blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 1 ως 7/5/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 1 ως 7/5/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 1 ως 7 Μαΐου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 1 ως 7/5/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις την καρδιά σου σε νέες δοκιμασίες και περιπέτειες. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Μέσα στην εβδομάδα θα βγεις από τη στασιμότητα, έρχεται καινούργιο πρόσωπο, ξεκινάς νέα σχέση.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, το βασικό θέμα που θα προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι. Θέματα εξουσίας και κυριαρχίας θα βγουν στο προσκήνιο. Αν το ταίρι σου είναι παρορμητικό ή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να μην παρατεντωθεί το σκοινί. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα ισορροπήσει την κατάσταση, θα καταφέρει να καταλαγιάσει τα πνεύματα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Το προσεγμένο σου στυλ θα τραβήξει την προσοχή ενός καινούργιου ατόμου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις το περιθώριο να ανοιχτεί προσωπική κουβέντα μεταξύ σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα μπεις σε σκέψεις για το αν θα επιχειρήσεις νέα ερωτική αρχή ή αν θα παραμείνεις στα παλιά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις ένα πολύ ευχάριστο ραντεβού.

Σε σχέση: Με ηρεμία θα βαδίσει η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη να εισέρχεται στη Παρθένο θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις και να οργανώσεις τη σχέση σου. Στο ταίρι σου θα δείξεις θετική και συγκαταβατική διάθεση, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατά χρόνια, είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτούν συζητήσεις περί δέσμευσης. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη προσπάθησε η στάση σου να μην είναι πεισματική. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθεροι: Με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα βγεις στο κυνήγι, η εβδομάδα σου θα έχει ευκαιρίες και ανοίγματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει τις ερωτικές σου διαθέσεις, σε περίπτωση που βιώνεις χωρισμό, θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε ωθήσει να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες και προτάσεις, η απάντηση που θα πάρεις, θα είναι θετική.

Σε σχέση: Με την ερωτική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει την ερωτική σου δύναμη. Δώσε προσοχή στις πέντε του μήνα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα θελήσεις να κυριαρχήσεις, ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα είναι παρορμητικός. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες ή πεισματικές αντιδράσεις, κινήσου διπλωματικά. Η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Καρκίνε, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, θα εντυπωσιαστείς από πρόσωπο εκκεντρικής εμφάνισης. Με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, θα ανοίξεις δίοδο επαφών με άτομο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς από τις πρώτες σας επαφές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και θα κρατήσεις ελεγχόμενη την παρορμητικότητά σου.

Σε σχέση: Προσοχή, μέσα στην εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα. Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα αδυνατείς να εντοπίσεις πού είναι η ψευδαίσθηση και πού η απτή πραγματικότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις, θα καταφέρεις να βάλεις τάξη στις καχυποψίες και στις αρνητικές υποθέσεις. Η επιλογή σου να ακολουθήσεις τελικά τη, λογική θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον καλλωπισμό σου, φίλε μου Λέοντα. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως γοητευτική και ελκυστική εικόνα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δε θα αντισταθεί στην έλξη που θα νιώσει για σένα, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε φλερτάρει. Δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον, η Σελήνη ερχόμενη στον Ζυγό θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Ήρεμη μια ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που κάποια εμπόδια ή δυσκολίες καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βρεις την απαιτούμενη λύση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα στρώσει το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με καινούργια γνωριμία θα κλείσει η εβδομάδα σου, στη διάρκεια του εξαημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την ερωτική στασιμότητα που βιώνεις τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και θα σε φέρει αντικριστά με πρόσωπο, που δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητεία του. Τα τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να βρεθείτε εσείς οι δυο σε προσωπικό βραδινό ραντεβού!

Σε σχέση: Εξομολογητικά λόγια θα ακούσεις από το ταίρι σου, ο Ερμής στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία θα ανοίξει τις καρδιές σας, θα αποκαλυφθούν αμοιβαία αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες, τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και λίγο μετά στον Ζυγό, θα φέρει στη σχέση σου συναισθηματική αρμονία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ζυγέ, αν επιθυμείς επανασύνδεση, με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, η κατάληξη θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, προσπάθησε να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις θερμό ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στο ζώδιό σου, ομαλή θα είναι η επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο σε περίπτωση που έχεις βάλει στόχο τη δέσμευση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απόφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς με ευθύτητα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, γοητεία και ελκυστικότητα θα εκπέμπεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Θα τη λάβεις την πρόταση για ραντεβού, ο Ερμής στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία τολμηρή θα κάνει τη στάση σου, μέσα στην εβδομάδα καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας σχέσης. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό σού φέρνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Σε σχέση: Ερωτική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος να προτείνει και να μη λάβει απόρριψη. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα λύσει ζητήματα τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες ή απόσταση, τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση. Προς το τέλος του εξαημέρου η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα δημιουργήσει συνθήκες, για να δοθούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε μου Τοξότη, η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ελκυστικό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις. Με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, θα βρεθείς σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σου αν θα προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, στόχο θα έχει την άμεση επανασύνδεση.

Σε σχέση: Αισθησιακή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις αναμμένη τη φλόγα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για παιχνίδια και περιπέτειες. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα φέρει σκαμπανεβάσματα στη στάση σου, από την μια θα αναζητάς την ασφάλεια της αγάπης, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, προσοχή στα πείσματα και στις αντιφάσεις. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, χαλαρή και ερωτική θα είναι η στάση σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την εξωτερική σου εμφάνιση, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Αμοιβαία θα είναι η μεταξύ σας έλξη, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ξεκινήσεις καινούργια σχέση. Θα σου δείξει τις προθέσεις του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή η περαιτέρω εξέλιξή σας.

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα το νιώσεις προσκολλημένο επάνω σου. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας, ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για πιο σοβαρό θέμα, που να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Υδροχόε, εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ελκυστικό και γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με τον Ερμή στον Κριό να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία θα συνομιλήσεις με πρόσωπο, που θα έχει τα προσόντα να γίνει σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Τα αισθήματά σας θα είναι έντονα και αμοιβαία, η έμφαση της Σελήνης στον Ζυγό θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε ωθήσει να αναζητήσεις περιπέτεια και ελευθερία κινήσεων, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό, θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς και κινηθείς ώριμα. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να μη βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου, θα χαρακτηρίζεσαι από αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία. Ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, αν τη δεχτείς, δε θα το μετανιώσεις. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, ανέμελη θα είναι η διάθεσή σου, περιπέτειες και διασκεδάσεις θα αναζητήσεις, ορμητικότητα θα έχουν οι κινήσεις σου. Με τον Ερμή στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία και τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, μέθοδο και στρατηγική θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Θα την κάνεις την καινούργια γνωριμία, γοητευτικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την παρουσία σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σου δώσει δυνατότητα σταθερού, μακροχρόνου δεσμού.

Σε σχέση: Σταθερότητα, αρμονία και αγάπη θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, όμως κάποια στιγμή, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, θα θελήσεις να έχεις και το πάνω χέρι. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα νιώσεις διαφόρων ειδών αισθήματα, προσοχή να μην παγιδευτείς από ανασφάλειες ή φοβίες, που ουσιαστικά θα είναι άτοπες. Μην αφήσεις την καχυποψία σου να κλονίσει τα αισθήματά σου, η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη αντιδραστική θα κάνει τη στάση σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2017 14:00:00