blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο! Ήλιος στον Λέοντα... Η επίσημη έναρξη ενός ερωτικού μήνα!

 
 Τα άστρα το Σαββατοκύριακο! Ήλιος στον Λέοντα... Η επίσημη έναρξη ενός ερωτικού μήνα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Ιουλίου 2012.

Η Σελήνη στο πρωινό του Σαββάτου βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα, χαρίζοντας μας αισιοδοξία, και μάλιστα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο μας βοηθά στο να ταχτοποιήσουμε υποθέσεις που μπορεί να έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Παράλληλα ο Δίας σε όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο, μας εφιστά την προσοχή, μια και η υπεραισιοδοξία μας μπορεί να μας κάνει να κάνουμε λάθος εκτιμήσεις και οι προτάσεις ή ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σήμερα να μη βρουν το κατάλληλο έδαφος και να έχουμε απώλειες… Έχετε το νου σας και εξετάστε προσεκτικά ότι προκύπτει, είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε μια βόλτα για βραδινή έξοδο!
 
Την Κυριακή έχουμε την είσοδο του ‘’Master’’ ’Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Βασιλιάς του ζωδιακού επιστρέφει στο παλάτι του και μας χαρίζει απλόχερα τις ευεργεσίες του και το φως του! Μπαίνουμε σε μια περίοδο πιο ανάλαφρη, χαρούμενη με κύματα αισιοδοξίας να πλημμυρίζουν την ψυχή μας. Έχουμε τη διάθεση να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά! Και βέβαια… είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε την καρδιά μας στον φτερωτό αγγελάκο που παραμονεύει να μας πετάξει τα βέλη του!
 
Είναι ένας μήνας όπου ο Έρωτας κυριαρχεί! Έρωτες, πάθη, θάλασσα, καρδιές που καίγονται στο ηλιοβασίλεμα, πρόσωπα που προβάλλουν από το πουθενά και αναστατώνουν τις ζωές μας, ένταση φιλιά, σεξ συνθέτουν το σκηνικό της εποχής.
 
Παράλληλα, σήμερα το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρνει έκτακτη τύχη στις ζωές των Κριών, Διδύμων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων (επιτέλους και κάτι καλό γι’ αυτήν την ταλαιπωρημένη ομάδα!), τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή (η όψη Δία Ουρανού δεν κρατά μόνο σήμερα αλλά και όλη την εβδομάδα) που πρέπει να φροντίσουν να εκμεταλλευτούν.
 
Μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν ολοκληρωθούν αμέσως ή δεν γίνουν όπως τα περιμένετε, θα υλοποιηθούν έστω και αργότερα! Μην ξεχνάτε πως και ο Ουρανός και ο Ερμής είναι ανάδρομοι και αυτό ίσως φέρει και κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην σας ανησυχεί… Ο Ουρανός δίνει τα μηνύματα του και επιλέγει αυτός πότε θα έρθει η ώρα να τα ολοκληρώσει!
 
Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε σε αντίθεση με όλο αυτό το μίζερο κλίμα μιας καθημερινότητας που πέφτει βαριά πάνω στις ζωές μας να καταφέρουμε να αναστρέψουμε το κλίμα! Όχι του κόσμου όλου… αλλά της δικής ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, μέσα από τις όποιες ευκαιρίες μικρές η μεγάλες μπορεί να έχουμε… Είτε αυτό μπορεί να είναι μια καλή οικονομική συμφωνία... είτε το περπάτημα και η απόλαυση του δειλινού στην θάλασσα.
 
Εξάλλου, εκείνο που χρωματίζει την καθημερινότητα είναι οι εναλλαγές της, άλλες φορές κάτι πιο μικρό, άλλες φορές κάτι πιο μεγάλο… Όλες όμως είναι στιγμές που μπορούμε να απολαύσουμε και να χαρούμε! Και τελικά αυτό είναι που μετρά στον απολογισμό μας και αυτό είναι που μας πάει και παρακάτω…
 
Να έχετε ένα όμορφο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!
 
Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2012 00:00:00