blank
 
blank

Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις του Δεκαπενταύγουστου και η επιρροή τους στα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις του Δεκαπενταύγουστου και η επιρροή τους στα ζώδια. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Σύνοδος Άρη - Κρόνου και οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης

Ενώ βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, που όλος ο κόσμος ξεκουράζεται και φορτίζει τις μπαταρίες για να αντιμετωπίσει τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, οι πλανητικές διαμορφώσεις που σχηματίζονται αυτές τις ημέρες, δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό κλίμα όπως θα θέλαμε. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η σύνοδος Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται, -και μάλιστα με την αρνητική συμμετοχή της Σελήνης- είναι μια όψη που στην ιστορία συνδέεται με βία, πολέμους και τρομοκρατικές ενέργειες. Επιπλέον, η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα (στις 15) και τετράγωνο με τον Ουρανό (στις 16), όψεις που μπορούν να πυροδοτήσουν απρόβλεπτα – δυσάρεστα – γεγονότα. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να αποφύγουμε ή να επηρεάσουμε τις εξελίξεις σε κοσμικό ή παγκόσμιο επίπεδο, ας προσέχουμε ο καθένας μας στην προσωπική του ζωή και ας διαφυλάξουμε ό,τι θεωρούμε πολύτιμο. Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στις 16, μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε πολλά προβλήματα, αρκεί φυσικά να το θέλουμε πραγματικά.

Η επιρροή τους στα ζώδια

Κριός
 
Αγαπητέ Κριέ, οι δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν στον ουρανό ανήμερα τον 15αύγουστο, μπορεί να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Τόσο στη δουλειά σου όσο και στην οικογένειά σου θα δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες που θα ψυχράνουν την ατμόσφαιρα. Καλό θα είναι να δείξεις ψυχραιμία και να ακούσεις με προσοχή τα παράπονα των άλλων, γιατί κάπου μπορεί να έχουν δίκιο. Στις προσωπικές σου σχέσεις υπάρχει αστάθεια και θα πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις για να μην φτάσεις σε ακραίες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα σε ταλαιπωρήσουν κι αυτά, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογία σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και περίμενε να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Σύντομα, η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.
 
Ταύρος
 
Φίλε Ταύρε, οι αρνητικές γωνίες που δημιουργούνται αυτές τις ημέρες, δεν σε επηρεάζουν αρνητικά, αφού σχηματίζουν θετικές γωνίες με το δικό σου ζώδιο. Έτσι οι δυσκολίες που θα συναντήσεις θα είναι λιγοστές και χωρίς σοβαρές συνέπειες. Αν είσαι αδέσμευτος, στην αισθηματική σου ζωή θα εμφανιστεί ένα άτομο που μπορεί να σε κάνει πολύ ευτυχισμένο, καθώς θα νιώσεις ότι βρήκες επιτέλους αυτό που πάντα έψαχνες. Μαζί με σένα μάλιστα θα ικανοποιηθεί και η οικογένειά σου που θα σε δει επιτέλους ευτυχισμένο. Αν είσαι σε σχέση, ο δεσμός σου με το ταίρι σου θα ενισχυθεί. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον επαγγελματικό τομέα, και να επιστρατεύσεις όλη σου τη δημιουργικότητα για να αποδείξεις ότι αξίζεις τα λεφτά που παίρνεις. Θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός με τους συναδέλφους σου που δεν φαίνονται να έχουν καλές προθέσεις ή θα κάνουν λάθη που θα σε επιβαρύνουν αργότερα, αλλά και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου έτσι, που να μην αφήνεις εκκρεμότητες.
 
Δίδυμοι
 
Αγαπητέ Δίδυμε η σύνοδος Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται στις 15 Αυγούστου, σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου και σου επιτρέπει να υλοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες τόσο με τις προσπάθειές σου, όσο και με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων ατόμων που φαίνονται πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Αρκεί φυσικά να δουλέψεις σκληρά, ώστε να αποδείξεις ότι αξίζεις την εκτίμησή τους. Η τύχη θα σου χαμογελάσει και στον οικονομικό τομέα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και ίσως ακόμα και να ενισχύσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία. Ωστόσο, ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς με κάποια προβλήματα στον φιλικό τομέα ή στο πειβάλλον σου γενικότερα, που έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.
 
