blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Η Σελήνη στη Παρθένο και ο Ήλιος σε ημιεξάγωνο με τον Άρη, φωτίζουν την πρακτική πλευρά της ζωής.

 
Τα άστρα σήμερα. Η Σελήνη στη Παρθένο και ο Ήλιος σε ημιεξάγωνο με τον Άρη, φωτίζουν την πρακτική πλευρά της ζωής.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν.” (Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας)

Sponsored Links

Η Σελήνη στην Παρθένο και τα τρίγωνα με Πλούτωνα και Άρη.

Την πρακτική πλευρά της ζωής φωτίζει η σημερινή Σελήνη στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες της ημέρας, ενισχύει την διάθεσή μας, αλλά και την θέληση να προχωρήσουμε μπροστά, ξεπερνώντας πιθανά εμπόδια και δυσκολίες. Το τετράγωνο της με τον Δία λίγο αργότερα, θα δώσει μια αυξημένη διάθεση υπερβολής και την τάση να περάσουμε καλά με οποιοδήποτε τρόπο…
 
Τις απογευματινές ώρες, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ενισχύει την ενεργητικότητα και την ζωτικότητά μας, ενώ μας βάζει ενεργά σε ένα παιχνίδι διεκδικήσεων, μέσα από πρωτοβουλίες και κινήσεις, που μπορεί να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα μας!

Το ημιεξάγωνο Ήλιου-Άρη

Ο Ήλιος, σε όψη ημιεξαγώνου με τον Άρη, ενισχύει την θέληση και μας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς, με μια διάθεση του να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας!

Τα άστρα την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός: Έντονη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου, οι ρυθμοί των υποχρεώσεων σου ανεβαίνουν κατακόρυφα και εσύ τρέχεις και δεν φτάνεις! Βάλε προτεραιότητες, για να τα προλάβεις όλα!
 
Ταύρος: Το… ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα, το παιχνίδι ζωηρεύει και η διάθεσή σου να βρεθείς με το πρόσωπο που επιθυμείς γίνεται ακόμα πιο έντονη! Από το απόγευμα και μετά, ερωτικές συνευρέσεις με πολύ πάθος!
 
Δίδυμοι: Μία εμπλοκή σε ένα οικογενειακό σου ζήτημα είναι πιθανή και ίσως να σε αναστατώσει για λίγο, αλλά όσο κυλά η μέρα, τα πράγματα ομαλοποιούνται. Από το απόγευμα και μετά, κανόνισε μια τρυφερή συνάντηση με το ταίρι σου!
 
Καρκίνος: Μία είδηση τις πρωινές ώρες σε αναστατώνει ευχάριστα και προετοιμάζει το έδαφος για ‘‘ιδιαίτερες’’ συναντήσεις στη διάρκεια της ημέρας… Κι επειδή και η ερωτική διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, προετοιμάσου για ένα πολύ όμορφο βράδυ!
 
Λέων: Μπορεί τα οικονομικά σου να σε προβληματίσουν για λίγο, αλλά θα δεις πως αν οργανωθείς σωστά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πολλά από αυτά που σε αγχώνουν! Πάντως ημέρα ενδείκνυται για κάθε τύπου τακτοποιήσεις, που θα σε διευκολύνουν!
 
Παρθένος: Σήμερα ασχολείσαι με τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, όπως επίσης και με την ερωτική σου ζωή, καθώς όλα δείχνουν πως η μέρα επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να νοιώσεις πολύ καλά και να χαρείς!
 
Ζυγός: Κάποιες μυστικές συμφωνίες ή σχέδια βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και μπορούν, αν τα προετοιμάσεις κατάλληλα, να φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα! Φρόντισε να μείνεις για λίγο μόνος σου, για να μπορέσεις να σκεφτείς και να προετοιμαστείς!
 
Σκορπιός: Συγκινήσεις κρύβει η μέρα και μάλιστα από τον φιλικό σου κύκλο, καθώς όλα δείχνουν πως κάποιο πρόσωπο είτε θέλει να έρθει πιο κοντά σου, είτε σε διεκδικεί σθεναρά… Πάντως η ερωτική σου ζωή είναι στα φόρτε της!
 
Τοξότης: Μπορεί κάποιες μικρές εμπλοκές στα εργασιακά σου, να σου χαλάσουν προς στιγμήν την διάθεση, όμως μην ανησυχείς, γιατί παρακάτω το τοπίο ξεκαθαρίζει! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων, που θα σου δώσουν πρόσθετη ενέργεια!
 
Αιγόκερως: Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και νοιώθεις πως όλα κυλάνε με μια ομαλή ροη, που δεν σε αφήνει να αναρωτηθείς για τίποτα! Αφήσου και εκμεταλλέψου το καλό κλίμα και για να περάσεις καλά, αλλά και για να κάνεις περισσότερα πράγματα, που θα σε ωφελήσουν!
 
Υδροχόος: Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιείς σήμερα και μάλιστα η μέρα προσφέρεται για να επιτύχεις πολύ καλούς διακανονισμούς ή συμφωνίες, σχετικά με χρήματα που αφορούν τρίτους. Εκμεταλλεύσου το!
 
Ιχθείς: Οι σχέσεις παντός είδους στο προσκήνιο, και ιδιαίτερα οι ερωτικές! Σήμερα έχεις την ευκαιρία αφενός να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, και να ξεκαθαρίσεις πιθανές ασάφειες που υπάρχουν με τον σύντροφό σου, αφετέρου να περάσεις και πολύ καλά μαζί του! Ξέρεις, ζεστά και… ερωτικά!
 
Να είστε όλοι καλά… και να περνάτε ακόμα καλύτερα!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2012 00:00:00