως οι δυνατοί έρωτες, γερά κρατάνε.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα υπηρεσία προσωπικής πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Διαβάστε επίσης το άρθρο «Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2014», απο την Ολυμπία Χριστοδουλή.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2014 00:00:00