Καρκίνος
 
Αγαπητέ Καρκίνε, είναι καιρός να διδαχτείς από τα λάθη σου. Ανήκεις στα ζώδια που βάλλονται αρνητικά από τις πλανητικές διαμορφώσεις που σχηματίζονται αυτές τις ημέρες, όμως παράλληλα οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις τώρα θα σε προφυλάξουν από μελλοντικές κακοτοπιές. Ασχολήσου με τον σύντροφό σου, που έχει ανάγκη από την υποστήριξή σου, και πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί είναι πιθανό να αποκαλυφθούν πράγματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σου. Δείξε επίσης το ενδιαφέρον σου στους γονείς σου, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Μην μπεις στον πειρασμό να πάρεις ένα δάνειο προκειμένου να καλύψεις άλλα χρέη σου, γιατί αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δύσκολα θα απεγκλωβιστείς. Μάθε να κάνεις καλύτερη διαχείριση και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν. Απόφυγε επίσης αυτό το διάστημα να προβείς σε επαγγελματικές αλλαγές.
 
Λέων
 
Φίλε Λέοντα, οι δύσκολες πλανητικές διαμορφώσεις αυτών των ημερών, σχηματίζουν θετικές γωνίες με το ζώδιό σου, και σου δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις και τις πιο κρυφές σου επιθυμίες. Τώρα μπορείς να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές σου σκοτούρες και να απολαύσεις ένα απρόσμενο ταξίδι στο εξωτερικό που θα σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές. Επιπλέον, ευχάριστες στιγμές αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή και μάλιστα είναι πιθανό να επανέλθουν πρόσωπα, τα οποία δεν έχεις βγάλει από την καρδιά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Θα πρέπει να λειτουργείς με πλήρη μυστικότητα και να μην βιάζεσαι. Επίσης καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τη διατροφή σου καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο στομάχι σου.
 
Παρθένος
 
Φίλε Παρθένε, οι πλανητικές διαμορφώσεις αυτών των ημερών, δεν φαίνεται να σε επηρεάζουν αρνητικά. Αντίθετα, πρόκειται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να κάνεις σύντομα την επιλογή σου, καθώς υπάρχει πλήθος θαυμαστών που αγωνιά να δεσμευτεί μαζί σου. Ευχάριστα γεγονότα θα προέλθουν και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο, άτομα τα οποία για κάποιους λόγους είχαν χαθεί από τη ζωή σου. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον τομέα των οικονομικών σου, μπορεί να φέρει την σταθερότητα που λαχταράς, αρκεί να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου και να μην επιδίδεσαι σε άσκοπες σπατάλες. Φρόντισε επίσης να τρως υγιεινά και ασχολήσου με κάποια αθλητική δραστηριότητα, για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.
 
Ζυγός
 
Αγαπητέ Ζυγέ, οι όψεις που σχηματίζονται αυτές τις ημέρες στον ουρανό, θα σου δημιουργήσουν αρκετές δυσκολίες. Αν είσαι παντρεμένος ή διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και καιρό, θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου βρίσκεται σε οριακό σημείο και είναι καιρός να κάνεις κάτι. Όσο υπομονετικός κι αν είσαι, μάλλον είναι καιρός να επαναστατήσεις και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Αν αποφασίσεις να χωρίσεις οριστικά, - ή αν είσαι ελεύθερος - η άφιξη ενός καινούργιου προσώπου θα σου φανεί σωτήρια και θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείς να αλλάξεις μια και καλή τη ζωή σου. Πριν όμως κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, και σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Ωστόσο, αν βιώνεις μια υπάρχουσα καλή σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την ισχυροποιήσεις ακόμη περισσότερο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή, αφού αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για κανενός είδους συζητήσεις ή διεκδικήσεις.
 
