blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 26 έως 2 Ιουλίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση και το στυλ σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Εσύ που αιωρείσαι ερωτικά και δεν έχεις βρει ακόμα τον στόχο σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει στο δρόμο σου πρόσωπο κατάλληλο για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση. Ερωτισμός και θερμότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν στιγμές έλξης ίσως και πάθους. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και μετέπειτα στον Ζυγό θα φέρουν θερμά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε και να απολαύσετε τον έρωτα σας χωρίς προβληματισμούς. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις συγκατοίκησης, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθουσιάσουν οι συμπτώσεις και τα γεγονότα της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς ερωτικά, θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο διαφορετικό από τα άλλα, ιδιαιτέρως ελκυστικής προσωπικότητας που θα σε οδηγήσει στα κόκκινα, τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι έντονα, θα σε εξουσιάσει ο ενθουσιασμός. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει κατάληξη μακροχρόνιας ένωσης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη το νου σου στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απειλές και τις υπερβολές, το ανατρεπτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί από τις ενέργειες σου ίσως να έχει κατάληξη που δε θα σε συμφέρει. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς ψύχραιμα αντικειμενικά και ρεαλιστικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σου, αντιφατικές θα είναι οι επιθυμίες σου. Από την μια η Σελήνη στον Λέοντα θα σε σπρώξει στην αναζήτηση της περιπέτειας, θα θελήσεις ευχάριστες και διασκεδαστικές ερωτικές επαφές χωρίς δεσμεύσεις, από την άλλη όμως, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθμεύσεις και να κατασταλάξεις. Στο χέρι σου θα είναι αν θα επιλέξεις την επανασύνδεση ή την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ειρηνικές και ερωτικές θα είναι αρχικά οι διαθέσεις σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάτι που θα μάθεις ή θα δεις θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, προσπάθησε να μην ωθήσεις την κατάσταση στα άκρα. Σου δίνω τη συμβουλή να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις καταστάσεις με υπομονή και διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Λέοντα ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις απ πάνω σου τη στασιμότητα, στόχος σου θα είναι η καινούργια γνωριμία. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Άρη κυκλοθυμική θα γίνει η στάση σου, μια θα ενθουσιάζεσαι, μια θα απογοητεύεσαι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει άτομο απ το παρελθόν σου, αποκαλυπτικά λόγια θα ακούσεις από το πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη σε συμβουλεύω να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου, προσπάθησε να περιορίσεις το αντιδραστικό πείσμα. Νεύρα και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα καταφέρει να κατευνάσει τα πνεύματα, η στάση σου θα είναι διαλλακτική γεγονός που θα βοηθήσει το ταίρι σου να αλλάξει συμπεριφορά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με λόγια συγγνώμης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον ζώδιο σου, σου φέρνει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να γνωριστείς με ένα ελκυστικό πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα απ τα χέρια. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ξανά ερωτευτείς το ταίρι σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και πάθους. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και χαλαρότητας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε δεσμευτικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα χαλαρή και ερωτική θα είναι η στάση σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την εξωτερική σου εμφάνιση θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου οργανωμένη και μεθοδική θα είναι η στάση σου, ξεκινάς καινούργια σχέση. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, θα σου δείξει ενδιαφέρον και αγάπη.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Λέοντα θερμά θα είναι τα αισθήματα που θα σου δείξει το ταίρι σου . Με τη Σελήνη να εισέρχεται το ζώδιο σου κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας, ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να επρόκειτο για πιο σοβαρό θέμα που να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Λέοντα ένα πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, η ελκυστική του γοητεία θα φέρει μπερδέματα στην καρδιά σου. Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και άμεσα , ίσως να μην καταφέρεις να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, οι απαντήσεις που θα χρειαστεί να δώσεις δεν πρέπει να είναι βιαστικές.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, πάνω στο θέμα της δέσμευσης θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά ίσως και κάπως ανυποχώρητα. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο και στη συνέχεια στο ζώδιο σου θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές επιθυμίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου κλείνουν με υποσχέσεις που θα ανοίξουν σταθερή μελλοντική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει, θα σου δείξει ενδιαφέρον, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σου δώσει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, πολύ καλά θα κάνεις και θα προχωρήσεις αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα έντονο ερωτισμό θα σου εκδηλώσει το ταίρι σου, θερμές και ανέμελες στιγμές θα ζήσετε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο στόχος σου θα είναι να προγραμματίσεις το μέλλον της σχέσης σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα αναζητήσεις αγάπη, και συναισθηματική σταθερότητα , είναι πολύ πιθανόν να ανοίξεις με το ταίρι σου συζητήσεις περί δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Από την αρχή της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα επιθυμία σου θα είναι να αποκτήσεις καινούργιο ερωτικό ταίρι. Η Σελήνη στην Παρθένο μεθοδική θα κάνει την προσέγγιση σου, με το ευπαρουσίαστο στυλ σου σε συνδυασμό με την ευγενική σου συμπεριφορά θα καταφέρεις να κερδίσεις και να κατακτήσεις. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βγεις ραντεβού με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τη Σελήνη στον Ζυγό ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Άρη διακυμάνσεις θα υπάρξουν στην ψυχολογία σου, άστατη θα είναι η συμπεριφορά σου. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις ερωτικούς στόχους, θα συμβεί ανατρεπτικό γύρισμα στην καρδιά και στην σκέψη σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στον Ζυγό, εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε υποσχέσεις και όρκους. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με ειλικρίνεια, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία, θα εμφανιστεί μπροστά σου το σωστό πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη προσοχή σε θυμούς και ευθιξίες, καλό θα είναι να μην κρατήσεις αδιάλλακτη στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου, η μεθοδική σου στρατηγική θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη στον Λέοντα την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και όντως το στυλ που θα υιοθετήσεις θα είναι ελκυστικό, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητα σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένου ατόμου που θα σε προσέξει πολύ πριν το προσέξεις εσύ. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση. Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ενδεχομένως τα λόγια σου ή αποφάσεις σου να είναι παραπάνω από παρορμητικές. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό το ταίρι σου θα έχει συμβιβαστική διάθεση, θα θελήσει να στηριχτεί στην ουσία των αισθημάτων, καλό θα είναι να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-06-2017 14:00:00