Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία: Ναι, συμβαίνουν θαύματα, αρκεί να το πιστέψουμε!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία: Ναι, συμβαίνουν θαύματα, αρκεί να το πιστέψουμε!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου 2014 με Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να δώσει άλλη μια τονωτική ένεση, που θα γεμίσει με όμορφα χρώματα το καλοκαίρι σου! Η Αφροδίτη, αυτή η μαγική θέα του πλανητικού συστήματος, φορά τα καλά της… για να υποδεχτεί μια πολύ σημαντική επίσκεψη, αυτή του Διός, του γενναιόδωρου γίγαντα, που πιστός στο ραντεβού τους, τη σημερινή ημέρα την συναντά, για να τη γεμίσει με τα δώρα και τις ευεργεσίες του!
 
Και έτσι, η εβδομάδα ξεκινά στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας προς πάσα κατεύθυνση… Ναι, μπορούμε να αισιοδοξούμε και να πιστέψουμε πως τα θαύματα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Μια και πάντα, η συνάντηση αυτών των δύο ευεργετών του ζωδιακού, μόνο καλά πράγματα μπορεί να φέρει στις ζωές μας…
 
Δεν έχεις κανένα λόγο να σκέφτεσαι αρνητικά, να πιστεύεις πως η ζωή δεν σου χαμογελά, να κλείνεσαι, να θλίβεσαι… Η ζωή είναι εδώ, έτοιμη να σε πριμοδοτήσει με πολύ σημαντικά δώρα τις ημέρες αυτές… Δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να τα πάρεις…
 
Οι ευκαιρίες μπορεί να αφορούν στα οικονομικά σου, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό… Αρκεί ένα λεπτό, μια κουβέντα ή ένα άνοιγμα, που να σου δώσει τη λύση, η οποία θα σε εξυπηρετήσει σημαντικά και θα καθησυχάσει τις αμφιβολίες ή τον προβληματισμό σου για το πώς θα τα καταφέρεις!
 
Και τα επαγγελματικά σου φαίνεται να βελτιώνονται. Είναι αρκετές οι προτάσεις που πέφτουν τώρα στο τραπέζι, ανανεώνοντας σημαντικά το σκηνικό της επαγγελματικής σου ζωής και δίνοντάς σου τη δυνατότητα της εξέλιξης… Θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα κάνεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί, αρκεί να το θελήσεις! Τα ανοίγματα που υπάρχουν τώρα, δεν είναι για σκέψη, είναι για δράση! Είναι για να αρπάξεις την ευκαιρία και να την εξελίξεις, να την κάνεις δική σου, έχοντας τη σιγουριά πως είναι αυτή, που θα αλλάξει ίσως και ολόκληρη τη ζωή σου!
 
Και βέβαια, Αφροδίτη και Δίας σε σύνοδο, σκοπό έχουν να στο φως το μεγαλείο του έρωτα και να δώσουν τη δυνατότητα της ένωσης δύο πλασμάτων, που με μαγικό τρόπο έρχονται κοντά… Γιατί αυτοί οι δύο θεοί κάτι έχουν να σου προσφέρουν: αυτή, τη μεγαλειώδη ανάταση της ερωτικής ζωής, που τώρα περνά σε μια νέα φάση! Τα πρόσωπα που συναντάμε τώρα στη ζωή μας έχουν το ''στίγμα'' της τύχης, το σμίξιμο γίνεται με την ευλογία των άστρων να στέκεται από πάνω τους…

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ανοίξτε το παράθυρο στην ευωδιά που φέρνει το καλοκαίρι, ανακαλύψτε όλα τα χρώματα και τις μυροβολιές αυτών των ημερών, αφήστε τον εαυτό σας να μεθύσει από την ομορφιά του τοπίου της ζωής και επιτρέψτε στους ουρανούς να σας δώσουν απλόχερα τα δώρα τους… Ό,τι μπορεί να είναι αυτά για τον καθένα… μια δουλειά, μια φιλία, μια ευκαιρία, ένας έρωτας… Αυτά που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλα μάτια και να πιστέψεις πως τελικά… ναι, συμβαίνουν θαύματα. Ακόμα και για εσένα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Αυγούστου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο 11-20 Αυγούστου 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Κάρτα Ταρώ της Δευτέρας: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ και τι σημαίνει αυτό για εσάς!

Ευχές για να είναι αυτή η εβδομάδα, η πιο τυχερή της χρονιά μας! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2014 10:00:00