Σκορπιός
 
Φίλε Σκορπιέ, οι όψεις που σχηματίζονται ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ευνοούν τα νέα ξεκινήματα και τα ταξίδια. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις μαζί με τον σύντροφό σου και να γνωρίσετε μαζί νέους ανθρώπους, τόπους και κουλτούρες άλλων λαών που θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες και θα σας ανανεώσουν. Αντίθετα, αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, και κυρίως απέφυγε να δημιουργήσεις σχέσεις μέσα από τη δουλειά σου. Είναι καλύτερα αυτό το διάστημα να μείνεις μόνος και να απολαύσεις την ελευθερία σου. Ίσως στη δουλειά σου συμβούν απρόβλεπτες αλλαγές όπως π.χ. μείωση του προσωπικού και θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αντάξιος της θέσης σου καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Απόφυγε τα περιττά έξοδα γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.
 
Τοξότης
 
Αγαπητέ Τοξότη, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Αν καταφέρεις να μην μπλεχτείς σε παράλληλες περιπέτειες μάλιστα, θα αποκτήσεις μια σχέση που θα εξελιχθεί σε σοβαρή και μακροχρόνια. Εάν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφός σου, σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που θα τονώσουν την σχέση σας και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, η ευημερία σου εξαρτάται από τις δικές σου προηγούμενες ενέργειες. Αν μέχρι τώρα έχεις κάνει μεγάλα ανοίγματα θα δυσκολευτείς πολύ να καλύψεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Θα πρέπει λοιπόν να εφαρμόσεις μια σκληρή οικονομική διαχείριση ώστε να μπορέσεις να βάλεις ένα ποσό στην άκρη που θα σε βοηθήσει να βγεις από αδιέξοδα.
 
Αιγόκερως
 
Αγαπητέ Αιγόκερε, οι πλανητικές διαμορφώσεις που σχηματίζονται στις 15 Αυγούστου, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι πολύ εύκολο να καταλήξουν ακόμα και στο χωρισμό. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο, θυμήσου ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για την ομαλή εξέλιξη της σχέσης σου και μπορεί να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στον επαγγελματικό τομέα θα αντιμετωπίσεις αρκετές καθυστερήσεις και ανατροπές και θα πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες δαπάνες προτού σιγουρευτείς ότι τα έσοδά σου στο επιτρέπουν. Αν ψάχνεις μια καινούργια δουλειά, ίσως θα πρέπει να περιμένεις λίγο, αφού ακόμα και αν βρεις, μάλλον δεν θα καλύψει τις απαιτήσεις σου.
 
Υδροχόος
 
Φίλε Υδροχόε, οι όψεις που σχηματίζονται αυτό το διάστημα θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι που μπορεί να σου προσφέρει είτε προσωπική είτε επαγγελματική επιτυχία. Εάν δεν ταξιδέψεις για δουλειά αλλά μόνο για ψυχαγωγία, θα κάνεις γνωριμίες και ίσως κάποια από αυτές κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον σου. Ακόμα και αν δεν ταξιδέψεις όμως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ωστόσο για να εξελιχθεί οποιαδήποτε σχέση αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μην βιάζεσαι για να μην έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Αν αντιμετωπίζεις οικογενειακά προβλήματα, είναι δύσκολο να λυθούν αυτή την περίοδο και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και υπομονή.
 
Ιχθείς
 
Αγαπητέ Ιχθύ, οι δύσκολες πλανητικές όψεις που δημιουργούνται στις 15 Αυγούστου, είναι αρκετά ευνοϊκές για σένα και μπορεί να φέρουν πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα και ίσως ήρθε η ώρα να αποφασίσεις να νομιμοποιήσεις μια μακρόχρονη σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να συναντήσεις κάποιο άτομο το οποίο θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Επιτυχίες αναμένονται και στον οικονομικό τομέα και ίσως επενδύσεις χρήματα σε ακίνητα, ή λάβεις μια κληρονομιά ή ένα άλλο όφελος. Αξιοποίησε κατάλληλα τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις γιατί θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα. Βασίσου στην διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι πολύ ανεπτυγμένη.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-08-2012 00:00:00