blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Η Σελήνη στην Παρθένο κι ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα.

 
Τα άστρα σήμερα. Η Σελήνη στην Παρθένο κι ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Η ευκαιρία έρχεται σε όλους, αλλά το να μετατρέπεις την ευκαιρία σε όφελος, είναι χάρισμα των λίγων.” (Edward Bulwer-Lytton, 1803-1873, Άγγλος συγγραφέας)

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου και η Σελήνη από την Παρθένο, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Την αισιόδοξη διάθεση της Σελήνης στον Λέοντα απολαμβάνουμε τις πρωινές ώρες της ημέρας. Από το μεσημέρι, στις 13:52, η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μας προετοιμάζει για ένα διήμερο, στο οποίο θα οργανώσουμε καλύτερα τις δουλειές μας, τόσο στο σπίτι όσο και στα επαγγελματικά μας… Για παράδειγμα, θα είναι πολύ καλές ώρες για το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μπορεί να γεμίσει ευχάριστα το απόγευμά μας!
 
Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας βγάζει για λίγο έξω από τα νερά μας και μας ωθεί στην αναζήτηση μιας άλλης πραγματικότητας, αυτής που θα μας κάνει να εκτονώσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό, τις βαθύτερες ανάγκες μας, συχνά μέσα από ακραίες, ονειρικές καταστάσεις, που ενεργοποιούν το συναίσθημά μας, αλλά και που λειτουργούν και άκρως παραπλανητικά, μια και ο ‘‘Μαιτρ’’ του είδους ξέρει πολύ καλά την τεχνική… του ψέματος! Καταχρήσεις, ποτό και… σεξ στα άκρα, αλλά και γενικότερα ό,τι προσφέρεται να μας ταξιδέψει και να κάνει να ξεπεράσουμε τα όρια μας, μπαίνοντας σε μια άλλη διάσταση…
 
Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων ημερών, ένα μικρό η μεγάλο ταξίδι στον κόσμο των ονείρων το κάνετε, φροντίστε να το ευχαριστηθείτε κατάλληλα…

Ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα

Παράλληλα, η μέρα έχει και μια όψη ημιτετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας τις αρνητικές μας σκέψεις, αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη, που συχνά φτάνει στα άκρα και γίνεται σαρκαστική και δογματική, αρνούμενη να δει έστω και λίγο την άλλη πλευρά… Η γλώσσα γίνεται επικριτική και καυστική, ακόμα και χωρίς λόγο, πληγώνοντας τους γύρω μας. Αποφύγετε να εκφράσετε την διαφορετική σας γνώμη σήμερα και προσέξτε πολύ τις σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα, μια και δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε ρήξεις, ούτε και να πληγώσετε ή πληγωθείτε… Οι οικονομικές διεκδικήσεις επίσης μπορεί να γίνουν αιτία για πολύ σκληρές κριτικές και λόγια, οπότε αποφύγετε να συζητήσετε σοβαρά θέματα, γιατί δεν ξέρετε το που θα καταλήξουν! (Προτιμήστε την όψη Σελήνης-Ποσειδώνα: δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα… είμαι στον κόσμο μου!)
 
Ιδιαίτερα να ανήκετε στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, μην μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις και μην προκαλείτε εντάσεις, γιατί μπορεί και να το μετανιώσετε. Αφήστε τα σοβαρά για παρακάτω… Ευελιξία χρειάζεται!
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα και ένα ακόμα καλύτερο βράδυ!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2012 00:00:00