blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ...και να έχετε έναν όμορφο Νοέμβριο!

 
Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ...και να έχετε έναν όμορφο Νοέμβριο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το πρώτο βήμα για την εγκατάλειψη μιας στενής αντίληψης, είναι η ευγνωμοσύνη για ό,τι είσαι και για ό,τι έχεις…

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012 και η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού.

Έχει ήδη μπει σε ενέργεια η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η οποία ολοκληρώνεται αύριο, ωστόσο δεν παύει να είναι όψη ιδιαίτερης δυναμικής, που θα κατακλύσει τις ζωές μας και πολύ πιθανό να τις αλλάξει μοναδικά… Για καλό ή για κακό, εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εμάς και την σχέση της με τους γενέθλιους πλανήτες μας.
 
Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως όλα γίνονται ξαφνικά και απροειδοποίητα! Λες καλημέρα στον άλλον κι επειδή το ηχόχρωμα της φωνής σου δεν είναι εκείνο που περιμένει να ακούσει ή αυτό που έχει συνηθίσει, εγείρονται… θύελλες και τυφώνες, που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο… Πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις από που θα σου έρθει το… κύμα, μια και ο Ουρανός είναι από τη φύση του ένα κεραυνός που ποτέ δεν ξέρεις ούτε την διάρκειά του ούτε την δύναμη του! Και βεβαίως δεν μπορείς να προετοιμαστείς γι αυτό…
 
Πάντως φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους τις ημέρες αυτές, ειδικότερα στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν, μια και αυτός είναι ο άμεσος αποδέκτης της όψης… Οι χωρισμοί βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όμως, όσο και αν φαίνεται αναίτιο το ξέσπασμα, πάντα έχει βαθύτερα αίτια που ή δεν τα έχουμε καταλάβει ή που υποβόσκουν πολύ καιρό και τώρα έχει έρθει η ώρα να βγουν!
 
Πάντως κανένας άνεμος ανανέωσης δεν μπορεί να φυσήξει μέσα σε ένα παλιό και μουχλιασμένο από την υγρασία δωμάτιο! Χρειάζεται να φύγει ό,τι είναι φθαρμένο, για να δώσει την θέση του στο νέο, το ζωντανό, αυτό που θα σε πάρει στην αγκαλιά του και θα αλλάξει την ζωή σου πραγματικά! Αυτό κάνει και η όψη: θα βγάλει από τις ζωές μας αυτό που δεν πρέπει να υπάρχει και που για κάποιο λόγο συντηρούμε, για να μπορέσουμε να πάμε σε νέες πιο ζωντανές και περισσότερο ουσιαστικές σχέσεις… Ό,τι φεύγει τώρα από την ζωή μας, είναι εκείνο που έπρεπε να φύγει, ίσως εδώ και καιρό! Και βέβαια το νέο έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας και, ναι, με την όψη αύτη νέοι έρωτες, πιο δροσεροί, περισσότερο ‘‘φευγάτοι’’ και ανατρεπτικοί, είναι πιθανοί… Αυτοί που θα ζήσουν το εδώ και το τώρα έντονα, μοιραία και ‘‘φευγάτα’’!
 
Κριοί και Ζυγοί έναν τυφώνα τον περνάνε αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει… Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αλλά πρέπει πρώτα να περάσεις από την καταιγίδα, για να θαυμάσεις τα χρώματα του Ουράνιου τόξου…
 
Καρκίνοι και Αιγόκεροι χρειάζονται ψυχραιμία, μια και απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να αλλάξουν πολλές από τις μέχρι τώρα συνήθειες τους!
 
Επίσης αυτοί που στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους έχουν όψη Αφροδίτης –Ουρανού είναι οι άμεσα ‘‘εμπλεκόμενοι’’ και αποδέκτες της όψης.
 
Να είστε όλοι καλά και καλό μήνα σε όλους!!!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-10-2012 00:00:00